Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 33: Aketuren

Sola var fortsatt oppe da Kristine og Malin gikk mot akebakken. Bak seg dro de hver sin rattkjelke, noe de ikke hadde vært ute og brukt på lenge. «Skal bli moro og ake litt igjen!» Sa Kristine blidt, og smilte mot Malin mens de trasket videre. De dro kjelkene opp bakken rett ved siden av skiløypa. Kristine husket godt skituren med Thea for bare noen dager siden. Hun var ikke sikker på om det var et godt minne, eller et dårlig et. Noe midt i mellom kanskje, men i alle fall husket hun hvor pen Thea var i den tettsittende skidressen. «Du, Kristine?» Sa Malin og snudde seg mot henne, de sto ganske tett inntil hverandre. Kristine nikket for å vise at hun hadde hørt henne. «Ikke det at jeg har no’ med det,» hun bøyde seg litt nærmere venninnen slik at hun kunne hviske. «Lukter det ikke litt tiss av den buksa di?» Kristine bet seg i leppa, og nikket. Hun hadde ikke vasket boblebuksa etter skituren med Thea, hun hadde hengt den inne på rommet sitt slik at pappa ikke skulle se den, og den begynte å lukte litt etter hvert. Men Kristine syntes ikke det gjorde noe, dessuten var det ikke umulig at den kom til å bli litt våt i kveld også. Kristine kjente at hun hadde litt tiss på lager, hun hadde med vilje ikke gått på do før de dro ut.

Malin hadde thermodress på seg, den var myk og deilig, og utrolig varm. Derfor hadde hun også bare vanlig undertøy under, og hun kjente foret i dressen kose med den nakne huden. De labbet opp til toppen av bakken og satte seg på kjelkene. «Førstemann ned?» Spurte Malin. Kristne nikket, og så satte de utfor. Føret var perfekt, det hadde kommet litt nysnø, så det var litt løst på toppen, men ikke så mye at det ble tungt å gå opp bakken. Malin kom først ned og jublet over seieren. Rundt dem var det ikke noen andre å se, alle var visst inne. Det begynte vel å bli litt sent på kvelden for de fleste ungene rundt her nå, Så Malin syntes det var godt at de som var litt eldre kunne ha bakken for seg selv. «Åssen gikk det med deg og Thea her om dagen?» Malin hadde bare så vidt hørt om skituren til Kristine. Hun fortalte litt om hvordan det hadde gått, og nå skjønte Malin hvorfor det luktet tiss av Kristines vinterbukse. Samtidig skjønte hun at Kristine var litt skuffet over at hun liksom ikke klarte å komme noe nærmere Thea som hun var så forelska i. «Du må bare fortelle det til henne,» sa Malin. «Du må si hva du føler for henne, så får du ta det som det kommer.» Det hørtes så lett ut når hun sa det sånn, syntes Kristine. «Ok, kanskje,» sa hun etter at hun hadde tenkt litt på det. «Men nå aker vi!»

Kristine kom først av gårde, og nå som de hadde akt noen runder turte de å ta større fart. Kristine kjente at det begynte å bli vanskelig å holde tisset inne da hun fòr over de siste humpene. Malin kom mot henne, litt etter. «Skal vi tisse på oss?» Spurte Kristine. Malin så litt usikkert på henne. «Jeg tisser jeg!» Sa Kristine og lot det renne i buksa. Malin satt på kjelken og så på venninnen, hun sto rett opp og ned og tisset alt i buksa. Hun kunne se at hun likte det. «Sånn, da er jeg ferdig!» Sa Kristine, og begynte å dra kjelken oppover igjen. «Rampejente!» Sa Malin, og klasket Kristine på rumpa idet hun passerte. Jentene lo og akte noen runder til. «Skal ikke du også tisse?» Spurte Kristine Malin da det hadde gått en stund. «Vet ikke,» sa Malin. «Det er litt styr og vaske denne dressen, du må ta ut foret og vaske for seg.» Kristine så litt skuffet ut, hun hadde håpet at Malin også ville tisse på seg. «Jeg kan jo bare sette meg bak en busk hvis jeg ikke kan holde meg til vi skal hjem.» Nå så Malin at Kristine var skuffet, men det ble ikke mer snakk om det, og de akte en runde til. Kristine kjente også at hun måtte litt bæsje, og lurte på om hun bare skulle gjøre det også i buksa, nå måtte hun jo vaske uansett. Malin kjente også at hun ble mer trengt etter hvert, det var gøy å ake sammen med venninnen, og hun hadde ikke lyst til å gå hjem enda. Dessuten begynte hun å tenke på at det ville bli kaldt å ta av seg dressen for å sette seg ned, hun som ikke hadde noen klær under. Hun så for seg hvordan vinden blåste i ryggen, kanskje hun til og med ble forkjølet.

«Kristine?» Sa hun da de igjen var på toppen. «Jeg tror jeg vil tisse på meg allikevel jeg.» Kristine smilte opp og så på henne. «Pappa er borte i hele kveld, du kan bli med hjem til meg hvis du vil, så kan vi vaske klær sammen.» «Å ja!» Sa Kristine, som syntes det var en super idé. Hun hadde lurt litt på hvordan hun skulle få vasket vinterbuksa uten at pappa fikk vite det. «Ok, da tisser jeg på meg!» Sa Malin, og lot det komme mens hun satt på kjelken. Kristine så på henne mens hun satt helt stille og tisset i den røde thermodressen. «Åh, så deilig!» Venninnene så på hverandre mens Malin kjente hvordan foret i dressen bare ble mer og mer vått og det begynte å spre seg varmt ned mellom lårene. «Malin?» Sa Kristine, og så på henne med en litt anstrengt mine, «jeg tror jeg bæsjer på meg!» Hun bøyde seg litt sammen et øyeblikk og holdt seg på rumpa, men så lot hun det bare komme. Hun kjente hvordan bæsjen kom ut, den var stor, og etter litt måtte hun faktisk presse for at den skulle få den til å komme ut i trusa. Det var deiligvondt å kjenne den store bæsjen som ikke helt ville ut, det føltes nesten litt likt som når hun koste med seg selv. Hun presset ut en til, og kjente på den gode følelsen i skrittet mens trusa ble full og hun kjente tisset varme i longsen mellom lårene. «Bæsja meg ut, jeg!» Sa Kristine, og smilte til Malin mens hun tok seg selv på rumpa. Hun kunne ikke kjenne bulen gjennom den tykke buksa, men det var likevel deilig å kjenne den gode varmen i hele rumpa.

Så satte de seg på kjelken begge to og akte ned en siste gang. «Vi får vel dra hjem da, og vaske oss litt!» Sa Malin, Kristine lo. «Ja, jeg klarte visst ikke å holde meg jeg gitt!» Hun kjente hvordan bæsjen ble presset på inni trusa, men den spredde seg ikke så mye, den var nokså hard. Begge jentene lo og fniste hele veien hjem. Ola kom til syne i verandadøra idet de rundet hjørnet ved Kristines hus. «Jeg blir med Malin hjem en tur jeg,» ropte Kristine til faren sin. Hun var glad for at hun slapp å gå hjem og prøve å skjule det hun hadde gjort, han hadde nok ikke blitt blid om han hadde sett henne med bæsj og tiss i buksa, uten at hun hadde tatt på bleie. De var jo egentlig alt for gamle nå til å holde på sånn, men herregud, så deilig det var! Tenkte Kristine, og nøt å være deilig og våt i buksa mens de gikk mot Malins hus. De sparket av seg skoene i gangen, og børstet av seg den verste snøen før de trippet ned i kjelleren med alle klærne på. Kristine tok av seg jakken og vrengte ulltrøya over hodet. Den var våt av tiss nederst både foran og bak, begge jentene fniste litt av det. «Oi, som det lukter av deg!» Sa Malin og rynket panna da Kristine tok selene av seg og lot boblebuksa gli ned på gulvet. Malin betraktet skadene. Kristines stillongs var våt, nedover på innsiden av lårene og helt ned til føttene. Hele rumpa var også våt, og hadde en tydelig bul mellom beina. Det var litt søtt syntes Malin, nesten som å se ei småjente som hadde vært litt uheldig og ikke rukket hjem i tide. Kristine hadde i grunn en snerten liten rumpe, som nå kom tydelig fram i en tight stillongs. Hun snudde seg rundt flere ganger og prøvde å se mest mulig av seg selv.

Kristine tok et par skritt bortover betonggulvet mens Malin pakket den dyvåte vinterbuksa hennes inn i vaskemaskinen. «Egentlig ganske godt å gå sånn!» Sa Kristine og danset litt rundt i den våte longsen. Men så ble hun opptatt med å se på når Malin var på vei til å kle av seg. Jøss! Hun hadde ikke noe genser på seg jo! Bare naken hud og en tight sports-BH. Malin lot dressen falle ned på gulvet og en rosa truse kom til syne. Det var ikke en flekk på den som var tørr, og fargen minnet nå mer om rød enn den vanlige rosa. «Obs!» Sa Malin og så på den. «Har visst kommet litt i trusa!» Begge jentene fniste, og Kristine måtte bare legge hånda si i skrittet og kjenne hvor godt det var. Kjønnet hennes pulserte mot fingrene. Malin satte seg med den tissevåte rumpa rett på betonggulvet og kneppet ut det våte foret av dressen sin. Imens ble Kristine stående å gni seg selv litt i skrittet utenpå longsen. Malin så på det i øyekroken. «Hva er det du gjør?» Sa hun, litt frekt. Kristine bet seg i leppa. «Ikkeno’!» Sa hun uskyldig. «Jeg klarer ikke å la være!» Hun fortsatte å se på det våte innerforet i Malins dress mens hun gned seg der nede. Plutselig så Malin at Kristines longs ble enda våtere litt ned mot knærne. «Åh, dette er så deilig!» Sa Kristine, og ga faan i alt annet. Hun lot en hånd gli mellom bena mens hun bøyde seg ned, og tok den langt nok bak til å kjenne hva hun hadde gjort i buksa si der bak i rumpa. «Åh! Jeg kommer i trusa mi!» Sa Kristine høyt, og Malin så hvor godt dette var for henne.

Jentene trippet opp trappa. Kristine i våt longs med bul bak, Malin i tissevåt truse. Nå hadde de begge tatt av seg på overkroppen, og Kristine kikket misunnelig på venninnens bryst, som var noe større en hennes små kuler. «Skal vi dusje?» Sa Malin, Kristine nikket. Et øyeblikk så hun for seg hvordan det ville være om de var hjemme hos henne i stedet, og de kunne gli ned i badekaret sammen for å vaske av seg. Det ville vært deilig, tenkte Kristine, mens de trippet inn på Malins bad, som dessverre bare hadde vanlig dusj. Malin dro litt i den fuktige trusestrikken, men så ombestemte hun seg og gikk inn i dusjen med trusa fortsatt på. «Du kan også ha på longsen,» sa Malin, «så får vi skylt av den også, samtidig.» Kristine måtte bare lene seg over do først for å tømme bæsjeklumpen i do. Plopp! Sa det, og så var det nesten ingen bæsj igjen i trusa til Kristine. Den var så hard at det aller meste bare plumpet ned i do med det samme. Malin smilte til henne idet hun klev inn sammen med henne, og hun kunne skru på det deilige, varme vannet.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 29 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4288  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024