Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 45: Ferituren del 1

Tore så takknemlig på Tobias da han akkurat hadde hjulpet ham med å rydde opp etter frokosten. «Kan ikke du ta med jentene ned hit? Det er noe jeg vil prate om,» sa Tore. Tobias nikket kort og løp opp. Malin hold akkurat på å pakke ut de flunkende nye skolebøkene som hun hadde fått tilsendt fra bokhandelen. Tobias sukket. «Ser du på skolebøkene alt nå? Det er jo en uke til skolen starter enda!» Sa han. Malin så på ham. «Er de ikke fine?» Sa hun, og nøt synet av jeipen han satte opp. «Men bli med ned en tur, det er noe pappa vil si.» Malin slapp boka og ble med ut. På veien fikk de med seg Anniken som var i ferd med å vaske gulvet for tredje gang etter de to tisseuhellene som hadde vært i ferien. Tobias var spent på hva pappa hadde å si til dem.

De satte seg ned rundt stuebordet, Anniken satt sammen med Malin i sofaen. Tobias satt sammen med pappa. Dette var noe han hadde begynt med i det siste, å sette seg på andre siden av bordet for Malin, i stedet for ved siden av henne. På den måten kunne han bedre se hvor fantastisk nydelig jenta hans var. Tore kremtet, alle var spent på hva han hadde å si. «Siden det faktisk er igjen en uke av ferien deres har jeg lurt på om vi ikke skulle ta oss en liten tur,» sa han og viste fram en brosjyre for danskebåten. «Yes!» Utbrøt Tobias, og jentene smilte de også. Det var ikke akkurat så ofte de hadde dratt på tur, tenkte Anniken. «Malin, du kan godt få lov å bli med du også, hvis det er i orden med Knut.» «Jeg skal ringe å spørre med det samme!» Sa Malin og reiste seg. «Vent litt!» Sa Tore, og så på brosjyren en gang til. «Tilbudet inkluderer to voksne og tre barn,» sa han, og viste fram siden. «Anniken går som voksen, så da er det plass til en til av dere yngre,» sa han. «Malin, har ikke du en venninne?» Han så på henne. «Kristine tenker du på?» Sa Malin. Tore nikket, og så på Anniken. «Jeg har inntrykk av at du også kjenner henne?» Sa han, og så på datteren. Anniken ble lyserød og måtte se en annen vei et øyeblikk. «Eh, joa,» sa hun, og Tobias måtte kvele en latter sånn som søsteren rødmet. «Topp!» Sa Tore, «kan ikke du spørre henne Malin?» Malin nikket og snudde seg rundt for å gå og ringe. Hun smilte når hun tenkte på Annikens røde fjes, og tenkte dette kunne bli litt flaut, men selv syntes hun det var bare moro.

Siden de hadde bestilt så sent hadde de fått en hytte uten bad. Det var bare to soverom også, med hver sin store dobbeltseng. Den inne hos Tobias og Malin var ekstra stor. Derfor måtte de første natta ligge der alle tre, altså Anniken, Tobias og Malin. Men det var litt trangt. Spesielt syntes Tobias det, siden han måtte ligge i samme seng som søsteren. Det hadde sikkert gått greit nok det for en liten stund, hadde det ikke vært for Tobias’ nattlige problem med å holde seg. Og selv om Anniken visste om problemet, visste hun ikke at Malin hadde tatt med bleier til ham, som han brukte hver eneste natt. Heldigvis klarte han å skjule den under pysjbuksa, men han var avhengig av at søsteren ikke så den tydelig, for man kunne se at rumpa var større enn normalt. Den første natta gikk uten problemer og Tobias pustet lettet ut.

Tobias ville helst i dyrehagen, så Anniken og pappa ble med han dit. Greit nok det, tenkte Malin, så fikk jo familien litt tid for seg selv. De hadde satt av henne og Kristine i Tivoli, noe de hadde gledet seg aller mest til. Kristine kunne ikke tro at de fikk lov til å dra alene, og det sa hun til Malin. «Sier du, som har vært på skikkelig fest og alt!» Sa Malin, og de flirte. De begynte med karuseller og berg- og dalbaner. «Kjempegøy!» Sa Kristine, og jublet etter en spesielt artig tur. Hun kjente at om de skulle ta flere sånne måtte hun finne et sted å tisse først, men hun sa ikke noe. De gikk en runde, og Kristine så de små husene som var merket med mann og dame på blå skilt. De så gamle ut, sikkert ikke så koselige, og det sto lange køer der, sånn som ved alle attraksjonene. Kristine dro litt i den mørke shortsen, fargen var ikke tilfeldig. Siden det var bare hun og Malin som var sammen i dag, tenkte hun at de kanskje skulle slippe å bruke de kjedelige doene. Men hun turte ikke spørre Malin blant alle disse menneskene, om de skulle tisse på seg. Malin hadde også mørk shorts så Kristine, en tight en i lycra eller noe. Aller helst ville hun bare finne en god unnskyldning for å tisse på seg, og der så hun det endelig, et spøkelseshus! «Kom, vi går dit!» Sa hun og pekte så Malin skulle se. Spøkelseshus var ikke Malins favoritt, men hun tenkte at så lenge Kristine var med ble det sikkert gøy, og hun kunne jo ikke være feigere enn henne som var nesten to år yngre. De tok en brus på veien, og fikk i seg mye sukker, og væske. «Jeg kommer til å tisse på meg!» Sa Kristine mens hun hoppet opp og ned i køen mens de så på plakatene av skumle skjelett og gjenferd. Å si dette sånn rett ut midt inne i køen overrasket ingen, det var flere lignende utbrudd blant andre som sto der. Det var jo noe man ofte sa. Malin lurte på om hun faktisk mente at hun kom til å bli våt i buksa. Selv kjente hun seg ikke så trengt enda.

Det viste seg at det var vogner som skulle ta dem gjennom spøkelseshuset. Man satt ikke, men sto. Det var slike støtter som man lente seg mot, og en bøyle som gikk ned foran. Det kom et rykk, og så bar det inn i huset gjennom en dør som slo opp, og masse røyk kom rundt dem. De så ikke vognen foran, det var nok timet slik at de lå et rom foran hele tiden. Men de hørte hylene deres allerede. Kristine kjente at hun aldri i verden kom til å komme ut herfra med tørr bukse, brusen hadde også begynt å gjøre seg gjeldene, og nå hadde hun jo unnskyldningen. Hvem som helst kunne vel ha et uhell i et spøkelseshus! De første rommene var fylt med alt jentene hadde ventet seg. Blinkende lys, røyk, spøkelser og spindelvev over alt. Men i det tredje rommet de kom inn i var det helt mørkt. Vognen gikk tregt her føltes det som, ende det var vanskelig å vite siden de ikke så noe. Etter en stund ble øynene deres vant til mørket og de kunne skimte konturene av det som så ut som en lang gang i et veldig gammelt hus. Det var brede lister i gulv og tak med gamle utskjæringer. På veggene var det bare mørk, stripet tapet. «Uæh!» Utbrøt Kristine idet noe traff dem fra sia og ble opplyst. Malin skvatt så det var så vidt hun ble stående på vogna og rommet ble fylt av lyd og blinkende lys. Hjertet banket hardt da Malin skjønte at det var noe tøygreier som hadde sveipet over dem, og de nærmet seg enden av det lange rommet. Begge to hadde blitt skremt, og når lydene dempet seg hørte Malin at det plasket svakt mot plastgulvet i vogna. Kristine sto ved siden av henne og tisset på seg. Malin skjønte henne godt, dette var virkelig skummelt, og det var ikke over enda.

De kom gjennom neste dør, og nå bar det plutselig nedover! Det kom vind som pisket dem i trynet og det virket som de var i fritt fall da lyset kom på og de så at det var et glødende hav av lava de var på vei ned i. Plutselig kom det et digert tordendrønn og et sikksakklyn delte rommet i to. Malin skvatt og mens de merket at det begynte å regne på dem så kjente Malin at tisset rant i shortsen. Så kom den skumle Dracula-latteren som Malin virkelig hatet, og hun hylte da noe denne gangen traff henne først. Det svevde foran dem og lyste opp med rød munn og fæle hoggtenner. Malin kjente frykten stikke langt inn i brystbena mens de braste gjennom lavagulvet og trillet rolig ut i en vanlig utgangshall. Nå merket de at regnet, som hadde kjentes veldig vått der inne i vinden, i virkeligheten bare hadde laget noen få dråper på skuldrene. Langt verre var det med shortsene til de to jentene som nå var gjennomvåte av tiss. Kristine rødmet, mens Malin svelget i det hun kjente en uvant følelse mellom lårene der bak. Forsiktig før de nådde enden av køen hvor de skulle hoppe av, kjente hun med en hånd i den våte rumpa. Hun kjente ikke så mye, men når hun skrevde ut av vognen var det ikke lenger noen tvil. Malin hadde bæsja på seg.

Hun sa ikke noe, bare gikk tett inntil Kristine og rett forbi alle andre som sto i kø for å kjøpe bilder av seg selv som var tatt inne i huset. Malin ba en stille bønn om at ingen av bildene viste at de hadde tissa på seg, for bildene ble vist til alle på store skjermer langs veggene. Malin turte ikke se, hun bare gikk videre. Hun kjente den ekle følelsen i rumpa når hun gikk etter uhellet der bak, og hun ble virkelig flau. «Hej, dere to!» Sa en dame som sto bak en kasse på vei til utgangen. «Vent, så skal i få en present!» Sa hun, med den vanlige danske tonen. Hun tok fram noe rødt fra en kasse under disken og kikket på lappene med størrelsene. «Værsågod!» Sa hun, og smilte, og rakte dem en rød T-skjorte hver. Kristine hold dem frem, og begge brøt ut i latter mens de nesten ble like røde i fjeset som skjortene var. På skjortene sto det: «Jeg tissede i bukserne i spøgelseshuset!» Og så var det bilde av det skumle huset, og Tivolilogo nederst. Damen smilte bare til dem idet de gikk knisende ut. «Jeg skal ha på meg min, skal ikke du?» Spurte Kristine, som tok det hele med humør, og tok på seg skjorta utenpå sin egen bluse. «Du er gal!» Sa Malin, men tok på seg sin hun også. Ingen kjenner oss her, tenkte hun. Men når hun begynte å gå, kjente hun på nytt at tisset var ikke det verste som var i hennes truse.

«Kristine?» Sa Malin, og så trist på henne, da de hadde gått litt unna den verste folkemengden. «Jeg tror vi må gå hjem.» Kristine så sjokkert på henne, «hva mener du? Bare fordi vi er litt våte? Jeg vedder på at det er mange som gjør det der inne, hvorfor ellers tror du de lager sånne skjorter? Ja, se der!» Sa hun og pekte. Der, kanskje 50-60 meter foran dem gikk det ei jente med akkurat samme rød skjorte som dem, og når hun snudde litt på seg og gikk bort til en attraksjon kunne de tydelig se at hun var våt i rumpa. Hun hadde jeansshorts på, og Kristine skulle ønske hun var litt nærmere, så kanskje de kunne fått kontakt, liksom være flere som hadde hatt uhell. Hun så pen ut med langt lyst hår, kanskje hun var norsk hun også? «Det tørker sikkert fort!» Sa Kristine, og så på Malin som så etter hvor våt shortsen hennes var. «Hvordan så hun dama at vi hadde tissa på oss?» Sa Malin. «Det vises jo ikke akkurat så godt?» Kristine dro litt på det. «De har sikkert et sted med kamera hvor det er veldig lyst,» sa Kristine, «eller kanskje de så dammen i vogna vår!» Sa hun og kniste. Malin måtte smile hun også, men syntes ikke det var like moro. «Jeg tror vi må hjem likevel,» sa Malin, og så trist ned. «Hvorfor det?!» Sa Kristine, som slett ikke ville dra. «Se på hun andre,» hun viste i retningen den andre jenta hadde gått, «hun gikk på en ny karusell hun, selv om hun hadde tissa på seg!» «Det er ikke det,» sa Malin, og var lei seg for å skuffe Kristine. Selv om det var hennes beste venninne føltes det utrolig vanskelig å få sagt det. Rart at hun ikke kunne kjenne lukten, syntes Malin, men nå sto de jo ute, så den kjentes kanskje ikke så godt allikevel. «Jeg har bæsja på meg,» sa Malin, og så skamfult ned.

«Uff da,» sa Kristine, og skjønte nå hvorfor Malin ikke ville ta flere karuseller. «Men vi kan jo ikke gå hjem heller, det er jo dritlangt!» Sa Kristine. «Du vil vel ikke ringe til Tore? Da må vi jo si hva som har skjedd og alt!» Kristine hadde rett, det ville være utrolig flaut å ringe for å spørre om de kunne hente dem, og si at hun hadde bæsja på seg som en annen treåring. «Jeg går og kjøper nye klær til deg,» sa Kristine. «Det er da klesbutikker her, hva vil du ha?» En stund etter sto Malin og ventet på Kristine ved noen trær utenfor et av toaletthusene. Kristine hadde sagt de fikk gå inn der det var handicap og stellerom. Nå kom hun med en liten pose fra klesbutikken, og dro Malin i retning doen. «Tror du ikke folk ser rart på oss om vi går inn der?» Spurte Malin. De eneste som hadde gått inn den døra mens hun hadde stått og sett på var mødre med skrikende babyer og folk som satt i rullestol. «Tuller du?» Spurte Kristine. «Alle skjønner vel at vi skal skifte, alle ser jo hva vi har gjort!» Sa hun, og pekte på Malins skjorte. Det var sant, tenkte Malin og sukket mens de trasket inn.

Det var romslig der inne og begge jentene hadde mer enn nok plass til å ta av seg. «Unnskyld, men jeg må bæsje litt jeg óg,» sa Kristine og satte seg ned på den høye doen. Malin sa at det var vel ikke noe å unnskylde seg for, mens hun trakk ned trusa som allerede var bæsja i. Malin var flau. Alt hadde vært et uhell. Det å bli litt våt, det kunne hun takle, men at hun faktisk hadde… Nei, det var litt drøyt. «Jøss, det var jo ikke noe det jo!» Sa Kristine som kikket på Malins truse. «Bare en bitteliten klump! Ikkeno’ å være flau over. Jeg mener, det var jo dritskummelt der inne!» Sa hun, og lo av sin egen vits. Malin klarte å le litt hun også, og bæsjen var faktisk mye mindre enn den kjentes ut som. Hun gikk bort til den store søppelkassen som var for bleier og sånt, og kastet bæsjetrusa nedi. Så tørket begge jentene seg i rumpa før de tok på seg trusene og inn i de våte shortsene igjen. Begge jentenes shortser hadde vært gjennomvåte, men nå begynte de å bli litt tørrere. Det var bare ny truse Malin hadde bedt om, hun ville ikke komme hjem med ny shorts, for mye spørsmål, tenkte hun. Dessuten, nå som bæsjen var borte var det bare deilig å trekke på seg en våt og god tights, tenkte hun, og løp ut etter Kristine. «Hvilken skal vi ta først?» spurte Kristine, og så utover den delen av parken de ikke hadde vært enda.

Jentene koste seg lenge, og Kristine tissa på seg enda en gang mens de var der. Siden det var såpass varmt så hadde de drukket ganske mye vann og brus, så tisset luktet heldigvis lite. Men det neste som skjedde var langt mere frekt enn bare å tisse på seg. De gikk inn i køen til den siste av attraksjonene. Jentene hadde spart denne til slutt fordi den så aller råest ut, med flere looper og alt. Malin tenkte at hadde det ikke vært for at Kristine var med, hadde hun nok ikke turt denne på egen hånd. Det viste seg at den som sto sist i køen var en gutt som også hadde fått samme T-skjorte som jentene, bare at denne var blå da. Men det sto det samme på den, og begge jentenes blikk gikk ned på knebuksa hans, som var tydelig preget av en tur i spøkelseshuset den óg. Kristine kniste litt da hun så det. Gutten snudde seg og så Kristine og Malin komme mot enden av køen. Han studerte dem nøye. Jentene var nå blitt litt vant til dette, flere som hadde sett skjortene deres hadde studert dem nøye. «Hvorfor har dere fått sånne skjorter?» Sa gutten. Han var lubben, og tonen i stemmen hans var av det frekkere slaget. «Hvorfor tror du?» Sa Kristine i en litt spydig tone tilbake. «Men, dere har jo ikke…» Sa han, og så fra Kristine til Malin. «Har vi ikke det?!» Sa Kristine, og tok tak i guttens pløsefingre og la dem mot sin egen dyvåte shorts. Gutten fikk store øyne, og rødmet som en tomat. Dette vakte en del oppsikt i køen, og flere lo av gutten. «Vi går!» Sa han til kompisen, og så løp de begge ut av køen mens alle lo og pekte. «Den fiksa du fint!» Sa Malin, og klappet Kristine på skulderen.

Etter den banen var begge jentene utslitt etter å ha hatt det gøy en lang dag, så de satte seg på en benk og spiste en is mens de ventet på at shortsene skulle tørke. Malin sin hadde også blitt litt mer våt under den siste turen. Det gikk en god stund før de andre var ferdig i Zoo, og kom for å hente dem, så verken Kristine eller Malin var redd for at det skulle bli vått i bilsetene når de satte seg inn. «Hva har dere gjort da?» Spurte Tobias, og så på jentene. De måtte holde seg for ikke å knise, mens de fortalte om alt sammen, og omhyggelig unngikk alt som involverte våte klær. T-skjortene de hadde fått var trygt stappet ned i en pose. Tobias fortalte alt spennende fra Zoo, mens Anniken tydelig vis syntes det hadde vært litt langdrygt.

Denne kvelden fikk Malin og Tobias dobbeltsenga for seg selv. Anniken hadde omsider gått med på å ligge sammen med Kristine. Malin lå ved siden av kjæresten og de strøk litt på hverandre for å vise sin nøye med at de igjen lå sammen alene. Tobias strøk over Malins mage, og hun sukket. Hun kjente et visst ubehag der nede. «Hva er det for noe?» Spurte Tobias. «Ikkeno’,» sa Malin, men kjente at hun løy for seg selv. Hun sukket igjen. «Det er bare at, jeg må så innmari tisse.» Tobias så overrasket på henne. «Hvorfor gikk du ikke på do før du la deg?» «Jeg kjente ikke at jeg måtte,» sa Malin. Dette var ikke helt sant. Visst hadde hun kjent at det trykket litt i blæra da de sto og pusset tenner over kjøkkenvasken. Dette var den eneste vasken de hadde i hytta. Malin ignorerte at hun måtte på do, hun orket ikke å gå ut og bort til det halvskitne toaletthuset. Hun tenkte det ville gå over når hun la seg, men nå kjente hun at det gjorde nok ikke det, hun måtte rett og slett for mye. Hun trakk Tobias’ hånd vekk fra seg, hun kunne ikke risikere å tisse på seg, ikke hær, uten tisselaken og alt. Tobias var heldig, han hadde bleie på han, kunne tisse når han ville. Da kom hun på det.

«Tobias?» Sa hun, og så på ham. «Jeg må så tisse, jeg klarer ikke å holde meg jeg,» sa hun. Tobias, som først og fremst var innstilt på å være en oppofrende kjæreste tilbød å være med kjæresten og gå bort til toalettet. Malin tenkte på hvor mye styr det var å kle på seg, liste seg gjennom stua hvor Tore sov på sofaen, og så, ut blant alle andre som skulle på do før natta. «Jeg gidder ikke,» sa hun bestemt. «Men,» sa Tobias, litt forskrekket, «du kan jo ikke tisse på deg her! Det er jo ikke noe beskyttelse i senga.» Men det var da Malin presenterte kjæresten for sin gode idé. «Få låne bleien din,» sa hun til kjæresten. «Hæ?» Sa Tobias, og skjønte ikke hvordan det skulle løse problemet. Han tisset på seg nesten hver natt, han kunne ikke ligge uten bleie. «Du får den tilbake,» sa Malin, «bare la meg bruke den først, er du snill, jeg må så tisse!» Tobias hadde et uttrykk i fjeset som mest av alt lignet på: ‘er du gal?!’ «Bare ta av deg bleien. Den tåler jo to uhell, ikke sant?» Sa Malin. «Jo da,» sa Tobias, men skjønte fortsatt ikke helt hva Malin tenkte å gjøre. «Så da bruker jeg den først, og så får du den tilbake etterpå, ok?» Tobias dro litt på det, han hadde aldri helt utviklet den samme forkjærligheten for å ligge i våt bleie som det Malin hadde. Sikkert mest fordi hun kunne kontrollere det, mens for ham var det bare en dum ting som skjedde uten hans kontroll.

«Fort deg litt da!» Sa Malin, og holdt seg i skrittet. «Det kommer snart i senga her, ta av deg bleien!» Hun presset mot den rød trusa med hendene, hun hadde så lyst til å tisse i Tobias sin bleie, og at han skulle ta den på etterpå. Hun overspilte nok litt når hun lå og vred seg for å vise kjæresten at det hastet. «Hvis det kommer i senga så skylder jeg på deg!» Sa Malin i en ertende tone. Tobias så litt skremt ut, og trakk av seg pysjbuksa. ‘Yes!’ tenkte Malin for seg selv, ‘han gjør det!’ Tobias overveide en siste gang om han skulle gå md på dette, men skjønte at han ikke hadde noe valg, og trakk av seg bleia. De hadde ikke en eneste bleie for mye, for lageret var nesten tomt, så det var ingen til overs for Malin. Og ikke kunne de få kjøpt nye mens de var her nede, ikke uten at de andre fant det ut. Tobias dro ned bleia delvis skjult av dyna. Malin kjente at det hun nå skulle gjøre tente henne. Hun skjøv dyna helt til side sånn at han skulle tydelig se kjønnet hennes når hun nå dro trusa si ned. Tobias ga henne bleien, som fortsatt var tørr og fin. Det var en trusebleie, men av det litt tykkere slaget. Malin kjente at det var ikke umulig at lakenet fikk en flekk i seg uansett av bare opphisselse.

Hun dro på seg bleia, og Tobias lå og så på. Han syntes sprekken hennes var så søt, og syntes det var litt tennende likevel å tenke på at der han akkurat hadde hatt tissen sin, der var fitta hennes akkurat nå. Malin smilte når bleia var trukket helt opp. Og så slappet hun av. Åh, så deilig det var! Hun lå der og smilte til Tobias mens hun kjente bleien ble varm og våt mellom beina. «Takk, kjæresten min!» Sa hun, og så på Tobias. Han smilte tilbake, og så på bleien som begynte å få en lett gulfarge foran. Malin knep av og sluttet å tisse. Hun ville ikke tømme seg helt, for hun ville ikke at bleia skulle lekke hvis Tobias tissa mye i natt. Dessuten var det jo deilig å fortsatt kjenne at det var litt tiss i blæra, tenkte hun, mens hun sakte trakk av seg bleia igjen. Tobias var litt bekymret for at det skulle bli fuktig i senga av Malins tisserumpe, men han nøt synet av sprekken hennes som nå glinset i det våte. Mer synet av dette, enn den våte bleien frydet Tobias mens han trakk Malins tissebleie oppover beina. Når han trakk den på seg kjente han at det var mest i rumpa den var blitt fylt opp med varmt jentetiss. Malin så for seg hva han følte når han nå kjente på den varme bleia som hun hadde fylt opp. Gid det hadde vært omvendt! Hun trakk seg nærmere ham. «Kan du ikke vaske meg litt, jeg tror nesten jeg har litt tiss i rumpa mi her!

Tobias snudde seg mot sekken sin for å finne et par våtservietter. Han hadde aldri vasket kjæresten sin der nede før, men nå skulle han få lov. Han tok en av de tynne papirklutene og la den mot kjønnet til Malin. Hun trakk seg sammen og stønnet lavt, dels fordi kluten var utrolig kald, dels fordi det gjorde henne utrolig kåt. «Gni meg med den!» Ba hun. Og Tobias gjorde gladelig som hun sa. Han tørket henne godt, bak i rumpa som var blitt veldig våt, og fram igjen, hvor det var tydelig at hun syntes det trengtes ekstra mye. «Der ja!» Sa hun, og klemte beina sammen om Tobias’ hånd. Åh, så deilig dette var. Hun strakte ut en hånd og kjente på den våte bleia til Tobias, og tenkte på at det var hun selv som hadde gjort den våt. «Åh, Tobias, kan du ikke ta fingeren din inn, bare litt?! Ta vekk kluten!» Ba hun. Tobias kunne ikke tro at dette skjedde. Nå fikk han kjenne på henne, uten truse, uten klut, bare rett på den bare musa. Den første berøringen var nok til at han selv kom i den våte bleia si. Han førte fingrene langs det myke kjønnet hennes, og så vidt inn i sprekken. Det som kom var en eksplosjon av følelser, og Malin måtte bite seg i leppa for å kvele et høyt rop. Tobias skyndte seg med den andre kluten for å fange opp alle saftene som nå kom ut mellom beina hennes. Og mens han tørket henne kysset de noen lange og deilige kyss.

Kristine lå våken. Hun kunne ikke annet. Rommet til Malin og Tobias lå rett ved siden av, og hun kunne høre noen lyder der innefra. Selv om hun ikke kunne høre hva de gjorde, var hun sikker på at de gjorde noe deilig sammen, og hun ble misunnelig. Hun så mot Anniken. Kristine kunne ikke glemme hva denne jenta hadde gjort med henne den natta, etter festen. De begge hadde hatt våte truser, og de hadde kost seg med hverandre i senga, og kysset masse. «Anniken?» Spurte Kristine, hun ville vite om hun var våken. Hun fikk et lite grynt til svar. «Jeg får ikke sove jeg,» sa Kristine, med den søteste litte pikestemmen hun kunne få til. Anniken snudde seg motvillig rundt. Kristine lå rett ved siden av henne med de små, søte brystene godt synlig. Anniken kjente at det gikk en liten forbudt iling gjennom henne. Jenta som lå foran henne var så ren, så uskyldig. «Kan jeg få en nattasuss?» Spurte Kristine, fortsatt med småjentestemme og med blå hundeøyne som så bedende på Anniken. Anniken strevde, hun ville helst bare ta Kristine inntil seg og bruke henne til å gjøre det så godt, så godt for seg selv. Ordene ‘bruke henne’ hang igjen i Annikens tanker. Kristine var for ung, for uskyldig. ‘Jeg må finne meg en på min egen alder’, tenkte Anniken igjen og igjen. Hun så inn i Kristines bedende øyne. ‘Jeg kan vel være som en god tante eller noe?’ Var Annikens tanke. Kristine ba til Gud om at Anniken måtte kysse henne.

«Natta Kristine,» sa Anniken, bøyde seg frem og kysset henne på kinnet. Kristine så litt skuffet ut. Skulle hun tørre? Skulle hun si til henne at hun ville ha nuss på munnen sin? Kristine gjorde det, så lyst hadde hun på kos fra Anniken. Anniken holdt nevene hardt knyttet, hun ville ikke, Kristine var ikke for henne. Åh, hvor fristende de små pikebrystene var, og sånn som øynene hennes ba om det. «Natta Kristine,» Sa Anniken igjen, la seg nærmere, og kysset Kristine på leppene. Det neste som skjedde var en total overraskelse for Anniken. Kristine hadde tatt tak rundt henne, og klemte henne tett inntil seg. De små brystene hennes koste nå tett mot silkestoffet i Annikens pysj. «Nei men, Kristine da!» Sa Anniken. «Er du så kosete i kveld da?» Kristine nikket, og så bedende på jenta ved siden av henne. «Synes du ikke at… Ja, at jeg kanskje er litt gammel for deg da?» Kristine ristet på hodet, det kunne ikke falle henne inn å si noe sånt om Anniken, hun var jo ung og frisk. Litt mer moden enn henne kanskje, tenkte Kristine, og så på de litt mer utviklede brystene som gjorde pysjskjorta trang. «Ok,» Anniken, hun kunne ikke motstå fristelsen. «Men du må skjønne at det bare er litt uskyldig venninnekos da, ikke sant?» Kristine nikket igjen. «Malin fortalte meg,» sa hun, og stoppet opp litt. Hun var ikke sikker på om det var meningen hun skulle si at Malin hadde sagt det. Men skit au, nå måtte hun jo si det. «Hun sa at du var lesbisk.» Sa Anniken. Kristine nikket igjen, som om det skulle være det mest selvfølgelige i verden. «Ok,» sa Anniken, «men du må skjønne at jeg er ikke det.» Kristine så litt overrasket ut over dette. «Jeg liker litt jentekos, ikke misforstå, men dette kan aldri bli til noe, altså noe forhold da, hvis du skjønner.» Kristine trakk på skuldrene, for å vise at det gjorde ikke noe, nå ville hun bare så alt for gjerne kose med Anniken. Selv om hun ble litt overrasket over at hun ikke var helt sånn som henne. Anniken smilte til henne, mens hun kneppet opp to knapper i pysjtrøya, la seg helt inntil henne, og kysset langsomt.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 12 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4315  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024