Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 68: Slalåmturen del 4

Trine våkna av at hun måtte veldig tisse. Hun dultet borti kjæresten. «Kristine, er du våken?» Spurte hun, det var allerede litt desperasjon å høre i stemmen. «Skal vi gå på badet?» Spurte hun. «Nei,» gryntet Kristine i halvsøvne, «jeg skifter her.» Sa hun. Hun visste hvor tydelig bleierumpa ville være under pysjen på tur til badet. «Men jeg må så tisse!» Sa Trine, sto opp og ble stående ved siden av senga og trippe og holde seg for skrittet. «Så tiss deg ut da, så skifter vi sammen.» Sa Kristine, fortsatt litt doven. «Men,» sa Trine usikkert, «det blir vått på gulvet, jeg må kjempemye!» Hun hoppet opp og ned og hadde begge hendene mellom beina. Kristine syntes hun var kjempesøt. Hun sto opp, Trine kunne godt se bleien under pysjbuksa hennes den var stor, og sikkert dyvåt. Hun skvatt til idét hun kjente en stråle komme i trusa. «Jeg må tisse nå!» Jamret hun og løp rundt senga i retning døra. Kristine stoppet henne, hun syntes ikke det så ut som hun kom til å rekke det uansett. Så kysset hun henne. «Slapp av,» sa hun. Det falt ikke Trine inn å stritte imot. Hun var fortsatt veldig forelska i kjæresten sin. Hun slappet av, og lot henne gi henne enda et beroligende kyss. Kristine la en hånd på innsiden av låret til Trine, og snart kjente hun at den ble våt og varm idét kjæresten hennes mista kontrollen og tissa på seg. Hun hadde rett, det ble vått på gulvet. Kristine måtte flytte beina så ikke sokkene skulle bli våte. «Åh, stakkars deg, så trengt du var!» Sa Kristine og så på Trine som sto der med pysjbuksa som var blitt dyvåt nedover begge beina. «Jeg tissa på meg!» Sa Trine og så nedover seg selv og på dammen på soveromsgulvet. «Vil du hjelpe meg å skifte?» Spurte Trine søtt. Kristine kunne jo ikke nekte det. Hun tok av henne pysj og truse og vasket henne kjærlig med våtservietter. Så tok hun på henne tørt tøy og hengte det tissevåt opp til tørk på gardinstanga. «Tror du ikke noen ser det?» Spurte Trine litt nervøst. «Nei da!» Sa Kristine, som lå på senga og var i full gang med å skifte på seg selv. «Tror du du ville rukket deg på do om jeg hadde latt deg gå?» Trine tenkte over spørsmålet. Hun visste vel egentlig sannheten, hun kjente jo strålen som kom i trusa før hun fikk løpt mot døra. Plutselig begynte hun å tenkte på hvordan det hadde vært å stått nede og tissa på seg, fordi hun ikke rakk det? Hva om noen hørte henne og kom til henne og så hva hun hadde gjort. Hun var glad for at kjæresten hadde stoppa henne. Her oppe på rommet med bare Kristine gjorde det jo ingenting.

De gikk ned trappa, ingen av de andre hadde visst våkna. De la seg henslengt utover sofaen og kranglet om fjernkontrollen. Kristine ville helst se på Discovery, mens Trine likte Animal Planet. Trine fikk viljen sin, siden hun hadde vært så flink og tissa i pysjen, syntes Kristine. Trine likte at kjæresten syntes hun var flink når hun gjorde sånt. Så heldig hun var som hadde den ene jentekjæresten som kunne si det! Alle andre ville vel syntes det var fryktelig dumt og barnslig, tisse i pysjbuksa før hun rakk seg ut av soverommet. Sånn satt de lenge, uten å bli forstyrret. Av og til kyssa de litt, mens det var reklame. Trine kom til å tenke på i går, og det forferdelige uhellet hun hadde. Hun ønsket at hun aldri skulle bæsje på seg igjen. Hun tenkte litt på det, det var vel egentlig ikke så rart. Hun hadde jo ikke vært og bæsja helt siden hun kom hjem til Kristine. Plutselig fikk hun en veldig trang til å si det, forklare til kjæresten hvorfor det egentlig hadde skjedd. Da reklamen kom tok hun fjernkontrollen og trykket mute. Så begynte hun å prate som en foss, som om hun akkurat hadde kommet på hvorfor dette skjedde med henne:

«Når jeg er på do så pleier jeg å bæsje, nesten alltid. Men den siste tiden når jeg har vært så mye sammen med deg så har jeg jo ikke gått så mye på do! Jeg bare tisser i buksa, og tenker ikke over at jeg ikke har vært på do og fått bæsja på lenge. Så plutselig blir jeg trengt, og hvis det ikke er do i nærheten, vel så… Jeg har egentlig aldri vært skikkelig bæsjetrengt, jeg har alltid bare bæsja litt hver gang jeg var på do likevel. Herregud, det er jo ikke noe rart at det skjedde, egentlig! Jeg har jo bare…» Men Kristine måtte avbryte henne. «Herregud da Trine, du trenger da ikke sitte her å unnskylde deg for at du bæsja i buksa! Vi så jo at det var et uhell.» Sa Kristine, og syntes det var leit at kjæresten skulle ta sånn på vei. «Jeg har bæsja i buksa mange ganger, og ofte bare fordi jeg synes det er helt greit, eller at jeg ikke gidder å gå på do!» Trine så på henne. «Er det sant?» Spurte hun. Kristine nikket. «Altså, når du ikke har bleie på deg òg?» «Mhm!» Nikket Kristine. «Sånn som nå, for eksempel, jeg kjenner at jeg må bæsje, og da hender det jeg bare presser det ut i buksa. Det er ikke noe rart med det.» «Syns du ikke?» Spurte Trine. Hun syntes kjæresten var ordentlig tøff dom turte å snakke om dette. «Må du bæsje nå?» Spurte Trine. «Ja,» sa Kristine. «Så bæsj i buksa da, hvis du vil.» Sa Trine. «Ja,» sa Kristine. «Vent, hva sa du?» «Bæsj på deg, hvis du ikke har lyst til å gå på do.» Sa Trine enkelt og greit, og strøk kjæresten over låret. «Men, jeg kan jo ikke det, da.» Sa Kristine, litt brydd. «Du sa du kunne det du jo!» Sa Trine. «Du sa det ikke var noe rart med det.» Kristine ble stum, målbundet av sine egne argument. «Greit,» sa hun. Reiste seg opp, bøyde seg litt og presset en bæsj ut i buksa. «Åh!» Gispet hun i lettelse idét den kom ut. Det ble en bul i dongeribuksebaken hennes. «Oi!» sa Trine og slo hånda for munnen. «Du gjorde det virkelig!» «Ja,» sa Kristine, «jeg måtte faktisk også!» Lo hun. Hun var overrasket over hvor fort det hadde kommet og hun presset ut bittelitt til, det la seg stramt nede i trusa, kjente hun. Godt hun akkurat hadde tissa, hvis ikke hadde hun blitt våt i skrittet.

«Kristine, hva er det du gjør?!» Sa Malin som plutselig sto ved døra inn til stua. Trine gispet. «Står du her og gjør på deg?! Kom deg på badet og vask deg med én gang!» Sa Malin, strengere enn Kristine noen gang hadde hørt henne. Trin bare så på at kjæresten løp på badet med bul i buksebaken, hun følte seg jo litt skyldig. Det var hun som hadde sagt at hun skulle bæsje på seg. Hun ville bare vite om det var sant at hun gjorde det med vilje. Malin satte seg ned ved Trine. «Hva skjedde, egentlig?» Spurte hun. «Eh,» begynte Trine, det var litt flaut. «Jeg fikk henne til det.» Sa hun, mer til knærne sine enn til Malin. «Jeg var lei meg for uhellet mitt i går, og så sa hun at hun hadde gjort det mange ganger, og til og med med vilje. Jeg trodde ikke helt på henne, når hun sa at hun måtte bæsje så sa jeg bare at hun skulle gjøre det.» Trine fikk igjen følelsen av at hun var utrolig barnslig, hvem ville vel se kjæresten sin bæsje på seg. Hun var i hvert fall utrolig glad for at Malin ikke hadde sett at hun tissa i pysjbuksa si i dag. «Ok, Trine, det er greit.» Sa Malin, og la hånda om skuldrene hennes. «Det er naturlig å være nysgjerrig.» Hun tenkte seg litt om. «Jeg har også bæsja på meg en gang, med vilje,» sa hun, og måtte svelge en klump mens hun husket hvor skamfullt det hadde vært å bli oppdaget. «Men, kan dere ikke i hvert fall gå ut av stua, jeg vil jo ikke at karene skal få se at dere holder på sånn, ok?» Trine nikket. Malin ga henne en klem.

Inne på badet var Kristine også skamfull. Hun slapp den harde bæsjeklumpen ned i do og for sikkerhets skyld tissa hun litt ned i skåla før hun tok på seg trusa som var nesten like ren som før. Det ville ikke lukte i hvert fall, sa hun til seg selv, og vasket hendene. Hun gikk ut av døra. «Ren og pen igjen?» Spurte Malin. Kristine nikket. «Da kan dere lage frokost, sett i gang!»

Om dagen hadde startet litt kjølig Kristine og Malin i mellom, endret det seg kjapt. De kom seg ut i bakken og sto om kapp ned rødløypa. Trine trodde hun hadde blitt flink nå, men ikke flink nok til å henge på de to når det virkelig gjaldt. «Vær forsiktig da, jenter!» Sa Knut da de kom ned til heisen. «Jeg vil helst ikke ha noen med brukket rygg!» Tore, Tobias og Anniken kom ingensteds fra og skrenset alle tre fulle av snø. «Hvem skulle være forsiktig, sa du?» Sa Malin til pappa. Hun gikk til heiskøa, og passet på å få Kristine sammen med seg. «Har du tissa enda?» Spurte hun Kristine. Hun ristet på hodet. «Ikke alt etter første turen, nei!» Sa hun, og kniste litt. «Du?» «Litt,» sa Malin, og smilte. «Det kom en skvett på den svære humpen der oppe, jeg trodde jeg skulle tryne.» Kristine smilte gjenkjennende. «Ja, jeg óg!» Men ingen av dem hadde bekymringer nå, for i dag hadde de skiftet til tykke bleier begge to før de gikk ut. Kristine hadde ikke prøvd å overtale Trine, hun trivdes rett og slett bedre med å bare tisse i buksa. Dessuten var jo skibuksa allerede våt etter i går. Heldigvis hadde hun tatt med to sett undertøy, for alt hadde ikke tørket etter det store uhellet i går. De måtte vaske alt sammen. Heldigvis var ikke karene så glad i å vaske klær, så Malin hadde tatt seg av klesvask for alle jentene og Tobias uten å få pinlige spørsmål.

De brukte hele dagen i løypene, det var så moro! Til slutt skulle de samles for å ta heisen opp igjen for å finne hytta. Malin var den første som kom ned, og like etter kom Tobias. «Kom da!» Sa han. «Så rekker vi en tur til før de andre kommer!» Malin ristet på hodet. «Se på klokka, den er seks alt.» Tobias syntes kjæresten var litt kjedelig. «Har du tissa i bleia?» Spurte Malin. «Klart jeg har!» Sa Tobias. «Jeg kan da vel ikke holde meg en hel dag på ski. Du også, går jeg ut ifra?» Malin nikket. Hun tok av seg hjelmen og så på gutten sin. Han var i ferd med å bli eldre nå, en kjekk mann sto foran henne. Av og til overrasket det henne, sånn som nå, da han tok av seg hjelmen og hun så at han hadde skjeggstubber. «Barber deg!» Sa hun strengt, og så kysset hun ham.

Dagen i bakken var over og de to yngste jentene skifta på soverommet. Stillongsen til Trine var fullstendig våt og havnet ved sida av pysjbuksa på gardinstanga. «Våt igjen,» sa hun med et sukk. «Hvorfor så lei seg?» Spurte Kristine. Trine var da som oftest glad og fornøyd når hun tissa i buksa. «Jo, jeg tenkte over det. Jeg hadde faktisk ikke rukket det, i dag morges. Jeg ville ikke rukket do hvis jeg hadde fått løpe, jeg ville tissa på meg på vei til do, uten å kunne stoppe.» Sa hun ut i rommet, og så meget tankefull ut. «Godt du har meg som passer på deg, da.» Sa Kristine og tok hendene hennes, førte henne inntil seg og kysset henne. «Så god du er!» Sa Trine, smigret. Kristine lurte en hånd ned og kilte kjæresten på den nakne tissen. Trine hylte og falt bakover på senga. Kristine la seg over henne og holdt henne fast. «Nå kommer du ingen steder!» Sa Kristine. «Akkurat som jeg ville vært noe annet sted!» De lo og klinte. «Våt i tissen din du, Trine!» Ertet Kristine. «Du da? Som har bleie?!» Kristine begynte å kose med tissen til Trine, og frydet seg over å kjenne at fingrene ble litt fuktige av tisset hennes. Trine begynte å ta opp tapen i bleia til Kristine. «Nei, vent!» Sa Kristine. Plutselig var begge helt stille. «Vente på hva da?» Spurte Trine og så på henne. Kristine konsentrerte seg. Så hørte Trine en vislende lyd. Hun så ned på bleien til kjæresten og så at den ble enda mer gul foran og det bredte seg oppover og den sank tungt mellom beina på henne. «Måtte bare tisse ferdig først! Nå kan du ta den av!» Sa Kristine. Trine gjorde som hun sa. «Oi, du er våt!» Gispet hun. Kristine kunne ikke annet enn å smile, kanskje rødme litt da hun også så hvor mye det var. Trine fikk bleia unna, hun syntes den var ekkel. Men så så hun på kjønnet til kjæresten sin. Nybarbert og nesten dryppende. «Åhh, fin du er!» Sukket Trine og var på vei til å komme allerede.

De pustet ut. «Uff, jeg tror det kom litt på lakenet.» Sa Kristine. «Eh, tørker sikkert,» sa Trine og tøyset det bort. «Du Kristine?» Hun så på henne. «Kan jeg spørre om noe?» «Klart du kan, kjære» Sa Kristine. «Litt skummelt altså!» Advarte Trine. «Nei da, bare si det rett ut, jenta mi!» Sa Kristine, la hendene bak i nakken og var klar for hva det skulle være. Ingenting Trine kunne si nå fikk henne til å elske den lille, søte jenta med det lange håret noe mindre enn det hun gjorde nå. «At har du hatt noe seksuelt med noen andre før meg?» Kristine ble litt forbløffet over spørsmålet og skyndte seg å si nei. Men så kom hun på noe, noe som egentlig lå ganske langt tilbake i hukommelsen. «Det vil si, jeg hadde det vel litt gøy med Anniken noen få ganger, når vi var på tur.» «Anniken?!» Ropte Trine i undring. Hun kunne aldri se for seg store, voksne Anniken gjøre noe sånt med Kristine! «Ja, faktisk!» Sa Kristine, og tenkte på stundene i senga. «Men bare litt uskyldig kos altså, nesten som søstre eller no’» Trine måtte le, og stirret på Kristine og prøvde å forestille seg Anniken mens hun kysset henne og kanskje tok henne der nede.

Tobias og Malin hadde okkupert badet. Han hadde sørget for å komme først inn i dag, og rakk seg inn på badet lenge før Anniken var ferdig med å kle av seg ytterklærne. Ikke snakk om at han ville ha noen reprise på gårsdagen. Han og Malin lot tisset vaske av i boblebadet. To tunge og gule bleier lå i søpla. «Du, Tobias?» Spurte Malin litt forsiktig og strøk en hånd innerst mellom sine egne lår. «Siden vi alt har vasket av oss tisset vårt her.» Tobias nikket. «Tror du det er så farlig om det kommer litt til?» Malin så uskyldig på ham. Han bare stirret tilbake. Malin reiste seg. Med kjønnet bare en tomme over vannkanten begynte hun å tisse. Tobias ble litt forskrekket, det sprutet og han så seg tilbake mot døra, noen måtte høre lyden. «Ta det med ro!» Sa Malin. «De tror sikkert det er dusjen eller noe, kom!» Hun lokket ham inntil seg. «Ta på meg, Tobias!» Sa hun, mens hun enda tisset kraftig. Tobias ble tent og reiste seg han også. Han la hånda si over sprekken hennes, det dempet faktisk lyden litt også. «Åh!» Stønnet Malin. «Gå inn i meg, Tobias!» Bønnfalt hun ham, og så ned på hans stive. «Gjør det nå!»

«Felt så lang tid de bruker.» Sa Anniken. De var nesten ferdig med å lage middag. To store former med lasagne sto i ovnen. «Ikke min feil at maten blir kald,» sa Tore og så på badedøra over salaten han holdt på å kutte. «Kommer nok snart,» sa Ola som var ferdig med å skjære loff. «Best det,» sa Knut som dekket bordet, «dette lukter nydelig!» Sa han og smilte mot Anniken. Selv om det ikke akkurat var noe prestasjon å lage lasagne av pakke kjente Anniken seg smigret og hun ga Knut en klem. «Hvis du gir Guro like mye skryt som du gir meg så blir du snart gift!» Sa hun, og smilte til ham. «Det var en idé!» Sa Tore. «Jaja, ta det med ro dere to!» Sa Knut. «Dere skal ikke si så mye dere som ikke har kjærester en gang.» «Trenger vi vel ikke!» Sa Anniken. «Vi klarer oss jo godt med hverandre, vi!» Sa hun og kilte faren på haka. Tore så et øyeblikk helt forferdet på henne. Men så lo han også, så godt han kunne. Heldigvis så det ikke ut som hverken Knut eller Ola stusset ved dette.

Malin vasket av seg. Det var som om det aldri ville bli helt rent der nede med alt det klissete, men veldig deilige som hadde kommet ut av henne. Hun og Tobias tok på seg rent og tørt tøy, og så gikk de ut i stua for å finne ut hva det var til middag i dag. «Pappa? Skal vi dra hjem i mårra?» Spurte Kristine som kom ned trappa hånd i hånd med Trine. «Nei.» sa Ola. «Vi må dra i kveld alt. Trine må rekke hjem også, vet du, det er skole i mårra.» Kristine ble nesten forskrekket, hun hadde helt glemt at skolen skulle begynne så fort. Hun så trist på kjæresten. Hun hadde gledet seg til en natt til med henne i den store og deilige senga. «Skal vi hjem også, da?» Spurte Tobias sin far. «Ja, det er nok best det. Det blir vanskelig med plass i bilen ellers.» Tobias så trist på Malin. Jaja, tenkte han, de fikk jo sitte sammen i bilen i alle fall. «Men nå er det middag!» Sa Anniken med rykende varm lasagne i hendene. «Åh, Anniken, jeg elsker deg!» Utbrøt Tobias. «Så, så!» Kommenterte Malin, men bare smilte.

De kastet seg over maten. Alle er enig om at det var nesten det beste de hadde smakt. «Jeg gleder meg sånn til å komme hit igjen, jeg tror jeg drar hit hver ferie nå!» Sa Anniken. Tore så advarende på henne. «Men, det må da bli dyrt å leie dette stede ofte?» Spurte Ola litt forsiktig. Han stusset på at Tore helt hadde avvist dem da han og Knut ville spleise på leia. «Ja, er du sikker på at du vil betale alt selv, vi er jo mange vi kan dele på her!» Sa han, og kikket på den store gjengen rundt bordet. Tobias håpet i sitt stille sinn at han slapp å betale noe, han hadde spart opp i det siste og ønsket seg moped. «Nei, nei,» sa Tore, «et løfte er et løfte.» «Nei, jeg må i hvert fall betale min tredjedel,» sa Ola, og kikket bort på Kristine og Trine. «Det går nok ikke,» sa Anniken. «Hvorfor ikke?» Undret Ola, og Knut spurte også. Nå begynte Tobias å bli nysgjerrig. Tore så på dem, han så ingen annen utvei enn å si det som det var. «Jeg har kjøpt hytta.» Sa han. Knut jublet, det samme gjorde alle barna. Bare Ola så dypt bedrøvet ut. Alle de voksne var klar over at Ola, som var alene og ikke hadde en raus arbeidsgiver, aldri kunne hatt råd til noe sånt som dette. Tore så på Anniken. De hadde vært enig om å ikke si noe om dette til de andre, holde seg til at Tore hadde leid hytta. Hun så på faren sin. «Jaja, de hadde nok funnet ut av det uansett om ikke lenge.» Men hun ble litt lei seg da hun så hvor bedrøvet Ola så ut.

Dette var slutten på en fantastisk jul- og nyttårsferie. De pakket med tungt hjerte, men Anniken tenkte at så snart hun fikk lappen nå så skulle hun dra hit hver helg med venninnene sine. Lystig satte de seg i bilene. «Du kan få sitte bak, du!» Sa Kristine og holdt opp døra for Malin. «Men, vil du ikke sitte med Trine?» Spurte hun. «Sett deg inni med Tobias, du, jeg har hele turen fra oss og til der Trine bor, vi kan sitte sammen da.» Sa Kristine og tenkte på all den tiden de fikk, og det helt alene. Malin og Tobias klinte nesten hele veien. Trine, som satt ved siden av dem, kastet blikk mot Kristine og formet «jeg kjeder meg i hjel» med leppene. Kristine lo, og før de hadde kjørt langt så hun at kjæresten sov med hodet mot vinduet. Selv turte hun ikke å sove, det kunne hende hun tissa på seg. Hun tenkte at hun måtte huske å løpe inn på do hjemme før turen opp til Trine. Anniken øvelseskjørte i den andre bilen og Ola satt bak og snakket med Tore hele veien. Det virket som han hadde glemt det med at Tore hadde så mye mere penger enn ham. Nå hadde de alle hatt ei trivelig helg, og kanskje ble det mange flere nå som de plutselig hadde gratis feriested!

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 12 jan 2019   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4370  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024