Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3

«Kan vi ikke dra snart, jeg er sulten!» «Men vi er jo ikke ferdig med dette enda, vi må ha leksa klar til i morgen, ellers blir det bråk! Hvordan gikk det på heldags’en?» «Dårlig, det kommer til å bli så flaut når Malin får vite det!» «Men hva om hun ikke får vite det?» «Hmf, hun finner nok ut av det. Hun finner alltid ut av ting.» «Men det så vel i grunnen ut til at hun hadde sine egne problemer den dagen eller? Du kan vel ta igjen litt med…» «Det der det holder du kjeft om!» Tobias reiste seg, han hadde slått boka i bordet og så ned på Magne. «Det er faktisk kjæresten min du sitter her og snakker om, alle kan vel ha et uhell!» Blikket deres møttes, Magne ble litt lei seg når Tobias tente sånn. «Slapp av da, jeg mente det ikke sånn!» Sa han, og konsentrerte seg igjen om boka. «Sånn! Skal du skrive av eller?» «Må vel det,» sa Tobias, og bøyde seg ned for å skimte Magnes ørlille håndskrift. «Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dette,» sa han, og så bort på kameraten som hadde lent seg tilbake med hodet mot hendene. «Skal du ikke si takk en gang?» Tobias snøfet, han hadde sagt takk aldri så mange ganger, Magne bare smilte. «Det for holde at jeg får middag hos dere, mamma er borte til over helga,» sa Bjarne. «Hva med hun venninna til Malin, skulle ikke hun komme?» Tobias nikket svakt mens han niskrev for å bli kjapt ferdig. «Er’a pen?» «Jaa,» sa Tobias, «hvis du liker dem naturlig og rett fram så.» «Jeg kan ikke fordra ihjelsminka dokker!» Tobias snøftet høyt; «Og du som gikk sammen med Hanne i flere måneder! Måtte vel bli bra vant til sminkesirkuset!» Magne så ut av vinduet og prøvde å komme på noe annet å si. «Nei, nå får det være nok med det her, vi går!» Sa Tobias og smelte boka igjen.

Malin sto og lagde middag sammen med Tore, faren til Tobias. Hun var blitt godt vant til det nå, hun var i Tobias’ hus nesten like ofte som hjemme. «Hva tenker du på?» Spurte Tore. «Ikkeno’» Svarte hun i ren refleks. Sannheten var at hun tenkte på Kristine, og kjæresten hennes. Kjærligheten som syntes i blikket mellom dem da de møttes igjen. Hun kunne ikke tro hvor sterke bånd de to hadde knyttet på så kort tid. Det hadde vært hyggelig å se Trine igjen, skjønt det var veldig klart hvem som fikk hennes oppmerksomhet. I alle fall var Malin glad for å ha ført de to sammen. Det virket skjebnebestemt. Den dagen Trine fortalte henne om jenta som hadde tissa i fotballshortsen, fordi hun takla henne, og som hun angivelig bare ønsket å si unnskyld til. Hun hørte med én gang på stemmen hennes at det var noe mer hun ville, hun var nysgjerrig på jenta. Resultatet så hun nå, de var stormende forelsket, begge to. Jo, at det var kjærlighet ved første takling mellom de to fotballjentene, det var Malin viss på, men hva Trine tenkte om den våte shortsen hennes, det ante ikke Malin. Hun hadde i grunnen bare nevnt det i forbifarten, at Kristine hadde hatt et uhell. Selv hadde hun svart at «det hender hun har det», og nå lurte hun på om hun egentlig burde sagt det. Kanskje Kristine ikke ville ønsket det, for Trine var vel neppe typen som ville like at kjæresten tisser på seg, tenkte Malin. Trine er ei skikkelig jente, kanskje er hun røff på fotballbanen og tar på seg en sportslig og uhøytidelig drakt da, men ellers er det ei jente som er meget opptatt av hvordan hun ser ut, og ville nok se på det å tisse i buksa som en meget urenslig ting, tenkte Malin. Det rørende ved disse tankene er at dette kunne også enhver tenke om Malin selv. Sett utenfra var også hun ei pen jente, veldig opptatt av hvordan hun kledde seg og hvordan hun så ut. Ingen kunne mistenke at hun likte å væte ut de pene klærne med barnslige uhell. Skjønt de som fulgte godt med på sine medelever under heldagsprøvene på skolen kunne kanskje få en mistanke, i alle fall om at det var noe som iblant kunne skje for den nydelige jenta.

«Er du ferdig med grønnsakene?» Malin ga ham skjærefjøla som var fylt av pent oppskårede grønnsaker, en skulle nesten tro det var en kongelig middag, slik presisjon som Malin la i det. Vel, noen finere middag ble det kanskje ikke, men desto mer koselig. Det var kjøtt i pitabrød og wokede grønnsaker. Det begynte å lukte veldig godt inne på kjøkkenet. Hun hørte noen i gangen og løp bort for å se hvem det var. Guttene kom løpende inn i stua, og kastet seg øyeblikkelig i sofaen for å prøve ut det nye TV-spillet som Tore hadde kjøpt. Noe sånt fantes aldri i huset så lenge Else hadde bodd her. Tobias’ mor hadde alltid vært forsiktig med å bruke penger på sånt, det mente hun var sløseri. Egentlig hadde hun vært forsiktig med penger i det hele tatt, og huset hadde nesten ikke sett en forandring de siste 20 årene. Tore hadde derfor planer om å pusse opp, men de fikk ta det litt etter litt. Snart skulle han ut til Nordsjøen igjen, og da ble det Anniken som fikk passe huset. Heldigvis bodde hun hjemme enda, han var ikke sikker på om han hadde overlatt huset til Tobias i to hele uker.

«Er dere sultne?» Spurte Malin fra kjøkkenet. Hun fikk ikke så mye som et blikk fra kjæresten sin som var alt for opptatt med spillet. «Du Tobias?» Sa Malin litt høyere, for å prøve å få oppmerksomheten. Da det ikke lyktes, prøvde hun noe annet: «Jeg tar sparepengene dine og kjøper meg ny kjole jeg, er det ok?» Også dette sa hun høyt og tydelig ut i stua. Nå hadde hun ventet en reaksjon, Tobias, som sparte til nye spill ville nok nødig la pengene gå til noe sånt. Men nei, ingenting virket, det så ikke ut som noen av guttene hadde sett henne i det hele tatt. Tore kastet et blikk over skulderen og så henne komme inn på kjøkkenet igjen mens hun mumlet noe som minnet mistenkelig om: «Gutter!»

Den neste som kom var gudskjelov Kristine. Heller ikke hun ble enset av guttene idet hun gikk forbi sofaen, eller det trodde hun i alle fall. Magne kastet et langt blikk etter henne idet hun var omtenksom nok til å gå rett inn på kjøkkenet for å høre om det var noe hun kunne hjelpe til med. «Takk!» Sa Malin og tok henne imot med en god klem. «Guttene er visst så ‘opptatt!’,» de kniste litt. «Du kan ta denne og sett ut på bordet, og hvis du orker kan du jo prøve å få dem til å legge bort spillet, vi må dekke på nå.» Kristine tok imot en form som var dekket med aluminiumsfolie, og gikk ut på stua. Det luktet vidunderlig fra den, og hun kjente hun gledet seg til å spise. Det eneste som kunne vekket Tobias’ oppmerksomhet var at noen kom imellom øynene hans og TV’en. «Hei, fløtt deg ‘a!» Sa han og så stygt på henne. «God dag til deg òg!» Sa hun, en anelse snurt. «Kanskje du kan stoppe spillet snart, og hjelpe til å dekke på, eller vil du at vi andre skal spise opp alt alene kanskje?» Magne trykket på pause, «unnskyld!» Sa han pent til Kristine, «vi skal rydde opp her vi!» Han tok av duken og begynte å legge den pent sammen. «Hva gjorde du det for?» Spurte Tobias surt. «Hadde sikkert rukket et par runder til vi!» «Høflighet, kjære venn!» Sa Magne. «Det kan ikke skade av og til, og HVERTFALL ikke når det er ei pen jente i nærheten,» sa han, og kastet et blikk mot Kristines bakende som var på vei inn til kjøkkenet igjen. Tobias rynket øyenbrynene og gikk motvillig fram for å slå av TV’n.

Maten smakte fantastisk! Alle spiste mye og ble veldig mette. «Ok folkens, filmtid!» Sa Tore, og reiste seg for å sette på en film. Tore gjorde som alltid et nummer ut av alt han hatet med moderne actionfilmer, og det som kom på skjermen var i god, gammel westernstil. Det var greit nok det, syntes Kristine, de sa mye morsomt, og det var pene jenter med lange lyse fletter. Hun satt i sofaen med beina under seg, men snart ble det plass til å legge dem opp i sofaen, når Malin etter hvert satte seg på fanget til Tobias. Kristine prøvde å finne en bra stilling på denne måten, hvor hun fortsatt kunne se TV’n. Hun havnet nok ganske nær Magne etter hvert, og han gjorde ingenting for å unngå det. Når det hadde gått en stund kjente hun plutselig en hånd som strøk forsiktig over håret hennes. Hun så opp på ham, han smilte til henne. Et sånt godt og vennlig smil. Magne var nok en grei gutt, tenkte Kristine, og lot ham holde på. Tobias og Magne kommenterte i ny og ne replikker fra filmen, fulgt av stor entusiasme fra Tore som satt i lenestolen ved siden av. «Kom da, så kan du sitte litt bedre,» sa Magne til Kristine, og inviterte henne inn i armkroken sin. Kristine var glad til, og lente seg inntil ham og fikk behagelig støtte for ryggen. Han tok armen rundt henne, og mens de fortsatte å se på filmen tenkte hun at slik nærkontakt var det lenge siden hun hadde hatt med en gutt.

Filmen ble ganske spennende etter hvert, og alle fulgte med. Tore hadde spurt om de ville ha noe snacks, men alle var så mette etter middagen at ingen orket å reise seg for å hente. Kristine lå riktig behagelig syntes hun, og kunne nok ligget sånn i evigheter. Magne hadde begynt å kjæle litt med håret hennes igjen. Hun sparte til langt, sånn som Trine, så det lå et stykke ned over skulderen og brystet hennes. Magne strøk hånden sin gjennom håret, det var ganske behagelig egentlig, syntes Kristine. At han delvis kom borti kroppen hennes innimellom brydde hun seg ikke noe om. Malin og Tobias kysset, spesielt når de på filmen gjorde det også. Kristine så blikket til Malin når hun så Tobias inn i øynene, og tenkte at de så like forelsket ut som da de først møttes, noe som begynte å bli en god stund siden nå, tenkte Kristine. Kom hun til å være forelsket i Trine like lenge? Kunne de ha et like godt forhold som Malin og Tobias, enda de bodde så langt fra hverandre? Hun kjente varmen fra gutten hun lå inntil og bevegelsene hans mens han strøk gjennom håret hennes, det var godt og avslappende. Alle hadde visst funnet en såpas behagelig stilling, at da filmen var slutt var det ingen som reiste seg for å slå av. De bare så hele rulleteksten ferdig, og så ble de liggende og døse. Malin og Tobias hang omtrent sammen i sin krok av sofaen, nå som de ikke var opptatt med å se på filmen lenger.

«Kom da, så henter vi litt snacks på kjøkkenet!» Sa Magne, og tok Kristine i hånden for å få henne med seg. Tobias syntes det var rart at Magne skulle hente snacks, han hadde knapt vært på kjøkkenet deres før, og kunne da umulig vite hvor de hadde det. Var det derfor han skulle ha med seg Kristine? Jaja, samma det, tenkte han, men Malin reiste seg forsiktig fra sofaen for å se etter de to, og hun ante nok at noe foregikk. Ute på kjøkkenet var Magne glad for å være ute av syne for de andre. Han dro Kristine med seg mot kjøkkenbenken og snudde seg og så på henne. «Jeg synes du er utrolig pen, Kristine!» Sa han, og så henne rett inn i øynene. Kristine fikk en snikende følelse i mellomgulvet, selvsagt, det var dette Magne var ute etter. Hva hadde hun gjort? Latt han tro han hadde sjans? Måtte hun være slem og bare avvise ham totalt nå, det føltes ikke riktig det heller. Men Magne gikk rett på sak og bøyde seg mot henne for å kysse henne. «Hei Malin!» Sa Kristine, og skjøv han vekk fra seg akkurat i tide. Magne så forvirret ut. Malin gikk mot dem. Magne snudde seg mot Kristine igjen, han ville ikke la noen forstyrre dem nå. Han prøvde seg på nytt og bøyde seg mot henne for å kysse henne. Malin sto rolig og så på, det kunne jo være at hun ville dette. Hun hadde sett dem i sofaen, kanskje hun likte litt guttekos? Men Magne kom for nær og Kristine skjøv ham unna. «Hva er det?» Sa Magne og så fornærmet på henne. Kristine følte seg skyldig og ga Malin et desperat blikk. «Du skjønner,» sa Malin unnskyldende. «Kristine er lesbisk.» Hun gikk bort til Kristine for å se at alt sto bra til. «Å, så kult!» Sa Magne begeistret. «Kyss da!» Sa han. Kristine skulle til å begynne å le, men Malin var plutselig så nær henne, og før hun visste ordet av det så kysset hun henne. Kristine trodde hun skulle besvime. Hun ble varm i hele kroppen, noe deiligere hadde hun aldri kjent! Malin avsluttet kysset, etter det som kjentes ut som en herlig liten evighet. «Wow!» Sa Magne imponert, men Kristine la knapt merke til ham. Hun så rett på bestevenninnen som sto rett foran henne, og kunne ikke tro det som akkurat hadde skjedd. Tankene fløy gjennom hodet, var det ikke dette hun hadde drømt om i hele sitt liv? Vakre Malin, nå som kysset var slutt var det eneste hun ville å gjøre det igjen. Malin smilte, før hun snudde seg for å gå. «Ikke glem å ta med snacksen da! Det ligger i skapet til høyre.»

Kristine tenkte mye resten av kvelden, hun ble sittende bak i en gammel gyngestol mens guttene spilte og Malin satt og så på. Tore hadde nesten sovnet i stolen. Det hadde gått timevis siden hendelsen på kjøkkenet, men Kristine prøvde hvert sekund å gjenskape følelsen for seg selv. Det hadde vært så utrolig deilig! Det var noe spesielt Malin gjorde antakelig, hun hadde i alle fall aldri kjent det sånn før, ikke med Trine. Med Anniken kanskje, hun hadde mange rare triks i lomma, men det ble på en merkelig måte noe helt annet det. Den varme og brusende følelsen hun fikk i hele kroppen, den var ikke der de gangene Anniken hadde kysset henne. Til slutt kom hun fram til at det måtte være lengselen. Den lengselen Kristine hadde hatt hele livet til at nettopp dette skulle skje, at nettopp Malin skulle… Mange ganger hadde hun fornektet den lengselen, latt som om den ikke var der. Men den hadde alltid vært der. En eneste gang hadde den sluppet over leppene hennes før hun rakk å stoppe ordene. Den gangen hadde Malin sagt at det ikke ville bli det samme. At det måtte være ekte kjærlighet. Hva betydde det? Kristine kjente en liten redd følelse i brystet. Kunne det være at hun var forelsket i Malin, at følelsene for henne var sterkere enn for kjæresten. Hun tenkte på Trine med det lange håret, et fælt øyeblikk så hun for seg at hun hadde sett hva som skjedde, og at hun lå på knærne og hulket fordi Kristine ikke elsket henne lenger. Kristine skvatt idet hun kjente en tåre traff kinnet hennes. Hun måtte ta seg sammen. Snart kom Anniken hjem. Kanskje hun kunne gi henne noen svar? Hun var jo eldst av dem, kanskje hun hadde opplevd noe lignende, eller i alle fall hadde et svar? Men turte hun å spørre?

Tore var den første som gikk og la seg, etter og ha døset i stolen ganske lenge. Malin ville også legge seg, men det virket som det var vanskelig å få med seg Tobias som fortsatt var oppslukt av spillet. Anniken kom hjem, og Kristine fikk en god klem av henne. «Hei, gutter!» Sa hun til Tobias og Magne. «Kan ikke dere være snille og bære bagasjen min opp på rommet, det ble så utrolig tungt!» Tobias sukket, men Magne dro ham med seg ut i entréen for å få jobben gjort. «Er det bra med deg, Malin?» Spurte Anniken vennlig. Malin nikket og smilte, men sa at hun begynte å bli litt trøtt. Hun grep muligheten til å slå av TV-spillet, slik at gutten ikke skulle begynne med det igjen. Tobias ble tydelig irritert over dette, og åpnet munnen for å si hva han mente til Malin, men Anniken grep inn. «Brutter’n! Ta deg sammen!» Sa hun, og tok tak i ham. «Hør her: Denne nydelige jenta har lyst til å ha deg med opp i senga, har du tenkt å nekte?» Tobias ble veldig stille. Kristine tenkte at Anniken helt klart hadde et poeng der. Malin følte seg smigret av Annikens kompliment. «Kom ‘a!» Sa hun, og tok Tobias’ arm og dro ham med seg. Heldige gutten, tenkte Magne som sto og så på. Han gikk inn på badet nede for å pusse tennene, han skulle sove sammen med Tore. Ledig plass for Kristine ble dermed sammen med Anniken, og siden både hun og Malin nærmest var blitt en del av familien, var det ingen som ventet på tur utenfor badet i andre, de prøvde så godt de kunne å få plass alle sammen.

Kristine lå i senga og glante i taket, ikke snakk om at hun fikk sove. «Hva er det du tenker på?» Spurte Anniken. Kristine sukket. Det foregikk en indre krangel i hodet hennes om hun skulle snakke med Anniken om dette eller ikke. «Det skjedde noe rart i dag,» sa hun, fortsatt helt uvitende om hun skulle si noe mere om saken. «Jaha,» sa Anniken, «hva da for noe?» Hun lå og så på henne. Kristine stirret fortsatt i taket, hun møtte ikke blikket hennes. Hun svelget, og bestemte seg. «Malin kyssa meg,» sa hun. Anniken smilte. «Ja? Var det så rart da? Dere har da vel vært venner aldri så lenge.» Anniken hadde mange ganger sett venninner kysse, på fester og koselige vennekvelder. «Men det føltes så rart,» sa Kristine tankefullt. «Åssen da, rart?» Spurte Anniken. Kristine sukket igjen. Ingen vits i å holde tilbake nå. «Bare så utrolig, utrolig deilig,» sa hun, og pustet sakte ut mens hun gjenopplevde øyeblikket i tankene. Anniken smilte, men visste ikke helt hva hun skulle si først. Kristine fikk en vond følelse inni seg, og fortalte det øyeblikkelig: «Jeg er redd, Anniken!» «Redd?» Hun snudde seg og møtte Kristines blikk. Det ble en pause. «Hva om jeg elsker henne?» Anniken forsto ikke helt, «Malin?» spurte hun, Kristine nikket. «Det kjentes sånn ut når hun kyssa meg,» sa hun, og visste ikke om hun skulle smile eller begynne å gråte. «Men, Kristine,» sa Anniken da det hadde gått en stund. «Tenk deg om,» ba hun. «Det er vel klart at du elsker Malin!» Kristine så spørrende på henne. «Dere har kjent hverandre siden dere var knøttsmå. Dere har lekt og snakket om alt, delt alt i livet. Dere er veldig like, to jenter som vokser opp ved siden av hverandre, begge uten en mor å støtte seg på. I stedet har de hverandre.» Og med det stoppet hun. ‘I stedet har de hverandre’, gjentok Kristine i tankene. Så hun mente, at kjærligheten som hun følte for Malin var en erstatning for den hun skulle følt for moren sin? «Og så var det jo litt forbudt da, det dere gjorde,» fortsatte Anniken. «Forbudt?» Spurte Kristine. Anniken så på henne. «Av og til, Kristine,» sa hun, og prøvde å ikke tenke de tankene hjernen hennes automatisk ville når hun nå så henne inn i øynene. «Av og til blir vi mennesker utrolig tent når vi gjør noe som vi egentlig ikke skulle, det kan bli noe helt spesielt!» Sa Anniken. Og nå klarte hun ikke å holde tankene tilbake lenger. Hun så på den nydelige lille jenta ved siden av seg, og husket hva de hadde gjort sammen kveldene på campingen i Danmark. Hun var sikker på at den varme og brusende følelsen hos Kristine nå i kveld, var akkurat den samme som hennes egen de kveldene. Den forbudte følelsen.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 5 dec 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4342  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024