Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 10: Malin og meg

Ett år var gått siden Malin hadde vært på ferie i Danmark sammen med Kristine. Hun hadde siden da klart å holde trusa tørr også, og vært flink jente. Hun hadde også tenkt at det kunne være nyttig å øve opp knipemuskelen litt, så hun holdt seg ofte lenge før hun gikk på do. Hun merket at det også var en pirrende følelse, det å være tissetrengt. Men hun kom seg alltid på do i tide, og hun klarte stadig å holde seg lenger.
Alt som står nedenfor her er en sann historie.

Det jeg skal fortelle om nå, hendte på sensommeren. Jeg og min familie hadde kommet tilbake fra ferie på Sørlandet, og campingvogna sto fortsatt parkert rett utenfor huset. På denne tiden kjente jeg Malin godt, vi bodde ikke så langt fra hverandre, og hver morgen møttes vi i et veikryss nede i sentrum for å gå til skolen sammen. Vi gikk nå i andre klasse, det bodde ikke så mange andre barn i sentrum, så som regel fikk vi være i fred det første stykket på veien. Vi var blitt gode venner i løpet av de første to årene vi hadde gått i samme klasse, og kom så godt utav det med hverandre som to barn på sju år kan gjøre.

Vi var ofte på besøk hos hverandre, og denne dagen ventet jeg besøk av henne. Som alltid gledet jeg meg til hun skulle komme. Det var alltid så moro å leke med henne. Det ringte på og jeg løp ned for å åpne, og der sto hun og smilte til meg. Vi gikk med én gang opp på rommet mitt for å leke. Jeg var jo nettopp kommet fra ferie, og vi hadde ikke sett hverandre på to uker så vi hadde mye å prate om. Sist jeg hadde vært sammen med henne var på bursdagen hennes. Mange i klassen var med der. Faren hennes var kokk på hotellet og lagde alltid veldig god mat, og morsomme desserter i alle farger og smaker. Som alltid når jeg eller Malin hadde bursdag, lekte vi kysseleken med alle som var der. Det var en lek der jentene skulle løpe rundt og prøve å kysse guttene. Ingen av oss gutta var på den tiden så veldig glad for å bli kysset, i alle fall innrømmet vi det ikke. Vi løp som gale rundt i hele huset og prøvde å unngå at jentene tok oss igjen.

Moren min kom inn på rommet der jeg og Malin satt og lekte. Hun spurte om vi ville ha et glass saft. Det var klart vi ville, og vi gikk ut på verandaen for å drikke. «Vi skulle jo hatt noen kjeks eller noe også,» sa mamma, «men jeg har nesten ikke fått handlet siden vi kom tilbake. Men jeg tror kanskje det ligger noe i campingvogna etter ferien.» Jeg fikk nøkkelen av henne, slik at jeg og Malin kunne gå og finne kjeksen. Vi løp ned med hvert vårt store saftglass i hendene. Jeg låste opp campingvogna og vi gikk inn. Jeg måtte lete litt, men til slutt fant jeg kjeksen. Nå kom vi på at vi skulle leke far og mor, noe vi ofte gjorde på skolen. Det var et par kosebamser i vogna, så de fikk gjøre nytta som barn. Jeg lagde liksommat og Malin matet ungene. Vi hadde det veldig moro. Til slutt satt vi i salongen og spiste kjeks og drakk opp siste rest av saften. Jeg så bort på Malin, det så ut som det var noe som plaget henne, hun smilte ikke lenger men så litt beskjedent ned. «Hva er det?» spurte jeg. «Ingenting.» svarte hun fort. «Det er bare at, jeg må ganske mye tisse, men det går bra, jeg kan holde meg.» Vi fortsatte og leke, det var så moro så ingen av oss ville slutte å leke, selv om jeg også kjente at saften hadde gjort sitt.

Etter sikkert en halv time så jeg at hun sto og holdt seg, og jeg spurte om hun måtte tisse igjen. Hun nikket, og igjen så hun litt ned. «Men det er jo do her i vogna!» sa jeg, og pekte på døra til det lille badet. «Det går fint,» sa hun, «jeg er faktisk ganske god til å holde meg, en gang holdt jeg med i to timer etter at jeg måtte tisse!» Jeg ble imponert, men kjente at jeg måtte tisse jeg også, så jeg åpnet dodøra. Bestemor hadde gitt meg grundige instruksjoner om hvordan doen fungerte, og nå forklarte jeg alt til Malin. Jeg sa at hvis det er grønt her, og det var det, så er den klar til bruk. Hun så litt skeptisk ut, hun hadde nok ikke prøvd en sånn do før. Men så sa jeg at jeg kan prøve først, og det gikk hun med på. Hun sto i døråpningen mens jeg dro av meg buksa, satte meg (noe jeg faktisk ofte gjorde, selv om jeg bare skulle tisse), og tisset ned i doen. Malin sto og så på meg, noe jeg egentlig ikke tenkte over noe særlig. Jeg gjorde meg ferdig og spylte ned. Så gikk jeg ut, og sa at nå var det hennes tur. Hun gikk inn, og jeg var på vei til å ta igjen døren og gå ut i salongen da jeg hørte bak meg: «Du kan jo få se på meg du og da!» Det var da jeg kom på det. Hun hadde jo stått og sett på at jeg tissa. Jeg hadde jo ikke noe imot at hun så meg, men jeg hadde ikke trodd at det automatisk betydde at jeg fikk se på henne. Et øyeblikk sto jeg paralysert av tanken, før jeg snudde meg, stilte meg i døråpningen og så på Malin som var i ferd med å dra ned bukse og truse.

Dette var litt nytt for meg kjente jeg, jeg hadde jo sett jenter med rumpa bar før, naboen min Trine for eksempel, men hun var jo så mye yngre, og da var det ikke så spesielt. Nå skulle jeg få se en jevnaldrende jente, ikke bare det, men det var Malin, selveste Malin. Hun som var så snill og, og? Pen? Jeg så på henne. Den søte lille trusa hadde hun nå dratt ned, og jeg så rett på tissen hennes i det hun satte seg ned. Jeg var redd for at hun ikke skulle like at jeg stirra sånn på henne, så jeg så en annen vei før jeg møtte blikket hennes. Hun smilte mot meg, hun hadde visst avslørt tankene mine, men ble verken sint eller skuffet over at jeg hadde sett rett dit ned. Derimot satte hun seg til rette og tisset med stor kraft ned i doen. Jeg glante. Jeg klarte ikke å la være. Innimellom gløttet jeg opp i de blå øynene hennes, og hun smilte fortsatt mot meg, lettet for at hun fikk tømt seg.

Hun tok papir og tørket seg. Hun spurte hvor mange ganger jeg pleide å tørke. Jeg nølte litt, men sverte at det tenkte jeg ikke så mye over, jeg bare tørka til jeg var ren liksom. «Jeg pleier å tørke én gang når jeg har tisset, og tre ganger hvis jeg har bæsjet» sa hun, og lot det ene papiret falle ned i doen. Jeg ble litt overrasket, både over at hun hadde slike faste rutiner på dette, men også over en annen ting. Jeg brukte jo ikke å tørke når jeg hadde tissa, men nå skjønte jeg at jenter har vel litt større behov for det. Jeg fulgte nøye med også når hun reiste seg og tok på seg trusa igjen. «Sånn!» sa hun, «det var godt å få tissa. Nå kan vi fortsette å leke!»


Slik gikk det altså til at jeg, en heldig gutt på 7 år, fikk se min venninne Malin tisse. Jeg kommer aldri til å glemme dette, den søte lille jenta som satt der og lot meg se alt. Bortsett fra dette har ikke jeg noen tisseopplevelser sammen med Malin, vi hadde et ganske normalt vennskap.

Et par år etter, når vi fikk i fjerde sto vi på rommet mitt hjemme, vi hadde gått hjem til meg fra skolen. Hele veien hadde vi holdt hverandre i hånden. Nå sto hun rett foran meg, vi holdt hverandre i begge hendene. Jeg hadde akkurat gitt henne et komplement. Hun fniste, «du er søt, Geiri.» sa hun, og så kysset hun meg. Mitt første kyss. Dette kommer jeg nok heller aldri til å glemme. Etter det var vi «kjærester», jeg tror det varte omtrent en uke. Da ble hun sammen med en av de tøffere guttene i klassen. Malin ble mer og mer nydelig for hvert år, og det var stor rift om henne blant gutta.

Vi begynte begge på svømming, og fortsatte med det langt oppover årene. Vi var venner hele veien. Jeg husker vi forbyttet skjorter en gang på svømminga. Det var disse skjortene med klubbnavnet på som vi brukte på stevner. Vi hadde dem over badeklærne mellom de forskjellige øvelsene. En dag kom jeg altså hjem med en skjorte som det sto Malin i kragen på, i stedet for mitt eget navn. Mamma så litt rart på meg. Jeg og Malin var nå blitt litt eldre, og det virket som hun trodde at jeg og Malin hadde blitt sammen igjen. Men det var dessverre ikke tilfelle. Vi var bare gode venner. Men på ungdomsskolen havnet vi i forskjellige klasser, og så ikke så mye til hverandre lenger. Hun sluttet på svømminga et par år før meg. Men jeg hadde skjorta hennes i flere år før vi byttet tilbake. Jeg husker også at hun for mange år siden ga meg en liten kanin. Kaninen var i plast, og hadde magnet til å feste på kjøleskapet. Det som var litt søtt var at denne var én av et par, hun hadde også en, en som var større og som liksom skulle være moren til den lille kaninungen som jeg hadde. Vi ble enige om at så lenge vi hadde hver vår av disse kaninene skulle vi være venner. Jeg vet ikke med henne, men jeg har min kanin enda, den henger på kjøleskapet hjemme.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 7 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4258  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024