Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 19: Badetkaret

Kristine kom hjem fra skolen første dagen etter høstferien. Heldigvis hadde mensen stoppet akkurat i tide, så hun slapp å tenke på det når hun var på skolen. Det ville vært flaut ettersom de hadde svømming og alt. Ingen av de andre jentene hadde fått mensen enda, i alle fall som Kristine visste om, og det så man vel egentlig ganske fort siden de skiftet sammen i gym og svømming. Pappa hadde laget middag, og det luktet deilig. Kristine hadde fått den store matlysten tilbake nå som blodet der nede var borte. I dag hadde pappa laget spagetti med kjøttdeig og skikkelig god saus, også hadde de revet ost oppå, og det var alltid så godt. Kristine takket pent for maten, og satte inn i oppvaskmaskinen etter seg, noe hun alltid var flink til, bortsett fra når hun hadde mensen da. «Nå har vi fått inn badekaret!» sa pappa, og var glad i stemmen. «Så nå er det bare å bade ivei!» Pappa hadde ønsket seg badekar lenge, han hadde alltid snakket om det, men det har aldri blitt noe av, før nå. Kristine ville også prøve dette, badekar hadde hun bare prøvd noen få ganger. «Kan jeg bade nå?» spurte Kristine ivrig. «Nå?» spurte pappa, «har ikke du hatt svømming i dag?» Det hadde hun, men hun hadde likevel lyst til å prøve det siden det var helt nytt. «Ok,» sa pappa, «men da er du flink og gjør alle leksene etterpå.» «Ja vel,» sa Kristine, litt mutt da hun kom på at nå hadde de lekser igjen. Hun likte ikke å gjøre lekser, skolen hadde hun ikke så mye imot, men når hun måtte gjøre skolearbeid hjemme var det ikke så morsomt. I ferien hadde hun kunnet nyte dagene uten å tenke på lekser, men nå var det altså slutt. Men nå skulle hun i alle fall får prøve det nye badekaret!

Hun småløp inn på badet og tok av seg klærne mens hun skrudde på krana. Det første vannet var kaldt, så det lot hun renne ut før hun satte i proppen. Det skulle bli deilig å bade her hjemme. Hun skrudde av vannet og tok ene foten oppi. Det var varmt! Mye varmere enn bassenget på skolen. Det var nesten så hun måtte ta foten opp igjen, men det gikk bra så hun skrevet oppi med den andre foten også. Så la hun seg sakte ned og kjente hvordan varmen omsluttet hele kroppen hennes, det var deilig. Hun slappet helt av og kunne nesten sovne her, tenkte hun. Slik lå hun en ganske lang stund med mange tanker i hodet, fikk liksom tid til å tenke på alt mulig når man lå her, helt til hun kjente hun måtte tisse. Hun holdt seg i skrittet, det var nesten uvant å kjenne at hun var naken der nede, når de hadde svømming på skolen hadde de selvsagt alltid badetøy på. Nå kunne hun kjenne på seg selv der nede i vannet uten badedrakten på. Hun kjente at hun trengte å tisse, og hun lurte på om det kunne være så farlig om hun bare tisset, her i det varme vannet. Hun husket jo at hun brukte å tisse når de badet ute, men der forsvant jo tisset med en gang da så klart, det var så mye vann og det var i bevegelse hele tiden. Men venninnen hennes, Mina, hadde tisset på seg i skolebassenget en gang! Kristine husket det godt, det var ikke så veldig lenge siden heller. Hun og Mina hadde lekt sammen i bassenget etter at læreren hadde sagt at de kunne leke fritt. Plutselig så ble Mina helt rar og sluttet å leke. Kristine spurte hva som var galt. «Jeg tisser meg ut!» svarte Mina. «Her i bassenget?» spurte Kristine. Mina nikket og så nesten forferdet ut. «Jeg trodde jeg kunne holde meg til timen var slutt!» Kristine så på henne, hun sto rett opp og ned i vannet, og nå som hun sto så nærme kjente Kristine det varmet tisset som bredte seg ut i vannet.

Kristine kjente at hun selv snart tissa på seg, hun måtte knipe med bena, og hun reiste seg fra badekaret. Hun lurte på om hun skulle tørke seg litt før hun gikk på do, og hun tok et skritt mot håndkledet, det var ikke så lurt. En stråle med varmt tiss traff låret hennes og med tre raske skritt hadde hun nådd doen uten å tørke av seg noe. Hun håpet det ikke hadde kommet tiss på gulvet, umulig å si for det hadde kommet så mye vann der siden hun ikke fikk tørket av seg. Hun tisset med stor kraft ned i doen og tenkte det var bra at hun ikke hadde gjort det i badekaret, det hadde blitt tiss overalt i det lille badekaret. Hun tok papir for å tørke seg og det gikk nesten i oppløsning i hånda hennes siden det var så vått mellom bena av både tiss og vann. Hun tørket litt nedover låret også der den første spruten hadde kommet. Så gikk hun tilbake til badekaret og tenkte hun fikk tørke opp på gulvet siden. Hun begynte å vaske håret og siden lekte hun litt med alt skummet som hadde kommet i vannet av såpe og shampo. Det var godt å ligge sånn, hun hadde sikkert vært i badet i over en time da pappa banket på døren og sa at hun måtte gjøre seg ferdig, det var leksetid. Kristine syntes ikke det var så morsom så hun bestemte seg for å gå for en aldri så liten hvit løgn. «Jeg kommer, men jeg må bæsje først!» ropte hun ut til pappa.

Kristine måtte ikke bæsje, men hun visste at da ville pappa la henne være i fred. Hun brukte som regel ganske lang tid når hun skulle det, og hun likte ikke å bli forstyrret. Før fikk hun nesten ikke til å bæsje i det hele tatt hvis noen var utenfor dodøra, eller hun visste at noen ventet på henne eller sånt. Det var ikke sånn lenger, tenkte Kristine, men nå fikk hun så mye som 20 minutter ekstra i badekaret. Hun gikk opp av badekaret og slapp en skikkelig fis slik at det i alle fall ville lukte bæsj der inne dersom pappa skulle inn hit etterpå. Hun tørket seg kjapt og slengte på seg de samme klærne som tidligere i dag, det var jo bare lekser hun skulle gjøre omtrent, så måtte hun nok gå og legge seg uansett. Pappa så på henne når hun kom ut, enda litt våt i håret som nå var langt og gikk et stykke ned på ryggen. «Var det godt å bade?» Kristine nikket, og klemte pappa som strøk henne over det fuktige håret. Ola syntes det nyvaskede håret luktet riktig godt. «Skal jeg hjelpe deg med leksene?» Kristine nikket.

Dagen etter var det pappa sin tur til å prøve badekaret for første gang, han hadde gått på badet rett etter middagen så Kristine satt og gjorde leksene uten hjelp. Siden de hadde fått gjort så mye i går var det ikke så mange lekser i dag, så hun ble fort ferdig og begynte å se på TV. Hun så på Discovery Channel «Hvordan den lages», Kristine likte sånt. Etterpå var det et program der de fikset biler. Kristine syntes det var interessant og se på og lære hvordan alt var skrudd sammen. Venninnene på skolen måtte vel tro at hun var gal som interesserte seg for sånt. En gang hadde hun fikset sykkelen til Mats, da kjedet hoppet av. Det var klemt fast skjevt mellom giret og tannhjulene også, så Mats klarte ikke å få det til selv. Mens Kristine fiksa det hadde Mina kommet, og hun ble skikkelig overrasket da Kristine klarte å få kjedet på plass igjen og sykkelen virket som før. Mats ble glad, men Mina lurte på hvor i all verden Kristine hadde lært å gjøre sånne ting. Kristine smilte litt for seg selv, og tenkte på hvordan hun hadde sett ut på hendene etterpå, full av sykkelolje og skikkelig svart. Mina syntes det bare var ekkelt, men Kristine bare lo av henne der hun rynket på nesa. Sånn så de ut de som holdt på med bilen på TV også, helt svart på fingrene. Det var faktisk en ung dame med også i programmet, hun hjalp til med bilen, Kristine syntes jenta var riktig pen.

Tankene hennes ble avbrutt da reklamen kom og Kristine kjente at hun måtte tisse. Hun pleide ikke å gå på do så ofte på skolen, så hun gikk vanligvis rett etter middagen. Hun løp ut mot badet da hun kom på at der lå jo pappa, altså måtte hun vente. Hun gikk tilbake for å se på TV, og krøp opp i sofaen med lårene klemt litt sammen. I neste reklamepause kjente hun at nå burde hun absolutt vært på do. Hun løp ut i gangen og banket på og spurte om han var ferdig snart. «Trenger du hjelp med leksene?» Ropte pappa ut til henne. «Nei, men jeg må tisse!» ropte Kristine tilbake og klemte med bena utenfor døra. «Nei, da får du vente,» sa pappa, «jeg ligger nok en stund til.» Kristine ble ikke så glad for å høre det svaret. Hun løp opp i sofaen igjen. Hun kjente at hun var veldig tissetrengt nå, og hun måtte ta hånden ned i skrittet for å holde seg. Hun tenkte seg om hva hun kunne gjøre, hun måtte få tisse snart, ellers ville det gå som den dagen hun var ute sammen med Ida da hun tissa i dressen før hun rakk å sette seg ned. Badet var den eneste doen de hadde, siden det bare var de to så hadde de liksom ikke bruk for noe mer. Så kom hun på det, hun kunne jo ta på seg en bleie! Smilet forsvant like fort da hun husket at bleiene også sto på badet. Programmet begynte på igjen og hun ble konsentrert om det. Men da den siste reklamepausen begynte var hun desperat. Hun løp ut til badet igjen og holdt hånda hardt i skrittet mens hun dundret på døra. «Pappa, nå MÅ jeg tisse!» skrek hun, mens hun kjente at det begynte å gjøre vondt der nede fordi hun hadde holdt seg så lenge. «Jeg er ikke ferdig enda, jenta mi. Men du kan jo komme inn å tisse, det gjør ikke noe.» sa pappa. Men Kristine ville ikke det, å tisse der inne mens pappa var der, det var for flaut nå som hun var blitt så stor og alt.

Hun fikk bare gå tilbake til sofaen sin igjen da. «Prøv å skynde deg litt da pappa!» ropte hun før hun gikk inn i stua igjen. Hun satte seg tilbake i sofaen nok en gang og prøvde å se på TV igjen, men nå var hun alt for trengt og hun kjente plutselig at hun ikke klarte å holde seg lenger. «Å nei!» skrek hun lavt for seg selv. Hun holdt seg av alle krefter, og klarte å stoppe etter at det rant en liten stund i trusa. Hun kikket ned på buksa, det var kommet en våt flekk der helt innerst i skrittet, og hun knep sammen igjen med hånda hardt inntil for ikke å tisse mer. Hun kjente det kom en tåre i øyekroken, dels for anstrengelsen, dels for at hun var lei seg. Hun kom til å tisse på seg! Men så kom hun på det, hun kunne jo stikke over til Malin og låne doen der! Hun løp ut i gangen igjen og ropte «straks tilbake!» idet hun passerte badedøren hvor pappa fortsatt lå i badekaret. Hun prøvde å få på seg skoene, men kjente at hun hadde ikke tid til det, det kunne når som helst komme i buksa, og da ville hun ikke ha sjanse til å holde igjen mere, det visste hun. Hun løp barbeint over plena opp på trappa til Malins hus og rev i håndtaket. Stengt. «Nei!» tenkte hun, mens hun hamret pekefingeren mot dørklokka og håpet virkelig at Malin var hjemme. Hun holdt seg av alle krefter, men ville ikke døra gå opp snart så ville ikke dette gå bra. Så ble døra åpnet og Malin lurte på hva som hastet sånn. «Jeg tisser på meg!» skrek Kristine, og det gjorde hun. Hun kjente hvordan buksa ble mer og mer våt mens hun løp inn på do. Malin tuslet etter og lurte på hva som var skjedd ettersom Kristine plutselig kom hit for å tisse, og så til de grader i siste liten. Kristine hadde ikke lukket badedøra en gang hun bare satt på doen og tisset fortsatt med buksa på. Det sildret ned i doskåla fra den dyvåte buksa. Malin så det komiske i situasjonene og begynte å le der hun sto å så på.

Kristine kikket opp. «Ler du?» hun var slett ikke blid. «Her sitter jeg og har tissa på meg og så ler du?!» Kristine var sint i stemmen. Dette var det verste hun hadde opplevd! Hun hadde ikke klart å holde seg, buksa var dyvåt og hun tisset fortsatt i den. Og dette skjedde til og med hjemme hos en av vennene hennes, og her sto hun og lo av henne. «Unnskyld!» sa Malin, og hun mente det oppriktig. «Jeg var ikke klar over at dette var så sårt for deg. Du har jo bare hatt et uhell, ikke sant?» Kristine gjemte ansiktet i hendene og gråt. Hun hadde mest lyst til å synke i jorda. Hun skulle heller ha tissa på seg hjemme, kanskje på kjøkkengulvet eller noe slik at det ble lett og vaske, der ville i alle fall ingen le av henne. Malin måtte vel synes hun var ordentlig dum nå, kunne ikke klare å holde seg, var vel derfor hun gikk med bleie også sikkert. Malin var lei seg, hun så venninna si sitte der og gråte, hun angret på at hun hadde ledd, det bare så så komisk ut det hele. «Du,» sa hun, og bøyde seg ned for å trøste henne og klappe henne på skulderen. Kristine slo hånda hennes vekk. «GÅ UT!» Skrek Kristine. Malin gikk. Nå ble Malin skikkelig lei seg, hun hadde ikke ment å le av Kristine, det var jo bare et uhell, kunne skjedd hvem som helst! Kunne vært henne! Malin kom plutselig på dagene på sykehuset, der hun hadde tisset i senga som en liten treåring, og det var jo ikke lenge siden det. Hun tenkte på at hun lå der i senga og kjente varmen bre seg der nede. Hun hørte Kristine hulke inne på badet. Malin kjente faktisk at hun måtte litt tisse selv. Hun fikk en idé, noe hun aldri hadde prøvd før. Igjen tenkte hun på den varme og våte følelsen der i sykehussenga.

Med disse tankene i hodet lot Malin tisset renne i buksa. Hun gikk inn på badet og stilte seg foran Kristine mens tisset fant vei nedover på innsiden av lårene hennes. «Ser du, det er ikke bare du som tisser i buksa av og til!» Kristine så opp, og måpte av synet av venninnen som sto der og tissa på seg. Hadde hun tatt opp doen for henne, slik at hun ikke kom seg på do i tide? «Unnskyld!» sa Kristine, og reiste seg fra doen og viste til at Malin kunne sette seg. «Neh, nå har jeg alt tissa på meg, ikke noe å bry seg om.» Hun sto fortsatt rett opp og ned foran Kristine og tisset begynte å renne ut på gulvet ved føttene hennes. Kristine så på henne og plutselig skjedde det noe, inne i hodet hennes. Hun så på Malin, denne pene jenta, og hun fikk en underlig trang til å klemme henne, ja til og med kysse henne der hun sto og tissa på seg. Så rart, tenke hun. Hun så at det begynte å bli en dam på gulvet idet Malin sa at hun var ferdig. Malin lukket døra bak seg. «Vi er alene hjemme.» sa Malin. «Skal vi dusje?» Tusen tanker fór gjennom hodet til Kristine om jenta som sto foran henne med uttisset bukse. «Sammen?» spurte Kristine litt usikker, men det tankene sa henne var at det var ikke noe hun heller ville. «Ja!» sa Malin, «så får vi vasket av oss alt dette tisset, det er jo ikke så lett å holde seg hele tiden vet du.» sa Malin og blunket til henne. Nå lo Kristine. Og så dro de av seg de våte buksene og begynte å kle av seg. Kristine ble litt usikker da hun var ferdig med bukse og genser, skulle de ta av seg alt? Men Malin hadde alt bøyd seg og dratt ned den våte trusa, så da tok Kristine av seg sin hun også.

Kristine hadde aldri dusjet sammen med en venninne før, ja i alle fall ikke siden hun var liten. Og Malin, som hadde fått pupper og alt! Hun kunne ikke la være å glane på venninnen som sto der like ved henne og vannet fra dusjen gjorde kroppen hennes glatt og deilig å se på. Malin så at hun stirret, og hun lo litt inni seg. «Kristine!» sa hun, og så ned på jenta som var litt lavere enn henne. «Jeg tror du liker å se på andre jenter jeg!» Dette ga Kristine noe å tenke på, men så, når Malin sa dette, så var det som om hun plutselig skjønte alt sammen.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 15 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4268  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024