Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 21: Malins høstleir del 2

Dagen etter er situasjonen en helt annen, Malin er i alle fall glad for å se at Tobias holder seg unna ertingen, noe de andre gutta nok synes er litt rart. «Hei, Tobias!» Roper den ene, «skal du ikke si noe om den nye frisyren hennes da?» Og peker på Malins hår, det var blitt ganske bustete etter snart to døgn uten dusj og med høyt aktivitetsnivå. Tobias gjorde bare et skuldertrekk, «hun er vel ikke den eneste akkurat da.» De andre guttene virket litt skuffet over denne passiviteten hos han som vanligvis var gjengleder. «Jeg syns Malin er fin med bustehåret sitt jeg!» Sa Sara, som hadde tatt dem igjen, og røsket litt i de rufsete krøllene. «Takk Sara,» sa Malin, «og den bakoversveisen din gjør seg virkelig!»

De var på tur opp til et fjellvann, det var et godt stykke å gå, men de tøffeste av gutta skulle selvsagt bade. De ble litt sjokkert da de hørte at de faktisk fikk lov til å bade, de hadde vel ikke regnet med det da de sa det. Endelig kom de fram, Sara, som alltid SKULLE bade, spurte om ikke Malin ville være med og hoppe først uti. Malin ristet på hodet, «kanskje litt senere Sara.» Hun gikk og satte seg litt for seg selv mens Sara vrengte av seg klærne og ble først uti. Malin tok etter badehåndkledet i sekken, og først ble hun litt overrasket over å kjenne at det var fuktig. Hun så litt nærmere på det, og lukten fra det fikk henne til å huske at det var jo dette hun hadde brukt til å tørke av Tobias med, etter tisseuhellet hans sist natt. Hun kjente med én gang den samme rare følelsen som i natt, hun ble tent av tanken på det fuktige håndkledet, og ikke minst hva som hadde gjort det fuktig. Den flaue gutten i blå pysjamas sto foran henne, og han hadde tissa seg ut, slik at hele pysjbuksa var mørk og tung av uhellet hans.

Malin finner seg en bortgjemt plass med et tre og noen busker rundt. Der setter hun seg, ute av syne for de andre som ropte og skrek nede ved vannet. Hun tok opp håndkledet, midt på kunne hun se at det var mørkere, og det kjentes ganske vått ut der, vått av tiss, guttetiss. Hun bare måte smyge en hånd ned i trusa, hun løsnet på linningen i turbuksa og smatt den nedi. Hun tenkte på hva som hadde skjedd, gutten som hadde ertet henne, og som fikk sin straff ved at han ikke klarte å holde senga tørr, han tissa seg ut. Hun kjente at hun ble litt fuktig der nede bare av tanken. Skulle hun? Hun så seg rundt, alle var langt unna og så ikke ut til å ha lagt merke til at hun ikke var blant dem. Hun tok tak i den mest tissevåte delen av håndkledet og stappet det hardt ned i buksa, innen for trusa og så lang ned under tissesprekken som hun fikk til. Nå satt hun delvis på det, og hun gned det fuktige stoffet mot seg. Det kom nok til å lukte av henne, ja, kanskje det, men hvis ikke de hadde kjent tisselukten av Tobias, så skjer det ikke med meg heller, tenkte hun. Hun gned ballen med stoff hard mot musa si og kjente på hva dette gjorde med henne. Så kjente hun noe annet, hun måtte tisse også, hun kjente det presse deilig i blæra. Skulle hun tørre? Hun tenkte på følelsen det hadde gitt henne, den da hun tisset på seg foran Kristine, bare lot det komme i buksa. Da hun lå i sykesenga, det var lenge siden nå, men i går, i natt egentlig, hadde hun sett det med sine egne øyne. Også gutter, og på hennes egen alder klarer ikke alltid holde seg, hun så ham foran seg i våt pysj. Hun kjente hvordan han vokste i hennes hånd, nettopp hennes. Og så klarte ikke Malin heller holde seg, hun kjente det begynte å renne der nede, og det ble tatt opp av håndkledet. Mitt og Tobias’ tiss sammen, tenkte Malin, og hun knep av for strålen og lot kroppen trekke seg sammen i det deiligste hun noen gang hadde kjent.

«Malin?» Stemmen kom bakfra, det var Sara. «Hva gjør du?» Sara så på henne. Heldigvis hadde Malin fått lagt håndkledet ned igjen og ut av buksa, men hun ble likevel overrasket av å se venninnen bak seg. «Å, jeg bare ville være litt for meg selv et øyeblikk,» sa Malin, som sant var. «Ja, skjønner,» sa Sara, og pekte på alle de andre som hoiet og bråket et stykke unna. Sara satte seg ned, og fikk et litt anstrengt uttrykk i ansiktet, hun rynket litt på nesen. «Hva er det som lukter?» Malin kjente at hun ble litt redd for hemmeligheten sin, men Sara var ikke den raskeste til å dra konklusjoner, heller ikke til å bebreide noen for noe som helst. «Å, jeg bare måtte tisse litt, tenkte det gikk greit her ved trestammen.» Hun pekte en halvmeter lenger bort ved treet der gresset var høyt og busken skulte innsikt fra nede ved vannet. «Vet du hva, det har du jammen rett i!» Sa Sara, og dermed dro hun ned bukse og bikinitruse og satte seg ned. Malin kjente at hun var litt fuktig der nede nå, hun så venninnens nakne og glattbarberte kjønn ved siden av seg, hun tisset kraftig ned i gresset. «Har du noe å tørke med, jeg bør visst ikke bli mer våt her, bikinitrusa er ikke helt tørr etter badinga, og flekken i buksa blir vel ikke så lett å forklare!» Sa hun, og kniste. Malin hadde ikke noe annet enn håndkledet hun akkurat hadde hatt i trusa. «Her!» Sa hun, «ta dette, jeg har alt tørket av meg tisset med dette.» «Hm, ja, lukter sånn ja!» Lo Sara, og tok imot det og tørket seg. Heldigvis la hun ikke merke til at håndkledet også hadde litt andre flekker enn bare tiss i seg, i alle fall sa hun ikke noe.

«Sånn!» Sa hun, «godt å få tissa. Så, skal ikke du bade?» «Med det eneste håndkledet mitt fult av tiss?» Svarte Malin, og tok imot det igjen. «Hehe, ja det er sant!» Lo Sara, og så på henne. «Forresten, dritt med den utedoen, jeg holdt på å tisse på meg i natt for jeg ville ikke gå ut, i alle fall ikke alene. Jeg ventet til alle var våken, var så vidt jeg rakk meg opp dit!» «Ja Tobias rakk det i alle fall ikke.» Sa Malin, og først etter at hun hadde sagt det skjønte hun at hun ikke burde snakke om det. «Men du må ikke si det til noen!» Skyndte hun seg å si. «Hva?!» Spurte Sara, «han gjorde vel ikke?!» Malin var flau for at det glapp ut av henne, men det var jo litt moro å fortelle det da, bare til bestevenninnen. Hun nikket, «han tissa i senga! Men jeg lovt’n å ikke si no’, jeg var den eneste som merka det.» «Oi!» Sa Sara, «der hadde han flaks! Men hvorfor dekker du han? Han har jo ikke vært den snilleste gutten i klassen akkurat, i alle fall ikke mot deg?» «Vel,» sa Malin, hun måtte tenke over hva hun skulle si. «Han er ikke så helt ille faktisk, på tomannshånd, og la du ikke merke til at han ikke ertet meg i dag, og at han til og med holdt de andre gutta fra å erte meg?» Sara så ut som om noe gikk opp for henne. «Aha, så, du?» «Ja, nettopp!» Sa Malin, «nå kan han ikke si no’ stygt om meg mer, ellers vil hele klassen finne ut at han tissa i senga!» De to venninnene lo godt av dette en lang stund, og de fant fram matpakka si og spiste sammen.

«Du!» Sa Sara plutselig, Malin så på henne, hun hadde store øyne og hadde tydelig fått en god idé, men snakket med munnen full av mat. «Vi må dra opp på hytta mi en gang! Kanskje neste helg eller noe, da kan vi være på hyttetur uten å tenke på alle de andre i klassen, bare for oss selv!» Malin nikker ivrig, og er enig, hun vil gjerne være med på Saras hytte. «Men vi har også bare utedo da,» sa Sara, litt bedrøvet, «men vi har hems og en deilig sofa også!» «Det blir sikkert moro!» Sa Malin, og de to venninnene klemte hverandre, og snakket ivrig videre om idéen de hadde fått. Senere skulle alle samles ved vannkanten, det var lett og se hvem som hadde badet, for de var våte i håret enda. Nå begynte læreren å snakke om alle mulig kjedelige greier, de måtte være stille og høre hvilke fugler som var i nærheten, så lærte han dem om knuter og sånne ting. Malin kjedet seg så hun nesten sovnet. «Psst! Malin!» Det var Tobias, han satte seg nærmere, og da de endelig fikk lov til å gå ble det til at de to gikk sammen. «Du Malin, jeg har tenkt litt, altså, sånn at det ikke skal skje igjen mener jeg.» «Hva da?» Spurte Malin. «Du vet,» sa Tobias, og senket stemmen til en nesten uhørlig hvisking, «jeg hadde et uhell i natt, ikke sant.» «Å, det ja.» Svarte Malin, og var ikke like redd som Tobias for at samtalen ville bli overhørt. «Ja, altså,» fortsatte Tobias, «jeg tenkte siden vi sover sammen, om det er en idé om vi vekker hverandre på natta, så kan vi gå ut på do, før jeg tisser i senga igjen. Den som våkner først vekker den andre.» «Ok,» sa Malin, egentlig var hun glad til, det hendte jo at hun våknet og måtte tisse, og hun hadde vel ikke så lyst til å gå opp til doen alene midt på natta. Nå fikk de sjansen til å komme seg på do begge to, så ville i alle fall ikke de to tisse på seg i natt. «Deal,» sa Malin, og slo knyttneven mot Tobias’. Tobias så på henne. «Egentlig,» begynte han, men måtte trekke pusten før han fortsatte, «egentlig er du ganske grei Malin.» «Å, så du har funnet ut det nå, som du har sluttet å erte meg for alt mulig.» Hun så at Tobias ble litt flau. «Jeg har alltid visst det,» sa han, «har bare ikke turt å si det før.» Og nå ble han rød i kinnene også. «Takk,» sa Malin, «jeg setter pris på det.»

Så gikk Tobias bort til guttene igjen, og hele klassen trasket ned gjennom skogen. Alle var sultne etter en lang dag og lurte på hva det var til middag. Det viste seg å være pølser, men de måtte grille dem selv, på bål. Dette var ganske moro egentlig, og tiden gikk alt for fort helt til alle måtte legge seg igjen. Malin sovnet som en stein med det samme hun la hodet på puten. Og godt sov hun, for hun merket nesten ikke at Tobias rev og slet i henne for å få henne våken. «Malin!» Hvisket han, «Malin du må våkne!» Med det samme hun slo opp øynene så hun Tobias holde seg i skrittet og løpe ut, det var sant, de hadde jo avtalt å gå på do sammen. Malin kom til seg selv og smøg seg ut av senga. Utpå gangen hadde Tobias alt fått støvlene på, og han sto og trippet og holdt seg mellom bena mens han famlet frem en av lyktene i skapet. «Skynd deg litt da!» Sa han til Malin som strevde med støvlene, «jeg tisser snart på meg!» Malin kjente at hun ikke skulle ha noe imot å tømme blæra hun heller, men Tobias så ut som om han hadde vært nær å tisse i senga igjen. Hun kjente hvordan tanken, og synet av han stå slik og knyte seg, tente henne. Hun fulgte etter oppover stien, Tobias småløp og strevde for å holde balansen på steinene som var glatte av morgendugg. Doen var et lite skur med to dører, Tobias smatt kjapt inn bak den ene og Malin hørte kroken smelle igjen på innsiden. Jaja, tenkte hun. Tobias hadde tatt med seg lyset inn, så nå så hun nesten ikke hvor hun gikk lenger, men i de smale lysstrimene som kom mellom plankene klarte hun å finne veien bort til den andre døra.

Hun kom seg inn i den trange båsen men fikk ikke fomlet kroken på plass, samme med det, de var jo alene. Hun hørte tissestrålen til Tobias sterkt. I bekmørket fikk hun tatt av lokket og satt seg med buksa på knærne. Åh, så godt å få tisse. Tobias måtte ha vært trengt, tenkte hun, for strålen bare varte og varte, hun ble nesten ferdig før han. Etter litt famling fant hun papiret, det var nemlig helt tett vegg mellom båsene, og ingenting av lys slapp inn. Pokker også at hun ikke hadde tenkt på å ta med seg egen lykt. Ikke noe å gjøre ved det, hun fikk da tørket seg i alle fall. Men nå skulle hun jo egentlig ha sjekket bindet. Hun hadde rasket med seg sekken i all hast, men hvordan skulle hun finne noe nytt bind i dette bekmørket? Hun hørte at Tobias gikk ut av båsen sin og sto på trappen utenfor. Nå kunne hun se lyset hans gjennom de smale sprekkene i døren. «Tobias! Ta å lys litt inn hit er du snill!» Tobias snudde seg og pekte lykta mot døra der hvor Malin satt. Malin fikk grepet sekken, men lysstrimene var smale, og nesten mer blendet henne, enn de var til nytte, hun så ingenting. Hun sukket høyt. «Eh, Tobias?» Ropte hun gjennom døren. «Du må komme inn å lyse litt for meg, jeg ser ingen ting!» «Ok,» sa Tobias og kom nærmere og tok tak i døra. «Eh, skal jeg komme inn?» Sa han litt usikkert, enda hun hadde jo bedt ham om det. Malin samlet lårene og dro nattskjorta ned over seg så langt hun fikk den. Tobias åpnet døren forsiktig med lykten i hånda. «Lys på sekken min.» Ba Malin, og Tobias lyste. «Jeg må finne et nytt bind skjønner du. Tobias visste ikke om han skulle være glad eller flau, her satt Malin foran henne, han kunne se de pene bena hennes helt til der nattskjorta skjulte henne, han så trusestrikken rett over bukselinningen som var dratt ned til støvelskaftet. Malin famlet, det var vanskelig å nå tak i sekken ordentlig der hun satt, samtidig som hun passet på at skjorta skulte henne.

«Skal jeg lete for deg?» Spurte Tobias, enda han visste nesten ikke om han turte. «Uff, ja, du får visste det.» Sa Malin, og ga opp sitt tafatte forsøk på å nå bunnen i sekken. Tobias famlet nedi med lyset til han fant det han lette etter. Stille sto han der og så på at Malin skiftet bind i trusa si, nå skulle han følge med, en gang måtte hun jo reise seg og dra på seg trusa, og da ville han kanskje få et lite glimt. Men det eneste han så var en liten del av rumpa idet Malin med vante bevegelser reiste seg opp og lot skjortekanten falle som et skjørt før hun fikk dratt truse og bukse opp. Hun så på Tobias, som hun ventet så han litt skuffet ut. «Åh,» sa hun, «var jeg for rask for deg? Du ville vel se du, lille rampegutt.» Tobias ble igjen rød i kinnene. «Ah, søt du er Tobias,» sa Malin, og kløp ham litt i kinnet. «Du ville se tissen min du!» Tobias nikket litt svakt, som om han egentlig ikke ville innrømme det. Malin kniste litt. «Men du? Jeg fikk jo kjenne litt på deg, ikke sant?» Tobias lyttet spent mens han på nytt nikket. «Kanskje du vil kjenne litt på meg også?» Sa Malin, og kjente at hun gjerne ville la guttefingrene gli over trusa si. «Men da må du slå av lyset først!» Tobias slukket lykten med én gang. Malin lot buksa gli litt ned igjen og tok tak i hånda til Tobias, den var litt svett kjente hun. Hun tenkte på hvordan hun hørte tissestrålen hans bare for noen minutter siden, og hvordan han sto der foran henne med våt pysjbukse. Hun førte hånden hans innenfor buksa og la fingrene hans på trusestoffet sitt. Hun kjente hvordan han forsiktig kjente på henne der nede, bare med truse og bind imellom. Hun husket hvordan hun hadde skiftet et tissevått laken, bevegelsene nedentil var deilig for dem begge to. Hun husket hvordan hun hadde tatt det tissevåte håndkledet ned i trusa, og hvordan tissen hans hadde vokst i hånden hennes. Så kjente hun at hun klarte ikke mer, og kroppen strammet seg til og hun kjente bindet bli aldri så lite våt under sprekken hennes. Da hun åpnet øynene så hun rett inn i Tobias to store øyne. «Eh, kom du?» Spurte han, med åpen munn. Og så tok hun et skritt fram mot han, «takk!» Sa hun, og så kysset hun ham.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 17 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4270  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024