Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 36: Annikens sorger

Anniken satt på badet nede, vanligvis var det bare foreldrene deres som brukte det, men mamma var ikke hjemme og pappa var ikke hjemme, og noen måtte jo vaske klær. Hun hadde bert ned den store kurven de hadde på badet ovenpå. Den var full av klær hun og broren hadde brukt. Hun dro opp en blå pysjbukse. Hun så på den, og sukket. Den var gul i skrittet og hele rumpa til nedpå knærne. Stakkars, tenkte hun, når skal han klare å slutte med dette. Hun stappet tissebuksa inn i maskinen og fylte opp med sine egne klær i matchende farger. Hun så på den digre haugen av mammas klær ved siden av, nei, den fikk hun ta selv, tenkte hun, og smelte igjen døra på vaskemaskinen mens hun tenkte på hva Tobias hadde sagt om henne.

Plutselig gikk det i døra ute i gangen. Nå kommer hun hjem, tenkte Anniken, hun følte seg så skuffet over moren sin. Hun trodde foreldrene hadde et lykkelig ekteskap, men når hun tenkte seg om så var det kanskje ikke sånn allikevel, nei. De gjorde jo ikke så mye sammen egentlig, bare de vanlige syslene i hus og hjem. Hun gikk ut for å sette skittentøyskurven oppe igjen, og holdt på å gå rett inn i sin egen far. «Åh, unnskyld!» Sa hun, mens hun plukket opp noe fra kurven som hadde falt på gulvet. «Er du hjemme alt?!» Pappa smilte mot henne. «Hvor er mor?» Spurte han, og ante ingen fare. Anniken ble med ett alvorlig i uttrykket. «Hun er ikke hjemme.» Sa hun, litt mutt, og gikk opp med kurven. Faren ble stående å se etter henne. Ikke hjemme? Tenkte han. Han var vant til at hun alltid var der og tok imot ham, samme hvor sent på kvelden han kom hjem. Han hadde vært borte lenge nå, nesten en måned.

Anniken så ut gjennom vinduet i andre. Bilen til mamma var fortsatt borte. Hun strevde med følelsene sine, og på vei ned trappa begynte hun nesten å gråte. «Men,» sa faren, da han så Annikens triste ansiktet. «Hva er det for noe?» Faren tok henne inntil seg og de satte seg i sofaen. «Jeg tror ikke mamma kommer hjem no’ mer!» Sa hun, og strevde med å holde tårene tilbake, mens hun så inn i de forvirrede øynene til sin far. «Hun kom innom her for noen timer siden, hun kom inn i gangen, men da hun så meg, bråsnudde hun og løp ut igjen!» Anniken så fortvilet på faren sin, han skjønte ingenting. Else hadde stukket av. Hun trengte ikke mer enn å se på datteren før hun skjønte at hun visste det. «Hun er utro mot deg.» Sa Anniken til faren sin. «Hun er utro mot oss.» Det var sånn Anniken følte det, hun var veldig glad i faren sin. Han var alltid så mye borte, derfor var det ekstra stas når han var hjemme og han hadde alltid tatt med henne og broren på masse gøy når han var her. Hun var jo glad i moren sin også, men hun var jo liksom bare der, hele tiden. Hun hadde vært glad i henne i alle fall. Nå visste hun ikke lenger.

Faren så i taket og bet tennene sammen. «Den jævla hora!» Sa han høyt, fortsatt gjennom sammenbitte tenner. Han så tilbake på datteren. «Unnskyld,» sa han, og så trist på henne, «det var ikke pent sagt, jeg bare…» Anniken nikket. Hun tørket en tåre fra øyekroken, og satte seg helt inntil sin far. «Jeg tror hun kjørte retning havna,» sa hun, og lot faren ta armen sin rundt henne. Han så tankefull ut. «Vet Tobias det?» Anniken nikket. «Og Malin også.» «Hvem er Malin?» Anniken så på ham. Mente han, at ingen hadde fortalt ham det? «Broder’n har fått seg kjæreste!» Sa hun, og med ett var hun mye blidere. «Nei, jøss, sier du det?» Sa han, og så blid ut han også. Anniken nikket. «Hun er kjempesøt!» Nå hadde hun nesten glemt hvor sint hun var på moren, og ble ivrig med å fortelle faren sin alt om Malin. «Første gangen hun lå over her, så var hun fullstendig våt da hun sto opp! Han hadde pissa i senga igjen, og tenk, hun sa ingenting! Hun bare smilte mens hun gikk på badet og skiftet!» «Jøss!» Sa faren, «Tolerant jente høres det ut som.» De smilte til hverandre, mens han prøvde å forestille seg hvordan denne Malin så ut.

«Vel, det er sent,» sa faren, og så på armbåndsuret. «Du vil vel legge deg?» Anniken så på klokka hun også, og ble overrasket. «Oi! Det er jo snart morgen!» Sa hun. Hun hadde ikke tenkt på klokka idet hele tatt. Hun hadde bare prøvd å gjøre noe, husarbeid, hva som helst for å prøve å fortrenge hvordan moren hadde oppført seg, og så bare stukket av. Hun hørte fortsatt at vaskemaskinen gikk ute på badet. «Skal jeg bære deg opp kanskje, som i gamle dager?» Anniken fniste, det var noe han ofte sa på spøk. Han husket godt hvordan hun pleide å sitte oppe lenge når han hadde kommet hjem, og til slutt sovnet sammen med ham i sofaen. «Faktisk,» sa Anniken, «så er jeg ikke trøtt.» Faren så på henne. «Ikke jeg heller,» sa han. «Sulten?» Hun nikket.

De dekket på stuebordet, de laget ordentlig middag. Anniken kunne ikke huske å ha gjort noe sånt før, spise middag midt på natten. Faren stekte biffsnadder, og alt mulig flott tilbehør. Det var visst ganske bra mat ute på disse plattformene, så han laget alltid noe skikkelig snadder når han kom hjem. «Vær litt forsiktig da,» sa faren, han hørte hvordan hun smalt med tallerkener og bestikk. «Du kan jo vekke Tobias.» Anniken ristet på hodet. «Han e’kke her.» Faren så på henne. I et vilt øyeblikk trodde han nesten at Else hadde tatt ham med seg da hun dro. «Han er hos Malin,» sa Anniken. Han smilte. «Er han ofte der? Ligger han ofte hos henne?» Han var jo litt nysgjerrig på dette nye forholdet, tenk at sønnen hans var blitt så stor! «Nei,» sa Anniken. «Det er første gangen.» Faren så litt overrasket ut, men trakk på skuldrene. «Men det var Malin, og venninnen hennes, som oppdaget det,» sa hun. «Mamma var utro mot faren til Kristine, venninna til Malin. De bor visst like ved hverandre.» Faren så litt sint ut igjen. Både på det Else hadde gjort i seg selv, og at det var ungene som måtte oppdage dette. «Ok, nå får vi bare glemme det, og kose oss med maten.» Han strøk henne på ryggen, og hun smilte idet hun satte tennene i det saftige kjøttet.

Anniken våknet. De hadde kollapset i hver sin ende av hjørnesofaen. Faren snorket fortsatt. Hun gned søvnen ut av øynene og så på klokka. Snart elleve, på formiddagen. Hun begynte å rydde av bordet. Maten sto der fortsatt, skjønt, det var ikke mye igjen. Da hun kom tilbake fra kjøkkenet hørte hun noen som tok i dørhåndtaket, ute i entréen. Hun gikk ut dit og så i vinduet. Det var Else. Anniken kunne lett ha låst opp for henne, men hun gjorde det ikke. Hun visste ikke riktig hva hun skulle gjøre. Else hadde ikke sett henne, og nå hadde hun etter hvert fått fomlet fram sitt eget nøkkelknippe. Hun kom inn, og møtte et minst like strengt blikk fra datteren, som kvelden før. Hun sa ikke noe til det, bare valset rett inn i stua uten å ta av seg på beina. Hun stoppet opp et øyeblikk, da hun så mannen som lå og snorket på sofaen. Hun forandret ikke uttrykk, men bare fortsatte inn på kjøkkenet. Anniken fulgte etter, fortsatt like streng i blikket. «Nå får du bare pakke med deg det som er ditt og gå!» Sa Anniken, strengt til sin mor. Hun så sjokkert ut. «Du er ikke velkommen her lenger!» Sa Anniken bestemt. «Det er pappas hus, du har fucka det opp, og du tar med deg tinga dine og går!» Sa hun. Else ble sjokkert, og sint over datteren som trodde hun kunne bestemme alt. «Og hvor skal jeg gå da liksom?» Spurte Else. «På sosialen, om du ikke har andre steder! Eller til han derre kavaleren din, samme for meg, bare du går!» Hun dyttet til henne for å få henne til å sette opp farten.

Annikens far begynte så smått og våkne på sofaen, men brydde seg ikke med å si noe. Han bare hørte på krangelen mellom de to damene, og syntes dette utviklet seg riktig pent. Han kunne bare ligge der og late som han sov, og så ordnet alt seg. Datteren hørtes bestemt ut, og ga ikke Else lang tid på å pakke med seg sakene. Han var imponert over datteren, som virket så bestemt og voksen. Men hun hadde jo rett, det var hans hus, det var jo i det store og hele han som hadde tjent pengene, hun hadde bare en liten fillejobb på deltid. Bilen hennes sto på felleseie, men den var gammel og stygg, så den fikk hun bare dra sin kos med. Han åpnet øynene og så datteren stå der med hendene i hoftene mens Else startet bilen ute. Han smilte til datteren. «Så flink du var!» Sa han. Anniken smilte, og så riktig fornøyd ut. «Det var bare så godt å få kjefte litt på henne!» Sa hun, og omfavnet faren sin i en god klem.

Malin og Tobias gikk hånd i hånd. Tobias hadde ikke ro på seg mer, han måtte hjem og se hvordan ting lå an. Han forberedte seg på å møte moren da de kom hjem, men da de så huset sto det ikke noen liten rød bil der. Bare den stor svarte som var pappas. Malin la også merke til dette, selv om hun ikke kjente den svarte bilen. Hun var fast bestemt på å holde seg litt i bakgrunnen. Dette fikk de ordne opp i selv, som pappa så fint hadde sagt, og det var vel kanskje noe i det. Tobias gikk inn, der ble han møtt av søsteren som omfavnet ham i en klem. Tobias så på faren sin, det så ut som han akkurat hadde stått opp. «Hei, gutten min!» Sa han. Og så klemte de også hverandre. Tobias var glad for å se ham, det var lenge siden han hadde vært hjemme. Men han skjønte ikke helt hvorfor alle så så blide ut, hadde ikke Anniken fortalt det enda? Men så kom forklaringen, mamma hadde dratt av gårde, og de hadde nå huset for seg selv. Tobias var litt forvirret, han hadde ikke ventet at det skulle skje så fort. Hvor ble det av mamma da? Skulle hun aldri komme hit mer? Men han rakk ikke å spørre noe om det før de hørte en lyd ifra gangen, og faren skjønte plutselig at det var noen der ute.

Han kikket ut dit og fikk se en flik av en rød kåpe stikke fram i entrédøra. «Neimen, hei!» Sa han forsiktig, og så jenta som nå tok et skritt til siden, slik at han kunne se hele henne. Hun var middels høy, omtrent samme høyde som Tobias. Hun hadde silkemyk hud i ansiktet, hadde en vakker, rød kåpe og skinnende blondt hår. Hun var kort sagt en utrolig vakker jente. «Du må være Malin! Kom inn!» Sa Tore, faren til Tobias, og så på henne. Han dultet borti sønnen mens hun bøyde seg for å knytte opp skolissene. Tobias så på ham og de smilte til hverandre, Tore kunne ikke tro at sønnen hadde funnet seg ei så søt jente. Malin gikk forsiktig inn og hilste pent på Tore, jøss, tenkte han, manerer også, nei her hadde han visst virkelig skutt gullfuglen. «Men dere er sikkert sultne? Anniken, kan ikke du fikse litt lunch så kan vi dra og spille bowling eller noe etterpå?» Tobias jublet, det var dette han elsket med at pappa kom hjem, de fant alltid på så mye morsomt sammen.

De hadde det så gøy på bowlingen. Malin hadde nesten aldri spilt bowling før, for det var ganske langt å kjøre, nesten en time. «Hvem har lyst på pizza?» Spurte Tore. Alle sa «Ja!» I kor. De bestilte to store pizzaer, og spiste opp alt sammen. Tore var overrasket over hvordan den søte jenta med pent tøy og manerer kunne kaste i seg pizza som en sulten tiger. Han lo litt for seg selv og tenkte på hvordan det var å være ung. «Dette var kjempegodt!» Sa Anniken, og helte i mer brus til alle. Så spilte de en siste runde før de skulle dra hjem igjen. Malin tenkte at Tore måtte tjene ganske godt, for alt dette måtte jo bli forferdelig dyrt. Alle lo og lekte, de tre unge ble nok litt oppspilt av all brusen, og de løp omkring og sto nesten ikke stille. Anniken smilte litt av det, men var med på leken, hun også.

De gikk ut i bilen igjen og satte seg. Nå ville Anniken også sitte bak sammen med Malin og Tobias. Bilen var kjempestor, og de hadde rikelig med plass alle tre i baksetet. Da de hadde sittet litt roligere en stund husket Malin at hun ikke hadde gått på do før de dro, og hun kjente at all brusen ville ut. Tobias sa høyt at han måtte tisse. Faren lurte på om han skulle stoppe, men han ristet på hodet. Malin så ut gjennom vinduet. Ikke det at det var noe poeng egentlig, hun kjente veien, og visste at hele veien hjem gikk gjennom bare fjell og skog, ingen do før de kom hjem. Hun prøvde å glemme at hun måtte tisse, og satte seg bare med beina tett sammen og pratet med Anniken og Tobias. Anniken fortalte mye moro fra da hun gikk på videregående og var russ og sånn. De hadde visst funnet på ganske mye sprell! Tobias ble litt mer stille, og bare satt og hørte på de to jentene som pratet og lo. Tore syntes det var godt å være litt sammen med ungdommen igjen, ikke bare de samme fjesene som var på oljeplattformen hver dag.

Da de kjørte inn til huset deres, var Tobias den første til å spurte inn døra, straks Tore hadde låst opp. Malin kunne se ham holde seg i skrittet mens han knyttet opp skoene, og han løp opp trappa og inn på do med det samme. Anniken var midt i en morsom historie, og Malin lyttet interessert. «Og så satt vi der og klinte!» Sa Anniken og lo, og fortsatte å fortelle mens de to sto i gangen og fikk av seg skoene, Malin lo. «Og så gjorde han plutselig bare sånn!» Sa Anniken, og kilte Malin i siden. Malin skvatt, og plutselig sto hun helt stille med et forskrekket uttrykk i ansiktet. Anniken så på henne, hun skjønte at noe var galt. Malin rørte seg ikke, og sa ingenting. Plutselig kunne Anniken se at strømpebuksa hennes ble våt på innsiden av leggene. «Kom, fort!» Sa Anniken, og leide henne med seg opp trappa. De gikk inn på Anniken sitt rom og Malin ble bare stående midt på gulvet. Hun prøvde å stoppe flommen, men tisset bare rant og rant. «Her!» Sa Anniken, og kastet et håndkle på gulvet, Malin stilte seg oppå. Hun var så flau! Tenk, her sto hun på Annikens rom, i sine fineste klær, og hun klarte ikke å slutte å tisse seg ut. Det bare rant ned begge beina og håndkledet ble våtere og våtere.

Anniken så sørgmodig på henne, og unnskylte seg for at hun hadde kilt henne. Hun så nedover jenta som sto foran henne, strømpebuksa hennes var ganske tykk, det var jo fortsatt kaldt ute, og det beige stoffet ble mørkere mens hun fortsatt tissa. Malin skulte ansiktet i hendene. «Ikke vær lei deg!» Sa Anniken, «det var min skyld! Jeg burde vel skjønt at du måtte tisse, jeg bare tenkte ikke.» Malin nikket, og Anniken la en hånd på skulderen hennes. «Gikk det bra med skjørtet?» Spurte hun, og så på det fine skjørtet til Malin. «Jeg tror det,» sa Malin, og kikket ned hun også. «Hva er det som skjer her da?» Sa en stemme. Malin så opp, og Tobias sto og stirret rett på henne. «Og du kommer rett inn på din søsters rom uten å banke ser jeg!» Sa Malin, i en litt syrlig tone. «Hehe, ja,» sa Tobias og lo, «men jeg rakk meg i alle fall på do jeg da.» Malin måtte le litt hun også, tross alt hadde jo Tobias sett henne tisse seg ut før, det var ikke så farlig.

Anniken så på broren sin, han tok hintet og gikk ut. «Jeg skal hjelpe deg å skifte,» sa Anniken, og fant fram ny strømpebukse til Malin. «Uff, jeg trodde jeg skulle klare å holde meg,» sa Malin, og unnskylte seg enda en gang for Anniken. «Det er sånt som skjer,» sa Anniken, «det var jo jeg som kilte, det er jeg som skal si unnskyld.» Hun hjalp Malin med å dra ned den våte strømpebuksa, den satt som klistret fast, og Malin ville ikke bøye seg, for hun var redd skjørtet skulle bli vått. «Dra skjørtet opp på magen,» rådet Anniken, Malin gjorde det. «Det var smart!» Sa hun. Anniken smilte. «Jeg har da også prøvd å komme hjem våt under skjørtet,» sa hun. «I alle fall på videregående, da vi begynte å drikke de første gangene.» Malin så på henne, og prøvde å se for seg Anniken i skjørt, og med våt strømpebukse. «Sånn!» Sa Anniken, «tror du denne trusa passer?» Det var en søt liten rød en, med blonder, akkurat som den BH’en Malin hadde fått låne. «Ja, forresten!» Sa Malin da hun kom på det. «Jeg har med meg BH’en din, du kan få den tilbake.» Anniken ristet på hodet, «den er din,» sa hun. «Dessuten tror jeg broder’n liker den!» Malin fniste og nikket. «Hør her,» sa Anniken. «Ta på deg BH’en og denne trusa, og gå inn til ham i kveld når dere skal legge dere,» og så brøt de ut i et stort kniseanfall begge to. Tobias og Tore hørte dem nedenfra, og de så opp i taket. «Jenter,» sa Tobias.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 1 nov 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4296  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024