Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 59: Verden snudd på hodet del 2

Malin og Trine satt og spiste kveldsmat, det var sent, og Malin var utrolig trøtt. Det var som om hodet skulle sprenges, så mange tanker var det som virret rundt der oppe. Tobias, og pappa, for ikke å snakke om den nye damen som plutselig var innom her og hadde sex med ham, pluss at Trine plutselig kom uten noe annet sted å sove. Det siste var hun egentlig glad for. Det var godt å ha noen å snakke med, selv om de ikke kjente hverandre alt for godt enda. Pluss at det utsatte det tidspunktet hvor hun ble nødt til å snakke med pappa, om problemet med Tobias. Hun visste ikke hva hun skulle si til ham, hun visste ikke selv hva hun skulle tenke om forholdet deres. På én måte savnet hun gutten sin, på den annen side sved sviket som en kniv i hjertet hver gang hun husket den sylskarpe skriften på tentamenspapiret. Det var jo ikke bare for lærerne han hadde løyet, han hadde løyet for henne også.

"Kanskje vi skal gå til sengs?" Spurte Trine litt etter. Malin våknet til, hun hadde visst duppet av, og hodet hadde falt ned på skulderen. Hun nikket forsiktig, Trine hjalp en slapp Malin opp av sofaen og leide henne med seg ut på badet. Hun skiftet til pysj og gjorde seg klar, mens Malin brukte lang tid på å pusse tennene. Hun ante ikke hvor lenge hun hadde stått der og pusset da Trine spurte om hun snart var ferdig, tankene var et helt annet sted. Så gikk de og la seg, side om side i Malins seng. Knut hadde tilbudt Trine gjesterommet, men hun hadde svart at hun heller ville ligge sammen med Malin. Malin ble glad for det, hun ville gjerne bli bedre kjent med Trine. Dessuten ville hun gjerne ha noen sammen med seg i senga, det føltes trygt. De siste nettene hadde hun merket at hun sov urolig, og ofte avbrudt av drømmer av den uhyggelige typen. Hodet var et kaos av tanker, og denne kvelden virket verst av alle.

"Jeg vil ut og leke!" Var det første Ida sa da de var ferdige med badet, og Kristine hadde hjulpet dem med å tørke av seg. Geit nok, tenkte Kristine, så etter en kjapp frokost var det rett i uteklærne. Kristine lurte på om hun skulle se etter om det fantes bleier på badet, hun begynte å kjenne de to jentene og skjønte at det kunne bli utfordrende med mange timer ute. Men Anne hadde sagt at bleier nå var forbeholdt hytta, og at hjemme måtte det lære seg å gå på do som store jenter. Hun fikk heller hjelpe dem å tisse ute hvis det skulle bli nødvendig. Hun sendte begge jentene på do før de gikk ut, og passet på at begge faktisk tisset. Da hun endelig var ferdig med å få begge jentene og seg selv inn i tykke bobledresser og de var kommet seg ut i kulda kom hun på at hun helt hadde glemt å gå på do selv. Hun så tilbake på døra, men jentene var alt langt i forveien og hun syntes ikke hun kunne avbryte dem for en sånn fillesak, hun kunne da vel holde seg.

De hadde det veldig moro! De bygde snøslott. Kristine kunne ikke skjønne hvordan det var kommet så enormt mye snø her oppe, der hun bodde var det bare et tynt lag, her virket det som om de aldri skulle nå bunnen. De hadde med spader ute på åkeren som lå ved siden av huset, og de grov og lagde trapper og høyder de kunne stå på og holdt på. Plutselig kom det to smågutter gående, de var nok omtrent på jentenes alder, etter kom en ung mann. Jentene ble stående å se på dem mens de kom nærmere og nærmere. Kristine så på mannen som kom bak. Når hun så nærmere var han ikke så alt for gammel egentlig, kanskje ikke stort eldre enn henne selv. Jo, noe eldre sikkert, kanskje omtrent 20? Men uansett hva Kristine ellers tenkte om gutter kunne hun ikke komme forbi at denne unge mannen var en av de kjekkeste hun noengang hadde sett. "Kom! Vi må forsvare borgen vår!" Ropte Ida og halte Kristine med seg opp trappa der hvor de hadde best utsikt. "Susann, lag masse snøballer, vi må skyte på inntrengerne!" Kristine lo mens Susann begynte å trille snøballer på harde livet. Kristine trodde ikke at Ida faktisk hadde tenkt å kaste på guttene. Der tok hun imidlertid feil! Da guttene så vidt var innen rekkevidde grep hun en av de hardeste snøballene og kastet så hardt hun kunne midt mot den ene av dem. "Ida!" Sa Kristine strengt, "hva er det du gjør?!" En sånn hard snøball kunne helt klart gjøre nokså vondt om den traff riktig. Kristine skulle til å gripe rundt henne for å stoppe henne fra å kaste den neste ballen, da hun til sin forundring så mot guttene igjen. "De kjemper imot!" Erklerte en stridslysten Ida som opplagt hadde sett flere piratfilmer i sitt korte liv, og hun maste på Susann etter flere baller. Og Ida hadde rett. Den unge mannen hjalp nå guttene å bygge en liten forsvarsmur, og det i vill fart. Nå gikk det sport i det. Ida fyrte av noen baller, og prøvde å hindre at de fikk bygd seg ferdig med muren sin. Det hjalp, i alle fall skvatt de bak den noe ynkelige snøkanten og begynte å lage baller selv. Susann hadde nå fått til et bra lager. "Nå er det gutta mot jenta!" Ropte den ene av guttene. Og dermed begynte de å kaste. Ida og Susann kastet det hardeste de kunne. Kristine satt bare og så på, men plutselig ble hun truffet i brystet av en nokså hard ball. "Du må dukke Kristine!" Sa Ida, og selv lå hun og Susann som klemt ned mot snøen og kunne såvidt se over kanten på borgen sin mens de ventet på at guttene skulle ta pause for å lage flere baller. Kristine så på dem, og hun skjønte umiddelbart at det var den unge mannen som hadde kastet på henne. Han så rett på henne, og hun rakk såvidt å kaste seg ned da han sendte en til. Dette var alvor! Tenkte hun, og så begynte hun å lage baller selv.

Den første ballen sendte Kristine rett mot den kjekke mannen som hadde kastet på henne, men han var for rask for henne og dukket unna. I stedet måtte hun ta dekning da plutselig alle guttene konsentrerte ildgivningen mot henne. «Ta dem!» Skrek hun til Ida. Oi, kanskje ble hun litt ivrig oppi det hele, men hun kjente at fulltrefferen mot brystet faktisk gjorde vondt og hun reiste seg opp et sekund akkurat nok til å sende en ball i retur. Susann lagde baller for Kristine og Ida, men guttene ble raskere, og nå snek de seg nærmere borgen. «Hjelp, de kommer!» Sa Susann som hadde gått over til å holde utkikk. De tre jentene ble overmannet og så seg nødt til å inngå fredsavtale. Dette ble på spøk skrevet inn i snøen og behørig signert av begge klaners ledere, den unge mannen og Kristine. I fredsavtalen ble de enige om at de med felles krefter skulle forstørre og styrke borgen til eventuelle fremtidige angrep. Barna gikk inn i arbeidet med ny iver. Det virket som at jentene var ivrig etter å vise guttene at også de kunne jobbe like hardt som dem. Mannen, som nå så på Kristine, trakk på skuldrene og ble med han også, og da måtte jo Kristine slenge seg med. De smilte litt til hverandre over ungenes påfunn, det ble bygget to knøttsmå rom i borgen og det ble innrettet etter en kongelig levestandard, i alle fall fantasimessig.

«Og så lager vi do her!» Sa den ene gutten. Sikkert en god idé, tenkte Kristine, som allerede en stund hadde sett at barna etter tur begynte å bli litt urolige og til dels holde seg foran. Guttene grov en liten hule ut i den kramme snøen og etter tur gikk de inn og gjorde snøen gul. Så veldig godt skjul var det ikke der inne, men for guttene gikk det jo relativt greit siden de kunne stå med ryggen til å tisse ut av buksesmekken. Kristine så på de to jentene, begge så misunnelig på guttene som nå hadde fått tømt seg etter alle timene de nå hadde vært ute. Nå gikk også den unge mannen inn for å gjøre sitt, Kristine ville gi ham litt privatliv, så hun ledet jentene med seg mot resten av borgen, som nå var blitt ganske stor. Da mannen kom tilbake lurte Kristine på om ikke jentene også skulle gå på do, spesielt Susann var nå tydelig trengt. Dessverre var det ikke så godt skjulested og guttene var fremmede for dem, de så forlegent ned. Kristine skjønte dem, hun begynte å bli nokså trengt selv. Småguttene brydde hun seg ikke så mye om, men så lenge den unge mannen var i nærheten hadde hun ikke så lyst til å gå på doen hun heller. Ida og Susann klapper litt på borgen i et hjørne for seg selv, og hvisker med hverandre om hva de skal gjøre. Susann blir etter hvert desperat for å tisse. Ida tar motet til seg og spør Kristine uten at guttene hører om de ikke kan få lov til å tisse i buksa.

«Nei, jenter, det får dere ikke gjøre,» sier Kristine. «Men guttene ser på oss hvis vi tisser der!» Sa Susann desperat med hendene i skrittet. Mannen og guttene holdt heldigvis på et annet sted akkurat nå, og så henne ikke. De fortsetter å leke litt, uten at jentene får gått på do. Kristine tenker på hva som er rett. Hun vil ikke at jentene skal tisse på seg, de må lære at de skal holde seg, også når hun passer dem. Samtidig skjønner hun at de ikke vil tisse foran guttene, og de er langt fra huset og langt fra godt skjulested. Dessuten kjenner Kristine at hun etter hvert er nær ved å tisse seg ut selv. «Ok da,» sa hun til Ida og Susann. «Vi får sette på vaskemaskinen når vi kommer tilbake.» Susann så på Ida som et spørsmålstegn, «betyr det at?» Hun ser på Kristine, som nikker. «Men skynd dere litt da, ser ut som guttene kommer hit igjen! Susann ser litt skremt opp mot dem, men slipper hendene fra skrittet og får etter hvert et langt mer lettet uttrykk. Ida ser også fredelig ut i luften mens Kristine skjønner at nå blir begge jentene våte under klærne. «Det var jammen bra vi fikk lov!» Sa Ida da Kristine hadde snudd ryggen til. «Ja!» Sa Susann, «jeg trodde vi måtte tisse rett foran dem, jeg holdt på å sprenges!» Ida nikket, så så hun litt sjenert ut, og så hvisket hun lavt; «Jeg tissa allerede under snøballkrigen, jeg! Buksa er helt uttissa!» Susann måpte. Kristine står i egne tanker. Hun lurer på hva hun selv skal gjøre. Hun har fryktelig lyst til å vise småjentene at man ikke skal tisse på seg. Samtidig var det nå voldsomt trengt hun var blitt også. Det var vanskelig å ikke tisse, og samtidig ikke vise guttene at hun holdt igjen av alle krefter. Hun lot som ingenting og ble med på videre lek med alle samlet, og etter litt vennlig basking med den ene gutten kjente hun at det gikk galt. Så deilig, tenke hun inni seg, og lot det bare komme, uten å vise det, trodde hun i alle fall, og det ble så varmt og godt. Akkurat da angret hun overhodet ikke på sitt valg.

Malin så på Trine idét en plutselig tanke avbrøt det noe dystrere rotet av tanker rundt Tobias. «Du Trine?» Trine nikket, de lå ganske tett i Malins seng. «Du som er sånn jentejente.» Trine trakk litt på smilebåndet av den formuleringen. «Hvordan er det for deg å ligge sammen andre jenter, sånn som nå?» Trine så på henne, og dro litt på det. «Tja,» sa hun, «ligger du aldri sammen med guttevenner?» Malin måtte tenkte seg om, men for å være ærlig var det veldig lenge siden hun hadde sovet i samme seng med andre gutter enn Tobias, VELDIG lenge, når hun tenkte seg om. Hun hadde vel hatt noen guttevenner før, i barndommen, før kjærsteri var så mye i tankene. «Men hvordan føles det?» Spurte Malin, hun ville ha et svar. «Hm,» sa Trine, «spørs jo hvem det er da,» sa hun og smilte litt lurt før hun hoppet i det; «Kroppen din kan jo friste hvem som helst da!» Malin måtte le, men Trine så helt alvorlig på henne. «Mener du det?» Spurte Malin, Trine nikket helt alvorlig, og nå hadde hun en unnskyldning for å se ekstra nøye på den nydelige jenta hun delte seng med. Med ett begynte begge jentene, hver for seg, å se for seg hvordan det ville være å gjøre det godt for hverandre, ta på hverandre der de lå i senga. Kunne hun gjøre det? Lurte Malin. Ville det være riktig mot Tobias? Hvorfor ikke? Hvorfor? Fordi Trine var jente? Eller fordi hun ikke var på talefot med Tobias om dagen? Nei, tenkte Trine. Å kose med Malin ville være feil mot Kristine, selv om det så var i ren vennskapelighet. Det ble en klein liten pause. «Natta!» Sa Malin, og strakte armen ut for å slukke nattbordlampa. «Natta!» Sa Trine og så på henne. Malin så tilbake, Trines ansikt var mye penere når hun smilte, hun lurte på om det gjaldt for henne også. «Nattaklem?» Spurte Malin. Trine nikket, og de klemte hverandre, pupper møttes under pysjen og så slukket lyset.

Nå haster det ikke med å gå hjem, tenkte Kristine da guttene til slutt takket for seg og gikk tilbake den samme veien de kom. «Jeg må bæsje!» Sa plutselig Ida da de var utenfor hørevidde. «Ok, da får vi vel gå inn da,» sa Kristine. «Jamen vi vil leke mer!» Sa Ida, som slett ikke var ferdig med å leke. «Kan jeg ikke få gjøre i buksa mi da, jeg har jo alt tissa, så kan vi leke litt til.» «Ja, værsåsnill!» La Susann til. «Nei nå får det være nok!» Sa Kristine strengt. «Dere kan ikke holde på å gjøre på dere når dere vil bare fordi dere ikke har lyst til å gå inn. Vi får slutte av og gå så Ida får bæsja.» Ida så bekymret ut, «jeg må bæsje nå!» «Ok, kom hit til doen da, så skal jeg hjelpe deg!» Sa Kristine. Men Ida ristet på hodet. Hun hadde ikke lyst til å bæsje der alle guttene hadde tissa. Desto bedre tenkte Kristine, det ville blitt mye styr med alle klærne, sikkert nokså tissevåte også. De labbet hjemover og Kristine kjente nå virkelig hvor sulten hun hadde blitt etter all leken. På Ida var det tydelig at hun strevde, hun knep hele veien så det ut til, og hun som ellers var snakkesalig sa ingenting på hele veien hjem. Da de endelig var kommet inn fikk hun lov å labbe rett inn på badet uten å ta av seg sko og dress, og Kristine løp inn dit for å hjelpe henne med å få av seg og få satt seg på do. Med utedressen rundt føttene, den våte stillongsen på knærne og trusa dratt ned satt endelig Ida på do. Kristine både så og kjente på lukta at de var kommet for sent. Trusa hadde fått bæsj i seg, og Ida måtte gråte litt da hun så hvor skuffet og sint Kristine ble. Det at de hadde fått lov å tisse i buksa var greit nok, men da måtte de i alle fall passe på når de måtte noe mer! Neste gang ble de ikke snakk om, uansett forhold, å få lov til å gjøre noe som helst i buksa fra nå av! At Kristine selv var våt i buksa fikk verken Ida eller Susann vite noe om.

Endelig kunne de lage middag. Kristine hadde som vanlig veldig lyst på pannekaker, så da ble det det, selv om det tok litt lang tid å lage. De to små fikk hjelpe til med maten, noe som førte til litt ekstra rot og søl med mel, men Kristine bare ryddet samtidig som pannekakene stekte. Sjeldent hadde mat vært så godt, småjentene begynte å bli grinete på slutten, men med fulle mager smilte de igjen, og gikk inn i stua for å se på TV. «Jeg vil ha saft!» Sa Ida, «jeg óg!» ropte Susann. Kristine hentet et glass hver til jentene, satte seg ved siden dem der de satt på gulvet foran TV’n. «Ok jenter, nå får dere saft.» Sa hun og insisterte på øyekontakt og oppmerksomhet fra begge i sterk konkurranse med Barne-TV. «Men da må dere passe skikkelig godt på å gå på do, sånn at det ikke blir noe uhell i trusa, sant?» Jentene nikket. «Og husk at dere har holdt dere lenge i dag, så musklene er sikkert litt ekstra slitne, så løp på do før dere blir trengt, ok?» Nå var det Kristine snakket om blitt for kjedelig, og Barne-TV for spennende, hun måtte bare reise seg uten å få svar, men hun avsluttet: «Hvis noen av dere blir våte i buksa blir jeg ordentlig sint, og da blir det ingen leking ute i hele mårra!» Dét gjorde inntrykk hos jentene, de hadde hatt det så morsomt ute at de definitivt ikke ville gå glipp av en sånn dag til.

«Jeg må tisse!» Sa Ida etter det første programmet var ferdig. Hun snakket lavt, slik at bare Susann skulle høre. Hun trodde at Kristine ikke fulgte med, hun satt i sofaen og leste en bok, men hørte allikevel mesteparten av det jentene sa. «Da må du løpe!» Sa Susann. Ida ristet på hodet, «nå begynner det noe nytt!» Sa hun, og så ivrig på skjermen. «Men du må!» Insisterte Susann, «hvis ikke får vi ikke leke ute i mårra!» Hvisket hun så intenst at også Kristine fikk det med seg. «Samme det, jeg tror ikke hun bryr seg, bare jeg ikke bæsjer igjen,» hvisket Ida tilbake. «Nå tisser jeg!» «Nei!» Sa Susann mellom sammenbitte tenner, «vent til vi skal på badet!» «Jeg greier ikke!» Sa Ida, og nå kunne også Kristine se at Ida tissa i buksa.

Trine slumret mellom halvsøvn og våken tilstand der hun lå i senga ved siden av Malin. Hun mumlet i søvne hørtes det ut som, i alle fall lagde hun lyder. Hun så bort på Malin, hun lå og vred seg, og hun smilte ikke slik som hun hadde gjort på kvelden. Det var fortsatt natt, men nå var Trine våken, hun lurte på hva Malin drømte om, så urolig som hun sov. Det vakre håret hennes bustet seg rundt hodet hennes. Hun dultet borti henne, men fikk ingen reaksjon. Hun la seg nærmere henne og sa navnet hennes, men hun ble bare mer og mer urolig. Nå kom Malin borti henne mens hun vred å vendte seg hele tiden, og plutselig kjente Trine noe som hun bestemt hadde kjent før. Hun gispet, og visste ikke om hun skulle være forferdet eller i ekstase. Den nydelige jenta ved siden av henne tissa på seg. «Malin, du må våkne! Du tisser i senga!» Sa Trine, og dultet enda mer i henne. Malin ble mer og mer våt, og Trine kjente at hun også ble våt av det. Sant og si så var dette utrolig deilig, men hun var bekymret for Malin som åpenbart drømte og som sov utrolig tungt. Malin gjennomgikk sitt hittil verste mareritt. Det var fylt av alt hun forbandt med vonde opplevelser, blinklysene som skar i øynene, Tobias som skrek til idèt hun traff ham på tur ut av rommet, pappa som ikke fikk lov å gå ut av rommet mens sykesøsteren sto over henne med en skummel saks, alle guttene som så på mens hun tisset i buksa på påsketuren, og mamma, som sakte døde i bilen ved siden av. «Malin du må våkne!» Endelig stilnet Malins bevegelser, og hun våknet mens Trine ristet hardt i henne. «Åh, jeg er så redd! Hjelp meg!» Sa Malin bønnfallende og så på Trine. Malin skalv av skrekk, og det var tydelig at hun ikke hadde hatt noen fin drøm. «Hold rundt meg, er du snill!» Sa Malin, Trine kunne ikke tenke seg noe deiligere enn å omfavne den velformede jenta ved siden av henne, og at hun var helt utvætet av sitt eget uhell syntes hun bare var enda deiligere. Det var varmt og godt under dyna, og Trine trøstet en fortsatt urolig Malin. «Kjære, hva skjedde? Hadde du mareritt?» Malin nikket og tørket tårer. «Stakkar,» sa Trine, og tørket tårene for henne, «hva drømte du, vennen?» Malin begynte å tenke etter, men Trine så at med det samme hun begynte å tenke på det, ble hun redd og engstelig igjen, og hun strøk over ryggen hennes og trøstet henne. «Ikke tenk på det du, vennen, tenk på noe annet!» «Så godt at du er her!» Var det eneste Malin fikk fram. Trine smilte mot henne, og strøk henne over det nydelige håret, og lullet henne tilbake i søvn. Malin kunne ikke tenke på noe annet enn at Kristine var utrolig heldig som hadde denne gode jenta.

Mange timer senere våknet de begge, fortsatt like våte, i Malins seng. Det var først nå at Malin merket at hun hadde tissa på seg. Å, kjære vene, tenkte hun, hva ville Trine tenke om henne! «Unnskyld, Trine, jeg må en tur på badet jeg, jeg har visst vært litt uheldig,» sa Malin, ordentlig lei for det som var skjedd. «Ja, men kjære, det gjør da ingenting!» Sa Trine betryggende til Malin. «Du drømte, du kunne ikke noe for det,» sa hun. Sakte begynte Malin å huske hva som hadde skjedd i natt. Og hun som hadde bedt Trine om å ligge helt inntil henne og trøste henne! Hun hadde sikkert vært tissevåt alt da! «Å, kjære, jeg er så lei for det!» Sa Malin og så trist på Trine, og ned på de våte sengeklærne. «Du må synes jeg er ordentlig dum og barnslig som tisser i senga sånn!» Sa Malin, og trodde virkelig at Trine mente det innerst inne, selv om hun var snill og ikke sa noe. «Tvert om,» sa Trine, «å tisse på seg kan faktisk være ganske sexy av og til, har ikke Kristine lært deg det?» Malin så fortumlet ut. «Men, jo-o, for så vidt, men, jeg trodde ikke du…?» «Vel, jeg er vel ikke noe bedre jeg, enn dere andre,» kniste Trine. «Jeg tisser meg ut, og synes det er deilig, akkurat som dere, ikke vær lei deg,» gjentok hun, og klappet Malin på skulderen. «Kanskje vi skal gå på badet?» Foreslo hun.

Så sto de der, Malin hadde tatt av seg den dyvåte pysjen, Trine den våte nattkjolen. Malin ble flau da hun så hvor våt hun hadde gjort Trine. «Skal vi dusje sammen?» Spurte Trine åpenhjertig. «Vil du det da?» Spurte Malin. Hun hadde tenkt litt på det Trine hadde sagt, om at det å sove sammen med andre jenter var litt det samme som om Malin skulle sove sammen med guttevenner. Hun var usikker på om hun ville dusjet sammen med en guttevenn, selv om de kjente hverandre veldig godt. Og plutselig begynte hun å tenke på dusjen på skolen. Der var Trine sammen med nakne jenter hver gang, både i gym og svømming, og Kristine også. Det måtte være rart, å være omgitt av nakne kropper som man kanskje følte seg tiltrukket av, hva med Kristine og Thea? «Du ser tankefull ut!» Sa Trine, hun tok henne i armen, hun sto plutselig helt naken foran henne. Det var tydeligvis ikke flaut for henne. «Kom da, så dusjer vi av oss tisset!» Hun kniste litt. Malin fikk av seg det fuktige undertøyet, og så gikk de i dusjen sammen. Det føltes helt naturlig, akkurat som de gangene hun dusjet med venninner, akkurat som med Kristine, tenkte hun, før hun kom på at Kristine var jo lesbisk, hun også. Apropos det, hvordan hadde Kristine følt det da de kysset, der på kjøkkenet hos Tobias? Hun tenkte tilbake på det, det var et deilig lite kyss i grunnen. Et morsomt lite øyeblikk tenke Malin at hun kanskje var lesbisk selv. Ja, hvorfor ikke, forresten, tenke hun, og så på kroppen til jenta som sto bare noen centimeter fra henne i dusjen. Hun måtte knise litt. «Hva er det?» Spurte Trine. «Ingenting!» Sa Malin. Trine hadde glattbarbert kjønn hun også, akkurat som Kristine. «Du, Malin?» Spurte Trine. Hun nikket. Pleier du noen gang å tisse i dusjen. Malin nikket, «hvordan det, Trine?» «Jo, jeg må litt,» sa hun, og klemte en hånd i det nakne skrittet. «Jeg tissa jo ikke i natt, sånn som du!» De lo litt, og Trine måtte knipe for at det ikke skulle komme. «Uff, jeg tisser nesten!» Sa hun. «Kan jeg?» Spurte hun. «Klart!» Sa Malin. Trine tok ut hånden fra skrittet og det sprutet med én gang ut av henne. «Så godt det var!» Sa Trine. «Deilig du er Trine, akkurat som Kristine.» «Har dere tisse på dere ofte sammen?» Spurte Trine. «Mer enn du aner!» Sa Malin. «Så deilig!» Sa Trine, og kjente på de siste varme dråpene som kom ut av henne, før hun vasket seg litt igjen.

«NÅ KOMMER DU HER!» Sa Kristine. Ida hang i armen på henne og hun slepte henne med seg inn på badet. «Sett deg på do!» Kommanderte hun. «Men, jeg er ferdig alt!» Ida klarte ikke å holde seg alvorlig, enda så strengt Kristine snakket til henne. Buksa hennes var gjennomvåt i skrittet og rumpa, og det var blitt vått på gulvet etter henne. «Hva var det jeg sa til dere før dere fikk saft?» Ida klarte ikke å la være å glise litt, denne nye, strenge kusine var litt morsom. «Det er IKKE morsomt, Ida!» «Hva sa jeg?» «At vi ikke måtte tisse i buksa.» Sa Ida, og endelig så det ut som det gikk opp for henne at hun hadde gjort noe dumt. «Men hva var det du gjorde, Ida?» «Jeg tissa,» sa hun og så ned. «Ja, og vet du hva det betyr?» Ida ristet på hodet. «Det betyr ingen mer saft, og du får ikke gå ut å leke i mårra.» «Men jeg vil!» Ropte Ida. «Nei, du får ikke lov! Du gjorde ikke som jeg sa!» «Men, det var et uhell!» «Nei! Det var det ikke, jeg hørte at du hvisket til Susann at du måtte, du kunne løpt på do.» «Men det kom så fort!» Sa Ida, nesten på gråten, men Kristine visste at det var bare noe hun sa. «Men du har aldri blitt sint før, når vi har tissa! Du syntes at det var greit før!» Skrek Ida, og syntes Kristine var ordentlig urettferdig. «Ja, men denne gangen fikk dere ikke lov! Og du fikk ikke lov å bæsje på deg i dag, men du gjorde det likevel. Så nå er det av med buksa, og rett i seng! Da begynte Ida å gråte. Hun gråt mens Kristine kommanderte henne av med buksa og ned på et håndkle på gulvet. Kristine vasket henne, og oppdaget at siden hun hadde gått våt så mye, og dessuten bæsja på seg i da, så var hun ganske sår bak, så hun smurte henne med salve. Det beste hadde antakelig vært å satt på henne bleie også, for å unngå uhell i natt, men hun visste at det bare ville vært en belønning for Ida. På seg selv, kjenner man andre, tenkte Kristine. Så bar hun Ida i seng, mot alle formaninger fra henne om at hun ikke var trøtt enda.

Susann satt og så ferdig Barne-TV og sa ingenting til Kristine da hun kom inn i stua for å tørke opp tiss fra gulvet for andre kveld på rad. Susann bare fulgte med på TV, og passet ekstra godt på å kjenne etter om hun måtte tisse. Hun måtte nok litt, men det var ikke lenge igjen til Barne-TV var slutt, og hun kunne gå på do før natta, i mellomtida konsentrerte hun seg om å holde seg, enda hun var ikke så trengt at hun følte hun måtte det. Kristine ble til slutt ferdig med og tørke, og ignorerte Ida sine rop fra soverommet; «Jeg er ikke trøtt!» Hun visste dessuten at det ikke var sant, Ida var trøtt, og det var hun selv og Susann også etter en lang dag ute. Da Barne-TV var ferdig kom Susann velvillig og ble med på badet, og Kristine konstaterte at trusa hennes var helt tørr, før hun ba henne gå på do, og fulgte med på at hun tissa, sånn at de ikke risikerte våt seng igjen. Ida maste hele tiden om at hun ikke ville legge seg, og sto opp av senga da Kristine kom inn med Susann. Det ble en slitsom leggetid for Kristine, men til slutt lukket hun døra bak dem og håpet at de var såpass utslitte at det ville bli rolig etter hvert. Med TV-en fortsatt stående på i bakgrunnen satte hun seg i sofaen for å lese videre i boka si. Alle tre jentene sovnet før det var gått for lang tid, utslitte etter en lang dag med lek ute. Men Kristine våknet igjen da hun hørte nyhetene som begynte på TV. «Bare krig og elendighet i kveld også,» mumlet hun for seg selv. Hun slo av, og hadde mest lyst til å gå og legge seg, men først var det en ny runde med å vaske tisseklær.

Skal vi ikke gå og legge oss? Spurte Anniken. Hun og Tobias satt alene i huset og så på TV. Hun så bort på broren sin, hun kunne se at han hadde grått igjen. Det hadde nesten ikke vært opphold i gråten siden Malin dro. Han gikk ikke på skolen, og han ville ikke legge seg, for det å legge seg betydde å legge seg uten Malin. De to første nettene hadde hun vært så snill at hun hadde latt ham ligge ved siden av henne i hennes seng. Bror og søster lå tett sammen og sov. Men Tobias hadde tissa i senga begge nettene, og da hadde hun gått lei og insistert på at han måtte tilbake i sin egen seng. I kveld var det visst ekstra ille igjen, tenkte hun, og så bort på ham. Det var vanskelig å se ham sånn, sin egen bror som hun var så glad i. Han måtte gjøre noe, sånn kunne det ikke fortsette! Hun hadde snakket med ham om det. Han måtte gå til Malin, snakke om det og ordne opp i det, bli lykkelig igjen. Men Tobias var for feig, han turte visst ikke. Anniken syntes det var trist. Tobias var så ulykkelig uten Malin. Dessuten savnet hun Malin selv også, hun var blitt så vant til at den nydelige og snille jenta var hos dem og spredte sitt gode humør. Og uten henne var det bare sorgen. Noen ganger hadde hun tenkt alvorlig på å gå til Malin selv, be pent for sin bror og be henne gi ham en ny sjanse. Men, nei, dette måtte han ordne selv. «Kan jeg ikke få ligge hos deg da?» Ba Tobias. «Bare én natt til? Please!» Han så på sin søster med det mest bedende ansiktet han kunne få til. Anniken så på ham, og på strimene av tårer i ansiktet. «Javel da, men da får du ta på deg bleier

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 16 dec 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4345  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024