Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1

Lang tid var gått siden de var i slalåmbakken. Knut så gjennom linsa på et speilreflekskamera og tok et fint bilde av datteren som smilte og jublet sammen med alle de andre som også var ferdig med den videregående skolen. Malin hadde fått strålende karakterer, og alle gratulerte henne overstrømmende. Tobias satt ved bordet og lurte mest på om det ikke skulle komme noe mat snart. Han hadde pyntet seg i dress, akkurat som Malin ba om. Han likte det ikke. Spesielt siden det var umulig å ha bleie under dressbuksa. Tobias gikk stort sett i arbeidsbukse nå om dagen. Han var lærling, og ville bli tømrer. Men nå var det sommerferie. Han var ferdig med sitt første år som lærling, og Malin var ferdig med skolen, og rødrussetida. Nå kom hun bort til ham og ga ham et kyss i et nokså voksent skjegg. Hun hadde begynt å venne seg til deg, begynt å like det. «Gratulerer!» Sa pappa for sikkert tiende gang, og klemte henne før de satte seg. Guro kom også bort til dem etter å ha gratulert noen andre kjente. «Endelig!» Sa Tobias, da hvitkledde andreklassinger fra kokkelinja kom marsjerende inn med brett som bugnet av mat. «Jeg kunne spist en hest!» «Hørte ikke?!» Sa Nora høyt, og så strengt på ham. Hun satt ved siden av, og hun var snart ferdig veterinær. Malin visste at hun var veldig glad i hest, noe Hans ikke delte og derfor hadde han fortsatt i Malin sitt kull. Tobias så litt skremt ut og trodde han hadde fornærmet henne, men Nora bare lo av det.

«Mamma? Kan ikke du ta fram kaka?» Spurte Malin. De var vel hjemme, og hun hadde fått lov til å ønske seg yndlingskaka i anledning skoleavsluttninga. Guro kom inn med den. Hun var blitt helt vant til at Malin sa mamma til henne, det hadde hun gjort i flere år nå. Tobias slikket seg om munnen med det samme han så den deilige kaka med masse glasur og pynt. «Takk, snille!» Sa Malin, og ga Guro en klem. «Såklart vi må ha kake i dag!» Sa Guro og klemte henne tilbake, og samtidig knipset fingrene til Tobias som ville forsyne seg med det samme. «Vi må vente på husbonden!» Sa Guro med et smil, og Knut kom snart ut fra soverommet. Han hadde kremtet ett eller annet om klær, men påkledningen var påfallende uendret syntes Malin, som hadde en sterk mistanke om at han akkurat hadde skrudd av den ekstra TV’n de hadde fått på rommet. «Hvordan går det?» Spurte hun pappa. «Fint!» Sa Knut og kom for å sette seg. «Kaka ser nydelig ut!» Sa han og så på Guro med et smil. Malin himlet med øynene. «Jeg mente kampen! Leder Tottenham?» Sa Malin. Knut så overrumplet på henne, men tok seg i det og skjønte han var avslørt. Han nikket; «2-0,» sa han. «Bare slå på TV’n.» Sa Malin mens pappa satte seg og Tobias omsider fikk lov å ta et kakestykke. «Nei,» føyset Knut det bort. «Dette er din store dag, Malin, vi trenger ikke se på TV.» «Jeg har da bare slutta på skolen!» Sa Malin. «Ingenting å være så høytidelig for! Bare ikke ha lyden så høyt på,» sa hun, og pappa slo på TV’n etter et kjapt, kontrollerende blikk på samboeren.

De spiste og koste seg, men Malin ble snart litt lei. De hadde jo ikke så mye å snakke om, alle fire så hverandre nesten hver dag nå. Tobias snakket innimellom at han kunne tenke seg å flytte hjemmefra, sammen med Malin. Hun syntes det hørtes spennende ut, men samtidig litt skummelt også. Hun visste jo ikke hva hun skulle bli enda. Dette var Malins store frustrasjon på dette tidspunktet. Tobias var lærling og visste hva han ville. Mange av vennene deres også, og Kristine hadde begynt på mekanikk sammen med halvparten av gutta i klassen!

Et par uker etter, en varm sommerdag, ringte telefonen. Det var Kristine. Jøss, det var lenge siden, tenkte Malin. Hun tok den og møtte venninnens stemme med et stort smil. Kristine, i den andre enden, virket ikke å være i like godt humør. «Pappa har dratt,» sa hun, i en veldig nedstemt tone. «Noe jobbgreier, kommer ikke tilbake før i morgen.» Malin skjønte ikke hvorfor dette fikk Kristine til å føle seg så nedfor, kunne det være noe annet? «Vil du jeg skal komme bortom en tur?» Spurte Malin omtenksomt. «Å ja! Vil du?» Spurte Kristine. Malin måtte smile litt. «Ja, klart det! Tobias har langhelg med noen kompiser, så det passer fint.» Hun hørte hvor glad Kristine ble, og hun gikk inn i stua for å si til mamma og pappa hvor hun skulle. Guro smilte til henne; «du får hilse, da!»

Malin ble møtt av en smilende Kristine som sto og ventet på henne i døra. «Skal vi sette oss på verandaen?» Sola sto høyt på himmelen, Malin hadde løpt barføtt over plena. «Vil du ha saft?» Spurte Kristine, som hadde tatt turen innom kjøkkenet for å hente seg noe å drikke. Saft? Tenkte Malin uten å si noe høyt. Det hørtes så barnslig ut. Selv var hun blitt vant til te, av og til en latte. I varmen kanskje en kald vin eller sprudlende sjampagne. Guro var glad i Prosecco. «Ja, takk!» Ropte hun til Kristine etter å ha tenkt seg om. Kristine var jo ikke like gammel som henne, selv om hun hadde begynt på videregående nå. Dessuten kunne det være godt med et glass kald appelsinsaft i varmen, Kristine rakte henne et høyt glass fylt til randen, og smilte mens hun puttet en paraply oppi. Det var noe hemmelighetsfullt bak det smilet som Malin kjente igjen. Kanskje hun ville gjøre seg tissetrengt, eller kanskje hun håpet at Malin skulle bli det?

Malin hadde på ingen måte slutta å tisse på seg. Selv om hun ikke hadde hatt pinlige uhell foran hele klassen siden heldagsprøvene i første, og hun skjulte det hun gjorde stadig bedre for mamma og pappa. Tobias bruke fortsatt bleie i senga, men ikke så mye på dagtid lenger. Kristine fant stoler og de satte seg ned for å nyte sola. De snakket om løst og fast. Malin kikket på Kristine med jevne mellomrom, og så etter de første tegnene. Men selv om saften gikk kjapt ned og nye glass ble fylt så var visst Kristine blitt ganske god til å holde seg, eller kanskje rettere sagt; skjule at hun var trengt. At hun hadde vært nedfor da de snakket på telefonen var nå blåst helt bort, tydeligvis, og plutselig så spratt Kristine opp og sa: «Jeg må tisse!» Så løp hun ned på plena, satte seg på huk ved det store treet og dro ned tights og truse og tissa i gresset. Det var søtt og se på, tenkte Malin. Akkurat som en fireåring som ikke kunne holde seg. Hun satt midt i mot henne, så Malin kunne se rett på henne. Hun hadde fortsatt myke pikelår, og Malin kunne ikke se noe hår på tissen hennes. Det rant lenge og vel, hun måtte visst ha holdt seg før Malin kom også.

Dagen gikk fort, det var moro å prate med Kristine. Knut og Guro inviterte jentene over til deres terrasse på grillmat ved middagstider. Etterpå ville Kristine ha med seg Malin tilbake igjen, hun ble fort lei av kjedelig prat, og Malin var mye kjedeligere når hun var sammen med voksne. «Skal vi bygge Lego?!» Ropte Kristine og forsvant opp trappen. «Lego…» Sa Malin for seg selv, det var sikkert ti år siden hun hadde lekt med Lego. Hun trakk på skuldrene og gikk opp trappa og inn på rommet til Kristine. De bygde masse, Malin syntes til og med det var litt moro, men etter noen timer begynte Kristine å gjespe. «Ah…» Gjespet hun, «blir ikke du trøtt av all denne varmen?» Spurte Kristine. «Jo,» sa Malin, «men det er jo ikke så sent enda.» «Vel,» sa Kristine, «jeg tror jeg vil legge meg snart, jeg.» Malin så på henne, hun ble litt overrasket over at hun ville legge seg alt nå. «Ja, da får jeg gå da, takk for i dag, Kristine.» Sa Malin litt mutt, og reiste seg for å gå. «Nei! Du må ikke gå!» Sa Kristine fortvilet og unnskyldende.» Malin så på henne og skjønte ikke noe. «Men, hvis du vil legge deg så skal jo ikke jeg holde deg våken,» sa Malin, og skjønte ikke hva Kristine ville. Kristine så sjenert ned i gulvet, ja, nesten redd så hun ut. Malin fikk igjen en synkende følelse. «Er det noe i veien, vennen?» Hun bøyde seg ned til Kristine og strøk fingrene gjennom håret hennes. Kristine løftet en hånd, et øyeblikk så det ut som hun skulle putte tommelen i munnen, men i stedet tok hun hånda til Malin og holdt den hardt. «Eh,» sa Malin usikker. «Vil du at jeg skal bli?» Spurte hun. Kristine nikket sakte to ganger. Det ble stille. Ingen ville visst ta ordet. «Eh,» sa Malin igjen. «Vil du at jeg skal overnatte hos deg?» To nye nikk. Malin skjønte ikke hvorfor dette skulle være så vanskelig, så klart kunne hun overnatte, det var jo bare for Kristine å spørre det.

Da Malin hadde takket ja til å overnatte ble Kristine fort seg selv igjen, og de laget litt kveldsmat som de delte nede på kjøkkenet. Etterpå pusset de tenner på badet. Malin satte seg på do mens Kristine begynte å ta på seg pysjen. «Din tur!» Sa Malin, og hoppet opp fra doen. Kristine ristet på hodet. «Skal du ikke på do?» Hun ristet på hodet igjen. Malin lurte på hva all denne ristingen og nikkingen skulle bety, hvorfor kunne ikke bare Kristine si hva hun ville som vanlig? Kanskje hun ville være litt hemmelighetsfull? Malin ga henne et skråblikk. «Skal du ha bleie på kanskje?» Hun ristet på hodet igjen. Malin syntes dette var litt rart, Kristine hadde ikke vært på do siden hun tissa i gresset tidlig på dagen. Jaja, tenkte hun, og så på Kristine som nå var ferdig med å ta på seg pysjen. Den var fryktelig barnslig, med sommerfugler og blomster på. «Nå må vi legge oss!» Sa hun, og dro med seg Malin ut. Malin hadde ikke pysj, men det gjorde ikke noe, det var så varmt at hun foretrakk å ligge i bare undertøy likevel. De la seg begge i Kristines seng, hun slukket lyset og sa natta til Malin. «Sov godt, Kristine,» sa Malin og strøk henne over håret. Hun var litt søt, under dyna i den barnslige pysjen. Hun skjønte jo nå, hvorfor hun hadde bedt henne komme. Kristine var tydeligvis redd for å være alene i huset om natta.

Malin våknet. Det var en stund siden hun hadde våknet til denne følelsen. Alt rundt henne var varmt og vått. Hadde hun tissa på seg? Hun tok en hånd ned i truseskrittet. Nei, det var tørt. Men, vent, litt lenger ned var det vått. Og lakenet var vått også, hun lå i en dam. Da husket hun det. Hun var hos Kristine, og hun hadde ikke gått på do før de la seg. Hun strøk en hånd over jenta ved siden av seg. Pysjrumpa var fullstendig våt. «Kristine?» Prøvde Malin, men hun sov. Hun snorket også litt, en liten, søt lyd som akkurat var litt mer enn pust. Hun prøvde en gang til, men så fant hun ut at det ikke var noen vits, uhellet var jo alt skjedd. Malin la seg til rette under dyna, det var blitt litt mer svalt på rommet, lufta fra det åpne vinduet var endelig litt kaldere enn lufta inne på rommet. Malin kjente at hun måtte litt, hun også. Med den ene hånda i det varme og våte ved siden av seg ga hun faen og slappet av. Hun tissa på seg i én lang strøm. Det kilte i tissen mens det rant i trusa, og dammen i senga ble varmere. Så kjente hun på den våte pysjen til venninna ved siden av seg, og tenkte at dette egentlig ikke var så verst. Så la hun hodet godt til rette på puta og sovnet igjen.

Kristine våknet. De første strimene med dagslys slapp gjennom de tynne gardinene. Hun kjente at hun var våt, men det gjorde ikke noe, det var hun vant til. Det som var verre var at hun måtte bæsje, hun kjente magen knyte seg i krampe, og hun var ikke sikker på om hun ville klare å rekke seg på do hvis hun prøvde. Hun knep igjen så hardt hun kunne. Vanligvis ville hun bare sluppet det ut i den allerede våte trusa, men nå lå Malin rett ved siden av henne. Kristine så bort på henne. Den gylne løvemanken lå over hele puta rundt det nydelige ansiktet. Det så ut som hun sov godt, de blå øynene var ikke å se, de var lukket, og pusten hennes gikk helt rolig. Kanskje hun drømte, noe rolig og behagelig. Kanskje hun drømte om henne, slik Kristine av og til drømte om Malin. Kristine kjente magen knyte seg på ny, og nå klarte hun ikke å holde igjen mer. Det var vondt, den var hard og hun måtte jobbe for å få den ut. Hun dro i den våte pysjbaken for å lage plass og la seg ned og presset. Hun gryntet, dels i anstrengelsen og dels i smerte. Så en utrolig lettelse i det smerten forsvant og den harde klumpen la seg i trusa. Hun kjente en tåre falle på kinnet, litt på grunn av smerten, men også fordi hun bæsja på seg rett ved siden av venninna si. Vel var det ikke første gang Malin ville se henne med bæsj i buksa, men egentlig var hun jo alt for gammel til å ha sånne uhell nå. Malin var liksom blitt så voksen i det siste. Kanskje ville hun le av henne og erte henne, eller kanskje ville hun ikke være venn med en som bæsja på seg nå som de var blitt så store.

Det var disse bekymringene som ledet Kristine til å forsiktig løfte seg opp og forsøke å klyve over Malins kropp uten å vekke henne. Det mislyktes. «Kristine, hva skal du?» Spurte Malin, og så på henne der hun landet ustøtt på ett bein på gulvet ved siden av senga. Kristine frøs fast og rørte seg ikke. Hva skulle hun gjøre? «Jeg hadde et uhell.» Sa hun ulykkelig, og tårene og snufsene hennes var helt ekte. «Ja, jeg vet det, vennen,» sa Malin mildt og trøstende og tok den nærmeste av Kristines hender i sin. Hun så at Kristine gråt, og syntes det var synd at hun tok det så tungt. I går hadde det da virket som at hun faktisk planla å tisse i senga, så hvorfor var det så sårt for henne nå? «Ikke gråt, vennen, jeg har tissa på meg jeg også,» sa Malin, og håpet at dette ville trøste Kristine litt. Men Kristine gråt fortsatt. Malin strøk fingrene over hånda hun holdt. «Sett deg her,» sa hun og klappet på sengekanten, «jeg skal trøste deg litt, og så kan vi gå i dusjen sammen etterpå.» Kristine så nervøs ut. Malin trakk i hånda hennes, men hun rørte seg ikke. Malin så på henne. «Jeg vil ikke sitte,» sa Kristine gråtkvalt. Hun kjente på klumpen som presset mot trusestoffet og kjente skammen sterkere enn noen gang. Malin ble litt oppgitt, hun syntes fortsatt at Kristine oppførte seg som et barn, mer enn noengang egentlig. Malin dro mer i hånda, «sett deg her nå, vennen,» sa hun. Men Kristine ristet på hodet igjen og strittet i mot. «Jeg kan ikke sitte!» Utbrøt hun. Malin så spørrende på henne. Kristine sukket. «Jeg har bæsja på meg,» mumlet hun. Kristine syntes det var rart at Malin ikke hadde luktet det når hun sto så nærme. Malin dro i hånda hennes igjen, men nå var det for å snu henne rundt, og hun ble stående med baken mot venninnen.

«Neimen så søt liten klump, da!» Sa Malin, glad for at hun fikk forklaring på at Kristine oppførte seg som hun gjorde. Malin strøk forsiktig over det tissevåte stoffet og over den lille, men tydelige bulen i Kristines pysjbukse. Kristine trakk seg sammen, men nå ikke i forlegenhet, bare av ren nytelse. Malin la merke til det, og strøk en gang til samtidig som hun satte seg bedre til rette i senga . Så tok hun Kristine foran i det våte skrittet og masserte forsiktig mot stoffet i pysjbuksa. Kristine trakk seg sammen i nytelse og grep rundt Malins andre hånd og dro henne mot seg og opp av senga. Malin hadde ikke pysj, men trusa hennes var tydelig våt og hadde gått fra lilla til nesten svart. «Tissa på deg du, store jenta!» Sa Kristine. «Tissa og bæsja du, lillejenta,» sa Malin. Kristine kniste og nikket, «skal vi gå og dusje?»

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 8 mar 2019   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4392  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024