Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 24: På hytta del 2

Dagen etter var de fleste av jentene mer nøye med å bruke utedoen mens det var lyst. Malin og Sara gikk opp sammen. Sara syntes nok det ville vært moro å fortelle at hun og Mina hadde tissa på verandagulvet i natt, men hun visste ikke hvordan Malin ville ta det. Kanskje hun syntes det var ekkelt? I alle fall ville hun ikke si det siden Mina var med, og det var jo hennes egen idé også, så hun ville ikke røpe dem. På vei ned møtte de Kristine som tydeligvis også ville benytte seg av doen i dagslys. Malin tenkte igjen på nattbleiene da hun så Kristine. De hadde tatt dem av før de sto opp, og de hadde vasket seg med våtservietter som Kristine hadde tatt med. Kristine hadde begynt å få litt dun der nede, hadde Malin sett, mens hun selv nå hadde begynt å barbere seg faktisk. Det var så deilig å være helt glatt i tissen, og alle de andre i klassen hadde visst begynt med det også.

Sara begynte å forberede middag, det viste seg at hun ikke var så verst kokk, men alle kan vel lage taco, tenkte Kristine og glefset i seg. Jentene begynte å bli bedre kjent med hverandre nå, og alle fleipet mer og det ble mer uhøytidelig. Sara klarte som alltid å søle med tacoen, og Malin og de andre lo av henne. De tok stein, saks, papir om hvem som skulle ta oppvasken, og det ble til at Malin og Mina skulle ta den. Sara hadde varmet vann til dem på forhånd, så det ble ikke tid til noe pause, og ingen vits i å prøve å lure seg unna. Kristine og Sara ble sittende og snakke om forskjellige spøkelseshistorier fra TV og film og sånt. Fra kjøkkenkroken hørte de ikke hva de to snakket om, så da tenke Mina at de kanskje heller ikke hørte så nøye hvis hun fikk spurt Malin om noe. Hun hadde lurt på det lenge, og det brant på leppene hennes, alt hun ønsket svar på. «Eh, du, Malin?» Spurte hun, og så forventningsfullt opp på henne. Malin nikket mens hun rakte Mina stekespaden som hun skulle tørke. «Hvordan er det en’kli med gutter og sånt?» Spurte hun, hun følte seg som en liten snørrunge da hun hørte seg selv stille spørsmålet, så hun skyndte seg å legge til; «Altså, jeg så deg og han gutten her forleden…» Malin kjente at hun skvatt litt, hun trodde ingen hadde sett henne og Tobias i gangen. «Åh, jo, ja…» Sa Malin, uten å egentlig komme på noe særlig å si. «Ja, eh, er dere kjærester li’som?» Spurte Mina nysgjerrig. «Nei!» Sa Malin, mest som en reaksjon, det skulle jo liksom være hemmelig. «Eller, vi bare møtes litt av og til. Men det er hemmelig altså, så du må ikke si det til noen!» Hun kikket seg over skulderen, men Kristine og Sara fniste så mye at de kunne vel ikke oppfatte noe som helst. Mina nikket, og forsikret Malin om at hun ikke skulle fortelle det videre. «Kyssa dere?» Spurte Mina. Malin kjente det begynte å krible i magen, akkurat som det hadde gjort da pappa spurte henne ut. Hun kikket seg over skulderen igjen, bare for å være sikker, og så nikket hun til Mina. «Åh! Ja, men da er dere kjærester!» Sa hun bestemt.

Malin tenkte vel at det var vel kanskje ikke akkurat slik det fungerte, men unge Mina fikk bare leve i den tro inntil videre. «Mh,» sa Mina, og kikket seg over skulderen hun også. «Hvordan er det?» Malin så på henne. «Å kysse?» Spurte hun, lavt. Mina nikket; «Du skjønner, jeg får aldri snakka med Kristine om gutter og sånt, hun virker ikke så interessert en’kli.» Jo, Malin kunne nok kjenne igjen dette ved Kristine, og trodde hun visste hvorfor også. «Men hvordan er det?» Spurte Mina utålmodig, «hvordan det er det å kysse en gutt?» «Hm,» sa Malin, og måtte tenke over det. «Altså, det er jo godt da, å gjøre det.» Hun hørtes selv hvor dumt det hørtes ut, men det var liksom ikke så lett å forklare. Men Mina lyttet spent til hva Malin fortalte, og nå fikk hun kanskje snappet opp noen tips. Mina hadde lenge ønsket seg kjæreste, men det var ikke så lett da, når hun ikke visste hvordan hun skulle gjøre det, og ikke hadde hun peiling på gutter i det hele tatt egentlig.

Nede i bygda, hjemme hos seg selv satt Tobias og tenkte. Gutta hadde ringt, de hadde spurt om han ble med på kino i kveld, det var en kul film som gikk. Han hadde ikke svart, hadde sagt han skulle tenke på det, og nå tenkte han. Det var første gangen han ikke hadde sagt ja til gutta, i alle fall når de spurte om kino. Men han hadde ikke lyst til å gå på kino med gutta. Alt han kunne tenke på, var jenta han møtte i gangen på skolen hver dag. Hun som smilte mot han når hun kom ut av klasserommet og kom imot han med åpne armer. At han ikke skulle se henne i dag, det kjentes som et underlig tomrom, det var som om dagen ikke var fylt opp før det vanlige, koselige møtet med Malin hadde funnet sted. Tobias ville så gjerne ha med Malin på kino, tenk å sitte ved siden av henne! Kanskje holde henne i hånda, se på henne. Kanskje kunne de kysse også, etterpå i alle fall. Han drømte om at de to kunne være sammen hver dag, han kunne stryke henne på de fløyelsmyke kinnene, og hun kunne smile til han og le med den gode latteren sin. Han trykket en melding til gutta: «Nei.»

Da jentene var ferdig med oppvasken så Mina ut av vinduet med stor skuffelse. Hun hadde tenkt å gå på do etter middagen, slik at hun kanskje kunne holde seg uten å gå ut i natt. Men nå var det allerede for mørkt til å ta turen til utedoen. Sara fant fram et gammelt brettspill som hun og pappa hadde pleid å spille, og de ble engasjert alle fire. De fant fram brus, de hadde med en stor flaske hver, og sammen med litt snacks gikk det ned på høykant. Dette gjaldt også Mina, selv om hun begynte å kjenne at noe ville ut igjen, hun som ikke hadde vært på do hele dagen. Hun satte seg dypt i skinnstolen med føttene under seg, slik at hun kunne knipe litt innimellom. Kristine la merke til venninnens små bevegelser, og kjente selv at hun sikkert kom til å tisse med én gang i bleia i kveld, slik Malin hadde gjort i går. De spilte ferdig, Sara vant siden hun hadde spilt det før. Så da begynte de å bare snakke om alt mulig og kose seg med snacks og brus. Mina lurte på om det ikke var noen av de andre som skulle på do, men alle satt rolige så det ut til. Hun kjente at det begynte å bli vanskelig å holde seg, og hun kjente at hun måtte begge deler der nede etter den solide tacomiddagen. De tok fram kortstokken igjen og alle spilte med stor iver. Mina kastet på kortene, et etter et, selv om det var langt å kaste fra hennes plass dypt ned i stolen, men da kunne hun fortsatt sitte å knipe. Det ble likevel mer og mer vanskelig å holde seg, og hun kjente at hun begynte å dryppe litt i trusa.

«Jeg vant!» Ropte Malin for full hals, og hun tok inn kortene og delte ut til ny omgang med det samme. Sara tok imot, og sa høyt at nå var det nok hennes tur til å vinne. Kristine ville ikke høre noe av det og bød over alle sammen. Men på slutten av neste runde merket Kristine at noe var i veien med Mina, og da hun løftet litt på seg for å ta imot nye kort, så hun det. Buksa til Mina var tydelig våt i en stor flekk innerst i skrittet. Kristine måpte, og de andre to jentene så på henne. «Åh, Mina!» Sa Kristine og så på henne. «Har du tissa på deg?!» Sara og Malin måpte de også, og Mina skilte bena for å se på seg selv. «OI!» Sa hun, og så ned på buksa som var våt innerst. «Ja, jeg har visst det!» Sa hun, og knep sammen igjen for ikke å tisse mer i buksa, hun kjente at hun måtte bæsje også, og sammen hadde trykket blitt for stort for henne. «Gå ut å tiss da vel!» Sa Malin, som så hvordan hun satt og vred seg. «Du kan tisse på verandaen, det går greit det.» Sa Sara. De andre to jentene stusset nok litt over dette, men Mina hadde ikke tid til å lure på noe mer, for nå kjente hun at det var like før alt kom i buksa. Hun løp ut i gangen, ingen vits i å ta på seg støvlene, bare rett ut nå. Men hun kunne jo ikke sette seg på verandaen, hun kom til å bæsje, det var helt sikkert, og det var vel ikke noe særlig å ha det på verandaen akkurat. Skulle hun sette seg like utenfor verandaen? Nei, da ville de andre se det med én gang, det ville jo bli midt i stiene som gikk fra hytta i flere retninger. Skulle hun tørre å gå litt lenger bort? Hun gikk ut og så på saken, nei, det var mørkt, alt for mørkt, og hun hadde ikke sko heller. Og nå kjente hun at det begynte å renne, hun klarte ikke mer. Hun satte seg ned på verandaen, fortsatt med buksa på og tissa. Hun gråt, hun kunne ikke huske sist hun hadde vært så fortvilet som nå. Hun satt helt hjelpeløs og kjente at alt tisset bare rant ut av henne og hun ble klissvåt i rumpa.

Før hun var ferdig å tisse kom det hun visste ville komme, hun kjente at tuppen av en bæsj presset så vidt mot trusestoffet hennes. ‘Nei,’ tenkte hun, ‘ikke la dette skje med meg!’ Hun åpnet sprekken sin litt, hun skulle få den til å gli inn i seg igjen, hun hadde gjort det mange ganger før. Men den gjorde ikke det nå, hun åpnet seg litt, og dermed kjente hun at hele bæsjen gled ut i trusa. ‘Å nei!’ tenkte hun, mens hun kjente at den la seg under tissen hennes som det fortsatt strømmet fra, og den neste bæsjen var også på vei ut. Hun tørket tårer, ingen vits i å prøve å holde tilbake. Nå måtte hun gjøre seg ferdig, slik at hun kunne komme seg inn å skifte og da skulle hun i alle fall ikke være mer bæsjetrengt etterpå. Hun presset på alt hun hadde, og trusa ble full av bæsj. Mina kunne ikke huske sist det hadde gått slik galt for henne, og hun ble allerede rød i ansiktet av skam. Hun kjente at hun var ferdig, hun så at gulvet under henne var en dam, og lukten av det hun hadde gjort rev i nesa. Det begynte å bli kalt på stumpen, så hun måtte bare reise seg og prøve å lure seg inn på soverommet. Hun gikk bredbent og med korte skritt, med tissevåt bukse og med skitten truse. Inne på soverommet tok hun av seg alt sammen og begynte å tørke av seg med et håndkle hun hadde med. Æsj, dette ble fryktelig grisete, tenkte hun, da hun hadde begynt med rumpa si. Da skjedde det hun absolutt ikke ville skulle skje; døra gikk opp. «Gå ut!» Skrek hun. Men Kristine lot som hun ikke hørte det, og lukket døra bak seg. Hun fikk sjokk da hun kjente lukten der inne, men skjønte jo med det samme hva det betød. Hun lurte på hvorfor Mina hadde ventet så lenge, hadde hun sagt hva som plagde henne hadde de jo hjulpet henne, kanskje de kunne gått ut sammen. Kanskje kunne hun til og med fått bleie på, hvis hun ikke turte å gå ut i mørket. Hadde jo vært bedre å avsløre bleiene tross alt enn at hun skulle gjøre alt i buksa på denne måten. Kristine så buksa og trusa som lå på gulvet, og selv hun som hadde sett en full bleie eller to i sitt liv måtte si at dette kunne man virkelig kalle et uhell.

Kristine så venninnen sitte på huk og tørke seg så godt hun kunne, og hun snufset underveis. «Skal jeg hjelpe deg?» Spurte hun. Mina nikket. Kristine satte seg på kne og overtok håndkledet. Hun hadde tatt med våtserviettene , og nå fikk hun virkelig bruk for dem. Rumpa til Mina var full av bæsj, og Kristine rengjorde den etter beste evne. Hun kunne ikke la være å kjenne at det kriblet litt da hun så venninnens skjød, fortsatt glinsende av tisset hennes. Mina hadde nå nok med å tørke tårer og prøve å komme over uhellet. Mina trodde vel at det var bare hun som hadde klart å dumme seg ut på denne måten, men som Mina alltid var, så klarte hun ikke å holde spørsmålet inne; «Har du hatt et uhell i buksa noen gang? Sånn etter at vi ble litt eldre mener jeg.» «Ja,» sa Kristine, «jeg brukte bleier, faktisk.» Mina visste det, selv om Kristine aldri hadde fortalt det, hadde jo selvsagt venninnen skjønt det. Både når de lekte ute, men selvsagt hadde hun også sett bulen under pysjbuksa da de overnattet sammen noen år tilbake, men Mina hadde aldri sagt noe. Det var jo på en måte annerledes det da, å ha uhell i en bleie, da var man jo forberedt, og bleien tok imot alt sammen. «Men har du gjort i buska noen gang?» Spurte Mina. Kristine måtte tenke etter, men så husket hun jo den gangen at badet var opptatt, og hun skyndte seg å nikke. «Jeg har det,» sa hun, og smilte til henne, glad for at hun hadde kommet på det, slik at Mina ikke trengte å føle seg så liten og alene om dette. «Jeg tissa på meg, skikkelig også! Det er ikke lenge siden en gang, og Malin så det. Hun tissa også på seg forresten! Og så…» Hun hadde holdt på å fortelle om dusjen etterpå. Det var en stund siden Kristine hadde tenkt på akkurat dette, og at det hadde vært noe spesielt i å dusje sammen med Malin, det var helt sikkert.

«Og så hva?» Spurte Mina, nysgjerrig som alltid. «Nei, ingenting,» sa Kristine, «vi bare skifta, og det må vel du gjøre også. Nytter ikke å ta på seg bæsjebuksa igjen!» Kristine fniste litt av det, og faktisk klarte Mina også å smile litt. Det hadde hjulpet å høre at både Kristine og Malin hadde hatt uhell de også. Nå lette hun i sekken etter nytt tøy. Noen flere truser hadde hun ikke, hun hadde jo ikke ventet at hun skulle gjøre i buksa akkurat. «Jeg får ta på meg pysjen uten truse under.» Sa hun, «vi er jo bare jenter her uansett!» Kristine fniste og nikket. For den del kunne jo Mina ha gått naken, tenkte Kristine, som syntes hun så nydelig ut uten buksa på. Men da hadde hun jo tissa rett i stolen, og kanskje bæsja på gulvet, tenkte Kristine, og så det for seg i tankene. «Hva er det du smiler sånn for?» Spurte Mina, som så henne. «Ikkeno’,» sa Kristine fort. Da de skitne plaggene lå i en sammenknyttet pose gikk de sammen ut i stua. Mina kjente det var litt behagelig å gå truseløs i den myke pysjbuksa.

Malin så på at de kom inn igjen, de hadde vært borte ganske lenge, og hun så at Mina hadde grått. Selvfølgelig la både hun og Sara merke til at hun hadde skifta til pysjbukse, og de prøvde å si noen trøstende ord til henne. Etter hvert lo de bare av hele greia, og de fortsatte å spille kort til langt utpå natta. Kristine begynte å kjenne hun også måtte skikkelig tisse, og hun gledet seg til å ta på bleie. Malin så at Sara også så anstrengt ut, og hun spurte om de skulle gå ut og tisse. Sara ble med, men Kristine valgte å bli sittende. Hun hadde så lyst til å ha alt det varme og gode tisset i bleia. Mina så at venninnen var tissetrengt. «Hvorfor ble du ikke med dem ut?» Spurte hun da hun så at Kristine tydelig holdt seg i skrittet. «Vet ikke,» sa Kristine, og så trengt som hun var nå, lurte hun selv også på hvorfor hun ikke hadde blitt med, «jeg liker å holde meg litt egentlig.» Sa hun, og det var sant, selv om hun kjente at det begynte å bli vondt for henne nå. Malin og Sara satt på verandaen med buksene på knærne og tissa. «Så spennende å gjøre det på verandaen!» Sa Malin, «gjøre noe som ikke er lov liksom!» Nå kjente hun også kriblingen i kjønnet, den kriblingen som sa henne at hun gjorde noe som var forbudt. Som da hun tissa seg ut på skolen, og fortalte det til Tobias mens de kysset, og hun hadde våt truse under skjørtet.

Inne kunne Kristine se de svake omrissene av de to som satt på verandaen og tisset. Hun kjente at nå klarte hun ikke å holde seg lenger. «Åh, jeg tisser på meg!» Sa hun, og knep av alle krefter med begge hendene i skrittet. Så spredte hun beina akkurat lenge nok til at Mina kunne se en tennisballstor flekk i venninnens bukse. «Åh!» Gispet hun, «du må skynde deg ut før det går skikkelig galt med deg også!» Kristine kom seg på beina, Mina syntes nesten synd på henne hvis det skulle gå i buksa, men det var jo hun selv som hadde sittet og holdt seg for lenge, tenkte hun. Men Kristine gikk ikke ut, til Minas store overraskelse klatret hun fort opp på hemsen og knep lårene sammen så mye det gikk underveis. Kristine holdt på å tisse på seg, med det samme hun kom over kanten trakk hun buksa ned mens hun kjente det kom en sprut i trusa som begynte å bli skikkelig våt. Hun skyndte seg og finne fram en bleie, og dro ned trusa mens hun kjente at hun ikke klarte å holde tilbake noen dråper som begynte å renne nedover på innsiden av lårene. Hun la den våte trusa i skittentøyposen mens hun trakk på seg den deilige hvite bleien og slappet av. Åh, så godt å la det komme. Hun satt og kjente på den gode følelsen helt til hun fikk kontrollen tilbake og knep av. Bleien var nå myk og varm mellom beina hennes. Hun dro på seg buksa igjen, en liten tisseflekk gjorde vel ingen ting, og så gikk hun ned stigen igjen. Mina så på henne, hun kunne se flekken i buksa hennes tydelig mens hun gikk nedover. Det minnet Mina på hvordan lillesøsteren hennes så ut av og til når de hadde lekt litt for lenge, og hun hadde glemt å gå på do. Men hun skjønte ikke hva Kristine gjorde akkurat, trodde hun at hun kunne holde seg i hele kveld? Eller hadde hun tisset på en flaske eller noe, der oppe på hemsen? Hun så i alle fall ikke like trengt ut lenger. Og nysgjerrig som vanlig klarte ikke Mina å la være å spørre: «Eh, hva gjorde du egentlig?» Kristine så på henne, det var vel ikke så farlig om hun fikk vite det, hun var jo bestevenninnen hennes. «Jeg tissa!» Sa Kristine, helt enkelt. «Hvor da?» Lurte Mina, hun hadde vel ikke satt seg i senga og tissa? Da ville jo hele madrassen blitt ødelagt. Og hadde hun tisset på en flaske eller noe så ville hun vel ha hørt det? «Nysgjerrigper!» Sa Kristine, men dro ned linningen i buksa akkurat nok til at Mina kunne se hva som var under. «Nææ?!» Utbrøt Mina, «bruker du sånne enda?» Hun så på henne, og trodde jo hun hadde vokst fra dem for flere år siden. «Vel, ikke egentlig.» Sa Kristine, «men jeg syntes det var litt greit å ha dem med her på hytta, på natta altså, og Malin bruker dem også!» Sa hun, før hun rakk å tenke seg om. «Men det er en hemmelighet altså! Ikke si noe til Sara!» Sa Kristine, og så strengt ned på venninnen som ristet på hodet. Hun kunne ikke tro at Kristine gikk med våt bleie under buksa si som en toåring.


Malin var ferdig. De hadde ingenting å tørke med, verken hun eller Sara, da de gikk inn sa Malin: «Deilig å være litt våt i trusa!» Sara så på henne, «Syns du det?» Malin nikket og bet seg i leppa, Sara så på henne, og så brøt de ut i latter begge to. «Hva er det dere ler sånn av?» Spurte Mina da de kom inn. «Ikkeno,» svarte Sara, og begge lo igjen. Kristine kjente at hun var varm og våt i bleierumpa, og hun satt og skvettet litt på seg hele kvelden for å holde den varm og god. Ingen la merke til bleien, eller den lille tisseflekken, ikke før de hadde klemt hverandre god natt og de to skulle gå opp på hemsen. Malin ble gående bak Kristine opp stigen, og selv om den hadde tørket litt så var det ikke til å unngå å se den lille mørke flekken, akkurat på det riktige stedet mellom beina hennes. «Eh, Kristine?» Sa Malin da de hadde kommet opp, med et litt skjevt smil til henne. Kristine trodde hun hadde lagt merke til bleien, slik som da hun var på besøk hos Malin. «Har du tissa på deg eller?» Kristine satte seg ned som en uskyldig småjente og ristet på hodet. Men smilet avslørte henne. «Her må vi vel ta en liten sjekk i buksa!» Sa Malin, som om hun var moren hennes og gikk bort til henne og kikket nedi buksa til Kristine. «Åh! Kristine!» Sa hun med overrasket stemme, «du har vel ikke?» Kristine smilte, og så ut som en jentunge som ble tatt i å gjøre noe ordentlig forbudt. «Satt du der nede med denne hele tida?» «Jeg tok den på mens dere var ute!» Sa Kristine. «Holdt på å gå galt i sofaen!» Sa hun, og pekte på den våte flekken i buksa. «Du altså!» Sa Malin, rev av henne buksa og klappet henne på bleierumpa. «Men nå må jeg også ta på meg bleie, kan ikke risikere å ha et uhell i senga!»

De tok fram nye bleier begge to. Kristine var ekstra slem pike, og tok bleien litt ned mot knærne før hun lot tissestrålen komme slik at Malin så den mellom beina hennes. Malin lo, mens hun tok på sin egen bleie. Kristines bleie var nå så full at den kunne nok ikke ha tålt noe særlig mer uansett, så hun dro på seg en av de siste rene bleiene de hadde. «Så godt å ha bleie på!» Sa hun, og smilte over hele fjeset. Malin nikket mens hun krøp under dyna. Kristine så på venninnens bleiebak, hun hadde så lyst til å kjenne på den, ta på bleien hennes! Men hun holdt seg til å ta på sin egen under dyna. Sara kjente at trusa var litt våt siden hun ikke hadde fått tørket seg, og hun prøvde å skjule det for Mina mens hun skiftet til pysjbukse. Mina hadde ikke truse på seg, noe hun kjente godt mens hun gikk inn på soverommet. Det myke stoffet i skrittet gled behagelig mot huden der nede. Siden hun allerede hadde skiftet, hoppet Mina rett opp i senga. Det var litt moro å ligge i dobbeltseng, syntes hun, og da Sara var ferdig la hun seg ved siden av henne.

Mina lå og kjente på foldene gjennom bukseskrittet, hun håpet Sara ikke merket det, eller gjorde hun egentlig det? Igjen brant det et spørsmål på Minas lepper, og igjen kunne hun ikke la være. «Du Sara?» «Mhm,» mumlet Sara. «Pleier du og kose med tissen din?» Sara ble litt overrasket over å få dette spørsmålet, og så på Mina. «Vel, jo, jeg gjør vel det. Alle gjør vel det, hvorfor spør du?» «Jo, for jeg synes det er så godt å gjøre det!» Sa Mina. Hadde ikke Sara visst bedre, ville hun trodd at Mina var i alle fall tre, kanskje fire år yngre, slik hun snakket. «Men synes ikke du også at det er deilig?» Mina var alt for ivrig til å være sjenert nå, og hun befølte seg gjennom pysjen hele tiden mens de snakket. Sara måtte se bort på Mina for å se om hun mente alvor. Hun la merke til at jenta ved siden av henne gjorde noen bevegelser under dyna. «Hei! Rampejente, du ligger og fikler med musa di du!» Mina bet seg litt i leppa, og nå så hun plutselig mer voksen ut, nesten som om hun var kåt. «Jeg lurer på hvordan det er når noen andre koser med tissen min jeg!» Sa Mina, og så opp på Sara. Med det blikket var det nesten for åpenbart hva som lå i Minas tanker. «Vel, kan vi ikke ta litt på hverandre? Bare sånn oss jentene i mellom?» Mina la ingenting imellom nå, hun ville endelig kjenne hvordan det var når noen tok på tissen hennes, noen andre enn henne selv. Helst skulle det jo vært en gutt selvsagt, men sånn i første omgang fikk det holde med en venn. Sara kjente at hun hadde litt lyst hun også, hun hadde ikke utforsket så mye enda, hun heller. «Ok,» sa hun, «men bare litt forsiktig!» Mina smilte opp mot henne, hun kunne ikke tro at hun gikk med på det.

Mina gikk rett på sak, hun tok et tak rundt Saras hofter, hun lette seg fram til linningen. Ok, tenkte Sara, men rakk ikke å gjøre noe før den ene hånden til Mina hadde tatt tak i hennes og dratt den inn under pysjbuksa. «Oi! Du har jo ikke noen truse på deg jo!» Sa Sara og så med store øyne på Mina. «Og trusa di er fuktig! Har du vært kåt eller?» Sara unngikk blikket hennes, «nei, jeg fikk bare ikke tørka meg etter at vi tissa.» «Æsj!» Sa Mina, og skar en grimase, men de lo det bare vekk, og Mina fant Saras glattbarberte kjønn. Sara kjente mellom Minas lår, hun hadde ganske mye hår, kjentes det ut som, mykt og litt deilig egentlig. Hun tok på henne, bare forsiktig, og lot fingrene gni over knoppen hennes. «Mh,» utbrøt Mina, og kroppstrekningene viste at dette var godt for henne. Sara kjente at Minas fingre lekte med knoppen hennes, men Mina fikk etter hvert nok med å kjenne hvor deilig det var å ha Saras hånd i skrittet. «Å, ja, gjør det litt mer da Sara!» Sara gned kjærlig mot knoppen til Mina, det føltes litt forbudt å gjøre det, men egentlig var det veldig deilig. Sara gledet seg også til det tidspunktet hvor hun kunne ligge slik sammen med en gutt, tanken var spennende. Hun prøvde å forestille seg at hun var gutten som lekte med Minas kjønn, og at Mina var henne selv. «Åh!» Utbrøt Mina, «dette er så deilig! Bare ta fingrene inn i meg Sara! Jeg vil ha fingrene dine!» Sara ble litt overrasket av det Mina ville at hun skulle gjøre med henne, men var nå såpass kåt selv at hun gjorde som Mina ga beskjed om. Det var rart, men Sara kjente det ble mer og mer deilig for henne selv også, jo nærmere Mina var ved å komme mot fingrene hennes. Minas fingre lå fortsatt mot Saras kjød, og selv om hun ikke rørte dem så mye, kjente Sara at hun snart kom til å få orgasme selv. Mina pustet tungt nå, og det var tydelig at det var i ferd med å bli for mye for henne. Men det var det samme for Sara selv, og hun merket at de kjente rykningene kom over kroppen hennes og hun kom og sprutet i Minas hånd. Mina skvatt til da hun kjente venninnen komme, og det var det som skulle til for at hun fikk sin største orgasme hittil. Mina kjente bare hvordan hele kroppen bruset over av glede, og hun tok rundt Sara i en stor klem mens hun kjente fingrene hennes trekke seg ut, fuktige av saftene hennes.Sara trodde ikke det gikk an å ha det så deilig, bare to venninner i mellom. «Vet du,» sa Sara, etter at de hadde fått igjen pusten. «Jeg er glad for at jeg deler seng med deg!» «Jeg også!» Sa Mina, og så klemte de hverandre før de la hodene på puta og sovnet.

Litt utpå natta våknet Malin med en rar følelse. Hun følte seg uvel, hun hadde vondt i magen. Hun reiste seg litt opp, og skjønte etter hvert hva det var. Hun hadde jo ikke bæsjet etter at de kom opp på hytta, og nå var det tydelig at hun trengte å gjøre nettopp det. Hun lurte på hva hun skulle gjøre, hun måtte vel vekke Kristine, så kunne de prøve å komme seg på doen. Hun kjente at dette kom til å bli uutholdelig for henne om ikke så alt for lenge. Hun dultet borti venninnen som lå ved siden av, det føltes ikke så vennlig kanskje, å vekke henne midt på natta, men det var ingen annen mulighet. Kristine rørte litt på seg, men var veldig trøtt. «Kristine! Kristine du må våkne!» Alt som kom fra Kristine var et slags grynt. «Kristine! Jeg har så vond i magen, jeg tror jeg må bæsje!» Kristine snudde seg mot henne og gned søvnen ut av øynene. «Så bæsj da, trenger vel ikke å gjøre noe stort ut av det, det er bare å presse det ut det!» «Skal jeg?! Mener du?!» Malin kjente på bleien sin, som fortsatt var ren og tørr. «Du tenkte vel ikke å gå ut? Hør som det blåser ute, det er sikkert bikkjekaldt! Og så mørkt som det er så skal i alle fall ikke jeg være med!» Malin innså at det var en dårlig plan, men kunne hun virkelig gjøre på seg? Ville bleien tåle det? «Jeg tror det er veldig mye!» Sa Malin, og kjente på magen sin. «Har du gjort det i bleien før?» Spurte Malin. Kristine nikket, «ja, det er en stund siden altså, men det går helt greit, det bare sklir ut og blir liggende i bleia, og det gjør jo ikke noe om du tisser litt heller.» «Men jeg tror det er ganske mye altså! Kommer sikkert til å lukte litt!» Sa Malin, og var fortsatt litt skeptisk. «Vi får lufte litt da,» sa Kristine og pekte på vinduet mens hun fniste. «Bare gjør det, bli ferdig med det, så kan vi sove igjen!» Ok, tenkte Malin, det var bare å få det overstått. Men hun fikk ikke til å gjøre det liggende, hun reiste seg opp og sto på knærne.

Kristine så på venninnen rett ved siden av henne, det blonde håret ned over skuldrene. Hun var så søt der hun sto på kne, og nå skulle hun bæsje i bleien sin, store jenta. Kristine så at hun samlet mot, hun tok henne i hånda; «dette klarer du, bare press det ut!» Malin nikket. Kristine kjente at hånden strammet seg mens Malin begynte å presse. Det var vanskelig å få det til, syntes hun, bæsjen var nok hard, og følelsen var så uvant. Hun presset litt til, og kjente at hun tisset en stråle ned i bleien. Det gjorde vondt nå, hun presset på magen og nå kjente hun at noe begynte å komme ut der bak. Hun presset så hun var rød i hele fjeset, og Kristine holdt henne fortsatt i hånden. Det føltes rart, nå kunne hun kjenne at bæsjen så vidt rørte ved innsiden av bleien, snart kom den til å være full av bæsj. Tanken på om hun virkelig skulle gjøre dette kom stadig tilbake, men hver gang jagde hun den bort. Hun måtte gjøre det. Det gjorde så vondt i magen, og hun måtte bare presse den ut og bli ferdig med det. Hun tok i alt hun orket, og nå skled bæsjen ut av henne og landet i bleien. Hun pustet lettet ut, åh, det var godt å få det ut. Hun kjente at hun tisset litt igjen, men følelsen av å endelig få tømt seg der bak var nesten som en orgasme. Men det var mer, mye mer, og hun presset igjen. Kristine kjente det begynte og lukte mens den nydelige jenta foran henne satt og presset. Hun så på henne og kjente at hun selv ble litt våt i bleien. Hun tok på seg selv med den ledige hånda, og fortsatte å se på Malin som bæsja i bleien. Malin tok skikkelig i nå, og hun kjente at mer og mer kom ut i bleien. Fortsatt kjente hvor deilig det var å få lettet på alt det trykket som var der nede, og bleien var snart full.
«Kan jeg få klemme deg?» Spurte Kristine, plutselig. «Hva?» Spurte Malin, som syntes det var et underlig tidspunkt å spørre om å få en klem. «Kan jeg få klemme deg?» Spurte Kristine igjen. «Jo, det er klart du kan klemme meg, men…» Mer rakk ikke Malin og si før hun ble omfavnet av Kristine i en god klem. Kristine klemte venninnen som akkurat hadde gjort på seg, og når hun kjente puppene hennes mot sine så var det faktisk nok til at hun kjente at hun ble enda mer fuktig nede i bleia. Hun smilte fra øre til øre etterpå. «Du?» Sa Kristine etter en stund, og så på Malin. «Jeg vet ikke, men det var litt deilig å se på at du bæsja på deg.» Malin skjønte ingenting, visst hadde det vært deilig å få tømt seg, men at Kristine skulle føle at det var deilig å se på, nei det skjønte hun ikke helt. Men kanskje var det noe av det samme som hun selv hadde følt da Tobias sto foran henne, med fullstendig tissevåt pysjbukse? Det hadde også vært en merkelig følelse. Kristine var ikke i tvil om at dette virkelig var deilig. «Skal jeg også gjøre det?» Spurte hun, og så på Malin. «Hva da?» Spurte Malin. «Bæsje i bleien vel! Jeg tror jeg må litt, og så er det så lenge siden jeg har prøvd. Nå gjør jeg det!» Hun satte seg litt på huk, og så presset hun en liten bæsj ut i bleien sin. Hun kjente på den etterpå. «Deilig!» Sa hun, og gliste til Malin. «Nå få vi sove!» Malin skjønte ingenting. «Men skal vi ikke vaske av oss først?» Spurte Malin, og så ned på Kristine. «Jeg gidder ikke nå, det kan vi ta i morgen!» «Men, skal vi sove med bæsjen i bleia?!» Malin skjønte ikke at Kristine ville legge seg igjen med skitten bleie på. «Ja, hva så!» Sa Kristine. «Det gjør da vel ikke noe, bare sett vinduet litt på gløtt, så de andre ikke kan lukte noe. Så vasker vi oss i morgen tidlig, før de står opp.» Jaja, tenkte Malin, hun orket i alle fall ikke å begynne å vaske av seg alene. Dermed slukket hun lyset og så la hun seg til å sove. Hadde hun ikke vært så trøtt, ville hun sikkert ikke fått sove med den underlige følelsen mellom beina.

Men selv med bæsj i bleia gikk det an å glemme det, og tenke på noe annet, Tobias for eksempel. Åh, som hun lengtet etter ham. Ja, kanskje ikke akkurat nå da, hun ville ikke at han skulle se henne med bæsjebleie. Men bortsett i fra det så skulle hun ønske at han var her, så kunne hun kysse ham og fortelle hvor glad hun var i ham. Hun var ikke i tvil nå, nå måtte hun spørre om de skulle være sammen. Tenk, å være kjæreste med Tobias! Bare være masse sammen de to, kysse hverandre hver dag. Og ikke i hemmelighet lenger, den kneika måtte Tobias kommer over, Malin ville vise hele klassen hvor glad hun var i Tobias. De fikk erte så mye de ville, ingenting spilte noen rolle så lenge hun fikk være sammen med ham. Hun ønsket at de måtte komme seg fort ned fra hytta i morgen, for hun lengtet sånn til å se ham igjen. Og med disse tankene i hodet, sovnet Malin.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 20 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4274  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024