Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 46: Ferieturen del 2

Malin og Kristine gikk sammen mot doen. Begge hadde truser under pysjbuksa som nå var litt ekle. Malin kjente at restene av tiss og av kosen gjorde trusa hennes litt stiv nå som det hadde tørket. De fant seg hver sin bås, og det sildret i porselenet. De gikk ut igjen samtidig, og ble stående utenfor båsene med klær og håndkle i hendene. De så mot de litt større båsene, bortenfor toalettene. «Dusje sammen?» Spurte Malin. Kristine smilte bredt, og nikket. Så fant de seg en ledig dusj, og gikk inn begge to. Kristine kunne ikke fri seg fra å tenke tanken, kanskje var det frekt å tenke sånn, men Malin var penere og søtere enn Anniken. Yngre og deiligere. Nå kledde hun av seg, alle klærne.

Malin så på den nakne Kristine. «Skal du ikke snart ta vekk den der?» Spurte hun, og så på den hårete dusken hun hadde i skrittet. Kristine så litt forlegent ned, hun hadde nok tenkt på det, men hun visste ikke helt hvordan. Nå tok Malin fram en barberhøvel og begynte å barbere seg selv mellom bena. Kristine ble stående og se på. «Du også?» Spurte Malin da hun var ferdig. Kristine så fortsatt litt sjenert ut over dette, hun så ned i gulvet, og på håret sitt der nede. Hun hadde hatt det ganske lenge nå, det begynte å bli ganske tykt og fyldig. Hun lurte på hvordan det ville være å bli helt glatt og ren igjen, sånn som da hun var liten. «Det er litt deilig skjønner du!» Sa Malin, og viste til sitt eget glatte kjønn. Nå fikk jo Kristine en unnskyldning til å virkelig stirre, og hun studerte Malins nybarberte hud. «Og så blir det jo litt greiere å tisse og sånt da!» Sa Malin, «for du slipper at dusken blir våt!» Kristine våget seg noen skritt nærmere Malin, som sto med høvelen klar. Malin hvisket: «Og så kiler det litt ekstra når du lar det komme i trusa!» Kristine smilte, og stilte seg helt inntil Malin, slik at hun kunne hjelpe henne. Og snart var Kristine like glatt der nede som Malin var. «Deilig!» Sa Kristine, og kunne ikke slutte å kjenne over den myke huden mellom beina. Malin nikket og smilte til henne. «Fine Kristine!» Sa hun, og strøk fingrene gjennom håret hennes. «Dette må du vise til Anniken,» sa hun, med et lite blunk. Kristine ble først litt redd for hva Malin visste, men så smilte hun, og tenkte på hva Anniken ville si, nå som hun hadde blitt helt glatt der nede hun også.

Den dagen forløp mye kjedeligere enn gårsdagen. De var på forskjellige museer og sånt. Kristine gikk rundt og så på alt sammen i det som føltes som måneder og år. Hun tenkte med lengsel tilbake på gårsdagen, og det hun og Malin hadde gjort. Og Malin som til og med hadde bæsja på seg! Men i dag var de alle samlet, og begge måtte gå på do som store jenter skal, og ikke kunne de vel unnskylde seg med at de ble skremt av et uskyldig maleri på en vegg akkurat. Endelig hadde de kjørt tilbake til campinghytta, og de satt i den store sofaen i stua. Malin lurte på om det ikke snart ble noe å spise. «I dag skal vi gå ut og spise!» sa Tore. Anniken så for seg en bra restaurant, med deilig mat og kanskje vin til og med.

Det viste seg at de ikke skulle på restaurant. Da de gikk ut, gikk de ned mot stranda. Der var det gjort klart et svært bål, og flere store griller var stilt opp. Det virket som alle gjestene på den lille campingen var samlet, og snart koste alle seg rundt bålet, og åt pølser og koteletter. «Dette er skikkelig digg!» Sa Tobias, som glefset i seg et saftig stykke kjøtt. Jentene koste seg, de også, og snart ble det livlig musikk fra et par gutter som spilte gitar og sang ved bålet. Malin kjente at hun nok skulle tatt en tur opp til toalettene, de hadde fått brus, og hadde drukket mye. De satt på stokker rundt bålet, og det begynte å bli temmelig mørkt. Anniken drakk øl, og når Tore ikke var der dultet hun borti Malin og spurte om hun ville smake. Malin tok en slurk. Det var ikke så godt, men det bruste herlig i hele kroppen. Hun tok boksen mot munnen, og tømte og svelget flere ganger. «Det får klare seg!» Sa Anniken, og tok boksen fra henne. Malin så skuffet på henne, men nå kjente hun at hun ikke hadde klart å holde igjen, og det var kommet en våt flekk i buksa. Hun kjente den varme og gode følelsen i kjønnet, samtidig som det plutselige inntak av alkohol gjorde sitt. Jaja, tenkte hun, buksa var mørk, og ingen kom til å se det her i mørket. Bålet var det eneste lyset de hadde, og det måtte snart være midt på natta. Kristine ville også ha øl. «Nei!» Sa Anniken, og bøyde seg nærmere. «Jeg husker hvordan det gikk sist gang!» Tobias fikk litt, men han syntes ikke det var noe godt, og klarte seg med den første lille slurken. Anniken gikk bort til en gjeng med større jenter som hadde begynt å danse til musikken. Tobias satte seg helt inntil Malin, og tok hånden hennes. «Dette var jo koselig!» Sa han, og så på bålet og alle som hadde en fin kveld. Det var fortsatt mange barn der også, som sikkert fikk lov å være mye lengre oppe enn vanlig. Malin så at det var mange, spesielt gutter, som brukte trærne og buskene like ved til å tisse i. Selv brydde hun seg ikke, og bare lot det komme der hun satt hver gang behovet meldte seg. Tobias merket ingenting.

Tore kom tilbake og satte seg ved siden av med en ny øl. «Hvor er Anniken?» Spurte han. Malin pekte i retning alle som danset, og Tore smilte. Det var jo gøy at de kunne ha det litt moro. Kristine løp for å tisse borte ved buskene, Malin så på henne, og slapp en ny skvett i buksa. Det ble varmt og godt i skrittet, og det var deilig å sitte sånn inntil Tobias og tisse, uten at noen merket det. «Vi går og henter mer brus!» Sa Tobias, og rykket Malin med seg før hun rakk å tenke seg om. Tore la merke til at stokken var vesentlig mørkere der Malin akkurat hadde sittet, i forhold til det øvrige grå treverket. «Du burde nok gå og skifte,» sa han til henne. Malin ble sprutrød i ansiktet, noe så flaut! Hun, snart voksen, hadde tissa i buksa, og nå var hun akkurat blitt oppdaget. Hun skammet seg, og så på den våte flekken som tydelig syntes på stokken. Hun syntes alle så på henne, og hun tok med seg Tobias og løp tilbake til hytta. Tobias trev tre flasker brus fra kjøleskapet, og ville ha med seg Malin ut igjen med det samme. «Tobias!» Sa Malin høyt, «hva er det du gjør? Jeg kan ikke gå ut igjen sånn!» Hun pekte ned på skrittet i buksa si. Her inne i lyset kunne man tydelig se hva som hadde skjedd i Malins mørke jeans. Tobias begynte å venne seg til det, at han av og til så henne i våt bukse. Og i alle fall hadde han vent seg mer og mer til tanken at det var noe kjæresten hans likte.

«Ingen ser det i mørket!» Sa Tobias, og trakk i Malins hånd for å få henne med seg. «Men faren din vet hva jeg har gjort!» Sa hun, «jeg kan ikke gå ut mer! Ikke uten å skifte i alle fall.» Tobias slapp hånda hennes og mumlet et «ok». Malin ble bare stående der. «Ja, skal du gå og skifte da eller?!» Sa Tobias, som var utålmodig på å komme ut til festen igjen. Malin sto i litt andre tanker. Her sto hun, i tissevåt og deilig bukse, med kjæresten rett foran seg. Og ikke bare det, men nå hadde de hytta helt for seg selv. Hun bet seg i leppa. «Jeg må tisse,» sa hun, og så på Tobias. «Enda mer?» Spurte Tobias. Malin nikket. «Du får gå på do da,» sa han, og var fortsatt litt utålmodig og ville komme seg ut igjen. Men nå var Malin alt for yr i kroppen. Hun ristet på hodet og gikk inntil kjæresten og tok begge hendene hans. «Jeg vil være her jeg.» Sa hun, «her, sammen med bare deg!» Nå gikk det opp for Tobias at de faktisk var helt alene her. Malin trakk ham med seg nærmere midten av gulvet, og nå så han at det glinset i buksa hennes mens han hørte en svak vissling der nede. Tobias kunne ikke tro hva kjæresten gjorde, han så opp på henne, og hun gliste av ren lettelse og glede.

De holdt hverandre i hendene hele tiden mens Malins bukse ble fullstendig uttisset. Hun smilte fortsatt like bredt. «Ta på meg!» Ba hun, da den svake lyden hadde stoppet. Tobias tok på låret hennes, kjente det gjennomvåte jeansstoffet mot fingrene. Han så ned, det hadde kommet noen dråper på gulvet. Malins sokker hadde våte striper. «Kom!» Sa Tobias, og trakk henne mot soverommet. «Nei!» Sa Malin, og ristet på hodet. «Vi har ikke noe tisselaken, det er bedre vi tar sofa’n!» Tobias så på henne et øyeblikk. «Hva om noen av de andre…» Malin blunket til ham, mens hun gikk bort og låste døra. Den dyvåte buksa lagde rare lyder mens hun gikk. Malin så på Tobias, og smilte. Så løp de mot skinnsofaen, slengte seg oppi og begynte å kose med hverandre. Tobias kjente han ble våt av Malins tissebukse, men det ga han blaffen i. Klesskift hadde de nok av. Malin var ekstra kåt i den våte buksa si, og kneppet den opp og tok kjærestens arm inni. Det var trangt, for jeansen satt tight i skrittet hennes. Men det var bare deilig, og Tobias masserte henne mot den dyvåte trusa hennes. Det luktet deilig tiss og øl av henne. Hun skjøv rumpa opp og ned fra sofaen for å hjelpe til, samtidig som hun for første gang grep ned i buksa til kjæresten og fikk tak på det hun lette etter. Tobias gispet. «Ikke stopp!» Sa Malin, mens hun begynte og runke ham i buksa. Tobias fortsatte. Og med den stive staken til Tobias i hånda, og hans hånd mot hennes uttissa truse, kom Malin i en kjempeorgasme. Hun stønnet høyt, ga blaffen i om noen utenfor hørte dem, og fortsatte å runke Tobias til han kom han også.

Det neste som skjedde var at det banket på døra. Begge skvatt opp, og Malin syntes det kjentes ut som hun tissa i buksa igjen. «Du åpner!» Sa hun til Tobias, og ga ham et skubb i retning døra, mens hun selv løp i retning soverommet. Tobias stappet skjorta i buksa igjen og gikk for å åpne døra. Anniken og Kristine veltet inn, de var våte i håret. Det hadde plutselig begynt å striregne, og begge jentene var dyvåte, og lurte på hvorfor i all verden det tok så lang tid å åpne døra. Det så ut som Anniken hadde spandert øl på Kristine likevel, for da de gikk inn i hytta, var de ikke helt stødig noen av dem. Kanskje best at de hadde gått inn, noen ville nok stusse på å se en fjortenåring såpass brisen. Heldigvis var de to jentene så opptatt med hverandre, at de ikke hadde oppdaget Malins klissvåte olabukse. «Vil du se på den nye, glatte og våte musa mi?» Spurte Kristine Anniken, tydelig påvirket av drikken. Tobias vekslet blikk med Malin, og idet en tydelig kåt og beruset Anniken dro med seg Kristine inn på soverommet, så tok Malin tak i Tobias´ hånd og dro ham med seg ut. «Hvorfor meg?» Spurte Tobias. Han skjønte hvorfor hun ville ut i striregnet, for det kunne dekke over uhellet i buksa. Men han trengte da vel ikke å bli våt for det? «Faren din kommer vel snart, han vil vel neppe være ute lenge i regnet, han heller, og det ser vel rart ut hvis én av oss er helt tørr?» Tobias måtte innrømme det, han og Malin gikk jo i grunnen sammen hele tiden.

«Det er jo litt deilig med dette regnet også, egentlig, det er jo ikke kaldt,» sa Tobias. Malin smilte til ham, og danset i regnet som fikk håret hennes til å piske henne mot skuldrene. Tobias så på henne, så på den våte buksa hennes, spesielt den snertne baken. «Jeg skulle egentlig gått og tisset,» sa Tobias ut i lufta. Malin lyste opp og så spent på ham. Hadde han tenkt det samme som henne? At han kunne gjøre det, akkurat her? Nå fikk han et rart blikk, Malin trodde hun visste hva som skjedde. Hun så på ham, han så fortsatt fjern ut. Malin nærmet seg, og forsiktig så hun seg rundt før hun la hånden sin mot bulen i bukseskrittet hans. Der strømmet det varmt og godt under Malins hånd, og hun ble så kåt igjen at hun måtte legge hånda si i sitt eget våte bukseskritt. Men, som Malin hadde tenkt, nå kom Tore. Søkkvåt han også, det var ikke til å unngå i dette været, og bålet hadde nå sluknet og sendte ut masse grå røyk i stedet. De gikk inn sammen med ham, og Tobias knep av etter å ha tømt seg helt i buksa.

«Jøss, for et vær!» Sa Tore, idet de kom inn i hytta. Malin hadde hørt noen hastige lyder fra naborommet. Jentene på soverommet hadde visst blitt overrasket over at det kom folk i hytta igjen, og Malin foreslo øyeblikkelig å sette på litt musikk. Så ble de overrasket alle sammen da det plutselig banket på døren igjen, og en slank dame på kanskje 30 kom inn. «Skulle du lade mig blive igjen der ute?» Sa hun. Tore ble sprutrød i fjeset, og Malin var kjapp med å dra med seg Tobias inn på soverommet. «Best å la disse to være alene,» sa Malin, og måtte le litt. Tobias så forvirret ut. «Skal vi ikke kle av oss?» Spurte Malin. «Jeg skjønte det sånn at det kanskje var skjedd et lite uhell?» Sa hun, mens hun gliste, og så på buksa til kjæresten. «Og du da?!» Sa Tobias, før de kniste litt begge to og tok av seg buksene. Alt var vått, men det ga de blaffen i. De fant et håndkle, og tørket av seg det verste før de la seg i senga. Malin snuste inn lukten som hadde satt seg litt i begges hud. Og så hørte hun at det kom noen lyder fra Anniken og Kristine også, på andre siden av veggen. «Børnene har vidst lidt skøy!» Sa en silkemyk stemme inn i Tores øre, ute på sofaen. Og dermed var det nå tre par i den lille hytta som koste seg til lyden av musikken og regnet som pisket mot taket utenfor.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 14 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4319  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024