Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 12: Malin og pappa del 2

Malin var nå alene, hun lå i den andre sykesengen igjen, den hun først hadde våknet i, og tisset i. Det var ikke kommet noen i den andre sengen enda, så hun hadde fortsatt rommet for seg selv. Pappa hadde gått for å spise, selv hadde hun fått maten servert på senga. På grunn av foten kunne hun ikke komme seg ut av senga på en stund. Den måtte få tid til å gro. Såret var stort og skadene var så alvorlige at det ble operert. Beinet var tvunget på plass igjen med flere skruer før det ble gipset. Det måtte gå noen dager før hun kunne prøve å gå igjen, med krykker. Hun hadde skjønt at pappa var lei seg for alt som var hendt, selv syntes hun ikke det var så ille. Nå trengte hun ikke å gå på skolen heller, og hun ble vartet opp av alle de som jobbet på sykehuset. Legen hadde vært der før middagen, og han snakket med sykesøsteren som hadde fortalt om Malins lille uhell i senga. Legen hadde bare sagt at om bedøvelsen hadde trengt så langt inn ville det nok ta en stund før den gikk ut igjen, så hun måtte ikke bli fortvilet om det skjedde igjen. Men hvis hun ble trengt og ville tisse, eller noe annet så måtte hun bare ringe på sykesøsteren som ville hjelpe henne med det. Malin hadde fått en av sykehusets truser på seg, en ordentlig rar en i et litt tykt stoff og med borrelås i siden slik at den kunne tas av selv slik hun lå med den ene foten i en stropp fra taket. Hun hadde fortsatt problemer med å føle den venstre foten i det hele tatt, langt mindre røre på tærne eller noe annet nedenfor kneet.

Maten hun hadde fått smakte virkelig godt, kjøttkaker var noe av det beste Malin visste. Hun hadde også fått så mye saft som hun bare orket, og hun hadde tømt nesten hele muggen glass etter glass. Det var nok en grunn til at hun ville drikke mye, Malin syntes det hadde begynt å bli litt kjedelig å ligge sånn i sengen hele dagen. Nå var hun spent på om det legen sa stemte, at hun kanskje ville tisse på seg igjen, uten å kunne holde seg. Etter å ha drukket så mye måtte det snart skje noe hvis musklene fortsatt var slappe. Det var litt rart, syntes hun, at hun plutselig skulle være så opptatt av dette. Men så var det omtrent det eneste spennende som kunne skje her i senga. Hun hadde trodd at sånne nye sykehus ville varte opp med noe hun kunne holde på med, en iPad kanskje, med masse spill. Men alt hun hadde fått var et par kjedelige bøker hun aldri hadde hørt om engang. Malin likte ikke så godt å lese, så hun tenkte at det skulle bli bra kjedelig hvis hun skulle gi seg til å lese de tykke bøkene som lå ved siden av henne. Det var rart, men hun skulle ønske at hun fant ut om hun kunne holde inne tisset eller ikke. Nå var hun jo alene her, hvis hun kom til å tisse på seg igjen hadde dette egentlig vært et greit tidspunkt. Hun tok seg i å ønske at det skjedde. Men det kunne vel ikke stemme? Lå hun her og ønsket at hun ville tisse i senga? Nei, hun ville vel helst ha tilbake kontrollen, det hadde vært utrolig flaut og våkne og kjenne at hun var våt. Samtidig var det en spennende følelse. Det var også spennende å tenke på at hun ikke visste om det kom til å skje igjen, eller om hun ville klare å holde seg denne gangen.

Etter en stund lå Malin rett og slett og ventet på at det skulle skje, ventet på at saften ville komme ut igjen og det ble varmt i senga. Da hun våknet i morges og hadde tisset var følelsen hennes nedsatt, hun kunne ikke kjenne det våte like godt som vanlig. Tankene hennes var også forvirret. Hun tenkte at det hadde vært spennende om hun tisset seg ut igjen, slik at hun kunne kjenne ordentlig etter hvordan det var. Hun trodde ikke det var så ille egentlig. Visst var det flaut, men legen og sykesøsteren hadde overbevist henne om at det ikke var hennes skyld, så da betød det liksom ikke så mye lenger. Men det skjedde ingenting. Hun hadde ikke tisset siden uhellet i morges, og nå var det gått en time siden middagen med et stort inntak av saft som snart burde begynne å melde seg. Hun trodde jo egentlig at det ville komme av seg selv, helt uten at hun merket det kom det til å renne ut av henne. Men nei, hun ventet og ventet, men det kom aldri. Og etter hvert kjente hun faktisk at hun begynte å bli aldri så lite trengt. Hva? Tenkte hun først. Det måtte jo bety at hun hadde fått tilbake kontrollen, selv om blæra fyltes opp av tiss kom det ikke rennende ut av seg selv slik det hadde gjort i morges. Hun kunne holde det inne, og kjente at hun ble mer og mer trengt jo mer av saften samlet seg i blæren hennes. Hun følte en aldri så liten skuffelse. Hun hadde faktisk gledet seg til å kjenne på følelsen som ville komme når hun tissa i senga. Nå ble hun nødt til å spørre sykesøsteren om et bekken å tisse i. Men det var ikke noen krise enda, hun var ikke veldig tissetrengt, hun kunne holde seg. Og skulle det vise seg at musklene var litt slappe allikevel så var det vel ikke så farlig? Etter det legen sa ville vel sykesøsteren nærmest vente å finne henne i en våt seng igjen. Hun la seg ned og kjente litt på den trusa hun hadde fått. Den var uvant, veldig forskjellig fra de vanlige trusene hun gikk med. Den var ikke så veldig stor, men stoffet i den var tykt. Hun lot fingrene gli over stoffet, det var noen svake ribber i stoffet hele veien. Det kilte kjærlig mot fingertuppene når hun strøk over det myke stoffet. Uansett hva slags stoff det var i den, så pustet det godt, for hun følte seg overhode ikke klam innenfor trusa selv om den var tykk og det var varmt under dyna.

Malin kjente litt lenger ned, og strøk forsiktig over kjønnet sitt, og måtte trekke seg sammen i nytelse mens hun gjorde det. Hun hadde begynt å kose med seg selv for flere år siden, det var alltid en så utrolig god følelse. Nå strøk hun fingrene rett over tissehullet sitt og begynte plutselig å tenke på hvordan det ville føles om hun mistet kontrollen akkurat nå og tisset på fingrene sine mens hun koste seg. Og det var da tanken slo ned i henne. Sykesøstrene ville vel ikke vite om bedøvelsen hadde gått ut eller ikke. Legen sa at det varierte fra person til person, det kunne fortsatt ta en god stund. Med andre ord hun kunne late som at bedøvelsen fortsatt var effektiv, og at hun dermed ikke hadde kontroll enda. Hun kunne tisse i sengen hvis hun ville! Men det var jo sykt, hun kunne da ikke tisse på seg med vilje! Hun skjønte ikke at hun engang hadde tenkt på det. Men hun hadde fortsatt fingrene sine der nede, og de var utrolig spente på hvordan det ville være om en liten tissestråle kom ut av trusa. Det kunne vel ikke skade å prøve litt? Det kunne jo være at musklene var litt slappe enda, slik at hun ikke klarte å holde alt inne før hun fikk noe å tisse i. Hun koste litt med knoppen sin gjennom trusa og ble mer og mer opphisset over hva hun nå innså at hun kunne gjøre.

Main bestemte seg for at hun ville prøve. Hun satte seg litt opp igjen med puten i ryggen. Hun holdt fingrene tett inntil trusestoffet rett utenfor åpningen. Nå skulle hun gjøre det. Kroppen bruset av spenning og opphisselse. Fingrene ventet i spenning på det våte og varme. Nå skulle hun slippe seg, og tisse i trusa. Slippe ut en liten stråle og late som det var et lite uhell. Hun kjente at hun trengte å tisse. Det var nå helt klart at hun hadde kontrollen tilbake, ingenting hadde kommet ut av seg selv. Og så slapp hun seg. Det skjedde ingenting. Trusa var like tørr. Hva er det som skjer? tenkte hun. Hun var såpass trengt nå at hun hadde ventet at det skulle komme med én gang. Hun følte fortsatt spenningen i kroppen som ventet på det som skulle skje. Men det var utrolig mye vanskeligere enn hun hadde trodd. Nå som hun ville tisse på seg, var det vanskelig å få det til. Og sakte men sikkert kom et minne tilbake til henne. Et minne fra hun var liten, veldig liten kjentes det som nå. Hun satt i baksetet på bilen og prøvde av alle krefter å slippe ut en liten dråpe tiss i trusa si, bare for å kjenne hvordan det føltes. Dette hadde hun ikke tenkt på på veldig, veldig lenge. Men nå som hun satt der i senga var det som om kroppen kjente igjen følelsen. Følelsen av at ei jente på 14 år prøvde å tisse på seg, med vilje, for første gang på åtte år. Slik satt hun lenge. Hun prøvde først å slappe av, så prøvde hun å presse alt hun orket for å få til å tisse. Det skjedde ikke annet enn at det kom en kjempefis. Hun så seg forskrekket om for å se om det var noen som hadde hørt det. Men heldigvis var hun fortsatt alene i rommet, ingen var kommet inn og hun begynte å le med tanke på at hun hadde prompet så høyt som bare det! Da skjedde det. Latteren fikk henne til å miste fokus totalt og nå kjente hun at hun tisset på seg, fingrene ble våte! Hun lot fingrene være der og begynte å bevege dem sakte fram og tilbake over trusa igjen. Det kom en god strøm som fylte trusa og som lagde en flekk på lakenet, så nå tenkte hun at det var nok, og knep igjen. Men det gikk ikke! Uansett hvor hardt hun knep klarte hun bare å redusere strålen littegrann. Hun tisset på seg, nå kunne hun ikke lenger kontrollere det. Det rant ut i en stri strøm og hun kjente igjen følelsen over å ikke ha kontroll over sin egen kropp. Men nå ga hun blaffen. Det våte og varme der nede hadde fått henne til å føle noe hun nok aldri hadde følt før. Fingrene hennes gned opp og ned over sprekken hennes mens strømmen av tiss fortsatte og komme ut av henne. Dette var utrolig! Det var så deilig at hun hadde aldri kjent maken, og til og med før hun var ferdig å tisse kjente hun kroppen stramme seg i den herligste følelsen hun noen gang hadde kjent.

Så kom pappa inn. Malin skvatt og trakk hånden vekk fra skrittet og prøvde å tørke av den på lakenet. Med den andre hånden trakk hun dynen tettere om seg, pappa måtte ikke se hva hun holdt på med! «Hva er det du gjør?» Sa han, og så på henne med rynkede øyenbryn. Han hadde sett de merkelige bevegelsene Malin gjorde. «Åh, pappa,» sa Malin, med så mye fortvilelse i stemmen som hun kunne få til, «jeg tissa akkurat i senga igjen.» Malin kjente at hun ble flau over det hun hadde gjort. Dette var nesten verre enn sist gang, denne gangen hadde hun gjort det med vilje. Følelsene raste gjennom henne. Den ene siden av henne husket hvor godt det føltes å bli varm og våt i trusa, og hva det fikk henne til å føle mens hun koste seg med fingrene mot trusestoffet. Den andre siden var fylt av skam over hva hun hadde gjort. Den klamme følelsen under dyna strakk seg fra midt på ryggen, der den hvite skjorta hennes satt klamt mot huden, og helt ned til kneet på den foten som fortsatt lå i senga. Hun merket at det rant en tåre nedover kinnet, kaoset av følelser tok overhånd. Nå føltes det bare dumt det hun hadde gjort, store jenta. Hun så opp på pappan sin, og var glad for at det var han og ikke noen av vennene hennes fra klassen som så henne nå. Dette kunne være deres hemmelighet, Malin og pappas hemmelighet. Men han visste ikke at hun hadde gjort det med vilje da. Han syntes synd på henne.

Han gikk rundt sengen. Der den skadde foten stakk ut fra dyna så han den våte flekken i lakenet, den var større enn sist. Han så ned på datterens ansikt der tårene rant over de vakre kinnene. De hadde fått litt farge igjen nå, de var ikke bleke som de hadde vært i morges. Han bøyde seg ned til henne og tørket tårene vekk, så klemte han henne og sa at alt ville bli bra. Malin var fortsatt flau over det hun hadde gjort, men pappas omsorg fikk henne liksom til å glemme det at hun hadde gjort det med vilje. Nå føltes det bare som i morges, hun hadde tissa i senga fordi hun ikke kunne holde det inne, det hadde kommet av seg selv. Hun strøk pappa over kinnet med den hånden som ikke var våt av tiss, og da han bøyde seg opp igjen og satte seg i stolen smilte hun mot ham. «Husker du den gangen vi var på ferie i Danmark?» spurte pappa. Malin nikket, og hver for seg ble de sittende å tenke på det som hadde hendt der. Malin husket ikke så mye, men hun husket jo det som hun hadde kommet på da hun prøvde å tisse på seg. Hun hadde gjort det med vilje, i bilen. Den gangen hadde hun klart å stoppe, husket hun, og hun tisset resten i do, slik man skulle gjøre. Hun husket også at Kristine hadde brukt bleier. Kristine ja. Når hun tenkte over det var det lenge siden hun hadde sett henne. De var ikke så mye sammen hjemme, enda de var nesten naboer. Men Kristine var jo liksom litt yngre da, hun gikk tre klasser under Malin og de hadde begge to venner fra deres egne klasser i nærheten som de kunne leke med.

Malin var utslitt av alle tanker og anstrengelser. Medisinene og den skadde foten tok mer energi fra henne enn det hun selv tenkte over. Hun merket det nesten ikke da sykesøsteren kom og flyttet henne over i den andre senga igjen, og skiftet på henne. Og da hun hadde flytta henne tilbake igjen og lagt dyna godt rundt henne sov hun som et lite barn. Hun hadde ingen bekymringer lenger, alt var bra. Det var bare hun selv som visste at hun hadde tissa med vilje, alle andre trodde at hun ikke kunne noe for det. Og når hun kom ut fra sykehuset ville ingen av vennene hennes vite at hun hadde tissa i senga. Det var hennes hemmelighet. Malin og pappas hemmelighet.

Hun våknet av at hun var veldig trengt. Det var mørkt rundt henne, midt på natta og trusa var ikke helt tørr lenger. Hun kjente på den med den ene hånda, det var ikke så mye som var kommet, bare en liten flekk av tiss. Men hun måtte mer, og det fort. Hun trakk i snora, og håpet at de ville kjappe seg litt. Hun holdt seg av alle krefter, men kunne ikke hindre at det kom enda noen dråper ut i trusa. Men hun kunne ikke tisse på seg nå, ikke denne gangen. Hun kjente at hvis hun slapp seg nå, så kom det til å komme både foran og bak! Endelig hørte hun noen som kom mot døren hennes, den gikk opp, og det flommende lyset kom på. «Jeg må på do!» skrek hun med det samme. Hun rev opp borrelåsen og fikk av seg trusa som nå hadde en tennisballstor flekk av tiss. Endelig kom den greia som hun skulle få tisse i. Den var som en stor, flat potte i blankt metall. Den smatt under rumpa hennes akkurat i tide. Hun tisset så det sprutet mot metallet. Åh, det var godt å få tisse. Hun kjente at det sprutet litt nedover lårene, så hun prøvde å reise seg opp litt mer, men det var vanskelig. Hun måtte også prøve å få rumpa litt lenger inn over potta for nå kjente hun at bæsjen var på vei der bak. Hun pustet lettet ut da hun var ferdig, litt morsomt var det også å gå på do på denne nye måten. Hun fikk papir til å tørke seg med, noe som også var litt vanskelig siden hun ikke fikk til å reise seg opp så mye. Hun måtte ha litt hjelp av søsteren som også tørket en god del tiss som hadde kommet over hele rumpa og nedover lårene. Noen småflekker var det også kommet i lakenet, men det brydde ikke Malin seg noe om. Søsteren skulle til å gå da Malin kom på noe. «Ehh,» sa hun litt nølende, men det fikk i alle fall søsteren til å snu seg. «Kan jeg få en ny truse? Tror det kom litt i den også.» Hun rødmet, det var flaut å innrømme at hun ikke hadde klart å holde igjen. Men sykesøsteren bare smilte og tok imot trusa. Den var faktisk ganske våt midt under så Malin, og hun merket at hun var rød i kinnene. «Ikke vær flau,» sa søsteren, «du gjorde så godt du kunne.» Det hørtes ut som noe man sier til en seksåring som ikke helt rakk seg på do, og som fikk tiss i trusa si. Malin merket at hun ble ikke noe mindre rød i kinnene.

Mens søsteren fant ny truse til henne benyttet hun sjansen til å kjenne litt på seg selv. Huden kjentes myk mot fingrene, og den myke folden fikk det til å krible litt i kroppen når hun kjente på den. Hun fikk en tørr truse, akkurat maken til de forrige, og tok den på seg selv og festet borrelåsen i sidene. Også etter at hun hadde fått den på seg lot hun fingrene glir over stoffet og kjente hvor godt det hadde vært å få tømt seg. Nå kunne hun ikke tisse på seg noe mer, nå måtte hun holde seg og spørre om bekkenet når hun trengte det. Men det var ok. Det var faktisk en ganske spennende måte å tisse på det også. Med de tankene i hodet sovnet Malin, og min fortelling om hennes sykehusopphold tar slutt. Men vi vil nok treffe Malin igjen en dag, mon tro hva som skjer da

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 8 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4261  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024