Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 53: Fjellturen

Kristine våknet i senga, hun hadde fortsatt Trines truse i hånda. Hun la den ved siden av henne, og krøp selv ut av dyna. Hun kjente et trykk i blæra, hun hadde ikke tisset siden da Trine var ute, midt på natta. Hun visste ikke hvor mye mer bleia tålte, så hun gjorde som hun pleide, hun gikk ut på baderommet. Inne i stua satt tante og hørte på radio og drakk te. Kristine kjente hun ble tissetrengt da hun hørte slurpingen hennes i tekoppen. Hun lukket døra på badet og stilte seg midt på gulvet. Dette hadde hun gjort så mange ganger før, siden hun var ganske lita jente, mens hun hørte radioen som onkel og tante alltid brukte å høre på. Kristine vrengte av seg nattskjorta, og så på seg selv i speilet. Puppene var mye større enn de var sist hun sto her og så på seg selv, men litt lenger ned, under navlen, der var alt som det hadde vært i lange tider. Hun slappet av, og kjente det våte og varme kile mildt mot kjønnet nede i bleia. Hun så i speilet, bleien fikk en dyp gulfarge som bredte seg oppover sakte, men sikkert. Hun kjente hun ble våt i rumpa, forbi rumpehullet og lenger og lenger opp bak også. Nå kjente hun den første lille strålen kile henne mens den rant nedover låret hennes, og senere leggen, men hun brydde seg ikke om det, hun var snart ferdig. Hun kjente at hun måtte noe annet også, nei, det fikk vente, tenkte hun, og knep igjen. Hun vugget fram til vaskefatet, det var halvfullt med halvlunkent vann. Det var det alltid, siden tante som regel hadde stått opp litt før henne. Hun satte strikk i håret så det ikke skulle komme i veien, og så vasket hun ansiktet mens hun passet på å ikke klemme beina sammen om bleia, for da ville den lekke mer.

Tante kom inn med en vannkjele. «Mer varmtvann?» Spurte hun. At Kristine sto der i ingenting annet enn en dyvåt bleie var helt som det skulle være, sånn hadde det vært siden den første gangen Kristine var med dem på hytta. Anne syntes det var søtt å se på jenta som sto der, snart fullvoksne pupper, men fortsatt en gul og tung bleie mellom beina. «Sånn,» sa hun, da hun hadde fylt masse dampende vann opp i fatet, «nå kan du få vasket deg litt nedentil også.» Hun smilte til Kristine og rusket henne litt i håret. Kristine smilte tilbake, det var godt å ha det akkurat som hun hadde det da hun var lita. Da hadde jo ofte tante skiftet henne ut av bleia også, men det fikk hun gjøre selv nå da. Hun rev opp sidene i trusebleien, det var bra at hun hadde ventet litt, for det var så vidt den hadde rukket å trekke til seg det meste av tisset. Hun unngikk ikke å bli litt rød i kinnene, da hun så hva hun hadde gjort. Innsiden av bleia var gul fra ende til annen. Hun brettet den sammen og la den i søpla, den første bleien som havnet der. Det kom nok til å bli flere, tenkte hun, mens hun bløtla en god og myk vaskeklut i det varme vannet, og la mot det tissevåte kjønnet. Hun lukket øynene i nytelse.

«Kan ikke du vekke de små, og få dem ut av bleiene sine?» Sa tante, da Kristine kom ut ferdig påkledd. Hun var i gang med frokosten, og nå fant hun fram to truser som hun la ved vasken. Kristine nikket og gikk ut til de to jentene. De lå i samme seng i køya under der tante hadde ligget. «På tide å stå opp!» Sa Kristine blidt da hun åpnet døra og gikk inn. Hun dro dyna av dem, og så på dem der de lå og gned søvnen ut av øynene. Det fine med bleiene de hadde på seg, var at de var helt hvite de også, sånn at man lett kunne se om de hadde tisset. Ida, som lå nærmest, hadde en tydelig gul bleie. Dette kom ikke som noen overraskelse, skjønt Kristine hadde aldri skiftet på kusinen før. Men hun kunne vel tenke seg at hun hadde lagt seg til de samme vanene som hun selv gjorde her oppe på hytta. Hun flyttet blikket inn til venninnen, Susann het hun visst, og Kristine hadde egentlig aldri hilst på henne før. Bleien hennes var ren og hvit, og Kristine smilte til henne før hun så tilbake på kusine igjen. Ida lå helt stille, og klar for det som ventet. Hun visste at hun alltid ble skiftet mens hun lå i senga. Det var det enkleste, siden det var kaldt å ligge på gulvet inne på badet, og de hadde ikke noen stellematte eller noe sånt her oppe. Ida var jo også seks år nå, kanskje hun snart måtte begynne å skifte selv, hvis hun fortsatt ville bruke bleie. Kristine åpnet bleien hennes og la et håndkle under henne. Hun tørket det verste, og syntes at kusine var søt mens hun lå der og lot Kristine tørke av henne tisset. «Opp og hopp!» Sa Kristine, og Ida spratt opp og løp ut til mamma, helt uten klær.

«Hei!» Sa Kristine blidt til Susann. «Jeg heter Kristine,» sa hun, og så på henne. «Jeg heter Susann,» mumlet hun sjenert. Kristine så at hun ble rød i kinnene, og hun så ned på bleia hennes igjen, og hun måtte se på den to ganger før hun trodde det hun så. Jo, Susann hadde definitivt tissa i bleia, den var tydelig gul. Men den var da helt hvit i sta? Helt sikkert… «Har du tissa?» Spurte Kristine, fortsatt i den vennlige tonen. Susann nikket forsiktig, og ble enda litt rødere. «Eh,» sa Kristine litt usikkert, «er du ferdig da?» Det var tydelig at Susann lå der og tisset akkurat nå. Dette hadde ikke Kristine helt ventet seg fra den nye jenta. Susann lå litt til og så fjernt i taket. «Nå er jeg ferdig!» Sa hun, og så fornøyd ut. Kristine ba henne legge seg over håndkledet, og så var hun ute av bleien også. Det var helt tydelig at denne bleien var helt nylig tissa i, for det hadde ikke trukket helt inn enda, og Kristine måtte være forsiktig så hun ikke sølte tiss på lakenet. Det var litt uvant å skifte på andre enn seg selv, men det gikk greit, og hun følte seg litt voksen når hun gjorde det. Etter litt sto Susann på gulvet med tørr rumpe, og Kristine kommanderte henne ut på badet. Susann var ikke helt like sikker på om hun skulle løpe ut av soverommet, naken som hun var. Men det var så kaldt på gulvet at hun fikk fart på seg etter hvert. Inne på badet fikk de to jentene litt grundigere vask av Kristine, og akkurat da hun holdt på å vaske Ida ren i tissen så kom Trine inn i den vakre nattkjolen sin. Hun sa ikke noe, bare ventet på at Kristine skulle bli ferdig. Småjentene fikk truser på, og beskjed om å være flinke, og si ifra når de måtte på do. Det siste var spesielt til Susann, Kristine var litt overrasket over at hun bare hadde tisset på seg i senga mens hun så på.

«Skal jeg vaske av deg tisset òg?» Spurte Kristine ertende til Trine. Kristine hadde bestemt seg for å ikke være beskjeden overfor Trine, selv om hun hadde fått en liten avvisning i natt. «Jeg får vel klare det selv,» sa Trine, og overtok kluten. Men hun smilte litt mot Kristine, og de ga hverandre et morgenkyss før Kristine gikk ut. Det var kanskje greiest å gjøre det der inne, tenkte Kristine. For hun var ikke sikker på at tante hadde skjønt at Kristine og Trine faktisk var skeive, og ville bli sammen. Trine løftet av seg nattkjolen, og så ned mellom sine egne bein. Hun hadde ganske mye hår der nede, og det var fortsatt litt fuktig etter nattas hendelser. Hun kunne tydelig se på seg selv i speilet, og hun rødmet. Hun følte seg så barnslig. Ikke fordi hun hadde tisset på seg, nei, det hadde jo Kristine gjort også. Men hun var sikker på at Kristine ikke hadde hår på tissen lenger, slik som hun hadde, hun hadde så vidt fått et glimt av Kristines kjønn den gangen de skiftet ved bassenget. Hun så på seg selv i speilet igjen, og så på de alt for små brystene, og den barnslige tissen. Så begynte hun og vaske seg, og tenkte på hva Kristine ville sagt hvis hun hadde kjent under kjolen hennes i natt. Trine tok seg i å ønske at hun hadde gjort det, og hermet følelsen av det, mens hun gned den våte kluten forsiktig mot seg. Men hva ville Kristine si når hun kjente at hun fortsatt hadde hår der nede? Ingen på Kristines alder hadde vel det?

«Skal vi dra på tur?» Spurte Anne, mens hun dekket på bordet. «Ja!» Ropte Ida og Susann i kor, og Kristine smilte også. Hun så ut på det nydelige været utenfor vinduet, og de bestemte seg for å bli fort ferdig med frokosten. Trine kom ut fra baderommet, pent kledd som dagen før. Håret var nå glatt og uten krøller, og det var lengere enn noen gang bak. De satte seg for å spise, og diskuterte hvor de skulle gå tur. Ida var tydelig kjent, for hun visste om alle de stedene som tante fortalte om. Småjentene ville helst opp på fjellet, dit det var snø. «Å ja!» Sa Susann, «da kan vi ake!» Anne så skeptisk ut, «det er fryktelig langt dit,» sa hun, og så på de to små. De bestemte seg for å prøve å gå mot fjellet. Ble det for langt fikk de heller snu. Anne begynte å pakke en stor sekk. Kristine spurte om hun også skulle pakke, men Anne syntes de skulle slippe å bære noe. Kristine og Trine begynte å skifte til turen, og inne på soverommet der ingen kunne se dem, kysset de og smilte til hverandre.

«Har dere vært på do?» Spurte Anne til de to små. Ida sa ikke noe, men Susann ristet på hodet og avslørte at ingen av dem hadde vært på do etter frokosten. «Det skulle kanskje jeg òg vært,» sa Trine, og tenkte på at hun ikke hadde vært på do siden i natt. «Kan ikke dere vise Trine utedoen?» Spurte Anne til jentene, og da løp de av sted alle tre. Anne smilte til Kristine, og sa at de fikk pakke med litt sjokolade, i tilfelle jentene gikk lei på turen. «Oi, det var ganske kaldt ute,» sa Trine, da jentene kom inn igjen. «Ja,» sa tante, og tenkte over det litt. «Jo, jeg tror kanskje det er best om dere tar på dressene jenter,» sa hun til Susann og Ida. «Det er kaldt ute, og hvis vi kommer opp på fjellet kan dere ake på rumpa.» Jentene ropte hurra, og begynte velvillig å drasse utedressene ut på gulvet. Anne hjalp sin datter, mens Susann fikk hjelp av Kristine. «Oi,» sa Anne idet hun hadde tredd beina til Ida nedi og fått på skoene. «Dette blir jo litt vanskelige klær,» sa hun og tenkte seg litt om. Hun husket forrige gang jentene kom inn etter å ha lekt ute. «Jeg tror dere skal få på bleier,» sa hun til de to minste, «så slipper vi å risikere noe. Vi har jo ikke noe vaskemaskin her akkurat,» sa hun. Ida og Susann protesterte ikke på det, og de ble hjulpet av igjen med klærne, på med bleie innerst før hele påkledningen startet på nytt. Da de var ferdige sto Trine fullt påkledd, med en lilla jakke og det lange håret løst så det rakk nesten ned til rumpa bak. Kristine syntes hun var så fin, hun gikk fram og ville gi henne et kyss, men så husket hun at alle sto og så på dem, så hun bare smilte flaut til henne og tok et skritt tilbake igjen. Trine blunket til henne, hun skjønte akkurat hva hun hadde tenkt. Ida så litt rart på dem, mens Anne var for opptatt med å finne klær selv. Kristine fikk på seg alt i en fart og nå bar det endelig ut i frisk luft.

Småjentene løp overalt i dressene sine og tilbakela sikkert fem ganger lengre distanse enn de andre. Dette endret seg noe da terrenget begynte å skrå oppover, og de kunne se tilbake på hytta som en liten flekk der nede. Kristine kjente at hun helt hadde glemt følelsen av at hun måtte noe mere, da hun sto og tissa i bleien. Nå kom følelsen tilbake, og hun bannet inni seg. Hun hadde ikke husket å gå og bæsje før de gikk. Hun ser misunnelig på de to jentene i dress som kunne gjøre hva de ville i bleia si. Ingen ville sikkert lukte det engang hvis de skulle komme til å bæsje litt, dressene var ganske tette. Det var fortsatt skog rundt dem, og langt til fjellet. Anne spurte om de ikke skulle ta litt niste, de hadde gått i flere timer alt, men småjentene lekte og lo og hadde det tydelig helt topp. De gjorde opp bål og varmet smørbrød som tante hadde gjort klar. Kristine og Trine satt sammen, og bak ryggen fant hendene hverandre og de smilte til hverandre og lot fingrene leke mot den andres hud. Det var moro, syntes Kristine, å flørte på denne måten, uten at noen av de andre ante noe om det. Alle spiste og drakk masse rød saft. Kristine lurte på hvordan tante orket å bære med seg alt dette. Men småjentene maste om at de ville opp til snøen. «Sikker?» Spurte tante. «Det er langt igjen enda, og husk, da blir det enda lengre hjem igjen!» Hun pekte ned på hytta som så vidt kunne skimtes langt der nede mellom trærne. Men småjentene var ikke i tvil. «Skal dere tisse før vi går?» Spurte Anne, men begge jentene ristet på hodet. Kristine tenkte at det var et bortkastet spørsmål. Hun visste at hvis Ida hadde bleie på seg, så ville hun bruke den, og etter oppførselen i morges å dømme var Susann av samme oppfatning. Og skulle hun være helt ærlig med seg selv, så kunne hun vel ikke klandre småjentene for det.

«Jeg må tisse,» sa Trine, så bare Kristine kunne høre det, da de hadde gått enda en halv time. Fy, så spreke disse småjentene var, og Anne også. Hadde det ikke vært for fotballtreninga, tenkte Kristine, så hadde hun aldri orket denne turen. «Må ikke du?» Spurte Trine. Kristine kjente etter, og nikket. Hun måtte hun også. Hun kjente at saften hadde gjort sitt, og bæsjetrangen forsvant jo heller ikke av seg selv. «Har du lyst til å tisse i buksa?» Spurte Trine rett ut, de andre var fortsatt så langt foran at de ikke hørte. «Kan vel ikke det,» sa Kristine litt mutt, og så på de tre foran, «vi skal vel liksom være forbilder, ikke sant?» Trine nikket, litt skuffet i blikket. «Hadde vært så godt å bare slippe det ut i buksa,» mumlet hun. Kristine nikket, og tenkte på da de begge hadde sittet ute mellom trærne, og shortsen til den nydelige jenta ved siden av henne hadde blitt mer og mer våt etter hvert som de pratet. Da de hadde gått så langt at det begynte å verke i beina, spesielt til Trine som gikk i vanlige gummistøvler, så de endelig snø mellom trærne. Jentene foran jublet, og la på sprang. Kristine hadde begynt å få problemer, hun kjente at bæsjen ville ut, og hun hadde fått skikkelig mageknip av det. «Trine?» Sa hun, mens hun bøyde seg og holdt seg for smertene i magen. «Bli med på do da, jeg orker snart ikke mere.» «Neiei!» Sa Trine og gikk mot snøen hun også, men så snudde hun seg og hvisket. «Jeg skal tisse på meg jeg!» Kristine så spørrende på henne. «Hvordan har du tenkt å få til det?» Spurte hun, stemmen var preget av magesmertene. «Jeg baser i snøen og leker meg med jentene, og så blir buksa våt av det, og da er det ingen som ser det om jeg tisser meg ut!» Sa Trine, veldig fornøyd med planen sin. «Men blir ikke det veldig kaldt?» Spurte Kristine. Trine så på henne, og så i retning hytta langt under dem, hun var ikke sikker på om hun så den lenger. Kanskje hadde hun et poeng der. Hun hadde ikke dress som småjentene, hun og Kristine hadde bare helt vanlig bukse, og om hun baset i snøen ville hun bli kald, det var sant nok.

Kristine så bedende på henne. «Kom da! Jeg tror jeg bæsjer på meg snart!» Trine rynket på nesen da hun skjønte hvorfor Kristine sto og krøkte seg sånn. «Kom da!» Sa Anne blidt, og så ned på de to som sto igjen i skogen. «Kom, så bygger vi snømann!» Sa hun blidt, som forslag på fellesaktivitet. Akkurat da kjente Trine at et ekstra sterkt trykk mot blæra, og så unnskyldende på Anne. «Eh, vi skal bare på do først, vi,» Ropte hun tilbake. «Kom!» Sa hun til Kristine, og tok henne med seg inn mot noen tette greiner. Kristine var litt spent, hun hadde aldri gått på do sammen med Trine før, annet enn i buksa da. Nå fikk hun kanskje se henne med bar rumpe, hun husket det lille glimtet hun fikk ved bassengkanten, men det hadde bare vært bakfra. «Vi setter oss hver vår vei,» foreslo Trine, og snudde seg, og huket seg ned med det samme. Kristine klarte ikke å vente lenger hun heller, og hun turte ikke å sette seg sånn at hun kunne se midt mot Trine, kanskje hun ville bli sur? De satt med ryggen til hverandre, Kristine kunne høre det sildret under rumpa til Trine. Hun våget et kjapt blikk bak seg. Hun så ryggen hennes dekket av det lange, lyse håret, ja til og med rumpa var delvis dekket av det. Kristine måtte le litt, kanskje hun kom til å tisse på håret sitt, om hun ikke var forsiktig. Kristine tisset, hun også, men å bæsje var vanskelig. «Er du ferdig?» Spurte Trine. «Nei,» sa Kristine, og rødmet litt, hun satt fortsatt og presset. «Ok, jeg går bort til de andre, jeg,» sa hun, og skulle til å trekke på seg trusa for å gå. «Nei!» sa Kristine, «vær så snill å bli da, det er litt skummelt her helt alene.» Kristine så rundt seg, Anne og jentene var et godt stykke unna nå, etter de fjerne stemmene å dømme. «Vel, skynd deg litt er du snill,» sa Trine. Hun satt fortsatt på huk, og hørte at Kristine anstrengte seg. Det begynte å verke i lårene av å sitte sånn, kjente Trine, Kristine brukte lang tid. Kristine presset alt hun orket, men det var tydeligvis veldig hardt det som skulle ut, og det gjorde vondt i rumpa.

«Jeg får det ikke til!» Sa Kristine. «Så vent litt da,» foreslo Trine, «så blir du sikkert mer trengt siden.» «Men jeg har jo så forferdelig vondt i magen jo! Jeg er nødt til å få det ut, ellers tror jeg at jeg sprenges!» Sa Kristine mellom sammenbitte tenner. Trine ga opp å sitte på huk lenger, det gjorde vondt, så hun trakk trusa opp og reiste seg. Hun kjente hvordan trusa ble litt våt, hun hadde ingenting å tørke seg med. Først var hun innstilt på å gi Kristine ro og fred, så hun fikk gjøre seg ferdig, men det så ikke ut til at det lyktes. Herregud da, kunne det være så vanskelig? Hun sto og så ut mot trærne og hørte fjernt de andre som lekte og hadde det gøy. Hun ville være med også, de hadde sikkert vært der i et kvarter allerede, dette ble for dumt, og hun snudde seg mot Kristine som satt og presset. Hun hadde buksa på lårene og ansiktet var helt rødt etter all pressinga. «Jeg får det ikke til!» Gjentok Kristine. Hun hadde aldri opplevd dette før, at det var så vanskelig å bæsje, og det var litt flaut når Trine sto og ventet på henne. «Prøv og press mot magen,» foreslo Trine, som var utålmodig, og helst bare ville gå. Kristine la en hånd på magen, det som kom var en eksplosjon, og Trine så vekk mens hun diskret holdt en hånd mot nesa. Kristine hadde aldri opplevd noe sånt før, hun hadde nok ventet alt for lenge med å bæsje i dag. Det hadde bygd seg opp til en diger propp der inne, og alt kom ut av henne på én gang. En stor kladas der bak, som hadde gjort så deiligvondt mot musa at Kristine nesten fikk orgasme der hun nå satt mens tisset sprutet og mer bæsj ble presset ut. Nå var det bare deilig, hun passet på å tømme seg skikkelig, hun ville ikke at noenting skulle være igjen å gi henne vondt i magen mer. Men gud, så deilig det var å få letta på trykket. Trine så litt overrasket på henne, ikke bare fordi Kristine så ut til å nye dette noe aldeles intenst, men det luktet faktisk nesten ingenting, når hun ikke klarte å la være å trekke pusten gjennom nesa lenger.

«Har du noe å tørke med?» Spurte Kristine, men Trine måtte bare riste på hodet. Kristine bannet, det var mye der nede som ville gjøre trusa hennes nokså våt og skitten. Trine kunne ikke se kjønnet til Kristine fra der hun sto, bare den nakne huden på siden av låret og rumpa. Kristine trakk på seg trusa, hun hadde ikke annet valg. Visst kunne hun ta et blad og tørke, men hun visste at det ikke kom til å gjøre stor forskjell uansett. Hun håpet at det våte ikke kom til å trekke gjennom buksa, småjentene kom nok til å erte henne hvis det så ut som hun hadde tissa på seg. «Så greit å gjøre dette i skogen,» sa Trine, da de endelig kunne gå. «Lukter nesten ingenting!» Sa hun, og smilte. «Nei,» sa Kristine, «det er jo egentlig mye riktigere å gjøre det her, lukta forsvinner med én gang. Rart at noen kom på at man skulle gjøre sånt inne på trange rom, hvor lukta blir hengende i dagevis etterpå!» Trine tenkte litt over dette. Hun hadde aldri syntes at det føltes rart å gå på do, men når hun tenkte seg om så var det jo egentlig mye mere naturlig å gjøre fra seg ute i naturen. Trine kom plutselig på noe; «vi må kysse!» Sa hun. Kristine så spørrende på henne. «Vi må kysse her, hvor de andre ikke kan se oss!» De hørte at de stadig kom nærmere stemmene deres da de nærmet seg utkanten av skogen, og snøen som hadde lagt seg. «Ok,» sa Kristine, og smilte. Hun var glad for at Trine ville kysse, selv om hun akkurat hadde tvunget henne til å stå å se på at hun bæsjet, hun var ikke så sikker på at Trine likte det så godt, egentlig. Hun snudde seg mot Trine, og de smilte til hverandre. De så hverandre inn i de glinsende øynene. «Jeg har tiss i trusa,» hvisket Trine da de kom nær hverandre, og hun smilte. «Jeg også!» Sa Kristine, og kjente hvordan den våte og skitne trusa bevegde seg mot skrittet mens hun gikk. Hun så på Trine, åh, så vakker hun var. «Pene Trine,» sa hun, mens hun så henne inn i øynene. Trine rødmet litt, «du også,» sa hun, og strøk håret hennes bak øret. Ida hadde akt langt nedover, nå kunne hun se inn i skogen igjen. Plutselig fikk hun øye på noen, og gikk nærmere for å se. Det var kusine og Trine, de sto tett sammen og så på hverandre. Hun så at Trine kjælte med håret til Kristine, og så, til lille Idas store forundrelse, bøyde hun seg fram og kysset henne. Ida måpte, hvorfor gjorde de det? Men nå måtte hun løpe tilbake før de oppdaget at hun sto og så på.

Trine nøt kysset, og brukte anledningen til å slippe en liten stråle i trusa for å varme opp litt. Nå tok de hverandres hender, smilte til hverandre og gikk bort til Anne og jentene. Da de kom innen synsvidde slapp de hendene igjen, selv om akkurat det kanskje ikke var det farligste da. «Siste turen nå, jenter!» Ropte Anne til Ida og Susann. Det begynte å bli sent, med tanke på at de hadde en fryktelig lang tur å gå før de var tilbake til hytta. Anne delte ut sjokolade til alle, og de små som hadde akt og stått på hele tiden, drakk masse saft før de skulle fortsette. Dette fikk Anne til å tenke på noe. «Kanskje vi skal gå og tisse?» Spurte hun til de to. Ida og Susann så på hverandre med rare blikk. «Vi har tissa allerede,» sa Ida, uten å virke særlig brydd. «Oi da,» sa Anne, «godt dere hadde bleier på da. Trenger dere skift?» Begge jentene ristet på hodet, Trine og Kristine vekslet blikk og kniste litt. Så gikk de alle ned mot skogen igjen. Anne begynte å bli sliten, men nå var heldigvis sekken litt lettere når mye av saften var borte og maten også. Kristine og Trine passet på å gå bakerst, da kunne de snakke om hva de ville, og holde hender mens de gikk. Ida snudde seg, og så at de holdt hender, og hun tenkte på hva hun hadde sett dem gjøre der mellom trærne.

Da de var kommet nesten halvveis tok de en pause. Heldigvis var det raskere å gå nedover enn oppover. «Jeg må bæsje!» Sa Ida, hun tenkte det var best å si fra om dette, hun hadde fått skjenn da hun hadde bæsja i buksa ute. «Kristine, kanskje du kan hjelpe henne med det?» Spurte tante. Kristine nikket og tok Ida med seg. Ida lurte på om hun skulle tørre å spørre Kristine om det hun tenkte på, hun så på henne. «At, hvorfor holder du og Trine hender?» Sa hun, og så opp på Kristine med store, nysgjerrige øyne. Kristine ble først litt overrasket over at hun hadde sett dette, men måtte komme på et svar. «Nei, fordi vi er venner, vel,» sa Kristine. «Venner gjør sånt vet du,» sa hun, og begynte å hjelpe Ida med dressen. Hun trakk ned buksa og trusebleien hennes, «oi! Denne var våt!» Sa hun, og så ned i bleia som var våt og gul over det hele. Ida bøyde seg og Kristine holdt i hendene hennes slik at hun holdt seg oppe mens hun bæsjet. «Jeg tror vi må spørre mamma etter en ny bleie,» sa Kristine da Ida var ferdig. «Nei!» Sa Ida trist, og så ned i tissebleien sin. «Denne er så god å ha på!» Kristine måtte nesten le av den uskyldige barnestemmen. Det var tydelig at lille Ida var akkurat like glad i den våte følelsen mellom beina som kusina hennes var. Kristine kunne ikke annet enn å smile til henne, mens hun trakk den gule bleien på henne igjen. Ingen vits i å tørke bort bæsjen, den havnet jo i bleia uansett. De fikk vaske når de kom fram til hytta, tenkte Kristine, og kom på at det var vel ikke bare de små rumpene som kunne trenge en vask. «Kan jeg få gå uten dressen?» Spurte Ida. «Det er så varmt!» Det var sant, det var ikke lenger like kaldt som det hadde vært i morges da de gikk ut, og hun kjente at Ida var varm. De tok av dressen og så løp de for å ta igjen de andre.

Susann fikk også ta av seg dressen, da hun så Ida hadde gjort det. Og nå gikk de alle fornøyde hjem, og Kristine fant Trines hånd igjen. «Nå tisser jeg bitte litt!» Sa Trine, da de andre var kommet et stykke foran igjen. Spennende, tenkte Kristine, og klemte tettere om hånden hennes. Hun kjente etter om hun skulle tisse selv, men hun var helt tom. Hun kjente at hun ikke var helt ren i rumpa mens hun gikk. «Er vi framme snart?» Hørte de Ida spørre der framme. De små var tydelig slitne nå, og de gikk slapt rundt Anne og spurte og gnålte om de snart var framme. «Jeg orker ikke mer!» Sa Susann, og la seg rett ned i lyngen. Anne så oppgitt ned på henne, tydelig lei av masingen. «Jeg sa jo at det var langt til fjellet!» Sa hun oppgitt, det hørtes ut som dette ikke var første gangen. «Opp og stå!» Kommanderte hun, mens Kristine og Trine tok dem igjen, og så på de to jentene som lå helt utslitt på bakken. «Vi orker ikke å gå mer!» Sa Ida surt. «Dere må gå,» sa Anne, «det er like langt for oss andre,» sa hun, og så på Kristine og Trine også. «Kan du ikke ta oss på ryggen? Det pleier alltid pappa!» Sa Susann. Anne snøftet. Men Trine gikk plutselig fram. «Jeg skal ta deg på ryggen, jeg!» Sa Trine, og bøyde seg ned så Susann kunne klatre opp med et bredt smil. Anne trakk på skuldrene. Ida så forhåpningsfullt på Kristine, som sukket. Hun kjente hvor sliten hun var. Men samtidig så hun på Trine som hadde lagt i vei, nå med Susann sittende på skuldrene. Hun kunne vel ikke være dårligere enn henne? Kanskje hun ville si hun var en ordentlig pyse? «Ok da,» sa Kristine, og Ida smilte mot henne.

Det var egentlig overraskende lett, tenkte Kristine etter å ha gått et stykke med Ida på ryggen. Nå begynte de å nærme seg, og med Trine et stykke foran klarte de å holde et greit tempo. Anne lå nå bakerst med sekken og var tydelig sliten. Kristine gikk fram til Trine og spurte om det gikk greit. «Ja da,» sa Trine blidt og smilte til henne. Det lange håret lå nå foran, og Susann humpet opp og ned i takt med skrittene, og smilte fra øre til øre. De hadde nesten kommet så langt at de kunne se hytta, da Kristine hørte Anne rope bak dem. «Oi! Neimen, Ida da!» Sa hun fortvilet og travet fram til dem. Trine så opp på Ida som satt på kusines skuldre, og hun måtte nesten le. Ida hadde tissa på seg, så mye at bleien hadde lekket, og nå rant det nedover jakkeryggen til Kristine. Anne ble sur. Hun kommanderte dattera ned fra Kristines rygg og ga henne ordentlig skjenn. «Jeg sa jo at vi ikke kunne vaske klær her oppe! Se hva du har gjort!» Hun pekte fra Idas egen bukse og opp på Kristines jakke som hadde en mørk stripe nedover ryggen. «Når vi kommer inn så er det rett i seng!» Ida begynte å gråte når mamma ble så sint på henne. Susann gikk ned av ryggen til Trine også, selv måtte Trine snu seg så de andre ikke skulle se at hun sto og kniste av hele greia, hun syntes stripen av tiss på Kristines jakke var urkomisk! Kristine prøvde å snu seg for å se på jakka si, men hun klarte ikke å vri seg nok til å se det, men det var ingen tvil om at buksa til Ida var våt. De skulle nok ha skifta bleia likevel, tenkte hun. De gikk opp til hytta, og Anne, helt utslitt, sank sammen i en stol.

«Hjelper du meg litt?» Spurte Kristine Trine, og tok med seg Ida inn på badet. «Vel, ok,» sa hun, og tok med seg Susann. Kristine begynte med Ida, som hadde lekket så hele buksebaken var våt. Trine, som hadde mindre erfaring, fikk den litt lettere jobben med Susann, som hadde klart å holde tisset innenfor bleia. Trine strevde allikevel litt. Hun hadde aldri håndtert en bleie før i sitt liv, og hadde aldri brukt en selv så lenge hun kunne huske. Kristine kniste litt av det, og viste henne hvordan det skulle gjøres. En stund etter sto jentene i rene bleier og nattskjorte. «Flinke dere er!» Sa Anne, og kikket opp på Kristine og Trine. Så så hun ned på de to små med et langt morskere uttrykk og kommanderte dem rett i seng. Anne gikk ut også, og Kristine og Trine kom på at de måtte jo gjøre seg selv rene også, så de lukket døra bak seg. De dro av seg buksene, Kristine kunne se at Trine hadde fått noen dråper i bukseskrittet, trusa var gjennomvåt midt under. «Søt du er med tissetruse,» sa Kristine, og smilte til henne. «Du også!» Sa Trine, og så på Kristine, hennes truse var hvit, og viste at deler av den var blitt litt gulaktig, men den var ikke våt slik som hennes. «Jeg må tisse,» sa Trine. «Skal vi gå ned til doen?» Kristine bet seg i leppa, som alltid når hun fikk en spennende idé. Hun ristet på hodet. «Vi gjør det her!» Hvisket hun. Trine så sjokkert på henne, mens Kristine fant fram et tykt og stort håndkle. Hun brettet det i to og la det på gulvet, akkurat stort nok til at de begge kunne stå på det. «Klar?» Spurte Kristine, og trådte opp på håndkledet. «Skal vi?» Sa Trine, fortsatt litt forvirret, men Kristine tok henne i hånda og dro henne til seg så hun sto ved siden av henne med føttene på håndkledet. «Klar?» Spurte Kristine på nytt. «Ok,» sa Trine litt usikkert. Men så så hun at Kristine begynte å tisse, det rant mellom beina og ned i det tykket stoffet de sto på. «Du også!» Hvisket Kristine, og Trine så litt fjernt bort i et hjørne mens hun slappet helt av og lot de komme. Tisset plasket mot beina til de to jentene, begge sto og så ned og kunne ikke tro at de faktisk gjorde det de gjorde. Kristine kjente på den deilige følelsen i trusa, og det varme som rant ned langs beina. Noe av det som treffer føttene mine, er nok Trine sitt, tenkte hun, med et lite smil. Hun snudde seg mot henne, og de kysset mens tisset fortsatt rant. «Så utrolig deilig!» Sa Trine, og strakte ut hånda for å kjenne på trusa til Kristine. «Vent,» sa Kristine, «de andre venter på oss, kveldsmaten vet du. Vi får ta det når vi har lagt oss,» sa Kristine med et lurt smil. Trine smilte tilbake. «Skifte nå,» sa Kristine.

De skiftet med ryggen til hverandre nok en gang. Trine hadde fordelen av å ha speilet på sin side, der kunne se rumpa til Kristine. Hun kunne ikke unngå å ta litt på den dunmyke tissen sin mens hun så på rumpa ved siden av seg i speilet. De brukte kluten etter tur. Først Trine som bare hadde tiss, og så Kristine som hadde bæsj i rumpa si. Hun måtte gni kluten grundig i vannet før den var like ren igjen, og det skitne vannet gikk rett ut av vinduet. Trusene kom på, og nattskjorte og nattkjole kom på. Ingen vits i å kle seg ordentlig, jentene ville legge seg rett etter kveldsmat. Anne ble overrasket over at også de store jentene kom ut i nattøyet, men de var vel trøtte og ville legge seg, tenkte hun og trakk på skuldrene. Kristine så bort på Trine under hele kveldsmaten og gledet seg sånn til å legge seg i samme seng som henne, og fortsette der de slapp inne på badet. «Takk for mat!» Sa Kristine i det samme hun hadde svelget siste biten. «Jeg går og legger meg,» sa hun, og gikk for å gi tante en klem mens Trine bar ut tallerkenene etter dem. Så gikk de rett mot døra begge to. «Vent litt,» sa Anne, og vinka Kristine tilbake. «Du må jo ikke glemme denne!» Sa hun, og holdt fram en ny bleie til henne. Kristine hadde faktisk holdt på å glemme det, og var glad for at Anne hadde minnet henne på det. Hun snudde på helen og skiftet usjenert rett der på stuegulvet. Trine gikk ut på soverommet uten bleie på, hun husket hva som skjedde forrige natta, men hun ville ikke spørre etter bleie for det. Hun kunne da ikke gå med bleie, 13 år som hun var. Kristine kom inn med den nye bleien på seg, og så ut som en femåring, hun hadde med seg én i reserve også som hun la på nattbordet. Men nå kom det som Trine hadde gledet seg aller mest til, for nå begynte Kristine å snakke om den forbudte følelsen hun hadde kjent da de sto ved siden av hverandre på badet, og sakte la de hendene om hverandre. Nå skulle de kose.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 20 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4332  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024