Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2

Kristine nøt følelsen av Trines hender mot den våte baken. Hun lurte på om hun skulle fortelle henne den frekke måten hun hadde gjort dette på, men så bestemte hun seg for at det var en privatsak. Hun håpet ingen andre fant ut om det, i grunnen følte hun seg nokså sikker på at Bjarne kom til å holde munn. «Hva tenker du på?» Spurte Trine, og så på Kristine som så ut til å være helt fortapt i sine egne tanker. Hun ristet på hodet, «ingenting,» sa hun, «kom, vi setter oss!» Sa hun blidt, og leide kjæresten bort til sengekanten. Med fryd kjente hun at Trines hånd var klam etter å ha ligget mot det våte stoffet i kjolen, dette kniste de litt av før Kristine dro dyna til side og satte seg. «Men blir ikke senga våt?» Spurte Trine, og så på Kristines våte kjole der hun satt med rumpa godt ned i madrassen. Kristine bøyde seg fram og hvisket: «Jeg har tisselaken!» Trine måpte mot henne. Trine hadde aldri hatt tisselaken selv, hun hadde ikke tissa i senga siden hun slutta med bleier som liten. Derimot var det på dagtid at buksa kunne bli våt, de aller fleste gangene helt bevisst og med vilje, selv om det ikke alltid var det hun sa til mamma og pappa. Trine satte seg også, og syntes nok hun så vidt kunne høre noe som knitret idet tyngden presset madrassen ned.

Plutselig banket det på døren. Trine skvatt til. «Hva gjør vi?» Hvisket hun forskrekket inn i øret til Kristine, og så ned på den godt synlige våte strimen på kjolen hennes. «Slapp av,» sa Kristine, og lot seg ikke stresse. «Gå og åpne du!» Hun akte seg inn på senga til hun satt med ryggen mot veggen, og så dro hun dyna over fanget og skulte tisseflekken i kjolen. Hun nikket til Trine som sto klar til å åpne døren. Som ventet var det Ola som sto der, og han tok to skritt inn i rommet. «Naboen over veien ringte,» sa han, mer til Kristine enn til Trine. «Han spør om vi kan passe hunden hans til over helga.» Kristine skulle til å bykse opp av senga av glede, men tok seg i det akkurat i tide. «Så flott!» Jublet hun, og tenkte på den søte lille puddelen. Hun vekslet et fornøyd blikk med Trine. «Ok, da er vel det greit da,» sa Ola og smilte. «Jeg går og henter ham med det samme, så kan vi jo spise kveldsmat sammen etterpå, det begynner å bli sent.» Jentene nikket smilende og Ola gikk ut igjen. «Så fint!» Sa Kristne, «du aner ikke hvor søt han er!» Trine så fornøyd ut hun også, og gledet seg til å se hunden. «Men du burde sikkert skifte først, tror du ikke?» «Åja, det er sant, det hadde jeg nesten glemt!» Sa Kristine, og reiste seg. Trine kunne ikke unngå å følge baken hennes med blikket mens hun fant skift i skapet.

Jentene gikk ned i stua, Kristine nå i tørr joggebukse. De satte seg i sofaen, Trine krøp sammen med bena under seg, hun var så nydelig, tenkte Kristine. «Jeg må litt tisse,» sa Trine, og holdt seg litt mot bukseskrittet mens hun ga kjæresten et lurt smil. Kristine tok det som en invitasjon, og akte seg inntil henne, og koste med henne. «Må du tisse du da?» Spurte hun, og så ned på skrittet hennes, og hun la forsiktig hånden mot buksa akkurat der hun visste tissen hennes var. «Åh, så deilig!» Sa Trine. «Tisser du på deg?» Spurte Kristine forhåpningsfullt, hun så og kjente etter noe mørkt og vått. Trine ristet på hodet, hun syntes det var så godt at Kristine strøk henne der nede. Døra gikk opp og de flyttet seg litt fra hverandre. «Voff!» Sa det fra gangen, og så hørte de en mengde av fotarbeid mot parketten i gangen før en lys liten lodott bykset mot dem. «Hei!» ropte Kristine, og lot ham hoppe opp i fanget hennes. Han logret som en gal og slikket henne i fjeset. «Åh, så søt han er!» Sa Trine, og hilste på ham hun også. De satte seg på gulvet og lekte med ham, Kristine tenkte at det var lenge siden hun hadde sittet på stuegulvet hjemme og hatt det så moro. Et lite øyeblikk husket hun hvordan hun pleide å sitte her som lita jente, og leke med biler og traktorer på gulvet. Dukkene som var blitt gitt til henne lå alene og forlatt. Og av og til ble hun så oppslukt av leken at hun glemte å gå på do. Hva visste hun den gang om at hun en dag ville sitte her og le sammen med en kjæreste, ei jente som elsket henne like mye som hun elsket henne tilbake. Hun så på Trine som lekte med hunden, hun fikk blikkontakt, og hun prøvde å fortelle henne hvor utrolig glad hun var for å ha henne hos seg, bare ved å se på henne. Kristine bøyde seg nærmere og nærmere uten å bryte blikkontakten, og så kysset de, ømt og deilig med øynene lukket. Valpen ville også være med på leken, han slikket dem begge i ansiktet mens de kysset. Jentene brast ut i latter, så mye at Trine holdt på å tisse på seg. «Har dere tre tid til å komme og spise kveldsmat snart, eller?»

De satte seg rundt bordet. I likhet med middagen tidligere hadde Ola nå for en gangs skyld dekket på ordentlig med duk og lys, og alt pålegget var lagt på fat og ikke bare sto i pakker på kjøkkenbenken. Fra borte i hjørnet kunne de høre at hundematen snart var fortært alt, det gikk i en rasende fart. Og så ble han så opptatt av å fange eventuelle smuler som måtte falle ned fra bordet, at det nesten ble umulig å konsentrere seg om å spise med den lille hunden som løp mellom beina på dem. Ola måtte til slutt sette ham i buret hans. Kristine og Trine benyttet anledningen til å kysse igjen, begge to følte seg så forelsket, nå som de var sammen igjen. Ola kom tilbake før de var ferdig, og skjønte at dette var noe han måtte venne seg til. Kristine var litt flau, men verken hun eller Ola sa noe, bare fortsatte med maten.

De to jentene takket pent for maten etterpå, og begynte å hjelpe til med å rydde bordet. «Nei, jeg skal ta dette jeg, dere får gjøre dere klar for senga, dere må jo være trøtte.» Jentene så på hverandre, trøtt var vel ikke den følelsen som tvang seg aller mest fram, men de gjorde som de fikk beskjed om, og gikk ut i gangen. «Slipp ut Mons, så får han løpe litt rundt før jeg lufter ham for kvelden.» Kristine husket ikke en gang at hunden het Mons, og skjønte ikke først hva han mente. Men Trine bøyde seg ned og åpnet buret, og Mons kom ut med det samme og slikket henne i ansiktet og logret med halen. «Du er en skikkelig søting Mons!» Sa Trine, han løp til alle kanter for å finne ut om det var noen deler av huset han ikke hadde sett enda. «Mons?» Sa Kristine å så på ham, «er ikke det et kattenavn?» Jentene gikk ovenpå og skiftet til pysjer, Trine hadde tatt med seg den nydelige nattkjolen igjen, og fikk seg et kyss da den vel var på. De sto på gulvet og smilte til hverandre mens de holdt hender, og alt som het tannpuss og stell ble helt glemt mens de i stedet sank ned i senga og begynte å kose med hverandre.

«Kan du ikke ta meg på tissen, kjære?» Spurte Kristine rett ut. Trine så på henne, «er du vulgær?» Kristine måtte le litt av det rare ordet, «hva i all verden betyr det?» «Aner ikke!» Kniste Trine, «bare et ord jeg hørte på TV!» Og så lo de skikkelig begge to, og når Trine la hånda si i pysjskrittet til Kristine, kjente hun at hun egentlig burde vært på do, i hvert fall når de lo så mye. Men det Trine nå gjorde med henne var alt for deilig til å tenke på sånne småting, hun gned fram og tilbake over det myke stoffet i pysjbuksa, akkurat på det rette stedet, kjente Kristine. «Åh, du er så god med meg!» Sa hun, og lukket øynene i nytelsen. Trine bare smilte og fortsatte, litt hardere nå, mens hun samtidig flyttet seg nærmere kjæresten og begynte å kysse henne mykt og forsiktig. «Skal vi tisse på oss?» Spurte Kristine. «Ikke her i senga vell?» Sa Trine. «Vel, da tror jeg du må stoppe å kose med meg, for jeg tisser snart!» Trine sluttet å massere henne over kjønnet. Kristine savnet følelsen med det samme den var borte, spesielt nå som hun kjente at hun var nær ved å tisse seg ut helt av seg selv. «Hvorfor ikke i senga?» Spurte hun, litt skuffet. «Blir ikke det veldig vått og ekkelt hele natta da?» Kristine dro litt på det, vått ble det vel, men ekkelt? «Ok, la oss snakke litt om ballet da, var det noen kjekkinger?!» Spurte Trine ertende. «Du vil ikke tro hva som skjedde under middagen!» Sa Kristine, og dermed var skravlen i gang.

Kristine kjente at hun måtte mer og mer tisse, selv om hun ikke hadde Trines fingre mellom beina lenger så tvang det seg på nå, det begynte å bli vanskelig å holde igjen. «Må du veldig tisse, vennen?» Spurte Trine, som så det distraherte blikket hennes. Kristine nikket, som ei lita jente som ikke ville avbryte leken for å gå på do. «Jeg begynner å bli nokså trengt selv» sa Trine, og Kristine smilte mot henne da hun hørte dette. Ertende tok hun hånden fram og klemte litt rett under navlen til Trine. «Slutt!» Sa hun med det samme, «vil du at jeg skal tisse i trusa eller?!» Kristine så uskyldig ned, og nikket. De lo, lenge og hardt, og Kristine reiste seg og kjente at dette gikk ikke lenger. «Må på do!» Sa hun, og så løp de begge to ut døra og ned den mørklagte trappa. Kristine prøvde å knipe, men Trine løp så fort og dro henne med seg. Bang! Det Kristine kjente var smerte, og at hun ikke løp lenger. De hadde krasjet i noe, hun lette med blikket etter Trine, hun lå i trappa og lo og lo, og når øynene endelig vente seg til mørket så hun at Trine tissa. Kristine tisset selv også, det hadde hun ikke merket før nå, men det rant og rant i pysjbuksa. De hadde krasja i barnegrinda på bunnen av trappa, og nå lå begge jentene i bunnen av trappa og tissa seg fullstendig ut. Det fylte nattklærne og det ble en dam på det nederste trinnet. De prøvde å ikke lage alt for mye bråk, det gjaldt å ikke vekke Ola.

De hørte at Mons kom labbende mot dem, han så på dem og skjønte åpenbart ingenting. Det var selvsagt på grunn av ham Ola hadde lukket grinda som ellers alltid sto åpen. «Herregud!» Sa Trine, «dette er jo bare for dumt!» Hun sjekket hvor våt den side nattkjolen var, det grønne stoffet var svart og gjennomvått. Så så hun på kjæresten som sto ved siden av henne. Den lyse pysjbuksa hadde blitt mørk på innsiden av begge beina, hele turen nedover. Hun hadde tissa alt hun hadde hun også, og hun var bare så søt der hun sto i våt pysjbukse. Trine klarte ikke å vente lenger, uten tanke for å tørke opp etter uhellet dro hun med seg kjæresten opp hele trappa, og etter et raskt spørrende blikk på henne stupet de begge rett i seng med det våte nattøyet på seg. «Å herlighet så søt du er i den buksa!» Jublet Trine, og kjente på henne overalt hvor det var vått. «Åh, så godt det var å få tisse!» Sa Kristine, og Trine kunne bare samtykke. Det var mye deiligere å kose nå, syntes Trine, hun gned kjæresten mot det våte bukseskrittet, og tenkte på hva som akkurat hadde skjedd, det deiligste hun visste. Kristine snek en hånd forsiktig under kjolen hennes. Hun var litt redd for at hun skulle bli avvist igjen, som oppe på hytta, men Trine var alt for kåt til å tenke den tanken nå, og merket det ikke før Kristines fingre lå over den tissevåte trusa hennes, og hun kom med det samme. «Åh, herregud, åh fy f, dette er så jævelig bra!» Sa hun støtvis, og Kristine skjønte at hun hadde kommet allerede. Hun grep hånden hennes for å få henne til å fortsette å massere sitt eget skritt, og med et par kyss i tillegg så kom Kristine også. De så hverandre inn i øynene, og kunne ikke tro hvor heldige de var som hadde hverandre.

Trine våknet sakte morgenen etter. Hun så at Kristine hadde stått opp og gikk rundt i rommet og tydeligvis drev med et eller annet. Hun skulle ønske at hun holdt opp, at hun kom og la seg igjen, så kunne hun kjenne på den våte pysjen hennes enda mer, sånn som hun hadde gjort store deler av natta, mer eller mindre i søvne. Men nei da, Kristine kom ikke og la seg, men styrte på med noe, inn i et skap hørtes det ut som, det var så vidt hun gløttet på øyelokkene, så trøtt var hun. Da hun endelig hadde våknet litt mer og klarte å få rommet i fokus, måtte hun bare smile. Der sto kjæresten hennes, splitter naken rett foran henne og vasket seg med våtservietter. Hun var nøye, alle folder, trekanter og muskuløse bein ble vasket grundig etter nattas hendelser. Skulle nesten tro det ville vært lettere å bare gå ned å ta en dusj. Men Kristine hadde en veldig spesifikk grunn til å velge denne mer tungvinte måten. «Her! Jeg tror du trenger litt du også!» Sa hun, og slengte ned en pakke våtservietter til Trine, hun hadde akkurat sett at hun var våken, og lå og stirret rett opp på den nakne kroppen hennes. «Du ser ut som en gutt som tjuvtitter i jentedusjen!» Sa hun, for Trine hadde ikke enset serviettene, bare stirret på kroppen framfor seg. «Unnskyld,» sa hun, og så ned, men Kristine bare smilte. «Kanskje du trenger litt hjelp med å vaske deg du?» Spurte hun Trine, «kanskje snille Kristine skal hjelpe deg litt?» Trine nikket, og inviterte kjæresten ned på senga igjen. Hun fikk lov å hjelpe til med hver en krok.

De hadde tydeligvis stått opp rett etter pappa, for da de endelig sto ferdig påkledd på det øverste trappetrinnet, så de Ola ved det nederste, og han sto der og klødde seg i hodet. Kristine ble ikke så lite redd idet hun så bunnen av trappa som fortsatt var temmelig våt. «Mons har ikke pleid å tisse om natta, har’n det?» Spurte pappa, og så opp på henne. Hun kunne jo ikke ljuge heller, og måtte bare riste på hodet. «Jeg skjønner ikke hvorfor han har gjort det her, liksom opp på trinnet her, kom ned og se!» Det var en spesiell opplevelse, å bli spurt av mild interesse å komme ned å se på sin egen dam av tiss. «Kan du tro at alt det kan komme ut av en sånn liten en?» Spurte han. Jentene fikk umiddelbart trang til å pusse nesa for å dekke over det som lett kunne blitt et latterutbrudd av de større. «Vent, så skal jeg hente noe å tørke med,» sa Ola, og så kunne jentene endelig se på hverandre, og de begynte å knise. «Trodde han virkelig på det der?!» Sa Trine overrasket, og så ned på en dam som var alt for stor til den lille puddelen. «Ser sånn ut, bare ikke røp oss nå, Trine, jeg har bortforklart nok uhell for pappa opp gjennom tida!» «Å ja vel ja, er det små søtinger som Mons som må ta skylda hver gang eller?» Sa Trine, og så litt irettesettende på Kristine. «Kutt ut da, husk at like mye av det der er ditt!» Trine måtte se ned igjen, og kunne ikke unngå å bli litt lyserød ved tanken.

Etter en stund satt de ved frokostbordet, Ola hadde snakket med moren til Trine på telefonen. «Jeg kjører deg hjem igjen i ettermiddag,» sa han til Trine. «Hva?!» Utbrøt Kristine, «skal du ikke være til i mårra?!» Trine rødmet, og fikk litt skyldfølelse for at hun ikke hadde fortalt det enda, det var klart Kristine ville ventet at hun ble hele helga. «Jeg har kamp i morgen skjønner du,» sa hun, akkurat nå hørtes det ut som det var en filleting, og at hun burde satt kjæresten langt over kampen. Men Kristine skjønte det, klart de trengte Trine på laget, hun var jo dritgod! «Å, kan ikke vi bli og se på da pappa?!» Kristine tenkte på hvordan det hadde vært å se Trine spille kamp første gangen, og fant fram sine beste dådyrøyne og stirret på pappaen sin. «Vi kan nok ikke det, jenta mi,» sa han rolig. «Åh!» Sa Kristine surt. Med småpikestemme sa hun: «Å vær så snill å få lov ‘a, hvis ikke så tisser jeg i buksa!» Hun tenkte ikke over hva hun egentlig hadde sagt før Trine så på henne langt på vei til et gedigent kniseanfall, med nattas bukser friskt i minne. Ola måtte le litt han også, det var ganske morsomt, spesielt med måten hun sa det på. «Du kan jo få være med i bilen hvis du vil, men husk det blir mange timer i bilen, og vi må dra igjen med det samme vi kommer fram.» Trine så på henne med bedende øyne, hun følte det var hennes skyld at de ikke skulle få være sammen hele helga, så nå håpet hun i hvert fall at de fikk timene i bilen sammen, at hun slapp å sitte der alene. «Klart jeg skal, kjære!» Sa hun, og de bøyde seg mot hverandre for å kysse, men så kom de på at Ola satt og så rett på dem, så da gjorde de det om til en god klem.

Tiden hjemme med kjæresten gikk alt for fort, syntes Kristine. Ute var det begynt å bli skikkelig kaldt, så de var stort sett oppe på rommet hele tiden. De spilte brettspill på gulvet og prøvde å finne på noe morsomt å leke, men alt virket bare alt for barnslig. I alle ledige minutt ville Kristine fortelle Trine hvor utrolig viktig hun var for henne, at hun elsket henne og at hun håpet de kunne bo sammen en dag. «Tenk det da Trine!» Sa hun, og så for seg et stort og flott hus ute på landet. Svær hage, store rom med masse plass og diger TV, og Trine som lente seg ut fra kjøkkenet og ropte at maten var ferdig. Hun hadde ingen problem med å se for seg livet som voksen sammen med denne jenta. Begge to så tankefullt ut i lufta i flere minutter, og uten et ord så de på hverandre, bøyde seg fram og kysset hverandre. Det var like deilig hver eneste gang, tenkte Kristine. «Ok, jenter, nå må dere nesten begynne å pakke!» Ropte Ola gjennom døra. Jentene ble sittende å se på hverandre. Trine så på det nydelige ansiktet til Kristine, omkranset av det vakre, brune håret. Hun blunket og en tåre rant ned på det myke kinnet. Trine ble lei seg, hun ville ikke at Kristine skulle gråte, hun lente seg fram og tørket tåren bort. «Du, vi skal jo ikke skilles for alltid, vet du,» sa hun, nå satt de helt inntil hverandre. Kristine prøvde å si noe, men fikk det liksom ikke til, og hun begynte å hikste i stedet og Trine tok rundt henne og trøstet henne. Hun var også veldig lei for at hun måtte dra.

Tiden i bilen ble taus. De rullet av gårde gjennom vekslende natur på utsiden av rutene. «Se!» Sa Trine, da de hadde kjørt veldig langt, og begynte å komme opp i høyden. «Det snør!» Kristine kikket ut også, og ganske riktig, store flak med snø slo mot ruta, og rundt dem ble allting mer og mer hvitt. Det var som om dette markerte et skifte i stemningen i baksetet. Kristine flyttet seg til å sitte i midten, slik at de kunne sitte inntil hverandre. Hun måtte jo kose litt med Trine før de skulle skilles. Hvem visste hvor lenge det kunne bli til neste gang. Kanskje til jul? Men da var det jo alltid så travelt, kanskje det ble et nytt år før hun fikk se den vakre kjæresten sin igjen. Hun så på henne, og trodde ikke det fantes noen finere i hele verden. Og de som forelsket seg i gutter, nei det skjønte hun i hvert fall ingenting av! «Jeg elsker deg,» hvisket hun til Trine. «Jeg òg!» Sa hun, og så kysset de og koste med hverandre resten av veien. Ola kikket nok på dem i speilet, men lot dem bare være i fred. Han hadde lurt litt på dette, om det virkelig var alvor at jenta hans var lesbisk. Vel, det så utvilsomt sånn ut. Da var det i alle fall riktig av ham å gå med på de lange bilturene som gikk med for at de to skulle få se hverandre, han merket at det hjalp på humøret hennes. Hun var lykkelig, og da ble han også det, han ville at hun skulle ha det bra. Men han var nå ikke så sikker på at Kristine ville bli lesbisk for alltid, det var mange som rotet sånn i ungdomstida, tenkte han. Men de så ut til å være veldig glad i hverandre. Han kjente at han selv savnet noen å holde tett sånn som det.

På turen ned igjen gikk det ikke et eneste ord mellom far og datter. Avskjeden hadde vært hard og tårevåt. Kristine kunne ikke for det. Bare hun tenkte tanken på hvor lenge det kunne bli til hun fikk en sånn dag igjen så strømmet tårene på med én gang. Nå satt hun med et pledd over seg i baksetet, hun krøllet seg sammen og prøvde å tenke på noe annet. Og før de kom ned fra høyden og til bare veier igjen lå hun og sov med hodet mot hendene.

Hun bråvåknet av at alt var stille, mye stillere enn det skulle. Et øyeblikk trodde hun de hadde stoppet et sted for å ta pause. «Vi er framme!» Sa pappa, som akkurat hadde gått ut av bilen. Jaja, tenkte Kristine, det gikk da i alle fall ganske fort. Hun rørte litt på seg, fra den stillingen hun hadde hatt i sikkert flere timer, og da kjente hun det. Sjokket og redselen satte seg i brystet med det samme. Hva skulle hun gjøre nå! Hun tok en hånd ned under teppet og la den mot skrittet i olabuksa, og der var det så vått, så vått. Det hadde nok vært litt for avslappende å ligge å sove i pappas bil. Hva kom han til å si! Han hadde gått for å åpne garasjeporten. Hun snek seg ut med teppet fortsatt rundt seg, hun gikk mot døra og håpet at pappa ikke skulle se alt for nøye etter i baksetet. Det var jo mørkt, sikkert ikke så lett å se. En kald bris gjorde at Kristine uten problemer kjente at det var vått og kaldt i hele baken og mellom lårene. Hvordan kunne dette skje! Hun ble litt redd. Hadde hun mistet kontrollen helt igjen? Nervøst så hun pappa komme ut av garasjen igjen, og lukket porten før han kom mot henne for å låse opp døra, han sa ikke noe. Han slapp Kristine inn først, «fryser du?» Spurte han. Han hadde sett at hun skalv litt, og hun nikket, og brukte det som unnskyldning for å trekke pleddet tettere om seg. «Skal vi lage te?» Spurte han. «Jeg tror heller jeg går rett i seng, jeg.» Sa hun, litt mutt, og tok et skritt mot trappa. «God natt da,» sa han og tok rundt henne for en liten klem. Hun smilte til ham, og så gikk hun opp trappa og kjente det våte mellom beina for hvert skritt.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 28 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4339  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024