Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 9: Kristine etter ferien

Jeg har alt fortalt om hvordan det gikk med Malin etter bilferien i Danmark, og at hun var flink jente og klarte å holde seg tørr. Men hvordan gikk det så med Kristine? La oss høre!

Ola hadde båret den sovende Kristine inn og rett opp i senga. Mens han bar inn det siste fra bilen så han Knut gå opp til sitt hus sammen med Malin. Olabuksa hennes var fullstendig våt bak, helt ned til knærne. Nå så det ikke ut til å bry henne i det hele tatt, hun bare fulgte etter faren sin inn. Da Ola hadde fått inn alt sammen gikk han inn på rommet til Kristine. Hun snorket litt mot puta og han la henne forsiktig over på ryggen. Han løftet litt på dyna og kjente på bleien hennes. Den var nokså våt, best å skifte. Uten å vekke henne tok han av henne den våte bleia, vasket henne litt og satte på henne en ny. Det var best å la henne ligge i bleie nå, hun hadde skvetta i bleien under hele bilturen så det ut til, så hun ville nok bare fortsette å slippe det ut etter hvert som hun sov. Han slukket lyset, Kristine merket det ikke en gang, bare sov videre. Da hun våkna neste morgen var også denne bleien full av tiss, den hang tungt ned mellom beina hennes når hun kom inn dit pappa satt. «Oi sann!» sa pappa, «ser ut som du trenger et lite skift her.» Kristine nikket og gned søvnen ut av øynene. De gikk inn på badet og pappa skiftet på henne. Han vasket henne skikkelig, og hun fikk på seg en ny grønn truse etterpå. «Nå må du være flink da, og gå på do når du må tisse.» sa pappa. Hun nikket, og plutselig kjentes det litt spesielt å ikke ha bleien mellom beina lenger, det var som om noe manglet liksom.

Dagen etter skulle han hente Kristine i barnehagen. Han fikk vite av en av tantene at Kristine hadde hatt et uhell i dag, hun hadde tissa i buksa. Dette stusset hun over, siden det var veldig lenge siden sist det hadde hent, i alle fall i vanlige sommerklær. Ola sa at det var vel bare sånt som kunne skje en gang i blant, men tenkte vel at det hadde vel vært litt slapt med rutinene når de var på ferie, og at Kristine ikke tok det like nøye som før det med å gå på do ofte. De dro hjem og lagde middag, og Knut tenkte egentlig ikke noe mer over det barnehagetanta hadde fortalt. I alle fall ikke før etter barne-TV. Han kom inn i stua og sa at nå var det på tide å gå til sengs for natta. Kristine hadde allerede fått på seg pysjen før barne-TV startet. Da Kristine reiste seg for å bli med til senga så Ola det. Pysjbuksa hennes hadde fått en liten mørk trekant akkurat der innerst mellom de små beina hennes. Buksa var utvilsomt blitt våt mens hun satt der og så på TV. «Nei men jenta mi,» begynte Ola, «har du tissa på deg?!» Kristne så ned på skrittet sitt og svarte med den største sinnsro: «Ja! Jeg har visst det.» Kristine småløp mot trappen, som om hun ville gå og legge seg med den våte pysjbuksa på. Ola tok henne igjen og grep tak rundt henne og tok henne med inn på badet. Olas tak rundt magen presset visst litt på blæra hennes, for nå rant det tiss nedover pysjbuksa helt til Kristine klarte å knipe igjen. Ola så på henne. Den lille trekanten av vått stoff var blitt større, og en tynn strime hadde funnet veien nedover begge buksebein. Ola sukket. Han visste ikke hvordan han skulle begynne. Kristine så på ham, men klarte ikke å holde konsentrasjonen og begynte å vrikke på seg og bøye seg og så måtte hun holde seg med hendene i skrittet for å ikke tisse mer. «Gå på do nå da!» sa Ola litt strengt.

Kristine pilte bort til doen. En stund så det ut som hun hadde tenkt til å sette seg uten å dra ned klærne, men hun kom på bedre tanker og dro ned pysjbuksa og trusa. Det var vanskelig å få av, siden stoffet var vått av tiss. Hun fiklet med klærne og klarte ikke å heise seg opp på doen før det kom en ny sprut av tiss som landet ned på klærne og gulvet. Ola sukket igjen. Kristine var lettet over å få tisset, og det sprutet ned i skålen. Ola tenkte seg om før han sa: «Kristine, jenta mi. Hvorfor gjorde du det?» Kristine trakk på skuldrene, hun satt fortsatt på doskålen og prøvde å unngå farens blikk som var blitt litt hardt nå. «Hvorfor gikk du ikke på do?» sa han, og så Kristine inn i øynene. Hun tenkte seg lit om, før hun hoppet ned av doen og sa: «Jeg måtte ikke!» Ola sukket for tredde gang. Han gikk bort til skapet og fant en klut som han begynte å vaske sin datter med. «Hør her,» sa han, og så ned på henne. «Du kan ikke holde på å skvette på deg sånn skjønner du vel! Tenk hva de andre ungene i barnehagen vil si! Du begynner å bli stor jente nå, du må gå på do når du må tisse.» Kristine så på tærne sine, før hun sa, like mye til gulvet som til pappa; «Camilla gjorde ikke det.» Det ble en pause, men Kristine fortsatte; «Camilla tissa i buksa, og hun er tolv!» Ola ble litt oppgitt. «Hun hadde vel et uhell da, det er ikke alle som er så flink til å holde seg. Men du har jo alltid klart det helt siden du slutta med bleier! Hvorfor skal dette plutselig være ett problem!» Det siste han sa var med merkbart hevet stemme, og Kristine ble litt lei seg. Hun hadde ikke trodd pappa skulle bli så sint for dette, det var jo bare noen dråper i pysjen. Egentlig var det bare barne-TV som hadde vært så spennende, og hun ville ikke gå på do. Tenkte ikke over at hun ble så trengt at hun etter hvert begynte å skvette på seg, merka det nesten ikke.

Hun så opp på pappa, en tåre rant nedover kinnet hennes. «Unnskyld.» sa Ola. «Det var ikke meningen å være sint på deg. Men vær så snill å prøv og bli litt mer nøye med å gå på do igjen.» Kristine nikket, og lovet det for pappan sin. Men Kristine hadde tenkt på noe, og nå fikk hun det ikke ut av hodet. «Du pappa?» sa hun forsiktig, han så ned på henne. «Kan jeg få potta opp på rommet mitt sa, så slipper jeg å gå ned på natta?» Dette kom litt overraskende. Riktignok hadde Kristine vært litt sen med å begynne å bruke den store doen, og han hadde til og med kjøpt en større potte til henne slik at hun kunne fortsette med det en stund til. Men etter at han ga henne et større rom oppe i andre så hadde hun gått ned trappen og gått på den store doen. Hun var vel litt stolt av at hun hadde fått det store rommet, så hun ville vel bevise at hun hadde blitt stor jente. Men nå ville hun altså ha potta igjen. Ola tenkte, Kristine så fortsatt forhåpningsfullt opp på ham. Det var ikke det at hun ikke kunne komme seg på do, men hun hadde tenkt på det i det siste hvor lettvint det hadde vært å bare ha potta der inne på soverommet, så kunne hun bare tisse i den.

Ola tenkte at Kristine hadde jo brukt mye bleier nå, og var tydeligvis blitt litt mindre var for når hun måtte tisse. Så hvis det at hun fikk bruke potta igjen kanskje betydde at hun ville unngå uhell på natta framover «Ok,» sa han, og så ned på henne. Han åpnet skapet og hentet fram potta. Den var ganske stor, rød og med tegneseriefigurer på. Kristine syntes den var så søt, og hun gledet seg faktisk til hun skulle prøve den igjen. De tok den med opp, og den ble plassert ved siden av kommoden på rommet hennes, ikke langt fra senga. «Nå får du være flink jente da, og bruke denne når du må tisse. Jeg vil ikke ha noe vått i senga!» Kristine smilte og nikket. Hun la seg under dyna og så bort på potta si. Ola leste eventyr for henne før hun sovnet.

Kristine hadde fått på seg ny truse før hun la seg, nå håpet hun at hun ville klare å holde den tørr. Hun var spent på hvordan det ville bli med potta igjen, hun hadde savnet den siden hun fikk det nye rommet. Det skulle også bli godt å slippe å gå helt ned midt på natta for det var litt skummelt, selv om pappa hadde latt lyset være på i gangen hver natt. Hun sov ikke lenge før hun våknet og nysgjerrig kjente etter om hun måtte tisse, om så bare bitte litt. Men nei, hun prøvde faktisk å presse litt, men enda da kjentes det ut som om det aldri ville komme noe tiss der nede. Litt skuffet la hun seg på siden og prøvde å sove igjen. Hun ville nok bli tissetrengt igjen snart, hun var nede og tisset nesten hver natt. De nettene hun ikke var det så var hun så trengt på morgenen at det av og til nesten gikk galt for henne på vei ned trappen, men det hadde aldri vært noen store uhell, bare en dråpe eller to som snek seg ut i trusa. Hun lå og tenkte på dette, og på pysjen som hadde blitt våt nå i kveld. Det hadde hun ikke ment, det var ikke med vilje. Det bare skjedde liksom, da hun reiste seg var det vått mellom beina.

Kristine hadde enda ferien i tankene, den herlige ferien der de var sammen hele tiden alle sammen. Til hverdags var pappa mye på jobb, og kom hjem sent. Ofte var hun en av de aller siste som ble hentet i barnehagen. Men i ferien slapp de det maset. Da kunne de være sammen hele tida, og hun fikk leke sammen med Malin. Kristine syntes det var spennende, Malin var liksom så voksen, og fant på mye spennende leker. Det var morsommere å leke med henne enn alle som gikk i barnehagen syntes hun. Hun drømte om hvordan det ville vært om Malin gikk i hennes barnehage, i stedet for på skolen. Hvor mye moro kunne de ikke hatt. Så husket hun hva som hadde skjedd i barnehagen i dag, uhellet hun hadde hatt. Men Malin kom nok ikke til å bry seg om det, det gjorde hun ikke i ferien heller, nei hun hadde til og med hatt uhell selv!

Kristine våknet, og nå måtte hun tisse, i alle fall litt. Med stigende spenning i brystet kom hun seg opp av senga og tok fram potta. Den var så søt syntes hun, så rød og uskyldig på en måte. Mye bedre enn den store, hvite doen som dessuten alltid var så kald å sette seg på. Kristine dro ned trusa og satte seg ned på det behagelige plastsetet, hun var ikke i tvil om hva hun foretrakk. Hun kikket ned mellom beina sine, ned i potta som i skyggen av henne virket mørkerød nedi. Snart skulle det komme noe gult der nede, og det gule det skulle komme fra henne. Hun lukket øynene og slappet av, og kjente det begynte å sildre under rumpa. Det føltes litt spesielt å tisse på potta igjen, så trygt og godt liksom. Her kunne hun sitte og kose seg til hun var helt ferdig. Nå var det blitt ganske mye i potta, det begynte å sprute noen varme dråper opp i rumpa hennes, men det syntes hun faktisk bare var godt. Hun hadde ingenting og tørke seg med, men det var hun vant til når hun brukte potta, så hun bare dro på seg trusa. Dette var også en følelse hun ikke hadde kjent på en stund. Etter at hun hadde begynt å bruke den store doen hadde hun blitt flink til å tørke seg, men nå ble trusa igjen litt våt når hun dro den på seg. Hun la seg under dyna og kjente på følelsen av å ha litt tiss i trusa, og så ned på den røde potta si som var kvartfull med varm, gyllen væske.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 5 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4255  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024