Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 67: Slalåmturen del 3

Heldigvis gikk det ikke lenge før hun så ryggen på Trine. Hun var i ferd med å ta igjen Tobias og Malin. Kristine kjente at det hadde begynt å bli kaldt i buksa mens de sto stille på toppen. Hun gledet seg til å komme inn i ei varm hytte, kanskje ta seg en varm dusj sammen med kjæresten. «Hvor ble det av Anniken og karene?» Spurte Kristine med høy stemme mens hun tok igjen Tobias og Malin. «De dro for å handle,» ropte Tobias gjennom hjelmen. De slakket av på farten, slik at Trine fikk sjans til å ta dem igjen. De akte seg vei ned til hyttefeltet. Det som overrasket dem var hvor utrolig mange hytter det var. «Åssen skal vi vite hvilken det er?!» Ropte Kristine. Trine, litt bak henne, hørte hva hun sa og begynte å bli veldig usikker på hele opplegget. Hun så hele tiden rundt seg til alle kanter, og passet på å holde litt avstand fra de andre. Hun ville ikke at de skulle kjenne lukten av det som hadde skjedd.

«Jeg har sett den på nettet!» Sa Tobias, og begynte å se etter en hytte som lignet. Dette er håpløst, tenkte Trine, de er jo like alle sammen! Hun kjente at det begynte å svi, det ekle som lå både i rumpa og ned mellom lårene. Hun var helt sikker på at trusa ikke hadde holdt alt som hadde kommet. «Jøss, så like alle ser ut!» Ropte Kristine, og så på alle hyttene. Malin ploget opp og stoppet. «Ring Anniken!» Sa Malin og tok av seg hjelmen. Tobias fisket fram mobilen fra bukselommen, ikke uten besvær. Han tok av seg hjelmen og rakte den til kjæresten. Litt overraskende måtte han samle beina et sekund for ikke å tisse. Han kjente at hvis ikke de fant hytta snart så var det ikke sikkert bleia hans kom til å holde alt. Med samlede ben fikk han telefonkontakt med søstera.

Trine hadde fokusert så mye på sine egne ski at hun ikke fikk med seg at resten hadde stoppa. Hun begynte å ploge, men for sent. Hun braste rett inn i Kristine. Trine måtte ha hjelp av kjæresten til å komme seg opp. Hun hadde tryna inn rett inn i henne. Å nei, tenkte hun. Nå kom hun til å kjenne lukta, og så ville hun rope ut så de andre også hørte. Hun ble blussende flau. Hun tok et par skritt unna for ikke å direkte stå oppå skiene til Kristine. Det var ekkelt å bevege seg sånn, for hun kjente så godt det som var i trusa og buksa. Alt kjentes fuktig og klissete ut mellom rumpeballene. Hun ønsket bare at de fant hytta og fikk kommet seg inn på do og få skiftet. Hun så på kjæresten, klar for et rynk på nesa og et spørsmål om hva hun hadde gjort. Men det kom ikke. Kunne det være mulig at buksa holdt på lukta så hun ikke kjente noe? Selv syns hun det lukta helt forjævlig.

«De sitter fast i heisen!» Sa Tobias, og visste ikke om han skulle le eller være fortvilet. Han la telefonen mot øret igjen, og begynte å skli nedover i retning noen hytter som lå lenger ned. Dette var vanskelig. Han forsøkte å holde telefonen til øret samtidig som han holdt kontroll både på skia og blæra. Bak ham kom Malin med to hjelmer i hånda, og bak henne Kristine, og Trine med ustø stil. «Det er denne!» Ropte Tobias glad og pekte. Kanskje han kunne rekke inn på do før bleia begynte å lekke. De akte seg fram mot døra. Nå måtte de stoppe igjen, og Trine kjenner at tårene begynte å komme i all anstrengelsen. Hun kjente at hun var våt i hele buksa, antakelig helt ned til støvlene. Og trusa kunne hun vel aldri bruke igjen. Nå måtte hun bare komme seg inn på do før alle de andre og skjule det som var skjedd. Hun ville ikke at de skulle se det. At det hadde skjedd igjen med henne, så kort tid etter sist. Hun siktet skiene inn mot døra- «Pokker også!» Bannet Tobias. «Vi har jo ikke nøkkel!» Dette ble for mye for Trine. Hun prøvde å stoppe, men hadde tatt for stor fart. Hun datt på rumpa i snøen og kjente hvordan bæsjen ble klint utover. Hun sparket seg ut av skia og satte seg i fosterstilling mens Malin gikk bort for å trøste henne. Hun så at noe var galt. Tobias begynte fanatisk begynte å lete etter en ekstranøkkel som skulle ligge et sted.

«Nei!» Hulket Trine. Hun ville ikke dette, både kjæresten og Malin var på vei bort til henne, og så på henne. «Kan dere ikke gå litt unna, da?!» Ropte hun fortvilet, det var ikke noe moro. De to tok et skritt tilbake, men så fortsatt bekymret på den lille jenta som satt og var så lei seg. Hun begynte å gråte. «Bare gråt du, jenta mi,» trøstet Kristine. Hun gikk fram og lente seg helt inntil kjæresten og hvisket: «Jeg skal hjelpe deg å vaske jeg, sånn som sist gang.» For hun skjønte jo nå, hva som var skjedd. Trine begynte å tenke på det Kristine hadde gjort for henne sist gang. Hun bøyde hodet og så på kjæresten. Hun husket hvor omsorgsfull og kåt hun hadde vært sist hun hjalp henne med bæsjebuksa, etter kinoturen. Hun ga faen. Hun så seg rundt, heldigvis var det ingen hyttefolk i nærheten. «Jeg har bæsja på meg,» sa hun. Det å innrømme det føltes av en merkelig grunn litt godt. Malin så på henne, og tenkte på turen tilbake fra kinoen den gangen. Hun syntes trettenåringen var søt som sto der og ikke klarte å holde seg lenger. Og hun tenkte på hva hun hadde gjort med henne, inne i kinosalen. Så frekk hun var, denne lille jenta. Nå satt hun her igjen, og hadde bæsja i buksa. Malin kjente hun ble varm ved tanken, og hun kjente at det kom bittelitt i bleia som ikke var tiss.

«Er det mulig å få litt hjelp her?!» Ropte Tobias. Men ingen av jentene enset ham. Han strøk hånda oppi takrenna for å kjenne om nøkkelen lå der. Det var så vidt han rakk opp der han sto på snøkanten, og nå kjente han at han ikke klarte å holde seg lenger. Det rant i bleia. «Malin!» Ropte han, desperat etter å få hjelp. «Malin, kjære!» Men hun hadde bare én person for øyet, og det var Trine som satt og hadde gjort i buksa. «Malin, jeg tisser på meg! Bleia holder ikke, for faen!» Sa Tobias, og kjente at han ble våt nedover lårene. Akkurat da kom Anniken. Tobias ble flau, og rød som en tomat der han sto og tissa på seg og så søstera komme nærmere og nærmere. Hun hadde nøkkelen i hånda og låste opp. Tobias gikk bort til Malin; «Kom og hjelp meg med denne fordømte tissebuksa!» Sa han. Han visste at tissebukse pleide å gjøre kjæresten tent. Men ikke nå, tydeligvis. Malin tørket tårer fra Trines kinn og enset ikke at Tobias snakket til henne. Tobias snudde sint på helen og gikk etter søstera inn.

Hytta var et palass! Anniken, som hadde vært i en fastlåst stolheis alt for lenge, begynte å lete etter den nærmeste doen. Tobias fant den før henne og prøvde å holde tilbake resten av tisset så det ikke skulle komme i støvlene mens han stotret seg fram til dodøra. «Vent!» Sa Anniken, og Tobias snudde seg. «Jeg må tisse!» Sa Tobias, desperat. «Men det har du jo alt gjort!» Sa Anniken, og så på ham. Tobias ble enda mer rød, men stavret seg inn på det lille rommet med klumpete sko. Til hans fortvilelse kom Anniken inn også, og lukket døra bak dem. «Jeg må tisse først,» sa hun. Tobias rødme nådde enda en dypere nyanse.

«Her er det et bad!» Sa Kristine. Hun og Malin nærmest bar Trine mellom seg. Trine klarte ikke å gå på de klumpete slalåmskoene. «Herregud, så fint bad!» Gispet Malin idet de kom inn. «Herregud som du ser ut!» Sa Kristine, og så på Trine. Her, inne i det flombelyste badet, så de at Trines skibukse ikke lenger hadde klart å skjule de stadig større uhellene hennes gjennom hele dagen. Den var våt i rumpa og hun luktet noe helt fryktelig. «Takk for hjelpa,» sa Kristine og så på Malin. Hun hadde ventet at hun skulle gå ut, men det gjorde hun ikke. «Hva skal du?» Spurte Kristine, da Malin begynte å ta ned glidelåsen i Trines bukse. «Er det ikke mer naturlig at JEG gjør det?» Sa Kristine, og så sint på Malin. Malin lente seg fram mot henne, og kjente hvordan kåtskapen styrte alt hun gjorde. «Kan vi ikke samarbeide?» Spurte hun og kysset Kristine midt på munnen.

«Åh, det var deilig!» Sa Anniken, der hun satt med buksa på knærne og tisset sprutet mot porselenet. Tobias sto lent mot vasken. Han var flau. Skamfull og flau. Ikke bare satt søstera hans 20 centimeter foran ham, halvnaken og tissa så det spruta i doen, men han selv sto og tissa han også, i buksa. Det bare rant og rant. Bleia stoppa ingenting lenger, det ble varmt og klamt og låneskoa ble fylt av tiss og kunne vel aldri bli tilbakelevert mer. «Snart din tur!» Sa Anniken, mens strålen begynte å avta. «Trengs ikke,» mumlet Tobias. Anniken bøyde seg fram og dro ned glidelåsen på Tobias buksesmekk. «Kutt ut!» Sa Tobias og slo hånda hennes vekk. «Vi må få av deg tissebleia før pappa kommer!» Sa Anniken ertende, og ga seg ikke før smekken var nede og hun så den dyvåte buksa under. «Herregud!» Utbrøt hun ved synet. Tobias begynte instinktivt å gråte. Intimsonen var så definitivt brutt. Han så ned på søstera. Hun satt på do, fortsatt med buksa nede, og med hodet i hendene. Hun virket oppgitt over hva han hadde gjort, skamfull kanskje. Anniken tørket seg, trakk ned og reiste seg opp. Anniken tenkte. Én ting var at han tissa i bleia. Han var blitt vant til å bruke bleier fra sengevætinga si. Det var bare fint at Malin kjøpte bleier til ham, de kunne jo ikke bli våte hver eneste natt begge to. Av og til tenkte hun på det som litt søtt faktisk. Men at broren hennes sto her, seksten år og tissa på seg så bleia lakk utover hele buksa?! Han fikk da se og bli voksen en gang han også!

«Sett deg!» Kommanderte hun. Ansiktet hennes var ikke humoristisk og ertende lenger, men strengt. Hun pekte på dolokket. «Sett deg!» Gjentok hun. Tobias slo ut med armene. Hvorfor kunne ikke Malin gjøre dette? Hvorfor kunne han ikke gjøre det selv? Motvillig satte han seg ned og Anniken begynte å ta opp låsene på slalåmskoa. Det var ikke bare, bare å få dem av. Og da Anniken, med spenntak mot doskåla, endelig fikk trukket støvelen av broren sin unnslapp det henne et sjeldent skrik. «Herregud!» Utbrøt hun sjokkert, og så nedover seg. Slalåmskoen hadde vært så full av Tobias’ urin at toppen hun hadde på seg nå var fullstendig våt! Tobias så på søstera si som sto og dryppet tiss ned på gulvet. Han måtte virkelig holde seg for ikke å le høyt! Anniken lo ikke. «Din gris!» Sa hun, helt uten humor og begynte å ta opp buksa hans. Dette var uvant for Tobias. Anniken pleide da å være grei mot ham. Hun dro skibuksa av. Under var det en stillongs som var våt som ei skurefille. Den havna rett i vasken. «Du får gå og hente sakene mine,» sa Tobias og gjorde seg klar til å ta av den dyvåte bleia så snart søstera var gått. Men Anniken ristet på hodet. «Hysj!» Sa hun. Og ganske riktig, utenfor hørte de tre dype stemmer som bekreftet at Ola, Tore og Knut var kommet tilbake til hytta, de også.

Anniken ville ikke de voksne skulle se alt dette, pappa, som hadde ordna denne fine hytta, da måtte de vise at de kunne oppføre seg som voksne. Anniken ville jo gjerne kunne låne hytta siden en gang, og ville også fortsette å bruke pappas hus mens han var på sjøen. Hun gikk mot broren sin. Tobias så livredd ut. «Men…!» Begynte han, idet Anniken tok opp tapen på bleia og åpnet den. Tobias så på henne hele tiden. Han visste ikke om han var mest flau eller sint. Samme hvor mye han hadde fått hjelp av søstera før så hadde han i alle fall kunne bestemme over det selv! Nå gjorde hun det, samme hvor mye han protesterte. Igjen ønsket han at Malin kunne gjort dette, det hadde nok vært en helt annen opplevelse. Anniken fuktet en varm klut, og han skulle til å ta imot den for å vaske seg. I stedet ble han presset ned på dolokket igjen, mens Anniken vasket hele kroppen hans. Hun så hele tiden morsk og irritert ut, ikke noe omsorg overhodet. Tobias følte seg som et spedbarn. Han ante ikke at han noen gang skulle bli så ydmyket. Han burde banke henne, men han hadde helt mistet munn og mæle, og i alle fall evnen til å gjøre noe med dette. «Her, ta på deg denne!» Sa Anniken, og tok ut en hipster fra baggen sin, under vasken. Den var gul med rosa hjerter. «Nei, nå kødder du med meg!» Sa Tobias, og så på jentetrusa. «Baggen din står ute enda, vil du gå ut og hente den naken, så værsågod!» Tobias vurderte saken og var på vei til å reise seg. «Nei!» Sa Anniken, «du får ikke lov!» Hun dyttet ham ned igjen og lot trusa bli liggende oppå. «Vær glad det ikke er en G-streng!» Sa hun, og rotet videre for å finne en bukse. Tobias dro motvillig på seg søsterens truse som så vidt hang på. «Nei, så fin du ble!» Sa Anniken, og så på ham. Tobias ble tomatrød enda en gang og begynte nesten å grine.

Til slutt sto Tobias der, med hettegenser og knall gul bukse. «Nei, nå var du søt, broder!» Sa Anniken. «Hold kjeft,» mumlet Tobias, og så på seg selv i speilet. Anniken lukket dodøra bak seg og så rett inn i sin far. Nå var gode råd dyre, tenkte hun. «Hva er det du har sølt?» Spurte han og så på den våte overdelen hennes. Det var da hun kom på det. Hun hadde vært så opptatt med å skifte på Tobias, at hun hadde helt glemt å skifte selv! Hun visste virkelig ikke hva hun skulle svare, pappa måtte jo kjenne tisselukta. Men Tore brast plutselig ut i latter. Han pekte på sønnen sin som akkurat var kommet ut av dodøra. «Jaså, Tobias, ny bukse?» Sa han, mellom latterhikstene. «Bare til jeg finner baggen min,» sa Tobias, og var lettet bare for å ikke være alene med søstera lenger. «Jeg satte den opp på det innerste rommet,» sa Tore og pekte opp trappa. Tobias gikk øyeblikkelig den veien.

Kristine var paralysert. Malin hadde kysset henne! Hun kjente det sitre helt ned i tærne, og spesielt i kjønnet som var dekket av den våte bleia hennes. Hvordan kunne hun være sint på denne jenta? Det gikk bare ikke an! Hun så på Malin, og hun var virkelig verdens nydeligste. Malin vendte seg mot Trine. Den lille jenta som hadde vært så uheldig og gjort på seg. Malin var virkelig tent på henne. Trines øyne uttrykte vantro da den vakreste jenta i verden tok av henne hjelmen. Malin tok ut den amatørmessige knuten i Trines hår, og nøt synet mens hun ristet bedårende på hodet så håret bruset og la seg helt ned til flisene på gulvet. «Åh, så søt du er!» Sa Malin, holdt under Trines hode og kysset henne på panna. Trine tissa. Det var visst aldri helt tomt! Det kom som en umiddelbar reaksjon, og hun kjente at trusa ble varm igjen. Hun fikk et uttrykk i ansiktet som Kristine kjente igjen, men som Malin var for opptatt til å legge merke til. Hun begynte å ta av Trines bukse. «Å fy faan!» Utbrøt hun, helt uventet. Men stanken som slo imot henne var virkelig ikke til å like, samme hvor tent hun var! Hun rygget unna. «Kristine, kan ikke du ta over litt?» Spurte hun, med hånda for både munnen og nesa. Det var så vidt hun ikke brakk seg. Trine rynket også på nesa; «Kan du ikke få vekk det her, kjære, det lukter ille!» Sa hun med det som åpenbart var den lyseste stemmen i rommet.

Nå fikk Kristine økt selvtillit. Bæsjelukta gjorde ikke henne noe. Hun akte seg foran kjæresten som sto på kne og fikk av henne sko og ytterbukse. Under var det en stillongs som ikke engang Kristine hadde sett maken til. Trine hadde bæsj til under knærne. Hadde hun vært alene ville hun grått, men takket være Kristines kjærlige omsorg gikk det bra. Hun tok håret og la det foran skuldra, så ikke det skulle komme bak på rumpa og bli skitnet til. Det var flokete nå, så hun, men hun måtte jo dusje uansett. «Kan ikke du sette på dusjen?» Spurte Kristine til Malin, og Malin snudde seg og fikk i gang passe varmt vann. «Sånn!» Sa Kristine, og slo kjæresten på rumpa. «I dusjen med deg!» Etterpå så Kristine på hånda si, den var fullstendig brun. Hun gikk bort og skyldte av seg i én av servantene. Jo, dette badet var virkelig stort! Det var et boblebad i motsatt hjørne som hun bare verket etter å prøve. «Kom her du!» Sa Malin kjærlig mot Trine, og leide henne inn i den romslige dusjen. Der spylte hun henne med deilig, varmt vann. Trine holdt opp håret sitt mens Malin spylte gradvis oppover beina. Det var herlig, syntes Malin, å se mer og mer hudfarge komme til syne. Trines kjønn og rumpe var fullstendig dekket av bæsj. «Det var virkelig et stort uhell!» Sa Malin, og så opp på henne. Trine hadde øynene lukket og bare nøt hvert sekund av det. Det varme vannet skylte deilig mot huden, nesten som å tisse på seg! Bæsjen rant i sluket og snart så Malin den søte sprekken til Trine. «Oi, så fin du er!» Utbrøt Malin. Trine rødmet når hun sa det.

Malin kjente at hun var på nippet til å komme i bleia si, bare av dette. Så da hun snudde seg, og så Kristine stå helt naken med glinsende tissestrimer nedover begge lårene kjente hun hvordan kroppen strammet seg og saftene rant ut og gjorde bleien varm og deilig igjen. «La oss prøve boblebadet!» Sa Kristine, og gikk bort og tok rundt den nydusja kjæresten sin. De gikk med forsiktige skritt bort dit for ikke å skli. Det var et stort boblebad i hjørnet, og etter kort tid var det fylt med deilig og varmt vann. «Var det deilig å få av bæsjen?» Spurte Kristine. Trine nikket. Kristine bøyde seg fram og kysset henne ømt og kjærlig. «Kom, så går vi oppi!» Sa hun, og som sagt så gjort. Malin skynde seg og få av seg klær og brette sammen en dyvåt bleie. Kristine sto midt i boblebadet. «Jeg tror det er litt tiss her jeg,» sa Trine i en ertende tone. Hun strøk en finger opp Kristines lår hvor det var tydelig at noe hadde rent nedover. Hun fulgte den oppover låret mot kjønnet hennes. Det kilte, syntes Kristine, og før Trines hånd nådde toppen bøyde hun seg ned og satte seg i vannet. Hun så på Malin som kom mot dem. «Du er visst ikke helt tørr i musa di, du heller!» Sa Kristine, og så på henne. Kristine kunne se at det var både tiss og noe litt annet rundt Malins sprekk, og hun lurte et sekund på om hun skulle tørre. Malin smilte litt, og lente seg mot karet der de to andre satt. Kristine hoppet i det og tok en hånd fram, lot en finger gli over Malins fuktige kjønn og puttet den straks i munnen. «Hey!» Sa Malin som reaksjon. «Kristinedama er frekk og freidig i kveld!» Trine sa ingenting. Innerst inne ville hun gjøre akkurat det samme som Kristine nettopp hadde gjort. Med kvelden i kinosalen friskt i minne.

«Får jeg komme oppi?» Spurte Malin, og klaret opp. Kristine strålte, det var så deilig. Den salte smaken i munnen tente henne. Malin satte seg mellom de to andre. Hun la seg ned og nøt varmen, håret bredte seg rundt henne som en gylden manke. Trine turte å se på Malin så lenge øynene hennes var lukket. Det var brystene hennes fremfor alt hun så på. De var store og deilige. Kom hennes egne til å bli så store? «Jeg trenger visst å få vaska meg litt, jeg!» Sa Malin, og tok en hånd ned i skrittet. Det klødde litt, kjente hun. Fordi hun ikke var ren, eller bare fordi hun var så utrolig kåt? «Kristine, vil du hjelpe meg litt?» Spurte Malin, og Kristine gjorde det. Malins kropp reagerte umiddelbart, og dette var så utrolig deilig! Og så rett ved siden av jentekjæresten hennes. Malin bøyde seg fram og kysset Kristine, og hun besvarte ømt og deilig. Nå var det Malin som vasket Kristine nedentil, fingrene hennes spilte ivrig over kjønnet. Det virket mere voksent nå, syntes Malin. Hun så bort på Trine. Hun så helt målbundet ut av de to jentene foran seg. «Kom!» Sa Malin og tok tak i den spinkle hånda til Trine. «Gjør sånn!» Hun førte hånda hennes ned til sitt eget kjønn og lot forsiktig to av fingrene hennes slippe inn i sprekken. «Åh!» Stønnet Malin. Trine var overrasket. Kunne hun gjøre dette, da?!

Men Kristine så i hvert fall ikke sur ut, hun lot magen komme borti sprettrumpa til Trine, og eglet seg litt innpå henne som en gutt som ville ta henne bakfra. Hun lot en hånd gli under henne og fant det ene brystet hennes samtidig som den andre fant kjønnet hennes. Det skulle ikke mye til for Trine. Hun kom nedi det varme vannet, og det kjentes ut som hun tissa på hånda til Kristine. I overraskelsen over sin egen orgasme hadde hun helt stoppet bevegelsen med sin egen hånd mot Malin. Malin ble fornærmet og manet henne til å fortsette. Samtidig la hun hånda på musa til Trine som Kristine akkurat hadde sluppet, og ble overrasket av å finne hår der. Det var lenge, lenge siden hun hadde hatt hånda si på et hårete pikekjønn. Hun hadde jo sett dunet hennes i dusjen, men nå kjente hun det, mykt og deilig med noe klisset i seg som Malin nå vaska bort med kjærlige bevegelser. Kristine hadde tatt mot til seg og masserte nå brystet hennes, og med lille Trines hånd i skrittet kjente Malin at hun nærmet seg. «Åh, dere er så gode med meg!» Stønnet hun, og så kom hun deilig mot hånda til Trine. Kristine trengte ikke mer. Bare synet av de to jentene hun elsket foran seg var mer en nok. Hun lot sin egen finger gli så vidt inn i sprekken, og kjente det komme med det samme i et langt og høyt stønn.

Akkurat da gikk døra opp. «Trenger dere klær?» Spurte Anniken, og slengte inn en bunke til hver av de tre. Trine ble øyeblikkelig sprutrød og dekket for brystene sine, Malin rynket brynene og så på Kristine som ikke kunne la være å le høyt. Hun kjente på saftene mellom beina som akkurat var på vei til å vaskes ut av det varme vannet. Det ble noen pinlige sekunder mens Anniken hadde hodet inn døra. Malin gløttet nervøst mot alle klærne de hadde i en haug i motsatt ende av rommet. «Skynd dere litt! Tacoen er snart ferdig! Sa Anniken. Hun rynket litt på nesa, men kommenterte ikke lukta i rommet, som fortsatt var litt påvirket av bæsj. «Det skal jo lukte litt sånn på en do, eller?» Spurte Malin, da Anniken endelig lukket døra bak seg, alle kniste. «Puh, bra hun ikke kom inn!» Sa Kristine og pustet lettet ut med et nytt blikk på klærne. Nå gikk alle ut av boblebadet og tok et håndkle. Kristine stjal seg fortsatt små blikk på begge jentene ved sida av seg. «Det er jo ikke noe bleie her!» Sa hun, og så ned på haugen med klær Anniken hadde slengt inn til henne. «Da får du være flink jente å holde deg, da vet du!» Sa Trine belærende. Kristine geipet til henne, Malin lo litt mens hun trakk på seg sin egen blondetruse. De rynket på nesa mens de tok seg av haugen med klær fra dagen i bakken. Malin var den eneste som hadde helt ren bukse. Etter litt skylling var vaskemaskina i gang med klærne som trengte en runde der. Kristine brydde seg ikke om å vaske buksa si. «Den bruker så lang tid på å tørke.» Sa hun. «Den blir sikkert våt i morgen igjen, uansett!» Ertet Trine, Kristine slo håndkledet etter henne. «Du skal ikke sin noe, di bæsjejente!»

Alle koste seg med taco, det var utrolig hvor sulten man ble etter en hel dag i bakken. De så på TV før de begynte å spille Geni alle sammen. Det var nesten håpløst med Tore og Knut som tilsynelatende visste alt som var å vite, og Malin som var dårlig taper sa at hun heller ville gå å legge seg. Tobias, som hadde vært litt forlegen hele kvelden, syntes dette virka som en god idé. Trygt innenfor døra på det store rommet hvor han og Malin skulle sove dro han ned bukse og truse for å ta på seg bleie for natta. Da kom Kristine inn døra. «Hei!» Utbrøt Tobias, og holdt seg for skrittet. Kristine sendte han et dovent blikk. «Slapp av da, Tobias! Jeg har jo sett den før.» Malin hevet et øyebryn. «Kan jeg få noen bleier?» Spurte Kristine ydmykt og så på Malin. «Men, tisser du i senga du da?» Spurte Malin. Kristine så på tilbake, som om hun trengte å gjøre dette så vanskelig. «Gjør ikke du?» Spurte hun. «Bare når jeg vil,» sa Malin. «Som er ganske ofte,» la Tobias til. Kristine lo. «Sant nok,» sa Malin, og ga to bleier til Kristine mens hun tok av seg buksa og gjorde seg klar til å ta på en selv. «God natt da!» Sa Kristine og ga begge en klem før hun gikk ut med de to bleiene skjult under skjorta.

«Skal du ligge med bleie nå igjen,» sa Trine litt oppgitt. Hun likte fortsatt ikke at Kristine bleie så ofte. Kristine tok ned bukse og truse og dro bleia på seg. «Så det ikke blir vått i senga!» Sa hun. Trine kniste. «Få nattasuss da, bleiejenta mi!» Sa hun, og Kristine jumpet ned i senga og ga jenta si et skikkelig kyss. «Natta kjære, håper det blir mere gøy i mårra!» «Mhm,» sa Trine enig, og kunne ikke slutte å tenke på alt det deilige som hadde skjedd i boblebadet.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 9 jan 2019   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4369  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024