Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 64: Gledlige jul del 4

Den natta lå Trine og drømte. Det var ikke hva som helst hun drømte om, det var ei jente. Og ikke hvilken som helst jente heller, det var Malin. Pene, vakre, snille og gode Malin. Hun så for seg alt mulig i drømme, kanskje fikk hun kose med henne, kysse henne, bare å se på henne var helt vidunderlig! Hun klemte henne inntil seg og gynget fram og tilbake. Kristine lå ved siden av og lurte på hvorfor Trine lå sånn og gynget fram og tilbake i senga. Hun dultet litt i henne, det eneste som skjedde var at gyngingen ble mer intens, og hun begynte å lage lyder. Først var det bare mumling, men så, etter en stund hørte Kristine at det var ord i det Trine sa. Spesielt ett ord, et navn; Malin. Kristines tanker gikk, det kunne jo være tilfeldig, men det kunne også være sånn. At kjæresten hennes lå og drømte om Malin, akkurat som hun selv av og til drømte om Malin. Hun hadde ikke tall på hvor mange ganger hun hadde våknet om morgenen, og det siste som hadde skjedd langt inni drømmeland var en gjenopplevelse av kysset hennes med Malin. Den beste opplevelsen hun hadde fra hele sitt korte liv. Det var litt flaut, overfor jenta som nå lå ved sida av henne, men hun måtte innrømme at det var det beste hun hadde opplevd.

Nettopp fordi det kunne være en ren tilfeldighet, bestemte hun seg for ikke å nevne til Trine at hun hadde snakka i søvne, og langt mindre om hvem. Sammenlignet med dagen i forveien ble dette en litt kjedelig dag, Kristine sto som vanlig opp før Trine, men gikk ikke ut, bare spiste frokost og skiftet tv-kanaler. Hun sukket, ingenting å se, i alle fall ikke interessant nok. Samme hvor mye hun prøvde klarte hun ikke å legge fra seg minnet fra i natt, navnet som kom over lille Trines lepper. Ikke én gang, men flere. Ola har akkurat stått opp, han rusker seg å håret med et håndkle etter en god morgendusj da han ser datteren suse forbi i en fart. «Hvor skal du?» Spurte han, det var jo tidlig å gå noe sted, og så uten Trine. «Bare til Malin en tur!» sa Kristine. Ola nikket. «Skal jeg sende Trine etter?» Spurte han. «Nei!» Utbrøt Kristine brått, men skjønte fort at det hørtes rart ut, så hun lagde en liten latter; «Eh, jeg mener, jeg kommer straks tilbake, skal bare spørre om noe!» Ola trakk på skuldrene.

Kristine løp over den snødekte plena. Hun hadde bare vanlige joggesko, men det var ikke langt. Dessuten var det blitt en ganske godt nedtråkket løype bort til Malins hus de siste dagene. Kristine var glad for at de nå var to par som kunne ha det gøy sammen, men Kristine lurte litt akkurat nå, hun måtte få svar på spørsmålet sitt! Malin var så vidt ferdig med frokosten da Kristine kom pesende inn i stua og spurte etter henne. «Hva er det?» Spurte hun, litt morgentrøtt. «Jeg må spørre deg om noe!» Sa Kristine innbitt. «Så spør da vel, ikke dra sånn!» Sa Malin, Kristine sto og dro henne i armen. «Litt, privat,» sa Kristine. Guro hevet et øyebryn borte på sofaen, men Kristine ignorerte det. «Kom!» Sa Kristine, og dro med seg Malin inn på hennes rom. «Hva er det?» sa Malin, litt irritert over maset, òg for å ha blitt dratt med på den måten. «Trine drømte i natt!» «Ja vel,» sa Malin, «hva er det som er så spesielt med det?» «Det virket som hun koste seg, ganske mye også.» Kristine tenkte på gyngingen til Trine i søvne. «Og så sa hun et navn.» Hun visste ikke om hun turte å si det, men så plutselig turte hun allikevel: «Ditt navn, Malin.» Malin skjulte et gisp, opplevelsene fra i går satt friskt i minne. «Er du sikker?» Spurte Malin. Kristine nikket, «hun sa det flere ganger, mens hun koste seg.» Kristine så litt ned, åpenbart litt lei seg. Men så så hun spørrende på Malin, og hun så tilbake på henne. Det var opplagt noe hun ville vite. Malin var redd, hun hadde aldri vært uærlig med Kristine, som tross alt var hennes beste venninne. Hun ville ikke ofre vennskapet deres for noe. Hun hoppet i det: «Kristine, vennen.» Sa Malin, og så henne rett i øynene. Med klump i halsen fortsatte hun: «Jeg tror Trine har en svakhet for meg.» Oi, det var rart å si det, om seg selv på denne måten. «Hun koste med meg under kinoen i går, nedi bleia mi faktisk.» Sa Malin og klarte ikke lenger å se henne i øynene. Kristine måpte, og kjente gråten komme. «Det var sikkert bare tilfeldig!» Sa Malin, i håp om å kunne bagatellisere det. «Du var så opptatt med filmen, vet du!» Hun prøvde å få det til å ikke høres slemt ut. Men Kristine nikket. Blikket var stivt og mørkt. «Da er vi vel skuls da, Trine og jeg.» Malin rynket pannen spørrende. «Jeg kyssa deg jeg òg, ikke sant?»

Kristine forsvant ut og Malin ble stående igjen alene, tilbakelent mot pulten sin og dypt i sine egne tanker. Men så ristet hun det av seg, småpikene fikk finne ut av dette selv. Hun var glad for at Kristine antakelig ikke var sint på kjæresten sin, hun ville ikke skape splid mellom dem, i alle fall ikke på grunn av gjensidig sjalusi mot henne selv! Hun så seg i speilet og lurte på om hun virkelig var så tiltrekkende som det virket som, at hun fikk oppmerksomhet fra to jenter og en gutt. Nei, sa hun for seg selv. Så pen er jeg ikke. I hvert fall ikke når jeg bæsjer i buksa.

Trine satt på kjøkkenet og spiste frokost. Hun så opp på Kristine mens hun sparket av seg joggeskoene og lusket inn i stua med blikket på tærne sine. Ola ser på Trines bekymrede nyve i panna. «Hvor har du vært?» Spurte hun, litt høyt, så Kristine kunne høre det inne på stua. Kristine slapp seg ned i sofaen og grep etter fjernkontrollen uten tegn til å svare. Nå syntes Ola han måtte reagere, det var vanlig folkeskikk å hilse, i alle fall. «Kristine, svar kjæresten din ordentlig!» Sa han. Kristine trodde dette var første gangen pappa nevnte Trine som «kjæreste». Det var mer dét enn noe annet som fikk Kristine litt å våkne litt. «Å, unnskyld kjære, jeg har bare så mye å tenke på.» Trine sendte henne et forståelsesfullt blikk. Det måtte jo være lov å ha mye å tenke på. Det hadde hun av og til selv også, og da ble hun også irritert hvis noen forstyrret henne. Hun brukte lang tid med frokosten, slik at Kristine skulle få tenke ferdig. Ola syntes hun bruke påfallende lang tid, når han tok den siste lille dråpen med kaffe, og koppen var tom.

«Hva er det for no’?» Spurte Trine med en mild og forståelsesfull stemme etter at hun hadde skjønt hvor langt hun kunne trekke ut frokosten uten spørsmål, for så å bevege seg inn i stua. Kristine så slapt ned og dunket fjernkontrollen ufrivillig hardt i salongbordet. «Unnskyld,» sa hun, med et blikk på faren, men hun våknet litt av sitt eget smell. «Unnskyld, kjære.» Nå var det Trine hun så på. «Det er ikke noe. Tror jeg. Det er sikkert bare tilfeldig…» Kristine bablet nå, og Trine fikk ingen sammenheng i det hun sa. «…Dessuten er vi skuls, og så var det…» «Skuls?» Gjentok Trine, det var tydelig at det var de to Kristine hadde snakket om. «Hva er vi skuls i? For? Om hva?» Hun rotet med ordene på en måte som Kristine syntes var litt søt. Hun ommøblerte tankene og inviterte kjæresten sin ned i sofaen. Trine så fortsatt litt bekymret på Kristine. Hun satt et lite stykke unna og betraktet henne. «Kom nærmere da!» Sa Kristine i en helt annen tone, og den Trine forbant med tilstjålne kosestunder blant hverdagens gjøremål og kanskje ikke på et helt privat sted. Dette likte Trine, og smøg seg nærmere, sånn som hun innbilte seg at en gepard snek seg lavt i gresset. Kristine snudde seg og så på Trine som kom grasiøst nærmere. Blikket festet seg ved øynene og Trine viftet med øyevippene. De kysset. Ola gikk forbi på vei til badet og visste ikke helt om han skulle smile eller himle med øynene.

Trine akte seg enda nærmere og nå la hun Kristines bein over fanget sitt mens de kysset deilig og langsomt. Trine stoppet plutselig. «Hva er det?» Spurte Kristine. «Trine rullet med øynene som om hun vurderte noe. «Jeg må tisse,» sa hun. Kristine lo, en liten pikelatter. Det var vel typisk at Trine ble tissetrengt når de tente hverandre. De fortsatte å kline, og Kristine tenkte på kjæresten og hva som kunne skje mellom beina hennes hvis de holdt på for lenge sånn. «Nå må jeg på do!» Kniste Trine, Kristine ville ikke slutte nå, men tok Trines hånd og fulgte med henne ut i gangen mens de kysset så ofte de kunne uten å snuble i hverandres føtter. Trine tok i døra, den var låst. «Pappa,» hvisket Kristine. Trine nikket. Hun knep lårene og bøyde seg mot én side som en pen dame, bortsett fra at hun holdt på å tisse seg ut. Kristine syntes hun var så søt da hun sto sånn. «Skal vi gå opp og tisse på oss?» Spurte Trine. Kristine kunne ikke høre vakrere ord og ble straks med opp på rommet sitt og satte seg på senga mens Trine stilte seg bredbent på gulvet. Kristine ventet i spenning. Trine, som hadde grønt skjørt til nedpå knærne, skjøv dette opp så høyt hun kunne. «Rart, hvor vanskelig det er når man først vil gjøre det!» Sa hun, og prøvde å få skjørtet foldet så langt opp at det så ut som et belte. «Nå kommer det!» Sa hun. Kristine stirret, men så ingenting. Så bøyde Trine seg og knep, sånn som hun gjorde nede. «Kom og kyss med meg!» Stønnet Trine av trang og nytelse. Kristine var ikke sen. Hun kysset Trine godt og lenge og merket at det gikk en liten sitring i henne. Så tok Trine Kristines hånd og la den mellom beina sine rett under trusa.

Over Kristines fingre rant det varm, gylden væske. Hun nøt hvert sekund. Trine bøyde seg og Kristine tok vekk handa. Hun skjønte ikke hva som skjedde, men etter hvert gikk det opp for henne at Trine dro av seg strømpebuksa. Hun reiste seg opp igjen; «ta på meg, kjære!» Bønnfalt hun kjæresten. «Ta meg på trusa, slikk den!» Trine hadde aldri følt seg så kåt før. Kristine rørte ved den våte trusa, og så reiste hun seg på kne og la munnen mot trusestoffet. Hun søg ut væten som var der, hun tenkte ikke engang, det var bare så utrolig deilig!

«Skal du ikke stå opp snart?» Spurte Malin. Tobias lå fortsatt i senga, og gryntet et svar. Han gløttet på et øye for å se hva klokka var, og så kjæresten stå på soveromsgulvet og pirke vekk noe under neglene. Han la seg over på sida. Han så på Malin. Malin så tilbake på ham, så ut som om hun kom på noe, og gikk bort til ham med et lite smil i munnviken. «Du har vel ikke gjort på deg?» Spurte hun, og satte seg på sengekanten. Hun hadde svart topp med rødt strikkesjal over, Tobias syntes hun var veldig søt der hun satt og spurte om akkurat det. «Eh, vel,» sa Tobias og lot seg ake ned av puta. «Ikke sånn som deg i går,» sa han, og strøk en hånd over hoften hennes og ned i rumpa der han tuppet den mot henne så hun skvatt opp av senga. Malin lo litt, men det var ikke fordi det hadde vært gøy å bæsje seg ut i går. Men hun skjønte at akkurat nå lå Tobias under dyna med våt bleie, og han var i et tøysete humør. Hun hengte fra seg sjalet og la til side nederste halvparten av dyna. Tobias gryntet velbehagelig og lente nakken mot armene sine. Nå var det bare å overlate nattas lekkasjer til Malins kjærlige omsorg.

Kristine og Trine gikk ned trappa, begge veldig glad i hverandre etter den våte opplevelsen oppe på rommet. Det hadde endt med at begge to ble våte, men de hadde fått vaska seg og byttet de av klærne som ble utsatt, og Trine hadde sminket seg litt. De tenkte begge på hva de hadde gjort, og hvor frekt det var. Det var nok at den ene så på den andre, så begynte de å fnise. Ola satt i stua og så på TV, ett eller annet fra Tour de Ski. «Hei jenter!» Sa han blidt, han så at de var glade og blide. De hadde sikkert vært oppe å fnist og ledd om jenteting, tenkte han. Lite ante han om hva «jenteting» var for dattera og kjæresten hennes. «Har dere tenkt på hva dere vil gjøre i kveld?» «I kveld?» Spurte Kristine, og så spørrende fra pappa til kjæreste. Trine så like uforstående ut. Men så gikk det opp for Kristine; «Nyttårsaften!» Hun ropte det ut, halvt i glede og oppspilthet, men en annen halvpart ga Kristine et eselspark i magen. Hun hadde enda ikke fortalt at hun skulle slutte på fotballaget. Hun hadde sagt til seg selv at hun måtte få sagt det før nyttårsaften for i morgen måtte Trine reise hjemover tidlig. Hun hadde glemt seg helt bort i alt de hadde funnet på sammen i jula, så hun hadde helt glemt den triste beskjeden som Karoline hadde gitt henne på romjulscupen.

«Kristine, er du der?» Det var Trine som spurte, mens hun vinket en hånd foran øynene til Kristine. Omsider svarte Kristine, fortsatt litt slått ut over tanken som hadde slått ned i henne. «Skal vi være her, eller skal vi bli med Malin og dem ned i parken?» Kristine visste ikke hva hun ville. Det var klart, å bli med til parken og treffe alle, ville være det morsomste. Ikke bare Malin og familien var der, men også veldig mange nede fra bygda pleide å samles der. Spørsmålet var bare om hun fikk pratet noe særlig med Trine om det hun skulle si da. Men det var jo lenge til, mang timer, nesten en hel dag til å finne et riktig øyeblikk for det hun skulle fortelle. «Klart vi må dra!» Sa hun, og så på kjæresten sin, som strålte. «Jeg må fortelle det til Malin!» Sa hun, og fant fram telefonen for å tekste en melding.

«Hei!» Sa Malin da de møttes senere på kvelden. Det var blitt mørkt, og nyttårskalkunen var fortært. Malin klemte Kristine, Ola og til slutt Trine. Trine hoppet fram og tok godt rundt Malin. Malin så litt skyldbevisst bort på Kristine, men hun bare smilte. Knut og Tobias håndhilste på Ola, og klemte jentene. Det var en fin kveld, det var snø og 4-5 kuldegrader. Det knirket svakt under skoene da de gikk nedover gangveien mot sentrum. Allerede halvveis så de folkemengden som hadde samlet seg i parken, det gnistret i stjerneskudd over alt! Tobias gikk og pratet med de to karene, og jentene kniste litt for seg selv og lurte på hvem de kom til å treffe. Trine sa at med mindre de spilte fotball, så kjente hun ingen. Kristine kjente enda en synkende følelse i mellomgulvet. I all gleden og den gode maten ville hun ikke ødelegge stemningen med en dårlig nyhet.

Nora kom løpende mot dem. Hun hoppet nesten på Malin og ga henne en skikkelig klem. Hun hvisket et eller annet i Malins øre som de andre ikke hørte, Trine og Kristine vekslet nysgjerrige blikk. «Åh! Jeg er så glad på dine vegne! Tenk at du og Hans har…!» Nora hysjet på henne, så ikke hele folkemengden skulle høre det, men hun smilte fra øre til øre. Hans kom også, og hilse og klemte på Malin og de andre før de gikk videre.

Litt roligere ble det etter at de to gikk, og Kristine tenkte at det er nå eller aldri. «Trine, kjære, jeg må snakke med deg,» sa Kristine, og forsøkte å holde stemmen stø. Trine snudde seg mot henne, slik at det sto litt for seg selv, og var spent på hva hun skulle si. «Jeg syns det forferdelig trist, men jeg må slutte på fotballen.» Trine så uforstående på henne. «Jeg får ikke være med lenger.» «Hva er det for noe tull? Du er jo den beste på laget!» Kristine kunne ikke la være å trekke litt på smilet av smigeren. «Det er jo nettopp det,» sa hun. «Jeg er blitt for god, jeg får ikke fortsette sammen med J13.» «Så du har fått plass på J16-laget da, det er jo kjempebra!» Sa Trine, men Kristine var ikke enig. «Men skjønner du ikke? Vi kommer ikke til å møtes på fotballkamper lenger!» Stemmen til Kristine var fortvilet nå. «Men tenk for en sjanse for deg! Om et halvår er du sikkert best på dét laget også!» Sa Trine. «Vi møtes jo på turneringa, der er jo alle laga med. Og er vi på bortekamper i nærheten så kan vi vel møtes utenfor banen?!» Dette hadde ikke Kristine tenkt på. «Jo da, men jeg vet ikke om jeg vil fortsette når jeg må spille med dem, jeg kjenner ikke så mange, og dem jeg kjenner er ikke de hyggeligste i verden!» «Du blir kjent med dem,» sa Trine. «Det kommer til å gå så bra!» Kristine smilte, hun kunne ikke la være. «Ikke gi opp!» Sa Trine, «jeg heier på deg uansett! Og vi skal møtes, så ofte vi kan!» Kristine kunne ikke la være å berømme måten kjæresten tok dette på. Hun omfavnet henne og kysset henne lenge og godt.

Malin hadde hviskende fortalt det Nora sa videre til Tobias. «Jøss, ikke før nå?!» Han gliste og lo litt, og han og Malin kysset de òg. Så begynte rakettene å bli flere og alle så rundt seg. «Klokka er fem på!» Ropte Kristine. «Fram med stjerneskudda, pappa!» Ola fant dem fram og tente. Alle fikk og tente på hverandres. «Godt nyttår!» Ropte Tobias gjennom stadig flere og høyere smell. Alle svarte i kor. Trine, med det lange håret sitt, bøyde hodet bakover og så på rakettene som ble fyrt av over alt i rundt seg. «Godt nyttår!» Sa hun igjen og bøyde seg ned og kysset kjæresten sin. «Når vi kommer jeg så skal vi ha oss igjen! Vi har ikke gjort det siden i fjor, jo!» Sa Tobias, og Malin lo og var helt enig. «Skal du være med i bilen i morgen tidlig?» Spurte Ola. Kristine tenkte på hvor grytidlig det ville bli å stå opp, så seint det ble i kveld. «Å ja, vær så snill da!» Ba Trine. «Ja,» sa Kristine. «Selvsagt skal jeg det!»

Med det ønsker jeg alle et riktig vått nytt år!

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 30 dec 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4358  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024