Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 47: Hverdag igjen del 1

«Hvordan visste du det?!» Sa Anne i telefonen. «Visste hva da?» Spurte Kristine. «Ida har sluttet å tisse på seg, ikke ett uhell siden hun begynte på skolen, akkurat sånn som du sa. Hvordan visste du?» Kristine måtte nesten le. «Ida er ei flink jente,» sa Kristine, «hun kan hvis hun vil.» «Ja, ser sånn ut!» Sa Anne, som var strålende fornøyd med å slippe all den vasken av våte klær som hun hadde slitt med i hele sommer. «Hvordan går det med deg da Kristine, har den første skoleuka vært bra?» Kristine sukket svakt, og begynte å fikle med et par perlekjeder hun hadde liggende på kommoden. «Jo ‘a,» sa hun, ikke alt for overbevisende. «Er ikke alt som det skal, Kristine?» Spurte tante. «Det går bra,» sa Kristine, fortsatt litt matt. Sannheten var at de første skoledagene hadde vært skikkelig dritt. Et rent mareritt for å være helt ærlig. «Hade,» sa hun til tante. En stund virket det som hun ikke riktig ville legge på, ville spørre hva som var galt. Men så sa hun farvel og la på likevel.

Kristine pustet lettet ut, eller sukket, alt etter som. I alle fall var hun glad for at tante ikke hadde bedt henne om å fortelle mer om den første skoleuka. Nå var det helg, hun var hjemme alene, og hun skulle slappe av, og glemme så mye som mulig. Hun gikk bort til skapet sitt og kikket i hyllene. Hun tok ut en tynn trusebleie og smilte mens hun tok den fram og holdt den i hånden. Hun så seg over skulderen og kom på at døra hennes ikke var låst. Ingen vits forresten, ingen var hjemme uansett, ingen kunne se hva hun gjorde. Hun lot trusa falle. Hun trådte inn i den hvite bleien med rosa trykk foran, og dro den opp mellom de bare beina. Åh, så godt det føltes! Myk og god var den, mot den nybarberte huden innerst. Hun strøk seg utenpå den tynne bleien og det gikk en nydelig iling gjennom kroppen hennes så hun ikke kunne unngå at de første små dråpene kom i bleia. Åh, så deilig, tenkte hun igjen.

Hun dro på seg en flerfarget strømpebukse over bleien. Hun hadde et lite skjørt på seg, som ville skjule bleia hvis hun skulle gå ut, eller noen kom på besøk. Bleien var liten og søt, hun følte seg som en åtteåring. Ei litt mindre jente som måtte ha på seg en liten og søt bleie, for det kunne jo hende at hun ikke klarte å holde seg. Kristine hadde glemt å gå på do etter at hun sto opp, nå satt hun for seg selv og koste seg lenge med frokosten. Det var enda en god ting med å være hjemme alene, hun kunne spise akkurat det hun ville. Masse Nugatti, og så tok hun masser av juice også. Hun gikk ut på stua. En av fordelene med sånne små og stramme bleier var at de ikke laget lyd. Hun løftet opp skjørtet og så på seg selv. Det var ikke lett å se at det var en bleie, kunne like gjerne vært en truse med trykk på, som så vidt kunne skimtes gjennom stoffet i strømpebuksa. Hun satte seg og så på TV mens hun ubevisst satt og strøk mot bleien sin under skjørtet.

«Nå må du være flink jente da, og gå inn når du må tisse!» Sa Anne. «Ja da, mamma,» sa Ida tilbake, før hun danset ut gjennom døra og ut for å leke. Ida hadde tatt med seg ei venninne hjem på overnattingsbesøk denne helga. Anne var optimistisk. Både fordi hun hadde fått seg en venn, og der de bodde hadde de ingen unger i nærheten, nesten ikke naboer i det hele tatt. Men også fordi at da kunne de begge passe på hverandre litt, så de husket å løpe inn når de måtte på do.

Kristine kjente at hun måtte tisse, men hun stresset ikke med å gå på do. Hun likte dette, når hun hadde muligheten til å tisse i bleie på morgenen sånn som nå. Da var tisset veldig gult etter hele natta, og det ble så fin farge i bleien. Nå måtte hun bare slippe ut litt, deilig og varmt ble det mellom beina, bare etter den lille spruten. «Tissa på meg,» sa Kristine lavt for seg selv, og fortsatte å se på TV. Hun kjente at det tente henne. Å bare sitte her og ikke gå på do, bare tisse når hun måtte. Følelsen av å være den lille jenta som ikke kunne holde seg. Hun satte strikk i året og lekte med hestehalen litt på siden av bakhodet. Etter en stund merket hun hvordan det bare rant i bleia, det hadde begynt av seg selv. Det stoppet ikke heller, det bare rant og rant, og så plutselig kjente hun at strømpebuksa ble våt. «Oi!» Utbrøt hun, men hun klarte ikke å stoppe tisset. Hun reiste seg opp og så på den lille tisseflekken i sofaen, mens hun kjente at det rant tiss nedover det ene beinet, og foten hennes ble gjennomtrukket med tiss.

Da først klarte Kristine å stoppe flommen. Hun hadde tissa seg fullstendig ut! Hun så nedover seg, og strømpebuksa var mørk på innsiden av lårene. På høyrefoten, hvor strømpebuksa nederst formet seg som en sokk, var det fullstendig vått. Kristine ble litt overrasket over hvor mye det hadde kommet, og at bleia faktisk hadde lekket. Men hun trakk bare på skuldrene og hun kunne slettes ikke la være å smile bredt.

Tobias sukket med haka støttet mot knyttneven; «må vi gjøre dette?» «Kødder du?!» Sa Malin forskrekket. «Men det er jo helg jo!» Sa Tobias, «vi skal jo liksom ha fri!» Malin sukket, og så på ham. Han satt med bøkene oppslått, men hadde ikke fått skrevet på noen av oppgavene enda. Han lå milevis etter med leksene, og Malin måtte trygle og be ham om å fortsette å jobbe. Hun visste ikke hvor lenge hun kom til å holde ut. Det var masse jobb, selv for ei skoleflink jente som henne. For Tobias var det et mareritt. Han hadde trodd at videregående skulle gå så greit, nå som han hadde Malin som kjæreste. Ungdomsskolekarakterene hadde gått drastisk opp før sommeren, og pappa hadde vært så fornøyd! Tobias hadde alltid tenkt å begynne på yrkesfag, slik faren også hadde gjort. Men alle, inkludert Malin, sa jo at det var så mye smartere å gå studiespesialisering. Med Malins hjelp vil nok dette gå bra, tenkte han. Så optimistisk hadde han vært, at han til og med valgte T-matte, det samme som Malin, for da kunne de jobbe sammen i timene.

«Hei, følg med litt da!» Sa Malin oppgitt. «X og Y kan ikke være det samme tallet, det vet du da.» Tobias sukket nok en gang, og så på henne. Alle disse bokstavene forvirret ham. Så lenge matematikk dreide seg om tall, med pluss og minus, gange og deling, så gikk alt helt greit. Nå var det plutselig noe helt annet som sto i bøkene, og neste uke skulle de begynne på det som alle sa at var det aller vanskeligste, nemlig cosinus og tangens. «Dette her går jo ikke!» Sa Tobias og slengte igjen boka og så opp på Malin. Hun så bekymret på ham, og begynte å tro at han hadde rett. «Vil du ikke prøve en gang til?» Spurte hun, i et forsøk på å få ham til å beholde siste rest av motivasjon. «Jeg må i hvert fall hvile litt først,» sa han, og slengte seg sliten ned på Malins seng. Malin gikk ut av rommet og lot ham være i fred. Inne på kjøkkenet var pappa i gang med å ta ut av oppvaskmaskina, og hun bestemte seg for å hjelpe til. Knut så på henne, hun var ikke slik hun pleide. Hun hadde ikke tatt på seg ordentlig klær og håret sto bustete til alle kanter. På én måte syntes han dette var helt greit, han var nesten litt lei av at jenta hans alltid brukte masse tid og krefter på å se ordentlig ut. Men samtidig så var dette noe som var veldig ulikt henne.

«Går det bra?» Spurte han, og så på henne mens hun plasserte kopper i skapet. Malin sukket. «Er det mye på skolen?» Hun nikket, og så litt oppgitt ut. «Får du ikke til leksene?» Spurte han bekymret, det ville i så fall være første gang fra hennes side, og Knut visste at han kunne ikke hjelpe stort, hvis ikke hun kunne klare det. «Det går greit for meg,» sa Malin. Og Knut skjønte med én gang hva hun mente. Han hadde stilt spørsmål ved det at også Tobias hadde valgt å begynne med samme fag som Malin. «Hør her Malin,» sa han, og så på datteren. «Det er ikke din jobb å få ham gjennom dette.» Malin sukket. «Men jeg vil jo det!» Sa hun, og så tilbake på pappa. Han la en hånd på overarmen hennes og ledet henne bort til kjøkkenstolene hvor de satte seg. «Jeg skjønner det,» sa han, «og jeg beundrer deg for det. Du er alltid så snill med andre du Malin, du har lyst til å hjelpe og lyst til å gjøre andre flinke.» De så på hverandre en stund, Malins hånd lå i de varme, store hendene til pappa. «Du kan ikke ta på deg ansvaret alltid, jenta mi,» fortsatte pappa. «Hvis Tobias skal klare seg på skolen så må han gjøre det selv, du kan ikke alltid være der.» Malin så litt trist ut. Dette hadde aldri vært et problem tidligere, men mengdene av skolearbeid og Tobias’ manglende evne til å henge med gjorde det stadig vanskeligere. «Jeg tror i hvert fall at du skal la ham velge den enkleste matten, de der akademiske greiene det ligger ikke for ham.» Malin så ned i bordplata. «Men tror du han klarer den andre matteklassen da, hvis ikke jeg er der med ham?» Knut visste ikke helt om han skulle bli oppgitt eller stolt av å ha en datter som tok slik ansvar. «Han må klare det selv, Malin,» sa han, og så henne inn i øynene. «I alle de andre fagene er han sammen med deg i klasserommet, men han klarer ikke å følge ditt nivå, og han kan ikke få hemme deg, du må få lov å utvikle deg du også.» Malin så inn i de store, trygge øynene hans, og visste at han hadde rett.

Litt trist gikk hun ut for å snakke med Tobias om dette, hun fikk et oppmuntrende klapp på skuldra av pappa før hun forlot kjøkkenet og gikk med tunge skritt bortover gangen. Hun åpnet døra til rommet sitt og hørte at Tobias snorket. Stakkar, tenkte hun. Han hadde rett og slett slitt seg helt ut for å prøve å få til alle leksene. Malin gikk inn på rommet og gikk ned på kne ved senga for å stryke ham litt på kinnet, da hun oppdaget det. «Tobias!» Sa hun, forskrekket. Han gryntet idet han våknet og gned seg i øynene. I skrittet hans kunne Malin tydelig seg en håndballstor våt flekk av tiss. «Men kjære deg Tobias, sovna du så dypt?» Han så ned på buksa si. «Faan,» sa han idet han så hva som hadde skjedd. «Hvordan skal jeg klare videregående, når jeg ikke klarer å slutte å tisse på meg en gang! Jeg kan like godt bare begynne i barnehagen igjen!» Sa Tobias, full av fortvilelse idet han reiste seg fra senga, og Malin tok imot ham med en god og trøstende klem.

Kristine lå på sofaen med hånda liggende i det våte bleieskrittet. Hun koste seg. Det hadde vært litt deilig det at hun ikke kunne holde seg, og tissa mer enn det bleia tålte. Bare hun kunne hatt en kjæreste nå, ei søt jente som ikke brydde seg om Kristine var våt under skjørtet. Anniken hadde vært snill mot Kristine, og latt henne utforske nye ting sammen med henne, men det kunne aldri bli det samme som å ha ei jente på sin egen alder som virkelig elsket henne. Kristine drømte seg bort, bilder av pene jenter danset over netthinnen, plutselig så hun for seg Thea. Åh, vakre Thea. Men Thea så stygt på henne, og de andre dumme jentene fra skolen dukket opp, og håpet brast igjen. Hun tørket et par tårer fra øyekroken samtidig som hun tisset litt igjen. Hun kjente at hun måtte noe mer, og hun presset litt mens hun tenkte på den søte lille bæsjeklumpen som Malin hadde fått i trusa si da de var i Danmark. Nå kom det en liten klump i bleien, kjente Kristine, og hun frydet seg over følelsen av den i den våte rumpa si. Men slik kunne hun ikke ligge lenge, pappa kunne komme hjem, og da ville han oppdage henne. Hun måtte ut på badet for å vaske seg.

Hun reiste seg opp, og så at de fuktige føttene lagde fotspor de par første skrittene. ‘Uff, hva er det jeg driver med?’ Tenkte hun et øyeblikk. Men så kjente hun den gode følelsen av det våte stoffet nedover beina, den varme bleien og den lille klumpen som så vidt kunne kjennes i den fuktige rumpa. Kristine skvatt høyt da døra plutselig gikk opp. Kristine stivnet helt et øyeblikk der hun sto i gangen. Pappa kom inn og så på Kristine som sto der som forsteinet. Hun kjente at hun rødmet, og så løp hun alt hun kunne ut på badet. Hun bannet lavt. Hun vrengte av seg plagg for plagg. Først det tørre, det var greit, og så strømpebuksa. Den satt klistra inntil de våte beina, og nå angra hun skikkelig på det hun hadde gjort. Hun hadde brukt alt for lang tid før hun gikk på badet, pappa måtte jo komme hjem en gang, hun skjønte ikke hva hun hadde tenkt på. Vanligvis brukte hun å dra trusebleien forsiktig nedover beina og se nedi og nyte synet av en våt og gul innside, men nå bare rev hun opp sidene på bleien og kastet den med én gang. Først da hun hadde gjort det kom hun på at hun ikke hadde sett noe bæsj i bleia idet hun tok den av. Hadde det bare føltes som det kom litt? Nei, etter å ha tatt et par skritt på badegulvet så kjente hun at den var bak i rumpa. Forsiktig, så det ikke skulle komme noe på gulvet satte hun seg på do for å tørke av seg bæsjen. Hun tømte seg helt også, så hun ikke skulle risikere flere dumme uhell. Hun var sikker på at pappa hadde fått med seg alt. At hun hadde tissa på seg, åpenbart. At hun hadde bleie, og sikkert at det luktet bæsj fra den også. Vanligvis var hun rask med å gå ut med den lille søppelposen fra badet hvis hun hadde noe hemmelig der, men det var ikke nødvendig nå, for hun var avslørt likevel. Hun sto i dusjen, og tenkte på hva som ville komme nå. Pappa hadde ikke sett henne bruke bleie på lenge. Selv om de hadde vært enig om at hun kunne få bruke det av og til, så trodde nok pappa at hun hadde vokst fra det nå.

«Har du hatt et lite uhell eller?» Pappa sto og vasket av sofaen med en våt klut, heldigvis var det skinn. Kristine bare så ned, og nikket. Det var kommet en ganske stor dam i sofaen. «Det er ikke så farlig, hvordan gikk det med klærne, ble skjørtet vått eller?» Kristine ble enda flauere nå som pappa stilte henne så mange spørsmål, det verste var nesten den helt hverdagslige tonen han hadde, som om dette skjedde hver dag. «Du får ta på deg bleie neste gang du skal hvile middag!» Sa pappa, i en fleipete tone og så på henne. Kristine begynte å smile litt selv. Først fordi han sa det så morsomt, men så gikk det opp for henne at da kunne han ikke lagt merke til bleien hennes, og da smilte Kristine enda bredere. Pappa kom og ga henne en klem som hun tok godt imot. ‘Nå hadde jeg jammen flaks!’ Tenkte hun, mens pappa løftet henne et par centimeter opp fra gulvet, slik han alltid pleide å gjøre da hun var mindre.

Ida kom inn sammen med venninna Susann. Anne hjalp Ida av med uteklærne, og kunne lykkelig konstatere at buksa var like tørr. Susann fikk av seg det meste selv, men da utebuksa var dratt ned var det helt klart at hun ikke var like tørr som Ida. Ida gispet ved synet av venninnens uttissa bukse, den var våt helt ned til anklene. «Uff da, har du hatt et uhell?» Spurte Anne henne. Susann nikket og så ned mens hun begynte å gråte litt. Ida var sur. Hvorfor hadde ikke Susann sagt noe?! Når hun hadde tissa på seg, kunne sikkert hun også gjort det, uten å få for mye skjenn av mamma. Men hun hadde trodd at de begge hadde holdt seg hele tiden de var ute, og da kunne ikke hun komme inn som den eneste med tiss i buksa, da ville ikke mamma være like blid mot henne. Ida skulle spørre Susann etterpå, kanskje hun hadde gjort det med vilje til og med, men helt uten å fortelle henne om det. Dårlig gjort. Hun syntes det var rart, som oftest kunne hun se på de andre at de måtte tisse, men i dag hadde hun ikke lagt merke til noen ting. Susann måtte ha skjult det veldig godt. Mens mamma hjalp Susann med å vaske og skifte, måtte Ida løpe opp på do, så ikke hun risikerte å bli våt. Takket være at hun hadde holdt seg hele tiden ute, var hun veldig trengt. Hun tenkte at neste gang de skulle ut, så skulle hun snakke om dette. For hvis Susann ikke gadd å gå på do, så ville ikke hun heller!

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 14 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4320  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024