Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 34: En merkelig natt del 1

Denne historien er en direkte fortsettelse fra nr. 33 «Aketuren»

De to jentene koste seg i sofaen i store og deilige badekåper. De var begge våte i håret enda, men det gjorde ikke noe. De slurpet i seg varm te og så på TV sammen. Malin gikk noen turer i vaskekjelleren til alt tøyet var vasket og ikke luktet bæsj eller tiss lenger. Kristine så på henne da hun kom inn etter den siste turen, og så litt sliten ut av å fly opp og ned trappen. «Det var litt deilig da, var det ikke?» Malin nikket, og dro etter hvert på et smil. «Men du må vel hjem nå? Det begynner å bli veldig sent egentlig.» Kristine nikket. «Kan ikke du bli med da?» Hun så bedende på Malin. «Bare en liten tur, det er så mørkt nå!» Ba Kristine. Malin smilte til henne og skjønte at hun helst ikke ville gå alene i mørket. Malin, som jo også var litt redd mørket, glemte helt at hun selv måtte gå tilbake alene.

De trippet over plenen, Kristine bare i longsen ettersom boblebuksa ikke var skikkelig tør enda. De tok av seg ytterjakkene i gangen før de gikk mot trappen til Kristines rom. «Hei jenter!» Sa Ola blidt fra stua da han så dem. Begge jentene ventet at han skulle komme med en kjedelig tale om hvor sent det var osv., men det kom ikke. Malin syntes nok han så litt fjern ut der han sto og smilte, som om han tenkte på noe helt annet. Men de brydde seg ikke med det, og gikk opp på rommet til Kristine. Der ble de sittende i sakkosekken og kniste litt når de tenkte på hva de hadde gjort i dag. Så så de litt på TV helt til de hørte at det ringte på dørklokka nede. Nå ble de to jentene nysgjerrige, hvem var det som ringte på så seint på kvelden? Først tenkte Malin at det var pappa som var kommet hjem, og ville ha henne med seg hjem. Hun satte gløtt på døra og stakk hodet ut. Men det var ikke pappa. Kristine kom for å se hun også, og de lente seg mot hverandre mens de strakte hals for å se hvem det var. Nå kunne de høre en damestemme, hun snakket lavt med Kristines far. Så gikk de stille inn, og Malin fikk se hvem det var. «Det er jo Else!» Hvisket Malin. «Hva gjør hun her nå, så seint?» Hun kikket på Kristine som trakk på skuldrene.

«Vi får gå ned å hilse på!» Sa Malin, men Kristine holdt henne igjen. «Jeg tror ikke pappa vil det,» sa hun, litt mutt. «Hvorfor ikke?» Sa Malin, «det er jo mora til Tobias jo!» Kristine måpte, og presset døra igjen, nesten i fjeset til Malin. Malin så på henne; «hva er det egentlig som skjer her nå?» Kristine svelget en klump i halsen. «Er det virkelig mora til Tobias?» Spurte hun. «Ja!» Sa Malin. Kristine fikk et betenkt uttrykk. De to jentene så på hverandre en stund. «Nei,» sa Malin, «mener du virkelig at?» Kristine trakk på skuldrene igjen. «Men jeg hørte noen lyder mens de var inne på rommet til pappa, den siste gangen hun var her.» Malin begynte å få en skummel anelse om hva dette gikk ut på. «Mener du at hun har vært her før?» «Mhm,» sa Kristine, «to ganger, minst!» «Og du mener at de?» Kristine nikket litt sakte. «Hva skule de ellers holde på med?» Malin fikk plutselig fart på seg, nå bare måtte hun ut av dette huset før de begynte å høre lyder fra Ola og Else på soverommet.

Malin kastet på seg klærne uten engang å se etter Ola, og hun la på sprang over plenen uten å ense hvor mørkt og skummelt det var. Hun så pappas bil i oppkjørselen og tenkte gudskjelov. Hun løp inn, og litt andpusten ble hun stående i dørkarmen mens pappa så på henne. «Pappa!» Sa hun, og han så at hun var opprømt, men Malin visste ikke riktig hva hun skulle si. Det føltes så rart å si det sånn rett ut, men søren også, tenkte hun, hun måtte bare få fortalt pappa dette nå! «Pappa! Else er borte hos Ola, de har sex sammen, hun er utro!» Knut så på datteren sin, hun så helt vill ut i blikket, og han var glad det ikke var han hun var sint på, for de øynene varslet virkelig fare. «Men si noe da pappa! Vi må gjøre noe!» Skrek Malin, men pappa bare sto der. Malin begynte å bli aldri så lite frustrert over denne mangelen på reaksjon hos sin far. «Hva skal vi gjøre da!» Ropte hun enda en gang, og så bedende på pappa. «Vel, jenta mi, det er vel ikke så mye vi kan gjøre egentlig.» Malin så på ham. «Tuller du?» Malin visste ikke hva hun skulle si til dette. «Skal vi ikke gjøre noe? Skal vi bare stå her og se på at mora til kjæresten min er utro?! Skal Tobias bare være hjemme og vite ingenting, og når faren hans kommer hjem så er alt som normalt liksom?» Knut pustet ut.

«Malin,» sa han, og la hånda på skulderen hennes. «Dette må de nesten ordne opp i selv.» Malin kunne ikke tro sine egne ører. Knut prøvde å få henne til å bli med bort for å sette seg, så kunne de prate litt om det i fred og ro. Men Malin bare rev til seg armen og løp mot ytterdøra. «Hva skal du nå da?» Han fikk ikke noe svar før ytterdøra smalt igjen etter henne.

Knut ble litt bekymret, klokka nærmet seg snart midnatt, og han var usikker på hva Malin tenkte å gjøre. Samtidig visste han ikke hva han kunne gjøre for å stoppe henne, hun kunne være ganske bestemt når hun ville. Malin løp gjennom natta, at hun var redd for mørket enset hun ikke nå, bare løp. Hun måtte fortelle hva hun og Kristine hadde oppdaget, hun kunne ikke bære på denne hemmeligheten et minutt lenger. At pappa var så totalt uten handling oppi dette kom som et sjokk for henne, ellers var han jo alltid så støttende overfor henne. Hun kunne ikke huske sist han bare hadde gitt henne et nei på den måten. Hun løp inn hagen til Tobias’ hus og rev i dørhåndtaket, men døra var låst. Hun hamret på dørklokka, at det var sent på kvelden, at de kanskje hadde lagt seg, det fikk bare være akkurat nå. Hun hørte raske skritt i trappa, og endelig kunne hun slutte å presse de kalde og nesten ømme fingrene mot dørklokka. Hun så et lyst ansikt med masse blondt hår titte ut gjennom vinduet i døra. Anniken åpnet. Hun så med én gang at noe var på ferde. «Men, hva i alle dager er det som skjer Malin?» Jentene så på hverandre et øyeblikk. «Kan jeg komme inn?» Spurte Malin, «Jeg må snakke med Tobias med det samme.» «Ja, selvsagt,» sa Anniken, «men jeg tror han sover. Kanskje du bare kan si det til meg, så skal jeg fortelle ham det i morgen tidlig?» «Nei,» sa Malin avgjort, «han må vite det nå.» De labbet opp trappen. «Hva er det som er så viktig da Malin, du ser jo helt vettskremt ut!» Malin nikket, «det er ikke så hyggelig nei.» Hun tenkte seg om, skulle hun si det til Anniken, det hun hadde fått greie på? Det angikk jo i grunn henne like mye som Tobias. Men, nei, Tobias først i alle fall.

Hun banket på døra til kjæresten, og fikk ikke annet enn et grynt til svar. Hun skjøv opp døra mens Anniken gikk inn på sitt eget rom. Tobias så litt fjern ut. «Søss? Er det deg?» Spurte han, mens han gned søvnen ut av øynene. «Nei,» sa Malin, «det er meg, kjære.» Tobias ble jo litt overrasket over å plutselig få besøk av kjæresten sånn midt på natta. Malin satte seg på sengekanten og prøvde så rolig hun kunne å fortelle Tobias hva hun hadde oppdaget. Øynene hans ble store da han skjønte hva det dreide seg om. «Du kødder!» Sa han, og strevde for å få vekk ekle bilder om hva moren hans gjorde. «Det er jo skrekkelig! Æsj!» «Jeg er så lei for det,» sa Malin nå med silkemyk stemme. «Hva skal vi gjøre nå?» Spurte Tobias. «Vet ikke,» sa Malin med lys stemme og trakk på skuldrene. «Jeg må ut,» sa Tobias og skjøv dyna til side. «Jeg skal i alle fall ikke være her når den hurpa kommer hjem.» Han begynte å trekke på seg klærne sine utenpå pysjen. «Kan jeg sove hos deg?» Han stresset litt med å få på seg klærne, han ville definitivt være ute av huset før Else kom hjem igjen. «Hva?» Sa Malin. «Kan jeg sove hos deg?» Gjentok Tobias. Dette kom litt som en overraskelse for Malin, hittil har det bare vært hun som av og til hadde sovet hos Tobias. «Eh, ja, det er klart du kan det, sikkert.» Sa Malin, fortsatt litt fortumlet. «Ja, her skal jeg i alle fall ikke være,» sa Tobias avgjort.

De braste ut gjennom gangen i ut fra Tobias’ rom. Anniken kom litt forskrekket ut av sitt eget rom igjen. «Hva er det dere skal?» Hun så forskrekket på de to. «Jeg må ut,» sa Tobias. «Jeg må ut før mamma kommer hjem, hun er utro Anniken. Hun har seg med Kristines far!» «Hva?» Sa Annikken. «Hvem er det?» Men Tobias hadde ikke tid til å forklare, og lot søsteren stå igjen som et spørsmålstegn. «Vær forsiktig da!» Ropte hun til dem fra toppen av trappa idet de to gikk sammen ut i nattemørket. Nå var det begynt å regne også, i strie strømmer. Tobias hadde tatt farens store regnfrakk og nå prøvde de så godt de kunne å dekke seg under denne begge to mens de trasket videre mot Malins hus. De gikk så mange snarveier som de bare kunne, gjennom kratt og smale stier. Det var ikke mye lys, men de var rottekjent og visste hvor de skulle trå. De gikk så mye utenom bilveien som mulig, Tobias hadde ikke lyst til å møte moren sin på vei tilbake til huset.

«Hva syns Kristine om dette da?» Spurte Tobias. «Vet ikke, hun visste ikke hvem moren din var, før jeg fortalte henne det i kveld.» Endelig kom de hjem til Malin, de lot regnfrakken gli ned og fikk av seg de våte skoene i entréen. Malin la merke til at det også var et annet par sko der, noen litt mindre enn hennes, og røde. Da de kom inn i stua så de Kristine i sofaen, hun lenet seg mot Knuts skulder. Pappa møtte blikket til Malin, og nikket mot Tobias idet de kom inn. «Er du også her?» Sa Malin, og kikket på Kristine. Nå var stemmen til Malin vesentlig roligere enn sist hun sto her og snakket med faren sin. Kristine nikket, hun så veldig lei seg ut. «Jeg orket bare ikke de lydene, det var mye verre enn sist! Og nå som jeg vet..» Hun trakk seg sammen i et hulk og Malin satte seg ned og tok armen rundt venninnen.

«Ok,» sa Knut, som var glad for at Malin nå kunne ta seg av Kristine. «Jeg lager litt nattmat til oss, så får vi gå og legge oss alle sammen etterpå. Jeg rer opp til deg på gjesterommet hvis du vil,» sa han, og så på Kristine. Tobias kom og satte seg han også, og strøk litt nedover Kristines arm. De kjente jo ikke hverandre så godt fra før, men nå kunne de utvilsomt dele den samme ugne følelsen av hva deres foreldre gjorde.

Det var snart midt på svarte natta, flaks at det var helg og de ikke skulle på skolen etterpå. Men nå måtte de legge seg. Kristine hadde i farten tatt med seg en liten ryggsekk som hun alltid brukte til overnatting og sånt, og der lå allerede alt hun trengte, inkludert rene, hvite bleier. Hun lurte på om hun skulle tørre å ta på seg en. Hun sto og pusset tenner sammen med Malin, Tobias holdt seg litt i bakgrunnen ute i gangen, var vel greit å vente til jentene var ferdig, tenkte han. Dessuten begynte han å bli aldri så lite nervøs, han visste jo mer enn godt nok om hva som pleide å skje med ham når han sov, spesielt når han følte seg litt utrygg på situasjonen i tillegg. Han så Malin komme ut av badet, kun ikledd en lang nattskjorte. Den rakk henne litt ned på lårene, så han så ikke trusa hennes, kanskje hun ikke hadde truse på seg heller, tenkte han i et vilt lite sekund. Han tok rundt hoften hennes og de kysset hverandre kjærlig.

Kristine lukket døren til gjesterommet bak seg, og håpet ingen kom inn. Kristine var faktisk naken under, men hun hadde pysjbukse på da. Hun hadde bestemt seg, hun skulle ta på bleie. Hun hadde ikke gått på do heller, så hun visste hun kom til å tisse i bleia. Plutselig fikk hun veldig lyst til å bare slippe en liten sprut i pysjbuksa, hun visste ikke hvorfor, men hun husket den våte og gode longsen fra tidligere på kvelden. Nå måtte hun klemme bena sammen for ikke å faktisk gjøre det hun var fristet til. Hun holdt seg litt med en hånd mot tissen til trangen forsvant igjen. Så dro hun ned buksa og la en bleie mellom beina.

Malin og Tobias hadde omsider kommet seg inn på Malins rom. «Ja, eh, senga mi er jo ikke seg bred da akkurat,» sa Malin, usikker på om hun skulle være flau for dette. «Gjør ikke noe, jenta mi.» Sa Tobias og holdt kjæresten inntil seg, og ga uttrykk for at de godt kunne ligge tett en natt. Men så fikk Tobias et mer bekymret uttrykk i ansiktet. «Hva er det?» Spurte Malin. «Du vet,» sa Tobias og kikket på sengen, som definitivt ikke hadde noe tisselaken. «Det vanlige problemet mitt, på natten.» «Å ja, det er sant,» sa Malin, og tenkte på hva de skulle gjøre. Noe tisselaken hadde de jo ikke her hjemme. Malin hadde aldri tissa i senga, ikke siden hun var liten i alle fall. Hun tenkte på bleier, men de bleiene de hadde med på hytta den gangen var oppbrukt, så hun hadde ikke flere i sekken. «Vent litt!» Sa hun, mens hun gikk ut av rommet. Tobias ble stående igjen. Han tenkte at han hadde jo gått på do nå, og tisset så han var helt tom. Kanskje ville han klare å holde seg de få timene som var igjen av natten, så kunne han heller prøve å stå opp litt tidlig, og komme seg på do før noe skjedde. Men ved nærmere ettertanke kjente han hvor trøtt han var, og Malin ville sikkert sove lenge utover formiddagen, så sent som dette ble.

Malin snek seg ut mot rommet til Kristine. Kristine har nok bleier, tenkte Malin, Kristine har alltid bleier. Hun banket på døren. Kristine ble redd, nå kom hun vel til å bli oppdaget med bleien sin, den bulte ganske godt ut under pysjbuksa. «Hei, det er meg!» Hvisket Malin gjennom den lukkede døra. Kristine pustet lettet ut, og sa «Kom inn!» Malin gikk inn og lukket døra bak seg, det gjaldt at pappa, som hadde rom på andre siden av veggen, ikke hørte dem nå. «Har du bleier?» Spurte Malin rett fram. «Hva?» Spurte Kristine, og skjønte hverken hvorfor Malin spurte, eller hvorfor hun trodde hun hadde bleier. Malin så på henne med et ‘jeg vet du har’-blikk. Kristine sukket, og skled ut av senga. Malin så at hun hadde bleie under pysjbuksa, enda det var ganske mørkt på rommet, den bulte godt ut i den snertne baken hennes. Kristine fant bleier og spurte Malin hvor mange hun trengte. «To får holde,» sa hun. «Men, vet Tobias at du, at vi av og til?» Kristine var litt forvirret, hun hadde trodd at Malin holdt tissegledene sine skjult for kjæresten. «Vel, vet og vet,» sa Malin, hun hadde ikke lyst sånn uten videre å fortelle Kristine at Tobias tissa i senga, det var jo noe Tobias holdt hemmelig for de aller fleste.

Kristine smilte og bet seg litt i leppa, hun tenkte vel at Malin ville være litt slem pike, og ha bleie under pysjen uten at kjæresten visste. Kanskje ble hun oppdaget, kanskje ønsket hun å bli oppdaget, tenkte Kristine. «Har du tissa på deg enda?» Spurte Malin lavt. Kristine ristet på hodet, hun hadde holdt seg siden hun la seg, og det begynte å bli ganske hardt. «Men jeg må veldig!» Hvisket hun tilbake. Malin smilte til henne med de to bleiene i hånden. Kristine satte seg på sengekanten og bet seg i leppa, som alltid når hun tenkte sexy tanker. Hun så på Malin, pene Malin, og så tok hun tak i forsiden av pysjbuksa og tøyde den ned, slik at Malin så bleien hennes. Nå skal hun vel gjøre bleia våt, tenkte Malin, og konsentrerte seg om å se i mørket. Men Kristine nøyde seg ikke med det, hun tok tak i linninga på bleia også, og tøyde den så langt det gikk, slik at Malin nå kunne se den lodne tissen hennes. Så slapp hun seg, hun klarte ikke å holde seg lenger heller forresten, og nå kunne Malin skimte i mørket at tissestrålen traff bleia til Kristine. Malin måtte knipe litt med bena selv, hun hadde heller ikke gått på do, hadde ikke tisset siden de var i akebakken. Hun husket hvordan varmen hadde spredd seg inni den varme thermodressen, og det var så vidt hun klarte å holde seg nå, mens hun så Kristine sakte lot bleie og bukselinning komme på plass igjen mens hun fortsatt tisset i bleia. «Åh, det var godt!» Sa hun, og kjente på den myke bleia utenpå buksa si. Hun smilte til Malin, og hun smilte tilbake. «Takk!» Sa Malin, og tok med seg de to bleiene hun hadde fått ut, mens Kristine la seg godt til rette under dyna mens bleia fortsatt ble våtere, varm og deilig.

Nå skulle nok hun kose seg, tenkte Malin og så for seg på nytt og på nytt hvordan venninnen satt der med tissen fri, og lot det komme i bleia. Hun måtte stoppe og knipe litt nå for at hun ikke skulle bli våt i trusa før hun gikk inn til Tobias som ventet på en løsning. «Her!» Sa Malin, og viste fram de to bleiene til Tobias. Han måpte og gjorde store øyne. «Skal jeg?» Han pekte på bleiene, og det så ikke ut til at han var så veldig glad for Malins løsning. «Ja,» sa Malin, «vil du heller tisse i senga kanskje? Uten tisselaken og alt? Da blir nok ikke pappa så blid.» Tobias så fortsatt litt usikker ut. «Ja, men, jeg mener, eh, holder de?» «Åh ja, masse!» Sa Malin. Tobias lurte på hvordan i all verden Malin visste det, hadde hun for vane å bruke bleier? Nei, det kunne han aldri forestille seg. Men i alle fall hadde hun dem.. «Hvor har du egentlig fått de der fra?» Spurte Tobias, da han simpelthen ikke klarte å la være å spørre lenger. «Av Kristine,» sa Malin. «Men ikke si det til noen! Hun vil ikke at noen skal vite at hun av og til, ja, du vet.» Tobias nikket. Tobias tok imot en av bleiene som Malin rakte ham. Han så og kjente på den, den virket ganske tynn, og han ble veldig usikker på dette. «Men, jeg tisser jo sikkert masse mer enn det hun gjør!» Sa han, og så opp på Malin. «Tull,» sa Malin, «dessuten er disse gode nok til å ta mer enn ett uhell også.» «Jeg vet ikke jeg Malin, er du sikker på dette?»

«Ok, se her,» sa Malin, og la et stort sammenbrettet badehåndkle i senga. «I tilfelle bleia skulle lekke litt da,» sa hun. Tobias så litt mer på bleien han hadde i hånden, og Malin så at han enda var skeptisk. Hun sto på gulvet i den lange nattskjorta si, og nå lot hun trusa falle ned på gulvet. «Hva er det du gjør?» Spurte Tobias. Han så på henne, nå var det bare noen få centimeter med bomull som hindret han fra å se kjærestens kjønn. Så tråkket hun inn i trusebleien og dro den på seg. Tobias måpte. «Eh, hvorfor skal du?» Han skjønte ikke helt hvorfor hun tok på bleie, kanskje var hun redd for at hun skulle tisse i senga hun også, sånn som den første gangen hun lå over hos han. Men det hadde jo aldri skjedd igjen når de hadde overnattet. Malin la seg ved siden av kjæresten sin, oppå håndkledet. «Sånn, nå skal jeg vise deg at den holder!» Sa hun bestemt, og la seg til rette. Tobias så ut som et spørsmålstegn, men han så på henne mens hun tok noen dype pust og slappet av. Hun dro nattskjorta opp til navlen slik at Tobias kunne se.

Så kom det. De kunne begge høre at tisset strømmet ned i Malins bleie med en vislende lyd. Malin smilte mens hun kjente det gode og varme bre seg i skrittet. Tobias måpte, mens han så at bleien hennes ble helt gul foran. «Slipper du ut alt?» Spurte han, og var imponert over at hun turte. Men Malin bare nikket og smilte og lå helt stille til strålen begynte å avta, og hun kjente at bleien var tung mellom lårene. «Jøss!» Sa Tobias, som nesten ikke trodde sine egne øyne, Malin hadde tissa lenge, veldig lenge, og nå var bleien gul over det hele. Malin løftet på rumpa og lot en hånd gli over håndkledet under seg, ikke en dråpe. «Ser du?» Sa hun. Tobias nikket, fortsatt med åpen munn. Han kunne ikke tro at en sånn tynn og egentlig ganske liten bleie kunne holde alt det tisset. «Ta på deg din du også da, så får vi kanskje sovet litt.» Sa Malin, og gjespet en lang gjesp mens hun la dyna over seg.

Tobias trakk ned den blå pysjbuksa. Trusa hans var også blå, så Malin, og det var en fin liten bul på den som viste at han uten tvil var gutt. Tobias så litt usikkert ned på trusa si. Pysjtrøya hans var ikke lang som Malin sin, og kunne ikke trekkes ned for å skjule noe som helst. Malin så på ham og smilte litt, så snudde hun seg helt over mot veggen slik at han kunne ta av seg trusa i fred. Hun hørte hvordan han romsterte og fiklet med å få på seg bleien, det var visst ikke noe han gjorde hver dag. Anniken hadde fortalt Malin at de hadde prøvd med bleier på natten for Tobias, men det var sikkert lenge siden. Malin kjente på sin egen våte bleie mellom beina, den var god og myk og varm. Hun gjespet en gang til og holdt på å sovne før Tobias var ferdig med å få på seg bleien. Men så kjente hun en hånd over skulderen og hun snudde seg så de kunne kysse hverandre god natt.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 31 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4290  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024