Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 26: Malin og Tobias

Malin kom inn i klasserommet, Tobias hadde for en gangs skyld kommet før henne, og satt på en pult for seg selv, en rad lenger fremme en vanlig. Hun gikk frem og satte seg ved siden av ham. Han smilte og Malin sa god morgen ved å gi ham et raskt kyss. De få som allerede satt i klasserommet kikket seg over skulderen, hadde de sett riktig? Satt de to sammen? Og hadde de nettopp? Sara var en av dem som lurte på hva hun nettopp hadde sett. Hun satt på rekken ved vinduet sammen med Nora, og de så begge spørrende på hverandre. «Så søtt da!» Hvisket Nora, «jeg har nok trodd de kunne ha et godt øye til hverandre!» «Hvordan da?» Spurte Sara, «jeg har ikke merket noe!» Hun var overrasket over denne plutselige hendelsen, hun som alltid hadde trodd at hun var Malins beste venninne, i alle fall i deres klasse. «Nja, jeg så dem komme ut fra korridoren i andre sist uke, rett før matlagingstimen. Det var noe med måten de så på hverandre på, før de plutselig gikk hver sin vei da klassen kom.» Flere strømmet nå inn i klasserommet, Sara så flere av jentene hviske seg imellom og så gløttet de bort på Malin og Tobias etter tur. Malin hadde nok lagt merke til det hun også, men hun brydde seg ikke noe om det. Da klassen var på plass kom læreren, og timen begynte.

Tobias var litt nervøs. Ikke for å være sammen med Malin, nei, det var greit, mer enn greit faktisk. Men hvordan kom de andre gutta til å reagere når de fant det ut? Han kikket bort på Hans som satt ved siden av. Han satt ikke sammen med Nora, selv om de to var kjærester, noen ganger satt de sammen, noen ganger ikke. Ville det bli slik med Malin også? Eller ville de alltid sitte sammen. Tobias visste nesten ikke hva han helst ville, men han nøt å kjenne duften av håret hennes og å kunne sitte så nær henne en hel time. Hun var flink også, det viste seg fort nok da de begynte å jobbe. Kanskje kunne hun hjelpe karakterene litt på gli, hadde ikke gjort noen skade akkurat nå som karakterutdelingen før jul nærmet seg mer og mer. «Hei! Følg med da Tobias! ‘hjelp’ skrives ikke med j først! Det er jo førsteklassestoff!» Tobias så bort på Malin, og lurte inn en h foran i ordet. «Takk!» Hvisket han tilbake, det var jo ikke det at han ikke visste det, men det var jo lett å bli distrahert av den fine jenta som satt ved siden av ham, og alle tankene som svirret i hodet. Det virket ikke som om Malin ville møtes i skjul lenger, og egentlig skjønte han jo det, men han var fortsatt litt redd for hva gutta ville si om ham.

Malin var fokusert og ivrig i timen som vanlig, ja kanskje litt ekstra ivrig nå som hun hadde Tobias ved siden av seg. Hun ville vel vise ham hvor flink hun var, også ble det jo ikke så mye hvisking som når hun satt sammen med en av jentene. Hun hadde aldri delt pult med en gutt før, ikke når hun kunne velge. Hun visste ikke hvorfor egentlig, men det hadde bare vært sånn. Egentlig hadde hun ikke vært så mye sammen med gutter før i det hele tatt, før hun ble kjent med Tobias. Nå var det en herlig følelse å ha ham ved siden av seg. Plutselig ringte det ut, og alle reiste seg. De lot sakene ligge til neste time. Malin reiste seg og tok hånden til Tobias, han kjente han ble aldri så lite rød i ansiktet mens de gikk ut av klasserommet hånd i hånd. «Wow!» Ropte en av guttene bak, og plystret. «Er det ikke Tobias?» To gutter kom bakfra, og den andre fulgte opp: «Hvorfor kom du ikke på kino’n ‘a? Satt vel å klina med henne hele tida tenker jeg!» Sa han. «Nei, det gjorde jeg ikke!» Sa Tobias, selv om han godt kunne tenke seg og gjort det heller enn å gå på kino med dem. «Vet du hva?» Sa en annen gutt, «jeg tror han snakker sant faktisk! Har ikke jeg sett at du har smugklina med Hanne flere helger på rad kanskje?» De ler og går sin vei. «Vi går,» sa Malin og dro ham med seg. «Du må ikke høre på dem!»

De fant et litt roligere sted mellom noen trær som sto mitt på skoleplassen. Malin så på Tobias, hun måtte spørre: «Er det sant det med Hanne?» «Hæ?» Tobias så fortumlet ut. «At dere klinte?» Malin så morsk ut, Tobias ble aldri så lite redd da han så blikket hun sendte ham. En stund sto han der målbundet, men han måtte jo forsvare seg. «Malin,» sa Tobias, svelget og så på henne. «Du har vel sett hvor nervøs jeg har vært for å møte deg! Hva tror du jeg hadde vært om jeg skulle møte Hanne i tillegg?!» Det var et godt poeng faktisk, dessuten trodde hun ikke Hanne, som var av den mer sossete bytypen var noe for Tobias. «Jeg er glad i deg, Tobias, og uansett hva de sier om deg så vil jeg være det.» Tobias tok hånden hennes og holdt den i et godt grep mens han kjente på hva det betød for ham. De satt sånn en stund, plutselig begynte Tobias å tenke på klokka. «Hei! Har vi ikke matte i neste?» Malin nikket. «Jeg må av sted å hente bøkene! Ser deg der!»

På veien ble han møtt av flere gutter, det var tydelig at han ikke var noe midtpunkt i guttegjengen lenger. Nå var det nok Petter som tok styringen, og de så på Tobias og lo. Magne, en roligere gutt fra Tobias’ nabolag, kom bort til ham og sa: «Hei, jeg syns det er kult at du er blitt sammen med Malin jeg! Kjekk jente, hæ?» Han dultet han i skulderen og blunket mens de så bort på henne. Hun snudde seg og så på Tobias, og endelig så hun at han smilte. Tobias trengte ikke å ha den guttegjengen, ingen av dem hadde vært noen gode venner akkurat. I alle fall ikke så lenge de lo av dem på denne måten. Nå hadde han det han trengte, Malin, som hadde tillit til ham og som støttet ham. Og tydeligvis var nabogutten Magne en bedre venn enn mange av de tøffere gutta. Nei, han hadde det i grunnen godt, tenkte han, mens han plukket opp bøkene og gikk mot klasserommet igjen. Nå hadde de dobbelttime, og han skulle sitte ved siden av Malin hele den timen. Kanskje hun var god i matte også?

Et par dager etter satt de fortsatt ved samme pult, Tobias og Malin. Det hadde de gjort hver time etter at de ble sammen. De kysset også, hver morgen når de møttes, samme hvor og samme hvem som kunne se det. Tobias begynte å venne seg til det, og det gjorde visst guttene også, for det gikk lengre mellom de gadd å erte ham for det. «Jeg må tisse,» sa Tobias da timen nærmet seg slutten. «Ja, jeg også,» sa Malin. De gikk sammen mot toalettene da timen var ferdig. «Husker du den gangen på utedoen?» Spurte Malin, Tobias møtte blikket hennes og nikket. Malin kjente at hun ble litt rød i kinnene, hun klemte litt med lårene, hun var nokså trengt kjente hun. De blunket til hverandre før de gikk inn på henholdsvis gutte- og jentedoen. Malin kjente at det var spennende, bare det å sitte å tisse mens hun så for seg det de hadde gjort der oppe ved utedoen. Tobias satt og tenkte i samme baner, og lurte på om han skulle tørre å spørre henne om det han hadde tenkt på helt siden de møttes under eika den dagen. Egentlig hadde han tenkt å vente til helgen, men han ville helst gjøre det med det samme, det gjorde vel ikke noe om det var vanlige hverdager heller. De kom ut igjen omtrent samtidig, og Tobias tok Malins hånd. Malin kjente at hun ble glad, det var vanligvis hun som tok Tobias’ hånd når de skulle gå sammen. «Du, kjæresten min,» sa Tobias da de hadde gått ut i skolegården. «Mhm,» sa Malin, og så nysgjerrig opp på ham. «Det er noe jeg har tenkt å spurt deg om.» Han var litt usikker på akkurat hvordan han skulle spørre, han ville så gjerne at Malin skulle ha de samme ønskene som han selv, men han var ikke sikker på om hun hadde det. Malin så på ham. «Ja, bare spør du, vennen.» Hun smilte til ham. Han følte seg trygg, trygg nok til å spørre, trodde han i alle fall, ja, nå turte han. «Du, jeg har tenkt litt. Og jeg har litt lyst til at vi skal overnatte sammen, hjemme hos meg.» Malin så på ham og smilte, og hun strøk ham over låret. «Det er klart vi kan! Når da?» Han kunne ikke tro sine egne ører, han ble så glad da hun sa det. «Ehm, nei, i morgen kanskje?» Malin bare så på ham og nikket. Hun hadde også tenkt på dette, og hun gledet seg til første gangen de skulle ligge i samme seng. Hun bet seg i leppa, og så bøyde hun seg fram mot ham og de kysset.

Tobias kom hjem, han var sliten etter en lang dag med skole, og nå skulle han på trening etterpå. Denne fotballtreninga tok jo mye tid, men det var moro også. Til helga skulle de spille kamp, kanskje Malin kunne komme å se på? Han gledet seg til å vise henne hva han kunne. Han gikk inn på kjøkkenet og tok ut matboks og drikkeflaske for å skylle det som han pleide. Moren sto ved siden av og lagde middag. «Mamma?» Spurte han. «Ja, vennen?» «Kan Malin ligge over hos meg i morgen?» Moren kjente at hun ble litt paff av plutselig å få det spørsmålet. «Jøss!» Sa hun, «er ikke det litt tidlig? Hvor mange dager har dere vært sammen egentlig?» «Mamma!» Sa Tobias, og så oppgitt på moren. «Jeg sa jo det, vi har møtt hverandre en god stund. Det er bare at vi ventet på en måte litt da, før vi ble kjærester.» Moren så på ham, og hun syntes jo ikke hun kunne si nei heller da. «Ok,» sa hun, «men vi får snakke sammen litt da, etter treninga.» «Ok!» Sa Tobias, og smilte, og gikk i gang med å dekke bordet uten å bli spurt engang. Moren så på ham og smilte, han måtte nok være forelsket, tenkte hun.

Malin fikk en melding på mobilen, «det var greit for mamma!» Det var Tobias som hadde sendt den, og hun kjente hun ble glad for at hun skulle få være sammen med Tobias annet enn bare på skolen. Men hun måtte vel spørre pappa også da, ikke det at hun trodde at han ville si nei, men han måtte i alle fall få vite om det. Hun gikk inn på kjøkkenet. «Pappa?» Han snudde seg og smilte mot henne som vanlig når hun kom hjem fra skolen. «Kan jeg sove over hos Tobias i morgen?» Pappa smilte mot henne, «ja, så klart du kan det!» Malin smilte tilbake før hun gikk ut for å begynne med leksene. Det var nesten vanskelig å konsentrere seg, hun var så spent på hvordan det ville bli å ligge over hos kjæresten sin.

Moren til Tobias ryddet av bordet, sønnen hadde alt løpt av gårde på trening. Hun tenkte litt på denne overnattingen. De hadde jo ikke så stor plass her, ikke noe gjesterom eller noe. Og han hadde vel ikke ment at hun skulle ligge på sofaen heller akkurat. Nei, han hadde nok tenkt at de skulle ligge sammen, i hans seng. Hun tenkte på gutten sin, hun syntes ikke det var lenge siden at hun hadde hentet ham i barnehagen, og nå plutselig sto han der og ville sove sammen med kjæresten sin. Han vokser alt for fort, tenkte hun. Blir vel ikke lenge før han flytter ut! Hun grudde seg litt til den dagen kom, enda Tobias søster, som var tre år eldre, enda bodde hjemme. Men hun tenkte på hvordan det ville bli den dagen hun ikke hadde dem hos seg lenger, og mannen hennes var på Nordsjøen mesteparten av tiden. Men hun tenkte også på den lille gutten sin, og senga oppe på rommet hans. Det var en stor seng, men likevel. Han hadde jo hatt kompiser på overnatting i den sengen, men det var jo litt annerledes likevel. Nå skulle han sove sammen med ei jente. Hun tørket av bordet mens hun tenkte på dette. Hva kunne skje? Hva visste han egentlig om hva som kunne skje mellom en gutt og ei jente. Hva visste Malin om hva som kunne skje med henne? Ungdommer i deres alder hadde det jo alltid så travelt med å bli voksne, hun var redd sønnen hennes ikke ville vente lenge med å utforske voksenlivets gleder. Nei, hun fikk snakke litt med Knut, han måtte vel også være litt bekymret? Det var jo tross alt han som hadde jenta også, han måtte vel tenke på hva som kunne skje dersom hun ikke var forsiktig? Hun gikk bort til telefonen og fant det riktige nummeret.

Knut hørte det ringe, Malin satt fortsatt å gjorde lekser. Han så på mobilen, ukjent nummer. «Ja, hallo?» Han holdt telefonen mot øret mens han gikk ut i stua og satte seg. «Hei, det er Else, mor til Tobias. Vel, du har vel hørt?» «At Malin skal være hos dere i morgen, ja.» Sa Knut. «Jeg håper de har spurt deg om det er greit?» Sa han, og var litt redd for at kanskje ingen av dem hadde husket det. «Jo da, for så vidt.» Sa Else, og lurte litt på hva hun egentlig hadde sagt ja til. «Det er bare det at, ja, jeg er litt bekymret.» «Å?» Sa Knut, «hva er du bekymret for?» «Jo, du vet. De er jo snart voksne nå, og jeg har ikke noe ekstra seng, de blir nødt til å ligge sammen.» Sa hun, og virket også veldig bekymret i stemmen. «Men kjære deg,» sa Knut, «jeg går ut ifra at det var litt av poenget, at de skulle ligge sammen?» Det ble en kort pause. «Eh, jo, sikkert,» sa Else. «Men er du ikke redd for, hva som kan skje?» Spurte hun. Knut visste ikke helt om han skulle le eller ta henne alvorlig. «Du, hør her. Jeg stoler fult og helt på min datter, og jeg går ut ifra at du gjør det samme med sønnen din. De er store nå, de vet det de trenger å vite.» Else ble litt bekymret når hun hørte hvor lett Knut tok på dette. «Jo, kanskje, men likevel. Ville det ikke være fornuftig å, ja i alle fall prate litt med henne? Jeg skal i alle fall prate med Tobias, så snart han kommer hjem fra trening. Men jeg vet jo ikke, han gjør jo alltid som han vil uansett, jeg vil bare ikke at det skal skje noe galt. Kan du ikke prate litt med henne i hvert fall?» «Hm,» sa Knut og tenkte seg om. «Jo, det er klart jeg kan gjøre det, hvis det kan være hen hjelp for deg.» «Takk,» sa hun, og la på.

Hm, tenkte Knut igjen. Han hadde vel egentlig ville trodd at de lærte alt som var å lære om sånt på skolen nå til dags. Men, når han nå hadde lovet Else det. Ved nærmere ettertanke var det vel ikke så dumt heller egentlig, han brydde seg jo om jenta si, og syntes vel det var litt tidlig å bli bestefar. Han smilte litt for seg selv, da han så det komiske i det. Malin kom ut fra rommet sitt. «Hei, Malin? Kom hit litt er du snill, det er noe jeg vil snakke med deg om.» «Ja, men jeg må tisse først!» Sa Malin. «Nei, du kan vel holde deg litt, er du ikke stor jente nå da?» Spurte Knut, og smilte. Han sa det bare på tull. «Kom å sett deg her nå,» sa han, og banket en sofapute klar til henne. «Men, jeg må!» Sa Malin, smilte litt hun også, og gjorde litt skuespill ut av det og knep med lårene som en småjente, bøyde seg og holdt seg i skrittet. «Jeg vil jo ikke tisse i sofaen heller!» Sa hun, og gynget der hun sto ved badedøra. Knut lo. «Ja, så gå da, hvis du ikke kan holde deg.» Malin lo, og smatt inn på do. Knut lo litt for seg selv og kjente hvor godt det var at de fortsatt kunne ha litt humor her hjemme og le av hverandre. Malin satt og tisset, og tenkte på hva det var pappa ville snakke om. Hun tenkte på overnattingen, det var vel ikke? Hun så seg rundt i rommet, var de kommet til den dagen da pappa skulle ha den store praten med henne? Hun trakk ned, vasket hender og gikk ut til ham. Han satt der og smilte til henne fortsatt, han var interessert i å holde den humoristiske tonen ut samtalen, det ble liksom så mye lettere da, når ting ikke var så alvorlig. «Var det godt å få tissa?» Spurte han. Malin kniste og rakte tunge til ham, Knut lo.

«Ok, Malin. Det var bare det at Else ringte. Hun var litt bekymret.» «Hvordan da?» Spurte Malin, og kjente at hun ble litt bekymret selv. Hadde ikke Tobias spurt, slik som han hadde sagt? Kanskje de ikke fikk lov til å overnatte, likevel? «Nei, du vet, hun bare tenkte litt på hva som kunne komme til å skje, dere to i den alderen, i samme seng, ja du vet.» Malin tenkte seg om, hun ville tøyse litt med pappa, hun hadde gledet seg til å se hvordan han taklet å ha den store ‘praten’ med henne. «Hm?» Sa Malin, og lot som hun var forundret, «jeg skjønner ikke helt hva du mener?» Malin klarte for én gangs skyld å holde pokerfjeset sånn noenlunde, hun var spent på hva pappa kom til å si videre, hun ville ikke gjøre dette så lett for ham. «Vel,» sa Knut, og sukket dypt, han hadde håpet at hun ville skjønne med det samme hva dette dreide seg om. «Jeg går ut ifra at dere har lært en del på skolen, om sånt?» «Om hva da?» Spurte Malin, og klarte fortsatt å holde seg alvorlig. «Jo, du vet,» sa Knut. Malin likte å se ham svette. «Om hva som kan skje mellom en gutt og ei jente nå som dere begynner å bli voksen.» Fortsatte Knut. «Hvordan da?» Spurte Malin, hun ville ikke gi seg enda. Knut pustet ut, hvorfor skulle dette være så vanskelig. Nei, han fikk ta seg sammen. Hvorfor skulle det være så flaut å snakke med henne om dette? «Har du hørt om blomsten og bien noen gang, Malin?» Nå var det bare så vidt hun klarte å holde tilbake et glis. «Hva da? Mener du på barne-TV eller noe?» Knut måtte nesten le; «Eh, nei.» Sa han, «ikke helt det akkurat.» Det ble en liten pause mens han tenkte over hva han skulle si. «Du vet vel hvordan en mann og en kvinne kan lage barn?» Spurte han. «Nei, fortell!» Sa Malin, og nå måtte hun smile litt, men håpet pappa ville ta det som et tegn på nysgjerrighet. Nok en gang måtte han puste dypt før han fortsatte. «Vel, gutter har jo en tissemann, ikke sant og jenter har et tissehull.» Nå klarte ikke Malin mer, hun brøt ut i høylytt latter så hun nesten måtte holde seg på magen. Jammen bra hun nettopp hadde tisset, tenkte hun, hvis ikke hadde det virkelig blitt vått i sofaen.

Pappa så på datteren sin som lo så hun holdt på ramle ned der hun satt, og han kunne ikke unngå å trekke på smilebåndet selv. «Ok, ok,» sa Malin, da hun endelig klarte å beherske latteren noe. «Jeg vet alt det der. Jeg ville bare se hvordan taklet det!» Sa hun, og rakte tunge til ham igjen, mens hun fortsatte å le. «Du altså!» Sa Knut, han hadde virkelig trodd henne der hun satt og nektet at hun visste noe, nå måtte han også le. Da latteren stilnet prøvde Knut å være litt alvorlig igjen. «Ok, men du må love meg at du er litt forsiktig, ikke sant? Du vil vel ikke bli gravid?» Hun så på ham og måtte fnise litt idet han sa det. «Nei da, pappa. Men bare slapp av du.» Pappa så på henne. «Ok, hivs du sier det.» Sa han og så alvorlig på henne, hun nikket. «Ok,» sa han nok en gang, «men lov meg at dere ikke gjør noe som kan gjøre Else usikker på dere, hun er virkelig bekymret for hva denne natten kan føre til.» «Ok,» sa Malin, alvorlig, og nikket. Men Knut begynte å tenke litt videre, det var jo ikke sikkert Tobias hadde tenkt på det. Ikke følte han seg helt sikker på hva to tenåringer i den utforskende fasen kunne komme på å gjøre heller. Han trengte ikke å tenke så mye før han husket hvor ivrig han selv hadde vært i den tiden. Han tok opp lommeboka si og fisket ut to små, flate sølvpapirpakker. «Her,» sa han, og ga dem til Malin. «Bare i tilfelle. Det er bedre at dere har noen, enn at dere prøver uten.» Igjen måtte Malin fnise, men hun tok imot dem. «Takk,» sa hun. «Og takk for at du prøvde.» Sa Malin, og reiste seg. Knut skjønte at hun mente samtalen han bare hadde klart seg halvveis igjennom. Han lo litt. «Du er ei god jente, Malin.» Sa han, og klemte datteren sin. Hun smilte, «du var så morsom!» Sa hun, også måtte de begge le igjen. Malin tok opp veska si og slapp kondomene oppi sånn at pappa så det. Han viste tommel opp.

Knut var glad det var overstått, selv om hun hadde gjort det litt ekstra vanskelig for ham. Likevel var han fortsatt glad for at de kunne le av hverandre. Han tok fatt på en oppgave som i lys av den forrige virket hundre ganger enklere, nemlig å vaske kjøkkengulvet. Knut elsket ikke husarbeid, ikke bare fordi at det ikke var særlig moro i seg selv. Men også fordi det alltid fikk han til å tenke på henne. Han husket fortsatt hvordan det hadde vært første gangen han skulle gjøre rent huset etter at kona hans var død, og han oppdaget virkelig hvor mye arbeid hun hadde gjort for ham uten å klage én gang. Han så mot Malins dør og håpet at hun aldri ville miste kjæresten sin på den måten han gjorde. Det var ille nok for henne å miste moren sin.

Malin tenkte sjeldent på moren sin, hun hadde jo pappa, og det gikk egentlig veldig bra med bare han. Hun så over at alle leksene var ferdig og ordentlig gjort, hun var ekstra nøye med skolearbeidet, nå som hun hadde begynt å sitte ved siden av Tobias i hver time. Hun var sikker på at han likte at hun var flink på skolen, og hun ville gjøre alt for at han skulle like henne, og hun håpet han ville fortsette og like henne for alltid. Malin gjespet, det var allerede mørkt ute, og det begynte å bli sent. Hun leste litt, greit å lese noe annet enn skolestoff også. Så gikk hun ut i stua, måtte vel ha litt kveldsmat før hun skulle legge seg. De spiste begge to, Knut så på henne, og tenkte at i morgen ville hun ikke komme hjem til ham. Da ville Tobias ta over litt av hans rolle, og være god mot henne, håpet han i alle fall. Det føltes jo litt rart også for ham, Malin var plutselig blitt så stor! Nå var hun snart voksen, og skulle overnatte hos gutten sin for første gang. Kanskje ville de to være sammen for alltid, kanskje skulle han følge henne opp kirkegulvet, hvor Tobias ville sette ringen på fingeren hennes. Han tenkte han fikk ta godt vare på denne tiden, hvor han fortsatt hadde datteren sin i huset. Det gikk vel fort det, til den dagen hun ville flytte ut. Knut tenkte på hvordan det ville bli, og så på Malin med det fine lange håret som satt og spiste maten sin.

«Skal vi se en film?» Spurte han Malin, da hun hadde satt fra seg på kjøkkenet. Hun kikket på klokka. «Blir det ikke litt sent?» Pappa kikket på klokka han også, «du får gå og gjøre deg klar da, så kan du gå rett til sengs etterpå.» Akkurat som i gamle dager, tenkte Malin. Hun hadde ofte pleid å gå og pusse tenner og skifte til pysj før hun og pappa så litt på TV før hun måtte i seng. Hun gikk på badet, og så på seg selv i speilet da hun hadde kledd av seg. Hun så på den hvite BHen. Hun brukte å ta den av seg før hun tok på pysjen. Skulle hun gjøre det nå også? Det var så deilig og befriende å ta den av seg på kvelden, kjenne at hun bare kunne slappe av og at ingenting strammet rundt brystene. Hun tok den av, det er jo bare pappa, tenkte hun. Så kom hun plutselig på det, ville hun gjøre det samme i morgen, da det var Tobias som skulle se henne i bare pysjen? Hun dro opp pysjbuksa, den var deilig og myk mot huden. Hun dro en tilhørende overdel over hodet, den var lilla, og nå var hele hun dekket i den fargen, bortsett fra håret som skilte seg ut. Hun dro håret ut, det var blitt med ned i overdelen, bak i nakken. Så pusset hun tenner, og var klar for å gå ut til pappa. Han så på henne, og mintes også gamle dager da hun kom bortover gulvet ferdig til senga, med pysjen på seg. Hun satte seg i den andre enden av sofaen, pappa startet filmen. «Kom hit da,» sa pappa og så på henne. Det var sant, hvorfor skulle de sitte så pent og ordentlig, langt fra hverandre. Hun la seg i armkroken hans. Hun syntes fortsatt det var godt og trygt å ligge her. Om det kanskje var litt barnslig, så fikk det bare være. Kanskje var det siste kvelden hun lå her, helt inntil pappa og koste seg med en film? Det virket nesten litt skremmende å tenke på det, at i morgen var det Tobias hun skulle ligge sammen med. Hun gledet seg, så klart gjorde hun det. Men det var på en måte som å begynne på et nytt kapittel i en bok, når du syntes at det forrige kapittelet var så bra. Ville det neste kapittelet bli like bra? Ville hun ligge inntil Tobias, og føle den samme gode tryggheten som hun gjorde akkurat nå? Neimen om hun visste, men nå skulle hun i alle fall nye denne stunden, og la seg godt til rette og koste seg riktig godt.

Da hun hadde lagt seg, hørte hun pappa på badet. Som da hun var liten, hadde hun gått rett til sengs etter at filmen var ferdig. Det var liksom ikke lov å gå på badet, nå som hun hadde gjort seg klar før filmen. Hun kjente at hun kanskje egentlig skulle tisset litt, men det gikk sikkert fint. Hun kunne holde seg til i morgen. Pappa banket på døren, hun svarte. Pappa stakk hodet inn; «du, lyset har gått på badet, jeg må kjøpe nytt lysrør i morgen. God natt!» Malin smilte mot pappa, og sa «god natt» tilbake. Malin strevde med å få sove, det var så mange tanker i hodet. Men det var ikke så farlig, hun bare lå og tenkte og kjente på hvor godt det var å ligge i den gode og varme senga med den myke pysjen mot huden. Hun tok litt på seg selv, kjente hvordan brystene var naken under det tynne stoffet. Hun kjente i skrittet, sømmene i trusa kunne kjennes gjennom pysjbuksa. Åh, hun kjente det ble deilig, idet hun strøk seg over kjønnet. Hun kjente at hun måtte tisse. Det var rart, det var som om det var enda mer deilig å ta på seg selv, når hun samtidig kjente at hun var trengt. Hun begynte å tenke på kveldene oppe på hytta, hvor hun og Kristine hadde ligget i bleier om kveldene. Det var jo litt samme situasjon egentlig, nå som lyset på badet hadde gått. Malin var mørkredd, det var hun ærlig med seg selv på. Ville hun tørre å gå på badet å tisse nå midt på natta, hvis hun ble så trengt at hun ikke kunne holde seg? Hun visste ikke om hun kom til å tørre. Kanskje hun kom til å tisse i senga? Hun måtte fnise litt inni seg da hun tenkte på det, men det kunne jo skje, det visste hun. Det hadde skjedd med henne før.

Hun kjente med begge hendene i skrittet. Nå måtte hun knipe litt med lårene får at hun ikke skulle tisse samtidig som hun kjente på seg selv. Nei, jeg må slutte, tenkte hun, og tok hendene vekk fra skrittet. Fortsetter jeg sånn kan det bli vått i trusa. Hun lå og kjente etter hvor trengt hun var. Hun hadde ikke noe problem med å holde seg nå, det gikk fint, men samtidig kjente hun at det presset såpass mye at hun var ikke lenger sikker på om hun ville klare å holde det inne hele natta. Men da kom hun på det. Det hadde jo blitt igjen en bleie i sekken etter turen på hytta. Hun var ikke sen, hun kom seg ut av senga og fant fram sekken hun hadde brukt på hytteturen. Hun rotet litt med den ene hånda nedi, så kjente hun at hun kom borti noe deilig og mykt noe. Hun fisket den opp, og kom seg opp i senga igjen. Hun tok av pysjbukse og truse og kjente litt på følelsen av å ligge naken nedentil. Skulle hun kjenne litt på seg selv igjen? Ja, hun lot et par fingre gli forsiktig over sprekken. En iling gikk gjennom henne, og nå måtte hun virkelig knipe for at ikke lakenet skulle få tisseflekk i seg. Samtidig var dette utrolig deilig. Hun vrikket seg inn i trusebleien, og kjente på den deilige og myke følelsen i skrittet. Nå var hun ikke redd for å tisse på seg mer, nå kunne det bare komme. Men det var lettere å holde seg nå, hun kunne til og med ta mer på seg selv, uten at hun begynte å tisse. Hun trakk opp igjen pysjbuksa, det var enda mer deilig å kjenne bleien under den, akkurat som ei lita jente, tenkte Malin. Hun trakk inn den flate magen og lot en hånd gli innenfor pysjbukse og bleie. Åh, så deilig det var å kjenne. Den myke og glattbarberte huden på ene siden, den myke innsiden av bleien på den andre. Hun kjente på foldene sine, og på trekanten mot lårene hvor lekkasjesperrene i bleien lå og strammet forsiktig. Åh, så deilig dette var. Nå, som hun lå helt for seg selv, kunne hun riktig kjenne på hvor deilig det var å ligge med bleie på seg. Kroppen spente seg i nytelse, og hun kjente at det ble fuktig i bleien.

Malin drømte, hun drømte at hun var for sen. Hun skulle rekke et tog, men hun måtte få komme seg på do og tisse først. Malin hadde aldri tatt tog før, hun visste ikke om det var do på toget, hun trodde ikke det. Åh, som hun måtte tisse, hun holdt seg i skrittet og ga blaffen i menneskene rundt som kikket rart på henne. En konduktør blåste i fløyta, nå måtte alle om bord. Hun kom ikke til å rekke det! Hun måtte nå toget, hun hoppet om bord, sikker på at nå kom hun til å tisse i buksa. Men så fikk hun øye på et skilt på veggen inne i vognen, en mann og en dame, og en pil. Jo, det måtte være veien til toalettet, det var do på toget allikevel. Malin spente alle muskler i kroppen for ikke å tisse på seg. Hun gikk så fort hun klarte mellom setene i den retningen pilen pekte. Nå så hun det! Nå så hun døren, og akkurat da hun tok i den stengte døren, kjente hun en sprut komme i trusa. Hun våknet, hun knep av alle krefter fortsatt. Hun kjente at den ene hånden hennes var underlig varm. Hun hadde den nedi trusa. Nei, så klart, bleien. Hun hadde bleie på seg, og med den hånden som hadde ligget der hele tiden, kjente hun at det hadde kommet en sprut. Hånden ble klemt mellom lårene da hun automatisk hadde knepet av alle krefter. Nå skilte hun bena, og trakk ut hånden av bleien mens hun hørte hvordan det bare fosset ut i den. Hun bare slappet av, hun kunne ikke klart å knipe igjen heller, nå som det hadde begynt. Hun bare håpet at det ikke ville lekke, hun tisset med kraftig stråle, det kjente hun. Hun la forsiktig en hånd utenpå bleien, den ble varmere og varmere mellom bena. Hun kjente hvor herlig forbudt dette var, å ligge i sin egen seng å tisse. Hun fylte bleia til randen, og nå var hun så opphisset av den deilige følelsen at hun tok hånda ned i den dyvåte bleia og koste med det tissevåte kjønnet sitt enda en gang. Hun kjente at det siste tisset lå som en dam nede i bleia, og nå hadde nok noe rent ut og laget flekker i lakenet også. Men det ga hun blaffen i, dette var bare så deilig. Hun koset med det punktet hun visste det var best for henne, og kjente at hånden lå i en dam av tiss mellom lekkasjesperrene. Hun hadde tissa på seg! Hun hadde tissa i bleia si! Store jenta hadde ikke klart å holde seg. Åh, dette var deilig. Hun sank lenger ned i sengen og kjente kroppen trekke seg sammen idet hun kom i den våte bleien sin.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 22 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4276  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024