Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 44: Dagen derpå

Telefonen ringte, og Kristine tok den. Hun var akkurat kommet hjem fra Anniken, og en kjole og en tights lå i posen hun slengte fra seg i gangen, begge luktet tiss. Det var Anne som ringte, Kristines tante. Hun var bekymret, og det hun var bekymret for, var Ida, datteren på seks år. «Hva skal jeg gjøre?» Spurte tante fortvilet i telefonen, «neste uke begynner hun på skolen, og hun har enda ikke sluttet å tisse på seg!» Kristine måtte spole tilbake hukommelsen, til den gangen hun og Ida begge hadde uhell i buksene mens de lekte ute. «Slapp av,» sa Kristine. «Det ordner seg!» Tante var ikke så sikker på det. «I det siste har hun bare gjort det oftere og oftere, ja nesten hver gang hun er ute!» Kristine skjønte ikke dette. Tante hadde tross alt vært ganske rolig den dagen hun oppdaget jentene med våte bukser, selv om hun viste litt fortvilelse over Ida som tydelig hadde gjort det før. Men nå var hun helt på bristepunktet, hørtes det ut til. Kristine skjønte ikke helt hvorfor tante ringte til henne om dette. «Hva skal jeg gjøre?!» Spurte tante på nytt. «Skal jeg ta på henne bleier? Ellers kommer jo de andre ungene til å se at hun gjør det!» «Nei,» sa Kristine, «du trenger da ikke ta på henne bleier!» Sa Kristine. «Ida klarer fint å holde seg hun.» Kristine var nemlig ganske sikker på at Ida gjorde dette med vilje, hun visste at Ida likte å bli våt i buksa, og når hun kom våt hjem kunne hun bare si at hun ikke hadde rukket det. Tante var ikke beroliget. «Det har skjedd oftere og oftere gjennom hele sommerferien!» Sa hun fortvilet. Det var klart, tenkte Kristine. I sommerferien hadde Ida vært mye alene, og hatt anledning til å tisse i buksa så mye hun ville. «Så snart hun kommer sammen med de andre barna kommer det til å ordne seg,» sa Kristine. «Tror du virkelig det?» Spurte Anne. «Men, du skjønner,» sa hun og sukket. «De siste dagene så har hun rett og slett gjort seg ut noen ganger, det har aldri skjedd før!» Sa tante. ‘Oi, oi!’ Tenkte Kristine, ‘Ida med nye påfunn!’ Men om hun fikk bleie kom det nok bare til å bli enda verre. «Ta på henne bukser du, og sørg for at de er lyse,» rådet Kristine. Da kunne ikke Ida lure seg unna med små «uhell» heller, for det ville synes med én gang. «Ok, takk for rådet,» sa Tante litt mutt, og la på.

Rart, tenkte Kristine, og la mobilen fra seg på kommoden. Så gikk hun for å vaske sine egne klær. Det må være noe som går i familien, tenkte hun mens hun så for seg kusine og samtidig puttet sine egne tisseklær i vaskemaskina. Tante hadde også minnet henne på en annen ting, nå var det bare én uke til første skoledag. Kristine gruet seg aldri så lite. På skolen var Thea, og Thea visste den hemmeligheten som Kristine skammet seg aller mest over i hele verden. På grunn av det var de blitt uvenner, og Thea hilste ikke på henne lenger. Det kjentes sårt ut hver eneste gang hun møtte henne i gangene, den jenta som hun hadde vært så forelska i! Men nå var det ei anna jente som fylte tankene til Kristine. I natt hadde hun ligget tett inntil Anniken, og de hadde klina med hverandre og gjort det godt for hverandre. Hun lurte på når hun ville se henne igjen. Kanskje hun skulle følge med Malin, hun gikk jo ofte hjem til Tobias etter skolen. Men så kom hun på at Malin gikk jo ikke på hennes skole lenger. Om en uke skulle hun begynne på videregående, og Tobias også. Hun sukket mens hun kastet en fortsatt våt truse i vasken og satte den på. Igjen tenkte hun på Ida, og om hun faktisk ville klare å holde buksa tørr den første dagen på skolen, nå som hun tydeligvis hadde vent seg til å bare slippe det ut i hele sommer.

Kristine var avslappet, og sank ned i sofaen. Det var en befriende følelse. Hun følte seg roligere nå enn på lenge. Kvelden og natta hadde vært som en stor forløsning på alle anstrengelsene i det siste. Endelig hadde hun fått sitt første kyss! Hun husket det tydelig, bak i bilen på vei hjem. Anniken hadde lent seg over og kysset henne på munnen. Det var første gangen hun var blitt kysset, og det var ei jente som gjorde det. Nå som hun tenkte på det i dag, uten alkohol og adrenalin i blodet, syntes hun i grunn det var litt rart. Anniken, som var såpass mye eldre enn henne, hun var til og med flere år eldre enn Malin. Men det virket jo som hun hadde likt det, hun også. Kristine tenkte på kosen i senga, noe sånt hadde hun aldri opplevd før, men deilig var det, og de begge var tissevåte i klærne. Det var det også, tenkte Kristine. For første gang på flere måneder hadde hun tissa på seg, ja, først Anniken da, men likevel. Ikke hadde hun følt skam for det heller, bare sto der og gjorde det. Herlig, tenkte hun. Hun fikk litt lyst til å gjøre det igjen, akkurat nå! Hun hadde bare truse og en lang T-skjorte på seg, det hadde hun lånt av Malin. Malin ville sikkert ikke ta det ille opp om hun tissa litt i trusa hennes. Kanskje hadde hun tissa i denne trusa selv? Men nå som hun tenkte over det, burde jo også disse klærne vaskes, og hun gikk ut og skrudde vaskemaskinen av. Mens hun hørte at den gikk stadig saktere klemte hun litt med lårene. «Tissetrengt,» sa hun til seg selv. Så tråkket hun opp i badekaret og satte seg ned.

Nå skulle hun gjøre det, hun kjente hvordan det kriblet i kroppen. Det var ikke like lett å gjøre det nå, som det hadde vært før. Hun hadde vent kroppen til å tisse bare i doen. Unntatt i går da, da hadde det bare kommet, nesten av seg selv. Men det var jo litt spesielt. Nå pustet hun ut, flere ganger for å klare å slappe av nok. Oi! Der kom det visst litt! Det kilte spennende i tissen, og hun kikket ned. I Malins blå truse kom det nå et par dråper smygende ut og vætet stoffet. Kristine smilte, og prøvde å slappe av igjen. Nå var det ikke lett, for det våte trusestoffet tente henne. Så deilig, tenkte hun, nå er jeg fri igjen! Ikke redd for å tisse på meg lenger. Jeg driter vel i hva folk sier! Og med det slappet hun av, og en gul bekk av varmt tiss rant mellom lårene hennes. Hun stønnet av lettelse og glede.

Malin våknet til en litt bister kjæreste. Han var stått opp, og sto og så irritert ut. «Hva er det som plager deg?» Spurte Malin trøtt fra den våte senga. Tobias gryntet. «Klarte ikke å holde meg igjen,» sa han, mutt. Det var faktisk første gangen på ganske lenge at han hadde tissa i senga, han hadde nok håpet at han ville få total kontroll snart. Malin følte seg litt skyldig, og måtte bare fortelle det. «Tobias, vennen?» Tobias så på henne. «Det var vel litt min skyld tror jeg,» sa hun, og bet seg i leppa med tanke på sin egen frekke handling i går kveld. Tobias så uforstående på henne. «Jeg tissa på deg,» sa Malin. Tobias flakket med blikket, og så begynte han på et smil. «Mener du at det var bare du som tissa?» Med en forhåpningsfull mine så han på kjæresten som satte seg opp med vått undertøy i senga hans. «Vel,» sa Malin, og ville gjerne fortelle at han hadde holdt seg tørr, men ville ikke lyve heller. «Du begynte å tisse etter at jeg gjorde deg våt,» sa hun, i en litt unnskyldende tone. «Å ja,» sa han, litt skuffet. «Jeg kan godt vaske i dag,» sa Malin, for å gjøre det litt godt igjen, «det er sikkert min tur.» «Ok!» Sa Tobias blidt, og så dro han av seg den våte trusa slik at Malin kunne ta med den også i vasken. Dette var første gangen hun hadde fått se tissen hans slapp, litt skuffende egentlig, så hun begynte å ta av dynetrekket og brette sammen lakenet for å få det med seg ned.

På veien gikk hun innom Anniken, der var det også en del klær som skulle vaskes. Kristine var nå dratt, hun ville vel være hjemme før faren. Malin husket at hun kom inn for å låne klær, det var sikkert flere timer siden. Hun trampet ned trappen med alt det våte og tunge tøyet i hendene. Overrasket så hun at Tore alt hadde stått opp og satt i sofaen da hun kom ned. Hun ble litt flau, for det eneste hun hadde på seg var trusa og BH’en som begge var nesten dryppvåt. Han så at hun rødmet. «Ikke vær flau,» sa han med det samme. «Føl deg som hjemme, her tar vi ikke så nøye på det. Og så er det jo ikke din skyld,» la han til, da han så at alle klærne var våte. Han stusset litt over at han også så en kjole blant klærne, men han spurte ikke. Fortsatt var han forbløffet over Malins skjønnhet, og at Tobias hadde skaffet seg en så søt jente. «Hei, Malin?» Sa han, idet hun hadde fått klærne inn på vaskerommet ved siden av. Malin tittet ut til ham, fortsatt litt flau, for nå så han jo hele henne, i det våte undertøyet. «Takk for at du er så tolerant mot ham,» sa han, og nikket opp i retning Tobias’ rom. «Du kan godt bruke badet her nede, så får du vasket av deg litt.» Malin takket og gikk inn for å ta en dusj. Men først ville morgentisset ut, og hun satte seg bare ned med trusa på, den var jo våt allerede.

Malin var ferdig med å dusje, og så rundt seg på badet. Det virket stort, sammenlignet med badet oppe som hun vanligvis brukte. Nå demret det for henne at hun ikke hadde noen klær å ta på seg. Hun så på vaskemaskinen som surret i hjørnet. Men, men, Tore hadde jo sagt hun ikke måtte være sjenert, så hun strammet håndkledet over brystene og så gikk hun ut. «Var det godt å dusje?» Spurte Tore, som satt og så på TV. Malin smilte til ham og nikket. Hun gikk opp trappen. Gulvet i gangen var kaldt, så hun trippet lett på tå for ikke å bli stivfrossen på føttene. Hun hørte at vannet rant inne på badet, så Tobias måtte fortsatt være i dusjen. Hun gikk inn på rommet hans for å kle på seg. Hun følte vel at det nesten var hennes rom også nå, hun hadde nesten like mange ting der som ham. Malin får øye på mobilen til Tobias. Den ligger åpen på en melding. Malin ser på den. «Jeg er glad i deg ♥» Hjertet er stort og rødt. Malin kikker på navnet. «Til: Else Marie Strand». Malin gispet og la fra seg mobilen. Hun kunne ikke tro det! At Tobias sendte sånne meldinger til andre jenter? Malin satte seg på senga og kjente skuffelsen velte inn over henne. Hun hadde vært så sikker. Nå hadde de vært sammen i flere måneder, hun og Tobias, hun hadde trodd det ville vare evig! Hadde hun levd på en sky? Hadde hun blitt litt blind i det siste? Ja nå hadde hun i alle fall sett det. At det gikk an!

Tobias hørte svake hulkelyder gjennom dørsprekken. Han var ferdig i dusjen, og nå listet han seg inn på sitt eget rom. Var det Malin? Gråt hun? Han lukket forsiktig døra bak seg. I øyekroken så han Malin sitte på sengekanten med håndkledet rundt seg. Det var så vidt hun løftet hodet da han nærmet seg, og han kunne se at noen tårer rant nedover kinnet hennes. «Neimen, jenta mi, hva er det for noe?» Men blikket som nå møtte ham, var ikke trist. Det så mest ildsint ut, egentlig. Det var gjennom sammenbitte tenner at Malin fikk fram de neste ordene: «Sikker på at jeg er ‘jenta di’?» Tobias slapp haka ned på knærne. «Malin? Hva er det du mener?» Han så på henne. «Så klart du er jenta mi, er det noe galt?» «Om det er noe galt?!» Sa Malin, og nå var det kommet kraft bak stemmen. «Du burde kanskje ikke la mobilen ligge åpen når du driver og sender kjærlighetsmeldinger til jentene dine!» Sa hun, og nærmest spyttet ordene i fjeset på ham. «Hæ?!» Sa Tobias. «Hva er det som får deg til å tro…» «Nei, se sjøl da!» Sa Malin høyt og pekte på mobilen. Tobias begynte å lure på om det var Anniken som hadde spilt ham et alt for stygt pek. Han tok mobilen og kikket. «Du sender vel så mange sånne meldinger at du må se etter for å huske hvem du har sendt til, eller hva?» Spurte Malin. Tobias så tilbake på henne. «Jeg har ikke sendt noen sånne meldinger! Ikke til noen!» Protesterte Tobias, og famlet med telefonen for å se på meldingene. «Å nei?» Sa Malin, mens han begynte å bla gjennom samtalene sine. Tobias skjønte ingenting, han fant ikke noen som han hadde skrevet noen kjærlighetsmelding til, hvis han da ikke hadde sendt en av de til Malin feil da. Malin så på, og ble utålmodig. «Nei, ikke så langt bak, det ligger helt på toppen!» Sa Malin. «Og ikke prøv å slett den!» «Jada, jada, ikke vær så hysterisk!» Ba Tobias. «Prøv å ro deg ned litt!»

«Se der ja!» Sa Malin. Tobias var kommet til den nyeste samtalen, og det sto fortsatt «Jeg er glad i deg ♥». «Jo-o, men…» begynte Tobias, men ble avbrutt. «’Jo, men?!’ Hva skal det liksom bety?» Sa Malin. «Dette er det verste jeg har sett Tobias! Hva går det av deg?! Hadde jeg ikke vært kliss naken nå skulle jeg løpt ut med det samme! Du er en tosk, Tobias!» «Ja, men ro deg ned nå da!» Insisterte Tobias «det er ikke sånn som du tror!» «Det var vel ikke så mye å ta feil av det der da, digert hjerte og greier!» Sa Malin. «Jeg håper hun er topp, for nå må du i alle fall klare deg uten meg!» Sa Malin og reiste seg. «Nei, hold opp da, vær så snill!» Ba Tobias, og nå var det han som nesten var på gråten. Da Malin snudde seg var det et fortvilet ansikt som så tilbake på henne, og hun greide ikke å brøle mer på ham. «Malin,» sa Tobias. «Det jeg skrev her sånn, det er til mora mi,» Sa han. «Å ja vel ja,» sa Malin og geipet. «Du trenger ikke prøve deg engang!» Sa Malin. «Siden når het mora di ‘Mari’ kanskje? Og hvorfor kaller du henne ikke bare for ‘mamma’ på din egen telefon? Og hvor glad er du egentlig i henne, etter alt det hun gjorde mot deg, og faren din!» Nå begynte Tobias faktisk å snufse. Malin skjønte at hun hadde gått for langt, og sakte begynte hun å tenke over hva Tobias egentlig sa. Hun satte seg ned igjen.

Tobias satt ved siden av henne, og han prøvde å holde tilbake tårene. Han snufset flere ganger, og det kom noen tårer på kinnene hans likevel. Malin skjønte at hun hadde tatt feil, meldingen hun hadde sett var virkelig til moren. Malin så ned, litt flau over at hun hadde tent på den måten. Det var Tobias som sa noe først; «Jeg vet at du og Anniken er sur på henne, og det er jeg også det, men…» Tobias måtte ta en pause for å snyte nesa. «Hun er fortsatt mamma!» Han ga Malin mobilen slik at hun kunne lese videre bakover i loggen. «Pappa ville ikke si hvor hun bor lenger, kanskje han ikke vet det en gang, men jeg har ikke sett henne på mange uker!» Sa han. «Jeg savner henne jeg!» Malin tok rundt ham og begynte å trøste ham. «Så klart du gjør, kjære,» sa Malin, nå var hun ordentlig lei for at hun hadde brølt til ham, hun kunne jo sett ordentlig på navnet. «Jeg skal møte henne i morgen jeg,» sa Tobias, «kanskje du vil være med?» Malin så ned. Hun fikk fremdeles blodsmak i munnen når hun tenkte på hva Else hadde gjort, og rammet både sin egen familie og Kristines. Hun tenkte det var best å ta det forsiktig. «Vel, hvis du vil, Tobias, så kan jeg godt følge deg,» sa Malin. Tobias hørte tydelig et «men» i den setningen. «Jeg går alene,» sa han kort.

«Unnskyld,» sa Malin, og så på kjæresten med tårer i øynene. «Det var ikke meningen, jeg så bare feil, jeg trodde bare…» Alt var bare en dum feil, og for hva? «Det er greit,» sa Tobias, men Malin fortsatte, hun ville forklare seg. «Det var ikke det at jeg trodde du ville, at du ville gjøre noe dumt eller noe, det bare…» dette var vanskelig. «Jeg er bare så utrolig glad i deg, Tobias, min!» Sa hun, og klemte rundt ham. «Det er greit,» sa Tobias igjen. «Du hadde vel bare glemt at jeg faktisk har en mor,» sa han. De ordene stakk litt. Men hun fortjente det kanskje? Malin måtte gråte en skvett igjen da hun tenkte på det store hullet i sin egen familie. Det var klart at Tobias var glad i moren sin! Tenk hvor glad hun selv var i sin mamma, enda hun hadde ikke kjent henne engang! Malin gikk mot skapene på motsatt vegg og begynte å kle på seg. Hun var sjalu, tenkte Tobias. Hun trodde jeg hadde en annen, jeg! Det var jo i grunnen litt av et kompliment, på en måte da. I alle fall måtte hun synes at han var noe verdt, og noe å ta vare på. Tobias hadde litt mer selvtillit da han gikk fram til kjæresten og kysset henne nå ferdig påkledd.

Anniken stanget hodet i veggen, det føltes som en lur ting å gjøre i øyeblikket, helt til hun kom på at hun hadde hodepine, og hun angret plutselig veldig. «Du,» sa hun mismodig til Malin, uten å se på henne. «Den jenta som jeg hadde på besøk her i går, ja, eller i natt da. Kristine.» Malin kremtet for å vise at hun hadde hørt henne. «Du kjenner jo henne ganske godt, ikke sant?» Malin så på henne, litt overrasket. «Jo-o, hvordan det? Det er jo…» «Dattera til han som mamma var utro med, ja, jeg vet det,» sa Anniken fort, og så ned igjen. Sakte snudde hun seg på krakken, og ba Malin sette seg på sengekanten et øyeblikk. «Du,» sa Anniken på ny, og nå gned hun seg litt under det ene øyet. «Eh, hvor gammel er egentlig Kristine, er hun på samme trinn som deg?» Anniken prøvde å huske hvor full hun hadde vært, og håpet at Malin ville svare ja på spørsmålet, eller kanskje hun var eldre, noen ser jo veldig unge ut. «Nei,» sa Malin, og begynte å skjønne hva Anniken tenkte på. «Hun er to klasser under.» Anniken sukket. «Det var det jeg var redd for.» Hun så skuffet opp på Malin. «Åssen i helvete kom hun seg inn på studentpuben vår?!» Sa Anniken, temmelig høyt. Nå ble også Malin nokså overrasket, hadde Kristine vært på pub? Anniken bannet mens hun kom på at sengeklærne kanskje ikke var helt rene lenger. Hun ba Malin reise seg og begynte å rive sengeklærne av med unødvendig styrke. «Hvorfor er du så sint, Anniken?» Spurte Malin. «Jeg har hatt meg med et barn, Malin. Aner du hvordan det føles?» Hun så på henne. Malin tenkte seg om. «Hun er ikke så lita da, hun er egentlig ganske voksen for alderen. Og du er jo ikke tjue enda du heller, det er da ikke så stor forskjell!» Anniken så på henne. «Dessuten, det er jo bare jentekos!» Fortsatte Malin. «Ingenting å være redd for. Kristine har lengtet etter det lenge! Helt siden…» Her stoppet hun plutselig. Men Anniken så på henne for å få henne til å fortsette. «Helt siden hun fant ut at hun var lesbisk,» sa Malin, litt matt. Hun var litt lei for at hun hadde brast ut med det, kanskje Kristine ikke ville at hun skulle si det. Men, men, kanskje Anniken var lesbisk også? Så ikke ut som hun hadde noe imot det i alle fall, slik de holdt på i natt.

Anniken satte seg på den nakne madrassen og sukket dypt. «Ta det med ro,» sa Malin. «Kristine er ikke noen baby, hun tåler dette, og dessuten, hvis hun kom seg inn på den puben, så var det vell fordi hun selv ville? Hun ville møte større ungdommer! Utforske verden! En masse jenter som gjør det!» Sa Malin, og tenkte på alle ungdomsskolejentene som eglet seg innpå guttene på videregående. «Joa,» sa Anniken mutt. «Du har kanskje rett.» Hun sukket igjen. «Det er bare, av og til så gjør jeg litt dumme ting i fylla.» Sa hun, og så på alt hun måtte vaske. Så så hun at noe manglet. «Vent litt,» sa hun. «Hvor er klærne mine?» Hun så spørrende på Malin. «De som jeg…» «Tissa i,» fullførte Malin for henne. Anniken svelget. Hun husket at Malin hadde sett det, hun hadde stått her på rommet mens Kristine, ja. Anniken kunne ikke tro at de begge hadde ligget der, i senga hennes med kliss våte klær. At hun hadde kost med henne som hun aldri hadde gjort med ei jente før. Men hvis hun var lespe var det jo klart at hun ville. «Jeg vasket dem for deg,» sa Malin rolig, og reiste seg. «Vent litt Malin, ikke gå.» Malin sukket, og så tilbake på Anniken som så tankefull ut. «Hei, Anniken, ikke tenk mere på det, jeg er sikker på Kristine syns det var kjempekoselig, alt er helt greit.» «Det er ikke dét,» sa Anniken, og lurte på om hun skulle si det hun tenkte å si, eller om hun skulle la være. «Eh, altså,» sa hun, og så litt forsiktig på Malin. «Vel, for å si det som det er, så hørte jeg dere, i sta, når jeg var ute i gangen.» Hun pekte mot rommet til Tobias. «Altså, er alt ok mellom dere?» Hun så på Malin med et bekymret uttrykk. Det var ingenting Anniken heller ville enn at Malin skulle fortsette å være sammen med broren, og det var godt å ha ei jente som Malin i huset, en hun kunne snakke med. «Alt er ok,» sa Malin og smilte. «Det var en misforståelse.» Anniken nikket. «Han savner moren sin,» sa Malin svakt. Anniken møtte blikket hennes, og Malin så at det fortsatt lå et dypt sinne i de øynene når moren ble nevnt.

Hele gjengen var litt slapp den dagen. Malin og Tore var de eneste som hadde kledd seg skikkelig. Anniken kom luffende ned i one-piece og Tobias gikk bare i en vid joggebukse. «Hva blir det til middag?» Spurte han, i en tone som sa at han egentlig ikke hadde så lyst på. «Nja, vi får vel bare lage noe til kvelds tror jeg. Taco kanskje?» Alle tre smilte plutselig mot ham, og taco var dermed bestemt. Tobias tok med seg en brødskive og gikk på rommet sitt. Malin sukket, hun var redd det var hennes feil at han var i dårlig humør. Hun reiste seg. «Bare slapp av Malin,» sa Anniken. «Jeg tror han trenger litt tid for seg selv.» Malin nikket og satte seg ned ved siden av henne. Anniken var flau for at Malin måtte vaske klærne hennes. Det var lenge siden hun hadde tisset på seg på den måten, det var bare alkoholen og alt som fikk henne til å gi faen. Og hun kunne jo ikke bli sint på Kristine heller, når det var hun selv som hadde gjort det først. Og så var jo Kristine litt søt da, der hun sto mens det rant på gulvet.

Kristine våknet brått av en lyd. Hun så rundt seg. Hun hadde duppet av. Hun lå i badekaret i Malins truse, og i en dam av tiss. Hun smilte mens hun så på den våte trusa, og lot fingrene gli forsiktig over det våte stoffet. Åh, som det sitret i det våte kjønnet innenfor. Plutselig hørte hun skritt i gangen, og hun ble med ett redd. Tenk om pappa kom inn og fikk se dette! Hun reiste seg fort opp og skrudde på dusjen. Hun så at døra ikke var låst, men hvis pappa skulle komme inn nå, så han i alle fall ikke at hun hadde tissa på seg. Hun tok av seg trusa og vred den opp. Pappa kom ikke inn heller, nå hørte han jo dusjen. Og Kristine fikk satt på vaskemaskinen og slettet alle bevis, og pustet lettet ut. Hun kjente seg trøtt etter den lange natta, kanskje ikke rart at hun hadde duppet av i badekaret. Hun satt sammen med pappa og så en film, men det gikk ikke lenge før Kristine sovnet, og pappa bredde over henne ullteppet og strøk henne over håret og lot henne sove.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 11 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4314  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024