Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 60: Verden snudd på hodet del 3

Hva vil du ha og spise? Spurte Malin, det var nå søndag morgen, og hun og Trine satt sammen på kjøkkenet og spiste. I går hadde de hatt en hel dag sammen til å bli kjent, og Malin likte den yngre Trine bare bedre og bedre.

Kristine var alt ferdig med frokosten sammen med de to jentene hun passet. Den siste natta hadde vært den mest anstrengende. Ida hadde ropt og herjet midt på natta og insistert på at Kristine måtte komme inn. Hun hadde ignorert henne, men Susann gikk til slutt lei av Idas beljing og kom inn til Kristine. «Hun har tissa på seg.» Sa hun enkelt. «Kan jeg sove hos deg?» Pysjen hennes var våt, men en trøtt Kristine brydde seg ikke, og Susann fikk ligge sammen med henne i senga. Ida fikk bare holde på til hun gikk lei, og Susann hadde sovnet selv før Ida til slutt ble stille. Sener på natta tissa Susann på seg, Kristine trodde det var et ekte uhell, for hun sov da det skjedde. Hun bare strøk henne over håret og lot henne sove videre. Det beste med dette var at nå kunne hun også tisse selv, og det gjorde hun, og senga føltes så varm og våt og trygg. Nå måtte hun uansett vaske en runde til med klær, så det gjorde ikke noe, og heldigvis hadde hun funnet et ekstra tisselaken til å ha i senga, så hun hadde egentlig tenkt å tisse uansett. Nå satt hun i sofaen mens hun så på de to jentene som lekte med dukker på gulvet.

Det gikk ikke så alt for lenge, så ringte det på. De to små løp som vanlig som en rakett ned for å se hvem det var. «Jippi!» Hørte Kristine som reaksjon da de åpnet døra, og da hun selv gikk ned trappa så hun at det var guttene fra dagen før som var der. De spurte om jentene ble med ut og lekte. Kristine gikk ned til dem for å snakke med dem, han var der han mannen som passet guttene også, han unge, kjekke. Kristine kjente at hun rødmet aldri så lite da hun møtte blikket hans, han var virkelig utrolig kjekk. «Kan du passe på Susann mens dere leker? Jeg må være inne med Ida.» Spurte hun ham. «Klart det.» Sa han. «Er Ida syk eller?» Spurte den ene gutten, og så på Ida som hadde begynt å kle på seg uteklærne sammen med Susann. «Det der kan du bare glemme, Ida!» Sa Kristine med bestemt stemme. Ida protesterte med det samme: «Hvorfor får ikke jeg lov til å leke?! Alle de andre får!» Kristine var glad for at hun spurte, og sa rett ut så alle skulle høre: «Jo, det er fordi at du tissa og bæsja deg ut i går, selv om jeg sa at du måtte passe på å gå på do!» Det ble veldig stille, guttene sto bare og måpte, Ida ble veldig, veldig flau. Først nå spurte hun seg selv hvorfor hun hadde gjort det, spesielt etter at hun kom inn, hun kunne faktisk løpt på do, ja kanskje til og med holdt seg til Barne-TV var ferdig, men hun valgte å tisse i buksa. Så flaut det føltes nå som Kristine hadde sagt hva hun gjorde, rett foran guttene og alt. Hun kastet utedressen i gulvet og stampet trassig opp trappa igjen, hun var sur på Kristine for at hun hadde sagt det foran alle. Susann ble med guttene ut, han kjekke lovet å passe godt på henne.

Å være inne sammen med Ida ble en kjedelig måte tilbringe dagen på. Kristine ville mye heller ha blitt med ut å lekt som i går, det hadde vært gøy også for henne. I stedet måtte hun ned og vaske sengeklær og pysjamaser etter natta. Det kom nok til å bli litt flaut å innrømme for tante og onkel at begge sengene ble tisset i, men heldigvis var det ingen som visste at hun selv hadde tissa på seg, verken i senga eller ute. Nå måtte hun bare passe på å holde seg selv og Ida tørr til tante og onkel kom hjem, og håpe at Susann holdt seg tørr også. Det hadde hun faktisk glemt å si til henne, at hun måtte passe på hvis hun måtte tisse, men hun var jo egentlig stor nok til å vite det selv. Og så flau som Ida ble da guttene fikk vite det så passet hun kanskje litt ekstra på, håpet Kristine. Det var rester etter pannekakene, og mye røre også, så det ble nok det til middag i dag igjen, tenkte Kristine med et lite smil. Pannekaker var virkelig det beste hun visste.

«Pokker heller, nå får du prøve å manne deg opp litt da brutter!» Det var Anniken som trøtt serverte Tobias egg og bacon som hun hadde stekt til frokost til dem. Han hadde ligget inntil henne i hele natt, og halve natta i våt bleie. Nå følte hun at hun snart ikke orket mer. Vel var hun glad i broren sin, men nå måtte han da snart gi seg med denne sutringa og prøve å gjøre noe med det egentlige problemet! «Har du prøvd å snakke med jenta?» Spurte hun, litt oppgitt, da de satt og spiste. Tobias så dovent opp. «Med Malin?» «Ja, er det ikke liksom henne du har gått å sutra om den siste uka?» Spurte Anniken irritert. «Åssen kan jeg snakke med henne?» Spurte han, det å skulle prøve å ta kontakt med henne igjen, virket som den største prøvelsen i hans liv hittil. «Du vil vel ha henne tilbake?» Spurte Anniken. «Jo-o,» mumlet Tobias som pirket i eggene, «men tror du hun vil det ‘a?» «Jaa, det tror jeg faktisk,» sa Anniken, men Tobias syntes det var vanskelig å tro på. Sånn som han hadde rotet det til, ljugd for både henne og hele skolen, og så skole og karakterer som var så viktig for henne. «Nei, det blir nok aldri til noe,» sukket han mens han prøvde å få i seg noe av maten, han hadde ikke lyst på. «Men herregud da, kan du ikke bare løpe ned på kiosken, kjøpe en bukett roser og be pent for deg, akkurat som alle andre dumme mannfolk gjør når de har tabba seg ut? Det kan da vel ikke være så vanskelig?» Tobias blåste i nesa over dette forslaget. «Men du må jo forklare at du fortsatt er glad i henne!» Sa Anniken oppgitt. «Ellers tror hun vel at du ikke gidder mer. Og tror du kanskje hun skal komme til deg, etter at du fucka opp? Nei, det her må DU ordne opp i!» Tobias sukket, som alltid visste han at hun hadde rett.

«Skal vi gå en tur?» Spurte Trine. Malin rynket litt på brynene med det samme, å gå tur var liksom aldri noe hun gjorde, bare sånn uten videre. Trine, som var mer aktiv og glad i å trene, syntes fort det ble kjedelig inne, og løp ofte lange turer i skogen hjemme. Trine kledde på seg, pappa fulgte med fra sofaen, og tenkte det var kjekt at de kom seg litt ut. Malin gikk inn på badet, hun måtte tisse. Hun følte seg litt i det vågale hjørnet i dag, så i stedet for å gå på do tok hun på en bleie under strømpebuksa. Under alle skjørtet ville den likevel ikke syns. Malin fikk med seg en sekk som pappa hadde ordnet med kjeks og kakao, «så kan dere være ute lengre!» Sa han med et smil. Malin tenkte ikke noe mer over det, men smilte og gikk ut sammen med Trine. Det var tydelig at denne jenta var vant med å være ute, hun gikk fort, så Malin måtte riktig lange ut for å holde følge, enda Trine, med sine tre år yngre, hadde vesentlig kortere bein. Hun satte kursen rett mot lysløypa som hun hadde sett da hun kom. Det var ikke mye snø overhodet, bare et lite tynt lag, så det var ikke å tenke på å begynne å tråkke skispor der enda. Da de gikk oppover så merket de at det var litt vanskelig å gå, noen steder var det langt gress, andre steder røtter og snuble i under det tynne snølaget. Malin tenkte at det ville vært lettere å bare finne en vei å gå tur etter, men hun sa ingenting. «Jeg har visst ikke helt de rette skoene for dette!» Sa Malin, Trine måtte nesten le, for Malin hadde på seg hvite støvletter, sånn med skolisser på kryss og tvers oppover hele, og kvister og alt surret seg fast og det ble et styr. Trine var litt bedre forberedt sånn sett, hun bodde nesten i skogen. Men hun så opp til Malin fordi hun alltid kledde seg så pent, og det hadde hun lyst til å gjøre også, spesielt når hun skulle være sammen med Kristine, hun ville imponere henne. Dessverre var ikke alltid Kristine like glad i å pynte seg.

Kristine hadde begynt med pannekakene, nå sto hun og stekte, og hun merket at hun helt hadde glemt å gå og tisse før hun begynte. Hun var ganske trengt, det kjentes godt når hun måtte stå stille og passe på panna. «Ida?» Ropte hun. Etter et par rop til så kom Ida motvillig inn på kjøkkenet. Hun var fortsatt sur på Kristine, og hadde holdt seg litt for seg selv i hele dag, og dessuten ikke vært så alt for flink til å høre etter når hun sa noe. «Kan du greie å passe på litt her mens jeg bare løper på do?» Kristine måtte klemme med lårene nå for å holde seg. «Å? Men kan du ikke holde deg da?» Sa Ida, og hadde ikke så lyst til å hjelpe til. Hun snudde, og løp for å leke videre på stua. «Men Ida da!» Kristine bannet lavt før hun snudde pannekaka, hun håpet hun kunne bli ferdig før hun måtte løpe på do. Men det var fortsatt en del igjen og steke, jentene spiste mye pannekaker etter å ha lekt, det visste hun.

Det ringte på døra. Knut hadde akkurat rukket å rydde, og nå åpnet han for Guro som kom inn i sin fineste vinterkåpe. «Kom inn, kom inn!» Sa Knut muntert. «Jentene er ute på tur, så nå har vi litt tid for oss selv!» «Så deilig!» Sa Guro, og gikk inn på stua. Hun ga ham et kyss og strøk ham over brystet, slik hun visste at han likte. Et stykke oppe i skogen hadde Trine og Malin satt seg ned og begynt på nista. De slurpet i seg kakao som var så varm at de nesten brant seg, men likevel så utrolig godt. «Jeg må på do,» sa Trine. «Jeg også,» sa Malin, «men jeg bare tisser litt på meg, det går bra.» Trine så på henne. Hun, med de fine klærne, skulle hun tisse på seg? Trine hadde lyst til å gjøre det selv, men hun visste ikke helt om hun turte, hun trodde ikke helt på at Malin skulle gjøre det, det var sikkert bare noe hun sa. Malin helte i mer kakao, og slurpet den i seg. «Åh, det var godt å tisse!» Sa hun etter en stund. Trine kjente det sitret litt i tissen. Litt fordi hun var så trengt, litt fordi den nydelige jenta ved siden av henne sa det hun sa. Hun kunne ikke tro det, hun studerte Malin med blikket, men kunne ikke se noe vått. Ikke så rart i grunnen, kåpa lå rundt henne der hun satt på en stubbe, hun kunne ikke se under. Trine drakk litt mer kakao, hun også, men hun kjente at hun måtte tisse snart, hvis ikke gikk det galt i trusa. Hun håpet Malin ville reise seg snart, sånn at hun kunne se om hun virkelig var våt, for var hun det kunne sikkert hun tisse på seg også. Åh, som hun hadde lyst til å bare la det renne! Men hun hadde bukse, det kom til å synes. Malin hadde skjørt og kåpe, kanskje det ikke syntes i det hele tatt?

Hun kjente at det kom litt i trusa. Å nei! Nå måtte hun bare løpe! Hun traff nesten Ida på veien, men så kom Kristine seg endelig inn på do, og så fikk hun satt seg ned og tissa. Trusa hadde hun ikke rukket å trekke ned, men det var ikke så farlig, den var fullstendig våt fra før. Åh, så godt det var å få tissa! Hun låste døra, ville ikke at Ida skulle komme inn, og så la hun hånda si mot trusa mens det fortsatt rant ut av henne. Åh, så deilig det var! Det fikk bare være om pannekaken ble litt brent. Trusa var så våt og deilig under fingrene hennes. Hun var femten år nå, måtte vel snart være for stor til å holde på sånn, men nei, det var bare alt for deilig. Hun kjente på foldene gjennom trusa hvor det fortsatt strømmet. Åh, så trengt hun hadde vært. Men hun måtte være rask, kunne ikke starte en brann. Hun tørket seg litt med papir før hun dro på seg buksa, med den våte trusa fortsatt under.

Guro stønnet av lettelse og nytelse. «Du, gode bamsen min!» Sa hun, og klemte rundt Knut. Så ringte det på døren. Knut bannet. Aldri fred å få! Guro lå rolig igjen og var glad det ikke var hun som måtte åpne døra. Knut låste opp, ja, for han hadde husket å låse denne gangen. Utenfor sto Tobias, med lua i hånda og en bukett med roser, så stor at det var så vidt han klarte å bære den skikkelig. «Jøss!» Sa Knut, «skal du fri til meg eller?» Sa han, og kunne ikke annet enn å le. Tobias kom inn og fikk sette seg i sofaen. Han fikk vite at Malin var ute, men at han bare kunne vente og se på TV i mellomtiden. Imens tenkte Knut litt over synet som møtte ham i døra. Han visste jo at Malin ikke hadde sett ham på en stund. Hva hadde egentlig skjedd? Men Knut hadde i grunnen sitt eget kjærlighetsliv å tenke på, så han gikk ut på soverommet igjen. Guro med det lange, mørke håret hadde akkurat rukket å kle seg igjen, hun var vakrere enn noen gang syntes Knut. «Vi blir visst fem til middag,» sa han, «det går vel bra det?» «Jo flere jo bedre,» smilte Guro tilbake mens hun festet øredobbene.

«Har du virkelig tissa på deg?» Spurte Trine. Malin nikket. «Mye?» Spurte Trine. Hun nikket igjen. «Alt sammen, faktisk!» Sa Malin. «Det er så deilig!» Trine kunne ikke tro det, den pene jenta med ordnet hår, og de fineste klær satt her på stubben og hadde tisset alt i buksa. «Skal ikke du tisse på deg? Ser ut som du må!» Sa Malin. Litt slem var hun vel når hun sa det, men hun hadde så lyst til å se lille, uskyldige Trine bli våt i den svarte buksa si. Det kom sikkert ikke til å synes så mye likevel, og så kunne de gå rett hjem. Trine sto helt stille. Nå la hun hånda i skrittet og så litt vekk. Da hun tok vekk hånda igjen glinset stoffet i buksa hennes. Malin så på, og bare smilte til henne, innvendig holdt hun på å dø, så deilig var det synet som sto foran henne. Hun kjente på den varme følelsen i sin egen bleie, og fortsatte å se på henne. Trine så litt forlegen ut. Tretten år og tissa i buksa. Å, herregud så søt hun var! Hun så ned i bakken, og nå kom det litt til. Det var nok for Malin, hun kom i bleien sin, helt uten å ta på seg selv. Hun lukket øynene og kjente kroppen stramme seg i nytelse. Så, et lite stikk av skam. Det var Kristines kjæreste hun satt og glante på, ble våt i skrittet av henne. Da hun åpnet øynene igjen var Trine våt til knærne. «Likte du å se på, Malin?» «Åh, ja!» De holdt hverandres hender og gikk sakte hjem, begge med sine tanker om hva den andre hadde gjort.

Tobias var nervøs, han visste ikke om han turte dette. Han følte at Anniken hadde lurt ham til å gjøre det, samtidig var det vel det riktige å gjøre. Men hva skulle han si? Han ante ikke hva Malin tenkte om forholdet deres, nå etter at han ble avslørt på skolen, etter et halvt år med juks for å imponere kjæresten, vise at han også kunne. Men det kunne han ikke, bare juks alt sammen, og det visste hun. En dyster tanke slo ned i ham, kanskje hun hadde funnet seg en annen? Hun hadde hatt en hel uke på skolen uten ham, mer enn nok tid for henne til å se på de andre guttene. Også Malin da, ved siden av Hanne var hun den peneste i klassen, og Hanne hadde vært sammen med alle guttene snart. Nei, Malin hadde vel nok av friere mens han var borte. Han så på buketten sin. Sikkert helt bortkastet, hvordan skulle en haug med blomster gjøre opp for det han hadde gjort? Nei, det ble nok ikke noe mer på ham. Han fikk bare gå hjem og sette seg på rommet sitt til over jul. Og så fikk han begynne på yrkesfag og finne seg ei jente fra ungdomsskolen, sånn som alle gutta der gjorde. Ei med langt, flagrende hår som satt bakpå mopeden, som lo og fniste hele tida og som egentlig ikke visste noen ting om noe. Åh, som han savnet Malin, jenta si, pene og smarte Malin. Men nå hadde han gitt opp, det ble ikke noe mer. Knut gikk mot kjøkkenet for å begynne med maten. «Du blir vel til middag?» Sa Knut. Tobias svarte ikke, han hadde nesten reist seg for å gå. Knut så at han så mismodig ut. «Malin har besøk denne helga, det blir koselig med mange til middag!» Besøk? Det var det eneste Tobias hadde oppfattet. Besøk? Det måtte bety at? Allerede? Nei, han hadde tapt, Malin hadde alt funnet seg en gutt. Sikkert en som tok ordentlig var på muligheten. Og som nå, allerede, var hos henne en hel helg! Som sov sammen med henne, som lå med henne.

Det hørtes stemmer fra gangen, og bråk mens to stykker jobbet med å få av seg sko og ytterklær. Malin kom inn, den nydelige Malin. Tobias var helt paralysert, og så ikke på annet enn henne. Malin kom imot ham, han slengte rosebuketten i hendene på henne og løp mot gangen, her ville han ikke være et sekund lenger. «Åh, Tobias!» Sa Malin og dro inn duften av den største rosebuketten hun noen gang hadde sett. «Tobias, hvor skal du?». «Jeg skal hjem!» Ropte han fra gangen. «Nei, ikke søren om du skal!» Sa Malin bestemt. Hun la fra seg rosene på bordet, buketten var tung, og så løp hun til gangen og dro Tobias inn igjen. «Tuuuuusen takk!» Sa Malin og klemte om ham. «For hva da?» Mumlet en forvirret Tobias. «For rosene vel, de er helt nydelige!» Sa Malin og måtte bare se på dem igjen, så utrolig mange som det var. «Ja, men jeg må gå.» Sa Tobias, «du må jo ikke la gutten din vente.» «Hva for no’?» Spurte Malin. «Du har besøk, ikke sant? Han venter sikkert på deg.» Tobias nikket mot gangen bort til badet og soverommene hvor han så vidt hadde enset en skygge som løp inn i det samme Malin kom. «Tobias, dette er Trine,» sa Malin, «Kristines kjæreste.» Trine kom ut fra badet, Malin smilte til henne, hun så at hun hadde skiftet bukse. «Trine, dette er Tobias, min kjæreste.» Sa hun. «Hei!» Sa Trine, og hilste på Tobias. Han så helt himmelfallen ut, det gikk rundt for ham. Men han hadde fått med seg én ting, han tok tak i Malins hender og så henne inn i øynene, han hadde nesten glemt hvor vakre de var. «Sa du ‘kjæresten min’?» Malin smilte fra øre til øre og nikket mot ham, så omfavnet de hverandre i et deilig kyss. Vil du hjelpe meg å skifte?» Hvisket Malin, og dro ham med seg ut på soverommet sitt. Trine så fra dem og til den utrolige haugen med roser som lå på stuebordet, hun trakk på skuldrene.

Kristine løp inn på kjøkkenet, pannekaka ble sikkert svidd. Men der sto Ida ved komfyren og passet på, hun var ikke så glad i svidde pannekaker. «Tissa du på deg?» Spurte Ida rett ut, i en tone som om hun ønsket at hun hadde. Kristine ble så overrumplet der hun sto med dyvåt truse under buksa at hun nesten automatisk tilsto, men hun tok seg i det; «Selvsagt gjorde jeg ikke det, store jenter gjør ikke sånt!» «Men du gjorde det da vi var på hytta!» Sa Ida. Kristine sukket oppgitt, Ida visste utmerket godt at hytta var et fristed når det gjaldt å passe dorutinene. «Og du nussa Trine, dere er kjærester!» Kristine så på Ida med hevede øyenbryn. Hvordan i all verden hadde hun funnet ut av det? Ida danset på vei ut av kjøkkenet: «Kusine og Trine sitter i et tre….» Kristine trev et kjøkkenhåndkle og dro til Ida med, det traff henne på låret, ikke veldig hardt, men nok til at det gjorde vondt. Hun stoppet å synge, og tok seg så vidt til låret. Hun sutret ikke, hun tålte steken. «Kristine liker jenter!» Sa Ida i en ertende tone, hun likte å utfordre henne. Kristine kjente at hun ble rød i ansiktet. «Og så da? Er det så farlig?» Ida lo høyt, hun hadde ikke trodd at Kristine skulle innrømme det. «Kanskje du også gjør det, når du blir stor,» sa Kristine. «Nehei!» Sa Ida bestemt. «Jeg liker bare å tisse i buksa!» Kristine så litt truende på henne, hun kunne bare prøve å tisse på seg nå. «Nå gjør jeg det!» Sa Ida, og holdt hendene foran skrittet. Kristine slapp stekespaden og tok Ida hardt i armen og dro henne med seg mot badet. Kanskje litt vel hardt, for Ida begynte å grine. «Jeg bare tulla jo!» Sa hun, fortsatt gråtende, og tok vekk hendene, skrittet var helt tørt. Kristine sukket. «Hvorfor slo du meg?» Hylte Ida og fortsatte å grine.nKristine så oppgitt i taket, hva skulle hun gjøre nå? Den hersens ungen, tenkte hun et øyeblikk, før hun kom på hvor glad hun egentlig var i Ida. Men nå var det bare sorgen. Ida var tydeligvis ute etter oppmerksomhet og hylgrein for å få det som hun ville, så nå ble pannekaken virkelig brent. Det som til slutt stoppet grininga var at de hørte ytterdøra plutselig gå opp. Ida løp ned, og Kristine løp på kjøkkenet hvor det begynte å lukte brent.

Malin hadde lagt seg ned på senga si, Tobias sto bare ved siden av og så på henne. «Tobias, du lovte å hjelpe!» Tobias så litt forvirret ut. «Jeg har tissa på meg,» sa Malin. Tobias hevet et øyebryn, fortsatt var han litt forvirret. «Eh, har du bleie på?» Spurte han. Malin nikket mens hun fortsatt smilte bredt. Hun la armene bak hodet og slappet av, sånn som hun ofte kunne se pappa og Tobias når de lå i sofaen, «kjapp deg litt da! Jeg må jo få skifte før middagen!» Sa Malin, og løftet ikke en muskel for å hjelpe til, her måtte han gjøre alt selv. Tobias skjønte endelig at jenta hans, ja for hun var visst jenta hans igjen, var i et lekent hjørne. Han dro av henne skjørtet, litt jenteerfaring hadde han jo fått etter hvert så han visste hvordan, og så tok han strømpebuksa. Og ganske riktig, der lå Malin og smilte i en tykk, tissegul bleie. Kjekt med sånne skjørt, tenkte han, han hadde aldri kunnet gjette at hun hadde en sånn tykk bleie under. Han nølte litt, men Malin sa: «Så flink du er, bare fortsett! Det er våtservietter i skuffen her.» Tobias kunne ikke tro hvor heldig han var, det var som om Malin var i topphumør, akkurat som den dagen de kom hjem fra skolen og hun hadde fått to seksere, før Tobias hadde ødelagt alt. Han satte seg på senga, tok tak i den første tapen og åpnet den som om det var en presang på julaften. Han visste utmerket godt hva som var under, og han hadde lengtet sånn etter å se det. Malin pustet tungt, det kunne han merke. Malin følte seg kåt. Bleien var våt og tung, kjønnet hennes varmt og fuktig. Tobias gjorde det rent. Malin lå og nøt de forsiktige bevegelsene der nede, det ble mer og mer deilig for henne for hver gang hun kjente hånda hans der nede.

«Så fin du er!» Sa Tobias, hun var helt glatt og nybarbert. «Takk!» Sa hun smigret. «Som jeg har savnet deg, jenta mi! Helt siden den dagen du fikk vite det, at jeg har ødelagt alt.» Tobias hadde et behov for å tømme seg nå, bare snakke og få alt ut. «Jeg er så lei for det, alt jeg gjorde, alt jeg løy om!» «Jo mindre du snakker om det nå,» så Malin, «jo mer sex blir det på deg.» Tobias så himmelfallen på henne, hun så besluttsom ut, hun mente det hun sa. Tobias dro den våte bleia ut av senga og rullet den sammen i en fart. Så akte han seg opp i senga, og over jenta si som lå bredbent etter skiftet. «Jeg er klar for deg, Tobias, gjør det nå!»

«Så flink du har vært!» Sa Anne, og kysset Kristine på hodet. «Har det gått greit, hvor er Susann?» «Ute og leker, jeg skal rope på henne,» sa Kristine, og stakk hodet ut døra. Da Susann kom løpende og Anne hadde tatt over siste rest av matlaging, tok Kristine Susann med rett inn på vaskerommet mens Bjørn pakket inn alle sakene fra bilen. Hun ville sjekke om buksa hennes var tørr uten at de ble oppdaget. «Har det vært gøy?» Spurte Kristine mens hun dro av henne dressen. «Har du klart å holde deg?» «Tissa i snøen!» Fortalte Susann fornøyd. Kristine sjekket trusa, som var helt tørr. «Flink jente,» sa hun, og lot henne klare resten av klærne selv. Susann smilte. «Nå er det middag!» Ropte tante oppefra. «Vi får være raske med middagen,» sa hun til Kristine, «Vi må kjøre Susann hjem, og så kjører vi et stykke nedover dalen og møter faren din, han blir sikkert glad for å få den flinke jenta si tilbake igjen.» Anne strøk niesens hår kjærlig, hun var virkelig stolt av henne, barnevakt for første gang, og så ei hel helg! Kirstine smilte, det gikk ikke lenge før de satt i bilen. Nå slapp hun i alle fall å være alene med en irritabel Ida, og stemningen var langt høyere.

Malin gispet etter luft, noe så herlig! Hun hadde akkurat kommet, med Tobias inni seg. Nå var hun voksen! Nå hadde de endelig gjort det! Vel, det var litt vondt, med det samme, ikke så lite heller faktisk, men nå etterpå var det bare utrolig deilig! Hun måtte nok bytte laken, for Tobias hadde sølt det til etter at han trakk seg ut av henne, og sikkert hun selv også. Hun håpet bare de ikke hadde lagd alt for mye lyd. Nå som hun tenkte over det, hvor høylytte hadde de egentlig vært? Hun kikket nervøst på døra. Hun hadde hatt lyst til å skrike da det skjedde, men nå som det var over ante hun ikke om hun hadde gjort det eller ikke. «Best vi skynder oss!» Sa hun bare, og tok flere våtservietter. Men Tobias kikket plutselig på henne med et bekymret uttrykk; «Malin!» Hun så på ham, litt utålmodig. «Ja, hva er det?» «Vi glemte dongen!» Malin tenkte seg om. Tobias hadde rett! Og nå så han skikkelig forferdet ut. «Det går bra, Tobias,» sa Malin. «Hvordan vet du det?!» Spurte han forferdet, «kanskje du blir gravid! Uff, jeg bare roter til alt hele tida, jeg!» Sa han bedrøvet. «Nei, da, det gjør du ikke,» sa Malin og omfavnet gutten sin, som ikke hadde rukket å kle på seg enda. Malin senket stemmen til en hvisking. «Jeg hadde mensen i forrige uke, tror nok ikke jeg blir gravid nå.» Tobias virket ikke så sikker som henne, men litt roligere var han. Og så kysset de kjapt før klærne kom på igjen. Og ikke et sekund for tidlig, «nå er det mat!» Ropte en kvinnestemme fra stua. «Hvem er det?» Spurte Tobias. Malin hadde blitt overrasket selv, men trodde hun visste hvem det var.

Malin så på Guro da de var ferdig å spise. De hadde ikke fått noen anledning til å bli skikkelig kjent enda, og det preget Guro, så Malin. Hun var veldig stille og virket veldig fremmed, plutselig ved et middagsbord med tre ungdommer. Da alle var ferdig meldte hun seg frivillig til å rydde av bordet, Tobias løp bort til nærmeste enden av sofaen og begynte å kline, det føltes som de hadde vært borte fra hverandre et halvt år! Trine visste ikke helt hvor hun skulle feste blikket. Knut fikk, etter mange lovnader fra Guro, også fri fra oppvasken, og satte seg sedvanlig i stolen og slo på TV’en. Han snakket litt med Trine, helt til Guro var ferdig med kjøkkenjobben og kom for å sette seg, hun også. Trine harket en unnskyldning om at hun måtte på do, og gikk derifra. Hun følte seg litt malplassert der sammen med to nyforelskede par, og kjente hun savnet jenta si mer enn noen gang. På det oppvarmede gulvet, skjult under baderomsskapet, lå buksa hennes fra tidligere i dag. Det luktet litt tiss der inne kjente hun, men det var vel ikke så alt for uvanlig på et bad. Buksa hadde i alle fall tørket ganske bra og kunne nå pakkes trygt ned i sekken. Hun la den sammen til den var så liten at den ikke ville vekke oppsikt, og så gikk hun ut på gangen igjen. Nå satt alle fire og klinte, og så henne ikke en gang. Trine visste ikke om hun skulle være glad for at ingen så henne med tissebuksa, eller om hun var irritert for å være den eneste ikkekyssende i huset. Men det virket jo rart av henne å bli på rommet til Malin også, så hun bare pakket buksa ned i sekken sin og gikk ut på stua igjen. Nå satt i alle fall Knut og Guro uten leppene klistret sammen, selv om Tobias ikke var å se bak alt håret til Malin. Trine satte seg i den nå ledige stolen, og prøvde så godt hun kunne å følge med på TV, og ikke tenke på hvor kjedelig det var at ingen i rommet så mye som la merke til henne, men var opptatt av hverandre.


Trine skvatt litt midt i TV-tittinga av at det plutselig ringte på døra. Før hun visste ordet av det, sto Kristine i døra. «Kjæresten min!» Utbrøt Kristine og Trine, nesten samtidig. De løp mot hverandre og kysset hverandre, som om det var årevis siden sist de møttes. «Ja, her er vi visst i godt selskap,» sa Ola, som så fra Tobias og Malin, til Knut og Guro, tre forelskede par. Guro hadde blikket sitt på de to jentene som kjærlig omfavnet og kjærtegnet hverandre midt på stuegulvet. Det var visst en åpenhjertig familie hun var kommet til. Kristine slapp endelig taket om Trine, det gikk opp for henne at alle stirret på dem, og hun ble litt lyserød. Men det var jo så lenge siden de hadde møttes. Hun snudde seg, og så Malin holde hånden til Tobias i enden av sofaen. «Alt bra med dere to?» «Jaa,» svarte Malin. «Mer enn bra faktisk!» Sa Tobias, og nesten gliste, og ville nesten fortelle hele rommet hva han og Malin hadde gjort på rommet, men Malin kysset ham før han fikk sagt noe mer. «Bra,» sa Kristine avgjort, «jeg tror ikke jeg hadde holdt ut hvis dere ikke ble sammen igjen!» Knut måtte le litt, han var også glad og lettet for å se det samme gamle smilet om Malins munn. For en liten stund var alle i stua lykkelige, skjønt det gikk ikke alt for lenge før Trines mor kom inn, og måtte ta med seg Trine før det ble alt for sent. De snakket med Ola. «Kanskje vi kan ta en tur ned hit i jula,» foreslo Trines mor. «Åja!» Begge jentene jublet, og kysset hverandre enda en gang. Det var ingen tvil om at de elsket hverandre. De var så glad for å ha denne lille stunden sammen, så de var helt usjenerte, selv Trine som tross alt ikke var mer enn 13 år. Det ble en tårevåt avskjed i døra, Knut og hans nye familie satt i sofaen og ville ikke forstyrre den emosjonelle scenen i gangen. Trine kom inn og samlet sakene sine hun var nesten på vei inn på badet for å hente tissebuksa, men så husket hun at hun hadde fått pakket den i sekken allerede. Hun takket pent Knut for oppholdet, og gikk bort for å si adjø til Malin. «Jeg kommer til å savne deg også,» sa Trine, og Malin så hun hadde en tåre på kinnet. «Jeg også,» sa Malin, og klemte henne, før hun gikk ut for et aller siste kyss med Kristine. Tilbake i sofaen ble det plutselig utrolig stille da Trine og Kristine med foreldre var reist. Men Malin hadde Tobias og Knut hadde Guro, så alle var lykkelige, og de visste hva de skulle gjøre resten av kvelden. TV-en fikk i alle fall veldig liten oppmerksomhet.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 16 dec 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4346  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024