Historiene om Kristine og Malin

Del 38: Malins påske del 1

Malin satt hos Tobias. De var alene nede i stua og satt og så på TV. Malin koste seg. Tobias holdt henne tett i armkroken og kjælte med hånden hennes, hun smilte til han. «Å, det er så dumt at du skal dra i morgen! Ellers kunne vi funnet på noe skikkelig moro i helga!» Sa Malin, og så på kjæresten. Han så litt lei seg ut han også, men turen hadde vært planlagt lenge, det var noe de gjorde hvert år med fotballklubben. «Jeg skulle ønske jeg kunne bli med!» Sa Malin, og så lengselsfullt inn i øynene til Tobias, mens han fortalte om hvor gøy de pleide å ha det. «Vent!» Sa Tobias, og avbrøt seg selv. «Kanskje du KAN bli med!» Malin så spørrende på ham. «Jo, jeg husker de eldste av og til hadde med jentene sine, og nå er jo jeg en av de eldste!» Malin satte seg opp. «Tror du jeg får lov?» Sa hun, og så på ham med store, bedende øyne. «Jeg spør trener’n med én gang!» Sa Tobias og gikk ut på kjøkkenet for å ringe.

Malin løp hjem. Hun måtte pakke, og hun var veldig ivrig etter å finne fram alt hun måtte ha med seg. Åh! Som hun gledet seg til å dra på tur! Tenk at hun fikk lov til å være med! Hele fotballklubben, Tobias og så hun selv, dette kom til å bli en super helg. Knut lurte på hva det var som gjorde henne så blid, men det fikk han fort greie på. Malin nesten ropte det til ham. «Men,» sa Knut, og så spørrende på henne. «Er det ikke bare gutter i den klubben da?» Malin tenkte seg om. «Eh, jo, det er vel det.»

Malin danset med baggen hele veien ned til bussen dagen etter. Hun så på alle de pene blomstene som nå var satt ut i trekasser langs elva, det begynte å bli vår, og påskesola skinte ned på dem. Påske betydde langhelg, og nå skulle de opp i fjellet og ha det gøy. Hun så ned på parkeringsplassen. Det vrimlet av gutter, hele klubben var med, både Tobias’ lag, og noen yngre også. Noen fedre var med, men ikke på langt nær alle. De eldste guttene reiste jo uten foreldre alle sammen. «Hei!» Sa Nora og smilte mot henne. «Skal du også være med?» Malin nikket ivrig, og lot Hans lempe baggen inn i bagasjerommet. «Hei Malin!» Sa han, og kysset Nora på kinnet. «Så fint at du fikk være med! Det er moro at vi er to par som reiser. Se! Der kommer Tobias også.» Malin snudde seg, og der kom han, nyklippet hår sto rett til værs, og han hadde med seg to bagger. Den ene var smal og lang. «Se her da!» Sa Tobias fornøyd, og åpnet litt på glidelåsen. «Fatter’n kjøpte slalåmski til meg!» Hans så misunnelig på de nye skiene, han skulle ønske han også kunne ha egne ski.

Bussen begynte å kjøre. Det var så mye skravling at Malin nesten ikke hørte det Hans prøvde å si. Han snakket om hvor moro det alltid var, og alt mulig de pleide å finne på. Treneren brøt inn i samtalen, og begynte å fortelle alle om hva de skulle gjøre på turen. Det var en del trening, men så var det mye moro også. Med én gang de kom fram skulle de opp i fjellet og stå på ski, det var det eneste de skulle gjøre første dagen.

Malin koste seg i bakken. Guttene var greie mot henne og de hadde det helt topp. «Tørr du å bli med helt opp i Henget da Malin?» Spurte en av guttene. «Klart hun gjør!» Sa Tobias, han var ivrig etter å vise fram at jenta hans var like tøff som guttene kunne være. «Ikke sant, jenta mi?» Han dultet henne i skulderen. «Jo da, kan jeg sikkert!» Sa Malin, hun ville ikke skuffe dem. Dessuten var hun ganske god til å stå på ski, det skulle nok gå fint. De tok heisen opp. Det var en fem-seks gutter, Tobias og henne. De satt i stolheisen to og to. Tobias satt sammen med henne, han smilte og ville ha et kyss. Malin smilte tilbake og kysset ham. Bang! Sa det, for hjelmene krasjet inn i hverandre, de lo og tok av seg hjelmene. Så bøyde de seg sammen og klinte. Nå ble nok de bak misunnelige, tenkte Tobias, og var glad for at det for en gangs skyld var han som hadde med seg dame på turen.

«Se! Det er bart oppover ryggen!» Sa den ene av gutta da de alle hadde gått av heisen. De så opp mot den høyeste fjelltoppen. De var langt innpå snaufjellet nå. Men ganske riktig, det var såpass forblåst her at den smale ryggen opp mot toppen faktisk lå snøfri. «Kom! Vå går opp ‘a!» Sa en av gutta og tok skiene på skulderen. «Er det ikke innmari langt?» Sa en annen. Alle så på ham med et «er du pyse?»-blikk. Så labbet de oppover. Særlig behagelig var ikke turen, med slalåmsko og hardt underlag, og en bitende vind. Men Malin brydde seg ikke om det, hun bare tok på seg skibrillene, bøyde seg mot vinden og gikk. Hun syntes det var kult å være på tur med guttene, og utforske verden. Det var nok ikke mange som gikk helt opp hit! Da de omsider nærmet seg toppen, og de første guttene hadde begynt å spenne på seg skia var det Malin kjente det første gangen. Hun måtte tisse, vel hun hadde nok kjent det en stund egentlig, for hun var allerede skikkelig trengt. Do fantes ikke i mils omkrets, alle toalettene var i husene i bunnen av bakkene, og dit kunne de ikke engang se herfra. Det var så vidt de kunne skimte tregrensa flere hundre meter nedenfor.

«Kom igjen, så kjører vi!» Sa den største av guttene. Han og to andre satte utfor. Malin vurderte om hun skulle bli igjen, og sette seg og tisse i lyngen. «Kom ‘a!» Sa Tobias og vinket henne foran seg utfor. Hun syntes ikke hun kunne skuffe ham, det var fortsatt et par gutter som sto og så på dem, og Tobias ville vise at kjæresten turte å sette utfor. Malin satte utfor. Guttene som var først ut var allerede bare små prikker i horisonten. Jøss, så bratt det var, tenkte Malin. Under seg så hun bare hvitt. Hun tok slake svinger, hun ville ikke komme for langt vekk fra de andre. Hun var glad hun ikke hadde blitt igjen på toppen, hun likte ikke å være alene her midt oppe på fjellet. Nå ble det litt slakere et stykke, hun dreide litt nedover for å få mere fart, og passerte et par av guttene. Så kom det en kant, hun var oppfra bakken et par meter bortover, men landet trygt. Så ble det brattere igjen, og hun måtte ta et par svinger for å slakke farten. Hun lente seg over med beina tettere sammen for å svinge. Da kjente hun det; hun var våt i trusa. Å herregud, tenkte hun. Jeg tisser på meg. Hun bannet lavt. Hun kikket seg rundt. Det var fortsatt et stykke igjen til de kom ned til de nærmeste treklyngene, ingenting å skjule seg bak her. Og bare gutter over alt, ingen sted å tisse. Jaja, det var ikke stort å gjøre med, og dermed slappet hun av, og lot det komme i buksa mens hun seilte nedover fjellsidene.

Det verket i beina til Tobias da de var framme der alle hadde sittet tidligere på dagen. «De har visst dratt ned alt!» Sa en av guttene. Ganske riktig, det var ikke annet å se, enn bålrester, sitteplasser i snøen og appelsinskall. Malin kjente etter hvor våt hun var. Jo, det var nok kommet helt ned til anklene, buksa kjentes veldig våt. Ingenting syntes utenpå heldigvis. «Vi får dra ned og finne bussen.» Sa en av guttene, og de satte kursen mot parkeringsplassen et par hundre meter nedenfor. Der sto alle og ventet på dem. Det var blitt oppholds, og påskesola stekte mot den varme asfalten. Et heteslag ventet alle når de gikk inn i bussen. Den hadde stått i sola hele tiden, og var omtrent som en badstu. Over alt var det gutter som kledde av seg, enkelte helt ned til bare brystkassa, og Nora så på dem. «Bare bli vant til det,» sa Hans. «Du er på guttetur nå!» Nora lo litt, og Tobias smilte mot dem, før han fant et ledig dobbeltsete lenger bak. Malin banet seg vei mellom fraslengte slalåmsko, hjelmer og vinterjakker.

«Skal ikke du ta av deg da, Malin?» Spurte en av gutta som var på Tobias sitt lag. «Tørr du ikke ta av deg buksa eller? Det er vel bedre å gå i bare longsen?» «Vi lover å ikke stirre!» Sa en av dem. Malin var nå ikke så sikker på det, spesielt med tanke på hvordan longsen hennes faktisk så ut. Hun sparket av seg støvlene. Sokkene var våte, hun var ikke sikker på om det var tiss, eller om det bare var svette. Hun vrengte av seg jakke og genser, men ikke noe mer. «Er det ikke varmt i den buksa?» Spurte Tobias. «Vet ikke,» løy Malin, «jeg føler meg faktisk litt kald.» Noe måtte hun jo si. Hun kunne jo ikke ta av buksa og vise hele bussen at hun hadde tissa på seg. «Jeg tror ikke no’ på deg, du er svett i panna!» Sa en annen, flere nikket og mumlet enig. «Eh, jeg tror jeg begynner å få feber.» Sa Malin, og improviserte, men guttene ga seg ikke, og kom med stadig nye kommentarer. «Hei, hjelp meg litt da,» sa hun, og dultet borti Tobias. «Hei, folkens! Slapp av litt da! Malin kler av seg bare for meg, så dere får ikke se no’, ok?» Guttene mumlet noe skuffet. Malin måtte smile litt av alle guttene som ikke la skjul på skuffelsen. Nå begynte de å skravle om helt andre ting, for bussen hadde begynt å kjøre. «Du,» sa Tobias og så på henne. «Hva er egentlig grunnen til at du ikke tar av deg buksa?» Malin så ut i lufta og lot som ingenting. Tobias så på henne, han visste bedre enn å tro at det var sjenansen som stoppet henne, og at hun var varm, det var det ikke tvil om. Han lente seg mot henne og hvisket: «Har du tissa på deg eller?» «Å, hold kjeft!» Sa Malin, og dro til han med skjerfet. Tobias lo. Nå visste han hvorfor hun ikke ville ta av buksa.

Da de kom tilbake til der hvor de skulle ligge ble det krangling om dusjene. Ja, det vil si, bortsett fra hos jentene da, for Malin og Nora hadde én hver inne på jentedoen. «Hva var det greiene på bussen?» Spurte Nora. «Åh, ikke noe særlig,» sa Malin. Bare guttene som ville at jeg skulle ta av meg buksa.» «Men det var jo dritvarmt jo! Jeg klarte i alle fall ikke å sitte der i den varme buksa,» sa Nora. Malin så ned i gulvet, og visste ikke helt hva hun skulle si. Nore skyndte seg å si: «Men jeg skjønner jo godt da, hvis du ikke vil at alle skal se deg i tightsen.» Hun så på Malin, hun hadde fortsatt den varme skibuksa på seg. «Det er ikke det.» sa Malin. «Kom igjen,» sa Nora, og ga henne et skråblikk. «De guttungene kan være ganske slitsomme av og til, jeg skjønner godt at du ikke ville ta av deg.» «Nei!» Sa Malin, nesten litt oppgitt, «det er virkelig ikke det,» sa hun, og sukket. «Men, hva er det da?» Spurte Nora, og begynte å se litt bekymret ut. Malin sukket igjen. «Lover du å ikke si no’?» Spurte hun. «Det er klart jeg gjør,» sa Nora, og tok et skritt nærmere Malin. Malin løsnet selene og lot buksa gli av seg, Nora så med én gang hva som hadde skjedd. «Oi, da!» Sa hun. «Ja, da skjønner jeg hvorfor!» Malin så litt trist ut, det var ikke så gøy å sitte på bussen i tissevåt bukse. «Ikke vær lei deg,» sa Nora, «det var ikke så langt unna at det skjedde meg også, skal jeg si deg!» Malin så på henne. «Jeg var i grønnbakkene, jeg er ikke så god på ski, sånn som du. Men det var ikke så lett å få tissa da, med bare gutter rundt hele tida, som absolutt skulle lære meg! Det var nesten så det kom i buksa før jeg fant noen trær som var god nok dekning.» Sa Nora, og det så ut som hun snakket sant. Malin smilte til henne. «Vi får vel dusje.» «Ja, ser sånn ut!» Sa Nora, og så på den tissevåte tightsen. Malin lo.

Da de var ferdig å dusje og skifte så fant Malin hånden til Tobias igjen, idet de gikk opp for å se hvor de skulle sove. Malin hadde aldri vært med på disse turene før, og så for seg rom med køyesenger. Kanskje skulle de dele rom med Nora og Hans, siden de var to par. Treneren viste vei og åpnet en bred dør for dem. Det var bare ett rom. Ett stor et. Det lå madrasser utover hele. «Oi sann! Ser ut som vi må ligge på gutterommet begge to denne gangen!» Sa hun, og dultet borti Nora, med et lite hint om fra den gangen på leirhytta. Malin tenkte på det, og syntes det var greit. Hvis hun ikke hadde ligget på gutterommet den gang, så var det jo ikke sikkert hun og Tobias hadde vært sammen i det hele tatt. Hun så på ham. Han så litt mer skeptisk bort på all madrassene. Malin visste jo at det var litt vanskelig for ham, han hadde jo dette lille nattlige problemet å tenke på. «Ta det med ro,» sa Malin «jeg har husket bleiene.» «Hysj da!» Sa Tobias forferdet og så seg omkring, men ingen sto nær nok til å ha hørt henne. Malin måtte nesten le litt over nervøsiteten hans.

Tobias våknet av at noen ristet ham i skulderen. Han snudde seg og så opp i ansiktet til Malin. Bustehåret sto rundt henne, og uttrykket i ansiktet var opprørt og litt bekymret. «Tobias, jeg må så fryktelig tisse! Kan du bli med?» Hun så nesten redd ut. Tobias visste ikke om det var at hun var redd for å tisse på seg, eller om det var mest for de mørklagte gangene. I alle fall kom han seg fort opp og grep hånden hennes mens de listet seg så fort de kunne ut av sovesalen. Hånda til Malin var svett, hun gikk sammenkrøket og det var helt tydelig at hun var veldig tissetrengt. Han så på pysjbuksa hennes, kanskje var det en lite våt flekk der? Nei, umulig å si i dette mørket.

Det var bare så vidt lys nok til at de kom seg ned trappene uten å snuble, toalettene var nede i første, og når de kom ned dit slo Tobias på lyset. Malin kjente at det var like før hun tissa i buksa. Men det var ikke bare det, hun kjente også at dette tente henne. Hun kastet et blikk bort på Tobias mens hun holdt seg i skrittet. Nå med lyset på, var det ikke så veldig vanskelig å se at han hadde bleie under pysjbuksa. «Nå tisser snart på meg!» Sa Malin, og rykket litt i hånden hans for å få han til å gå videre. Hun kunne jo ha sluppet hånden og løpt inn på do, men hun ville ikke det, hun ville ha med Tobias. De løp inn mot jentedoen. Det var et stort rom dekket av hvit fils på vegger og gulv. Det var tre båser med do, og så var det to dusjer med forheng borterst. Malin så et sluk på gulvet, rett innenfor døren. «Jeg tisser her jeg!» Sa hun, og dro ned pysjbuksa og satte seg på huk.

Tobias måpte. Var hun virkelig så trengt? Nå hørte han hvordan det sildret i trusa hennes, og så hvordan tissestrålen kom ut av det rød stoffet og rant ned gjennom hullene i gulvet. Han sto og så på henne hele tiden, og hun lot ham se. Det tok lang tid før hun var ferdig, og nesten hele trusa ble våt. Tobias så opp på ansiktet hennes, og hun så fornøyd ut. Det var sikkert godt å få tømt seg når hun hadde vært så trengt. Men han lurte litt på om det ikke var bare det, faktisk. Han lurte på om hun rett og slett likte det hun gjorde. De fleste jenter ville da vel løpt inn i en av båsene, selv om det kanskje hadde kommet noen dråper i trusa. Det var jo bare to meter igjen til den nærmeste doen, og hun ville jo vært mindre våt da, enn det hun faktisk var nå.

Malin ristet litt på rumpa for å få de siste dråpene ut av trusa. Det var så deilig det hun hadde gjort, og så rett foran kjæresten! Hun trådte ut av pysjbuksa, den måtte ikke bli våt. Hun så på Tobias. «Må ikke du tisse?» Tobias så litt ned, og ristet på hodet. Malin smilte. «Åh, har det kommet i bleien i natt kanskje?» Tobias så litt sjenert ut, og svarte ikke. «Vi får vel skifte og vaske litt da, kan jo ikke komme opp igjen med tiss i buksa!» Sa Malin, og smilte fortsatt. Tobias så litt usikker ut. Skulle de skifte her, rett foran hverandre? Her var det jo godt opplyst også, skulle han endelig få se Malin uten truse, han lengtet jo litt etter det. «Jeg gjør det hvis du gjør det,» sa Malin, og tok tak i den våte trusestrikken. Tobias kjente at tissen vokste nedi bleia. Han ville så gjerne se! Men han var ikke sikker på om han ville vise fram, kanskje hun ville le av ham? Tissen var ikke så stor, syntes Tobias, selv om den snart var på sitt største. Ville hun le av ham når hun så at den var stiv? At han ikke klarte å beherske seg?

Malin så spørrende på ham, hun hadde så lyst til å gjøre dette. Det føltes veldig spennende, og hun følte seg kåt etter det hun nettopp hadde gjort på gulvet. Tobias dro ned pysjbuksa, og viste fram en bleie som var tung og våt. «Oi sann! Du har visst tissa en del du også,» lo Malin. Tobias klarte ikke helt å holde seg for å le han heller, selv om han ikke syns det var så moro å ha våt bleie blant alle sammen på sovesalen. Malin så på Tobias, og skulle til å dra av seg trusa, da måtte jo Tobias også, tenkte hun. «Vent!» Sa Tobias fort. Malin så spørrende på ham. «Tenk om det kommer noen?» Han tenkte med redsel på at Nora kom inn for å gå på do, og så Malin stå der med våt truse, og ham med bleie. Attpå til var det en dam borte ved sluket, det skinte gult mot de drivhvite gulvflisene. Malin så på ham, han hadde rett. Hun kikket seg bak. Jo, det var faktisk lås på innsiden av døra. Hun smilte, og gikk bort og vred låsen om. «Sånn! Nå kommer det ingen som skal på do!» En rask tanke fløy over netthinnen om en av de andre kom utenfor her og måtte like mye tisse som henne selv for litt siden, da kunne det fort skje et uhell. Med den tanken i hodet lot hun all forsiktighet bare dra langt vekk. Hun tok tak i trusa, hun kjente hvor våt den var. Hun dro den raskt av seg og nedover beina så den ble liggende rundt føttene hennes på gulvet. Så bøyde hun seg opp og sto for første gang foran kjæresten helt synlig, og naken nedentil. Tobias stirret, han kunne ikke la være. Malin var helt glattbarbert, alt var bare myk og våt hud. Lengst ned i trekanten kunne han skimte en liten fold begynne, der tissen hennes var. «Så fin du er, jenta mi,» sa han, og smilte mot henne. «Takk!» Sa Malin, og rødmet nesten litt. Hun så på Tobias, og hvordan han stirret, og hun lot ham stirre.

Malin visste ikke hvor lenge de sto sånn, men det var sikkert i flere minutter. Så gikk Malin bort og tok håndkledet sitt. Det hang til tørk fra dusjen hun hadde tatt på kvelden. Tobias snudde seg idet hun gikk forbi. Nå fikk han se henne bakfra også, og rumpa og hoftene som duvet når hun gikk bort for å hente håndkledet. Hun begynte å tørke seg i den våte rumpa. Det ble jo ikke så mye til vask, men da var hun ikke våt lenger i alle fall. «Din tur!» Sa hun, mens hun tørket seg mellom beina. Tobias var nervøs. Tissen hans sto rett i været, og bleien hans var nok ganske så våt også. Men hun hadde gjort det, sa nå hadde ikke han noe valg. Han tok tak i trusebleien og dro den ned. Så reiste han seg opp igjen, slik Malin hadde, og nå sto hun og så på ham. Hun smilte. Tissen hans sto i giv akt for henne, og den lille busken av hår rundt var kliss våt av tiss. Hun så ned på bleien, som var helt gult på innsiden, han luktet tiss, og gutt.

Hun kjente hun ble tent, og innimellom så hun på den våte flekken hun hadde laget på gulvet, bare for å minne seg selv på hva hun hadde gjort. Nå tok hun bleien hans, den var tung av alt tisset, og så brettet hun den sammen og kastet den i søpla. Så dro hun av seg håndkledet, Tobias kunne igjen se kjærestens kjønn. Han sukket litt svakt, og Malin kunne se at tuppen av tissen hans med ett ble glinsende. Hun smilte til ham, før hun tørket det bort med håndkledet. Hun lente seg mot ham, og kysset ham. Hun tørket ham mens de klinte ømt og forsiktig med hverandre. Hun tørket ham i rumpa, og nå var det bare håndkledet som lå mellom tissen hans og kjønnet hennes. Hun kjente den presse litt mot henne, rett under navlen. Hun hadde hendene sine rundt hoftene hans mens hun tørket, og brystene lå helt inntil brystkassa hans. Nå la hun hodet på skulderen hans og klemte ham mens hun fortsatt tørket. Hun kjente hvordan tissen hans beveget seg litt mot håndkledet. «Dette er deilig,» hvisket hun i øret hans. Han nikket svakt, og turte å legge hendene på hoftene hennes og klemme henne litt mer inntil seg.

Malin lot håndkledet falle, og gikk bort for å tørke opp det som var igjen på gulvet etter henne. «Tenk at jeg tissa her da!» Sa hun, og så på den våte trusa si som lå like ved. Tobias nikket, og lurte på om han skulle tørre å spørre det spørsmålet han hadde begynt å lure sånn på. «Du, Malin?» Sa han, forsiktig. Hun nikket og så på ham. «At, eh, liker du det?» Han så fra henne, ned på sluket og til den tissevåte trusa. Hun ble litt overrasket, men klarte å skjule det. Hun så på ham, og nikket.

Fortsättning:

Del 1 (22 maj)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (22 maj)
Diaper Love
Kärleksfullt omhändertagande
Allt-i-ett-blöjor
Våta blöjor
Smutsiga blöjor
Okontrollerade olyckor
Overall/täckande dräkter

Noveller


Geiri
M27
3 nov 2018

Vill du bli underrättad när Geiri skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.