Historiene om Kristine og Malin

Del 22: Etter kysset

Malin var kommet hjem fra høstleiren, hun smilte til pappa som hadde stelt i stand tacokveld for henne til hun kom hjem. Nå satt de og spiste og kikket på TV. «Var det gøy i helga?» Spurte pappa og kikket bort på henne. Malin nikket med munnen full av taco. Hun hadde ikke rukket å dusje, Knut syntes datteren så søt ut med alt det bustehåret, uten sminke og antydning til en svak lukt av svette, heller enn den vanlige parfymedunsten. Han likte det på en måte, det var henne, så ut som henne og luktet som henne, ikke en eller annen dukke på utstilling. «Var det noen kjekke gutter da?» Spurte pappa, og så lurt bort på henne. Selvfølgelig måtte det spørsmålet komme. Det var slett ikke første gangen, nesten hver eneste gang spurte han om akkurat dette. Vanligvis tenkte hun ikke over det engang, bare fleipet det vekk, men nå. Hun kjente at hun ble varm i kinnene, hun rødmet. Pappa la også merke til dette, og fikk et nesten for stort glis i ansiktet. «Åh, så det var noen kjekke gutter der!» Sa pappa, og så nysgjerrig på henne. «Kanskje én spesiell også?» Malin måtte se bort, hun var nå helt rød i hele trynet. Det var ikke det at hun skammet seg eller noe, hun visste ikke egentlig hvorfor hun rødmet, det var jo ikke flaut heller, egentlig. Hun prøvde å ta seg sammen litt, hun så tilbake på ham, og nikket; «Ja, det var det!» Sa hun, og nå smilte hun tilbake. Nå ble Knut litt paff, han hadde jo ventet at hun ville nekte for det, selv om hun rødmet slik at man kunne tro at hun hadde vært på vift med hele guttemusikken. Han kom litt til seg selv igjen, han måtte jo følge opp med noe, og klart han var nysgjerrig! «Og han fikk levestift på snippen da eller?» Fortsatte han, og prøvde å holde på den fleipete tonen best mulig. Malin ble ikke satt ut, hun bare lo. «Ha, ha, ja, jeg hadde jo ikke så mye lebestift akkurat da, men.» Sa Malin, og gliste nå, samtidig som hun var veldig rød i kinnene fortsatt. ‘Var dette sant?’ Tenkte Knut, hadde jenta hans fått sitt første kyss. Ja, kanskje var det ikke det første en gang, men han hadde aldri sett henne sånn før.

Da Malin hadde lagt seg, kjente hun at hun luktet litt svette, hun hadde enda ikke dusjet, det fikk vente til i morgen. Hun var sliten etter turen, og så ville hun vaske og stelle håret og se fin ut på skolen i morgen. Det kriblet litt i magen når hun tenkte på det. Hun var så spent på hvordan det ville bli å se Tobias igjen i klasserommet, nå som de hadde kysset hverandre. Hva ville skje? Var de kjærester? Nei, nei, det var de jo ikke, det var jo bare to raske, små kyss. Og litt nysgjerrig beføling da, minnet hun seg selv på. Hun måtte kjenne litt på trusestoffet under dyna, bare for å huske hvordan det hadde vært at han tok på henne. Hun kjente den lille trekanten mellom beina. Men hvordan ville det bli? Ville hun møte ham i døra på skolen, og kysse ham igjen? Enda var det jo bare de to som visste om dette, ja for hun hadde ikke fortalt noe til Sara, ikke om dette. Hadde Tobias fortalt det til noen av kameratene sine? Nei, det kunne han vel ikke. De ville jo tro han var gått fra forstanden. Kysse jenta som de alle hadde ertet i kor. Men én ting var sikkert, ertingen hadde i alle fall fått en brå slutt. Ingen kommenterte mer om Malins blodige affære inne på gutterommet. Men ville Tobias ellers vise noe tegn til at det var noe mellom dem? Ville han kanskje vinke henne til side bak et hjørne i friminuttet, fortelle hva han syntes om henne. At hun var snill og søt, og at hun var så vakker i dag med det skinnende håret. Malin drømte seg bort i det hun ville Tobias skulle si om henne, og hun tok tankene med seg dypt inn i dypeste drømmeland.

Hun sov så godt at hun nesten ikke enset pappa som intenst banket på døren hennes. Han ropte gjennom den lukkede døra: «Hei, Malin! Nå må du sto opp, ellers kommer du for sent!» Malin gispet, hun hoppet inn i tøflene sine og strente ut på gangen i bare undertøyet, hun skulle jo rekke å dusje og vaske håret også! Knut måpte nesten til det han så, det var sjeldent at hun var så rask når hun først sto opp. Jo, noe hadde nok forandret seg, tenkte han, og så henne smette inn på badet og vinke han kjapt farvel idet han gikk på jobb. Nå fikk Malin det travelt, hun dusjet og vasket, hadde balsam i håret og gnidde godt inn. Det skulle i alle fall ikke være noe i veien med henne i dag når hun skulle på skolen og møte Tobias igjen. Og atter en gang tenkte hun i spenning på om de to ville møtes i løpet av dagen, og snakke sammen om hva som hadde skjedd i helga. Hun var litt nervøs også, kanskje han ikke ville treffe henne igjen, var han bare litt jentenysgjerrig der oppe på utedoen? Kanskje var det ikke det at han likte henne, men bare at hun var den eneste sjansen han fikk til å utforske ei jente. Malin ristet tankene ut av hodet, hun måtte konsentrere seg om å legge sminken riktig, ikke noe skille, fint og naturlig. Hun prøvde å ikke ta på for mye parfyme, selv om det var fristende å bare spraye hele flaska i trynet.

Frokost ble det ikke tid til, den tiden gikk med foran garderobeskapet. Hva i alle dager skulle hun ha på seg? Alt virket liksom så vanlig og kjedelig, nå måtte hun gjøre et inntrykk. Helst ville hun tatt på seg en kjole, kanskje en rød en til og med. Men nei, det ville se dumt ut, og alle ville skjønne at det var noe spesielt. Tobias ville kanskje rødme, og ikke tørre å ta kontakt i det hele tatt. Nei, hun fikk ta en av de vanlige antrekkene, men i alle fall skulle hun ta på skjørt. Malin gikk ofte med skjørt også, det var blitt ganske populært faktisk, blant jentene i klassen. Ja, og så var det så lettvint, for man kunne bare sette seg på do og dra trusa til side, uten å tenke på å dra ned bukse og sånt. Ja, de fleste ville nok si at dette ikke var så bra akkurat, kunne jo skvette litt på skjørtet eller på trusa, men både Malin og Sara gjorde det på den måten. Det var så mye raskere også, hvis man ikke brukte strømpebukse da, men det gjorde nesten ingen, det var jo fortsatt ganske varmt ute også.

Nå som hun tenkte på det, så måtte Malin tisse også, det hadde ikke blitt tid til det heller. Hun så på klokka, nå var det i alle fall ikke tid, bare å komme seg av gårde. Hun kunne jo ikke komme for sent på skolen, kanskje Tobias likte at hun var flink og kom presis? Ja, det trodde Malin. Hun løp alle snarveiene hun kunne til skolen, og håpet at skoene ikke ble alt for gjørmete, det var litt fuktig ute. Hun gikk gjennom skoleporten og kom inn i gangen og hengte av seg kåpa akkurat idet klokka ringte inn. Dermed rakk hun å gå inn sammen med de andre jentene og var helt presis på plass. Hun sa hei til Sara, hun satte seg ikke sammen med henne, men helt ut på siden ved vinduene sammen med Tiril. Da kunne ikke Tobias unngå å se henne når han kom inn døra. «Så fin du er i dag!» Sa Tiril. Malin håpet at hun ikke hadde pyntet seg for mye, hun kjente at hun nesten fikk røde kinn igjen. «Takk!» Sa hun til Tiril, og så satte de seg. De hvisket litt sammen før læreren kom inn, og Tiril syntes Malin var ordentlig tøff som hadde sovet på gutterommet begge nettene på leiren. Malin snudde seg og så mot døra, Tobias var ikke kommet enda. Det var ikke noe nytt egentlig, guttene pleide å være litt trege, men nå var læreren på tur inn så hun. Kom han ikke snart? Kanskje han hadde blitt syk? Der kom noen av de andre gutta, rett bak læreren. Og der, endelig, kunne hun se den lyse luggen til Tobias komme mot døra. Nå kjente hun at hun ble varm i kinnene, hun så ham komme inn døra, håret var vokset og fint. Han hadde en blå T-skjorte og en kul, svart bukse. Han gikk sammen med gutta og satte seg som vanlig et par rader bak henne, men akkurat sånn at hun kunne se han i øyekroken, eller hvis hun snudde seg litt. Hun prøvde å ikke se for mye på ham, og nå begynte læreren også. Tobias hadde ikke sett mot henne, ja i alle fall ikke ordentlig. Hun lurte på om han ville se på henne nå, mens hun prøvde å følge med på hva læreren skrev på tavla.

Skulle hun våge et blikk bakover? Nei, hun fikk la være, kanskje ville de andre skjønne hva som skjedde hvis hun så for mye mot dem. Men hun skimtet Tobias da hun så ned i boka, han hadde ikke tatt fram bøkene enda, det vanlige slurvet fra guttenes side. Egentlig skjønte hun ikke hvordan de klarte å få karakterer i det hele tatt, men dette var jo naturfag da, og de fleste gutta hadde bra peiling. Nå som Malin begynte å konsentrere seg om å lese i boka, kjente hun at hun begynte å bli skikkelig tissetrengt. ‘Å nei!’ Tenkte hun, hun hadde jo ikke fått tid til å gå på do før hun gikk inn, og nå begynte det allerede å bli krise. Skulle hun rekke opp hånden å be om å få gå? Hun fikk helt sikkert, fordi denne læreren var ganske snill, og lot dem alltid gå når de måtte. Men det ville jo være litt flaut å rekke opp hånda i første time allerede, og alle ville lure på om hun ikke klarte å holde seg, store jenta. Guttene ville kanskje erte, og hva ville Tobias tenke? Jaja, tenkte hun, han hadde vel ikke vært noe bedre selv da akkurat, oppe på leirhytta. Men det var på en måte noe annet. Her på skolen måtte man på en måte være litt mer ordentlig, i alle fall syntes Malin det, i alle fall i dag. Hun fikk se Tobias i øyekroken, og nå sa han på henne. Hun konsentrerte seg av alle krefter om å ikke tisse i trusa, samtidig som hun ikke kunne vise tegn til at hun var trengt. Men nå så Tobias ned i boka igjen, og hun ble litt mer avslappet. Hun klarte å holde seg til slutten av timen, men nå kjente hun at hun måtte komme seg på do så fort som mulig, ellers ville det kanskje gå galt. Hun var den første av jentene som kom ut i gangen da klokka ringte, de fleste i klassen gikk rett ut, været var begynt å bli bedre og solen tittet fram. Hun gikk til høyre, mot toalettene, men hun hadde ikke kommet langt før hun møtte, selvfølgelig, Tobias. «Hei!» Sa Tobias. «Hei,» sa Malin, litt distrahert ettersom hun kjente at hun holdt på å tisse på seg. Tobias kikket seg litt rundt, de andre var på vei ut, og det var nok ikke mange som så dem her. Han strakte ut armene og ga Malin en god klem. Malin følte seg heldig, det var jo akkurat dette hun hadde håpet på. Samtidig kjente hun at nå kom det en sprut i trusa, hun tissa på seg. «Hva er i veien?» Spurte Tobias. «Unnskyld Tobias,» sa Malin oppriktig, «men jeg holder på å tisse på meg, jeg må løpe!» «Eh, ok,» mumlet Tobias idet Malin løp mot doen og prøvde å hindre at det kom mer i trusa, likevel kjente hun at hun skvettet litt for nesten hvert skritt hun tok. Hun satte seg på doen og dro en fuktig truse til side under skjørtet. Åh, så godt å få tisse nå. Det hadde holdt på å gå helt galt der, rett foran Tobias. Han hadde nesten fått se henne tisse seg ut, slik hun hadde sett han. Det kjentes ikke så farlig egentlig, ikke nå. Nå hadde hun snakket med Tobias igjen, og de hadde gitt hverandre en god klem. Hun følte seg ikke lenger usikker. Hun var ikke sikker på hvorfor, men nå visste hun at han sto utenfor og ventet på henne. Og hva gjorde det vel at hun hadde tissa litt på seg, hun hadde i alle fall klart å komme seg på do da, ikke som han, som hadde tissa ned hele senga.

Hun lot trusa gli på plass igjen, og tørket litt med papir, lot det ta til seg litt fukt fra trusa så det ikke skulle dryppe. Hun tørket litt ved siden av også, lårene hadde blitt litt fuktige øverst, men bare den delen som var under skjørtet uansett. Nå smilte hun litt av det hele, det var jo litt godt å gå med tissevåt truse også, tenkte hun da hun gikk ut igjen. Og som hun visste, Tobias sto i gangen og ventet på henne. Nå var de helt alene også. «Hvordan gikk det?» Spurte Tobias, og så på henne idet hun kom mot ham. «Vel, det ble litt vått i trusa,» lo Malin, og smilte mot ham. Hun følte seg litt kåt når hun møtte Tobias, med tissevåt truse under skjørtet. «Jeg klarte ikke å holde meg, Tobias, jeg tissa på meg» Malin bet seg i leppa mens hun sa det, og hun følte at hun hadde lyst til å kysse ham igjen, kanskje til og meg la han kjenne under skjørtet. La han kjenne at trusa hennes var våt. Hun kjente at hun rett og slett ble tent av å være tissevåt i trusa, her foran Tobias. Det var like før hun kom i trusa si, uten engang å ta på seg selv. «Vil du kysse meg, Tobias, vil du kysse jenta som har tissa i trusa?» Tobias så litt rart på henne, men kikket seg om, og da han så at de var alene, bøyde han seg fram og kysset henne. Det ble et lengre kyss enn sist, og Malin smilte bredt etterpå. «Så fin du er i dag, Malin,» sa Tobias, «selv om du har tissa i trusa di!» Det siste hvisket han, de sto helt inntil hverandre. Malin hadde bare så lyst til å spørre om de skulle bli sammen, være kjærester de to, og kysse hverandre hver dag. Hun var på vei til å åpne munnen, men så turte hun ikke. «Eh, skal vi gå ut en tur?» Var det eneste hun fikk harket fram. Hun tok hånden hans og så gikk de mot døra. Det var mange andre ute i skolegården, noen spilte ball og andre satt og pratet. Tobias slapp hånden idet de gikk ut døren, og de gikk litt lengre fra hverandre også. Malin skjønte hvorfor. «Hør, Malin,» sa han, og snudde seg litt mot henne. «Dette er litt nytt for meg, er det greit hvis vi holder det litt for oss selv? I starten i alle fall?» Malin kjente at hun ble litt skuffet, i alle fall nå som hun kjente at hun bare trengte litt mer oppmerksomhet før orgasmen kom over henne. Det var en rar følelse å ha, midt i skolegården. Malin nikket, Tobias smilte og de klemte hverandre før han gikk bort til guttene som spilte ball.

Malin kjente at hun bare måtte ta på seg selv, så hun småløp rundt hjørnet og ned mellom trærne som sto nedenfor skoleområdet. Hun kjente det var like før, og hun trengte bare så vidt røre det våte trusestoffet før hun kjente hvor godt det var for henne. Og da hun kjente trusa som var blitt våt av hennes eget tiss, og hun husket hvordan hun hadde fortalt det til Tobias, og kysset ham etterpå, da kom Malin i en god orgasme, lent mot et tre rett nedenfor skolen.

Fortsättning:

Del 1 (22 maj)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (22 maj)
Diaper Love
Kärleksfullt omhändertagande
Allt-i-ett-blöjor
Våta blöjor
Smutsiga blöjor
Okontrollerade olyckor
Overall/täckande dräkter

Noveller


Geiri
M27
18 okt 2018

Vill du bli underrättad när Geiri skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.