Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 54: Oljebuksa

Kristine og Trine lå og pratet med hverandre, de så hverandre rett inn i øynene og kosestunden hadde fått dem begge til å smile blidt til hverandre. De hadde ligget sånn i evigheter, det var sikkert midt på natta, men ingen av dem brydde seg med det. De holdt hverandres hender under dyna, og ga hverandre kompliment til de rødmet begge to der de lå. Kristine lurte på om hun skulle si det, si at hun elsket Trine, spørre om de kunne bli sammen for alltid. Kristine ville ikke forhaste seg, men samtidig skulle de jo hjem i morgen, og hvem visste når hun fikk denne sjansen igjen? Hun tenkte på den tiden hun hadde gått hjemme etter fotballhelga og savnet Trine hvert eneste sekund. Åh, så godt det var å ha henne hos seg, kjenne varmen fra henne der de lå tett sammen i senga. Hun strøk en hånd ned langs sin egen kropp og lot den bli liggende over den myke bleia. Den var helt tørr, enda. «Jeg må tisse,» sa Kristine. Trine kniste litt av det. «Du får tisse på deg da,» sa hun, med et søtt lite smil. «Lillejenta har jo bleie på seg,» sa Trine, og kniste enda litt. Kristine smilte også, hun tok mot til seg, og løftet hånden som holdt rundt Trines hånd. Hun la den mot bleiestoffet, slik at Trines hånd lå tett mot bleia. Trine rynket litt på nesa, men gjorde ikke motstand, mens Kristine slappet av i alle muskler og klarte så vidt å få det til å renne i bleia. Hun kjente varmen spre seg, og tok hånden litt lenger ned. Det rant ned i bleia og under baken hennes, hun håpet den ikke ville lekke i senga. Nå måtte Trine kjenne varmen også, hånden ble varm, hun fikk et litt rart uttrykk. «Åh, søren, jeg må tisse jeg også!» Sa Trine, og knuget den ledige hånden mot skrittet. Den varme sildringen hun kjente under bleien til Kristine gjorde at hun nesten tissa på seg. «Du har ikke bleie,» sa Kristine, «du må holde deg.» Trine nikket, og knep.

De så på hverandre, Kristines bleie ble mer og mer full av tiss, og Trine strevde mer og mer for å holde seg. Hun skar grimaser, og nå kjente Kristine at hun prøvde å løfte hånden vekk fra bleien, men Kristine holdt den fast, den skulle ligge der til hun var ferdig. «Går det bra med deg?» Spurte Kristine, og så Trine svette. Hun bet tennene sammen, og så nå desperat ut. «Nei!» Sa hun, litt fortvilet, «det går ikke bra, jeg tisser på meg!» Kristine kjente at hånden ble rykket bort fra bleien hennes, og Trine var på vei opp av senga. «Hva skal jeg gjøre?!» Sa Trine mens hun trippet på gulvet, «jeg klarer ikke mer!» Kristine så at det rant en liten stråle nedover det høyre låret hennes, og skjønte at det holdt på å gå skikkelig galt. «Ta på deg bleien!» Sa Kristine, og rakte henne reservebleien som lå på nattbordet. Trine ristet på hodet. «Skal vi gå ut da?» Spurte Kristine, men ingen av dem hadde særlig lyst, det var blitt fryktelig kaldt ute. «Pokker heller, jeg kan jo ikke tisse på gulvet heller, tenk om noen merker det!» Sa Trine, mens hun trippet. Kristine kjente seg utrolig tent av å se den nydelige jenta foran seg i en slik situasjon. Trine lot trusa falle under nattkjolen. «Ta bleien!» Gjentok Kristine, og Trine hadde ikke lenger noe valg. Hun trev bleien ut av hånden til Kristine og dro den på seg under kjolen. Kristine hadde ventet at hun ville slappe helt av nå, og la de komme i bleia slik hun selv ville gjort. Men Trine sto fortsatt og knep igjen av alle krefter. «Åh, jeg vil ikke tisse i bleie!» Sa hun trassig. Tenk så barnslig hun måtte se ut, rett foran Kristine som lå og så på henne. Kristine så at hun holdt seg av alle krefter, men musklene måtte gi opp, og under stoffet i nattkjolen som nå var dratt opp fordi hun holdt seg med hendene, kunne hun se at bleien begynte å bli våt. «Å nei!» Utbrøt Trine, og prøvde fortsatt å holde imot. «Bare slapp av,» sa Kristine, «bleien tar imot alt sammen.» Trine så på henne. «Åh, herregud, så utrolig varmt det er!» Hun hadde gitt opp å holde igjen, Kristine hadde ventet at hun skulle begynne å smile, men hun gjorde ikke det.

Kristine reiste seg, og så på Trine som tisset bleien mer og mer full. Hun så utrolig flau ut, det var tydelig at hun syntes dette var utrolig pinlig. «Slapp av,» sa Kristine, og tok forsiktig den ene hånden hennes. «Jeg har jo tissa i bleien jeg også, se!» Hun pekte på sin egen bleie som hang tungt mellom beina. Dette så ikke ut til å berolige Trine. «Du må synes jeg er utrolig dum, som står her og ikke klarer å holde meg!» Sa hun forlegent. «Så klart ikke!» Sa Kristine, litt fortvilet over at Trine tok det sånn. «Jeg har da sett deg tisse på deg før, det var da ikke noe flaut det.» Kristine skjønte ikke hvorfor dette skulle være så annerledes. Trine så på henne, hun ville mye heller ha stått foran Kristine og tisset på seg i en bukse. Denne bleietingen virket bare barnslig og dum, den var for små drittunger som ikke klarte å holde seg, ikke for store jenter som ville tisse på seg. «Men,» sa Kristine i et nytt forsøk, «er den ikke deilig og varm da?» Trine måtte kjenne etter. «Varm, i alle fall,» sa hun. Kristine turte å nærme seg litt, Trine var visst ferdig med å tisse. Hun tok hånden hennes igjen, og trøstet henne litt, hun hadde tydeligvis behov for det, enda Kristine ikke helt skjønte hvorfor. Hun så på henne, bleien var blitt gul mellom de nydelig beina. «Jeg synes du er søt jeg!» Sa Kristine, med et stort smil. «Gjør du?» Sa Trine, og så på seg selv, men nå klarte hun ikke å la være å smile litt hun også, Kristine syntes hun var søt! Hun ble varm inni seg, og nå tok Kristine fram en hånd og la den på den våte bleien hennes. Trine lot skjørtet falle, og kjente på bevegelsene som Kristine gjorde mot bleien hennes. Hun kjente det dyvåte bleiestoffet mot tissen, og tenkte at det var jo ikke så forskjellig fra å tisse i trusa. Hun kunne i alle fall nyte varmen mye lenger, og stoffet som nå ble massert mot henne.

Hun bøyde seg fram, og begynte å kline med Kristine, lange, myke bevegelser som gjorde det godt for dem begge, Kristines hånd under nattkjolen. Ingen av dem la merke til at døra sakte gled opp. Ida sto på gangen, hun holdt hånda hardt mot sitt eget skritt og prøvde å ikke tisse. Hun måpte lydløst da hun fikk se de to jentene gjennom dørsprekken. Oi, som de kyssa! Og Kristine hadde visst hendene under kjolen til Trine, hvorfor det tro? Hun så at kusine hadde våt bleie også, men det syntes hun ikke var så rart, å tisse i senga her på hytta var jo liksom ikke så uvanlig. Hun kom på at hun måtte veldig tisse selv, og at det var derfor hun egentlig var her. Men hva skulle hun gjøre? Tenk om jentene fikk se at hun sto der og så på dem mens de kyssa. De kom sikkert til å bli skikkelig sure på henne. Ida lukket døra forsiktig før hun banket hardt på døra og holdt seg mellom beina. Kristine og Trine skvatt fra hverandre, og Trine la seg fort ned på senga igjen mens Kristine åpnet døra. «Neimen, Ida da, er du våken?» Et øyeblikk var hun redd for at kliningen hadde vekket de andre, hadde de vært høylytte? Men så så hun at Ida holdt seg på bleien med et desperat uttrykk. «Jeg må ha ny bleie!» Sa Ida fort, «jeg holder på å tisse på meg, den lekker sikkert snart!» «Kom!» Sa Kristine, og rev henne med seg inn på badet så fort det lot seg gjøre. Ida hadde friskt i minne hvor sint mamma hadde vært da bleia hadde lekket, og hvis de ikke var raske nå ville det kanskje skje igjen. Kristine rev av bleien hennes i sidene, og med det samme Ida sto med tissen bar, klarte hun ikke å holde igjen lenger. Kristine skjøv håndkledet under henne. «Knip!» Bønnfalt hun henne, mens hun fikk fram en ny bleie. Ida sto med beina i kors, det var blitt vått på håndkledet. Kristine skjønte at hun ikke kunne be henne spre beina for å få tatt på henne bleien. «Legg deg ned,» kommanderte hun. Ida la seg ned på håndkledet og spredte beina en tanke mens hun gikk over til å holde seg for tissen med hendene. Det var tydeligvis ikke nok, for tisset kom ut av henne og rant ned i håndkledet. Kristine fikk raskt bleien på plass og løftet Ida opp i stående stilling. «Jøss, så trengt du var da!» Sa hun, og så på Ida, som nå sto og tisset i bleia og hadde stappet hånda i munnen. «Neimen, æsj da Ida!» Sa Kristine, «har du ikke tiss på fingrene dine?» Ida ble flau og ristet på hodet. Kristine tørket av hendene hennes med en fuktig klut, og brukte den samtidig til å vaske henne litt nedover beina også.

«Har du tissa ferdig?» Spurte Kristine da hun var ferdig å vaske. Ida nikket. «Vil du ha på tørr bleie?» Det var egentlig mer en beskjed enn et spørsmål. Ida hadde vært våt hele dagen, og mesteparten av natta også så det ut til, så det var ikke bra å legge henne våt nå. Men Ida protesterte, og ville absolutt ha tissebleien på fortsatt. Herregud, tenkte Kristine, jenta har virkelig arva meg! Den lille krangelen som fulgte mellom dem ble avbrutt av at Susann kom inn. «Hva er det?» Sa Kristine litt spisst, og så på Susann, det var ikke det at hun var sint på henne, men nå var begge jentene ute av senga midt på natta. Susann så veldig sjenert ut, noe som for øvrig var nokså uvant, og det så nesten ut som hun var lei seg for noe. Kristine bøyde seg ned til henne og holdt rundt henne, og stilte spørsmålet på nytt, nå i en langt vennligere tone. «Jeg må bæsje,» hvisket hun. «Ida, i seng, nå!» Kommanderte Kristine, som merket at tålmodigheten var mindre på denne tiden av døgnet. Ida stilte ikke spørsmål engang, hun skjønte at det var bare å gjøre som hun sa. Kristine bøyde seg ned til Susann igjen. «Skal vi gå ut til utedoen da?» Spurte hun, og gjorde seg klar til å gå ut i gangen for å ta på seg jakke. Men Susann ristet på hodet. «Jeg vil ikke!» Sa hun, den tynne barnestemmen var overraskende bestemt. Kristine så litt forvirret ut. «Vil du bæsje i bleien?» Spurte hun. Susann ble litt flau, men nikket mens hun hadde blikkontakt med gulvet. Kristine skjønte ikke hvorfor hun hadde stått opp for det, kunne hun ikke bare bæsja i senga? Mens Ida var oppe for å få ny bleie hadde hun da vel den roen hun kunne trenge. Men det var tydelig at det å bæsje i bleia ikke var noe hun automatisk hadde lov til, for nå spurte hun forsiktig; «Kan jeg få lov å bæsje i bleia?» Kristine syntes hun var så søt her hun sto og spurte om dette, at hun hadde så visst ikke hjerte til å si nei. Hun smilte til henne. «Klart du kan,» sa hun, «skal jeg gå ut mens du gjør det?» Susann nikket.

Kristine gikk ut i kjøkkenkroken, og benyttet anledningen til å skifte på seg en litt tørrere bleie. Søppelbøtta på badet begynte nok å bli temmelig full av brukte bleier, men Kristine frydet seg over den myke følelsen mellom beina. Hun tenkte på den lille jenta som sto inne på den andre siden av døra og sikkert presset det hun kunne for å gjøre på seg. Hun presset litt selv også, bare for å kjenne på følelsen, men det kom ingenting da. Hun hadde vel bæsjet så mye da de var på tur at hun ikke trengte å bæsje på flere dager, tenkte hun med et lite smil. Hun tok utenpå bleien sin, og tenkte på den herlige stunden sammen med Trine for litt siden. Hun begynte å gni hånda opp og ned mot bleien, det begynte å bli godt for henne. Hun lente seg mot benken for å få støtte, hun begynte å stønne svakt. «FERDIG!» Ropte en stemme fra den andre siden av badedøra. Kristine måtte le, dette var nesten komisk. Hun gikk inn til jenta som hadde stått rett opp og ned og gjort alt hun trengte i bleia si. Det var litt rart å se en seksåring stå med bøy i knærne og en stappfull bleie mellom beina, men for all del, Kristine hadde jo sett det på langt større jenter også. «Du får legge deg ned da, så skal vi skifte,» sa Kristine blidt. Det var en nokså enkel jobb. Susann hadde bæsja mye, men den var nokså hard, ikke myk og ekkel, så den hadde ikke lagd klin overalt. «Skal du ha ny bleie?» Spurte Kristine. Hun så at hun hadde tissa også, så egentlig kunne hun sikkert ha holdt seg til det ble morgen nå, men selvsagt ba hun om en ny uansett. Hun så at det begynte å minke veldig i bleieskuffen, det var bare én liten bleie igjen. «Flink jente!» Sa hun til Susann, og klappet henne på bleiebaken idet hun spratt opp og fikk en nattaklem av Kristine. Susann stoppet et øyeblikk og stirret på Kristines tissebleie som fortsatt lå åpen på gulvet utenfor badedøra. «Ja, store jenter må tisse også vet du,» sa Kristine med et lite smil.

Da Kristine kom inn på sitt eget soverom igjen, hadde Trine lagt seg. Kristine lurte litt på om hun hadde tatt av bleien, eller om hun faktisk hadde lagt seg i senga med tissebleien på. Da hun kom nærmere så hun at hun hadde sovnet. Åh, så søt hun var. Hun lå med ene hånda under hodet mot den myke puta, og håret bustete rundt overalt. Det var da Kristine skjønte det, hun måtte få sagt det til henne. Hun kunne ikke vente lenger, hun måtte si det nå! Hun la seg ned ved siden av henne, forsiktig for at hun ikke skulle vekke henne, ikke enda. Kristine nøt det å ligge der og bare se på henne så lenge hun ville. Hun var så søt når hun sov, ansiktet var nesten som hos et barn, glatt og helt uten bekymringer. Hun strøk en hånd over det myke kinnet, hun måtte bare, og hun la håret bak øret hennes. Sakte åpnet Trine øynene og våknet. Kristine fortsatte å stryke henne. «Er du så god mot meg du da?» Spurte Trine rolig. Kristine smilte, og fortsatte å stryke. Hun så at Trine likte det. «Jeg elsker deg,» sa Kristine, fortsatt med de rolige bevegelsene over Trines kinn. Trine blunket, og nå rødmet hun litt. «Åh, du er så snill mot meg Kristine, jeg elsker deg også!» Det var som det siste loddet løsnet fra foten til Kristine, det eneste som hadde holdt henne fra å fly rett til himmels. Nå fløy hun, det kilte i magen, det bruset i hele kroppen og lyste under øyelokkene, hun var på vei til paradis. Trine hadde sagt at hun elsket henne, nå var alle hindringer brutt, nå kunne hun spørre. Kristine ante ikke hva hun gjorde, det var som om noen gjorde det for henne. Hun la begge hendene sine om Trines myke hender og sa; «vil du bli kjæresten min?» Trine så henne rett inn i øynene, Kristine var sikker på at hun så akkurat det samme som henne, en skjønn blomstereng med masser av sol og evigheter av gule blomster. De eneste menneskene som fantes der var hun og Trine. De danset rundt i enga og smilte og lo til hverandre. Trine åpnet munnen, hun ville si noe. Kristine lyttet oppmerksomt. «Klart jeg vil Kristine, kjæresten min,» sa Trine, og smilte fra øre til øre mens hun bøyde seg fram og ga henne et varmt kyss.

Alle barrierer brast for Kristine. Tårene trillet, hun smilte fra øre til øre, hun holdt rundt Trine mens nydelige bilder danset over netthinnen. «Jeg tisser,» sa Kristine, og kjente på den gode og frie følelsen det var at alt bare åpnet seg. «Jeg også,» mumlet Trine, og ble litt lyserød. «Søt du er,» sa Kristine, «finest i hele verden!» «Åh, Kristine, du sier så mye fint til meg!» De lå og så på hverandre lenge, kanskje ti minutter, eller en halvtime, ingen av dem hadde aning. «Kristine?» «Ja, kjære?» «Vil du hjelpe meg av med denne?» Trine pekte ned under dyna. Kristine ble overrasket. «Skal jeg hjelpe deg av med bleia?» Trine nikket. Men så kom hun på noe, noe hun hadde tenkt på helt siden de to møttes, og hun rødmet. «Nei, vent litt forresten,» sa hun, idet Kristine skulle til å ake seg nedover i senga, «kanskje jeg skal prøve selv.» Hun rødmet og så rent flau ut. «Jeg kan godt hjelpe deg, altså,» sa Kristine. Trine så ned i madrassen, og var flau, og litt irritert på seg selv. «Jeg er ikke så fin der nede,» mumlet hun forlegent. «Hva mener du?» Sa Kristine, hun var sikker på at Trine hadde verdens søteste lille trekant under bleien. «Jeg har fortsatt hår der,» sa Trine, og så alle andre steder enn på Kristine. Kristine så på henne. «Søte, lille Trine,» sa hun, «tolvåringer pleier å ha det vet du.» «Tretten!» Sa Trine litt fornærmet. «Nei, ikke før du har barbert deg!» Sa Kristine i en ertende tone. Litt bak i hukommelsen husket hun at hun selv hadde barbert seg for bare noen måneder siden, og forresten var det Malin som hadde gjort det for henne første gangen. Trine kniste. «Hjelper du meg da?» Spurte hun, og kikket ned under dyna. «Med hva?» Spurte Kristine, som ville holde på den litt ertende tonen. «Med bleia vel, jeg tror den begynner å bli ganske full,» sa Trine bedende. «Har lille tolvåringen tissa i bleia si?» Nå rødmet Trine. «Slutt da,» sa hun, og så på Kristine, «det har da vel du også!» Kristine tenkte over saken. «Jo-o, men jeg har i hvert fall ikke hår der nede,» sa hun, «femtenåringer har ikke det.» «Fjorten!» Sa Trine bastant. «Du kan ikke bli femten før du har sluttet å tisse i bleien.» Dette mente Trine halvveis, hun syntes det var litt barnslig med disse bleiene, selv ville hun mye heller tissa rett i buksa si. «Ok da,» sa Kristine, «fjorten. Men da kommer jeg ikke til å bli femten på en god stund enda!» Sa hun, og lo. Trine lo med henne, og løftet litt på dyna slik at Kristine kom til.

Kristine fant veien ned til enden av Trines nattkjole. Hun kunne ikke tro at hun skulle får lov til dette. Men nå skulle de jo være sammen, ingen hemmeligheter lenger. Hun brettet opp kjolen sånn at bleien kom til syne. Den glatte huden på Trines lår var bare helt nydelig. Alt var så mykt og godt å ta på. Hun husket tilbake, så sent som i går fikk hun ikke engang lov til å ha hånden sin her, tenkte hun. Men da var hun jo helt naken da, riktig nok. Men det skulle hun snart bli igjen, for det eneste hun hadde på seg der nede nå, var en myk og gul bleie. «Skynd deg litt da,» sa Trine, «jeg vil få av den ekle tingen.» Sa hun, og det var faktisk litt vemmelse i stemmen. Kristine kunne ikke skjønne hva som var så galt med en god gammel bleie. Hun kjente på den gode og varme følelsen nede i sin egen. Men om det var sånn at Trine ville ha den av, lot hun seg ikke be to ganger. Hun rev opp bleien på begge sidene og sakte, som om hun åpnet den aller fineste julepresangen, hun brettet ned fronten på bleia og kikket nysgjerrig dit inn. Bleien var gul og våt, det var tydelig at Trine snakket sant, da hun sa at hun også tisset, nå for bare litt siden. Hun løftet blikket og så ned på det søteste pikekjønnet hun noen gang hadde sett. Huden var like glatt og myk som ellers på Trines kropp, og den satt stramt om en myk fold ned over tissen hennes. Det hele var dekket av lyst og mykt hår, som hist og her holdt på en gylden liten dråpe. «Å herre gud, noe så søtt!» Utbrøt hun. Trine rødmet mens hun så ned på henne. Kristine bare måtte ta på det, måtte kjenne om dunhårene var så myke som de så ut som. Trine gispet idet hun kjente hva Kristine gjorde, det kjentes ut som hun skulle komme med det samme!

Ida lå trygt under dyna og så på at Susann kom inn, nå i helt tørr bleie. «Vet du hva?!» Sa Ida med det samme, dette hadde hun brent etter å fortelle Susann. «At Kristine har tissa på seg?» Spurte Susann, som tenkte på den dyvåte bleien hun akkurat hadde sett på kjøkkengulvet. «Nei,» sa Ida, «det er vel ikke noe nytt.» Susann fikk et betenkt uttrykk ved denne opplysningen. «Nei,» sa Ida ivrig etter å fortsette, og nå lente hun seg fram mot øret til Susann som krøp opp i senga, «jeg tror Kristine og Trine er kjærester!» Sa Ida triumferende over sin oppdagelse. Susann måpte. Ida fortsatte lavt, for at ikke mamma skulle våkne, hun sov rett over dem. «Jeg så at dem nussa!» Sa Ida, «i dag, inne i skogen, og nå sto de på soverommet, jeg har aldri sett noen kysse sånn!» Sa Ida med følelse. Susann hadde store øyne. «Men, jeg trodde jenter bare kunne bli kjærester med gutter?» «Jeg også,» sa Ida. «Men dem nussa, og det er det bare kjærester som gjør,» sa Ida som om det avgjorde saken. «Jøss!» Sa Susann, «skal tro om moren din vet det?» «Hysj!» Sa Ida, «ikke så høyt!» Hun kikket litt redd opp i madrassen over dem. «Jeg tror det er hemmelig, lissom, dem gjorde det bare når ingen så på, eller det trodde de i hvert fall!» Sa Ida, stolt av sin oppdagelse. «Jøss!» Sa Susann igjen. «Fikk du bæsja?» Spurte Ida. Susann nikket. «I bleia,» sa hun fornøyd. «Oi!» Sa Ida imponert, hun hadde trodd hun måtte gå ut på doen. «Hvordan var det?» Ida hadde ikke bæsja i bleia før, selv om hun hadde hatt uhell i buksa. «Deilig,» sa Susann, og fikk et fjernt uttrykk mens hun husket den varme bæsjen som hadde glidd ned i bleia mens det sildret foran. Ida så for seg hvordan det måtte føles, og tenkte at det måtte hun prøve en gang. Tankene gikk over i lengselsfulle drømmer om bæsj som kom i bleien og jenter som kysset hverandre, mens de to småjentene sovnet ved siden av hverandre.

«Frokost!» Ropte Anne fornøyd, «ut av bleiene!» Sa hun blidt, og hjalp dem, mens Kristine og Trine våknet i rommet ved siden av. «Jeg er trøtt,» klagde Trine. «Ikke jeg!» Sa Kristine, «kjæresten min!» Og så ga hun Trine et deilig morgenkyss mens hun nøt smilet hennes og solstrålene som skinte inn gjennom ruta. Frokosten gikk unna i en fart, Ida og Susann kunne ikke vente med å komme seg ut og nyte den fine dagen. Kristine så ut, i fjellet hadde det kommet mer snø, trærne lengst oppe i lia hadde fått hvite topper. Utenfor hytta var alt vått, det hadde regnet. «På med regntøyet!» Kommanderte Anne, da småjentene ville løpe ut med det samme. Da Kristine kom ut i gangen sto jentene med hver sin oljebukse med seler og føttene var på vei ned i hvert sitt par gummistøvler. «Oi,» sa Anne tankefullt, «det blir vel litt vanskelige klær dette.» Hun så på Kristine. «Er det noen flere bleier igjen til dem?» Kristine ristet på hodet. «Det er bare én,» sa hun. «Vel,» sa Anne, «best å gjøre det rettferdig.» Sa hun, før hun hevet stemmen slik at de to små skulle høre. «Jenter! Hør litt på meg,» sa hun. Før hun la ut om at de hadde ikke flere bleier, og ga begge jentene streng beskjed om å holde seg, og si ifra med én gang hvis de måtte på do. Ida så i veggen med et lengselsfullt blikk da hun fikk høre at det var tomt for bleier, hun hadde drømt i hele natt om hvordan det ville være å bæsje på seg i bleie, slik Susann hadde gjort. Trine kom også, hun hadde ikke regnbukse med seg, men fikk låne en gammel lappet en, som Kristine tenkte at måtte ha tilhørt farfar.

De gikk ut, og Kristine skjønte med det samme hvorfor det var nødvendig med regnbukse, for selv om sola skinte var lyngen, gresset og buskene aldeles våte. Anne ble værende inne, så de fikk beskjed om å ikke dra langt, og Kristine fikk ansvaret for de små. «Jeg lager en kjapp middag,» sa Anne, «siden det ikke ble det i går. Men så må vi gå ned til bilen med én gang etterpå, din far kommer og henter deg.» De løp av sted, og småjentene hadde masse forslag til hva de kunne leke, og ville helst ha med alle sammen på det. Trine og Kristine diltet etter, og var sånn halvveis med. I blant, når de to andre ikke så så nøye på dem, holdt de hender, liksom for å minne seg på at nå var de kjærester. Ida var den første som sa at hun måtte tisse. «Skal jeg hjelpe deg?» Spurte Kristine, men Ida ristet på hodet og sa hun kunne holde seg. Kristine lot henne fortsette å leke, og tenkte at det var kanskje ikke så farlig om det gikk galt, de skulle jo hjem etterpå uansett. Det satte henne på en tanke. Hun hadde selv på seg oljebukse, litt trang var den, for det var årevis siden hun fikk den, men hun likte den, og nå kom hun på at ingen ville jo se det om hun selv skulle komme til å tisse litt på seg. Hun smilte litt for seg selv, og så på Idas bevegelser som nå tydelig bar preg av at hun måtte tisse. Alle fire begynte å leke nede ved bekken. Flere steder var det fin sand i bredden, nesten som små strender, og de gravde nye løp og fikk vannet til å renne på nye måter. Kristine var glad for at småjentene hadde regntøy, de ville blitt søkkvåte uten. Det var som Ida syntes hun hadde gjort sin plikt, nå som hun hadde sagt fra om at hun måtte tisse, for siden hørte ikke Kristine noe mer fra henne. Hun kikket bort på henne, og uroligheten, som man tydelig kunne se tidligere, var nå helt borte. Kristine skjønte hva som hadde skjedd, og hun kjente det sitre i kjønnet ved tanken. Hun kjente at hun måtte litt selv også, vannet som sildret i bekken gjorde henne tissetrengt.

«Blir ikke du tissetrengt av alt vannet?» Spurte hun Trine. «Jo, når du sier det så. Skal vi gå og tisse?» Spurte Trine, og så på henne med det søte smilet sitt. Det hørtes faktisk litt fristende ut, sitte sammen med Trine og tisse i lyngen, men Kristine hadde bestemt seg. «Nei, jeg orker ikke med alle klærne,» sa hun til Trine. Innerst inne håpet hun at kanskje Trine ville holde seg hun også, det ville vært litt spennende. Men det virket som hun virkelig hadde lagt merke til at hun var trengt, for hun reiste seg med det samme for å gå og tisse. De var langt fra utedoen, så Trine tok bare et par skritt inn i lyngen og satte seg på huk. Kristine kunne se tissen hennes idet hun satte seg ned, etter endelig å ha åpnet og kneppet opp alt av klær. Hun brydde seg ikke med å skjule seg så mye, de var jo bare jentene der nede uansett, og nå hadde jo Kristine sett den lille dusken hennes fra før. Kristine stjal seg til blikk hele tiden mens hun satt og tisset. Et øyeblikk fikk hun øye på selve strålen, det var så deilig å se dette, så Kristine kjente en kraftig sitring i kjønnet, og det var nære at hun tisset i trusa selv der hun sto. De to små hadde lagt merke til det Trine gjorde de også, for Susann spratt opp akkurat idet hun var ferdig, og erklærte at hun selv måtte tisse, og lurte på om Trine kunne hjelpe henne. Flere knapper og skulderstropper måtte av, og så var det en litt mindre pikestump som satt naken i lyngen og tissa. Kristine benyttet anledningen til å gå bort til Ida. «Skal jeg hjelpe deg å tisse, du må vel være fryktelig trengt?» Ida rødmet som en tomat. Kristine kunne ikke helt unngå å fryde seg aldri så lite i denne situasjonen, kusina var tydelig flau, og nå prøvde hun å komme på hva hun skulle si. «Eh,» begynte hun, henvendt til bakken. Det var tydelig at det gjorde situasjonen enda flauere siden venninnen hennes hadde vært flink og tisset på ordentlig måte. «Jeg må ikke lenger!» Sa hun, og var strålende fornøyd med å ha funnet et svar som ikke var løyn, selv om den heller ikke avslørte henne. «Jeg skjønner,» sa Kristine, blikket deres møttes og hun blunket til Ida. Hun så litt usikker ut, som om hun fortsatt ikke var helt sikker på om hun var avslørt, da Kristine gikk i retning Trine igjen, som nå var i ferd med å feste bukseselene til Susann. «Godt å få tissa!» Sa hun, da hun kom ned til bekken og begynte å grave igjen, sammen med Kristine.

De to måtte jo imponere, siden de var de store, og bygde en vollgrav rundt det som kunne bli et fint slott. Problemet var bare å få det dypt nok til at vannet begynte å renne dit. Kristine så at Trine var litt redd for å skitne til seg selv, noe både hun selv og de to små ga fullstendig blaffen i. Kristine tygde sand som et småbarn, fordi hun stadig vekk glemte at hun hadde hendene full av sand og dritt når hun måtte klø seg i ansiktet. Håret var nok ikke helt rent og pent det heller, for hun måtte stadig ta det bak øret. Trine hadde sitt i en hestehale i dag, for var ekstremt forsiktig med at den lange halen ikke kom borti den gjørmete bakken. «Æsj, denne buksa er visst ikke helt tett,» sa hun, da hun som Kristine hadde prøvd å stå på kne i den våte sanden en stund. Kristine frydet seg over å være helt tørr fortsatt, og begynte med å gjøre vollgraven dypere, mens Trine begynte på slottet i midten. Kristine kjente mer og mer at hun måtte tisse, og hun måtte snart bestemme seg om hun virkelig skulle la de komme i buksa. Hun kikket bort på Ida, som lekte som om ingenting var hendt, og ingen kunne se at hun hadde tissa på seg, selv om Kristine var sikker på at det hadde hun gjort. Jeg vil også, tenkte hun. Men som Ida fikk hun litt dårlig samvittighet siden venninnen, nei kjæresten rettet hun for seg selv, hadde vært flink og tissa på vanlig måte. Hun kjente på følelsen mellom beina, som var begynt å bli konstant sitrende nå som hun måtte så veldig. Hun hadde ikke gjort noe forsøk på å holde tilbake tisset, og hun trodde kanskje det var blitt litt fuktig i trusa, men det var vanskelig å si helt sikkert. Hun tenkte tilbake på tidlige barneår, mens hun fortsatt så bort på de to yngre jentene. Visst hadde hun gjort det selv, tissa i oljebuksa fordi hun ikke rakk og få opp stroppene og alt i tide. Eller fordi hun ikke orket å prøve. Hun ville kjenne den igjen, den spesielle følelsen av å tisse i oljebukse, det var alt for lenge siden til at hun husket hvordan det var. Hun kastet et fort blikk bort på Trine. Hun kunne ikke avsløre hva hun ville gjøre, hun ville ikke at tante skulle få vite om det, i hvert fall hvis hun kunne unngå det.

Hun gikk litt bort fra Trine, under påskudd av å grave dypere der borte hvor grøften deres skulle lede vannet ut av bekken. Hun måtte skynde seg litt, snart skulle de nok inn til middag. Hun satt på kne og slappet av i alle muskler, nå skulle hun gjøre det, gjøre som Ida og tisse i buksa. Det hadde sett så lett ut for henne, Kristine var ikke sikker på når det hadde blitt vått for henne, hun bare lekte hun til det bare kom av seg selv antakelig. Kristine var fortsatt tørr, kanskje bortsett fra litt som var kommet i trusa. Men det var ikke nok, når hun først skulle ville hun gjøre det ordentlig. Hun satte den lille plastspaden ned i grøfta igjen, det var vanskelig å få den stort dypere, sanden ble hardere og hardere jo lenger ned hun kom. Endelig fikk hun det til, og vann fra bekken begynte å renne i en smal strime ned i grøften, akkurat idet hun kjente at det begynte å renne i buksa også. «Nå er det maaaat!!» Ropte en stemme langt bortefra. Kristine stivnet til. Akkurat nå måtte det selvsagt være middagstid. Hun hun satt på kne og kjente hvordan hun tisset mer og mer i buksa, mens de andre reiste seg. «Kom da!» Sa Trine smilende og bød henne hånden. Hun bare ristet på hodet. Ordene «jeg tisser på meg» lå på tunga, hun kunne jo si det til Trine, hun visste jo at Trine også likte å gjøre det. Men det var som om det var alt for vanskelig. «Jeg skal bare gjøre ferdig dette,» sa hun, og bøyde seg ned med spaden igjen. Trine trakk på skuldrene og gikk videre, Kristine var lettet, og hun fortsatte å la strømmen komme. Hun lukket øynene, så godt var det. Hun hadde vært veldig trengt, for det var deiligvondt å få tisse. Det var så varmt og godt, hele kroppen var kaldt, og nå ble det så varmt og godt nedover beina. Hun hørte strålen sprute mot oljebuksa, men det gjorde ikke noe, ikke nå, for de andre var gått. Det samlet seg ved knærne, hele buksa inni måtte være søkkvåt ned dit nå. «Kom da!» Hørte hun bak seg, og hun reiste seg, og kjente det flomme nedover leggene også. Hun hadde fortsatt mer igjen, men nå var hun redd for at hun skulle tisse støvlene fulle, og det kunne hun ikke. Heldigvis hadde hun tisset nok til at det var lett å knipe igjen, og hun begynte å gå mot hytta og de andre, mens innerbuksa gned seg søkkvåt mot oljebuksestoffet. På grunn av de stramme selene satt den skikkelig tett i skrittet, Kristine hadde ikke gått mange skrittene før hun kjente hvor deilig det var med oljebuksa som gned henne hardt mot den våte tissen for hvert skritt hun tok. Og før hun var kommet halvveis til hytta kom hun i trusa si mens hun så på hestehalen som danset fra side til side på Trines rygg.

Vel inne i gangen hadde Trine fått av seg den slitte oljebuksa. «Skal jeg hjelpe deg med din?» Spurte hun til Ida, som plutselig stirret på Kristine med et livredd blikk. Kristine var rask: «Nei! Ikke gjør det, Trine, vi kan ha på regnbuksene mens vi spiser, vi skal jo ut igjen rett etterpå.» Sa hun, og så lettelsen til Ida, nå som hun slapp å vise fram tissebuksa si. Og Kristine var jo ikke noe tørrere selv heller, så hun vagget inn til middag fortsatt med oljebuksa på. Borte ved døra et stjålent øyeblikk ble det tid til et kyss uten at noen så. «Skulle nesten tro at du likte å gå med oljebukse,» hvisket Trine til henne mens de holdt hverandre tett. «Ja, men det gjør jeg,» sa Kristine, helt ærlig, og smilte til henne mens de gikk for å sette seg. Ida satt ved bordet og kjente at hun måtte bæsje. Igjen kom tanken til henne om Susann som hadde fått lov å bæsje i bleien. Hun drakk litt av saften sin, og lot det samtidig komme litt tiss i trusa, det varmet opp, og den våte trusa føltes deilig og myk mot huden. Hun hadde litt lyst til å bæsje, kjenne hvordan det ville være å la den skli ned i den våte trusa. Men hun kunne jo ikke det nå da, de satt og spiste, og de andre ville kjenne lukten med det samme. Hun hadde bæsja på seg før Ida, men det hadde nærmest vært uhell når hun var langt fra huset. Mamma og pappa hadde blitt litt sinte, det hadde ikke vært noe moro. Med tanke på dette spurte hun Kristine om hun ville være med henne på do etter maten. Hun hadde jo skjønt nå at Kristine hadde avslørt henne, og at hun visste at buksa var våt. Derfor ble også Kristine litt overrasket da hun ville på do, men hun skjønte fort at Ida måtte noe mer enn bare å tisse. Hun satt og så på trusa hennes, den var veldig våt, litt gul, og så ut som Ida nettopp hadde varmet litt opp i den. I doen tissa hun ikke i det hele tatt, og hun avfeide alle Kristines spørsmål om å skifte bukse. Da hun var ferdig med å bæsje hoppet hun opp og dro på seg truse og bukse, så sto hun stille og fikk et litt fjernt blikk et par sekunder. «Oi,» sa hun, og så ned i gulvet, «tissa visst litt.» Kristine så ned på henne, og så at en mørkere flekk kom til syne i bukseskrittet. Kristine måtte nesten le mens hun hjalp Ida med å få på oljebuksa igjen. Hun syntes den vesle kusina hennes var ordentlig søt som sto med tisseflekk i skrittet. «Ikke si til mamma at jeg så deg våt, sant?» Ida nikket, hun kunne jo bare si at det skjedde etterpå, og at det var et uhell på turen ned fra hytta.

Kristine gikk inn på soverommet hvor Trine sto med rumpa i været og pakket sekken. Kristine lukket døra bak seg før hun ga Trine et klaps på baken. Trine lo og snudde seg rundt for å gi Kristine et kyss. Et ble til flere, og Trine la hånden bak Kristines øre og kjælte med henne ved hårfestet. «Du da!» Sa Kristine og bøyde seg litt så oljebuksa knirket høyt, «jeg tisser på meg når du gjør sånn!» Trine lo, og fortsatte med det og tok Kristine utenpå oljebuksa, hun kunne kjenne at den var varm og god i skrittet, det var deilig å kjenne på den myke buksa over Kristines nydelige former. «Elsker deg kjæresten min!» Sa Trine. «Jeg elsker deg også!» Sa Kristine overlykkelig og kysset henne igjen. Etter litt var alle utenfor med hver sin sekk på ryggen. Alle jentene lekte og lo på turen ned til bilen, den virket mye kortere nå som alle var sammen, og bakkene gikk nedover i stedet for oppover. Alt for fort kunne de se tantes røde bil stå parkert ved skogsveien. Alle hoppet inn uten å ta av seg noe, annet enn sekkene som ble slengt inn bak, og så kjørte de nedover den humpete veien. Kristine kjente at for hver hump måtte hun tisse, kroppen knep instinktivt. Men så kom hun på at hun kunne jo bare tisse, og så kom det en herlig liten sprut for hver hump. Da de kunne se hovedveien gjennom frontruta var hun våt og varm i hele rumpa. Hun tok Trines hånd og de holdt hverandre i et kjærlig grep mellom lårene der de satt tett i baksetet. Kristine ville lene seg fram og kysse henne, gi henne en skikkelig avskjed. Hun visste at det ble lenge til de fikk se hverandre igjen. Men det var ikke så lett. Ikke visste hun hvordan Trine kom til å reagere hvis hun kysset henne rett foran de andre heller. Det var jo litt hemmelig enda, og Kristine visste ikke helt hva tante kom til å si. Hadde det bare vært en gutt, tenkte Kristine, da hadde vel ting vært litt lettere. Hun så for seg alt de kunne gjort sammen uten å få brysomme spørsmål hvis det hadde vært et helt normalt kjæresteforhold, og følelsen av å være unormal kom over henne for første gang på en god stund. Alt føltes jo så fint så lenge de fikk være for seg selv. Men da de skulle ta farvel, og Kristine måtte skjule tårene som ufrivillig kom til syne i øyekrokene, da kjente hun hvordan hun hadde lyst til å la all forsiktighet fare, og kysse Trine foran alle likevel. Hun gjorde det ikke.

Noen kjappe klemmer og mange tanker senere ga hun sekken videre til pappa som la den i bagasjerommet på sin egen bil. Herfra skulle de hver sin vei, og Kristine visste at det ville bli sent på kveld før de var framme. «Du får vel ta av regnbuksa,» sa pappa da de andre hadde kjørt, og Kristine tørket en tår da det siste glimtet av jenta hun elsket forsvant rundt svingen. «Hm?» Spurte Kristine, som hadde vært alt for opptatt med å se etter Trine til å høre hva han sa. «Du får vel ta av deg regnbuksa,» gjentok han. Det var så vidt Kristine klarte å holde et hverdagslig uttrykk da hun sa nei. «Men det blir jo utrolig klamt i den tette buksa hele den lange turen, jenta mi.» Sa pappa. «Kom så legger vi den bak sammen med sekken.» «Å, den er vel ganske klam allerede, det gjør ikke noe,» sa Kristine, og ville gå inn og sette seg. «Kjære deg, da må du vertfall ta den av, hvis du er svett under kan det jo ikke være godt å sitte med den i bilen, kom så skal jeg hjelpe deg,» sa Pappa. «Nei!» Ropte Kristine, idet pappa hadde lagt hånda på låsen til Kristines buksesele for å løsne den. Han så på henne, forskrekket over reaksjonen hennes. «Men, jenta mi, hva er dette?» Spurte han. Kristne så ned. «Jeg har tissa på meg,» sa hun mutt, og så ned i grusen. «Kristine da,» sa pappa oppgitt, «skulle tro du var fire!» Kristine så ned, hun var litt lei seg. Hun følte at hun skuffet, at hun ikke var den voksne jenta hun egentlig burde være snart. «Vel,» sa pappa, som om denne leksa begynte å bli alt for gammel og velbrukt. «Enten får du skifte, eller så får du sitte i tissebuksa de og svi i rumpa helt til vi kommer hjem, samme for meg,» sa han surt, og snudde seg for å gå på den andre siden og sette seg inn i sjåførsetet. Nå hadde han åpenbart ventet at hun skulle gå bak og skifte på seg rene klær fra sekken, i stedet gikk passasjerdøra opp med et klikk, og hun satte seg inn ved siden av ham. «Du altså,» mumlet han mens han startet bilen. «Jaja, du får ta deg et skikkelig bad når vi kommer hjem.» Det hadde ikke Kristine noe imot, og på hele hjemveien drømte hun seg bort med hvordan det ville bli å synke ned i det deilige varme vannet og kjenne det omslutte hele kroppen. Og det var som om kroppen hennes prøvde å gjenskape følelsen, for hun kjente at det rant litt i buksa.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 25 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4335  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024