Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 40: Malins påske del 2

Tobias satt i sofaen og kikket inn i de gyllengule flammene på peisen. Trenerne hadde jaget de yngste guttene i seng, og nå var det stille og fredelig. Tett inntil ham satt Malin, hun kjælte forsiktig med hånden hans. I sofaen ved siden av satt Nora. Hun satt på fanget til Hans, og hun kjælte med ham også, akkurat som Malin gjorde. Jentene sendte ofte smilende blikk til hverandre. Nora kom til å tenke på Malins våte stillongs forrige kvelden, hun så på henne. Jentene begynte å fnise. «Hva?» Spurte Hans og så på dem. Tobias så spørrende på Nora. «Ikkeno’,» sa Nora. «Ikke sant Malin?» Malin sendte henne et ‘pass deg nå’-blikk. Hans trakk på skuldrene, jenter, tenkte han. Men Nora slapp ikke helt tanken om jenta som sto der i tissevåt tights. Når det til slutt ikke var noen igjen i rommet, spurte hun. «Har dere tissa på dere noen gang?» Malin nesten stivnet. Hvordan turte hun? Stille det spørsmålet, bare sånn rett ut i lufta? Hun hadde mange ganger hatt lyst til å spørre om det selv, kanskje til Sara, noen ganger andre, men hun hadde aldri turt. Folk ville vel lure, tro at hun var rar, som spurte om det? Men Nora hadde nettopp spurt, og nå så hun fra Tobias til Hans. Hans så på Tobias også, han sukket litt svak, vel vitende om at jenta som satt på fanget hans spisset ørene til det ytterste. «Ja,» sa Tobias, «mange ganger. Spesielt før, da vi lekte i trehytta og sånt. Det var ikke så lett å rekke inn alltid, og jeg ville ikke tisse ute, ikke med Anniken i nærheten hele tida. Men av og til holdt jeg meg for lenge, og da klarte jeg aldri å stoppe.» Malin kunne ikke tro hvor lett han snakket om dette. Det var sikkert ikke så mange år siden de hadde holdt på med den hytta, mange kunne jo ha sett ham også, de bodde jo nesten i sentrum, mange gikk forbi. Men hun merket seg jo at han ikke sa noe om våt seng, selvsagt.

«Hva med dere?» Spurte Tobias. Nora og Hans så på hverandre. Hans sa ikke noe, så Nora tok ordet først. «Jo, jeg var med kusina mi på konsert en gang. Det var øl der og alt, og jeg var ikke egentlig gammel nok. Kusina mi fikk meg inn, hun kjente folk der, og hun drakk og styra rundt hele tida. Så sto vi der midt inne med alle folka foran scenen, og så var det ingen steder å gå liksom. Det var tett i tett med folk over alt. Jeg visste ikke hvor doen var engang, og det var sikker tusen folk rundt meg. Det bare kom i buksa før jeg rakk å spørre. Det var så flaut! Alle kunne jo se det! Tobias mumlet enig, og viste medfølelse. Hans så overrasket ut, dette hadde han visst ikke hørt før. «Du da, pusen?» Sa Nora, og kjælte Hans bak øret. «Eh,» sa han irritert, og dytta vekk hånden hennes. «Ikke noe som jeg kan huske. Tror ikke jeg har tissa på meg siden jeg var kjempeliten, det var alltid lillesøster som gjorde det, når vi lekte.» Det ble stille en stund mens alle hørte på den koselige knitringa fra peisen.

«Hva med deg Malin?» Sa Hans, og stirret rett på henne. I alle fall føltes det sånn for Malin selv. Hun måtte svelge, hva skulle hun si? Nora smilte, hun hadde håpet at noen av guttene ville spørre Malin. Hun kunne jo ikke ljuge heller, tenkte Nora, for hun visste det jo. Nora så på henne. Ville hun ljuge likevel? «Ah, faan heller,» sa Malin. «To av dere vet det jo allerede!» Hans så overrasket ut, og så på Nora, som smilte. «Jeg tissa på meg i går,» sa Malin. Hans måpte. «I går?!» Han så på henne. Hun nikket, og så litt ned. «Her?!» Hun så på ham igjen. «Vel, i bakken da.» Sa Malin. Og så fortalte hun alt hva som hadde skjedd. Nora følte med henne. Det var sikkert ikke så gøy å komme ned til alle guttene, og kjenne at buksa var full av tiss. Hun var glad for at det ikke var henne. «Jaja,» sa Hans, da hun hadde fortalt ferdig, «det var i alle fall ingen som merka det da, ingen sa noe i alle fall.» Malin så ned på Tobias, han hadde skjønt det. Da de satt på bussen hadde han skjønt at hun var våt. De begynte vel å kjenne hverandre for godt. Nora bøyde seg fram og klemte Malin. Vi får håpe du klarer å holde deg tørr i mårra da, da skal vi jo opp i bakken igjen.» Malin så skjevt på henne med et ‘nå må du gi deg!’-blikk. Tobias så på Nora, og tenkte på Malin i bakken. Han var glad for at Nora hadde begynt denne leken. Han hadde aldri fått spurt kjæresten hva som egentlig hadde skjedd. Men det han lurte på, mer og mer, var hvorfor Malin hadde tissa på seg i bakken. Hun kunne da vel ha holdt seg, eller? Gjorde hun det rett og slett med vilje? Fordi hun likte det?

Nora og Malin sto på badet. De hadde akkurat tatt av seg pysjen. Alle hadde spist frokost før de skifta, på den måten slapp de å vente på at alle skulle skifte to ganger, for de ville jo ikke spise frokost i skiklærne. Nora var i ferd med å dra en tight stillongs oppover bena, Malin rotet i baggen for å finne en ny en å ta på seg. Heldigvis hadde hun tatt med to. Men slalåmbuksa var det verre med. Hun gikk bort til tørkestativet hvor den hang. Nå var den jo helt tørr og fin, ikke våt og tung som sist. Hun tok den ned, åpnet linningen med hendene og luktet nedi. Hun krøllet nesa og trakk den unna. Ingen tvil om hva som hadde skjedd i den buksa, nei. «Jeg kan ikke ha på meg den her!» Sa Malin, og så på Nora. Hun luktet litt hun også. «Pft! Klart du kan!» Malin så sjokkert på henne. «Lukta er jo inni, det er ingen som kommer til å legge merke til det.» Malin så veldig skeptisk på henne. «Og hva har du å velge i forresten, blir jo for tynt å ha bare treningsbuksa også.» Malin måtte innse at hun hadde rett. Hun dro buksa på seg, og kjente hvordan tisselukta sved i nesa. Hun håpet av alle krefter at det ikke ville lukte så ille når hun fikk tatt på seg selene og strammet den godt igjen. Nora hadde bukse uten seler, men med stramming i hver av sidene. De brede hoftene hennes kom ganske godt fram i buksa og hun så skikkelig fin ut.

«Jeg er fortsatt redd for at det skal lukte,» sa Malin da de gikk ut av jentedoen. «Nei da, vi kan jo sitte sammen på bussen da, så sitter ingen av guttene så nærme i alle fall. Som sagt då gjort, de satte seg på et dobbelsete, og guttene satt foran dem. Tobias så trøtt ut, og klagde til Hans hele turen. Ikke rart egentlig, det hadde blitt litt sent der nede i peisestua. Og Malin hadde registrert at han gikk ned for å skifte bleie midt på natta også. Nora prøvde å kjenne etter om buksa til Malin lukta tiss, hun dro godt inn i nesa, men hun kjente ingen tegn til tisselukt. Malin kunne ta det helt med ro. Men Nora huska Malins våte longs i går, og tenkte at jaggu var det fort gjort, om man ikke passet på. Hun hadde vært farlig nær å ende opp våt selv i går. Hun fikk nok passe litt ekstra godt på i dag.

Hele gjengen satt i skogkanten ved en av de nederste løypene. Trenerne lagde bål og de grilla pølser og brødblingser med ost. Etter maten dro alle hver til sitt. Malin gjorde noen grasiøse svinger og stoppet i bunnen av bakken, like ved siden av Tobias og Hans. «Kan ikke du ta med deg Nora opp i rødbakken Malin?» Sa Hans. Han ville vel at Malin skulle lære henne litt mer, så hun kom seg ut av barnebakkene. «Kan ikke du lære henne?» Spurte Malin. «Nei,» avbrøt Tobias, «vi skal opp på toppen igjen vi.» Ok, tenkte Malin. Hun følte ingen trang til å være med dit igjen, det var bare kaldt og forblåst, og så begynte bena og bli litt slitne også. Hun vinket farvel til guttene mens de dro bort til heisen, og hun ble igjen for å se etter Nora. Hun holdt fortsatt på i barnebakkene sammen med de yngre guttene. Hun klarte den største av barnebakkene veldig bra nå, og følte hun ble bedre. Hun kjente at hun kanskje burde gå for å tisse snart, og så misunnelig bort på guttene som bare stilte seg opp mot et kratt. Hun tok noen tak med stavene for å komme seg bort til heisen. Hun måtte opp til der restauranten lå, der var det do. I går tissa hun i skogen, men det var bare nødstilfelle, tenkte hun. Hun så på alle barna som koste seg i bakken, mens hun ble trukket oppover med skiene mot det hvite underlaget. Hun begynte å bli sliten i beina og lårene etter at hun hadde tatt denne barneheisen mange ganger nå. Heldigvis var det flere på hennes alder her, og eldre også. Hun var ikke helt alene om å være nybegynner.

Da hun kom opp fra heisen og tok noen spenntak bortover, så hun Malin som vinket til henne. «Hei!» Ropte hun, og vinket tilbake. «Klar for den store bakken?» Spurte Malin. «Tja,» sa Nora, «jeg greier jo denne ganske bra nå da.» Sa hun, og pekte på bakken bak seg. «Vi prøver!» Sa Malin bestemt, og tok Nora med seg mot stolheisen. «Oi! Disse har jeg ikke prøvd før,» sa Nora, og så halvt interessert og halvt skremt på den høye stolheisen. «Det går så bra,» sa Malin og tok Nora i hånda. «Vi sitter jo sammen, bare gjør som meg.» De scannet kortene og stilte seg i kø. «Faen,» sa Nora lavt mot Malin. «Jeg glemte å gå på do.» Hun så bak seg. De sto tett i tett i køen til heisen, med gjerder på begge sidene. Hun kom ikke ut herfra nå. Nå som hun sto stille kjente hun godt at hun måtte tisse, og hun prøvde å knipe med lårene, men det var litt vanskelig med ski og støvler på beina. «Når du sier det, så må jeg faktisk litt jeg også,» sa Malin. Nora så på henne, og nok en gang kom bildet av henne i den våte buksa til syne. Hun prøvde å presse litt med lårene, Malin også.

Når det ble deres tur til å sette seg, ble det litt bedre. Og godt var det, tenkte Nora, for det siste minuttet i køen hadde det vært nære på. Hun kjente litt etter mellom beina, og trodde kanskje det var kommet en flekk i trusa. Bar de fant et sted å tisse når de kom på toppen, så skulle det nok gå bra. «Oi!» Sa Nora, idet det passerte den første masten, og stolen de satt i ristet. Hun så ned et sekund, og visste ikke helt om hun skulle sette pris på den gode utsikten, eller vise at hun faktisk var litt redd. «Vet du om et sted vi kan tisse?» Var det første Nora sa, da de igjen sto med fast grunn under føttene på toppen av bakken. «Nei,» sa Malin, og tenkte seg om, «men vi finner sikkert et sted. Den rød bakken begynner der borte!» Sa Malin, og pekte mot et skilt. De måtte skli ned på skrå et lite stykke for å komme til starten av bakken. «Det er noen grantrær der nede!» Sa Malin og pekte, når de sto på toppen av den rød bakken. «Nora stoppet litt klossete opp bak henne. Malin kunne se at hun holdt seg på magen og sto litt sammenbøyd. «Jeg tror ikke det går jeg, Malin.» Sa Nora og så med bekymrede øyne på henne. «Denne bakken er mye brattere enn de grønne, og hvis jeg prøver meg ned der så kommer det garantert i buksa!» Malin så på henne, Nora så seg rundt, men ingen var i nærheten. Så hun tok hendene i skrittet og presset imot et øyeblikk.

Malin så seg rundt, det var en del trær der, men det var lauvtrær, og selvsagt på denne tiden av året, uten løv. Men hun så på Nora at hun nok ikke klarte stort lenger, og hun lurte på hva de skulle gjøre. «Hva om vi tar av oss skia og går ned?» Nora så på henne, desperat i blikket, og ristet på hodet. Nå kom det to stykker susende forbi fra ei løype lengre oppe, Nora måtte slutte å holde seg i skrittet for ikke å se ut som en idiot. Malin så på henne igjen, og så at dette gikk ikke lenger. «Der!» Sa Nora, og pekte på et sted på den andre siden av løypa hvor bjørkebuskene var litt tettere enn ellers. Ikke særlig godt skjul, tenkte Malin, men trakk på skuldrene, og begynte å renne sakte ned dit. Malin bremset opp, på en langt stødigere måte enn jenta som kom etter. Malin lurte litt på om dette tynne buskaset ville skjule dem i det hele tatt, men hvis Nora turte så skulle hun tørre også. Hun tok av seg skiene. Nora fomlet med bindingene. Hun så på de stakkarslige, små trærne, og ristet på hodet. Hun kjente hvordan den overfylte blæra presset på nedenfor magen som en ballong. «Nei, Malin, dette går jo ikke!» Sa hun, og så på Malin som prøvesatt bak en av buskene. Selv om hun satt bak noen små trær så kunne du fortsatt se egentlig alt. Malin trakk på skuldrene igjen. Nora tenkte på Malins våte bukse fra i går nok en gang, og nå var hun nær ved å få det selv også. Hun svettet, og åpnet jakken. Malin så hvordan brystene hennes syntes som ganske store buler under en tynn ulltrøye.

«Nora,» sa Malin, og så på jenta som nå helt tydelig hadde det vondt. «Det går an å tisse i buksa da.» Nora så på henne, i noe mellom et vantro blikk og et litt spørrende uttrykk. «Du så jo, med meg i går, ingen merka det jo!» Nora fikk et bekymret uttrykk mens det tredje forsøket på å løsne bindingen mislyktes. «Faen også,» sa hun lavt, og rettet seg opp. Endelig fikk hun av seg skiene og tok noen forsiktige skritt ned mot det stakkarslige kjerret. «Pokker heller, dette holder jo ikke i det hele tatt! Jeg kan bare ikke gjøre det her altså, alle kan jo se!» ‘Hva var det jeg sa’ tenkte Malin. De ble stående en stund og kikke ut i lufta, Nora var hele tiden sammenbøyd og holdt hånda over magen. «Nora, bare la det komme i buksa, så er vi ferdig med det,» sa Malin litt utålmodig. Nora prøvde å stå med bena litt fra hverandre, hun så veldig usikker ut. «Jeg vet ikke jeg, Malin! Jeg har aldri gjort dette før!» Sa hun. Malin så spørrende på henne, mens hun tok noen skritt nærmere. «Hva da?» Sa Malin. «Tissa på meg med vilje.» Malin så fortsatt litt spørrende på Nora. «Det er da ikke det du gjør. Du bare er litt for sent ute. Du har vanskelige klær, og ingen steder å skjule deg, det er ikke din skyld,» prøvde Malin å overbevise henne. Nora så på henne, og nikket, som takk for støtten. Hun tok hånden til Malin, Malin så på henne. Hun sto og så litt ut i luften, slappet av et øyeblikk, bøyde seg litt til venstre. Så sukket hun, idet Malin skjønte at nå begynte det å renne i buksa hennes. Og hun holdt henne i en skjelvende hånd, mens også hun lot musklene slappe helt av, og kjente at det begynte å bli varmt nedover lårene.

Etter litt øvelse lengst oppe i løypa, gikk det etter hvert litt bedre og Nora rente nedover bakken sammen med Malin like bak. Det var en rar følelse å bare fortsette å stå på ski, selv om buksa var helt våt inni. Hun følte at alle rundt helt sikkert visste at hun hadde tissa seg ut, selv om man ikke kunne se noe på buksa. Hun skrenset opp og stoppet like ved der de store grantrærne var. «Hva er det?» Spurte Malin, og stoppet rett ved siden av henne. «Skulle ikke du også tisse?» Sa nora, og så på henne. «Her er det bedre skjul,» sa hun, og pekte inn i mellom de store, tette trærne. Malin ble litt overrasket. På en eller annen måte hadde hun ventet at Nora skulle skjønne at hun også hadde latt det komme i buksa. «Eh,» sa Malin, litt usikkert. Og vurderte faktisk å gå inn bare for late som hun skulle tisse. Men det var litt risikabelt det også, for Nora kunne kanskje se at hun allerede var våt. «Jeg må ikke lenger, jeg.» Sa Malin, med et litt skjevt smil til Nora. Nå forventet hun i alle fall at hun skulle skjønne det. Men Nora bare trakk på skuldrene, og sa at da fikk de bare fortsette da.

Malin ble med en tur med gutta opp i de øverste og bratteste bakkene igjen. Hun syntes det var ganske rampete av henne å bli med dem, med buksa full av tiss. Men følelsen var mye bedre enn i går. I dag hadde hun gjort det helt av egen fri vilje, hun kunne holdt seg hvis hun ville. Men buksa lukta jo tiss alt, og når Nora hadde et uhell var det bare alt for deilig å la det varme spre seg i buksa. Nå satt hun i snøen og kjente på det varme og våte mellom beina. Foret i buksa var veldig vått, og longsen føltes bare utrolig varm og god mot huden. Hun skvettet litt på seg for å holde det varmt. Tobias kom og satte seg ved siden av henne, tydelig sliten etter en lang dag i bakken. «Faen, jeg tror jeg skulle hatt bleie på meg!» Sa han, Malin så overrasket på ham. «Jeg må tisse hele tida,» sa han. Og dermed stilte han seg opp ved trærne bak Malin, og hun kunne høre att snøen ble gul. Hun tenkte på kjæresten sin, som hadde stått naken for henne noen dager før, og nå kom det tiss ut av den, tenkte hun. Hun måtte bare presse ut et par dråper selv også, og satt der med gjennomvåt skibukse. Hun så på noen andre turister på motsatt side av løypa. Det var en stor familie, kanskje to familier som reiste sammen. Hun så på barna, som var av litt forskjellig alder. Den lille gutten der, jo, han har sikkert bleie på, tenkte hun. Han var ikke stort eldre enn naturlig bleiealder. Og de to jentene der, de kan nok være i den alderen at de fort glemmer seg vekk. Tenkte hun, og så for seg at de sto oppe i løypa og ikke rakk å gå på do. En eldre gutt satt og spikket på en grein, han kunne bare lett ta ut tissen og gjøre sitt, akkurat som Tobias bak henne. Den jenta der, tenkte Malin, og så på ei jente som var omtrent på hennes egen alder. Hun kunne nok rekke seg til do, hvis hun ville. De siste tre ordene satt hun og dvelte ved mens hun bare satt og kjente på den varme buksa si.

«Hva er det du drømmer deg sånn bort i da?» Sa plutselig Tobias, Malin skvatt, og tisset i buksa si. «Eh, ikkeno’» Sa hun, og så på Tobias i stedet. Han satte seg ned ved siden av henne og tok på låret hennes. Hun kjente hvordan noe av tisset i foret og gjorde huden hennes litt mer våt der et øyeblikk. Tobias så at hun nøt det. Malin så seg litt rundt, så akte hun seg bakover inn mellom trærne, slik at de ikke lå så synlig for resten av verden. «Ta mer på meg,» ba Malin. Nå kunne hun se der som Tobias hadde tisset i snøen. Nå var hun kåt. «Ta på buksa mi!» Ba hun Tobias, og han gjorde som hun sa. Han koste og masserte lårene hennes utenpå skibuksa, og hun frydet seg for hver bevegelse. Han la seg ned tett inntil henne, og tok et hardt tak i bukseskrittet hennes. Han så på henne, hun hadde lukket øynene, og det så ut som hun var nær ved å komme allerede. Han lente seg mot henne, og kysset leppene hennes mens han begynte å massere henne litt i skrittet også. Hun ga fra seg noen svake godlyder fra munnen. Hun hadde hele tiden øynene lukket, og han så hvor godt det var for henne når han presset mot buksa hennes, og han fikk en mistanke. «Kjæreste jenta mi,» sa Tobias lavt mot henne. «Har du tissa i buksa i dag igjen?» Stemmen hans var rolig, og han fortsatte å massere henne utenpå buksa. Malin nikket, og Tobias så at hun trakk på et smil, mens han kjente at hun presset lårene sammen, og kom i buksa si.

«Det er fortsatt veldig vått,» sa Nora, litt misfornøyd mens de gikk ned mot bussen. «Ja, det er det hos meg også,» sa Malin, men hun var nok langt mer fornøyd med det enn Nora var. Nora så på henne. «I dag også?» Spurte hun. Malin nikket. «Jeg gjorde det litt med vilje egentlig, det er så mye enklere, og buksa lukta jo tiss fra før uansett.» «Du er gæærn!» Sa Nora. Malin lo og trakk på skuldrene. Igjen satte de seg sammen på bussen. Nora var glad for at Malin også var våt i buksa. Hvis noen skulle oppdage det, så var hun i alle fall ikke alene om det. Men hun skjønte ikke hvorfor Malin hadde tissa i buksa. Selv om det var litt styr med å få av seg klærne, syntes hun det var mye bedre enn å gå med uttissa bukse hele dagen. Nora skammet seg over at hun ikke hadde klart å holde seg, og gikk rundt som en liten unge.

De to jentene sto i dusjen, begge med longsen fortsatt på. Malin så på Nora, og igjen ble hun misunnelig på de perfekte formene hennes. Det vistes på en måte ekstra godt nå, for hun var helt naken over midja, med en våt og svært tettsittende longs på seg. Det luktet tiss i rommet. To skibukser hang på tørkestativet og var helt våte inni. Malins longs var gjennomvåt over det hele. Noras var våt i baken, skrittet foran og ned til knærne omtrent. Malin syntes hun var veldig deilig når hun sto der med tissevåt tights, men hun kunne selvsagt ikke vise det. Hun tenkte på gutten sin, Tobias, og de gangene hun hadde sett ham med våt pysjbukse. Nora begynte å ta av seg longsen, det var ganske vanskelig, for den satt som klistret på med alt det vannet. Men hun fikk den til slutt av, og sto der i dusjen med en søkkvåt truse og sokker. Malin måtte ha hjelp til å få av sin longs, og de to jentene lo, og sa at det var jammen godt de hadde sitt eget bad helt for seg selv!

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 6 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4307  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024