Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 65: Slalåmturen del 1

De var på vei, to biler på landeveien. I den ene satt Kristine og lente seg velbehagelig mot Trine i baksetet. Trine dullet med henne og tok på henne her og der når de trodde at Ola ikke så i speilet. Bak dem kjørte Knut med Malin, Tobias og Anniken. Tobias, som fremdeles ikke likte å kline med Malin mens søsteren så på hadde tatt framsetet. Dette åpnet for en foss med jenteprat og fnising i baksetet, så han og Knut vekslet blikk. Tobias var morgentrett, og hadde håpet på å få seg en liten lur. Men ikke snakk om, med all kaklingen i baksetet.

«Gleder du deg?» Spurte Anniken. Malin nikket. De skulle reise og stå på slalåm, alle sammen. Bortsett fra Guro, hun var ikke interessert, og hadde blitt hjemme. Malin syntes det var synd, og hun så på pappa at han hadde ønsket at hun var med. Tobias hadde bleie på. Han hadde tatt den på helt uten å tenke over det, eller rettere sagt skiftet etter en våt natt. Det hendte ofte nå, at han brukte bleie også på dagtid, bare for å slippe å løpe på do hele tida, og fordi det var så deilig. Han lurte på om jentene hadde på seg bleie. Han så på bilen foran. Han kunne skimte to hoder med hver sin hårfarge i baksetet, og han lurte på om Kristine eller Trine hadde bleie på. Kanskje satt og tissa akkurat nå! Malin hadde ikke, det visste han, men hun skulle nok ha på, for hun hadde pakket en halvfull bleiepakke i sekken.

Da de kom fram dro de rett til bakken. De hadde kjørt ekstra tidlig for å komme før alle turistene. Malin gløttet oppover bakkene, og fikk umiddelbart tanker om siste gang hun og Tobias var der, i påsken den gangen. Malin husket alle de våte buksene det ble på den turen, og var glad for at hun nå hadde bleier i sekken. Kristine hadde også pakket bleier. Etter først å ha spurt Trine om hun ville ha. Hun hadde takket nei. Derimot hadde hun den største baggen av alle, og Kristine mistenkte at hun hadde tatt med mye skifteklær. De kom seg ut av bilen og fikk på seg yttertøy og tursekker. «Skal vi finne en do og ta på bleier?» Hvisket Malin til Kristine. Men de passerte ingen do på tur inn til skiutleia. Tobias og karene var ivrige og fikk raskt leid seg ski og utstyr. Kristine og Malin så seg om etter en do, men det var ingen her heller. Så de ble med i dragsuget og fikk seg utstyr de også.

Kristine snublet seg ut med klumpete slalåmsko og måtte støtte seg litt til Trine for ikke å falle på flisgulvet. Trine var like ustødig, hun, så det var ikke til så mye hjelp. Anniken ga alltid uttrykk for å være vant med ting, så også her. Hun spankulerte mot utgangen og snakka med Knut og Ola om hvor hyggelig det var av dem å invitere henne med. Malin var ikke tissetrengt, men ville likevel komme seg i bleie før de skulle stå i bakken. Hun kikket seg til høyre og venstre langs husveggen, og der, helt i andre enden var det et skilt. «Kommer du?» Sa Tobias, og dro henne med seg i motsatt retning. «Tar vi heisen nå, er vi før alle andre!» Og dermed ble både hun, Kristine og Malin dratt med bort til heisen og opp i bakken. Alle unntatt Trine hadde stått på ski før. Naturlig nok var det uvant for henne, og Kristine tenkte at hun måtte lære henne hvordan hun skulle gjøre det, etter at hun omsider hadde fått alt utstyret i orden etter heisturen. Men Knut kom henne i forkjøpet, og forklarte alt og viste. Kristine ville ta første turen med dem, men Tobias og de to andre jentene vinket ivrig fra toppen av en nypreparert løype. «Bare gå, du.» Sa Knut til henne. «Vi tar første turen med henne.» Det føltes litt feil, men også fristende, så Kristine ble med de andre og stupte rett ned i rød løype.

Det var så gøy! Ingen hindringer. Bare ski, venner og masse snø! De koste seg alle sammen, og sto ned bakkene på drømmeføre. Kristine hadde det så gøy at hun glemte helt at hun ikke hadde bleie. Helt til hun satt i heisen for enda en tur, og hun kjente at det sprengte på der nede. Hun lente seg fram og ga Malin et bekymret uttrykk, forbi Tobias og Anniken som satt i midten og gjenfortalte samtlige heng og svinger fra den siste løypa. Malin skjønte at det var noe, så hun ventet på Kristine da de var kommet ned av heisen. De fomlet med utstyret begge to. «Åh, jeg må sånn tisse!» Sa Malin, mens hun festet brillene og knep lårene sammen. «Å ja, jeg også!» Sa Kristine og tok en hånd ned. «Skal vi kjøre rett ned til do og tisse og ta på oss bleier?» Spurte Malin. Kristine nikket energisk. Malin kjente at det var nære på mens de sto ned bakken. Hun hadde en følelse der nede som hun hadde kjent før. Hvis hun hadde vært like høyt oppe på fjellet nå, som de var den gangen i påsken, hadde hun ikke kunnet håpet på å holde seg hele veien ned. Hun tok svingene med samlede ben, og tok peiling på dodøra med Kristine rett bak.

Kristine så hvordan Malin slet. Hun fomlet av seg skiene, trippende utenfor doen. Hun lente dem mot stativet, men de ramlet ned igjen. Hun bøyde seg for å ta dem opp, men så løp hun plutselig mot dodøra og lot ski være ski. Kristine smatt inn bak henne og fikk låst døra mens Malin satte seg ned. «Åh, det var deilig!» Sa Malin, og det sildret hardt mot skåla. Lyden fikk Kristine til å knipe intenst. «Det holdt på å komme i buksa mens jeg satte opp skiene!» Sa Malin. Kristine kjente at det holdt på å gå galt for henne, så hun fikk begynne å kle av seg for å komme på do så fort Malin var ferdig. Malin så ikke hvordan Kristine strevde, hun så opp i taket mens hun tømte blæra. Heldigvis var det romslige do, tenkte hun, og ikke sånne med båser. Her kunne de fint skifte til bleie etterpå, tenkte Malin mens hun slappet av på skåla. Hun så på Kristine som hadde begynt å fikle med buksa. Plutselig fikk hun et rart uttrykk. Hun lente seg mot veggen og vred seg og knep så hardt hun bare kunne. «Ah, dette går ikke!» Sa Kristine. Hun sto der og knep, men Malins tisselyd samt den allerede gode og varme følelsen i de tykke klærne gjorde sitt. Kristine sto og klamret seg til veggen mens hun kjente en sprut tiss skyte ut mellom de sammenknepne lårene. Ingen vits i å holde tilbake, hun satte føttene litt fra hverandre og tissa som en foss, hun også.

Malin satt og så på jenta som lente seg mot veggen og tissa i buksa. Hun syntes synd på henne, samtidig så visste hun at dette var det beste Kristine visste. Utrolig søt var hun også, der hun sto og tissa på seg. Malin skulle tørke seg, men det var vanskelig med alle klærne. Hun reiste seg og sto med rumpa bar og tørket seg stående, akkurat som da jeg var lita jente, tenkte hun. Kristine la ikke en gang merke til det. Hun sto og bøyde seg og prøvde å knipe av før det rant ned i de lånte støvlene. Det gikk ikke. «Faen,» bannet hun, da det endelig stoppet. «Var det ikke deilig?» Spurte Malin, som nå hadde fått på seg trusa. «Åh, jo!» Sa Kristine og bøyde seg mot henne. «Det beste i verden!» Sa Kristine, og tok seg et øyeblikk til å riktig kjenne på den varme følelsen i den myke buksa. Det hadde alltid vært noe spesielt for henne, å tisse i vinterklær. Det spredte seg så deilig i ullbukse og fôr.

Malin hadde funnet seg en bleie og satte seg på den oppå dolokket. «Pokker også, hvordan skal jeg få av meg trusa?» Kristine så på henne. Malin hadde smal truse over trekanten sin, ikke hipster som hun selv hadde. Kristine kunne se at den var blitt litt fuktig, Malin hadde visst ikke rukket doen helt, hun heller. «Bare la den være på!» Rådet Kristine. Den lille trusa ville ikke gjøre noe ugagn i den store bleia Malin nå satt på, og så var den jo allerede våt! Malin så ned på seg selv og vurderte forslaget. Kristine brukte øyeblikket på å se på den nydelige jenta. Det blonde håret lå nå i en hestehale som bikket fram over hodet da hun bøyde seg for å se på sitt eget underliv. «Ja, hvorfor ikke!» Sa hun fornøyd, og skulle til å feste bleien over trusa si. «Vent litt!» Sa hun, og så ned enda en gang. Kristine så på, hun også, hun kunne ikke la være. Og så tissa Malin! Bare bitte litt, men nok til at trusa ble mørkegrønn foran og det ble en søt liten, gul flekk i bleia hennes. Det holdt på å gå for Kristine, nede i tissebuksa. Hun ble stående å bare tenke på det hun nettopp hadde sett, så da Malin sto med buksa på rett foran Kristine måtte hun klappe hånda foran blikket hennes for å vekke Kristine. «Hallo! Er du der?» Spurte Malin. Kristine kom til seg selv og unnskyldte seg. «Jeg bare syntes du var så fin når du gjorde sånn,» sa Kristine. «Gjorde du?» Spurte Malin, litt smigret. Kristine nikket mens hun bet seg i leppa. «Du er nå søt!» Sa Malin, og så kysset hun Kristine på kinnet.

Kristine ble helt rar inni seg, men hun ville ikke drømme seg bort en gang til, så hun begynte å kneppe opp buksa. «Best å ta på bleie,» sa hun, «sånn som jeg tisser meg ut!» Malin lo, og samtykket. «Skal jeg hjelpe deg?» Spurte hun, og tok fram en bleie fra sekken. «Så snill du er!» Sa Kristine og dro ned en våt ullbukse. Under var hipsteren, som ikke hadde en tørr flekk. «Oi da!» Sa Malin da hun kom bort til henne med en utpakket bleie. «Noen har visst ikke rukket doen sin!» Sa hun. Tonen var ertende, men Kristine bare lo. «Du må nok ta av deg trusa også, du,» sa Malin, «hvis ikke kan det nok renne utenfor!» Kristine lo. «Men det er kanskje det du vil?» Spurte Malin og lo med. Kristine ristet på hodet og dro ned den dyvåte hipsteren, ikke uten vansker. På grunn av den store jakken, som hun nå sto og holdt opp, kunne ikke Kristine se sitt eget, våte kjønn. Men Malin fant fram selv og med varme og gode hender festet hun bleia på henne. «Sånn!» Sa hun. «Nå kan tissejenta dra ut i bakken og tisse mere på seg!» «Du også!» Fniste Kristine, og Malin lo med. De som var på nabodoen måtte lure på hva i all verden de to drev med som var så morsomt!

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 2 jan 2019   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4363  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024