Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 20: Malins høstleir del 1

Malin var straks ferdig med å pakke, klassen skulle på tur, ei hel helg på ei fjellhytte. Malin var fryktelig spent, alle jentene gledet seg, også Sara, Malins bestevenninne. De ble kjørt opp en skogsvei i to minibusser, hele klassen. Gåturen var ikke lang opp til hytta, men Malin visste at det ville bli turer i fjellet, så de ville nok gå en del i løpet av helga. Nå, fredagskvelden nøyde de seg med å gå til hytta og tenne på peisen, det var trangt i stua med alle sammen samlet, men det var koselig der og alle hadde det bra. Nora satt allerede i fanget til Hans, de var kjærester, det visste alle. Malin var litt misunnelig på henne, der de satt og så hverandre i øynene. Men nå skulle alle få tildelt sengeplass, og pakke ut før de fikk kveldsmat.

På hytta var det to store soverom, pluss ett lite, men der skulle lærerne ligge. Ellen Mari, den blonde lærerinnen deres talte opp sengene fra døråpningen. Malin så at hun fikk et litt bekymret uttrykk i ansiktet, og så bort på den andre læreren som alt var på vei inn på det lille rommet med ryggsekken sin. Malin kikket inn på rommet, og kom til at det var tolv senger i hvert rom. Da skjønte hun med én gang hva lærerne nå diskuterte, det var nemlig 13 jenter i klassen. Det var 6 køyesenger på hvert rom, og så trangt, at det var ikke snakk om å få presset inn en ekstra heller. Ellen Mari kom ut i gangen igjen, der mumlingen så smått hadde begynt mellom elevene etter hvert som de skjønte hva problemet var. «Beklagelig vis så er det for lite senger på jenterommet,» annonserte Ellen Mari, «så vi har bestemt at Malin får sove sammen med guttene.» Malin måpte, og alle så på henne. «Hva?! JEG?!» Malin kunne ikke skjønne hvorfor akkurat hun var plukket ut til dette. «Kan jeg ikke i det minste få med meg Sara inn også, så blir vi to om det?» Ellen Mari sukket og ristet på hodet, «Det er ikke plass dessverre, og det er ikke lov til å sove i stua for rømningsveiene er for små. Jeg beklager.» Sa hun, og klappet Malin på skulderen. Malin kjenner at hun ikke syntes dette var så moro, og hun gruer seg litt idet hun tar sekken og drar den med seg inn på gutterommet, som eneste jente. Guttene har vært før henne, så den eneste plassen som er ledig er under senga til Tobias. Guttene erter henne fra første stund, «Oi, oi, her er Malin, som skal ligge med gutta i natt, hæ?!» Flere av guttene dulter henne i skulderen og blunker til henne. «Topp å ha jente i senga, også på klassetur til og med!» Skriker Tobias fra køya over henne mens han pakker ut dynetrekket.

Malin sukker inni seg mens hun legger ut sin sovepose, dette ble vel akkurat som hun tenkte, hun kom til å være midtpunktet for alle guttenes erting under hele turen. Hun ville egentlig ikke hatt så veldig imot det, litt erting kunne hun tåle, kanskje kunne det bli litt spennende også sammen med guttene, hun hadde ønsket seg kjæreste lenge. Men hun visste at mensen var på vei, hun hadde allerede begynt med innlegg i trusa for sikkerhets skyld, og nå som hun var omgitt av gutter på alle kanter… Men den tid, den sorg, og nå var det heldigvis kveldsmat og alle gikk ut i sua og fikk hver sin bolle med glohet tomatsuppe. Jaja, tenkte Malin, bare ikke tomatsuppa havner i trusa mi i løpet av natta så skal vel dette gå bra. Når de litt etter blir kommandert i seng er de fleste såpass trøtte at de villig går mot soverommene, Malin også. Sara klemmer henne, «god natta, og lykke til der inne.» Sier hun, og har et medfølende blikk mot henne idet de går mot hvert sitt rom. Hvorfor kunne ikke Nora vært den som fikk sove på gutterommet, hun hadde vel gjerne sovet sammen med Hans, tenkte Malin.

Da hun kom inn på gutterommet gikk det ikke lenge før ertingen var i full gang igjen, «du liker deg vel med så mange gutter rundt deg, eller hva?!» Skrek en gutt mot henne. Noen viste seg i bare bokseren og slo seg på brystet og skulle tøffe seg, andre sto og så på og lo. «Skal ikke du snart kle av deg da?» Maset de, og de tok ikke øynene vekk fra henne et sekund. Malin er vanligvis ikke sjenert, men kjenner at dette ikke er så moro. Hun legger seg med skjorta fortsatt på, og først godt under dyna sparker hun av seg buksa etter at Ellen Mari har slukket lyset og sagt god natt.

Allerede første natta melder mensen seg, Malin våkner av den ugne følelsen der nede, og kjenner at et tynt truseinnlegg fort kan bli for lite. Hvordan skal hun få byttet uten at noen merker det? Malin kjenner at hun svetter bare ved tanken, men hvis hun ikke får skiftet vil det nok bli søl i senga, og det ville i alle fall bli veldig ekkelt. Og gå til utedoen for å skifte var i alle fall uaktuelt, den lå et stykke bortenfor hytta, og det var mørkt og kaldt å gå dit ut. Nei, hun fikk bare prøve å smyge seg til et bind fra sekken sin og skifte her hun lå. Det føles som om alle guttene stirrer på henne i det mørke rommet, rett over henne ligger Tobias, og han er den verste til å erte. Hun prøver å åpne sekken så stille som overhodet mulig, og med vante bevegelser bytter hun under dyna og får lurt ut det blodige truseinnlegget. Om det ble litt søl i sekken fikk våge seg, tenkte hun, heldigvis hadde hun puttet alle klærne i poser. Akkurat idet hun fikk lurt det blodrøde truseinnlegget ut fra under dyna ble lyset tent. «Se! Malin har mensen!» Det var Tobias som ropte fra sengen over henne, alle stirret og lo av henne, Malin ble skikkelig flau og rødmet. «Æsj, det lukter jenteblod her!» Sier en av guttene og klyper seg for nesten, flere av guttene gjør det samme og ser på henne med ekle blikk. Alle ser stygt på henne mens hun foran alle må pakke inn det brukte innlegget og få det ned i sekken. Egentlig hadde hun mest lyst til å slenge det i fjeset på Tobias, var det ikke for ham så hadde nok ikke de andre guttene merket noen ting! Malin var sur, mest på alle guttene som absolutt måtte skrike sånn, og kanskje mest av alt på lærerne som hadde latt henne ligge der alene sammen med gutta.

Dagen etter er de på fottur oppe i fjellet, guttene finner alle mulige måter å erte Malin på mens frøken ikke hører. Tobias leder an og sier han begynner å angre på at han fikk sengen over henne. «Å ja,» sa Malin med et anklagende blikk mot ham, litt måtte hun jo ta igjen. «Du syntes visst det var drømmeplassen da jeg først kom på rommet deres!» Flere dultet til Tobias og mente at Malin faktisk hadde rett der, «Æsj, ja, men det var før jeg visste at du hadde mensen, din ekle unge.» Glefset han tilbake mot Malin. Hun blir gående litt for seg selv, og føler seg nedfor etter alle kommentarene, var hun virkelig så ekkel som de sa? Ja, kanskje, det luktet jo litt ekkelt da, når hun hadde mensen. Hun sniffet litt på seg selv der hun gikk, ja, og nå kom hun nok til å lukte svette også etter denne turen, og dusj fantes jo ikke her oppe. Malin vurderte å si fra til frøken, kanskje hun fikk bytte neste natt med ei anna jente? Men nei, kommentarene ville vel ikke akkurat bli bedre hvis hun feiget ut, hun måtte vel bare stritte imot.

Til kvelden, når de skal legge seg, er alt som det pleier. «Har du husket å skifte bind nå da?!» Roper en av guttene, alle ler og noen begynner å holde seg for nesen igjen. Heldigvis hadde Malin husket det, hun skiftet oppe på utedoen etter kveldsmaten. Malin sovner trygt, men våkner igjen midt på natten av at Tobias er urolig i sengen over henne. Hun kikker seg rundt i bekmørket og kan så vidt skimte omrissene av guttene i sengene rundt, det virker som om alle sover, bortsett fra hun, og Tobias. Hun lurer på hvorfor han ligger våken, kanskje vil han følge med i tilfelle hun må skifte bind igjen? Han ville nok like å igjen bli den første til å brøle ut i latter. Men litt etter merker Malin noe rart, det virker som det drypper ned på dyna hennes. Hun sperrer øynene opp, og de begynner etter hvert å bli mer vant til mørket rundt henne. Nå ser hun at flere dråper har truffet dyna og laget mørke flekker i den. Lekker taket? Tenkte Malin, ja, for det regnet ute. Men over henne lå jo Tobias, det kunne vel ikke? Hun så opp. Skumgummimadrassen over henne er tydelig våt, og ikke lenge etter kommer enda en dråpe og lander på dyna hennes. «Tobias?» Hvisket hun. Det var ikke så alt for lenge siden dette hadde skjedd med henne selv, hun visste hva det var. Hun fortsatte å hviske, hun fikk ikke noe svar, men snart kunne hun høre Tobias hulke svakt.

Malin sto opp, nå skulle hun erte ham, ta igjen skikkelig! Hun skulle skru på lyset og brøle til alle guttene at Tobias hadde tissa i senga! Hun reiste seg fra senga, var på vei mot lysbryteren da hun igjen hørte hulkingen. «Malin?» hvisket Tobias, hun snudde seg og så konturene av det skrekkslagne ansiktet. «Vær så snill!» formet Tobias med leppene med en så svak hvisking som han klarte. Malin senket skuldrene, hun klarte ikke å være så slem. Hun gikk bort til ham, og hvisket tilbake så lavt hun kunne; «Ok, hvis du slutter å erte meg for mensen, skal jeg aldri si noe til de andre.» Tobias så vantro ned på henne. «Sikkert?» Han stirret bedene på henne. Malin bet seg i leppa, og nikket. Hun kunne ikke tro at hun lot en slik sjanse gå fra seg. Gutten hun så opp på var nå en helt annen. Ikke den skremmende og ekle gutten hun kjente, men en hjelpeløs og søt liten gutt. Tobias kunne fortsatt ikke helt tro henne, hans gode navn og rykte lå i hennes hender. «Jeg skal til og med hjelpe deg med sengeskiftet.» Tobias tørket en tåre fra øyekroken, «jeg skal aldri glemme deg for dette, Malin.» Malin kjente at hun ikke klarte å holde tilbake et lite smil.

Tobias klatret ned og sammen listet de seg ut av rommet. Inne i stua tente de en parafinlampe, det var først nå at Malin så hvor våt pysjen til Tobias var, han måtte ha tisset seg fullstendig ut! «Jeg må skifte,» sa Tobias. Malin nikket, «ja, jeg må også.» Sa hun. Tobias kikket ned på trusa til Malin, den stakk så vidt under kanten på skjorta hennes. «Eh, unnskyld for alt det jeg sa om deg,» sa Tobias forsiktig. Malin bare så på ham, og blunket. «Det er bare, eh,» Tobias strevde litt med å finne ordene, «du vet, alle gutta og sånn.» «Jeg skjønner.» Sa Malin, og så ned. Tobias trodde ikke Malin skjønte. «Du er mye tøffere enn meg!» nesten ropte Tobias, «jeg hadde aldri turt å sove inne med alle jentene!» Malin så på ham igjen. «I alle fall ikke når jeg klarer å pisse i senga i tillegg.» Sa Tobias og så ned i gulvet i ferd med å bli rød i kinnene. «Det er vel ikke stort verre enn å ha mensen egentlig,» avsluttet han. Malin så ned igjen, og fisket samtidig fram et bind og tok det med seg. Tobias så på det; «slike skulle jeg også hatt! Kanskje de hadde tatt av litt for skaden.» Malin lo litt, og så på den alt for våte buksa hans. Hun visste ikke hva det var, men noe ved den tissevåte pysjbuksa tente henne. «Nå skifter vi, ok?» Sa Malin. «Her?!» Spurte Tobias. «Sammen?» Malin nikket, mere selvsikker nå. «Bedre her, enn der inne,» sa hun, og pekte mot døra til soverommene. Så snudde hun seg vekk fra Tobias og gjorde seg klar til å dra ned trusa, Tobias ble stående, målbundet. «Eh, Tobias? Skulle ikke du også skifte?» Tobias skyndte seg og snu seg mens han famlet fram truse og ren pysjbukse fra sekken. Malin lo litt for seg selv mens hun skiftet bind i trusa.

Hun var mye raskere enn ham, og nå tok nysgjerrigheten og kåtskapen overhånd. Hun snudde deg og tok med seg et håndkle mot gutten som sto der naken foran henne. «Skal du ikke tørke deg litt da, Tobias?» Idet hun sa det tok hun håndkledet og tørket ham akkurat DER. Det var ganske mørkt i denne delen av rommet, hun kunne bare se omrisset av den egentlig, men nå hadde hun sett én. Første gangen egentlig, bortsett fra pappas da så klart, for veldig lenge siden, og små gutters i garderoben på svømmehallen. Men dette var noe annet, nå tørket hun faktisk én med sine egne hender. Så kom noe hun ikke hadde ventet, hun kjente at den vokste i hånden hennes. «Åh, så du liker dette?!» Sa Malin, med frekk jentestemme. «Kutt ut.» Sa Tobias, og tok håndkledet selv. «Du snudde deg før du var ferdig!» Sa Tobias. «Gjorde jeg vel ikke!» Sa Malin, «jeg har skiftet, bindet mitt er rent, vil du se?» Malin var så tent av å endelig ha en gutt foran seg på denne måten. Hun lot all forsiktighet fare, om han svarte ja nå så ville hun faktisk dra ned trusa og la ham se. Men han sa ikke ja, han var ikke så tøff nå som han var alene.

Rommet luktet av tiss, og de våte klærne til Tobias lå i en haug på gulvet. «Du bør vel putte dem i en pose?» Spurte Malin. «Har ingen,» sa Tobias som hadde fått på seg ren truse igjen. «Ta det med ro, jeg har.» Sa Malin. Tobias pakket bort klærne, tydelig skamfull over sitt uhell. Malin listet seg inn og skiftet laken på senga hans og la håndkle under, slik at han ikke skulle bli våt av madrassen. «Jeg kunne aldri klart det der!» Sa Tobias, «bare ei skikkelig jente kan klare det der så kjapt og lydløst!» «Skal det være et kompliment?» Spurte Malin, Tobias rødmet nesten igjen. Malin gikk ut til ham igjen med det våte lakenet, «Her, lille tissegutt!» Sa hun, og slengte lakenet i posen han holdt opp. Nå var det ikke tvil om at Tobias rødmet. «Du sier vel ikke noe?» Tobias var livredd for sitt rykte som den tøffeste blant gutta. «Nja, vi får se…» Sa Malin, og dro litt på det. Tobias begynte å svette. «Jeg kommer vel til å sin noe,» sa Malin, «hvis ikke...» «Hvis ikke hva?» Sa Tobias raskt, han gjorde hva som helst for det. «Hvis ikke jeg får et kyss fra deg!» Sa Malin, fortsatt med øynene på det våte lakenet. «Jeg har hørt dine er de beste i klassen.» Tobias rødmet enda en gang. «Hvor mange jenter har du kysset Tobias?» Tobias ble enda rødere, og nølte, men Malin ville ha svar, såpass skyldte han vel henne for å holde tyst om alt dette. «Og ikke ljug!» Sa Malin. Tobias så på henne, og sukket. «Ingen,» mumlet han, så lavt at hun ikke hørte ham skikkelig. «Hva sa du?» «Ingen!» «Er det sant?» Spurte Malin, hun hadde oppriktig trodd at han var god til å kysse. Tobias tenkte seg om, «vel ikke helt,» sa han. Og ble enda rødere i fjeset. Malin så spørrende og forventningsfullt på ham. «Søstera mi kyssa meg, slik at jeg skulle lære, det ville bli viktig sa hun.» Og dermed kunne ikke Tobias bli mer rød. «Vet du?» Sa Malin. «Det er det søteste jeg har hørt på lenge.» Hun tok rundt Tobias og kysset ham hardt på munnen. Malin hadde aldri kysset noen før, men det var deilig å gjøre det. Tobias så ut som han var falt ned fra månen. Malin snudde seg og gikk mot soverommet igjen, «men ikke et ord til noen, ikke sant?» Sa Malin. «Vær trygg!» Sa Tobias.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 16 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4269  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024