Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3

Kristine reiste seg, men nølte litt, hun stoppet midtveis over gulvet og kikket opp på pappa. «Gå nå,» sa han. «Vi blir her så kan dere snakke i fred så lenge dere vil. Du får si ifra når dere er ferdige.» Selv om Kristine kjente seg litt beskjeden for å bli sendt bort for å snakke om en slik flau ting, var det ikke mindre flaut å bli igjen her. Hun gikk like godt ut i gangen og tok på seg en jakke og ruslet over plenen mot huset like bortenfor. Hun så i vinduet at Malin ventet på henne, hun kom og åpnet med én gang. «Hei!» sa Malin, og strålte som en sol når hun så Kristine stå i døra. Malin hadde åpenbart ikke mensen, tenkte Kristine, men smilet hennes klarte da i alle fall å lokke Kristine innenfor døren og hun hengte jakken sin på knaggen i gangen. Malin hadde forandret seg siden sist de møttes, syntes Kristine, hun så nesten voksen ut. Hun hadde på seg en drakt med overdel som satt stramt rundt hoftene, og Kristine kunne godt se at Malin hadde fått pupper også. Fra livet og ned var det et svart skjørt som rakk til litt over knærne. Klærne var fine, men hverdagslige og Kristine syntes Malin var riktig pen der hun sto. Litt av en kontrast til henne selv, hun følte seg uren og tilgriset.

De satte seg i sofaen og Malin fant fram saft og glass til dem. «Skål!» sa Malin og løftet glasset, stadig like blid og smilende. «Ikke det eneste som er rødt i dag, eller hva?» hun lo litt av sin egen vits og pekte på glasset med den røde saften. Saften var god, og Kristine kjente at det kanskje ikke var så farlig allikevel dette. Sånn som Malin fleipet med det ble det liksom mindre skummelt å ha mensen. Kristine fikk fram et lite smil hun også, og så så hun på Malin, og dermed kom praten igang. «Jeg bare ble så overrasket da jeg oppdaget det.» «Ja, jeg vet! Det var helt grusomt for meg.» sa Malin. «Du skal være glad du var hjemme da den kom, jeg var på skolen første gangen.» Kristine hadde jo hørt dette av Knut, men gispet likevel da Malin fortalte om det. «Jeg trodde først jeg hadde tissa på meg!» Forklarte Malin. «Jeg kjente at jeg var våt i skrittet da jeg reiste meg fra stolen, jeg merket det ikke før da. Jeg snytes det var rart at jeg hadde tissa på meg helt uten å merke noen ting, ikke var jeg trengt heller. Det verste var at jeg allerede hadde reist meg, og der sto jeg som et spørsmålstegn med den grå buksa som var våt!» Kristine skjønte ikke hvordan Malin kunne si dette, og fortsatt få det til å høres ut som en komisk situasjon, det hørtes helt tragisk ut syntes Kristine. Tenk om hun kom ut for det samme en gang! Det ville være helt forferdelig.

«Men,» greide Kristine å få fram, det hørtes nærmest ut som et lite klynk. «Var du ikke redd for at de skulle erte deg?» Malin nikket, «Å jo! Og det gjorde de også, i alle fall guttene. De så den våte flekken i buksa mi, den var ikke rød eller noe, bare mørkere enn resten, og guttene ropte ‘Se! Malin har tissa i buksa!’ Men Sara kom bort til meg og sa at hun ikke trodde at dette var tiss. Gutten som sto nærmest gispet da han skjønte hva som hadde skjedd med meg. Jeg så på han, jeg må ha sett skikkelig skremt ut ved tanken på at DET skulle spre seg, og han var grei nok til å holde det for seg selv. Men det hjalp ikke stort, flere av jentene hadde sett det, og snart visste hele skolen at jeg hadde fått mensen. Pappa kom med ny bukse til meg, og læreren sa jeg fikk gå til helsesøsteren.» Kristine kunne ikke tro det hun hørte, det kunne ikke ha vært en særlig morsom dag for Malin akkurat. «Hva sa helsesøstera da?» Kristine var nysgjerrig på et hvert råd og tips i den situasjonen hun var i. «Ikke stort, bare det vanlige fjaset om at alt er helt normalt, og bla, bla, bla. Så ga hun meg noen bind som jeg kunne ha i sekken og jeg satte ett i trusa før jeg gikk tilbake til klassen.» Malin hadde vært tøff syntes Kristine, hadde dette vært henne hadde hun helt sikkert fått pappa til å kjøre henne hjem med én gang, ikke snakk om at hun hadde gått inn i det klasserommet igjen!

«Men nok om meg!» sa Malin, og så på Kristine. «Hvordan er det for deg?» Kristine tenkte at hun hadde vel ikke rare historien akkurat, i forhold til det som Malin hadde fortalt. Akkurat da kom Kristine på at hun hadde bleie på seg, hun kjente den under seg nå som hun tenkte på det, den var myk og tykk under henne. Kanskje Malin hadde lagt merke til den allerede?! Nei, det kunne hun vel ikke ha gjort, da hadde hun sikkert sagt det med én gang, eller? Kristine følte seg usikker. Bleien føltes så god å trygg når hun var hjemme, ingenting galt kunne skje liksom. Men nå, som hun satt her ovenfor den gamle barndomsvenninnen så var hun bare veldig redd for at Malin ville oppdage at hun hadde bleie på seg, noe så flaut! «Hva har du på deg?» Spurte Malin uten sjenanse. Kristine kjente at hun ble rød som en tomat med det samme, Malin måtte ha sett den tykke bleia hun satt i. Hun så opp på henne, flau som aldri før. «Bind eller tampong?» Spurte Malin og så spørrende på henne. ”Åh..” Sa Kristine, hun pustet ut, Malin hadde ikke oppdaget bleien likevel. «Eh, jeg har ikke fått noe enda faktisk,» sa Kristine. Hun måtte jo si dette, Malin hadde jo sikkert noe som hun kunne bruke, så slapp hun å bruke bleie mere. «Åh, men da må vi ut å finne no’ til deg!» Sa Malin, «Kom!» Hun rakte hånden ut etter Kristine og hun ble bedt om å gå foran inn til badet. Kristine la godt merke til at Malin av og til snakket på samme måte som faren sin, som om de brukte litt bredere dialekt, og alltid rett fram uten å holde noe tilbake. Malin kunne se den tykke bleierumpa til Kristine under kjolen, rumpa hennes vugget liksom der hun gikk foran henne.

De to jentene gikk sammen inn på badet, Malin tok ned noen pakker fra skapet, Kristine var utrolig spent på hva hun skulle vise henne. Helsesøsteren hadde jo vist fram et bind før, jo da, men det var jo FØR Kristine fikk mensen. Nå var alt annerledes, og alt som kunne hjelpe henne med dette problemet var hjertelig velkomment. «Ok,» sa Malin, og renset stemmen. «Disse her,» sa hun og tok fram noen tynne bind fra en eske, «det er innlegg. Jeg bruker dem i trusa når jeg er redd for at jeg snart får mensen, du merker ikke at du har dem på engang disse her.» Malin tok imot et og kjente på det tynne truseinnlegget. Det var nesten ikke tykkere enn vanlig papir, og hun skjønte ikke at dette kunne ta til seg stort av det som kom ut av henne. Selv med hennes lille røde flekk ville det nok komme i trusa. «Eh,» sa hun og så på Malin, «er de ikke litt tynne?» Malin nikket, «jeg skifter alltid til disse med én gang jeg kjenner at jeg blør,» sa hun, og tok fram noen tykkere bind som hun viste fram. «Disse er helt supre altså! De tar alt du blør og de sitter godt fast i trusa, men bruk ei skikkelig truse da, string er for jenter uten mensen!» Sa hun og lo litt mot Kristine. Kristine kjente på bindet, det var nesten som en liten bleie, syntes hun. «Og disse, sa Malin og tok fram den siste pakken. Dem bruker jeg på natta.» Disse bindene var ordentlig store, de virket bredere enn de trusene Kristine vanligvis brukte, og de hadde vinger i sidene. «De holder seg alltid på plass i trusa, og tar det meste for en hel natt. Men det hender at det ikke er helt nok da, hvertfall når jeg ligger på siden, og jeg ligger ofte på siden…» Malin så litt til siden, som om hun for første gang så litt brydd ut. Kristine la merke til dette; «hva skjer da?» Spurte hun og så på Malin. Malin sukket, og så tok hun tak i en pysjbukse som hang på en knagg skjult bak et håndkle. «Dette,» sa hun, og viste Kristine pysjbuksa. På innsiden av det ene låret hadde buksa en stygg flekk, den var inntørket og brun. Kristine rynket på nesen, «mhm, jeg vet,» sa Malin. «Men egentlig er det ikke så farlig da, i senga er det jo ingen som ser det og sånt, og så er det jo bare og skifte når du står opp. Kristine tenkte på den morgenen hun tissa på seg og måtte snike seg inn på badet for å skifte.

Plutselig kom Kristine på noe; «men hva om du overnatter da?» Hun så på Malin med et litt forferdet blikk. «Hm,» sa Malin, «det er ikke så gøy å overnatte når du har mensen nei, ikke de første gangene i alle fall. Men jeg passer på å ligge på ryggen hele tiden, jeg sover ikke så godt alltid da, men vi sover vel ikke så mye uansett når vi overnatter.» Malin kniste litt når hun sa det. «Men etter hvert ordner det seg, alle jentene får mensen, og da tøyser vi med det hele tiden, og alle vet at vi har det.» Lett for Malin og si, tenkte Kristine, ingen av jentene i klassen hennes hadde fått det enda, ikke som hun visste i alle fall. «Men hva er det vi venter på? Du må jo prøve ett!» Sa Malin og så på Kristine. Kristine så direkte skremt ut, hun måtte komme på noe, Malin måtte ikke få se at hun hadde bleie på seg! Tenk, hun ville vel tro at hun var en liten drittunge, kanskje hun trodde at hun fortsatt tissa på seg?! Vel, det hendte jo at hun gjorde det da, når hun tenkte seg om… «Eh, jeg tror jeg venter til jeg kommer hjem jeg,» sa Kristine og ville ta med seg noen bind hjem. Men Malin ristet på hodet, «du må vel lære hvordan du fester dem og sånn, kom nå.» Hun pekte mot skittentøyskurven, det var lokk på den og var akkurat lav nok til at man kunne sitte på den. «Men!!» sa Kristine, «Ikkeno’ men,» sa Malin og dyttet henne ned på kurven.

Kristine så ingen utvei på dette, hun løftet opp forsiden på kjolen og den hvite forsiden på bleien kom til syne. Selv om Malin hadde sett at Kristine gikk med bleie i dag, så var det moro å se den ordentlig der den satt rundt Kristines hofter. Kristine så opp på Malin og forventet seg et latterutbrudd med påfølgende erting og fnising, det kom ikke. «Du får ta av deg bleia da,» sa Malin, litt utålmodig. Kristine så på henne. «Men skal du ikke erte meg for at jeg har bleie på meg?» Sa hun, som om dette var noe hun absolutt hadde ventet. «Nei,» sa Malin og lo, «jeg visste jo at du hadde bleie på deg Kristine.» Sa hun, som for å trøste henne litt. «Du har jo bleie på av og til ikke sant?» Nå ble Kristine enda rødere i fjeset, «Hvordan vet du?» «Det er vel ikke så rart!» sa Malin, «du hadde jo bleie på deg når vi lekte å sånt før. Da vi var på ferie, da vi hadde det gøy med de andre på lekeplassen og sånt, også pleier du å ha det på 17.mai, ikke sant?» Kristine kunne ikke bli mer rød nå. «Men hvordan visste du at jeg hadde det på 17.mai?!» «Sara fortalte det.» Sa Malin, «Hun hadde sett dere i buskene der ute, men ikke vær lei deg for det!» Sa Malin og så ned i det bedrøvede ansiktet til Malin. «Jeg tror det er flere av jentene som bruker det, i alle fall når de har bunad.» sa Malin. Kristine ble litt sjokkert over dette; «tror du?» Malin nikket. Men nå må du ta den av deg, så du får satt på deg bindet, ja for du trenger vel ikke gå med den tykke bleia hele tida eller?» Kristine ble om mulig enda litt rødere, men hun ristet på hodet.

Malin snudde seg og åpnet et skap under vasken for å finne en truse som Kristine kunne låne. Kristine benyttet anledningen til å få av seg bleien, og tørket seg litt der nede med en tørr del av den. Det var kommet litt mer blod, men ikke mye. Hun satt naken på kleskurven og lot kjolen gli ned, det var jo ikke nødvendig å vise seg frem så veldig, hun følte fortsatt at hun ikke kjente Malin så godt egentlig. «Tror du denne passer?» Sa Malin og snudde seg med en truse hun hadde sluttet å bruke for kanskje ett år siden, trusene ble stadig for trange for henne etter hvert. Kristine så på trusen, og nikket. Den så stor nok ut for henne, men var likevel annerledes enn de hun pleide å bruke. Denne hadde ikke noen figur eller noe på seg, men hadde trykt blondemønster i kantene, så på en måte mer voksen ut enn de hun brukte. Malin viste henne innsiden av trusen at det var litt tykkere stoff rett under «musa», som hun kalte det. Kristine var fortsatt litt flau. «Så tar du bare av dette,» sa Malin og rev av tapen fra et bind. «Og så legger du det inn i trusa omtrent her,» hun viste Kristine, «og så presser du litt slik at det setter seg skikkelig. Sånn! Nå kan du ta den på deg!» Kristine tok imot trusa, som nå minnet litt om en liten trusebleie med det hvite bindet inni. Hun tok den rundt føttene, reiste seg og dro den opp og under kjolen og trakk den godt på seg. «Føles jo ikke så ille da, egentlig…» sa hun, og så litt opp i taket mens hun kjente på den myke følelsen rundt «musa», som Malin kalte det. Malin nikket, og viste til at de skulle gå ut igjen. «Vil du at jeg skal kaste denne for deg?» Malin tok opp bleien som Kristine hadde lagt fra seg. Kristine rødmet nok en gang, men nikket og Malin smilte bare til henne. «Sånn!» sa hun, «nå er du klar for din første ‘røddag’» sa hun og smilte til Kristine. Kristine fikk mange bind av Malin, i alle størrelsene, hun sa at hun antakelig ville ha nok til hele den første perioden. «Så kommer den litt sånn av og til da, i starten,» sa Malin. «Åja,» sa Kristine, og ble litt engstelig. «Men bare ha på deg et innlegg uansett, så er du alltid sikker!» Sa Malin, Kristine klarte også å smile nå. «Skal vi gå hjem til meg litt?» spurte Kristine, «pappa tar jo alltid fram noe snacks når faren din er der, kanskje vi også får noe?» Malin syntes detter hørtes ut som en god idé, og dermed gikk de begge to glad og fornøyd, og Kristine syntes ikke lenger det var så farlig å ha mensen.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 14 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4267  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024