Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 29: Bursdagsfesten

Malin gned seg i øynene, hun hadde akkurat slått av alarmen. Åh, så tidlig det var. Hun hadde kommet sent hjem fra Tobias i går, og var så trøtt at hun gikk rett til sengs uten engang å gå innom badet for å ta på seg pysjen. Hun husket dette nå, for hun syntes det var litt kaldere under dyna enn vanlig. Hun dro dyna til side, brr, så kaldt det var. Det eneste hun hadde på seg var Annikens BH. Det fikk henne til å huske kvelden hos Tobias, og plutselig var ikke verden så kald og ugjestmild likevel. Hun så nedover sin nakne kropp. Trusa hadde blitt igjen hos Tobias, hun kunne jo ikke ta på seg den tissevåte trusa før hun gikk hjem. Nå hadde hun mest lyst til å ligge der en stund og tenke på det som skjedde sammen med Tobias i går kveld, og kanskje ta litt på seg selv. Men nei, hun husket hva hun hadde lovet Kristine.

Hun hoppet ut av segna og så seg rundt, hun kunne jo helst ikke løpe til badet med rumpa naken. Hun fant kjolen fra i går. Den lå på gulvet, hun hadde bare slengt den dit før hun la seg. Hun hoppet inn i den iskalde kjolen, brydde seg ikke meg å trekke opp glidelåsen. Det var bare å løpe ut i gangen og inn på badet og få den av seg med én gang. Det var bedre, inne på badet var det mye varmere. Vel, hun fikk ta en dusj, hun kjente faktisk at hun luktet litt, hun hadde jo ikke vært helt ren der nede da hun kom hjem fra Tobias. Hun gikk inn i dusjen og skrudde på det varme vannet. Det rant deilig nedover hele kroppen hennes. Plutselig måtte hun knipe litt, hadde visst glemt å gå på do. Hun kikket seg rundt i rommet. Jaja, tenkte hun, det er kanskje ikke så farlig om det kommer i dusjen? Så spredte hun bena litt, la hånden på magen, og lot det komme.

Kristine hadde for lengst stått opp, hun hadde gledet seg så mye til i dag, og nå vinket hun til pappa idet han gikk ut til bilen. Endelig, tenkte hun. Nå skulle de være helt for seg selv! Hun hadde invitert nesten alle jentene i klassen, og Malin da, så klart. Og like etter at pappa hadde kjørt, så hun henne komme dansende over plenen i den røde kåpen sin. Kristine smilte, så hyggelig at hun kom så tidlig, nå kunne de spise frokost sammen! De dekket på kjøkkenbordet, alt hva de to jentene kunne ønske seg. Nå kunne ingen stå over dem med pekefingeren når de smurte på tykt med Nugatti. «Vent litt,» sa Kristine, «jeg må bare ut å tisse litt.» Hun løp ut på badet. «Sånn, det var godt!» Sa hun, da hun kom tilbake litt etter. Malin smilte. «Det hender jeg glemmer å gå på do når jeg står opp, skjønner du,» sa Kristine. «Mhm,» sa Malin og nikket, «jeg glemte det i dag jeg også.» Kristine så at hun smilte. «Å ja, kanskje du òg må gå å tisse da?» «Nei,» sa Malin, og smilte enda mer. «Jeg tissa i dusjen jeg!» Kristine måpte, og så lo de av det begge to.

Da de var ferdig å rydde etter frokosten, gikk de i gang med å pynte. Her skulle det bli fint! De blåste opp ballonger som de pyntet med overalt, de dekket på bordet med fargerike papptallerkener. Det var fint, tenkte Malin, for da slapp de å ta oppvasken etterpå. Kristine kom på idéen med å henge opp skilt overalt. De satt ved kjøkkenbordet og tegnet dem på tykt papir, og så hengte de en snor i og festet dem på vegger og dører. På kjøkkenet kom det et stort et som Malin hadde tegnet; «Aldri stol på en slank kokk!» Hun hadde sett det på en restaurant en gang. Et stort skilt med «Velkommen!» på ytterdøra, «Sko (ikke) forbudt!» på gangen. «Bare hopp i sofaen!» på stua. På døra inn til badet hengte de opp et skilt hvor det sto: «I ustand!» «Sånn står det alltid på kjøpesentrene!» Lo Kristine. Pappa hadde bakt kake og satt i kjøleskapet. Nå tok de den fram og pyntet med melis og lys. Dette skulle bli alle tiders bursdag!

Da de var ferdig å pynte kaken, begynte de første jentene å komme. Alle hadde med gaver til Kristine, og hun fikk det travelt med å pakke opp. Alle jublet da de hørte at de var alene hjemme, og de kunne gjøre som de ville hele dagen. De gomlet i seg kake og drakk masse brus, og alle lo og hadde det gøy. Det var så mange at de satt nærmest oppå hverandre i sofaen, men det gjorde ikke noe. Kristine hadde ingenting imot litt nærkontakt med klassevenninnene. Det var ikke lenge de satt der heller, for de begynte å løpe rundt å leke all slags leker som man gjør i bursdager. Alle slapp seg mer løs nå enn vanlig, siden det ikke var noen voksne der. Malin koste seg, hun syntes det var greit å være med de litt yngre jentene, ha en unnskyldning for å være litt mer barnslig enn ellers.

Alle løp huset rundt, og de lekte boksen går. Det hadde de aldri kunnet gjøre inne før. Etter en runde var ferdig spurte den ene av jentene; «Kristine? Har dere en annen do et sted?» Kristine så på henne, og tenkte at hun spurte nok fordi det var opptatt. «Nei, dessverre,» sa Kristine, «det er bare det ene.» Jenta sa at det gikk nok greit, og så lekte de en stund til. Det var jo så mange jenter rundt omkring som lekte og sprang til alle kanter, så det var ikke så lett å følge med alle. Men både Malin og Kristine la merke til at flere av jentene etter hvert begynte å se veldig tissetrengt ut, noen holdt seg i skrittet faktisk, og sto og gynget med beina i kors. Det ble en runde til med boksen går, men på slutten var det en av jentene som hylte og sa; «Hjelp, jeg tisser på meg!» Alle stoppet opp og så på henne, Kristine trodde hun fleipet. Malin så også opp. Det viste seg at hun fleipet ikke, hun sto midt på gulvet og alle så at tisset rant nedover buksa hennes. Mange av jentene lo. «Hehe, hun tissa på seg!» «Se!» En annen av jentene ble stående ved siden av henne, og det begynte å komme dam på gulvet. Jenta sto ved siden av og holdt seg på magen og fik nesten latterkrampe ved synet av klassevenninnen. «Å nei!» Sa hun plutselig, mellom alle latterkulene, og så så alle hvordan også hun ble mer og mer våt i buksa.

Kristine trodde ikke sine egne øyne. Det var årevis siden hun hadde sett noen av klassevenninnene ha et uhell, og nå sto plutselig to av dem midt på hennes eget stuegulv mens buksene deres ble mer og mer våte. Malin begynte å ane at noe var galt. Flere av de andre jentene sto også og korset seg, og så ut som de måtte veldig tisse. Kristine så på de to som nå hadde fullstendig våte bukser på seg; «Hvorfor løp dere ikke bare på do?» Kristine så seg rundt etter jakt på et svar, og så også at flere så tissetrengt ut. Det var egentlig litt deilig å se på, hun var litt trengt selv også, og hun kunne ikke la være å se på de to som hadde tisset på seg. Det tok litt tid før noen tok ordet, men plutselig var det noen som sa: «Jo, det står jo at doen er i ustand jo!» Kristine brukte noen sekunder før hun faktisk skjønte at jentene hadde trodd på lekeskiltet hun og Malin hadde hengt opp. Malin selv, gispet. Hun skulle til å røpe at det bare var spøk, men Kristine stoppet henne. De ville vel bli fryktelig sinte hvis de fortalte det! Spesielt de som alt hadde tissa i buksa! Kristine hadde en bedre idé. «Ok, alle som må tisse, bare gå og tiss i badekaret!»

Mange av jentene var nå så tissetrengte at de ikke en gang stilte spørsmål ved dette, bare løp mot badet og satte seg over badekarkanten og dro ned buksene. De hadde nok blitt litt skremt nå av å se at det faktisk kunne komme i buksa, selv i deres alder. Kristine løp inn hun også, ikke snakk om at hun gikk glipp av dette! Tenk, nå kunne hun se alle jentene i klassen tisse, ikke bare de nærmeste venninnene, som ellers også gikk på do sammen. Men nå var det faktisk seks jenter, deriblant to av de pene og mest populære i klassen, som satt på badekarkanten og lot tisset sitt renne. Kristine sto og så på noen sekunder, det var ikke noe ledig plass å sette seg ned. Og nå som hun hørte lyden av alle tissestrålene kunne det faktisk bli et problem kjente hun, og knep for å holde seg. Hun kastet et siste blikk på badekaret hvor det nå rant en gul elv, før hun løp ut og fikk tak i Malin. «Bli med på rommet, fort!»

De løp opp trappen, mens de få jentene som ikke hadde fått tissa enda sto og knep lårene sammen utenfor badedøra. Malin låste døra på rommet mens Kristine fant fram en av de store bleiene sine og fikk tredd den på seg akkurat i tide. «Åh,» sa hun med lettelse i ansiktet, «det var godt!» Hun tisset bleien så full at det var egentlig bare å ta den av seg igjen da hun var ferdig. I stedet tok hun på seg en av de mindre bleiene, den kunne man faktisk ikke se under strømpebuksa. «Så du Thea?!» Spurte Kristine, og så storøyd på Malin. «Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg da hun sto der og tissa seg ut!» Malin så på henne, hun sa det ikke direkte, men hun kunne se på henne at det hadde vært et deilig syn for henne. Hun slo blikket ned på Kristines truse som var blitt liggende på gulvet, og så at den var blitt litt fuktig midt nedi, noe glinsende vått noe. «Jeg tror du liker Thea litt jeg!» Sa Malin, mens hun så Kristine stirre tomt ut i lufta og sikkert så for seg Thea enda en gang, mens hun sto nede og ikke klarte å holde seg lenger. «Åh, ja!» Sa Kristine, fortsatt med et drømmende blikk ut i lufta. «Det er noe annet med Thea,» sa hun. Stemmen var like silkemyk og drømmende som blikket hennes. «Hvordan da?» Spurte Malin, det eneste hun kom på for å holde tema. Kristine ristet på hodet og kom litt mer til seg selv. «Eh, nei,» sa hun, da hun kom på at hun antakelig hadde sagt det om Thea høyt. Malin så fortsatt spørrende på henne, så hun måtte si noe. «Nei, du vet, de andre jentene bare sitter å fjaser og prater om gutter hele tiden. Jeg skjønner ikke hva som er så spennende med det!» Malin måtte nesten le av venninnen. «Jamen!» Sa Kristine, «jeg skjønner bare ikke at han derre Bjarne da, for eksempel, hva er det som er så spesielt med han?! Eller alle de andre guttene også forresten, de fleste av dem er jo bare kjedelige.» Malin strevde fortsatt for ikke å bryte ut i latter, og så, når hun så Kristines blikk så måtte hun bare le likevel. «Skjønner du ikke det da? Alle jentene er jo forelsket i de herre guttene. Men du, du er jo ikke det!» Nå var Kristine på vei til å bli tom i blikket igjen.

Malin så på henne, og den bitte lille utbulingen i strømpebuksa som var det eneste lille tegnet til at venninnen hadde bleie på seg, under skjørtet som hun fortsatt sto og holdt i. Malin hadde også litt lyst til å ta på seg bleie, men hun visste ikke om hun turte. Det ville nok bli flaut hvis noen av jentene så henne, hun, som var den eldste av dem alle, med bleie under kjolen. Hun så på de fine hvite bleiene, Kristine så hvordan Malin stirret på dem. «Du kan bare ta hvis du vil!» Sa hun, og smilte til henne. Men Malin måtte innse at den ville være vanskelig å skjule under kjolen, slik de lekte nede. Og hun ville ikke bare sitte der mens alle lekte heller, nå som hun hadde sjansen til å boltre seg sammen med de yngre jentene og ha det så moro som hun ikke hadde hatt på lenge.

«Jeg får bare gå ned på badet og tisse jeg også,» sa Malin. Hun gikk ned, og Kristine fulgte etter, nå med bleie mellom beina. Hun tenkte på hvor rart det var, at de tilfeldigvis hadde hengt opp det skiltet på badedøra, og så hadde plutselig jentene trodd at doen var i stykker. Det var nesten for godt til å være sant! Malin gikk inn på badet, døra sto halvåpen. To av jentene i Kristines klasse satt på kanten og spøkte og lo mens hun kunne høre at de tisset. Da Malin kom inn ble de litt mer alvorlige, ville virke litt mer voksne. Malin var nok et forbilde for dem, hun var en flott jente, kledde seg alltid pent og var alltid blid og hyggelig mot andre. «Slapp av jenter,» sa Malin, da hun så at de prøvde å dekke seg til, og skjule at de faktisk satt og tissa. «Jeg må tisse jeg også.» Det ble litt fnising, og den ene av jentene sa, «bare sett deg ned! All denne brusen må jo ut!» Malin smilte og satte seg på kanten og dro trusa ned. Hun holdt kjolen unna og begynte å tisse hun også. De andre to jentene dro på seg trusene og gikk ut. Ingen av dem hadde brydd seg med å tørke seg, så da tenkte Malin at hun kunne la være hun også. Hun dro på seg trusa og kjente at den ble litt fuktig mot kjønnet hennes. Det var bare deilig. Men nå så hun ned i badekaret, som var helt gult av tisset til alle jentene. Hun tenkte hun fikk ta litt initiativ, og brukte dusjhodet for å skylle vekk alt det gule. Hvis det ble liggende og tørke ville det vel begynne å lukte.

Malin gikk ut igjen og jentene hadde tydelig vis begynt på godteposene, for nå så det ut som om alle hadde fått i seg mer enn nok sukker. De løp og herjet over alt, og Kristine var ikke den som holdt det nede. Hun møtte Malin i gangen og fniste og hvisket i øret hennes: «Jeg er våt i bleia!» Før hun løp videre. Jaja, tenkte Malin, da koser hun seg i alle fall. Og så ble hun med på leken hun også. «Dette er beste bursdagen siden vi var ti!» Ropte Mina, som også koste seg med all leken. Etter en stund med mye lek og moro, ble jentene til slutt litt slitne, og bestemte seg for å sette seg ned å se en film. Sofaen ble igjen overfylt. Kristine gjorde klar filmen, mens de jentene som trengte det gikk ut til badekaret for å tisse igjen. De hørte helt ut i stua hvordan det sprutet tiss ned i karet, og det ble en del fnising. Jaja, tenkte Malin, da blir det i alle fall ikke mer å tørke opp fra gulvet. Selv om hun måtte innrømme at det hadde vært litt søtt å se på de to som sto midt på gulvet og ikke klarte å holde seg lenger. Siste rest av brus ble nå tømt, og Kristine gikk ut i kjøkkenet og ordnet med saft til alle sammen i stedet. Malin satt i sofaen, og siden det var så fult spurte en av jentene om de kunne sitte på fanget. Malin nikket og lot henne sette seg, og litt etter hadde hun faktisk to jenter på fanget. Det var litt tungt, kjente hun, de var jo ikke småbarn heller akkurat, bare to år yngre enn hun selv, men det var koselig også. Mot slutten av filmen merket hun at en av de to begynte å bli litt urolig. Malin spurte henne om de skulle sette filmen på pause slik at hun fikk løpe og tisse, men hun sa at det var ikke det. Malin var litt skeptisk, det så ut som hun satt og knep med rumpa.

Da filmen var ferdig reiste de seg, endelig tenkte Malin som var kjente at lårene begynte å bli numne. Men hun så fortsatt at den ene av jentene hun hadde hatt på fanget ikke så helt fornøyd ut, noe plaget henne. Malin spurte henne hva det var, og hun hvisket i øret hennes. «Jeg må sånn bæsje!» Sa hun, og holdt hendene på rumpa. Oi da, tenkte Malin, hva skulle de gjøre nå? Kristine hadde rett, hvis de avslørte at doen faktisk var i orden, ville det nok bli litt oppstyr, men de kunne jo ikke la denne jenta bæsje på seg heller! «Gå ut i hagen du,» sa Malin, og viste henne til verandadøren. «Ser du, der borte ved hekken? Ingen kommer til å se deg. Her! Ta med deg denne.» Malin rakte henne en serviett fra bordet som hun kunne bruke å tørke med. Jenta nikket og listet seg ut mens ingen så. Malin sto ved gardina og så at jenta huket seg ned ved siden av hekken. Malin kjente ikke denne jenta, men tenkte det var best å ikke si noe til Kristine og de andre, vertfall ikke enda.

Tiden gikk utrolig fort, og plutselig ringte noen på døren. I full fart ble badedøra skjøvet igjen og låst av fnisende jenter som var redd for å bli oppdaget på et toalett litt utenom det vanlige. Og da Kristine åpnet var det foreldre som hadde kommet for å hente de av jentene som bodde et stykke unna. Dermed dro de, og da sa også Thea at hun måtte gå hjem. Malin så at Kristine så litt bedrøvet ut da hun skulle dra, men ble straks blid igjen da hun fikk en god klem av henne før hun dro. Malin kan ikke huske at Kristine hadde nevnt Thea før, hun var opplagt ikke av de nærmeste venninnene. Malin hadde nok sett at Kristine hadde sneket seg til en god del blikk på Thea i løpet av dagen. Spørs om det kanskje var en av de jentene hun har ønsket å ha mere kontakt med, men ikke hadde fått det til før i dag, med masse vilter lek som ikke skjedde ellers.

Da de siste jentene dro, inkludert bestevenninnen Mina, så ble Kristine og Malin alene igjen. De gikk inn i stua og så på alt rotet, Kristine sukket. «Best dette er borte når pappa kommer hjem!» Det var bare å begynne. De ryddet opp alle serviettene som hadde havnet overalt på gulvet, de tørket over bordet etter å ha kastet alt i søpla. Da alt begynte å se ryddig ut, innså de at de også burde vaske gulvet. Det var mange flekker av jenter som hadde sølt brus og saft. «Åh! Badekaret!» Ropte Kristine, og så måtte de ut og ta en ordentlig skylling av det før de glemte det. Kristine tok ned skiltet på badedøra på tur ut. «Rart hæ? Hva et enkelt lite pappskilt kan føre til!?» Malin nikket og de lo begge to med tanke på jentenes bisarre dovaner i løpet av denne dagen. «Åh! Jeg må huske å skifte bleie også.» Sa Kristine, og smilte mens hun kjente litt på den tissevåte bleia under strømpebuksa. Malin smilte tilbake.

Så var det fram med vaskestaven, og vaskevannet ble fort grått merket jentene. «Her var det det skjedde,» sa Kristine, da de kom fram til der hvor de to jentene hadde tissa i buksa. Man kunne så vidt skimte hvor flekkene hadde vært, selv om de hadde tørket opp etterpå. Malin vasket opp de siste restene. «Sånn!» Sa hun, «da er beviset borte.» Kristine så på, «vel, ikke alle kanskje.» Malin så spørrende på venninnen. «Buksene og trusene ligger oppe på rommet mitt, fortsatt tissevått!» Ja, det var jo klart. Malin skjønte ikke at hun ikke hadde tenkt på det før. De måtte jo ha skiftet en eller annen gang. «Vet du?» Sa Kristine, og så alvorlig på Malin. «Jeg fikk til og med hjelpe Thea med å skifte bukse.» Kristine ble litt skuffet nå over hvor kjedelig denne nyheten hørtes ut nå når hun sa det. «Oi!» Sa Malin, som likevel hadde skjønt hva det betød for Kristine. «Du likte vel det?!» Kristine bet seg i leppa og nikket mens hun så litt ned. Hun husket bare de lange blanke og nydelige beina til Thea, som fortsatt var litt fuktige etter en rask vask med Kristines våtservietter. Malin så at hun nesten rødmet litt der hun satt. «Jeg tror du er litt forelska jeg!» Sa Malin, og så på henne. Kristine gløttet så vidt opp på henne. Og så var det som om alt plutselig stemte. Ja, DET var det. DET var den spesielle følelsen hun hadde ovenfor Thea. Det måtte det være. Hun hadde aldri tenkt på det før, men nå som hun tenkte på det, var det som om hun alltid har visst at ja, hun var faktisk forelska. I ei jente.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 25 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4279  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024