Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 23: På hytta del 1

Malin satt og tenkte på det, det som hadde hendt på mandag. Tenk at hun hadde gjort det! Hun hadde kommet i trusa si i friminuttet på skolen! Det var ikke bare det heller, hun hadde tissa på seg. Hun hadde ikke klart å holde seg lenger da Tobias klemte henne. Men Tobias løp ikke fra henne for det, han bare ventet på henne. Og da hun kom tilbake fra do, med tissevåt truse under skjørtet, da hadde de kysset hverandre. Det var det mest spesielle øyeblikket i Malins liv, hun hadde aldri trodd det på forhånd. Men nå møtte hun Tobias hver dag, og hver dag ga de hverandre et kyss når de var sikre på at ingen så dem. Det var så trygt og godt å ha Tobias, det var ingenting å være redd for i hele verden når han sto og holdt henne inntil seg. Og det var ingenting å lure på heller, for hver dag sto han der og ventet på henne, aldri var hun redd for at han ikke skulle komme. Det var så trygt og godt for begge to.

Men nå hadde Malin andre ting og tenke på, for nå skulle de på hyttetur. Sara hadde spurt allerede tidlig i uka, og alle gledet seg. Malin hadde overbevist Sara om at de burde være flere, ble morsommere på den måten. Hun hadde foreslått Kristine, siden de var enig om å ta med noen utenfor deres egen klasse. Kristine ville ha med venninnen sin, Mina, og dermed var de fire jenter. Malin smilte til Kristine da hun så henne i korridoren. Begge tenkte på hva de skulle gjøre i helga. Men først var det nye timer ved skolebenken. Malin kjente at hun gjerne ville reise nå med det samme, måtte de absolutt gjennom dette kjedelige stoffet? Men i klasserommet satte hun seg sammen med Sara, og de hvisket litt om hva de skulle i helga og gledet seg sammen. Tobias kikket på dem fra pulten to rader lengre bak. Der satt hun, jenta som kysset ham hver dag. Han var også veldig glad i de små, hemmelige møtene de hadde. Malin var så snill og pen, og så hadde hun så vakkert smil. Han gledet seg til friminuttet nå etterpå, da skulle han vente på henne, og så skulle de ha sin lille hemmelige stund sammen igjen. Han skulle ønske han kunne være mere sammen med henne, kanskje ta henne med på kino eller spise pizza sammen. Kanskje han skulle ta mot til seg og spørre nå etterpå? Ja, det måtte han, for kinoen har åpent bare i helga her. Han tenkte på hvordan han skulle få til å spørre. Det var noe annet også, hva om noen av gutta skulle på kino i helga, ville de bli sett, hva ville gutta si? Men, men, det fikk stå sin prøve, han bestemte seg for at han skulle spørre Malin.

Malin kjedet seg med hodet støttet med armen mot pulten, endelig ringte det ut til friminutt. «Kom da!» Sa Sara, «så ser vi om vi finner Kristine og Mina!» Malin så Tobias stå å vente på henne lengre ned i gangen, på den vanlige møteplassen. «Bare gå i forveien du, jeg må legge disse i skapet.» Hun hendene fulle av bøker. «Ta med mine òg da vel!» Dermed fikk hun enda mer å bære på. «Jasså?» Sa en kjent stemme, «tatt deg jobb som pakkesel?» Tobias kikket på Malin over døra på skapet. «Kom da, så stikker vi oss bort litt!» Malin kniste, og ble med Tobias ut av syne for de andre. Han tok hånden hennes, og de nøt det å være for seg selv en liten stund, uten alle som bråket rundt dem. «Så, hva er det dere to tisket sånn om i timen?» Spurte Tobias, og så på henne. Mest for å si noe sikkert, men Malin svarte; «Jo, vi skal opp til Saras hytte i helga!» Sa Malin, Tobias kunne høre hvor glad hun var i stemmen, samtidig som han kjente sin egen lykke synke til bunnen av magen som en tung stein. «Åh,» sa han, og prøvde å skjule skuffelsen, «eh, ja, det blir jo sikkert moro.» Han prøvde å smile så godt han kunne, nå ble det ikke noe kino. Malin nikket, hun gledet seg så mye til hytteturen at hun så ikke skuffelsen i Tobias’ øyne. «Men nå vil jeg kysse!» Sa Malin, og det fikk Tobias til å smile igjen, på ordentlig. Og så kysset de, et langt og godt kyss, og så så de på hverandre og kjente hvor godt det var å ha hverandre.

Malin løp av gårde og håpet å finne Sara og de andre jentene før friminuttet var slutt. Hun rakk det akkurat, og hun begynte å snakke med Kristine. «Jeg vet ikke helt hva jeg skal ha med meg jeg,» sa Kristine litt brydd. «Ja, men jeg kan vel komme innom deg etter middag, så kan vi pakke sammen!» Foreslo Malin. «Å ja!» Sa Kristine, og smilte over hele fjeset. Kristine hadde vokst en del så Malin, mens Mina var den samme spinkle lille jenta som alltid. «Vi møtes rundt fem,» sa Malin, mens de løp inn igjen da klokka ringte. Malin hadde fått en idé i går kveld som hun ville snakke med Kristine om, og nå hadde hun anledningen til å gjøre det.

Da skoleklokka ringte ut løp Malin og Sara mot bussen, Tobias så etter dem der de løp med håret flagrende bak seg. Malin ropte «Ser deg siden!» Idet Sara smatt inn på bussen, og hun begynte på hjemveien. På vei opp bakkene kjente hun at hun måtte tisse, noe som minnet henne på det hun skulle snakke med Kristine om. Hun hadde tenkt på det Sara hadde sagt, at det var utedo på hytta deres, og nå som det begynte å bli mørkt om kveldene. Malin kjente at hun ble ekstra trengt bare hun tenkte på det. Kanskje hun skulle sette seg bak en busk? Hun så seg rundt. Bladene hadde begynt å falle av, og det var ikke så mange gode skjulesteder. Og det var flere som brukte denne veien fra skolen, noen ville nok se henne. Nei, hun fikk holde seg til hun kom hjem. Igjen kjente hun denne merkelige følelsen av at det tente henne litt, det å være trengt der nede.

Hun kom seg på do og dro skjørtet opp bak før hun tisset ned i skålen med trusa dratt tilside. Etterpå dro hun av seg skjørtet, i helga skulle hun ha skjørtefri. Hun trakk på seg en svart treningsbukse, og tenkte at den passet fint for en avslappende jentetur på hytta. Etter middagen skyndte hun seg bort til Kristine med sekken ferdig pakket. Ola, faren til Kristine ba henne gå rett opp på rommet hennes. «Hei Malin!» Sa Kristine, og ga henne en klem idet hun kom inn døren. «Oi! Så stor sekk som du har!» «Ja, jeg tenkte det var greit, så kan jeg ta med alt jeg vil,» sa Malin, «det er visst ikke noe særlig langt å gå uansett.» «Det var lurt!» Sa Kristine, og smilte mot henne. «Hva slags hytte er det egentlig?» Malin så det nysgjerrige fjeset hennes, hun likte å være sammen med henne, kanskje fordi hun var yngre? Det var litt som å ha en lillesøster, tenkte Malin. Hun begynte å forklare om hytta; «Jo, jeg har jo ikke vært der jeg da, men det er visst en gammel hytte i skogen, og den er veldig koselig med hems og greier.» Kristine smilte energisk, det var alltid spennende med hems og sånne ting som gjorde det annerledes enn de vanlige fire veggene hjemme. «Men det er utedo der da,» sa Malin, og husker det Sara hadde sagt. Hun kom på at hun ikke var så glad i å gå alene i mørket. Det hun tenkte må ha smittet over på Kristine. «Er du også mørkredd?» Sa Kristine. Malin så på henne; «Ja, litt så. Og så er det jo ute i skogen liksom.» Kristine nikket, og så litt engstelig ut hun også.

Malin lurte på om hun skulle tørre å stille spørsmålet som brant på leppene hennes, hun visste jo at Kristine av og til brukte bleier, hun hadde gjort det i alle fall. «Det blir nok ikke så moro å gå på do om natta,» sa Kristine, og nå så hun enda mer engstelig ut. «Og jeg som alltid må tisse på natta!» Hun så på Malin. Nå som Malin visste at de hadde litt av det samme problemet, tenkte hun at nå måtte hun bare kaste seg uti det. «Du Kristine,» hun måtte kremte litt, det var ikke så lett å få sagt det likevel. «Altså, bruker du bleier nå lenger?» Kristine så på henne, og så var det som om det gikk opp et lys for henne. «Så klart! Vi tar med oss bleier!» Ropte Kristine. «Da slipper vi å gå på den doen, jeg skal finne dem med én gang!» Malin var glad for at idéen hennes ble godt mottatt. Kristine fant fram en bleiepakke hun hadde i skapet på rommet. Hun hadde begynt å ha dem der etter at hun tissa på seg mens far lå i badet. Det hadde hendt siden også, at Kristine har måttet ta på seg bleie for ikke å bli våt i buksa, for pappa kunne ligge i badekaret i mange timer. Bleiene hun hadde nå var ganske store, de måtte kjøpe nye for litt siden, fordi den gamle pakken var tom, og pappa var faktisk enig om at det kunne være kjekt at hun hadde dem av og til.

Malin smilte ved synet av bleiene, hun hadde engstet seg for at de kanskje var litt små, men disse så ut til å være store nok for henne også. Og hun kunne ikke unngå en liten spenning når hun tenkte på at hun kanskje ble nødt til å bruke én i natt. Malin hadde ikke brukt bleie siden hun var veldig liten, og av og til lurte hun på hvordan det ville være å ha en på. «Det er kanskje best du tar dem,» sa Kristine, og ga Malin noen bleier hun hadde puttet i en pose. «Du har bedre plass i sekken.» «Ok,» sa Malin, og tok imot bleien, og ba samtidig en stille bønn om at ingen sjekket innholdet av sekken hennes. «Har dere husket alt nå da?» Spurte Ola, da de kom nedover trappen med hver sin sekk på ryggen. Malin forsikret ham om at alt var med, og de bar alt ut i bilen til Knut som skulle kjøre dem bort til Sara. Men først måtte de plukke opp Mina på veien, og Kristine kom plutselig på noe. Hun hvisket i øret til Malin; «Ikke si noe til Mina, for jeg tror ikke hun vet at jeg brukt bleier og sånn.» Malin nikket, selv om hun tenkte at det var godt gjort hvis Mina ikke hadde merket det, så mye som de to hadde lekt sammen i alle år.

Til slutt satt de alle fire sammen med faren til Sara i deres bil. De kniste og hvisket om alt de skulle finne på i helgen. De kjørte oppover en lang og smal skogsvei, og for hver hump kjente Kristine at hun måtte tisse. Hun hadde visst glemt det før de dro hjemmefra, og det var litt vanskelig å holde seg, for de lo hele tiden alle sammen. Faren til Sara stoppet bilen, og heldigvis var Kristine fortsatt i tørr bukse. «Jeg stopper her i dag, det går an å kjøre helt opp, men det er enda mer humpete, dessuten er det kortere å bare gå rett opp der,» sa han, og pekte på en sti like bortenfor. Alle jentene hoppet ut, og de fikk det travelt med å få sekkene på seg. Og så løp de oppover de første bakkene og alle ville komme fram først og se hvordan hytta var. «Det er jo et stykke opp da, nå som vi må gå.» Sa Sara. De slakket av på tempo og begynte å snakke mere med hverandre i stedet. «Jeg må skikkelig tisse!» Sa Mina, og hun hold den ene hånda i skrittet allerede. «Jeg også!» Sa Kristine. «Ja, da får dere tisse da!» Sa Sara, «vi har ikke noe vaskemaskin på hytta, så ingen må tisse i buksa i alle fall!» Sa hun, og hørtes litt ut som en mor som skulle passe på ungene sine. Det er klart, Kristine og Mina var jo en del yngre, og Sara følte seg vel som leder i flokken, siden det var hennes hytte og alt.

Mina var ikke sen med å etterkomme ordre, og bare kastet fra seg sekken og dro ned buksa der hun var. Kristine gjorde det samme og satte seg ned ved siden av. Det så ut som de to hadde tissa i sammen i skogen før, tenkte Malin. Så godt det var å være her, bare jenter, og fri fra alle i klassen som skal kommentere og slenge dritt om hverandre. Her kunne man gjøre akkurat som man ville, og det så ut som Mina og Kristine fort ble vant til det. De fant noe lyng som de fikk tørket av det verste med, og så var det på med buksene og gå videre. «Åh, det var godt å få tissa!» Sa Mina, høyt, og alle lo. Etter dette gikk det ikke lenge før de så hytta som lå midt inne i skogen. «Vi får ta med oss litt vann fra bekken,» sa Sara, og gikk inn i et lite skur for å ta fram noen bøtter. De bar inn to fulle bøtter, og Malin kjente at hun skulle ha vært mer ivrig i styrketreninga, for å bære vannet inn i hytta var tungt. Da de fikk satt seg i sofaen rundt det koselige bordet var det alt begynt å mørkne ute. Malin var veldig glad for at hun hadde fått Kristine til å finne fram bleier til dem.

Sara var kokken i gruppa og hun lagde tomatsuppe til kveldsmat, alle slurpet den i seg. Malin kjente at hun begynte å bli tissetrengt av all suppa og det friske fjellvannet som alle drakk godt av. Skulle hun lure seg ut på utedoen før det ble for mørkt? Men da hun kikket ut vinduet så hun at det allerede var så mørkt at hun ikke turte. Jaja, tenkte hun, og igjen var hun glad for at hun hadde reserveløsningen klar i sekken. Hun var litt spent, med tanke på at hun nå kjente at hun ville trenge å tisse i en bleie, kanskje allerede før hun la seg. Men de skulle ikke legge seg enda, Sara tok fram noen kort som de spilte med, og de tullet og fniste nesten til det ble midnatt. Mina var den som ble trøtt først. Hun holdt på å sovne i stolen hun satt i. «Nei, jeg tror vi får legge oss nå,» sa Sara. «Siden jeg kjenner Malin så godt fra før, foreslår jeg at Mina sover med meg inne på soverommet, så kan dere ta hemsen.» Sa hun, og pekte på Malin og Kristine. «Men, kan vi ikke sove på hemsen alle fire?» Spurte Mina. «Nei, det er nok litt trangt, og så tror jeg ikke mamma og pappa ville like at jeg drar madrassen ut av senga og opp dit.» «Ok,» sa Mina, og gikk med på å ligge sammen med Sara. Malin var glad til, for da kunne jo hun og Kristine ligge sammen, de to som skulle bruke bleier, viss de ble nødt da. Men Malin kjente at det ikke var mye tvil om at hun ble nødt til å ta på bleie, hvis hun ikke skulle tisse i senga i natt. Idet hun tenkte det, så hun for seg Tobias i den klissvåte pysjbuksa. Hun kjente at hun savnet ham litt, nå fikk hun ikke se ham igjen før på mandag, og plutselig kjentes det underlig lenge til.
«Natta!» Sa de til hverandre da de var ferdige med å pusse tennene ved hjelp av et felles glass med vann. Ingen vits i å lage en masse oppvask, hadde Malin sagt, og det var jo litt moro også. Malin kjente igjen at hun var tissetrengt, det begynte å bli ganske ille faktisk. Og nå vurderte hun igjen om hun skulle gå opp til utedoen. Men ingen av de andre gikk dit heller, så hun krøp opp på hemsen sammen med Kristine, og passet på å ta med sekken opp dit.

På hemsen var det riktig koselig, det var tykke madrasser med ordentlig dyne og pute, så de slapp klamme soveposer. Det var et bitte lite vindu hvor de kunne se ut, men alt som var å se var noen få stjerner på nattehimmelen. Kristine tente en lampe som hang på veggen, strøm var innlagt i hytta, bare ikke vann. Malin kjente hvor tissetrengt hun var, og da hun hadde forsikret seg om at døra ut til gangen og det andre soverommet var godt lukket spurte hun Kristine om de skulle ta ut bleiene. «Må du på do allerede?» Spurte Kristine overrasket, Malin nikket. Malin rotet litt i sekken før hun fant en bleie, og dro den ut. Hun hadde aldri tatt på en bleie selv, i alle fall ikke som hun kunne huske. «Hvordan gjør jeg dette?!» Spurte hun Kristine, lavt, så ikke de andre skulle overhøre dem og bli nysgjerrige. Kristine lo nesten litt, «det er jo enkelt!» Sa hun. «De er akkurat som en truse, se!» Sa hun, «dette er bak,» forklarte Kristine, og snudde bleien som Malin holdt. «Bare ta den på deg!» Men først måtte de jo kle av seg, så de gjorde det begge to. Kristine fant fram pysjamas, mens Malin konsentrerte seg om å få bleien på plass. Hun kjente at nå var det like før hun tissa seg ut, og hun konsentrerte seg om å få beina inn i riktig hull. «Nei!» Sa Kristine og lo, «feil vei igjen!» Hun bøyde seg fram for å snu bleien for henne, akkurat idet hun hørte en sprut fra Malin, og det ble en våt flekk på tregulvet. «Faen!» Bannet Malin, «jeg må få den på meg nå!» De hjalp hverandre å trekke bleien oppover Malins lår, og endelig satt den som den skulle. Den var underlig myk og behagelig å ha på, syntes Malin, hun hadde ikke ventet at den faktisk skulle være god å ha på.

«Tisser du ikke?» Spurte Kristine, som var blitt sittende å se på, og hun så at bleien til Malin ikke ble våt. «Nei, jeg klarer visst å holde meg igjen nå.» Malin var også overrasket over at det ikke bare rant i bleia. «Ta ut en til meg også da, jeg må ikke så veldig, men sikkert greit å ta på en, det er lenge til det er morgen!» Sa Kristine, og strakte ut hånda etter en ny, hvit bleie som Malin rakte henne. Kristine tok imot bleien, og så gjorde hun noe Malin ikke hadde ventet. Hun vrengte bleien i hånda si og brukte bleien til å tørke opp det lille uhellet til Malin. Bleien sugde opp hver dråpe fra gulvet, og nå kunne Malin se at den var blitt våt og litt gul også. «Sånn, nå ser ingen at du tissa på gulvet!» Sa Kristine, «jeg har gjort det selv mange ganger før jeg har fått på meg bleien!» Fniste Kristine, og Malin var glad for at det ikke bare var henne. Malin lo, og når hun holdt opp å le så kjente hun at hun hadde begynt å tisse, det kom helt av seg selv. «Oi! Så varmt det er!» Sa Malin, og kjente på den rare følelsen mellom beina. «Jeg tisser i bleia!» Dette var noe helt annet enn å tisse i buksa, for alt ble jo bare værende der nede i bleien, og det ble varmt og godt rundt tissen, kjente Malin. «Så rart!» Sa hun, og kjente på den våte bleia mellom beina mens de siste dråpene rant ut. Kristine nikket mot henne med et smil. «Deilig, ikke sant?» Malin nikket.

De la seg til å sove oppe på hemsen, Kristine måtte ikke så veldig tisse, så hun la seg med tørr bleie, bortsett fra de dråpene som var Malin sine. Hun kjente det fuktige mot tissesprekken, og det var underlig og tenke på at dette våte ikke hadde kommet fra henne selv, men fra jenta som lå ved siden av henne. «Men, jeg må vel ta av bleien, eller?» Malin så på Kristine, og ned på bleien som var blitt litt gul foran. «Nei da!» Sa Kristine, «når den får tatt opp alt så kjennes den ut som den er tørr, så kan du bare sove i den, og hvis du tisser så tar den bare imot!» Sa hun, Kristine hadde brukt nattbleie tidligere, og hadde tissa i bleien på natta mange ganger. «Så hvis jeg må tisse i natt, så kan jeg bare?» Malin så litt skeptisk ut, hun hadde ikke trodd bleiene kunne holde så mye. «Ja da!» Sa Kristine, den holder nok til et uhell til!» Sa hun, og så på venninnen. Igjen kjente hun på det fuktige som rørte ved kjønnet sitt, og kjente at det var spennende å for en gangs skyld ha på bleier sammen med noen. Malin var jo så søt også, der hun lå i den våte bleien sin.

Ute på soverommet lå Sara og Mina i dobbeltsenga. De hadde ikke sovnet enda, de heller, de lå og pratet. De kjente knapt hverandre fra før, så Sara spurte om alt mulig, og de fortalte hverandre om både det som skjedde på skolen, og ellers i livet. Mina fortalte at hun hadde kjent Kristine så lenge hun kunne huske, og at de alltid hadde vært venner. Sara hørte Mina fortelle om alt hun hadde gjort sammen med Kristine opp gjennom årene, og syntes det var litt søtt å høre på henne. Det virket som de to hadde det så fint sammen, to venninner som bare hadde det moro. Av og til ønsket Sara at hun kunne være litt yngre igjen, hun savnet litt å leke ordentlig, slik hun gjorde som barn. Nå hendte det at hun kastet en snøball for moro skyld, og fniste med jentene, men hun husket hvordan det hadde vært før. Fantasien var helt annerledes, og i løpet av sekunder så man for seg et helt univers på lekeplassen, og alle ting fikk sin egen plass i puslespillet i et barns fantasiverden. Hun så på Mina som fortsatt fortalte, og tenkte at hun har fortsatt litt igjen av den barnslige fantasien, heldiggrisen! «Jeg må litt tisse,» Sa plutselig Mina, må ikke du?» «Mhm,» sa Sara, og nikket. «Men det er så mørkt og ekkelt å gå ut nå, vi venter til i morgen, tror du ikke det?» Hun så på Mina, som tenkte seg litt om, men så nikket hun. Sara slukket lyset og alle jentene sovnet.

Kristine sov godt, det var liksom så mye friskere luft her på hytta, og det lille vinduet på hemsen sto på gløtt og skogsduften kom inn og fylte rommet. Det var så lett å sove når det var slik, og så hadde hun jo Malin ved siden av seg, så selv om alt var mørkt og fremmed i hytta, var det trygt og godt med henne rett ved siden av. Malin hadde også sovnet fort, og for første gang på mange år med en våt bleie mellom beina. Kanskje måtte hun tisse igjen i løpet av natta, hun brukte i alle fall og være trengt på morgenen. Kristine kjente ikke at hun måtte tisse en gang, uten at hun merket det bare rant alt sammen ut i bleia, og den ble god og varm under dyna. Sara sov også godt, inne på soverommet, men Mina var nesten helt våken nå, og kjente at hun måtte mer og mer tisse. Hun ville sikkert klare å holde seg til i morgen, men nå fikk hun ikke sove igjen. Hun lå lenge og prøvde å sovne, men hun var ikke vant til å legge seg tissetrengt, da sto hun alltid opp og tisset. Hun lurte på om hun skulle tørre å gå opp til doen, hun visste hvor den var. Men nå som hun tenkte over det ville det kanskje være vanskelig å finne i mørket, og så var det kanskje ekkelt der? Nei, hun fikk i alle fall ikke sove, hun måtte bare vekke Sara likevel, og si at hun måtte på do. Sara gned seg i øynene, men like tydelig som hun kjente Mina dunke henne i skulderen så kjente også Sara at det presset på i blæra. De sto opp, dro på seg strømper og reiste seg for å gå ut. Sara kjente at hun var glad for at Mina hadde vekket henne, hadde de sovet til det ble morgen hadde det nok blitt nesten vondt å holde seg, så trengt som hun var allerede nå. De gikk ut på gangen, stille, for ikke å vekke de andre. Sara åpnet kommodeskuffen for å lete etter en lykt, til slutt fant hun en. «Æsj, den lyser ikke! Sikkert tom for batteri.» Mina kjente at hun var mer trengt nå som de hadde stått opp, og å gå tilbake i senga var ikke lenger noe alternativ.

«Jeg MÅ tisse!» Sa hun, fortsatt redd for at Sara skulle si at de fikk vente til i morgen, nå som lykta ikke virket. «Ja,» sa Sara, «jeg må også.» Sara husket tidligere ganger hun hadde vært på hytta, det hadde jo ikke alltid vært så lett med den utedoen som eneste mulighet. Det hadde nok hendt at hun hadde tissa i buksa også, fordi hun var for redd til å gå ut i mørket, men det var lenge siden nå. Men fortsatt kjente hun at hun var like redd for å gå ut i skogen nå som hun var tidligere, og litt etter litt kom hun på noe. Da hun var her med bestemor og foreldrene sine hadde bestemor sagt at hvis det var krise så var det greit om hun tissa ute på verandaen, gjennom plankegulvet. Sara hadde nesten ledd av det, men faktisk hadde foreldrene hennes også nikket til det, ‘bedre enn å tisse i buksa’ hadde mamma sagt. Og Sara husket at hun hadde tisset på verandaen, flere kvelder når hun ikke turte å gå på doen alene. «Kom!» sa hun, og tok Minas hånd. Nå kjente Mina at hun ble litt redd, skulle de gå ut til doen, uten lys? Ville de i det hele tatt se hvor de skulle tisse? Men Sara dro henne med ut døra og på verandaen som dekket forsiden av hytta. Et svakt lys utenfor døra gjorde at de så vidt kunne skimte plankegulvet i høstmørket. Mina så utover, kunne så vidt se der trappen begynte, men så var alt bekmørkt. Hun kjente at hun ble redd. For Sara var det ikke noe alternativ å gå ut i det kvelende mørke. «Vi tisser her.» Sa Sara avgjort. «Her?!» Sa Mina, med store øyne. Men Sara hadde allerede begynt å dratt ned buksa. «Ja,» sa hun, «mamma og pappa har sagt at det er greit, i nødstilfelle, og jeg går ikke ut dit jeg. Gå du, hvis du har lyst.» Mina gikk ikke hun heller, og nå som hun tenkte over det hadde de jo gått ut i bare sokkelesten også. Nå trakk de ned pysjbuksene og satte seg på huk på plankegulvet. «Skal vi virkelig gjøre dette?» Sa Mina, som syntes det kjentes veldig forbudt ut. Sara nikket, «det går bra, det havner jo i gresset under uansett.»

Mina slappet av, men det var vanskelig å begynne å tisse. Sara begynte først, det var så vidt de kunne se hverandre egentlig, men når Mina hørte strålen begynte hun også å tisse ned på plankegulvet. Det var litt spennende også, syntes Sara, å ikke gå på do slik man gjorde hjemme. Nå tissa de rett utenfor hyttedøra, hun håpet at det ville tørke til i morgen, så ikke Malin og Kristine fikk se tisseflekkene deres på verandagulvet. Men akkurat nå tenkte hun bare på hvor utrolig godt det var å få tisse.

Malin våknet, nå begynte det så smått å bli litt lysere igjen, det nærmet seg morgen. Malin hadde nok ikke tisset riktig alt i bleien i går kveld, for nå kjente hun at hun måtte igjen. Hun kjente på bleien mellom bena, hun tok en hånd og kjente utenpå. Egentlig kjentes det ut som den var tørr inni, men med hånda kjente hun at den var tung og våt. Kristine hadde sagt at hun kunne tisse seg ut en gang til i den, uten at det gikk galt. Hun følte seg ikke så sikker. Hun var jo litt eldre enn Kristine også, kanskje tissa hun litt mere enn det jenta ved siden av pleide å gjøre. Malin kikket seg over skulderen og ut gjennom det vesle vinduet, hun trakk gardinen litt til side. Det var fortsatt veldig mørkt, ikke snakk om at hun turte å gå ut enda for å tisse. Hun kjente at hun måtte mer og mer, og uten at hun helt visste om hun slapp det ut selv, eller om hun bare ikke klarte å holde seg lenger, kjente hun at nå rant det i bleien igjen. Åh, så godt å få tisse. Nå var det nesten så hun kjente lukten av tisset sitt, hun syntes det i alle fall. Kristine våknet og så bort på jenta som lå rett ved siden av henne. Blikket hennes sa alt, og Kristine bare lå rolig å så på at det skjedde. «Var det godt?» Spurte Kristine, og så på Malin. Malin skvatt nesten litt, hun hadde ikke merket at Kristine var våken. Hun skjønte heller ikke hvordan hun kunne vite at hun hadde tisset, men hun bare nikket, smilte litt og sa; «ja, det var egentlig det.» Og bleien hadde holdt alt sammen, akkurat som Kristine hadde sagt. Kristine kjente etter om hun selv måtte tisse, og gledet seg til å slippe varmen ut i bleien. Men til sin overraskelse kjente hun seg ikke trengt. Hun tok en hånd og kjente på bleien, og stivnet til ved tanken. Malin så reaksjonen hennes: «Hva er det?» Spurte hun, «tisser du også på deg?» Kristine ristet på hodet. «Bleia er våt,» sa hun bare. Malin bare så på henne. «Jeg har tissa på meg, blei er våt!» Kristine så på henne. Malin skjønte ikke helt hvorfor hun så så sjokkert ut, bleia var jo til å bli tisset i. «Jeg har tissa meg ut!» Malin så fortsatt spørrende på henne. «Skjønner du ikke? Jeg har tissa på meg i natt, jeg merka ikke at de skjedde en gang! Jeg har tissa i senga i natt!» Kristine skjønte ikke hvordan det kunne skjedd, det var årevis siden sist hun hadde tissa i søvne. «Flaks du hadde bleie på deg da!» Sa Malin. Kristine måpte, og nikket.

Tanken svirret rundt i hodet hennes, hadde hun kommet til å tisse i senga? Hvis hun ikke hadde hatt bleie i natt, ville senga vært våt nå? Hun klarte ikke å skjønne hva som hadde skjedd, men bleien var tung av tiss, hun hadde tissa seg fullstendig tom. «Jeg skjønner ikke!» Sa hun, og så på Malin. Malin så det forvirrede uttrykket i fjeset henne, og måtte nesten holde seg for ikke å le. Det var jo litt komisk det hele, her lå de, to store jenter og begge hadde tissevåte bleier på seg under dyna. Malin følte seg litt dum, men samtidig angret hun ikke på at de hadde tatt med bleiene, når hun tenkte på den lange, kalde og mørke veien til do. Det virket ikke som det var noen som hadde tenkt å stå opp enda, de andre to jentene hadde ikke Malin hørt noe til i det hele tatt. Hun og Kristine la seg ned igjen med hodene på hver sin pute. Malin kunne ikke ta tankene vekk fra den fulle bleien hun hadde på seg, det kjentes både forbudt og nødvendig på samme tid. Av og til kjentes det litte grann flaut også, men det var først og fremst deilig, både å ha den på, og å slippe å gå på do. Tankene gled tilbake på skoledagene, og på de hemmelige møtene hun hadde hatt nå hver dag denne uka. I dag blir det ikke noe, tenkte hun, og kjente at hun savnet å ha dette høydepunktet å glede seg til. Hun så for seg gutten som alltid ventet på henne, ventet på at nettopp hun skulle komme til seg. Det å føle seg ønsket av en gutt som Tobias fikk Malin til å føle seg som pene jenter på film. Det var så deilig å ha noen som man kunne være litt ekstra nærme. Hun skulle ønske han var her, at han lå ved siden av henne, at de kunne holde hverandre i hendene og kanskje til og med kysse hverandre god natt. Ville hun noen gang få oppleve det?

Kristine tenkte ikke på gutter, det var ikke det som var hennes problem, men hun sovnet igjen med tanker i hodet. Og det var tanker om hvordan hun kunne ha kommet til å tisse i bleien helt uten videre. Hun kom til konklusjonen at hun jo egentlig aldri hadde hatt på bleie om natta. Ikke etter den dagen for flere år siden hun plutselig våknet i tørr bleie, etter å ha hatt våte netter i over et år. Mina sov, men drømte, og drømte om at hun og Sara fikk kjeft av foreldrene da de hadde funnet de våte tisseflekkene på verandagulvet. Sara var våken, og lurte på om det ikke var på tide å stå opp snart. Hun kjente faktisk at det klødde litt i tissen, de hadde jo ikke fått tørka vekk tisset etter nattas tissetur på verandaen. Kanskje skulle hun gå og vaske seg der nede, og hun kjente hvor godt det skulle bli å dra en deilig, varm klut over det nakne kjønnet. Hun måtte kjenne litt på seg selv gjennom nattbuksa før hun sto opp.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 19 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4273  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024