Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 27: Overnattingen

Malin satt ved frokostbordet. Hun var nydusjet, og satt og spiste sammen med pappa. Hun sa ikke så mye, hun var litt flau egentlig. En time tidligere hadde hun våknet i en dyvåt bleie, den var våt av tiss og noe klissete noe som hadde vært så mye deiligere da det kom, enn nå fem-seks timer senere. Etter dusjen følte hun seg i alle fall litt renere, og nå begynte hun å tenke på hvilken spennende dag dette skulle bli. «Du må huske å pakke det du trenger nå da,» sa pappa. Malin nikket. Hun tenkte igjennom det i hodet. Så sa hun takk for mat da pappa tilbød seg å rydde av bordet for dem begge. Hun gikk ut på rommet sitt, og så på klokken. Akkurat greit nok med tid. Hun tok fram en bag hun skulle ha i tillegg til skolesekken. Hun pakket ned pysjen sin, og mye toalettsaker, hun måtte jo se litt fin ut når hun var hos kjæresten. Hver gang hun tenkte det ordet, kjæresten, følte hun seg bare så heldig som hadde Tobias. Hun dro opp skuff etter skuff i klesskapet, for å være sikker på at hun ikke hadde glemt noe. Hun tok med to ekstra truser, man kunne jo aldri vite. Ekstra sokker ble også med, og nå begynte baggen å fylles opp. Nei, dette fikk klare seg, hun måtte jo klare å få den med seg også. Pappa tok rundt henne i en god klem før hun gikk ut i entréen, vel vitende om at hun ikke kom hjem igjen etter skolen i dag. Det var jo ikke første gangen det da, hun hadde jo vært hos venninner på overnatting, og på forskjellige turer også. Men dette var jo likevel noe annet, tenkte Knut, og sto og så på henne gjennom glassdøren til hun hadde knyttet skoene og forsvant ut gjennom døra.

I dag gikk hun snarveiene, det var kalt, men det hadde ikke begynt å bli is eller noe enda. Lua var på, og tredd godt nedover ørene. Hun hadde en rød kåpe, hun smilte, og de som så henne på veien tenkte nok at dette var virkelig ei nydelig jente. Da hun kom til bakken før skolen, gikk hun ikke den vanlige veien, men rundt på den andre siden og opp på åsen. Der, i et veikryss sto Tobias og ventet på henne. Kjæresten min, tenkte hun, og smilte idet hun begynte å løpe mot ham. De hadde avtalt dette, å møtes her. Begge måtte forandre litt på skoleruten sin, men så kunne de gå sammen det siste stykket. Og det gjorde de nå, hånd i hånd bortover gangveien. Enhver som så dem måtte bli misunnelig. Den søte jenta, og en stram, kjekk gutt. Ja, han strammet seg jo opp litt ekstra da, nå som han hold kjæresten i hånda. Bagen hennes hang på skuldra hans, ikke snakk om at hun skulle bære alt sammen. Han var så glad nå, Tobias, for nå visste han at de skulle gå sånn hjem fra skolen også. De skulle følge hverandre helt til de kom til hans hus hvor de skulle ha hele ettermiddagen sammen, og kvelden, og natten.

Denne skoledagen gikk alt for tregt. Det var som om alt lærerne sa ble spilt av på halv hastighet. I storefri satt de sammen på toppen av amfiet, ute i skolegården. De så på de yngre barna som lekte, borte på barneskolen. Flere av dem hadde begynt å få vinterdresser nå, det var jo blitt kaldere. Malin tenkte på hvor fort det egentlig hadde gått, det var ikke lenge siden hun selv lekte der borte, i sin egen vinterdress. Malin husket hvor gode og varme de var å ha på, det var liksom ekstra godt og trykt når man fikk ta på den når vinteren nærmet seg. Men hun følte seg jo god og trygg her også, tenkte hun, sammen med Tobias. Hun snudde seg mot ham, så ned på hånden hans som holdt hennes. Hun bøyde seg mot ham, og ga ham et kyss. «Overnatte hos deg i dag jeg!» sa hun, Tobias smilte, og de kysset en gang til. Tobias kjente en liten nysgjerrig tungespiss mot leppene sine. Så tok de rund hverandre og klinet skikkelig sammen for første gang. «Jøss, som de koser seg da!» Sa Sara. Hun sto og snakket med Nora og Hans. «Ja visst! Se på dem!» Sa Nora og dultet borti kjøresten sin. «Det ser deilig ut!» Sa Hans, og kysset Nora. Sara følte seg litt ensom, nå som begge av de beste klassevenninnene hennes hadde fått seg kjæreste. Nora skjønte det. «Kom da Sara, så går vi og ser på fotballen!» De gikk bort til fotballplassen et stykke bortenfor. Noen av guttene på ungdomsskolen brukte å ha uhøytidelige kamper her hvert eneste storefri. Ja, de var visst ikke så uhøytidelige heller, i alle fall syntes guttene at det var utrolig viktig å vinne. De lot aldri jenter være med, ikke i storefri. De kunne ‘joine’ i de små friminuttene, bare for show, men ikke når de store gutta skulle ha kamp. Tobias pleide ikke å være med, han holdt seg til kunstgress, sa han. Malin var glad for det, for da fikk hun ha ham for seg selv i hele storefri.

Endelig var dagen over, og de kunne gå ut å hente sakene sine. Malin hadde ikke hatt den vanlige konsentrasjonen over skolearbeidet denne dagen, men det kunne være det samme nå. Hun hentet bagen ut fra skapet, og smilte da hun tok Tobias’ hånd, og de begynte på hjemveien. Hjem til han, tenkte Malin, ikke den vanlige ruten hjem til pappa. Det var kortere vei til Tobias, og ikke så mange bakker heller. Men huset var mindre, eldre, og de andre husene rundt sto mye tettere her like utenfor sentrum i den lille bygda. De gikk inn døra i det grønnmalte huset. Det virket enda mindre inne, mye trangere enn hjemme, tenkte Malin. Men det var jo veldig koselig da, med trehvit panel på veggene og gamle, fine lamper i taket. «Kom inn!» Sa en stemme innenfra stua. Det var Else, hun smilte til Malin idet de gikk inn. Malin hilste pent på Tobias’ mor. Hun hadde jo sett henne før, på foreldremøter, 17.mai og andre tilstelninger, men hun hadde aldri hilst på henne før. Faren til Tobias hadde hun visst aldri sett, men han var ikke hjemme nå heller. Han jobbet på Nordsjøen, hadde Tobias fortalt. «Vil dere bære opp sakene?» Spurte Else, og viste til en trapp som gikk opp i andre. «Tobias, du må gjøre lekser før vi spiser, så har vi bedre tid etterpå, kanskje dere kan hjelpe hverandre litt?» «Jada, mamma.» Sa Tobias, ikke akkurat entusiastisk i stemmen. Men han tok den tunge skolesekken over skulderen og tråkket opp trappa. Malin smilte til Else, «det kan vi nok,» sa Malin, som svar på spørsmålet til Else. «Det er fint,» sa hun, og lot hånden gli gjennom Malins hår. «Tobias er ikke så flink med leksene skjønner du,» sa hun, lavt så Tobias ikke skulle høre henne. «Jeg skjønner,» sa Malin og så på henne. Else smilte, Malin tog sekken og bagen og begynte på trappa. Jo, det var nok en snill og omsorgsfull pike han hadde funnet seg, tenkte Else og så på Malin mens hun gikk opp trappa.

Malin så Tobias valse inn på rommet sitt innerst i gangen, hun gikk den veien hun også, men før hun kom så langt så hun en dør stå på gløtt. Der inne satt ei jente med langt hår. «Hei!» Sa hun, og smilte til Malin. Hun satt på senga med en tegneblokk i fanget. Hun vinket Malin inn til seg. Hun så i retning Tobias, men han hadde alt drasset med seg sekken inn på rommet sitt og begynt med leksene. Malin satte fra seg bag og ransel og smatt inn døråpningen. Jenta var noe eldre enn Tobias, skissene hun hadde tegnet i blokka var utrolig fine. «Jeg heter Anniken!» Sa hun, med et smil, og presenterte seg. «Jeg er søsteren til Tobias.» Malin hadde skjønt det, selv om hun aldri hadde sett henne før. «Og du må være Malin,» sa hun, og så på henne. «Ja, Tobias har jo ikke fortalt noe om deg, så jeg må jo hilse på deg, og se hvem du er!» Malin fniste litt, hun kunne nok tenke seg at Tobias ikke snakket så mye om det hjemme. «Hvordan er det da? Å være sammen med brutter’n?» Anniken så på henne. Malin var nok litt anspent til å begynne med. «Slapp av!» Sa Anniken, «vi jentene kan vel snakke om det, kan vi ikke?» Malin så på henne, smilet hennes vekket en slags tillit mellom de to jentene. Hun nikket, og så tilbake på Anniken. «Har dere vært sammen lenge?» Spurte hun. «Vel, ikke så veldig egentlig,» sa Malin, og tenkte på at de faktisk ikke var blitt kjærester før sist søndag. «Men vi har jo møtt hverandre en stund da…» Hun tenkte på de hemmelige møtene i forskjellige korridorer og andre gjemmesteder på skolen. «Kyssa dere da?» Spurte Anniken, og så for seg broren sin sammen med denne jenta. Hun kunne nok se for seg at de stakk seg litt unna i starten, det var nok likt Tobias. Malin nikket, og plutselig kom hun på noe; «Jo, takk for at du lærte han å kysse!» Sa Malin, og så opp på henne med et smil. Anniken gispet, «fortalte han deg det?» Malin nikket og smilte da hun tenkte på det. «Jeg syntes han var så søt da han fortalte om søsteren sin som var den eneste han hadde kysset, og så kyssa jeg ham etterpå» forklarte Malin.

«Jøss!» Sa Anniken, «jeg hadde aldri trodd han kom til å fortelle det til noen.» «Tja, vi snakker vel om det meste egentlig,» sa Malin, som følte hun begynte å bli godt kjent med kjæresten sin. «Ja, det skjønner jeg nå,» sa Anniken, fortsatt litt forundret over broren sin. «Men, jeg skal vedde på at han ikke har fortalt deg den største hemmeligheten sin enda!» Sa hun, og så ned på Malin. Malin tenkte seg om, og sjekket at ingen sto i dørsprekken før hun sa lavt; «At han tisser i senga mener du?» Søsteren gisper, denne gangen helt stille, Malin ser på henne. «Har han virkelig fortalt deg det?» Spurte hun. Malin nikket, men kom jo raskt på hvordan det egentlig hadde seg at hun visste dette. «Eller, nei, egentlig var det vel mer at jeg oppdaget det.» Sa Malin, og fniste litt. Anniken så på henne, og de begynte nesten å le litt. «Oi da, hva skjedde?» Spurte Anniken, hun var nok litt redd for at brorens sengevæting skulle føre til at Malin ikke ville være sammen med han mer. «Nei, det var på klasseturen, på den hytta på høstleiren,» sa Malin. «Han var så søt da han sto der med våt pysjbukse!» Anniken så litt overrasket på henne. «Synes du også det?!» Malin så tilbake på henne og nikket. «Du skjønner, jeg har aldri hatt det samme problemet som han, men jeg synes lillebror er så søt når han står opp og hele buksa hans er våt!» Malin smilte, «ja det skjønner jeg du syns!» Hun tenkte igjen på hvordan synet av buksa hans hadde tent henne. «Skjer det ofte?» Spurte hun, og håpet at hun ikke ble for nysgjerrig. «Vel, han har slutta å bry seg om at jeg ser det, men jeg vet ikke. Det er jo ikke alltid jeg merker det sikkert, men jeg tror ikke det er så veldig ofte lenger, bare en gang i blant liksom. Det er vel mest når han er litt spent for noe, eller nervøs, når det skal være tentamen og sånt, eller en viktig kamp.» Anniken gispet nesten igjen da hun kom på det. Tobias var jo ordentlig spent for hvordan det ville gå å ha Malin på overnatting, hva om?! Hun så ut i rommet. Malin hadde begynt å mumle et svar til det siste hun sa, men Anniken fikk det ikke med seg. Hva ville skje hvis han tissa i senga i natt? Jo mer hun tenkte på det, jo mer sannsynlig skjønte hun at det var. Det var jo akkurat ved sånne anledninger at det skjedde. Hva skulle hun si? Hun var veldig glad i broren sin, og ville ikke at han skulle bli såret. Hun var redd for at Malin ville dømme ham for problemet sitt.

«Eh, du Malin?» Sa Anniken usikkert. Malin så på henne, men hun fortsatte ikke, bare så tomt ut i rommet. «Ja, hva er det?» Spurte Malin, da det hadde gått en liten stund. «Har du tenkt på, eh, jeg mener skjønner du at, nei, men, jeg mener, det kan jo hende at.» Nei, uff dette var vanskelig. «Hei,» sa Malin, «bare si det! Oss jentene imellom, ikke sant?» Hun så på henne, Anniken smilte tilbake. «Ok,» sa Anniken. «Jeg er redd for at butter’n kommer til å ha et uhell i senga i natt, han har vært litt nervøs for den dagen her vet du.» Malin nikket. Hun hadde jo ikke tenkt på det før nå, men hun skjønte jo hun også at det kunne nok skje. Hva om det skjedde? Tenkte hun, med en rar følelse i mellomgulvet. «Jeg håper du har med skift?» Spurte Anniken, da hun ikke holdt ut tausheten mer. Malin så på henne og nikket. «Det er ikke noe problem.» «Åh, du må ikke klandre han altså, han kan ikke noe for det!» «Nei da,» sa Malin, men Anniken var ikke overbevist. «Det har vært sånn helt siden han var liten, det bare skjer helt av seg selv! Vi har prøvd alt, men ingenting funker! Jeg håper du ikke blir…» «SLAPP AV!» Avbrøt Malin. «Jeg sa jo at det ikke gjør noe!» Hun så helt alvorlig på Anniken. «Jeg synes han var så søt når han sto der og hadde tissa på seg, jeg sa jo det!» Anniken tenkte seg om. «Jo, men da lå dere vel ikke i samme seng eller?» «Nei,» svarte Malin, selv om egentlig hadde de vel faktisk ligget i samme seng. Men det var jo køyeseng da, og det var jo noe annet, men hun gadd ikke å forklare henne alt det med at hun måtte sove inne hos guttene osv. «Det går bra,» sa Malin. «Hvis det skjer så lover jeg at jeg skal trøste han, og si at det gjør ikke noe. Og så kan jeg hjelpe han og skifte, slik jeg gjorde sist.» «Gjorde du det?» Spurte Anniken. Malin nikket. Hun fikk et smil tilbake; «du er visst ei god jente, Malin.» Sa Anniken, og tok armen hennes. «Så må vi passe litt på godgutten vår, ikke sant?» Malin smilte tilbake, og nikket.

Malin gikk ut på gangen igjen og tok med seg sekken og baggen og trasket videre mot rommet til Tobias. «Ser deg siden!» Sa Anniken. Malin var glad for at hun hadde møtt på Anniken, og at hun hadde forberedt henne på hva som kunne skje. Tobias hadde jo ikke snakket om problemet sitt egentlig, hun hadde ikke tenkt mer over det siden høstleieren. Hun hadde vel tenkt at det kanskje var bare et engangsuhell, noe som skjedde der og da, kanskje fordi han ikke turte å gå ut. Men nå skjønte hun at kjæresten hennes faktisk tisser i senga av og til, helt uten kontroll over det. Det ga Malin dype tanker mens hun gikk inn på rommet der Tobias satt med leksene flittigere enn noen gang. Malin tok opp bøkene og satte seg ved siden av ham. Det gikk fort når de var to om det. Else ropte fra trappa at nå var det middag. De fikk fart på seg, begge var sultne, og Anniken kom også ut av rommet sitt og gikk sammen med dem ned trappa. Else hadde bestemt at siden Tobias hadde besøk av kjæresten for første gang, kunne de like godt ta helga litt på forskudd, så hun hadde stekt hjemmelaget pizza. Alle sammen satte seg raskt ved bordet og forsynte seg godt. Det så deilig ut, og det var det også. Siden det var pizza, drakk de også brus til, det hørte liksom med. Anniken var også fornøyd med maten og det var i det hele tatt god stemning rundt bordet. Malin syntes det var fint, for alle var så opptatt med å spise, så det ble ikke så mye prat. Hun var litt redd for at det ville bli mye spørsmål til henne, som på en måte var ny i denne familien.

Da de hadde spist opp hele den store pizzaen ble de litt slappe i sofaen, og Else satte seg i en lenestol hvor hun sovnet til slutt. Heller ikke nå ble det så mye prat egentlig, men TV’n sto på i bakgrunnen. Malin og Tobias satt sammen, men ikke så tett som de kanskje helst ville. Anniken så på dem. Tobias visste ikke helt hva han skulle gjøre, helst ville han vel sette seg tett inntil Malin, og kanskje kose litt med hånden hennes eller noe. Anniken satt og fulgte med lillebror, hun så at han satt og så på Malin hele tiden, og skjønte at han ville ha litt mer kontakt. Kanskje han var redd for at han ikke kunne gjøre det, nå med både søster og moren i rommet. Anniken så han prøvde å flytte seg litt nærmere henne, og hun strakte foten sin opp i sofaen og ga ham et dytt i Malins retning. Malin snudde på hodet da hun så det, hun hadde også håpet at Tobias ville ta litt mer initiativ her. Etter hintet fra søsteren turte han i alle fall å sette seg helt inntil henne, og Malin hjalp til litt selv ved å løfte den ene armen hans over skuldrene sine. Nå satt hun i armkroken hans, men det var tydelig at han ikke var så vant til dette, han satt liksom bare der, men slappet ikke av i kroppen. Malin tok den andre hånden hans og holdt den trygt og godt, han slappet litt mere av da. Men fortsatt virket det som at han ble litt påvirket av at søsteren satt rett ved siden av. Malin så bort på henne, hun fulgte for det meste med på TV, men da hun så at Malin så på henne ga hun henne et hemmelig smil. Malin smilte hun også, så bøyde hun seg mot Tobias og kysset ham. Tobias ble rød i fjeset, Malin smilte, mens hun så Anniken kvalte en liten latter i bakgrunnen. Nei, Tobias var visst litt sky når det kom til å vise kjærlighet med Malin, her, sammen med familien. Malin trakk han litt nærmere sitt hjørne av sofaen, nå satt de så tett som det gikk an. Hun smilte til kjæresten sin. «Gi meg et kyss da!» Hvisket hun. Ja, det var nesten ikke en hvisking engang, hun bare formet ordene med leppene. «Men søstera mi sitter jo her jo!» Hvisket Tomas tilbake, også så lavt at det ble overdøvet av TV’n. «Du,» sa Malin og så med et skjevt blikk på ham, «hun bryr seg ikke!» Tobias stjal seg til et raskt blikk over skulderen. Anniken hadde blikket festet på TV’n, og Malin så at hun gjorde sitt beste for å skjule et bredt glis, og kanskje en latter da hun så broren.

Malin bøyde seg litt fram mot ham, men nå skulle han få ta steget selv. Det tok en stund, men da han hadde forsikret seg om at søsteren ikke brydde seg om dem bøyde han seg fram og kysset henne. Det ble et lengre kyss denne ganen, og Malin kjente hånden hans knuge hennes mens en deilig følelse gikk gjennom kroppen. Samtidig så hun Anniken fryde seg i bakgrunnen. «Neimen, så søtt da!» Sa hun, hun klarte åpenbart ikke å la være lenger. Tobias snudde seg flau og var tydelig nær ved å kaste nærmeste sofapute i fjeset på henne. «Nei, slutt da Tobias, hun erter deg bare jo!» Sa Malin. Else snudde litt på stolen og så opp igjen hun også, etter det som så ut som en etterlengtet middagslur. «Åh, jeg duppet visst av litt,» sa hun, «jeg ble så trøtt etter middagen.» Hun sa ingenting på at sønnen hennes nå litt hastig flyttet seg litt lenger fra kjæresten, heller ikke at de hadde kysset. Ja, for hun hadde fått det med seg, og hun ble varm inni seg da hun tenkte på det. Hun var glad på sønnens vegne. «Vil dere ha te og litt kjeks?» Anniken nikket ivrig, og Malin takket høflig ja, selv om Tobias så ut som han helst ville forsvinne opp på rommet med det samme. «Tobias kanskje du hjelper meg litt?» Tobias slapp trasket etter henne ut på kjøkkenet. Han ble satt til å ta ut av oppvaskmaskinen, noe som lagde såpass mye bråk at moren turte å snakke om det: «Eh, du har vel tisselakenet i senga di enda?» Spurte hun sønnen. Tobias ble flau og nikket. Det hadde også streifet Else at dette var en natt med litt ekstra spenning, og en typisk natt for Tobias å ha et uhell. Hun smilte, hun hadde vært litt engstelig for at han kanskje ville fjerne det av frykt for hva Malin ville si om det. «Har du fortalt henne?» Tobias tenkte seg litt om. «Vel, hun vet vel om det ja.» Sa han, moren smilte til ham. «Det er fint, best at hun er litt forberedt, hvis det skulle skje no’.» Sa hun, og blunket til ham.

Hun hadde kokt te på en kanne, og Tobias bar ut kjeks opplagt pent på et fat med tilhørende ost. Det var sjeldent de gjorde sånn, fint pådekt og bar det ut i stua. Til hverdags ble det mer å hente seg noe småtteri på kjøkkenet, men det måtte jo ordnes litt ekstra i dag da, tenkte Else, og så på Malin idet hun satte tekannen på bordet. Nå kom praten, men det gikk greit. Malin svarte på spørsmål av den vanlige sorten, typisk hvordan det gikk på skolen, hvordan det var med faren hennes, hva hun likte å gjøre på fritiden og så videre. Anniken skjønte at både Malin og Tobias syntes dette ble litt kjedelig etter hvert, og hun bestemte seg for å hjelpe dem litt ut av morens lange rekker av spørsmål og snakk. Hun gjespet. «Åh, jeg er så trøtt. Tro jeg likegodt går opp og legger meg jeg.» Anniken tok tekopp og asjett ut på kjøkkenet og gikk opp trappen. Malin og Tobias reiste seg og løftet koppene sine de også. «Nei, bare la dem stå, jeg skal ta det,» sa Else, og smilte til Malin. «Bare gå opp dere, hvis dere er trøtte, det er jo skole i morgen også.» Malin tenkte at det var vel ikke akkurat derfor de ville legge seg tidlig da, men Else kunne jo godt få leve i den tro. De småløp opp på badet, Malin tok Tobias’ hånd så snart de var ute av synsvidde. De så på hverandre og smilte. Malin tenkte på hvordan det ville bli, sove sammen med en gutt, sove med kjæresten sin. Det var spennende. Hun kunne godt kjenne at hun var litt nervøs, hun også.

De gikk inn på badet sammen så snart Anniken var ferdig. Hun kom gående ut i en fin nattkjole, hun smilte og ønsket dem god natt. Hun klemte broren sin, noe han syntes var litt flaut, rett foran Malin, men hun bare smilte. Begge tok fram tannbørster og pusset tennene, og så skulle de skifte. Malin kjente at hjertet banket litt ekstra, hun pleide jo å være helt for seg selv når hun skiftet på seg pysjen. Men Tobias bare vrengte av seg alle klærne og sto i bare trusa foran henne. Så lette han etter nattøy i skapet. Hun dro av seg klærne, hun også. Det føltes litt rart. Selv om de hadde skiftet sammen oppe på hytta den gangen, så var jo det litt annerledes likevel. Det hadde det vært veldig mørkt, ikke fult opplyst som her på badet. Hun hadde vært litt tent også, fordi Tobias hadde tisset på seg. Det samme gjaldt opp på utedoen, alt skjedde så fort, og så ble det ufarlig fordi hun ble tent. Men nå måtte hun finne pysjen, og hun snudde seg for å finne den fram nedi baggen. Tobias kunne ikke unngå å se på henne, med rumpa i været mens hun rotet i baggen sin. Trusa hennes var hvit med noen røde roser på, og håret hennes var over alt mens hun fisket fram nattøyet. «Her, endelig!» Sa Malin, da hun hadde funnet både overdel og bukse. Tobias smilte til henne. Hun sto der foran ham, i truse og rød BH. Nå begynte hun å kle på seg pysjen. Da de var ferdig påkledd i hver sin pysj, sto de bare der og så på hverandre, begge syntes de at den andre så fin ut i bare nattøy. De tok et skritt mot hverandre, og møttes i to deilige kyss. Så trippet de hånd i hånd inn på rommet til Tobias, det en liten dobbeltseng ventet dem. Det var bare en dyne også, så Malin, og tenkte at dette ble spennende. Tobias tenkte vel at han kanskje skulle ha tisset, men Malin hadde jo ikke gått på do, så da måtte vel han også klare seg uten. Det var litt kaldere på rommet nå, vinduet var satt opp før de gikk ned. Dermed la de seg med én gang, og Malin kjente på følelsen da de begge skled ned under samme dyne.

Tobias kjente at han måtte litt tisse, etter all teen, men det føltes dumt å gå på do nå, da måtte han forstyrre Malin for å komme forbi, og hun lå der så fin, og sov nesten allerede. Han lå og så på henne, og tenkte på hvor heldig han var, han, av alle gutter, han lå ved siden av denne nydelige jenta. Malin var tydelig trøtt, hun sovnet fort, for ham selv var det ikke så lett. Han lå lenge og bare så på henne. Men til slutt må han ha sovnet likevel. Malin sov, og hun sov veldig godt og tungt. Senga var så god og varm nå som de lå sammen to stykker. Hun hadde vært spent på hvordan det ville bli, å sove i samme seng med ham. Nå var hun bare så trøtt at hun hadde sovnet nesten med én gang. Hun bare lå og følte på hvor godt og varmt det var under felles dyne. Varmt og godt, varmt og deilig. Varmt. Kanskje litt unaturlig varmt, når hun tenkte over det. Hun følte en litt pressende følelse, som om det var noen muskler som måtte strekke litt på seg. Hun vred seg litt mer over på ryggen. Åh, det var bedre, hun kjente musklene slappe mere av. Og en god iling kom gjennom henne mens det ble enda varmere rundt henne. Vent, dette var rart, det var akkurat som hun kjente en slags sildring mellom lårene. Det var ikke? Nei, det kunne ikke være. Hun slo opp øynene, og kjente på hva som skjedde under dyna. Jo, det VAR det! Å nei! Hun kjente at det flommet mellom lårene. Hun tissa i senga!

Nå var gode råd dyre, hva skulle hun gjøre?! Ingen vits i å prøve å holde imot, strømmen var sterk og hun var alt dyvåt under den varme dyna. Hun kjente umiddelbart at hun ble veldig flau over det som skjedde. Hun kikket bort på Tobias samtidig som den siste strømmen kom ut i pysjbuksa. Han sov fortsatt, enda han hadde helt sikkert blitt våt han også allerede. Uff, uff, det var ikke slik hun hadde sett for seg dette. Hun var forberedt på at Tobias ville ha et uhell i senga, ikke hun selv! Hun kjente litt forsiktig på pysjen til Tobias, den var ganske tørr mesteparten, han hadde altså ikke tissa på seg han. Hun kjente litt lenger ned mot lakenet, der var det vått, han hadde blitt våt på grunn av henne! Malin følte seg dum, barnslig og dum. Hun var sikker på at kjæresten like ved siden av henne snart ville våkne, og oppdage hva som var skjedd. Hun kjente at pysjen var våt mot lakenet, helt fra leggene og langt oppover ryggen. Det var ekkelt og flaut det hele. Hva skulle hun gjøre nå? Skulle hun snike seg ut av senga og bytte til noe tørt? Ingen vits, hun ville jo bli våt igjen med én gang hvis hun la seg tilbake i senga. Skulle hun vekke Tobias? Hva ville han si? Åh, herre gud. Nå ville han vel mobbe henne skikkelig, første natta sammen, og hun klarer å tisse i senga!

Malin var så flau at hun begynte å gråte da hun så at Tobias sakte begynte å røre på seg. Han våknet gradvis, hun fulgte med ham. Han kjente rundt seg med hendene, og fikk et litt anspent uttrykk i ansiktet. Så dreide han hodet mot henne, og skvatt idet han så at hun var våken. «Åh, faen også!» Sa Tobias, litt groggy i stemmen. «Jeg har visst gjort det igjen!» Malin så på ham, målbundet. Hun visste ikke hva hun skulle gjøre med det samme. «Men,» sa Tobias og så på Malin, «men, jeg er jo tissetrengt fortsatt.» Tobias måtte ha litt tid å tenke på, men nå kjente Malin at hendene hans fomlet under dyna, og han kjente på pysjen hennes også. Han gispet idet det gikk opp for ham. «Malin!?» Han så på henne. Hun så bare ned, og kjente at et par tårer falt ned på dyna. «Har du?!» Tobias så fortsatt på henne, mens hun begynte å strigråte. Hun holdt hodet i hendene og gråt, og hadde mest lyst til å løpe vekk fra hele greia. Men Tobias strakte armene rundt henne og skjøv henne inntil seg. «Ikke gråt da, jenta mi,» sa han, og prøvde å få hender og hår ut at av ansiktet hennes slik at han kunne se henne. Men Malin bare gråt og gråt, Tobias strakte hendene sine godt rundt henne og trøstet henne. Han kjente at hun var våt godt oppover ryggen. «Kjære deg, du har virkelig hatt et stort uhell!» Malin hikstet der hun lå, men tok imot kjærestens trøst. Hun gråt inntil skulderen hans, mens Tobias strøk henne over de fortsatt tørre delen av pysjen. «Jeg er så lei for det,» sa Malin, det var så vidt hun fikk det fram mellom hikstene. Tobias bare fortsatte og trøste henne og stryke henne over skuldrene. Han kjente at han ble mer og mer våt av å holde sin tissevåte kjæreste tett inntil seg, men det ga han blaffen i. Malin kjente at det var godt å bli trøstet av Tobias, kanskje var det ikke så farlig likevel det hun hadde gjort. Hun så på Tobias, han begynte å tørke tårene fra kinnene hennes. «Det gjør ingenting,» sa han. «Denne senga har vært våt hundrevis av ganger, det går helt fint.» Malin så på ham; «Uff,» sa hun og pustet ut. «Men jeg hadde jo ikke trodd at jeg skulle tisse i senga da.» De så på hverandre i en blanding av tårer og tilløp til en liten latter.

«Malin,» sa Tobias, og så på henne. «Du tror vel ikke jeg har glemt den gangen på hytta? Hvordan du hjalp meg og støtta meg. Hvordan du ikke slo på lyset, og at du holdt tett om det, hele tida.» Malin smilte litt nå, hun tenkte på det som hadde skjedd mellom dem den natta. Tobias så med ett litt alvorlig ut. «Pokker heller,» sa Tobias. Malin så litt spørrende på ham. «Hvis det hadde vært omvendt, hvis det var du som hadde tissa i senga den natten.» Det ble en liten pause, og Tobias måtte ta seg litt sammen før han fortsatte. Han mannet seg opp, og så kjæresten sin rett inn i øynene. «Jeg hadde slått på lyset,» sa han bestemt. «Jeg ville slått på lyset og ropet og skreket så alle guttene hadde sett hva du hadde gjort. Alle ville ledd av deg, og snart ville jentene lure på hva alt bråket var, og jeg ville nok ha sluppet dem inn slik at de også kunne se.» Malin så på ham. Det var tydelig at det var tungt for ham og si dette. Det var like før han begynte å gråte, han også. Litt gråtkvalt, og uten å klare å se henne rett i øynene lenger, sa han: «Du gjorde ikke det.» Det ble stille, Tobias bøyde seg sammen for å kvele gråten. «Du hadde verdens beste grunn til å gjøre det, du var den første som oppdaget at jeg tissa i senga, og du kunne slått på den lysbryteren og alle i rommet ville ledd av meg. Jeg og guttene hadde erta deg hele dagen, du kunne tatt igjen.» De siste ordene han sa var tydelig preget av følelsene som nå tok ham. «Du er så snill mot meg Malin.» Han klarte ikke se opp da han sa det. Han gikk i seg selv og tenkte. «Noen ganger lurer jeg på om jeg egentlig fortjener det.»

Malin visste nesten ikke hvor alt dette kom fra, helt plutselig, men nå var det hun som tok rundt han og holdt han tett inntil seg. Hun trøstet ham, og strøk over håret hans. «Du er en god gutt, Tobias.» sa hun. «Dessuten var jeg veldig nær å trykke på den bryteren.» Malin husket de små hikstene hun hadde hørt fra køya til Tobias. Den lille stemmen som hvisket navnet hennes, og de øynene som bad henne sårt om å la være å gjøre det hun var på vei til. Hun tok et godt tak i Tobias og klemte ham. Tobias klarte å få fram et lite smil da han så hvor godt denne nydelige jenta tok vare på ham. Og så kysset de. Malin kjente den pirrende følelsen komme. Hun kjente den gode følelsen mellom bena, og hun presset ut en liten tissesprut i trusa. Åh, så godt det var. Hun kjente hvordan hun ble varm og god i skrittet. «Tobias?» Sa hun, etter et par sekunder. «Var ikke du også tissetrengt, sa du?» Tobias nikket, han hadde ikke tenkt mere over det før nå. «Tiss i senga du også.» Bad Malin, og så på ham. Han så litt spørrende på henne. «Vel, det gjør vel ingenting nå, hele senga er jo våt uansett!» Malin kjente at idéen tente henne. Tobias tenkte over saken, og kjente at han måtte tisse. «Vel, ok, hvis du virkelig vil det så.» Malin nikket, og bet seg i leppa. Hun la seg litt unna igjen, slik at han kunne slappe av og la det komme. Det var ikke vanskelig for Tobias, han hadde tissa i senga mange ganger før, og nå var han veldig trengt. Han trengte bare å slappe av en liten stund, så begynte det å renne. «Får jeg kjenne?» Spurte Malin, og så på ham. Tobias så nå at hun var litt tent av dette. Han nikket. Malin la hånden sin på kjærestens kropp, og følte seg fram til bulen i bukseskrittet. Hun frydet seg idet hun kjente det våte og varme tisset væte stoffet under hånden hennes. Hun lukket øynene og tok i sitt eget dyvåte bukseskritt. Hun kjente på foldene sine gjennom det myke stoffet mens hun samtidig kjente hun ble våt i sida av tisset til Tobias, hans tiss. Hun så på ham i øyekroken, han så avslappet ut, det var nok godt å få tissa. Og det kom mye, deilig og varmt kjente Malin. Åh! Nå kunne hun faktisk kjenne strålen så vidt gjennom pysjbuksa hans, da ble det for mye for henne. Hun lukket øynene og kom i den største og aller deiligste orgasmen hun noen gang hadde opplevd.

Tobias så på henne. Sakte åpnet hun øynene igjen midt inne i et kaos av gult hår. «Du liker visst dette du,» sa Tobias, med silkemyk stemme. Han lot påstanden henge i lufta, han håpet hun ikke ble sur for at han sa det. Malin så på ham, trakk på et smil og nikket. «Jeg gjør visst det,» sa hun. Hun strakte seg opp til ham og kysset ham. Det var så deilig for henne, alt det varme og våte under dyna, hennes egen truse var tissevåt, og hun lå og kysset kjæresten som nettopp hadde tisset i senga. Hun var så glad for at hun hadde turt og bed ham om å tisse i senga. Om hun ikke hadde visst det før, så visste hun det i alle fall nå; dette var den største drømmen i hennes liv, som nettopp hadde gått i oppfyllelse.

Morgenen etter var alt et kaos. Heldigvis våknet Malin tidlig, for her var det mye å rydde opp i. Hele senga var klissvåt, og det var ikke lenger så varmt og godt som i natt. Hun så på klokka, og sto opp. Tobias sov fortsatt, og hun kunne like gjerne la ham sove videre til hun var ferdig på badet. Det kom til å ta litt tid, hun kunne jo ikke lukte tiss når hun kom på skolen. Hun lette etter baggen sin, før hun husket at den sto på badet. Jaja, da var det jo bare å gå rett dit da. Hun labbet mot døra, og åpnet den. Gulvet var kaldt mot de bare føttene. Hun gikk ut på gangen og lukket døra bak seg. «Oi da!» Sa en stemme bak henne. Malin skvatt og snudde seg for å se. «Som du ser ut!» Sa Anniken, og visste nesten ikke om hun skulle le eller se alvorlig ut. Malin visste ikke helt om hun skulle prøve å være bild, hun ville jo helst late som det ikke gjorde noe. Men akkurat nå var hun mest skamfull over det hun hadde gjort. Anniken visste ikke hva mer hun skulle si, så hun bare gikk inn på badet. Malin stilte seg opp for å vente på tur, men Anniken bare vinket henne inn til seg. «Du kan jo ikke stå slik i den trekkfulle gangen, du blir forkjølet!» Malin smilte og takket, og skrevet inn på badet. «Du kan vel bare dusje mens jeg ordner meg litt, det går vel greit det?» Malin nikket, men kjente at det var litt flaut da hun dro ned pysjbuksa som var gjennomvåt av tiss. Det luktet ganske sterkt, syntes Anniken, og hun syntes Malin var knalltøff som ikke sa noe negativt om at Tobias hadde tissa i senga. Malin lurte på om hun skulle si det, fortelle Anniken at det ikke var Tobias som hadde hatt et uhell i natt. Hvis ikke det hadde vært for at hun selv hadde et uhell, ville vel han kanskje ha kommet seg på do. Men Malin var for flau til å si noe om det, og hun gikk inn i dusjen mens hun håpet at Anniken ikke så alt for mye på henne, og det dyvåte undertøyet som lå igjen på badegulvet.

Malin fikk vasket seg ordentlig og kløv ut av dusjen igjen. Tisselukta møtte henne med det samme hun åpnet dusjdøra. Hun fant et håndkle og tørket seg grundig, og fønet håret. Nå måtte vel Tobias våkne også, rommet hans lå rett på andre siden av den tynne veggen foran henne. Hun begynte å kle på seg, hun hadde nye klær i baggen. Da hun hadde tredd på seg toppen og tatt på seg en fin og stram svart bukse, fikk hun en følelse av at noe manglet. Hun så seg i speilet. Ja, brystene var nakne under toppen. Hun kunne se knuppene stikke fram i det tynne stoffet. Uff da, tenk om hun hadde gått på skolen sånn! Hun snudde seg rundt for å se etter, men det var jo klart, hun hadde ikke tatt med seg ekstra BH. Hun tenkte vel at det ble ikke nødvendig. Det var jo alltid trusa som ble våt hvis hun tissa på seg, eller hadde mensen, så BH hadde hun ikke tenkt på. Hun pirket forsiktig borti den hun hadde hatt på seg i natt. Det var tydelig våt, mesteparten av den, og den luktet stramt av tiss. Det var klart den gjorde, de hadde jo klemt og kost inntil hverandre der de lå i natt, og alt ble vått av tisset deres. Det var helt klart at hun ikke kunne ha på seg denne på skolen. Hun lurte på hva hun skulle gjøre, hun lette gjennom baggen for sikkerhets skyld, men egentlig visste hun at hun ikke hadde pakket noen ekstra. Vel, det var vel bare én ting å gjøre, hun gikk ut på gangen. Der kom Tobias opp trappen, og Malin gjorde det hun kunne for ikke å vise at hun var flau.

Tobias så på henne med et lite smil, han hadde dusjet på badet nede, og så på kjæresten sin med nydelig, nyvasket hår og stram bukse. Hun hadde ikke rukket og sminke seg enda, men det gjorde absolutt ingenting. Tobias var bare i bokseren, så Malin. Hun syntes han var både søt og kjekk der han kom stadig nærmere henne, og hun kunne ikke la være å tenke på det som hadde skjedd i natt, den deilige delen av det. «Morn!» Sa Tobias. Malin smilte mot ham. Tobias strakte ut armene og ville ha en klem. Malin var litt usikker, men hva skulle hun gjøre? Hun tok et skritt mot ham og lot seg omfavne. De klemte hverandre tett og ga hverandre et morgenkyss. «Eh,» sa Tobias nølende, og så på henne. «Du tror ikke du har glemt noe?» Å herregud, tenkte Malin, og rødmet. Han hadde kjent brystknoppene hennes mot sitt eget nakne bryst da de klemte hverandre. «Den ble visst litt våt den,» sa Malin, og kniste. Tobias måtte trekke på smilebåndet han også. «Du får høre med søss,» sa Tobias, og pekte på døren til Anniken. Malin smilte til ham, og hun banket på og gikk inn på Annikens rom. Det var jo litt søtt også da, at han hadde kjent at hun ikke hadde BH. Hun skulle nok ha sovet uten i natt likevel, da hadde det ikke kommet tiss i den. Men nå sto Anniken foran henne, og hun trengte ikke å se på Malin lenge for å se hva som var galt. «Å, kjære,» sa hun, og måtte le litt, «ble det så vått?» Malin måtte le litt hun også, og nikket. «Vent litt, så skal jeg se om jeg har noe.» Sa Anniken, og begynte å dra ut skuffer i klesskapet. «Prøv denne,» sa hun, og rakte henne en stor hvit BH fra den første skuffen. Malin så seg bak at døren var godt lukket, så vrengte hun av seg toppen. Hun trengte bare å holde den hvite Bhen så vidt mot brystene for å se at den var alt for stor. Anniken kniste litt da hun så det. «Åh, du har så søte små pikebryst du vet du» sa hun, og smilte til Malin. Malin visste ikke om hun skulle tenke på at hun var «søt» eller «liten pike». Det siste hørtes veldig barnslig ut, og i alle fall rødmet hun litt og så ned på de små brystene sine.

Anniken måtte grave dypt, lengst bak i den nederste skuffen for å finne en BH som passet Malin. «Det er jo nesten så du ikke trenger noen i det hele tatt du!» Sa Anniken. Malin tenkte at det var vel å overdrive litt da, hun syntes da brystene var blitt vesentlig større siden hun begynte med BH for to år siden. Dessuten hadde hun større enn flere av de andre i klassen. «Denne tror jeg er en av de aller første jeg hadde,» sa Anniken, og hjalp Malin med å feste låsen bak på ryggen. Det var en fin og rød BH, og den va absolutt ikke slitt. «Jeg brukte ikke så mye BH skjønner du,» sa Anniken. Jeg syntes det var så ubehagelig å gå med i starten, også var det ingen av de andre jentene som hadde. Men så begynte de andre å erte meg, fordi de kunne se brystene mine gjennom klærne.» Anniken så på Malin og smilte, Malin måtte knise litt. Hun hadde tvert imot vært veldig stolt da hun fikk sin første BH. «Sånn!» Sa Anniken, «der tror jeg den sitter bra. Men jeg tror ikke du bør gå med den hvite toppen over, fargen skinner veldig igjennom. Ja, hvis du ikke liker det da!» Sa hun, og kniste. «Vil du låne en topp også?» Spurte hun. «Nei, jeg har selv,» sa Malin, og snudde seg for å gå. «Ikke glem denne da!» Sa Anniken, og kastet den hvite toppen til henne idet hun snudde seg mot døren.

Malin gikk inn på badet, der sto Tobias og var akkurat ferdig med å barbere seg. Malin ble litt overrasket, hun trodde bare det var skikkelig voksne menn som gjorde det. Tobias fortalte at han hadde gjort det i tre år alt, hvis ikke hadde han nok hatt skjegg nå. Malin fniste. Da fikk Tobias øye på henne i speilet, i søsterens røde BH. «Oi!» Sa Tobias, før han fikk tatt seg i det. «Hva er det?» Sa Malin og snudde seg og så på ham. Tobias nøt synet i speilet, og ble stående stum. «Tobias! Hva er det?» Malin skjønte ikke hva som var galt, hadde hun tannkrem i håret eller noe? Hun så på seg selv i speilet. Tobias snudde seg mot henne. «Så fin du var i den der!» Sa han, og smilte over hele fjeset. Malin smilte, smigret over det han sa. Hun så Tobias se på henne, og hun lot ham gjøre det. «Få en klem da,» sa Tobias, og Malin omfavnet ham og ga ham en skikkelig klem. Tobias syntes dette var en virkelig god start på dagen. Malin kniste, gutter var nå en gang gutter.

Ved frokostbordet var stemningen høyere enn vanlig, det tenkte i alle fall Tobias. Som regel var de alle tre morgengretne og hadde det travelt. I dag var de fire, og alle var smilende og trivelige mot hverandre. Else hadde til og med tatt seg tid til å steke noen rundstykker som de nå koste seg med. Og for første gang på mange år, tilbød hun å kjøre dem på skolen, slik at de kunne ha litt ekstra tid sammen ved frokosten. Tobias spiste dobbelt så mye som vanlig, nystekte rundstykker var deilig. Ellers hadde de det bare i helgene. Han tenkte han fikk ta med seg Malin hjem ofte, for dette kunne han venne seg til. De kom seg på skolen, og begge gikk smilende hånd i hånd ned gjennom korridoren. Og alle på hele skolen kunne se hvor lykkelig Tobias og Malin var sammen.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 23 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4277  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024