Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 37: Kristine + Thea = ?

Kristine satt på rommet sitt og tenkte, hun tenkte på Thea. Hver gang hun gjorde det ble hun varm i kroppen og nesten rød i ansiktet, hun var fortsatt veldig forelsket i Thea. Dessverre hadde det ikke gått helt som Kristine ville. Hun hadde blitt kjent med Thea, det var greit, men jo mer de var sammen, jo mer ble det klart at dette utviklet seg som et vanlig vennskap mellom to jenter. Thea skjønte vel ikke at Kristine var forelsket i henne, og i grunnen var vel egentlig ikke det så merkelig. Når Kristine tenkte på det, hadde hun vel aldri egentlig vist tegn til at hun likte jenter og ikke gutter. Det var vel egentlig ingen som visste det, unntatt Malin da. Kristine bannet lavt for seg selv, og tenkte at om hun fortsatte på denne måten ville det aldri bli noe mer enn et vennskap mellom hun og Thea, vakre Thea. Og med én gang kom tanken i hodet til Kristine; hun kunne ikke la det skje! Malin hadde rett, hun var nødt til å si til Thea hva hun følte for henne. «Du får ta det som kommer,» hadde Malin sagt. Lettere sagt enn gjort. Thea var alltid så pent kledd, hadde alle de riktige merkene, alltid det riktige utstyret og Kristine følte at Thea på en måte lå en divisjon over henne. Hun var populær på skolen, og alle likte henne. Hvem la vel merke til lille Kristine, hvis Thea var i nærheten? Kristine sukket, hun visste godt hvor skuffet hun ville bli hvis Thea ikke ville være sammen med henne.

Kristine strakte seg etter en skuff ved klesskapet, helt bakerst lå den. Den var hemmelig, ingen visste om den, og Thea hadde tydeligvis glemt den. Etter Theas tisseuhell på Kristines bursdag, hadde Thea tatt med seg buksa si hjem, den hadde Kristine vasket for henne. Men trusa hadde hun visst glemt, og den holdt Kristine i hånda si nå. Kristine hadde ikke vasket denne trusa, den var hvit, men over rumpa og midt under var den gul, og Kristine kunne lukte Theas tiss i trusestoffet. Kristine fikk en god følelse gjennom hele kroppen med det samme hun la Theas truse mot nesa. Hun sank sammen i senga si og luktet, kjente og så på Theas tissetruse. Over netthinnen suste bilder av Thea, minner fra da hun sto der på gulvet og hadde et uhell i buksa, med denne trusa på. Hun kunne nesten ikke tro det var sant, Thea hadde tissa gjennom denne trusa som hun nå lå og holdt i. Kristine trakk seg sammen i en rykning og det kom en sprut i trusa. «Å nei! Jeg tisser på meg!» Sa hun lavt inn mot puta, mens hun tok på sin egen truse og kjente den våte flekken. Samtidig så hun på det gule trusestoffet som hadde ligget mot Theas kjønn, hennes tissevåte kjønn. Så ble det for mye for henne, dette var alt for deilig, hun kjente hvordan hun kom mot fingrene sine i det tynne trusestoffet. Åh, dette var så deilig. Hun la tissetrusa tilbake på plass i skuffen, og gikk ned for å dusje. Nå var hun bestemt, hun skulle si det til Thea at hun var forelska i henne, hun skulle, hun måtte!

Kristine satt ved pulten sin og tegnet. Det skulle bli et hus, linjene var trukket mot tre små punkt hun hadde satt på arket, akkurat som læreren hadde vist dem. Hånda som holdt blyanten var klam, hun kjente at hun satt og svettet. Hun kastet små blikk på Thea underveis, det var noe med formene slik hun satt bøyd over pulten sin og tegnet. Kristine ble varm i hele kroppen da hun stadig tenkte på hva hun skulle si til Thea når timen var over. Hun rugget litt på stolen, måtte hun tisse? Nei, hun måtte ikke det, hun bare var så nervøs for hva hun skulle si til Thea.

I friminuttet lekte de viltert, alle jentene sto i ring og de hoppet strikk. De måtte bytte litt på, for det var ikke plass til alle, men det ble en del av leken. Det var gøy å holde på sånn, syntes Kristine, selv om de snart skulle bli voksne, som lærerne alltid sa. Så kom øyeblikket. Nå var det hun som sto og ventet på tur, jenta ved siden av hoppet inn i strikket og byttet plass med, nettopp, Thea. Hun kom imot Kristine, håret danset rundt henne og hun smilte og lo. Kristine svelget en klump i halsen, hun var så nervøs! Hun kjente at hun svettet, og trodde nesten hun tisset på seg, enda hun hadde gått på do rett før de gikk ut. «Dette er så gøy!» Sa Thea og smilte mot henne, Kristine trodde hun skulle smelte. «Ja!» Sa hun, og smilte tilbake til Thea, og prøvde å le litt hun også. «Det er morsomt ute når det er så fint vær,» sa Kristine. Thea nikket. Herregud, så patetisk, tenkte Kristine for seg selv, snakke om været. Hun svelget. Ingen kunne høre dem nå, alle hoppet og lo høyt. Thea så på dem og smilte og lo hun også. «Thea, jeg elsker deg!» Sa Kristine, og så på henne. «Jeg elsker deg også, jenta mi!» Sa Thea, og smilte fra øre til øre. «Kanskje jeg kan bli med deg hjem i dag?» Spurte hun og så på Kristine, mens hun fortsatt smilte og lo med jentene som hoppet i ringen. Kristine nikket og smilte, mer svett enn noen gang, og så hoppet hun inn i ringen og byttet plass med Mina.

Herregud, tenkte Kristine, hva har skjedd nå? Thea hadde sagt at hun elsket henne! Kanskje var det bare på fleip? Noen man liksom bare sa? De sto jo bare og fleipet og lo alle jentene. Kristine lurte på om hun kanskje skulle sagt det i en litt mer alvorlig og rolig situasjon, men det var liksom litt tryggere her, hvor man bare kunne si det og fleipe det bort hvis det hørtes for dumt ut. Men Thea hadde sagt det tilbake, og de hadde sett hverandre i øynene. Og nå skulle hun bli med hjem etter skolen, det gledet hun seg i alle fall til. Kristine smilte, og måtte konsentrerte seg mer om hoppingen igjen, hun holdt på å snuble flere ganger.

Resten av skoledagen kunne ikke gå saktere, tiden sneglet seg av gårde og Kristine så på klokka for hvert eneste minutt. Innimellom så hun mot Thea, og Thea så på henne også, og de smilte til hverandre når de tenkte på at de skulle gå sammen fra skolen. Nå kom hun dansende mot henne, hun hadde lagt bøkene inn i skapet sitt, og nå skulle de gå sammen hjem til henne. Thea smilte mot Kristine og tok hånden hennes. «Skal vi gå da?» Spurte hun, og Kristine kjente hun ble varm og håpet hun ikke rødmet, mens de gikk mot utgangen. De holdt hverandre i hendene hele veien hjem, Kristine kunne nesten ikke tro det! Nå var det endelig en sjans for at det hun ønsket seg mest i hele verden, faktisk skulle gå i oppfyllelse! Solen skinte, snøen hadde begynt å smelte og veiene var bare. Veien hjem hadde aldri vært kortere, det var så moro å gå sånn, med alle de glade følelsene inni seg, og kjenne at Thea fortsatt hold hånden hennes. De smilte til hverandre da Kristine holdt døra åpen for Thea og lot henne gå inn først. «Takk!» Sa Thea høflig, og så på Kristine. «Du er alltid så snill du!» Hun strøk lett på kinnet til Kristine. NÅ rødmet hun, det var ikke tvil lenger, men det var deilig også, å kjenne forelskelsen for jenta foran henne fylle kroppen til det fulle.

«Thea blir til middag!» Sang Kristine inn til pappa mens de danset inn i gangen og løp opp trappa til Kristines rom. Thea fant seg fort til rette. Kristine var litt mer nervøs for hvordan dette skulle utvikle seg. Hun snudde seg, og kikket, det var så vanskelig. Noe måtte hun jo gjøre, men foreløpig bare sto hun der og flakket med blikket og smilte dumt til jenta foran henne. «Jeg bare må gjøre den matteleksa jeg, ellers blir jeg aldri ferdig!» Thea gryntet et slags «Å ja.» Kristine hadde ikke kommet på noe bedre, hun klarte ikke å ta initiativ mot jenta som hun var så forelska i. Kristine fant fram matteleksa og begynte å klusse ned noe i ruteboka. «Husker du hvordan vi gjorde dette?» Spurte hun. «Tja, nei, tror ikke det,» mumlet Thea, nokså uinteressert. Hun hadde åpnet garderobeskapet til Kristine, og tok nå fram ett og ett plagg for å se på, og sammenligne med sine egne klær. Kristine hadde faktisk en del fine klær, bare synd hun aldri brukte dem, tenkte Thea, men hun sa ingenting. Hun begynte å kikke i skuffene også, mens Kristine satt fult konsentrert om leksene.

«Oi!» Sa Thea, «her er jo trusa mi jo!» Kristines puls steg fra normal til nær panikk. «Men, den er jo…» Sa Thea og hold trusa fram. «Æsj! Som det lukter av den, har du ikke vask… Men, hva er det her?» Thea hadde fått øye på det lille håndkledet som lå ved siden av, kosekluten til Kristine. Nå sa ikke Thea mer, hun bare så fra den grisete kluten og tilbake på Kristine. Øyenbrynene hennes var langt opp på panna, nesen var rynket og munnen i en slags S-form, liksom forvridd. Hun slapp trusa si på gulvet i det hun tok et par raske skritt mot døra. «Din ekle gris! Dette hadde jeg faktisk ikke trodd om deg Kristine, ha det, og du kan la være å invitere meg igjen! Æsj!» Brølte hun, idet hun gikk ut av døra og dundret nedover trappen. Kristine ble sittende igjen på stolen sin, forskrekket over hva som hadde skjedd. Hun ville løpe etter, hun ville stoppe Thea og forklare, si at hun bare hadde ment det uskyldig. Men det var ikke uskyldig. Det var alt annet enn uskyldig. Hun hadde tissa på seg, veldig ofte også, som en baby bare latt det renne i buksa, eller brukt bleier, tenk det, bleier! Hun hadde tatt vare på Theas uttissede truse, og hun hadde brukt den til å få sine herligste orgasmer. Æsj! Kristine tok trusa med den inntørkede, gule flekken, hun tok alle bleiene hun hadde og kosekluten sin, hun gikk ut med alt sammen i hendene, kastet det rett ned i søppeldunken. «Aldri mer!» Brølte hun. Så stampet hun inn igjen, og la seg på sengen. Og så begynte hun å gråte.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 3 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4299  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024