Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 32: Kristine og Thea

Det var gått et par måneder. Snøen dalet ned, det var nyttår og en av de dagene som lærerne alltid brukte på planlegging av det nye semestret. Kristine lå i sofaen og lurte på hva hun skulle finne på. Pappa var dratt på jobb alt, og siden det var vanlig hverdag igjen, var det ingenting spennende å se på TV. Malin og Knut var bortreist, så dit kunne hun ikke gå. Hun begynte å kjenne at hun trengte å gå på do. Kanskje skulle hun gjøre det her? Bare la det komme mens hun lå i sofaen? Hun slappet av, og det var nesten så tisset begynte å komme da det plutselig plinget inn en melding på mobilen. Det var fra Thea. Hun kjente pulsen stige mens hun trykket seg inn på meldinga. Kristine hadde nærmet seg Thea mer og mer i løpet av de siste par månedene. Nå hendte det rett som det var at de pratet sammen på skolen og fant på noe i fritida sammen. «Vil du være med å trene?» Sto det på meldinga. Kristine kjente hun ble glad. Hun tekstet fort tilbake et svar, og spurte samtidig hvor de skulle møtes. Skiløypa, fikk hun til svar. Hun kom seg opp, kjente at hun var nær ved å gjøre i buksa, dels fordi hun hadde latt seg selv bli trengt, delvis fordi hun var så opphisset over at hun skulle ut å møte Thea, jenta som hun drømte om hver dag.

Hun løp ut på do og satte seg, det var så godt å sitte der og bare slappe av og tømme seg mens hun tenkte på hva hun skulle gjøre etterpå. Hun klarte ikke å unngå å kose litt med seg selv mens hun tørket seg foran og bak. Best å ta på godt med klær, tenkte hun og trakk på seg boblebukse og tykk genser. Det var nokså kaldt ute, og hun hatet å fryse. Hun fant fram skiskoene, det var så vidt de passet kjente hun. Det var lenge siden hun hadde brukt dem sist, og føttene hadde visst ikke helt sluttet å vokse. Hun så seg i speilet i entréen, joda, på med et gult pannebånd nå, så så hun i grunn ikke så verst ut. Hun klemte litt med lårene og kjente på følelsen i skrittet. Ikke det at hun var tissetrengt, men hun syntes det var så godt å gå med den gode tykke boblebuksa, og det ga en egen følelse der nede.

Hun labbet i vei, det var jo litt upraktisk å gå med de klumpete skiskoene på. Så snart hun kom bortenfor det første veikrysset, klatret hun opp på brøytekanten og spente på seg skiene. Nå gikk det bedre, og hun satte fart retning skiløypa som gikk opp i skogen et stykke ovenfor boligfeltet. Da hun nærmet seg, så hun Thea stå og vente på henne. Oi, for et syn. Den slanke jenta sto kledd i en tight skidress, slik man ser på TV, bare at denne var svart. Hun hadde pannebånd og skibriller, og det skinnende gulblonde håret sto i kontrast til det mørke stoffet i ryggen. Thea smilte mot henne idet hun kom nærmere. «Hei!» Sa hun, Kristine følte seg varm i hele kroppen. Både fordi hun virkelig var varm etter å ha lagt i vei på ski i de varme klærne. Men også fordi synet av den vakre jenta, og ikke minst måten hun smilte til henne og så hei på, gjorde noe med Kristine. Hun sa hei tilbake, og ble nesten flau av bekledningen sin da hun så Thea i den slanke skidressen. «Skal du til Nordpolen?» Spurte Thea, og så på Kristine i de tykke vinterklærne. Kristine kjente hun ble litt rød i kinnene, selvsagt skulle hun tatt på seg noe annet, men hun hadde ikke sånn fin skidress som Thea.

De begynte å gå. Løypene var nytråkket, og kulda gjorde sporene fine og glatte. Kristine ble straks liggende bak Thea som tydelig hadde mer trening. Ikke rart, tenkte Kristine, hun så på de store lårmusklene hun hadde, som vistes tydelig når hun begynte på bakkene. Det glapp for Kristine, hun hadde smørefrie, og det var tydeligvis ikke godt nok i disse stivfrosne sporene. «Går det bra?» Spurte Thea og snudde seg for å se etter henne, hun hadde smurt skiene selv, og det så ut til at hun hadde gjort det riktig også. Kristine bannet for seg selv og stavet seg opp. Hun brukte sikkert dobbelt så mye krefter som jenta ved siden av, og så var hun kledd minst dobbelt så varmt også. Hun begynte å svette med det samme, og kjente at dette ikke virket like moro som det hun hadde sett for seg. Hvordan kunne hun prøve å bli bedre kjent med Thea hvis hun var svett og klissete? Hun bestemte seg for å ta opp glidelåsen i jakken, da fikk hun i alle fall litt luft inn.

Da de var kommet opp alle bakkene og inn i skogen gikk det bedre. Løypene ble slakere og de gled i vei innover. Det var i grunn ganske fint, sola skinte, men her mellom trærne var det også masse skygge, så det ble ikke for varmt. Kristine kjente hjertet banke, hun staket kraftig for å holde følge med den spreke Thea. «Trener du til VM eller?» Spurte Kristine, da hun kjente at hun begynte å bli sliten. «Å, unnskyld,» sa Thea, og slakket på farten. «Skal vi ta en pause?» Kristine staket seg fram til henne og nikket. De gikk ut av løypa etter et skispor som var tråkket mellom trærne og inn til en skihytte. Thea gikk inn, hun var kjent her, hun kom ut igjen med noen kopper og en flaske saft. «Henter du litt vann til oss?» Spurte hun Kristine, og pekte på bekken som klukket like ved siden av. Kristine tok koppene og basket seg fram mot bekken uten staver. Da hun skulle bøye seg ned skled skiene vekk under henne og hun landet på rumpa i snøen. Hun kunne høre Thea fnise av henne. Hun bannet og kom seg opp igjen. «Gikk det bra?» Ropte Thea fra hytta, Kristine så på henne, og innså igjen hvilken nydelig jente som hadde tatt henne med på tur. Hun tenkte at så lenge hun var her så var alt bra.

Kristine fikk fylt vann i koppene, i surklingen fra bekken kjente hun at hun begynte å bli aldri så lite tissetrengt også, men ikke noe krise enda. Det fantes nok ikke noe utedo ved denne hytta, hun så i alle fall ingen. Disse friluftsfolka likte vel best å tisse ute, tenkte hun for seg selv, mens hun gikk mot Thea med de to koppene. De blandet seg saft og satte seg på benken utenfor hytta. Sola kom litt igjennom her og det var ganske behagelig å sitte der med solbrillene på. De slurpet i seg saften, den var litt kald syntes de begge, vannet fra bekken var ikke mange gradene over null. Snart la de i vei igjen ut i sporet. De valgte den flateste av de to løypene videre, det var nok best med Kristines bakglatte ski. «Løypa er ganske lang,» sa Thea, «men vi har jo hele dagen, har vi ikke?» Thea snudde seg og så på henne, hun nikket. Thea tok det litt roligere nå, ikke verre enn at Kristine klarte å ligge sånn noenlunde ved siden av henne. Det var ikke andre mennesker å se i det hele tatt. De fleste var nok på jobb.

De var kommet langt inn i skogen, og sola var kommet høyere på himmelen. De hadde sikkert gått et par timer siden de startet, og Kristine kjente at saften snart ville ut igjen. Hun gikk hele tiden et par meter bak Thea i sporet ved siden av. Ikke fordi hun ikke klarte å holde følge, nei, de tok det ganske rolig nå, men jenta foran henne var bare alt for deilig å se på i den fine skidressen. Håret hennes danset mot ryggen i takt med stavtakene. Tenk om hun kunne blitt sammen med denne jenta, tenkte Kristine. Lettere sagt enn gjort, hun visste ikke engang om hun var interessert i jenter. Men i alle fall hadde hun lagt merke til at hun ikke var av de jentene som alltid snakket i vei om gutter hele tiden. Kanskje var det mest ønsketenkning, det var vel også andre jenter i klassen som ikke snakket så mye om gutter, men de var vel ikke lesbisk for det.

Kristine måtte tisse. Av og til måtte hun småknipe litt mellom takene. Det var vanskelig å holde seg samtidig som man gikk på ski, og hun kjente at hun burde finne et sted å sette seg ned ganske snart. Hun så på Thea igjen, sikkert for tusende gang i dag. Hun gynget lett på de fine formene og staket seg fram i snøen. Hun viste ikke det minste tegn til å måtte tisse. Kristine husket bursdagen sin hvor Thea plutselig ikke hadde klart å holde seg lenger, og tissa på seg på hennes eget stuegulv. Hun kom aldri til å glemme det synet. Men hun hadde aldri snakket med Thea om det etterpå. Hun hadde hjulpet henne med å skifte den dagen, oppe på rommet sitt, men hun hadde aldri turt å nevne dette for henne igjen, verken på skolen eller noen andre ganger. «Går det bra?» Spurte Thea, og så tilbake på henne. «Ja da!» Sa Kristine og benyttet anledningen til å se på Theas nydelige ansikt den lille stunden hun sto bøyd og kikket på henne. Vel, om det virkelig gikk bra var vel en annen sak, Kristine kjente at hun egentlig skulle gått og tisset nå med det samme, men hun klarte liksom ikke å få sagt det til Thea.

Kristine tenkte seg om igjen og prøvde å finne en måte å si det på, kanskje spørre om hun måtte tisse? Nei, alt føltes bare for dumt ut, og Thea holdt liksom en fin flyt i sporet og Kristine ville ikke avbryte treningen hennes ved å innrømme at hun måtte bort å tisse. Hadde det vert en av de andre venninnene hadde hun spurt for lenge siden, sagt at hun måtte tisse, og så hadde de gått bort i skogen og sikkert tissa sammen begge to. Men dette var annerledes. Det var Thea. Den søte, snille og pene jenta. Den jenta som fikk Kristine til å føle seg helt annerledes enn noen annen jente.

Kristine tisset i buksa. Hun kjente hvordan det bare begynte å renne uten at hun kunne gjøre noe med det lenger. Ikke kunne hun stoppe for å få tilbake kontrollen heller, da ville Thea skjønne hva som skjedde. Hun kjente hvordan det varmet tisset hennes rant nedover begge beina, og som vanlig føltes det utrolig godt. Plutselig husket hun den gangen sammen med kusina, Ida, da hun tisset i utedressen sin. Det føltes nesten like deilig å tisse i boblebuksa også, tenkte hun. Det bare rant og rant, foret i buksa tok nok opp mye, hun kjente at den ble litt tyngre nedover beina. Da hun kjente at hun hadde kontroll igjen knep hun av. Erfaringsmessig ville det kanskje bli nødvendig å varme opp litt etter hvert, ved å slippe ut litt mer. For gang nummer 1001 så hun på Thea, og kombinasjonen av å se denne nydelige jenta, og samtidig være våt og varm i buksa fikk Kristine til å føle sin helt spesielle følelse.

Hun kjente en trang, en trang til å bare ta et par lange tak, bøye seg over og kysse Thea mens de omfavnet hverandre så tett at hun kjente boblebuksa presse det våte foret mot lårene. Og etter kysset skulle Thea smile til henne, det vanlige søte smilet sitt, og så skulle de gå videre innover i skogen kanskje finne et sted hvor de kunne sitte helt for seg selv, og fortelle hvor glade de var for å ha truffet hverandre. Men det skjedde ikke. Thea gikk fortsatt foran henne. De hadde fortsatt aldri kysset. Kristine hadde fortsatt ikke sagt til Thea hva hun følte for henne, og Kristine hadde boblebuksa full av tiss.

«Jeg tror jeg må gå og tisse jeg,» sa Thea med den silkemyke stemmen sin, akkurat høyt nok til at Kristine hørte det. Det hadde vel nesten gått 20 minutter siden buksa til Kristine ble våt. Pokker også, tenkte Kristine, at hun ikke kunne holde seg til nå, da kunne hun blitt med den nydelige jenta og tisset. Hun så Thea gå ut av sporet og inn i snøen som var veldig dyp her, ved siden av det hardtråkkede sporet. «Skal du være med å tisse du også?» Hun så på henne med det søte smilet, spørsmålet fikk Kristine til å bli varm i hele kroppen, og hun lurte på om hun i det hele tatt kunne si nei til en sånn mulighet. Men hun måtte det. «Nei, jeg kan ikke.» Sa Kristine. Thea så spørrende på henne. «Eh, jeg mener,» fomlet Kristine, da hun kom på at det hørtes jo litt rart ut at hun ikke kunne. «Jeg må ikke tisse.»

Thea trakk på skuldrene og labbet videre alene, hun syntes vel det var litt rart at Kristine ikke måtte tisse, når de hadde vært ute så lenge. Kristine sto og så etter henne, tenkte på hva hun nå gikk glipp av. Men hun hadde ikke noe valg. Hun kunne ikke vise at hun faktisk hadde tissa seg ut! Hun så for seg Thea dra ned den tettsittende skibuksa og så trusa. Igjen kom spørsmålet i hodet hennes, om Thea var glattbarbert der nede, slik som Malin. Hun trodde kanskje det, i alle fall ville hun tro det. Men hun så ingen ting, Thea hadde funnet seg et stort tykt tre å sette seg bak, og det skjulte hele henne. Og bra var det egentlig, for nå kom det to stykker forbi mens Kristine sto og ventet. Kristine ville være litt frekk, og slapp en liten strøm av tiss i buksa. Hun kjente hvordan det rant ned på innsiden av det ene låret.

Og det var det mest spennende som skjedde på hele turen. Thea kom tilbake fra gjemmestedet sitt og de gikk videre. Kristine syntes turen ble ganske lang, og hun kjente seg sliten da hun gikk hjem igjen, nå alene. Hun sparket av seg skiskoene i gangen. Denne dagen hadde ikke blitt som hun hadde håpet. Vel, hva hadde hun egentlig forventet? Godt spørsmål. Men i alle fall hadde hun vært veldig nær å få se Thea tisse, hun så det fortsatt for seg hvordan hun huket seg ned og lot det renne ned i den hvite snøen. Hadde hun bare ikke vært så dum at hun hadde tissa på seg! Da kunne hun ha blitt med. Kristine skjønte ikke hvorfor hun ikke hadde tenkt på det egentlig, på en så lang tur så var det jo klart at Thea også måtte tisse før eller siden. Og da hadde hun vel kunnet holde seg, slik at de kunne gått sammen.

Hun hengte fra seg jakken, og begynte med å løsne boblebuksa. Nei, tenkte hun, best jeg gjør dette på badet. Hun kjente hvor våt hun var, inni buksa. Hun gikk inn i gangen på størmpelesten. Sokkene føltes litt fuktige, hun var ikke sikker på om det var tiss eller bare svette. Hun gikk inn på badet og satte på badevannet, vaske seg måtte hun jo. Åh, nå som det sildret ned i badekaret fikk hun lyst til å tisse igjen. Hun så på seg selv i speilet, så på stroppene i vinterbuksa som strammet over den tykke genseren. Hun så nesten ut som en gutt, tenkte hun, bare håret var litt langt kanskje, men ellers kunne hun vært en gutt. Litt irriterende, syntes hun der hun sto. Så hun tok stroppene til side og vrengte av seg genseren. Sånn, nå sto hun med bare den tynne T-skjorta på seg, og hun kunne se at det var pupper under stoffet. Mer fornøyd nå, dro hun på seg stroppene igjen, og kjente hvordan buksa gled helt opp i skrittet hennes igjen.

Igjen ble hun opptatt av lyden av den tykke vannstrålen som nå fylte badekaret. Hun så på seg selv i speilet, og bet seg i leppa. Hun bøyde seg ned på huk og kjente den tykke buksa stramme rundt rumpa. Hun kjente utenpå stoffet som gjorde rumpa hennes større enn vanlig, så slappet hun av og tisset. Hun frydet seg mens hun kjente at buskerumpa ble fylt av varmt og deilig tiss. Hun lot det bare komme, alt hun hadde mens hun satt på huk og hørte på vannet i badekaret. Det var så deilig, godt og varmt. Og pappa skulle enda være borte i flere timer, så hun hadde god tid til å ordne opp alt sammen etterpå.

Da hun reiste seg igjen, kjente hun hvordan alt hun hadde tisset i buksa begynte å bevege seg litt nedover og hun ble varm rundt lårene igjen også. Hun smilte for seg selv, åh, så deilig. Hun kikket på gulvet, det hadde faktisk kommet noen dråper der. Hun kikket på seg selv i speilet, jo, det så faktisk ut til at buksa ikke hadde klart å holde tett for alt sammen, for det var en liten våt flekk bak på rumpa hennes. Kristine smilte for seg selv, så mye hadde hun altså tissa i buksa i dag. Hun tok av seg klærne til bare trusa var igjen. Det luktet deilig tiss rundt henne inne på badet, og trusa var dyvåt og satt klamt inntil henne.

Hun følte seg kåt, og hun klarte ikke å la være; hun satte seg ned det oppfylte badekaret med tissetrusa fortsatt på. Åh, så deilig det var. Trusestoffet satt så stramt og godt inntil kjønnet hennes og i rumpesprekken. Det var nesten så hun ville prøve å bæsje på seg, det ville vært deilig å kjenne det bule ut i trusa. Men hun var ikke trengt nok. Det kom et par promper, noe som var fornøyelig nok ettersom de boblet opp i vannet og kilte deilig i rumpa. Hun lo litt av det hun fikk seg selv til å gjøre. Og følte seg så herlig fri som kunne være her for seg selv å gjøre akkurat det hun ville.

Men uansett hvor mye hun tenkte på det, så var det allikevel et faktum, det at hun ikke hadde klart å komme noe særlig nærmere Thea i dag. Kristine kjente at hun var skuffet og hun begynte å bli utålmodig. Hun tok et godt tak i truseskrittet sitt og tenkte, nei, jeg får hjelpe meg selv.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 29 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4285  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024