Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 66: Slalåmturen del 2

Oppe på toppen fant Kristine igjen kjæresten sin, som nå begynte å bli litt flinkere med skiene. «Går det bra?» Spurte Kristine henne. «Ja!» Svarte Trine og strålte. «Det er jo kjempegøy, jo!» Kristine smilte tilbake. «Har du fått vært på do enda, da?» Spurte hun, litt lavere. «Nei,» svarte Trine, og lente seg inntil kjæresten og hvisket: «Men jeg har tissa to ganger!» Sa hun, og begge jentene fniste og smilte. «Det er jenta si!» Roste Kristine. Hun ville klemme henne og gi henne en nuss, men så kom hun på at hjelmene gjorde det helt umulig. «Jeg har også tissa på meg,» sa Kristine. Trine så på henne med et lurt smil. «Har du tissa i bleia di?» Men Kristine måtte ristet på hodet. Trine gispet og slo hånda for munnen. «Jeg rakk ikke å få den på meg!» Nå lo Trine, og Kristine også. Hun kjente at det kom en skvett i bleia, musklene holdt ikke stort nå. Trine la en hånd foran skrittet i det hun sluttet og le. «Tissa en skvett!» Sa hun. «Jeg òg!» Sa Kristine. «Men nå har jeg bleie på!» Sa hun, og smilte. «Sikkert lurt!» Sa Trine. Men nå må vi prøve! Sa hun, og skled i retning bakken.

Kristine ble overrasket over hvor flink Trine var allerede. Snart kunne de kjøre de rød løypene sammen. Hun likte å ligge rett bake henne og så på de grasiøse bevegelsene i hoftene. Hun hadde fin rumpe, Trinemor. Det var tydelig selv med skibukse på. Et øyeblikk lurte hun på om hennes egne former syntes like godt, hun hadde jo også en tykk bleie på seg. Nede ved heisen fant de igjen Tobias, Malin og Anniken. «Pappa venter på oss på toppen,» sa Anniken, og nikket i retning heisen. «Skal vi dra allerede?» Spurte Tobias. Å nei, tenkte Kristine. Akkurat nå som det begynte å bli så gøy! «Skal vi ikke ta én tur til da?» Spurte hun, og så på kjæresten sin. Trine kjente at hun var sliten i beina, og var likeglad da Anniken sa: «Vi må nok dra, snart stenger de heisen.»
Tobias så oppover løypene, det begynte å bli svakere lys. Tobias, Malin, Trine og Kristine presset seg sammen i én heisstol. Tobias tok av seg hjelmen, og da gjorde de andre det samme. Dét føltes utrolig godt, tenkte Trine, som ikke hadde lagt merke til hvordan hjelmen hadde presset mot hodet hele dagen. Kristine så på henne, og kjente seg nyforelsket nok en gang ved synet av kjæresten sin, nå uten tildekningen av hjelm og briller. Naturlig og vakker, med roser i kinnene og det lange håret i en stram knute bak i nakken. Kristine gledet seg til å ta den opp og kose med det lange håret. Men hun visste jo at hjelmen skulle på igjen en gang til enda, så hun nøyde seg med å ta av sin egen hjelm og bøye seg fram for å få et kyss. De smilte til hverandre. Og et blikk rett inn i Malins nakke bekreftet at hun og Tobias kysset, de også. Fælt så lenge de holdt på også. Kristine og Trine så på hverandre, og Trine kremtet; «Du, Tobias, hvis du ikke er opptatt med no’?» Kristine begynte å le. Tobias rev seg løs fra Malin. «Hvor er det vi skal, egentlig?» «Eh,» sa Tobias, og tørket instinktivt levestift, enda Malin hadde ikke brukt noen. «Pappa har leid ei hytte,» sa han fornøyd. Dette visste ikke jentene noe om, og de vekslet fornøyde blikk. Det hadde vært kjedelig å måtte dra hjem nå.

På toppen ble de gjenforent med Anniken, som hadde vært i stolen bak dem på tur opp. «Og dere fikk tiden til å gå, så jeg,» sa hun, og så på de fire andre som ikke riktig visste om de skulle rødme eller le. Anniken bare smilte, og pekte et stykke bort der de fikk øye på Knut, Ola og nå også Tore. De skyndte seg bort dit. Vel, det å skynde seg var litt vanskelig, med slalåmski på beina og ingen nedoverbakke til å hjelpe seg. «Hei, pappa!» Sa Tobias, som kom først fram. «Sittet i hytta og fyrt i hele dag, hva?» «Sånn omtrent,» sa Tore, med et smil. Tore var snauklipt og hadde tøffe skiklær som minte litt om motorsykkelklær. Nå som han sto sammen med Anniken kunne nesten far og datter se jevngamle ut om du ikke visste bedre.

Kristine hørte ikke så nøye etter på samtalen som fulgte, hun så på kjæresten sin som prøvde å få på seg hjelmen igjen. Knuten med hår hadde gått opp og det rekordlange håret hennes var plutselig overalt. Trine prøvde å ta hjelmen på uansett, men innså at det ble vanskelig. Hjelmen var trang og håret var i veien samme hvordan hun gjorde det. Hun prøvde å legge håret ned i nakken og få det under jakka men alt ville ikke være med, knuten holdt fortsatt masse av håret i en diger krøll. Kristine så at hun begynte å bli fortvilet, der hun sto, og gikk bort til henne. «Skal jeg hjelpe deg litt, kjære?» «NEI,» skrek hun tilbake i ren frustrasjon. Det var sinne i ansiktet hennes. Kristine måtte bare le, hun kunne ikke for det. Trine prøvde på nytt, men nå begynte hun å gli framover på skia mens hun fortvilet gjorde et nytt forsøk på å få alt håret ned i jakka. Kristine akte seg fram til henne med langt større presisjon og stoppet på bakskiene hennes og begynte å hjelpe til med å få håret ut av knuten. «Takk, kjære.» Sa Trine, litt anspent. «Det var ikke meningen å skrike til deg.» Kristine bare fortsatte, men floken var virkelig veldig vanskelig, og hun merket at kjæresten hadde vanskelig for å stå avslappet. Hun sto med litt bøyde knær og virket veldig anspent i hele kroppen. Kanskje hun var sliten av å stå i slalåmstøvler en hel dag, tenkte Kristine.

Kristine, som aldri hadde hatt håret sitt i noen som helst slags knute, slet med å hjelpe kjæresten. I tillegg klarte ikke Trine å stå stille. «Jenta mi,» sa Kristine da hun ikke fikk det til og måtte begynne på nytt. «Prøv å slapp av litt da!» «Lett for deg å si det,» sa Trine gjennom sammenbitte tenner. «Men hva er det, da?» Spurte Kristine, som ikke skjønte hvorfor hun ikke bare kunne slappe av og la henne bli ferdig med håret. «Jeg holder på å drite på meg, for faen.» Sa hun tilbake. Kristine fortsatte bare med å prøve å få håret på plass, og prøvde å gjøre det så fort som mulig. Hun kjente at hun ble tent når hun tenkte på kjærestens bukse som hun kjente gni mot sin akkurat nå. Den var sikkert full av tiss og kanskje kunne hun ikke engang holde bæsjen sin inne, store jenta!

«Nå kan du ta på hjelmen!» Sa Kristine. På tide, tenkte Trine, som var blitt helt stiv av å stå å knipe med rumpa og samtidig holde seg rolig på skia. «Nå drar vi!» «Men, hvor er de andre?» Spurte Trine. Tobias, Anniken og de andre var som blåst bort. De kunne ikke se noen av dem. «Jeg tror de dro den veien!» Sa Kristine, og pekte med staven. Fint, tenkte Trine sint. Nå må vi finne dem igjen, og hvis vi tar feil så må vi ta heisen opp igjen, og gud veit om det bare er tiss som er i buksa mi da, tenkte hun, mens hun forsiktig begynte å skli i den retningen kjæresten hennes hadde tatt.

Hun kjente med én gang at dette kom til å bli et problem. Å stå på ski og presse i rumpa samtidig funket bare ikke. Jeg kommer til å bæsje meg ut, sa hun til seg selv, og visste det var sant. Hun tenkte over det, og kjente skammen komme. Hvorfor hender dette med meg, tenkte hun. Hun var tretten år og begynte å bli ganske voksen nå. Ingen av de andre jentene i klassen hadde vel bæsja på seg! Ikke på fotballaget heller, ikke siden de var kjempesmå. Hun tenkte på episoder helt ned i barnehagen. Hun så et bilde for sitt indre øye, øyeblikket hvor hun tok på sin første BH. Hun var nesten voksen! En ung dame! Så kom bildet fra da hun mista kontrollen på tur hjem fra kino. Hun husket hvordan hun ikke klarte lenger, og det ekle kom i buksa. Det kunne da ikke skje igjen!

Hun konsentrerte seg om å stå på ski. Det var så vidt hun kunne skimte Kristine langt der fremme. Hun måtte prøve å kjøre litt fortere, så hun ikke mistet dem av syne. Hun tok litt slakere svinger. Det begynte å gå fort. I den neste svingen mistet hun balansen et øyeblikk og klarte så vidt å holde seg på ett ski mens det andre skjente ut til sida og ville over alt. Da hun fikk kontroll på skiene igjen, kjente hun at det var varmt i trusa. Jeg har tissa på meg, tenkte hun. Men det kjentes litt rart, og da den neste svingen kom, skjønte hun hva som egentlig hadde skjedd. Å nei! Tenkte hun. Hun presset rumpa sammen så hardt hun kunne, og nå kjente hun virkelig at det var bæsj som hadde kommet. Fæl, myk bæsj. Det kom nesten rennende. Hun begynte å gråte under brillene. Hvem var det som var tretten år og ikke kunne holde bæsjen sin inne?! Hun hadde aldri kjent så løs bæsj før, ikke engang når hun hadde omgangssjuka. Men det var det som var i trusa. Dette var forferdelig! Musklene var slitne, og hun kjente at mer presset seg ut, ja nærmest bare rant ut av henne. Hun så seg rundt. Ingen å se. Likevel var hun rød i fjeset av skam og hun gråt ukontrollert.

Hun prøvde å holde resten inne og presset sammen, men hun hadde rett og slett venta for lenge. Det skal jeg aldri gjøre mer! Lovet hun seg selv, og hun kjente at det kom en myk klump med bæsj i trusa, helt mot sin vilje. Hun hadde aldri kjent noe sånt før, det var krampeaktig og vondt. Hun slapp ut det tisset som var igjen, kanskje det kunne lette på presset. Men nei, hun kjente at hun nesten ble kvalm. Til slutt tok krampen henne, og hun kjente trusa bule idet alt bare kom ut samtidig. Hun trodde hun skulle spy, men det skjedde ikke. I stedet kjente hun at en annen varme enn av tiss begynte å merkes mellom lårene øverst. Å nei! Tenkte hun på ny. Trusa klarte ikke å holde alt hun hadde bæsja. Nå var uhellet kommet i buksa hennes for alvor.

Hun sto i kanten av løypa. Her var det veier som gikk inn til flere hytter i området. Hun så inn i skogen. Et øyeblikk hadde hun lyst til å bare gå inn dit å gjemme seg. Hun var tretten år, hun hadde tiss ned til støvlene og hun hadde bæsja på seg. Tenk det, bæsja på seg! Hva ville mamma si om hun så henne nå. Plutselig ble hun veldig glad for at hun ikke var hjemme, og måtte gå inn til mamma med dette uhellet i buksa. Men selv å komme til Kristine med dette var flaut. Hvorfor kunne hun ikke holde seg? Igjen bannet hun over at hun hadde overvurdert sin evne, latt det gå for lenge. Glemt at det faktisk måtte ut til slutt. Nå hadde det gått galt. Hun begynte sakte å skli nedover igjen. Det var slakt terreng nå, og hun bare lot seg føre nedover med stavene slapt ned langs sida. For hver bevegelse kjente hun at alt det ekle flytta på seg.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 7 jan 2019   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4367  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024