Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 43: Kristine på fest

Det ringte på, Kristine løp for å åpne. Nora kom inn og hilste pent på Kristines far som lurte på hvem som var kommet. Han hadde aldri sett Nora før, men hun så ut som ei ordentlig jente. Hun hadde nok brukt mere tid på håret enn på sminken, det var krøllet i sidene og så veldig fint ut. Det var også tydelig at hun var litt mer voksen enn Kristine, og Ola lurte på når hun plutselig hadde begynt å henge sammen med så store jenter. Bortsett fra Malin hadde det bare vært jenter fra hennes eget klassetrinn som kom på besøk. «Bare kom opp!» Sa Kristine fra trappa. Hun så på Nora mens hun gikk opp trappa. Vinkelen gjorde kløften hennes godt synlig under blusen, og de fine hoftene gjorde grasiøse bevegelser for hvert skritt. Synd hun var sammen med en gutt, tenkte Kristine. De kikket gjennom Kristines klesskap. «Her var det jo litt!» Sa Nora, da hun endelig, helt underst, og bak en stabel med kjedelige T-skjorter fant noen fine kjoler og skjørt. Kristine kom på sist gang en annen jente hadde sett gjennom klærne hennes, og hva hun til slutt hadde funnet, i bunnen av en skuff. Det var måneder siden nå, og Kristine hadde ikke tisset på seg én eneste gang etter det. Det var rett og slett noe hun hadde lagt bak seg. «Denne kan du bruke!» Sa Nora, og holdt fram en lekker kjole som Kristine ikke engang visste at hun hadde. «Ok!» Sa hun, og gikk i gang med å skifte.

Hun hadde funnet fram sekken som hun brukte til overnatting, og nå gikk de begge ned trappa igjen. «Ha det pappa!» Sa Kristine, og vinket farvel. Pappa smilte til henne, og kom for å gi henne en avskjedsklem. «Vær snill pike da!» Sa han, og hilste farvel til Nora før de gikk mot døra. «Skal ikke Malin være med?» Spurte Ola mens de sto i døråpningen. «Nei, hun hadde en jobb som hun måtte gjøre, sammen med Tobias,» sa Nora. «Å ja,» sa Ola, «ha det gøy da, jenter!» Sa han og lukket døra etter dem. Han ante ikke hva de egentlig skulle, men hun skulle ligge over hos Nora i alle fall, så det gikk nok greit. Ola sa sjeldent nei når Kristine ville være med på noe, hun fikk lære å passe på seg selv, tenkte han.

«Ærlig talt Nora, greit nok at jeg får inn jenter på din alder, men hvor gammel er hun der egentlig? 12?» Nora måtte snakke godt for seg for at Kristine skulle få bli med. Tiril satt i førersetet på bilen, og de kjørte ut av bygda. Kristine så på seg selv, så hun ut som en tolvåring? Tiril så på henne i speilet. «Ja, du får oppføre deg i hvert fall, for det er jeg som får bråk hvis du finner på noe dumt!» Kristine nikket. De skulle på fest. Kristines første, og det var Nora som hadde bedt henne med. Hun syntes det var en slags utfordring, se hvor langt ned i alder de faktisk kunne gå før de gikk for langt. Selv hadde hun nå vært med på et dusin fester og konserter, og det var takket være Tiril at hun kom inn. Men hun ville bare ha med seg jenter, gutter var ikke modne nok, sa hun alltid. Tiril jobbet på en studentpub. Den lå inne i nabobygda, som var vesentlig større. Der hadde de høyskole, og nå var alle samlet for å ha en skikkelig fest før semesterstart. «Kom her!» Sa Tiril og vinket dem med seg inn sideinngangen. Studenten som sto dørvakt kikket på Kristine. «Ærlig talt, Tiril!» Sa han, og så igjen på den unge Kristine. «Hun er voksen nok,» sa Tiril, i en overraskende myndig stemme. «Ok,» sa han som var vakt, «men det er du som får skylda.» Tiril nikket, så igjen strengt på Kristine og tok med seg begge jentene inn. Lokalet var mørkt og ganske lite, i forhold til det Kristine hadde sett for seg. «Ok, jenter,» sa Tiril. «Husk! Bare øl, og ikke mer enn tre!» Nora så litt skuffet ut, mens Kristine mest lurte på om hun klarte å drikke øl i det hele tatt. Hun hadde aldri smakt det, bare luktet på, og det luktet ikke godt syntes hun. Det var ikke så mange folk, ikke enda. På scenen sto et band, studenter det også så det ut til, og de hadde lydprøver. Nora og Kristine slo seg ned i en sofa. «Vi får vente til det kommer i gang litt,» sa Nora, og de to jentene lente seg mot hverandre og småslumret litt mens de hørte på bandet som spilte strofene sine.

«Nå skal vi se film hele natta!» Sa Malin, og kom gående med en stor skål med snacks. Tobias smilte til henne fra sofaen. Tobias’ far hadde akkurat gått, og nå hadde de huset for seg selv, helt til Anniken kom hjem igjen da. Men det ble nok lenge til, tenkte Malin, og satte på filmen. Dessuten pleide ikke hun å bry seg om de så film litt sent, nå skulle de bare kose seg, hun og Tobias. Det var ikke hver dag de hadde muligheten til å være alene på denne måten.

Kristine så seg om. Det var ingen hun kjente, og hun gikk litt unna, bort fra den høye musikken. Festen hadde begynt og puben ble mer og mer fylt opp med folk. Kristine var ikke sammen med Nora lenger, og etter hvert som det kom flere og flere store studenter, noen allerede fulle, så ble hun litt usikker på om det hadde vært så lurt å dra hit. Men hun fant seg et bord med noen hyggelige folk som hilste og smilte til henne. «Hva er det du studerer da?» Spurte en gutt. «Hei! La vær’ a!» Sa ei jente, og dultet ham i skulderen, «vi trenger jo ikke å snakke så høyt om mindreårige her,» hvisket hun til ham, men høyt nok til at Kristine kunne overhøre det. Dermed skjønte hun at alle så at hun egentlig var for ung til å være her. «Vil du ha en øl?» Spurte en som rev i første runde på alle. Kristine nikket, og fikk et stort ølglass plassert rett foran seg. Det smakte bedre enn det luktet. Det var ikke så ille, hun tok en slurk til. Vel, det var ikke godt heller, men det gikk ned. Hun kjente at det gjorde noe med henne, og ganske kjapt ble det livlig og god stemning rundt bordet.

Da skjenkinga stengte så Tiril bort på Kristine. Jo, hun hadde nok funnet seg til rette så det ut som. Hun satt ved det samme bordet som nå var fullt med studenter, og Kristine satt til og med med ei jente på fanget. Hun nøt det. Jenta var pen, og hun drakk mye øl. På den måten la de ikke merke til at Kristine ikke drakk noe mer. «Åh, jeg må sånn tisse!» Sa hun som satt på fanget hennes. Både hun og Kristine så mot doene. Det sto kø langt ut fra begge dørene, hun stønnet, og ble sittende. Et par av guttene fortalte alle slags historier, og alle rundt bordet lo. Kristine fulgte med og lo hun også, så hun glemte helt hva hun som satt på fanget hennes hadde sagt. Sikkert en liten time etter satt de fortsatt og lo av guttenes historier, når det skjedde det som måtte skje, og Kristine kjente at hun ble varm over lårene. Hun gispet. Jenta som satt på fanget hennes tisset på seg, ingen tvil om det. Og nå var avsky ikke i Kristines tanker en gang. I en svak beruselse lukket Kristine øynene og kjente hvordan det ble varmt over lårene, og hvordan jenta som satt på fanget hennes bare tømte seg uten å la seg merke med det. «Går det bra?» Spurte hun som satt på fanget. Kristine trengte litt tid før hun faktisk skjønte at det var henne hun snakket til. De andre var midt i en høylytt prat. «Eh, ja ja!» Sa Kristine mens hun åpnet øynene igjen. De blå øynene som så tilbake på henne var bare så pene. «Men, eh, ja, jeg tror du har tissa litt på deg…» Sa Kristine lavt. Jenta som satt på fanget så bare beklagende på henne og nikket. «Ja, jeg har visst det. Hersens køer.» Sa hun, og virket oppriktig lei seg for det, ovenfor Kristine, men ellers virket det ikke som hun brydde seg om at hun satt i dyvåt strømpebukse.

Det ble sent, veldig sent, og flere av de som satt ved bordet skulle hjem. Men Kristine klarte ikke å slippe den følelsen hun hadde. Hun bare kjente på den våte tightsen sin og rumpa til jenta som fortsatt satt på fanget hennes. Hun var helt i drømmeland, og kjente allerede en liten forelskelse til den pene jenta. Kristine hadde etter hvert fått i seg et par øl, selv om det ikke var så godt. Og i ungdomsrusen sa hun til jenta: «Får jeg bli med deg hjem?» Hadde hun ikke drukket, ville hun aldri turt å spørre. Og nå skjønte hun litt mer av hvorfor man faktisk drakk øl. Jenta snudde seg mot henne, så på henne, og sa: «Klart det!» Så reiste hun seg og tok Kristines hånd. Sammen gikk de, og de passerte bordet hvor Tiril og Nora satt. «Jeg har skyss jeg!» Sa hun, sånn at Tiril skulle slippe å vente på henne. «Ok,» sa Tiril, så bøyde hun seg nærmere og hvisket: «Men jeg tror du bør skifte klær!» Å ja, det var sant. Kristine hadde nesten glemt det. Det var klart, det så jo ut som hun også hadde tissa på seg! Men hun brydde seg ikke. Det gjorde heller ikke jenta som gikk foran.

Malin ga opp å holde øynene åpne. De var midt i en film, men det fikk ikke hjelpe. Det var så vidt de hadde registrert Anniken komme inn og gå opp på rommet for en stund siden. Tobias var trøtt han også. «Jeg skulle vel bert deg opp,» sa han. «Men jeg tror ikke jeg gidder,» sa han, smilte og kysset henne. Hun fikk slått av TV’n og gikk etter Tobias som hadde gått rett mot rommet uten å pusse tenner eller noen ting. «Skal bare si god natt til Anniken!» Sa Malin, og skjøv døra hennes åpen. Tobias mumlet ok, og lukket døra bak seg. Men det Malin fikk se, sperret øynene opp for henne. Foran henne, på rommet til Anniken så hun masse gyldenbrunt hår, innfiltret i hennes eget lange gulblonde, mens de sto der og klinte. Rumpa til jenta nærmest henne satt stramt i tightsen, og hun kunne lett se at de begge var jenter. Jøss, dette var en nyhet hun ikke visste om Anniken! Men hun måtte se en gang til på formene og hårfargen, og så var det en liten fargeforskjell i skrittet på tightsen som gjorde henne helt sikker. «Kristine?!» Sa Malin og gikk inn i rommet.

«Malin?» Sa Kristine fortumlet og snudde seg. «Hei!» Sa hun, og så på Malin. Hun skjønte at Kristine hadde drukket. «Jøss!» Sa Malin og så fra Kristine til Anniken. «Har dere tissa på dere begge to?» «Neei,» sa Kristine, og rista på hodet. «Bare hun!» Sa hun, og pekte på Anniken. Malin så litt skeptisk på henne. «Det er sant,» sa Anniken. «Jeg satt på fanget,» forklarte hun. «Men jeg må tisse nå!» sa Kristine, med beruselse i stemmen, og dermed ble både Anniken og Malin vitne til at Kristines tights glinset i det hun lot det strømme i buksa. Kjolen hadde hun vrengt av seg, og den lå på senga helt våt foran. Anniken gjorde store øye av den unge jentas frekkhet, hun sto her og tisset over hele gulvet hennes. Men hun hadde jo selv tissa ut hele henne, og i beruselsen syntes Anniken at jenta var herlig. Hun kunne heller ikke unngå tanken om at det var kun få dager siden Malin hadde stått her på det samme gulvet og hatt et uhell hun også. «Åh, så deilig!» Sa Kristine og så på Anniken. Så tok hun to skritt fram og begynte å kline igjen, Anniken protesterte ikke. Malin fant øyeblikket passende til å la de to være alene, og hun prøvde å gå ut på gangen igjen uten å tråkke i Kristines dam på gulvet. «Jøss!» Sa hun igjen da hun sto alene på gangen. Hun lurte på om hun skulle fortelle Tobias dette. Nei, tenkte hun, de fikk fortelle det selv, hvis de hadde lyst.

Malin gikk inn på Tobias’ rom. Han var tydeligvis trøtt, for han snorket alt. Han hadde lagt seg under dyna i bare bokseren. Malin hørte hvordan det knitret i tisselakenet da hun hadde kledd av seg og krøp inntil kjæresten som knapt merket det. Så kjedelig, tenkte Malin. Synet av de to jentene hadde gjort Malin lysten på litt sengekos. Hun kjente at hun hadde glemt å gå på do, og nå gikk det en liten jævel i henne. Hun krøp over kjæresten og la seg over låret hans med en fot på hver side. Så slappet hun av totalt. Slik lå Malin og tisset gjennom trusa si og over Tobias. Hun så hvordan det samlet seg i en dam rundt ham i senga. Han vred på seg, og det neste Malin så var at nå kom det en stråle fra trusa hans også. Malin sukket, hun hadde håpet at han kunne våkne. I stedet lå han og tisset, og senga fyltes av varm og våt væske mens Tobias snorket videre. Slapp og trøtt la Malin seg ned i det varme og våte. Det får være til en annen gang, tenkte hun, og kysset kjæresten på kinnet. Så la hun seg til rette og lot hånda ligge litt mot kjærestens truse, hun kjente bulen hvor det varme og våte kom ut. Et forbudt øyeblikk lurte hun på om hun skulle snike hånda innenfor og runke ham, men hun lot være. Hun bare ble liggende og nyte alt det varme og våte, mens hun sakte lukket øynene. Hun lot fingrene gli innenfor sin egen truse og kjente på de myke, varme og fuktige foldene mellom bena. Hun hørte noen svake lyder fra soverommet over gangen, og fikk deilige bilder av hva de to jentene holdt på med. Og så sovnet hun.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 10 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4312  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024