Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 63: Gledlige jul del 3

«Skal du ikke gå ut igjen til de andre?» Spurte Guro, da de hadde spist lunch i total taushet. Malin løftet litt på seg i sofaen og kjente at hun nesten var kvalm, det var så vidt hun fikk i seg maten. «Det begynner vel å bli litt dårlig med rene uteklær,» sa hun, så rød som en tomat. Guro så at hun var flau. Hun var lei seg for at hun tok det sånn, hun ville gjerne bare ledd av det, tøysa det bort. Hun så bort på henne, hun burde trøste henne med noe. «Du, ta det rolig, det kan skje den beste.» «JEG ER SEKSTEN!» Ropte Malin i trynet på henne, Guro satte seg brått ned igjen i sofaen. Malin hadde fortsatt munnen åpen, og hun hadde reist seg. Uff da, det ble jo ikke noe mindre flaut av å stå å brøle det ut sånn. Skamfull nok en gang tok hun asjetten sin og marsjerte så høylytt ut på kjøkkenet som hun klarte og romsterte masse mens hun satte den i oppvaskmaskina. Denne knusende stillheten hadde hun fått mer enn nok av.

«Skal ikke Malin komme ut snart?» Spurte Tobias, litt trist. Han hadde håpet at hun ville stelle seg for og komme ut igjen. «Jeg tror hun ble lei seg,» sa Kristine litt brydd. Trine lurte på hva som egentlig var skjedd. «Åh, som jeg tisser!» Sa Kristine, «bleien er nesten full!» «Jeg vil også tisse!» Sa Trine. «Skal vi tisse på oss sammen?» Spurte Tobias. «Ja, kult!» Sa Trine begeistret. At han som var gutt, og dessuten eldre enn henne, også ville tisse på seg syntes hun var moro. De så på hverandre mens de gjorde det. Tobias syntes Trine var søt der hun sto og så litt sjenert ned mens det sikkert flommet i buksa. Han ble med jentene inn hos Kristine for å skifte, de gikk rett på badet uten å ta av seg uteklærne. Der kledde de av seg, og Tobias så Trines bukse som var våt over hele fronten og litt nedover. Hans egen var ikke stort bedre, han dro buksa kjapt ned og gikk opp i badekaret og dro dusjforhenget for. «Jaja,» mumlet Kristine og trakk på skuldrene, nå måtte de vente til Tobias var ferdig. Kristine så på Trine, som nå sto foran henne i hvitt undertøy, trusa var fullstendig våt. «Er det godt å tisse i utebuksa?» Trine nikket «Deilig!» «Godt med bleie også!» Sa Kristine. Trine rynket på nesa, hun var ikke helt vant til dette med bleie enda. «Kan du ikke ta den av?!» Hun ville mye heller se kjæresten naken. Kristine tok et kjapt blikk mot Tobias bak forhenget og dro av seg bleien i én tydelig vant bevegelse. Trine frydet seg over det nakne kjønnet, dryppende av tiss. «Du er så pen, jenta mi!» «Du da?!» Svarte Kristine og så klinte de mens Tobias dusjet ferdig. Tobias innså da han var ferdig at han ikke hadde noen tørre klær, han tekstet en melding over til Malin og spurte om hun kunne komme over med noe. Jentene smatt opp i badekaret og Tobias så to små BH’er og en våt truse bli slengt over forhenget og havnet med et lite klask på gulvet. Han satte seg på dolokket og venta på Malin mens han så på konturene av jentene som vasket hverandre bak forhenget. Ola syntes det begynte å bli stor trafikk på badet sitt.

De bestemmte seg for å dra på kino. Tobias spanderer, litt for å prøve å gjøre Malin blid igjen. Han skjønte ikke at hun kunne bli så furten for et lite uhell. Kristine skjønte ingenting, hun gjorde det da med vilje, gjorde hun ikke? Men, nå var alle i pene klær og klar for en tur på «by’n». Malin og Tobias var smarte og tok bleie på. Malin skulle ikke ha noen flere pinlige uhell den dagen! Bleia ble godt skjult under det røde skjørtet, som Tobias forresten likte veldig godt. Slev hadde Tobias valgt svart bukse, så svart at den ikke viste konturer eller former i det hele tatt, han var trygg. De møtte Kristine og Trine ute i oppkjørselen. De sto og klinte, og Tobias måtte kremte høyt for at de i det hele tatt skulle merke at han og Malin var kommet. Kristine ble litt rød i kinnene, Trine måtte passe seg for ikke å måpe ved synet av den slående pene Malin. Hun bare måtte kysse henne, på kinnet, så gikk de. Trine, med det lange håret vakte oppsikt nede på plassen utenfor kinoen. Få der hadde sett henne før, nå sto de i en trang kø mens alle som hadde vært på barneforestillinga presset seg ut forbi dem. Det var trangt med alle ungdommene som skulle kjøpe billetter til kveldsforestillinga. Noen gutter plystret og vinka, siden det var Kristine som holdt hånda til Trine så de ut som to venninner. Begge var pene og pyntet, det siste hadde Trine sørget for, selv om hennes kjole med hvit strømpebukse tok seg bedre ut enn Kristines topp og bukse. Over hadde alle selvsagt vinterjakker, og Malin hadde en vakker, foret kåpe. Endelig fikk de gå inn å sette seg, det var godt, tenkte Trine, for mens de sto helt stille i inngangen kjente hun et lite press der nede. Men ikke å tenke på å gå mot toalettet, som var fylt opp med kø etter barneforestillingen. Hun fikk heller gå underveis. Godt gjort hvis alle barna rakk å komme seg på do, tenkte Kristine, og husket selv noen småulykker på kinoen fra da hun var liten.

Tobias koste seg der han satt og holdt Malin i hånden, han lurte på hva de skulle finne på i kveld når de kom hjem, begge med ganske sikkert våte bleier under klærne. Kristine fulgte med på filmen, slurpet brus og gumlet popcorn. Trine skulle ønske hun kunne holde opp, hun var som et lite barn, og sølte masse rundt seg. Dessuten ble Trine tissetrengt hver gang hun hørte slurpingen. Sin egen brus hadde hun enda ikke drukket av, ingen vits i å tirre blæra til angrep. Nå som hun virkelig tenkte på det, måtte hun visst ganske mye, egentlig. Hun sukket, selvfølgelig hadde Tobias kjøpt de beste plassene, midt i salen. Trine så nervøst bortover raden, så mange hun var nødt til å gå forbi. For hun skjønte jo nå, at hun måtte på do før filmen var ferdig. Malin kunne ikke unngå å legge merke til noen nervøse bevegelser Trine gjorde med knærne, og da hun kikket ned så hun at hun satt og klemte med lårene. Automatisk hermet hun bevegelsene, men hun trengte jo ikke å holde seg. Hun løsnet grepet om blæra og satte seg til rette. Mens hun tisset strøk hun tommelen over Tobias’ hånd som hun holdt godt rundt.

Trine begynte å få problemer, hun ville spørre Kristine om de skulle gå på do sammen, men hun virket så opptatt der hun satt. For en stund siden hadde Trine gitt henne et dult i sida, men ikke en gang det fikk henne til å se bort fra filmen. Hun tok en ny titt på den lange raden på hver side av seg, hvilken var kortest? Hun klemte med bena, hun kunne snart ikke holde seg. Et skrekkslagent sekund så hun seg selv miste kontrollen mens hun prøvde å åle seg forbi den lange raden av mennesker som satt på setene sine. Folk så sint opp på henne, og alle ropte æsj, og «at en trettenåring kunne gjøre i buksa på kino». Ja, for hun måtte bæsje også, kjente hun, og det bare økte trykket. Tobias skjønte at Malin tissa, han løsnet litt på trykket selv og bøyde seg over og kysset kjæresten da han hadde gjort seg ferdig. Trine la ikke merke til dette, hendene strammet seg om armlenet på stolen i det hun mistet kontrollen og tissa i strømpebuksa, mens hun gjorde alt hun kunne for ikke å bæsje. Hun kjente hvordan hun fylte setet, takk og lov at hun var langt hjemmefra! Ingen her kjente henne. Hun hadde ikke sjanse til å stoppe strømmen, bare holde skjørtet så godt hun kunne unna mens hun tissa. Nå kom den deilige følelsen. Den varmen som bredte seg i skrittet og i rumpa. Hun smilte for seg selv, og hun ble kåt, men Kristine var fortsatt opptatt bak et berg av popcorn. Yr og våt i buksa lente hun seg over mot setet til Malin. Hun lurte på om hun hadde tissa på seg.

Hun glemte alt om ting som var forbudt, nei, forresten, det var fristende det som var forbudt. Hun hadde akkurat tissa i buksa, forbudt det også. Hun husket følelsen i senga i går, sammen med Kristine. Nå smøg hun en hånd ned mot setet ved siden av, der vakreste Malin satt. Hun kjente et lite rykk. Malin skvatt idet hun kjente en hånd røre linningen hennes. Fingre, mindre enn hennes smøg seg inn under skjørtet, og fant noe som ikke var uventet; kanten på en bleie. Malin måtte passe seg for ikke å rope høyt idet hånden akte seg ned i bleia hennes. Snart lå den og koste med den våte tissen hennes. Trine koste med tissen til Malin, hun var så kåt! Noe sånt hadde hun aldri gjort før! Kanskje var det slemt mot Kristine, hun gløttet på henne i øyekroken, men hun bare glante på filmen og popcornet sitt. Trine fant det riktige stedet, langt nedi Malins våte bleie. Hun hadde helt glemt at hun ikke likte bleier, bare tenkte på den seksten år gamle jenta, vakre jenta som satt her og hadde tissa i buksa. Malin strevde for ikke å lage lyder, hun var veldig overrasket over det som skjedde og tillot seg et ørlite blikk på Trine, men hun så rett fram og lot som om hun fulgte med på filmen. Lurt, tenkte Malin, hun ville jo helst ikke bli avslørt, så hun så på filmen hun også idet hun kom mot Trines fingre. Dette hadde hun aldri trodd! Lille, snille Trine i en sal full av mennesker! Det var mer enn alt overraskelsen som gjorde det deilig. Trine tørket fingrene mot Malins mage mens hun trakk hånda sakte til seg. Tobias stirret på filmen han òg, heldigvis. Malin hadde mistet helt tråden i hva den handlet om i det hele tatt. Hun kunne fortsatt ikke tro det som nettopp hadde skjedd.

Med ett var filmen slutt, jøss, så fort det går når man hygger seg! Kristine reiste seg halvsøvnig opp og børstet popcornet av seg. Trine tok hånden hennes, og passet på å bruke den som ikke hadde vært i Malins bleie. Med én gang hun reiste seg kjente hun at hun måtte bæsje, veldig! Kristine hadde det ikke mye bedre, hun knep bena sammen og bønnfalt kjæresten om at hun måtte begynne å gå. Lengselsfullt stirret de på toalettet, med den lange køen utenfor. Kristine så på Trine. «Ingen sjanse for at jeg rekker det der!» Hvisket Kristine med overbevisning. Nei, ikke jeg heller, tenkte Trine, og knep i rumpa. Tenk så flaut! Gå der sammen med Malin og de andre, folk snudde seg fortsatt og så etter den pene Malin, og jenta med det lange håret. Og her sto lille Trine og visste ikke hva hun skulle gjøre for å holde bæsjen inne. Ikke kunne hun prompe heller i denne folkemengden. Den våte strømpebuksa gned mot lårene mens hun knep samtidig som hun gikk med museskritt mot utgangen, og Kristine hadde det ikke bedre. De var så vidt kommet ut og utenfor synsvidden til de nærmeste før de hørte en foss i buksa til Kristine. Malin snudde seg. Hun sto med lårene fortsatt fult sammenklemt mens hele buksa var våt på et sekund. «Jeg klarte bare ikke mer!» Skrek Kristine mens hun lagde en liten elv bortover den islagte grusgangen gjennom parken. Trine så på henne, så søt hun var! Selv om Malin var penere så var det noe eget med Kristine i dyvåt tissebukse!

Malin så nå at Trine bøyde seg og holdt seg på magen. «Hva er det, vennen? Spurte Malin, «vondt no’ sted?» Trine følte kvalmen igjen. «Jeg holder på å drite på meg!» Sa hun mellom sammenpressede lepper. Hva gjorde mann egentlig best for å hindre at bæsjen kom? Gikk, sakte for å knipe eller fort for å rekke hjem? Knipe med lårene, eller ta hånden bak og presse? Kristine insisterer på å ta Trines hånd, enda det virker som om Trine helst ikke ville. Hun gikk, men hadde problemer med å følge samme tempo som de andre. Kristine skjønner ikke helt hva det er, men Malin ser bort på henne med medfølelse og trekker Tobias med seg og går et stykke unna for å gi dem litt fred. Trine hadde aldri følt det sånn som hun gjorde akkurat nå. Hadde de bare vært hjemme! Hun kjente at det kom til å gå galt, helt fra det øyeblikket hun reiste seg fra kinostolen. Hun hadde ikke trodd at det kunne bli så ille! Hun hadde aldri bæsja på seg før. Tissa ja, mange ganger, fordi hun ikke rakk det, eller fordi hun rett og slett hadde lyst. Men hun hadde alltid klart å holde bæsjen. Hun hadde aldri vært så kvalm som nå, et øyeblikk var hun ikke sikker på om hun kom til å bæsje på seg, eller om hun kom til å spy. Og her gikk hun i finstasen! Hun kjente det kom litt luft ut, enda hun knep så hun var rød. Hun så rundt seg, fortsatt veldig langt til husene til Kristine og Malin.
Malin gikk bak henne i egne tanker, hun husket hvor flaut det var i dag morges da hun selv bæsja på seg. Egentlig kunne hun rukket inn, hun angret veldig på at hun ikke hadde løpt inn, spesielt siden hun ble oppdaget. Trine snudde seg foran dem og så kjapt over skulderen mot Tobias og henne. Det lange lyse håret hennes flagret, uttrykket i ansiktet var hardt og redd. Pene lille jenta, tenkte Malin og så på henne der hun gikk sammen med jentekjæresten sin. Hun kunne heller ikke la være å tenke på hva hun hadde gjort mens de satt på kinoen. Det var ikke en sjel rundt dem nå. Plutselig stoppet Trine, bøyde seg forover og slapp hånda til Kristine. Malin og Tobias nådde dem igjen. «Går det i buksa?» Spurte Malin rolig, Trine nikket og snufset litt, det var tydelig at hun var på gråten. Kristine gispet da hun skjønte at kjæresten ikke klarte å holde seg, og faktisk sto rett ved siden av og bæsja på seg. Det hele foregikk i stillhet, Trine var glad det var mørk, for hun var helt varm i kinnene, hun var sikkert rød som en tomat etter at hun hadde knepet så lenge. Nå som ulykken var skjedd slappet hun av i alle muskler, og kjente truse og strømpebukse ta imot alt. Hun kjente på følelsen i rumpa mens hun bøyde seg opp, våt og skitten. Men da hun hadde reist seg opp kjente hun en underlig befriende følelse, det vonde presset var borte. Og det uten den vanlige køen på en trang do og mange fremmede rundt. Hun hadde bæsja, rett her sammen med vennene og kjæresten. Og ingen andre fikk noen sinne vite at hun hadde bæsja i buksa, håpet hun i alle fall. Malin så trøstende på henne, og Kristine så ned mot føttene hennes, der en liten strime rant ut ved skoen hennes og lagde en mørk strek i den lyse strømpebuksa. «Å, søte lille jenta mi!» Sa hun og klemte henne kjærlig. «Skal vi gå hjem, så kan jeg hjelpe deg å skifte?» Trine nikket. Hun var glad for å få sånn omsorg fra alle. Ikke engang Tobias så mye som rynket på nesen av lukta, han bare så medfølende på henne før de nå snudde seg for å gå hjem. Nå holdt hun hånda til Kristine igjen, den trygge og gode hånda, den som var bare hennes. Og nå angret hun på at det var Malin hun hadde vært oppmerksom mot på kinoen.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 22 dec 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4351  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024