Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 51: Trine

Frokosten hadde aldri vært unnagjort kjappere. I hele natt hadde Kristine drømt om hvordan dagen kom til å bli. Lagene satt sammen, som vanlig, selv om stemningen var litt annerledes i dag. Bare halvparten av alle jentene i spisesalen skulle spille kamp i dag, men det var til gjengjeld ekstra viktige kamper. «Kom, vi går og ser kvartfinalen sammen!» Sa Trine etter frokosten. Kristine fulgte gladelig med. De beste banene hadde også tribuner på siden, og de to jentene satte seg på bakerste rad. Det var høyt ned bak, kunne Kristine se. Det var benker de satt på, i stedet for stoler, men det gjorde ikke noe, for snart begynte kampen, og de ble oppslukt av den.

Det beste med å sitte bakerst, var at her var de alene. Alle de andre satt foran dem, og var opptatt med å se på kampen. «Jeg må tisse,» sa Kristine, lavt til Trine. «Allerede?» Spurte Trine. Kristine nikket og bet seg i leppa. «Skal vi gå og tisse i pausen?» Kristine er spent på hva Trine svarer, for hun hadde jo sagt at hun ville tisse på seg i dag. Ingen er så nær at de kan høre hva de snakker om. «Prøve og holde oss til kampslutt?» Spør Trine, i en tirrende tone. Kristine liker idéen, og går med på det. Da pausen kom gikk det gutter rundt og solgte godteri og brus. «Skal vi kjøpe litt?» Spurte Trine ivrig. Kristine så ikke ut som hun hadde lyst på, i hvert fall ikke brus, men Trine kjøpte til henne like vel. «Takk, jenta mi!» Sa Kristine, og tok imot brus og sjokolade, og et lite kyss før kampen fortsatte.

Halvveis ut i andre omgang skjønte Kristine at dette ikke ville gå. Det var minimum tjue minutter igjen av kampen, og hun holdt på å tisse i trusa allerede. Hun holdt seg nervøst med en hånd mot skrittet, og så på alle folkene foran seg. Når de skulle gå ned måtte de gå forbi alle disse for å komme på do. Kristine hadde ikke tenkt så mye på det før, men nå som hun kjente at hun kom til å tisse på seg, så tenkte hun på hvordan det ville bli når alle stirret på henne. Nei, hun kunne ikke. Hun måtte finne en annen løsning. Hun så seg rundt. Trine så på henne, og skjønte at hun begynte å bli nervøs. Kristine så bak benken de satt på. To planker gikk tvers over et stykke bak ryggen deres, men bak benken var det en stor glip hvor det var åpent helt ned til gresset under dem. Hun overveide sjansen for at noen gikk bak tribunen, jo, mulig, men det var uansett en hel del færre enn alle menneskene som satt foran dem. Hun kjente der nede at det var nå eller aldri.

Kristine samlet mot. Hun hadde ikke mye tid, hun gjenkjente følelsen som kom når det var like før det kom av seg selv. Hun tok hardt tak i shorts og truse i sida, og akte seg ut av klærne akkurat idet tisset begynte å renne. Trine snudde seg plutselig, og måpte. «Kristine, hva er det du gjør?!» Kristine kikket lettet ut i luften, mens hun bare kjente at alt presset ga seg sakte, og hun ble lettet for en tung byrde. «Jeg tisser!» Sa hun. Trine så på henne. Bakoverlent på benken satt Kristine, med rumpa bar ut fra shortsen. Det var så vidt hun satt langt nok bak til at strålen gikk klar av benken, og det rant hele veien ned til gresset under dem. Tenk om noen så henne! Men det var ingen som så det. Og om noen av de foran skulle snu seg, så var det ikke så mye de kunne se forfra.

Kristine kjente det var vått på benken under henne. Hun var litt spent på hvor bra det hadde gått, hun kunne ikke se noe der bak. Men så så hun Trine! Brusen hadde nok virket på henne også, og mens Kristine satt og tisset med full kraft måtte den nydelige jenta ved siden av presse begge hender hardt i skrittet. Trine kikket bak på strålen til Kristine og fikk et desperat uttrykk i fjeset. «Jeg tisser på meg!» Formet hun lydløst med leppene. Hun satte seg lenger bak på benken og tok tak i linningen. Hun begynner å dra ned shortsen for å gjøre det samme som Kristine, men hun tør ikke. I stedet blir det en mørk flekk i shortsen før hun klarer å stoppe. Hun så på Kristine med desperate øyne og presset på nytt begge hendene i skrittet.

Kristine presset ut det siste hun hadde og akte seg lenger frem på benken igjen. Hun så seg rundt for å se om noen hadde oppdaget henne, men det var bare Trine og hun jublet over Kristines smarte påfunn. «Skjønner ikke at du turte!» Hvisket hun. Kristine kjente med hånda, og den kjentes tørr ut i skrittet i alle fall. Hun dro truse og shorts på i ett, og kjente at hun var blitt våt bak. «Kan du se noe?» Spurte hun nervøst Trine, og snudde baken mot henne. «Litt kanskje, øverst,» sa Trine, ta skjorta over så ser ingen.» Plutselig begynte alle å røre på seg. Det var klart, kampen! Den var slutt, og nå skulle alle ned. «Vi må skynde oss!» Sa Trine, og holdt seg synlig for alle med begge hendene mellom beina og løp mot den trappa som enda var forholdsvis folketom.

Kristine hang på, så vidt, Trine var rask! De løp mellom banene, inn til motellet og spurtet inn på rom 35. Trine låste så snart begge var inne og hun kastet seg mot badedøra, men for sent. Tisset kom mellom beina i en stri stråle ned på gulvet. Hun gispet og så ned på det som skjedde, hun holdt seg med én hånd mot veggen for ikke å falle over, for kroppen spente seg mens hun nøt at det sprutet ut av henne uten at hun kunne kontrollere det. Kristine sto og så på med vidåpne øyne. «Oi!» Utbrøt Trine, da hun måtte skreve for å unngå at det rant i skoene, og det var blitt en stor dam utover gulvet. «Det var mye for en trettenåring!» Sa Kristine, og kom nærmere for å se hva Trine hadde gjort. Hun rødmet aldri så lite, og så fra det våte gulvet og opp på Kristine. «Tolv, faktisk,» rettet hun. Oi, tenkte Kristine. Hun hadde trodd at Trine var snart fjorten, sånn som de fleste andre på lagene deres var. «Jeg er snart femten,» sa Kristine, og så litt ned. Nå skjønte hun hvorfor det var såpass stor forskjell på kroppen deres, de smale hoftene og små brystene til Trine. Men hun oppførte seg jo alltid så voksent? Kristine sto helt i sine egne tanker. «Er det noe galt?» Spurte Trine, og turte ikke helt å legge til «jenta mi». De sto og så ned begge to en stund. «Synes du at jeg er for ung?» Spurte Trine, med nervøs stemme. Hun så ned, og orden fikk liksom dobbel mening av hun sto i en dam av sitt eget tiss. Kristine tok seg sammen, og så opp igjen i Trines nydelig ansikt. «Selvfølgelig er du ikke det, jenta mi!» Sa hun, og klemte henne. «Og jeg tisser på meg jeg òg, massevis av ganger!» Jentene smilte til hverandre. «Jeg blir snart tretten da!» Sa Trine. Kristine smilte til henne, og så kysset de.
«Jeg tissa på meg, jeg,» sa Trine, og så på nytt ned på dammen på gulvet. Kristine nikket. «Stakkars, du må visst ha vært veldig trengt!» Trine nikket, og så litt ned. Det var litte grann flaut også, hun hadde rett og slett ikke rukket det, det var ikke med vilje at det plutselig kom i shortsen. «Skal jeg hjelpe deg og ta av denne?» Spurte Kristine, og la hendene på linningen til Trines shorts. Hun nikket. Kristine dro shortsen forsiktig ned de vakre beina, og Trine trådde forsiktig ut av den, fortsatt med skoene på. «Du må ta av skoene, jenta mi, ellers lager du tissespor over alt!» Sa Kristine, begge kniste, og Trine tok av seg skoene. Kristine sparket av seg sine, og tok av seg shortsen hun også. Den var lang tørrere enn Trines, men hadde en liten flekk bak. «Eh, Kristine?» Spurte Trine litt usikkert. «Ja, jenta mi?» «At, synes du også at det er deilig å tisse på seg?» «Mhm,» sa Kristine, og nikket med et lite smil. «Selv om det skjer med et uhell?» Kristine nikket igjen, og smilte. «Søte deg,» sa Kristine, «tissa på deg, du!» Trine nikket skyldbevisst, men fortsatt med smil om munnen. «Kose?» Spurte Kristine, og la hendene på hoftene til Trine. «Å ja!» Sa Trine, og så la de seg ved siden av hverandre i Trines seng.

Kristine ser ned på Trines truse, den er ganske våt midt under. «Kan jeg ta på den?» Spurte Kristine. Trine nikket, og Kristine la hånda på den våte og varme trusa til Trine. Det gikk øyeblikkelig en skarp iling gjennom Kristine, og uten at hun egentlig var trengt kjente hun at det kom noen dråper i trusa. «Din er også våt!» Sa Trine, og Kristine så at hun lå og stirret mot skrittet hennes. Dette syntes hun var litt spennende, aldri hadde ei så fin jente sett sånn på henne. «Kan jeg få ta på deg også?» Spurte Trine. «Klart du kan!» Sa Kristine, og lukket øynene og ventet på at fingrene skulle røre mot trusa hennes. Trine la raskt og bestemt hånda si på Kristines høyre bryst. Kristine skvatt nesten litt, og tissa en skvett igjen, hun hadde ikke ventet at det var der Trines hånd skulle komme. Tolvåringen er jaggu en tøffing! Tenkte Kristine, og kjente på bevegelsene av Trines hånd utenpå sports-BH’en. «Jenta mi!» Sa Kristine, «jeg tisser på meg når du gjør sånn!» «Du må ikke tisse i senga!» Sa Trine, og så på Kristine som klemte lårene sammen og knep. «Det ble deilig og varmt i trusa!» Sa hun. Trine nikket, «Det blir det når du tisser i den!» Trine fortsetter å massere mot brystet hennes. Alle tanker om at hun er yngre er helt borte for Kristine, for henne virker hun nesten like voksen som Anniken, og enda penere! Hun kjente at dette begynte å bli utrolig godt for henne. Hun masserte selv mot Trines våte truse, og kjente fingrene mot tissethullet hennes der nede i det varme. Plutselig la Trine den andre hånda på Kristines truse, og Kristine gispet etter luft og kom i en kjempeorgasme. «Trine, du gjør det så godt for meg!» Sa hun, i det hun kjente at hun sprutet i trusa. Trine knep øynene sammen, og det var tydelig at hun prøvde å gjøre det like godt for seg selv også. Med fuktige fingre fra Kristines truse, la hun hånden om Kristines arm, og hjalp henne å massere hardere mot sitt eget skritt. «Å, ja,» sa Trine, med myk stemme, og nå kunne Kristine se at det ble godt for henne. «Bare litt til nå! Sa Trine, og så kom hun. Kristine kjente det mot fingrene. Så utrolig deilig det var, ligge her og kjenne at denne nydelige jenta som lå ved siden av henne hadde det akkurat like godt som hun selv, og kom i tissetrusa si.

«Å, Trine, jeg elsker deg!» Sa Kristine, og så henne inn i øynene. Trine åpnet dem, og så tilbake. «Sa du ‘elsker’?» Spurte Trine, og så på henne. Kristine ble litt usikker, men svarte «ja,». Et øyeblikk lurte hun på om hun hadde gått for langt, om Trine ikke var klar for det enda. Men så la Trine seg nærmere og hvisket; «Jeg elsker deg òg, jenta mi!» Sa hun, og så kysset de, lenge. «Jeg kjempegleder meg til å bli bedre kjent med deg!»

Nå måtte det ryddes, og dammen Trine hadde laget ble tørket bort. De satte opp vinduet og luftet litt, ikke bra hvis Trines lagvenninner oppdaget lukten som var blitt inne på rommet. «Jeg må ta en dusj, jeg,» sa Trine, og gikk inn på badet mens Kristine ryddet opp og redde senga, slik at ingen skulle se at den var brukt. Det var et par små flekker i lakenet, men de tørket sikkert fort, tenkte hun. Hun kjente den våte trusa mot skrittet, og tenkte at hun skulle egentlig blitt med Trine i dusjen. Åh, hvor deilig hadde ikke det vært, å få stå helt inntil den nydelige jenta og bare la vannet renne over dem begge. Hun lukket øynene og så det for seg, og hørte på vannet som rant mot gulvet inne på badet.

Etter at Trine er ferdig i dusjen lurer Kristine litt på hva hun skal gjøre. Trusa hennes er klissete og våt, og begynte og bli kald. «Du kan låne en av meg!» Sa Trine, og rakte henne en fra en bag. Kristine så på trusa hun hadde i hendene, den var liten og smal i åpningene. Ikke sjans om hun fikk beina og de brede hoftene inn der! «Eh, takk! Men jeg tror den er litt liten,» sa hun, og rakte den tilbake. Trine så litt trist ut over å ikke kunne hjelpe henne. «Det gjør ingenting,» sa Kristine. «Jeg tar på meg shortsen, så går jeg til mitt eget rom og skifter.» Det gjorde hun, og etter en rask vask og et skift sto de i gangen, begge iført fotballtøyet sitt. Kristine i gult og svart, og Trine i flammende rødt. «Kom, så går vi ut og finner en plass for oss selv!» Sa Trine, og tok Kristine i hånden. Kristine fulgte med så glad og fornøyd som hun ikke hadde vært på lenge.

De to jentene gikk ut til banene igjen, og på den store banen med tribuner spilte de nå den siste av kvartfinalene. Jentene gikk bak tribunen og inn blant trærne. Her var det ingen som ville se dem, sånn med én gang i alle fall, men de kunne fortsatt høre heiaropene fra tribunen, og følge med på når det ble lunch. «Trine, jenta mi,» sa Kristine, og lekte med det nydelige håret hennes. Trine la hodet bakover og så på henne. «Kan ikke du fortelle litt om deg selv, så kan vi bli bedre kjent, jeg vet jo nesten ingen ting om deg!» Sa Kristine, og i samme øyeblikk gikk det opp for henne hvor lite de egentlig kjente hverandre. De snakket sammen om hva de likte å gjøre, og hvor de bodde. Trine bodde ikke så langt herfra, i likhet med Ida, og onkel og tante, tenkte Kristine, og så opp mot fjellene bak dem. Noen av dem hadde fått litt snø helt på toppen, det hadde vært kaldt tidligere i uka. Det minnet Kristine på da hun og Ida hadde lekt ute i snøen, og ikke rukket inn på do. Men nå var det forholdsvis varmt, her inne blant trærne var det lunt, og jentene satt i hver sin fotballdrakt og fortalte hverandre masse om seg selv.

Tiden gikk fryktelig fort, og plutselig la Kristine merke til at shortsen til Trine hadde fått en liten mørk flekk i skrittet. Eller var det kanskje bare en skygge? Hun var ikke sikker. Men litt senere, når hun skiftet sittestilling, så Kristine tydelig at det var en flekk der, og den var blitt større. Hun stusset litt på dette, for Trine hadde ikke sagt noe, hun bare satt og snakket om hvordan det var på skolen hun gikk på. Den lå enda mer landlig til enn Kristines, og de var ganske få elever egentlig, men nesten alle var med på fotball. Jenten lo litt innimellom, og nå så Kristine at den mørke flekken i Trines shorts ble enda litt større, og hun klarte ikke å la være å si noe lenger: «Trine, jeg tror du tisser på deg?» «Obs!» Sa Trine og så ned på shortsen. «Jeg har visst blitt litt lekk, jeg har holdt meg mye i dag!» Og så ble flekken enda litt større mellom beina hennes. «Det er vel ikke så farlig, vi skal vel ikke spille kamp i dag uansett!» Sa Trine bekymringsløst. Det var for så vidt sant, tenkte Kristine, og dermed ble det en flekk i shortsen hennes også, og trusa ble varm og våt. Jentene ble sittende og småskvette litt i shortsen, og Kristine kjente på den gode følelsen av kjønnet mot trusa, mens hun fulgte med på flekken i Trines shorts. Plutselig hørte hun en lyd bak seg, og så at Trine tok lårene sammen og dro ned skjorta for å skjule den våte flekken. «Hvor har du vært? Jeg har lett etter deg over alt!» Sa en tydelig irritert Tuva, treneren på laget til Kristine. Kristine så opp på henne uten å snu seg. «Det ene laget har trukket seg, vi skal spille på walkover!»

Kristine måpte. Og så hun som akkurat hadde tissa i fotballshortsen! Men Tuva var stressa, og tok med seg Kristine før hun rakk å gjøre noe som helst annet. Hun fikk så vidt vinket farvel til Trine som satt igjen alene mellom trærne i våt fotballshorts. «Onkelen din har kommet for å se på, jeg skjønner ikke hvorfor dere stakk dere bort sånn uten å si noe!» Sa Tuva, det var litt uvant å høre henne streng, hun var vanligvis så snill og grei. Inne i garderoben møtte de resten av laget. Kristine måtte bare gamble på, som sist, at den beksvarte fargen i shortsen kunne skjule hva hun hadde gjort i den. Hun trodde ikke det luktet så mye, siden det var andre gangen hun tisset i dag, og det pleide å lukte mest på morgenen. Tuva snakket alvorlig med alle jentene. Dette var en mye større kamp enn de noen gang hadde spilt før. Det var semifinale, de var egentlig ikke kvalifisert, men ble trukket ut til å spille, og de skulle møte et kjempebra lag som hadde masse trening. «Det nytter ikke å løpe fra disse jentene!» Sa Tuva. «Vi må satse på at vi kan være smartere enn dem! De har aldri spilt mot oss før, og de kjenner ikke stilen vår. Vi må tette igjen i forsvar, og slå gode langpasninger framover, når vi får sjansen. Hvis vi bare ikke mister hodet, så klarer vi dette! Vi kan ikke regne med å vinne, men vi skal jaggu vise dem hva vi er god for! Er dere med?» Alle jentene ropte i kor, og var gira for at de fikk spille kamp i dag allikevel. Kristine gikk inn på do før kampen. Hun dro ned shortsen, som var veldig våt mellom beina og i rumpa. Trusa var våt over det hele, og hun visste at alle forsøk på å tørke den var forgjeves. Hun satte seg ned og tisset sånn at shortsen ikke skulle bli mere våt under kampen.

Kristines onkel, Bjørn, og datteren Ida gikk ut av bilen. Ida hadde fått lov til å være med fordi hun så gjerne ville se kusine spille. «Men jeg vil ikke ha noe masing om at du må på do under kampen,» sa Bjørn. «Du må holde deg til pausen,» sa han bestemt. Ida så litt usikker ut. «Men hva om jeg ikke klarer det da?» Spurte hun. Hun visste jo at fotballkamper pleide å være ganske lange. «Ingen vits i å mase,» sa Bjørn bestemt, «det er mange på tribunen som også vil se, så vi kan ikke gå ut og inn hele tida!» «Men hva om…?» Sa Ida, og så litt ned. Bjørn visste jo at hun ikke var så god til å holde seg alltid. Han hadde ofte sett datteren med våt bukse, og det hadde ikke helt stoppet etter at hun begynte på skolen. «Se her,» sa han, og holdt fram Idas oljebukse. «Ta på deg denne, så er det ingen som ser det hvis du skulle være uheldig.» Ida dro på seg buksa, under hadde hun strikkebukse i ull som mamma hadde lagd. «Det skal bli spennende å se Kristine spille,» sa Bjørn stolt. Han hadde alltid håpet at noen i familien skulle begynne med fotball, en sport han var veldig glad i å se på. Sammen gikk de inn til banene, Bjørn håpet å få et glimt av Kristine før kampstart.

Ved siden av banen drev jentene og varmet opp. «Hei Kristine!» Ropte en stemme, og så kom Ida løpende mot henne. Kristine tok henne imot og løftet henne for å gi henne en klem, samtidig som hun ba en bønn om at verken hun eller onkel Bjørn merket den våte shortsen. «Masse lykke til!» Sa Bjørn. Det samme sa også en pikestemme bak dem, det var Trine som kom bort til dem. Siden Bjørn og Ida sto der nøyde hun seg med en klem til Kristine. I motsetning til Kristine, hadde Trine fått skiftet shorts, og nå hilste hun på Ida, og spurte Bjørn om de skulle sette seg sammen på tribunen. Bjørn hadde sett Trine før, siden hun gikk på samme skole som Ida. Kristine stusset litt over at Ida hadde oljebukse på, det var da ikke regnvær, og ikke var det vått og sølete ute heller. Men hun tenkte ikke noe mer over det før alle ble beordret ut på banen, og kampen skulle begynne.

Trine og Ida satt og heiet hele kampen. Kristine kunne høre dem, og den dype stemmen til Bjørn hele tiden syntes hun. De spilte ganske bra, syntes Kristine. Det ble en målrik kamp. Motstanderjentene var superraske, men vepsene var mer våkne og klarte noen ganger og stikke ballen mellom de andre jentene, og scoret mål de også. Kristine klarte ikke å holde styr på tellingen, spillet gikk så fort at hun bare måtte konsentrere seg om å være på riktig sted, og følge med på ballen og de andre spillerne. Selv scoret hun hele to mål i første omgang, og var svært fornøyd med seg selv, og lagvenninnene. Bjørn brølte fra tribunen, og Ida og Trine hadde laget heialek.

«Jeg må på do, jeg,» sa Trine, da det ble pause, og reiste seg. «Skal du også på do?» Spurte Bjørn til Ida, men hun ristet på hodet. Dette overrasket Trine litt, de hadde alle kjøpt brus fra selgerne på tribunen, og selv var hun så trengt at hun ikke kunne sitte en omgang til uten å risikere å skvette på seg igjen. Hun løp ned mellom alle folkene, og håpet kanskje på å treffe Kristine på veien, sånn at hun kunne gi henne et kyss, og fortelle henne hvor utrolig flink hun var. Men hun fant ikke vepsene noe sted, så hun måtte bare løpe inn på rommet for å tisse før kampen begynte igjen. Heldig at de hadde eget rom, for ved de vanlige toalettene var det helt fullt og lang kø. Inne på rommet var de to andre jentene også. «Vepsene klarer seg jo utrolig bra, syns du ikke?» Sa den ene. «Utrolig!» Sa den andre, og la til: «Hun venstrespissen spiller bare helt fantastisk!» Trine kjente at hun ble varm i kinnene, det var Kristine de snakket om.
Ida kjente at strikkebuksa hadde blitt våt ned til knærne, men det brydde hun seg ingenting om, det var bare deilig. Hun hadde jo på en måte fått lov, siden hun hadde fått oljebuksa på, og at hun ikke fikk lov å mase. Tisset hadde kommet allerede da de begynte å drikke brus, for hun og Trine hadde heiet sånn at Ida helt glemte å holde igjen. Trine kom tilbake igjen og siste omgang begynte. De fortsatte å heie energisk, og Ida kjente at det kom litt til i buksa under omgangen. Hun var glad for at Trine var der, det var mye morsommere da. Kristine scoret enda et mål, og alle tre jublet høyt, selv om det andre laget fortsatt lå foran. Trine fulgte med på Kristine hele tiden. Hun måtte være verdens heldigste som fikk lov til å kysse denne vakre jenta. Hun så hvordan håret danset rundt henne mens hun løp, og på formene hennes og brystene som laget søte forhøyninger i trøya. Kampen endte 12-8, og hvem som var videre til finalen var ingen overraskelse. Vepsene måtte nøye seg med at de faktisk hadde klart å score mange mål mot en hard konkurrent, og alle var fornøyde med laget. Kristine fikk spesielt mye skryt for målene, og for innleggene sine, så hun glemte helt at hun hadde tissa på seg.

«Jeg må bæsje,» sa Ida, da de skulle gå ned fra tribunen. De gikk mot toalettene, men så fort at det var blitt lang kø igjen. «Jeg kan ta deg med på rommet, jeg,» sa Trine, og rakte ut hånden til Ida. «Takk,» sa Bjørn, som var glad for at Ida slapp å stå i den lange køen. Kanskje hun til og meg kunne unngå et uhell. Trine og Ida gikk rett til rommet, hvor de nå var alene. De andre hadde nok gått for å gratulere vepsene med en flott innsats, tenkte Trine, og det skulle hun også gjøre, så snart hun fikk sjansen. «Her er doen,» sa Trine, og viste til badedøra. «Vil du at jeg skal være med deg?» Ida nikket litt sjenert. Ikke så rart at hun ville det, tenkte Trine, for Ida hadde oljebukse med seler under jakka, så den var jo litt vanskelig å få av. Trine hjalp henne, og dro oljebuksa ned. Hun så at Ida hadde en fin ullbukse under, den så skikkelig god og varm ut, og var sikkert god å ha på under oljebuksa. Ida gikk mot doen, men strevde litt med å få trukket ned buksa, så Trine hjalp henne. Da fikk hun seg en overraskelse. Da hun tok tak i strikkebuksa kjente hun at den var ganske så våt. Det syntes ikke, men Trine kjente mer på den ned mot skrittet, og det var ikke lenger noen tvil, Ida hadde tissa på seg. «Oi da,» sa Trine, «har du vært litt uheldig?» Hun så på Ida, som nikket og så litt trist ut. Trusa var synlig våt, Ida trakk den ned selv og satte seg på do. Trine sto og så på henne mens hun bæsja, og kunne ikke unngå å bli litt fasinert av den våte strikkebuksa som ikke viste noen ting av det som var hendt.

Nå burde de jo egentlig skifte truse, men Trine hadde jo ingen truse som kunne passe Ida. «Det går bra,» sa Ida, og bare trakk alt på seg igjen. Trine ble litt overrasket over hvor lett Ida tok på det å ta på seg det våte tøyet igjen. Trine hjalp henne med selene, og så var det ingen som kunne se at jenta hadde tissa i buksa lenger, og ikke ble det vått når hun skulle sitte i bilen heller. Smart bekledning det der, tenkte Trine, og leide Ida ut igjen til Bjørn. Trine tenkte at hun fikk være voksen og si fra, og hvisket til Bjørn: «Hun har nok tissa litt i buksa, men bæsjen kom i alle fall i do.» «Bra,» sa Bjørn, og smilte. Han hadde sett Ida i sommer med bæsj i trusa også, så han var glad for at hun bare hadde tissa. Det hadde han egentlig regnet med, siden hun ikke ville på do i pausen. Det fikk være greit, sånn i spesielle tilfeller som i dag, tenkte han. Men nå kom Kristine bort til dem, og alle ble opptatt med å klemme og gratulere med en tross alt vel overstått kamp. Kristine var sliten, og egentlig glad for at de ikke skulle spille finale.

Da de skulle gå ville Ida at Kristine skulle bli med bort til bilen, og det gjorde hun. De to gikk sammen et stykke bak de andre, og Ida hvisket til Kristine. «Jeg tissa på meg, jeg også, du behøver ikke være flau!» Kristine måpte. Ikke fordi Ida hadde tissa på seg, det var ikke noe nytt i seg selv. Men hun hadde oppdaget at hun selv hadde våt shorts. Kristine ble med ett mye mer bevisst på hvem som gikk bak dem, og prøvde å skjule rumpa litt med hånda. «Ta det med ro, det synes ikke!» Sa Ida. «Hvordan så du det da?» Spurte Kristine, hun var rød i ansiktet. «Jeg kjente det da du klemte meg, jeg kjente at du hadde tissa,» sa Ida, nokså fornøyd med oppdagelsen sin. Kristine smilte, og var tross alt glad for at det bare var Ida som hadde merket det. «Ha det bra da!» Sa hun, idet de satte seg i bilen for å kjøre hjemover. Ida hadde fortsatt på oljebuksa, og både Kristine og Trine visste hvorfor. De vinket mens bilen kjørte ut fra parkeringsplassen og forsvant. «Hva med deg da?» Spurte Trine. «Skal du skifte shorts før middag eller?» Hun blunket lurt til henne, og de gikk inn mot matsalen hånd i hånd.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 18 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4326  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024