Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 28: Hva filmer kan føre til

Knut ser Malin komme luffende ut av rommet sitt, hun ser trøtt ut. Men det er jo lørdag, så det er greit. Det var en lang dag i går, tenkte han, da hadde han ikke sett Malin siden dagen før. Men det var jo verdt det, han så jo hvor blid hun hadde vært da hun kom hjem etter skolen i går, det var tydelig at hun hadde hatt det fint hos Tobias. Han hørte henne slå på dusjen ute på badet, det minnet ham på at han burde vaske klær. Han gikk ned i kjelleren hvor de hadde vaskerom. Der lå baggen til Malin etter overnattingen. I dag som i går undret han seg over den stramme lukten fra klærne hennes. Han lurte på om han bare skulle late som ingenting, eller om han skulle snakke med henne om det.

Malin gjorde seg ferdig på badet, hun brydde seg ikke med å føne håret, det ville uansett tørke i løpet av dagen. Hun likte å gå med håret løst og fuktig når hun var hjemme alene. Ja, pappa var jo hjemme da, så klart, men det telte liksom ikke. Han satt i sofaen med fjernkontrollen og så på langrenn. Han pleide alltid å følge med på vintersporten. Hun satte seg i en stol på suta og trakk på seg strømpene. Plutselig ble det stille, pappa hadde skrudd av TV’n. Malin skvatt nesten, han pleide da aldri å slå av midt i en sportssending. Hun så på ham, og han så på henne. Malin skjønte at det var noe, pappa så alvorlig ut. Hun ble litt bekymret for hva som ville komme. «Du,» sa han, og så henne inn i øynene. «De klærne som lå i baggen din.» Malin kjente hun ble rød i ansiktet med det samme. Hun burde skjønt at han ville merke det. Enda hun fikk tørket klærne etter tisseuhellet i Tobias’ seng, så var det jo klart at de enda luktet ganske stramt. «Jeg mener, du kunne vel ha sagt noe?» Han så fortsatt på henne, men Malin ble sa flau at hun rødmet enda mer og gjemte ansiktet i hendene. «Unnskyld,» sa hun. Hun skjønte det ikke var noe vits i å nekte. «Hadde du et uhell eller? Hva skjedde?» Det var lenge siden han hadde vasket uttissede klær for datteren. Malin visste ikke hva hun skulle si. Det enkleste var selvsagt å skylde på Tobias’ sengevæting. Men hun ville ikke legge skylda på ham, han fortjente ikke det etter den gode praten de hadde hatt der i senga.

Malin nikket, og så på pappa. «Ja, det var et uhell,» sa hun. Hun var enda flau for det. «Det skjedde i senga.» Pappa så på henne, han visste ikke riktig hva han skulle si. Han tenkte flere ting samtidig. Det var jo tydelig at hun hadde hatt det fint hos Tobias, det så han i går, men hvordan kunne det ha seg hvis hun faktisk hadde tissa i senga? Tobias ville vel reagert på det, kanskje blitt sur på henne? Han så på datteren, og Malin skjønte hva han hadde tenkt uten at han behøvde å si noe. «Tobias er sengevæter,» sa Malin. En eller annen gang måtte hun jo fortelle det uansett. «Han er vant til at det blir vått i senga.» «Å ja,» sa pappa, nå begynte ting å høres mer logisk ut. «Så det var han som hadde et uhell?» Malin så ned igjen, og vurderte enda en gang om hun skulle la Tobias ta skylden, det ville vært lett akkurat nå. Men hun tok seg sammen, og ristet på hodet. «Nei, det var faktisk meg,» sa hun. Hun kjente det var tungt å innrømme det foran pappa, at hun som snart var voksen hadde… Hun begynte nesten å gråte. «Det bare kom mens jeg sov, han hadde ikke et uhell den natten, det var jeg som tissa i senga.» Knut så ned på henne, hun satt der i stolen og hang med hodet. «Kom her,» sa han. Malin reiste seg slapt og kom bort til ham. «Stakkars deg, det må jo ha vært ordentlig flaut.» Han tok datteren sin i en god klem og trøstet henne litt. Men det gikk greit nå, tenkte Malin, hun hadde enda ikke glemt hvor deilig det hadde vært etterpå, da også Tobias lot det komme i senga. Knut syntes nok trøsten hans hjalp fort, for han så at Malin smilte. Hun tok seg sammen litt for ikke å røpe seg helt.

Malins mobil ga fra seg et lystig «pling!», og hun gikk bort til den for å sjekke meldingen. Det var fra Tobias: «Roser er røde, fioler er blå. Malin, vil du med meg på kino gå?» Malin måtte le av det flåsete diktet. Litt klisjé var det jo også, men hun ble glad, og tekstet «ja ?» tilbake. Ingen vits i å spørre hvor og når, eller hvilken film det var. Bygda hadde bare én kino, det gikk to filmer hver lørdag, en barnefilm først, og så en voksenfilm etterpå. Malin gikk jo ut ifra at han ikke hadde tenkt å dra henne med på barnefilmen, så dermed visste hun når hun måtte gjøre seg klar. Hun visste allerede hva hun skulle ha på seg, siden det var lørdag kunne hun jo pynte seg litt. Men først gikk hun bort til Kristine. Knut så hvor fornøyd hun var, og var glad for at det ikke hadde gjort noe stor skade, det at hun hadde hatt et uhell.

Kristine tok henne imot, blid som en sol. Hun hadde nettopp hatt bursdag og nå fortalte hun at hun hadde fått TV på rommet! Malin smilte og gratulerte. Det var jo strålende, for nå kunne de se på film oppe hos henne. Malin vinket til Kristines far idet de gikk opp trappen til rommet hennes. «Jeg skal feire i morgen,» sa Kristine. «Vil du være med?» Malin nikket, det var klart hun ville. «Bare jenter,» sa Kristine, Malin smilte tilbake. Det betød jo at Tobias ikke ble invitert da, men det ville nok bli veldig moro med alle jentene også. Dessuten skulle hun jo treffe Tobias i kveld, minnet hun seg selv på. «Vi må planlegge noe skikkelig moro! Du kan vel hjelpe meg litt?» Spurte Kristine. Malin nikket. «Pappa er borte i morgen skjønner du, så da får vi hele huset for oss selv!» Nå skjønte Malin hvorfor hun hadde valgt å ha festen på søndag, det kom til å bli kjempemoro, hjemme alene-fest!

Men nå skulle de se på film. De satte seg ned i Kristines sakkosekk, den var god å sitte i. Den formet seg liksom etter rumpa. Det var en skrekkfilm. Malin likte ikke skrekkfilmer så godt, men her sammen med Kristine var det egentlig bare moro. Ola kom inn med brus til dem, det var jo lørdag tross alt, og etterpå skulle de få lasagne til middag. Begge jentene var fornøyde, og koste seg med filmen. Ola likte idéen han hadde fått med å gi datteren TV til bursdagen, da kunne han sitte i fred og ro nede og se på ski, uten at jentene maste om å se film. Jentene så på film og drakk brus. Begge måtte tisse etter hvert, men filmen var alt for spennende så de ble bare sittende. «Hvis det kommer noe skummelt nå så tisser jeg på meg!» Sa Kristine. «Ja, jeg òg!» Sa Malin, og de kniste når de så på hverandre, de begge vugget fram og tilbake og holdt seg i skrittet. Malin visste ikke hvor alvorlig Kristine mente det hun sa, det var jo noe man ofte sa på gøy. Men hun kjente at for hennes egen del kunne det fort bli en realitet hvis hun ble skremt nå.

Nå var det spennende, begge jentene satt med øynene klistret til skjermen. Det var to stykker som gikk innover i en korridor og prøvde å se mest mulig i de smale lysstrimene fra lommelyktene. Slik gikk de et stykke innover, det ble mer og mer spennende. Plutselig var det noen som tok dem på skulderen, og det kom et høyt skrik fra den ene. Malin og Kristine skvatt til, og Kristine kjente at hun ikke klarte å holde seg lenger. Malin knep igjen for en liten sprut i trusa, og så på Kristine. «Stopp filmen, jeg tisser på meg!» Sa Kristine. Malin fomlet med fjernkontrollen og fikk trykket pause. Hun flyttet seg litt bort fra sakkosekken, hun regnet med at hun straks fikk se at det ble vått under Kristine. Men det ble ikke det, og med et lurt smil løftet Kristine på skjørtet og Malin fikk se en søt liten trusebleie mellom bena hennes. «Du altså!» Sa Malin høyt. «Her sitter jeg og holder på å tisse i buksa mi, og så har du bleie på deg!» Kristine kunne ikke la være å le. Malin kjente at hun måtte knipe hardt for at trusa ikke skulle bli mere våt. Malin så på skrittet til Kristne. Det var en barnebleie hun hadde på seg, en sånn man fikk kjøpt for dem som tisser i senga. Det var mønster på den, og den var mye søtere enn de vanlige hvite de hadde brukt. Malin kunne se at den ble mørkere og tyngre mens venninnen tisset på seg. «Åh, dette går ikke lenger!» Utbrøt Malin. Hun kjente at det begynte å renne i trusa enda hun holdt seg av alle krefter. Hun var rask med å få av seg olabuksa, og fikk den unna akkurat i tide. «Her, ta denne!» Sa Kristine, og skjøv en tom isboks mot henne. Malin grep den og skjøv den inn under seg idet tisset sprutet ut under henne.

Hele trusa ble våt, men takket være Kristines smarte påfunn med isboksen, ble det ikke mer enn et par flekker på gulvet. Malin senket skuldrene og slappet av, mens hun så på Kristine. De måtte le begge to. «Jeg var visst mer trengt enn jeg trodde!» Sa Malin, tisset strømmet ned i boksen, og hun håpet bare den var stor nok til å ta alt sammen. «Jeg ser det!» Sa Kristine. Hun satt og så på henne, hun var så søt der hun satt. Og trusa i skrittet hennes ble mørk av tiss. Kristine måtte holde seg for ikke å tisse bleien overfull. Denne tålte ikke så mye som de vanlige bleiene hennes. Men den var mye søtere, tenkte hun, og så fra sin egen våte bleie til den nydelige Malin som satt og tisset like ved henne. Kristine bare måtte ta på seg selv, hun la en hånd forsiktig utenpå bleien, og kjente hvor varm og god den var mot musa hennes. Hun gispet, det var så godt for henne. Jenta som satt foran henne og tisset gjennom trusa si. Dette var utrolig. Hun så at Malin så ned i isboksen som fyltes av tisset hennes, og Kristine utnyttet muligheten til å nyte øyeblikket fult ut, og gispet idet hun kom i den lille bleien sin. Hun prøvde å skjule det så godt hun kunne for Malin, men det var så utrolig deilig for henne. Malin merket nok at Kristine var tent av dette. Men det gjorde ikke noe, hun syntes det var deilig selv også. Selv om hun var veldig redd for at Ola skulle komme inn akkurat nå. Hun følte jo at dette kunne bli litt flaut hvis noen oppdaget det, hun var jo den eldste av dem også, og følte at hun hadde litt mer ansvar.

«Vi må rydde opp!» Sa Malin, Kristine nikket. «Denne ble visst veldig full!» Sa Malin, og hjalp henne av med bleien. Kristine rødmet da hun skjønte at Malin hadde sett kjønnssaftene hennes nedi bleien. Men Malin bare smilte, og hjalp henne av med den søte lille tunge bleia. Kristine tørket seg i skrittet med håndkledet. «Vil du låne ny truse av meg?» Spurte Kristine, og Malin nikket. Hun dro av seg trusa, og Kristine passet seg for ikke å stirre alt for mye mens hun fant ny truse til henne. Selv turte hun faktisk ikke annet enn å ta på seg en ny trusebleie, hun hadde vært ut for det før, at musklene ble dårlige når hun alt hadde hatt et uhell. «Så søt du er i den der!» Sa Malin, og kikket på henne. Kristine rødmet litt mens Malin ga henne en god klem. «Jeg tror du liker dette her jeg!» Sa Malin, Kristines ansikt var nå sprutrødt, og hun visste ikke hva hun skulle si. «Hva gjør vi med denne?» Malin pekte på boksen som var nesten full av tiss. «Ut vinduet?» Kristine ristet på hodet, «da kommer det jo rett ned på innkjørselen. Nei, vi må komme oss på do med den.» De ventet til de hadde sett filmen ferdig. Begge jentene tenkte på hva de hadde gjort, og konsentrasjonen om filmen var minimal. Malin kjente at hun snart måtte bæsje, men det var jo mye lettere å holde inne, så det skulle nok gå greit.

Det ble litt av en operasjon å fikse det med isboksen. Det var bare én do hos Kristine, og den var nede. Malin snek seg ned for å holde vakt, mens Kristine listet seg ned trappen med den fulle boksen. Hun hadde satt på lokket, på den måten kunne man ikke se hva som var inni, hvis Ola skulle komme, og så var det lettere å ikke søle også. Kristine klarte seg rundt hjørnet og inn på do, Malin skyndte seg etter. Malin så på mens Kristine tømte innholdet ned i do. «Jeg må bæsje litt jeg,» sa Malin. Kristine gjorde seg klar til å gå ut. «Du kan få bli, hvis du vil.» Kristine stoppet, og kjente at hun ble litt flau igjen mens hun tok to skritt tilbake og så på venninnen som trakk ned trusa og satte seg på do. Det var ikke det at hun bæsjet som var så spennende, syntes Kristine. Bare tanken på hva de hadde gjort oppe på rommet, nå som hun satt der foran henne, og hun kunne se kjønnet hennes mellom bena. Hun syntes det var utrolig at Malin var med på dette, leke sammen med henne som var to år yngre, og tisset sammen med henne. Malin så opp på Kristine, hun så at hun så på henne, men nå slo hun blikket bort. Malin måtte fnise litt. «Det er greit at du ser,» sa hun. Kristine trodde ikke sine egne ører, og hun så på Malin igjen. Malin så på henne, og nå dro hun opp skjørtet sitt, og Malin kunne se at bleien ble våt midt under.

Det var deilig, syntes Malin, å ha denne venninnen å gå på besøk hos. Her var hun fri, og de kunne ha det litt moro når de var trengt. Malin hadde for lengst skjønt nå, at det å tisse, eller å være trengt var noe som tente henne. Men kanskje aller mest det å se andre tisse på seg. Hun så bort på venninnens bleie igjen, rett før Kristine slapp skjørtet ned. Malin tørket seg og de gikk inn i stua. Hun syntes Kristine var passe frekk, gå sånn med tissevåt bleie under skjørtet, rett foran faren sin. Han lagde middag, og de satt og spiste alle tre. Men så måtte Malin gå, hun måtte jo gjøre seg klar til kinoen i kveld. Hun kjente at hun var spent, første gang ute med kjæresten. Hun klemte Kristine, og de avtalte å møtes tidlig neste dag for å gjøre klar til bursdagen. Kristne kikket seg bak, for å forsikre seg om at Ola ikke så, og så løftet hun skjøret opp foran. Malin kunne se at nå var hele bleia hennes våt. Kristine blunket til henne, før hun slapp ned skjørtet igjen, og lukket døra. «Herlig jente,» tenkte Malin mens hun gikk over plenen bort til sitt eget hus. Hun hadde fått mer og mer bekreftelse på sin mistanke i det siste, at Kristne likte å se på andre jenter. Hun lurte på hvordan det ville bli når alle jentene skulle komme i bursdag til henne. Kanskje skulle Kristine finne seg en jentekjæreste snart.

«Hva er det du smiler sånn av?» Spurte pappa. «Ikkeno’» Skyndte hun seg å si. Knut tenkte nok at det var kinobesøket i kveld som fikk Malin til å være litt ekstra blid. Hun gikk på badet for å gjøre seg klar, nå skulle alt være perfekt. Hun satte krøller i håret, og fant fram en rød kjole. Tobias skulle være stolt av å gå ut med henne, tenkte hun. Pappa kjørte henne, og Tobias sto og ventet. Han hadde også pyntet seg, han visste at Malin ville like det. Han hadde faktisk latt søsteren hjelpe seg, funnet en nystrøket skjorte, med slips og hele pakka. Malin syntes han så ordentlig kjekk ut der han sto, og tok imot henne som en skikkelig gentleman. Malin var et eneste stort smil da de gikk inn, alle snudde seg etter dem og så nysgjerrig på dem. Det var flere ungdomspar der også, men ingen som var så fine og strålende som de to. Malin syntes det var så fint å være her sammen med Tobias, og han så ut til å kose seg, han også. De satt og holdt hender under hele filmen, og så for seg at de selv var akkurat som de på filmen. Og når de kysset, så kysset Tobias og Malin også. De som satt bak dem så misunnelig på dem.

«Det var en fin film!» Sa Tobias da de kom ut. Malin nikket. Hun kjente at hun egentlig skulle vært en tur på do, men køen var alt for lang. Det fikk være til de kom hjem. «Du blir vel med hjem til meg en tur?» Spurte Tobias, det var ikke i Malins tanker å si nei. Hun tok hånden hans og smilte, og de begynte på hjemveien. Tobias hadde tenkt dette nøye igjennom, og for å gjøre det ekstra romantisk la han turen innom parken. Nå var de etter hvert helt alene, og han senket skuldrene litt. «Faen, jeg må tisse,» sa Tobias. «Så du de køene på kinoen?» Spurte han, Malin nikket. «Kan du unnskylde meg et øyeblikk?» Spurte han. Malin måtte nesten le litt av denne gentleman-oppførselen hele tiden, men hun syntes det var litt søtt også. Han gjorde det jo for hennes skyld. Tobias tok peiling på nærmeste tre, så seg litt rundt, nei, litt for åpent. Malin så ham gå litt lenger unna mot et lite kratt i hjørnet av parken. Åh, som hun måtte tisse. Nå som Tobias var på vei for å gjøre nettopp det, ble hun plutselig usikker på om hun ville klare seg til de kom hjem. Hun kunne jo ikke tisse på seg mens de gikk sammen, det ville være fullstendig krise. Hun bråbestemte seg, hun måtte være rask før han kom tilbake igjen. Hun så at han stilte seg opp mot buskene, og i det samme stilte hun seg bredbeint og lot det renne.

Strålen fant veien rett ned gjennom Kristines tynne bomullstruse og ned i gresset under. Hun tisset i en sterk stråle slik at de ikke skulle renne langs bena. Hun kjente at det ble varmt i trusa, det var så herlig å gjøre dette, ingen så henne. Ingen ante at den vakreste jenta på kinoen i kveld, nå sto i parken og tisset under den fine kjolen sin. Hun knep av hardt, slik at det ikke skulle renne, og så knep hun lårene sammen og kjente hvordan trusa var deilig og våt i skrittet. Tobias snudde seg og var på vei tilbake mot henne. Det var passe mørk i parken nå, og det var umulig å se det våte i gresset. Malin tok jakken tettere rundt seg, og dro opp glidelåsen. Det var en kjølig natt, vinteren nærmet seg. Men nå var det i alle fall godt og varmt i trusa, tenkte Malin. Det var så herlig, det at han som leide henne med seg hjem, og ikke ante noen ting om at hun hadde stått og tisset på seg. Ville han oppdage det når de kom hjem? Hvem bryr seg, tenkte Malin, og lo inni seg.

Hjemme hos Tobias var alt rolig, moren Else satt i stua og så på TV, søsteren var antakelig på rommet sitt. Tobias dro med seg Malin opp på rommet sitt med det samme. Malin var glad for å være inne, den kalde brisen ute hadde begynt å gjøre den våte trusa hennes litt kald. De lukket døra bak seg, og slengte av seg jakkene. Nå gjaldt det bare å huske å ikke sette seg på kjolen før trusa hadde tørket. Tobias var inspirert av filmen, og møtte Malin med et heftig kyss. Hun frydet seg, og gjorde ikke motstand da Tobias fortsatte med å lette litt på stroppene i kjolen hennes. Han dro glidelåsen ned aldri så lite bak, slik at overdelen sank litt ned, og den lille kløften hennes syntes enda bedre. Han stoppet opp da han så BH’en hennes. Det var den samme røde som hun hadde hatt etter overnattingen, Anniken sin. Tobias så på kjæresten sin, i søsterens BH. Nå klarte han ikke mere. «Åh, så sexy du er i den der!» Sa han og nesten kastet seg over henne. De klinte, og nærmet seg sengen. «Nei!» Sa Malin, «stopp!» Tobias ble aldri så lite redd. Hadde han gått for langt? «Eh,» sa han, usikkert og så på henne. «Bare vent litt, jeg kan ikke sette meg, jeg er våt i trusa,» sa hun. Han så på spørrende på henne. Hun rødmet litt, og gjorde ingenting for å skjule det. «Jeg tissa på meg, i parken,» sa hun, og bet seg i leppa. Tobias så på henne, hvordan det hadde gått for seg skjønte ikke han, han hadde ikke merket noe. «Vil du ta av meg trusa? Så kan vi kose videre etterpå.» Malin kjente at hun var kåt nå, kanskje for første gang i sitt liv.

Tobias lurte på om han turte dette, men han så jo at hun ville det. Han tok hendene forsiktig inn under Malins kjole og dro trusa hennes nedover de slanke bena. «Oi sann! Fine jenta mi har visst hatt et lite uhell i trusa si!» Malin så på ham og bet seg i leppa igjen. Hun kjente det nakne kjønnet under kjolen. «Ok,» sa Malin, «nå kan du fortsette!» Hun så opp på ham, og gliste bredt. Nå nølte han i alle fall ikke. Han la seg mot henne, og kysset henne ømt og kjærlig. Hun var så pen med de nydelige krøllene. De tok to skritt bakover og havnet i senga. De klinte, og Tobias så så ofte han kunne ned mot brystene til Malin. De røde blondene i søsterens BH var bare så søte på kjæresten. Han kysset henne på brystet, lenger og lenger ned mot de små puppene. «Åh!» Stønnet Malin. Hun kjente at det snart ikke skulle mere til. «Pass på Tobias! Jeg kommer til å lage flekker i dyna di snart!» Tobias så henne inn i øynene et øyeblikk. «Gjør ikke noe!» Sa han, og tok rundt henne. Han la seg ned over henne og de koste med kroppene inntil hverandre. «Åh!» Skrek Malin, «Det kommer snart!» Hun dro kjolen opp under seg, og kjente at rumpa lå naken mot den myke dyna. «Ta på meg!» Ba Tobias. «Ta på buksa mi!» Malin strakte ut hånden og kjente på kjærestens tydelige bul i buksa. Hun kjente hvordan han forsiktig klemte kroppen sin mot hennes, og mot brystene hennes. «Åh, Tobias, du er så god mot meg!» «Du også!» Sa Tobias. Han la seg helt ned og kysset henne på kinnet, før de la seg kinn mot kinn. Han tok hånden hennes og presset den hardere mot sitt eget bukseskritt og han kjente at han kom i trusa. «Åh, Malin, nå kommer det!» Han tok hendene vekk fra seg selv, og lot kjørestens hånd gjøre det alene. Han brukte sine egne hender til å kjele med Malins myke hud oppover de nydelig bena, opp under kanten på kjolen og så vidt på innsiden av lårene. Han kjente at Malin trakk seg sammen i det hun kom. «Åh, så deilig!» Sa hun, og så opp på ham, med glinsende øyne.

Tobias reiste seg. «Jeg tror jeg må skifte truse,» sa han, Malin så på han og smilte. «Jeg tror du bør skifte dynetrekk også,» sa hun. Hun løftet forsiktig på seg og klarte utrolig nok å ikke få noe i kjolen sin. Tobias så ned på flekken hun hadde laget i dyna hans, og ble helt paralysert. Han så fra den våte flekken, og bort på kjæresten som nå satt med den røde kjolen rund seg med naken rumpe på senga hans. «Åh, så heldig jeg er som har deg!» Sa han, og bøyde seg ned og klemte henne.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 24 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4278  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024