Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 8: Bilferien del 7

Malin våknet. Hun kjente i dag som i går en klam følelse mellom bena, men i dag var det annerledes. Bleien kjentes ganske tørr ut, i forhold til sengen hun hadde tisset i natten før. Malin hadde ikke tissa mer i bleien etter at hun ble skremt av lynet. Hun hadde jo aldri mista kontrollen mens hun sov. Hun så bort på Camilla, hun så trøtt ut, men snudde seg litt og så tilbake på Malin. «Er du våt i bleia di?» spurte Camilla. Malin ristet på hodet; «Ikke så mye». «Min er veldig våt kjennes det ut til!» sa Camilla, og tok en hånd ned under dyna for å kjenne på hva som hadde skjedd i bleia mens hun sov. Camilla var vant til dette. Hun pleide å tisse om natta hvis hun ikke gikk på do før hun la seg, enda det var veldig lenge siden sist hun hadde gjort det i en bleie. «Bleia er litt kald,» sa Malin. «Må du tisse?» spurte Camilla. Malin kjente etter om hun måtte, og nikket tilbake til Camilla. «Tiss da, så blir det varmere!» Camilla så på henne. Malin la seg til rette i senga, og prøvde å slappe av. Hun kjente hun måtte tisse, og det var rart å ikke stå opp for å gå på do. Hun prøvde en god stund å få til å tisse, men kroppen ville ikke, det virket ikke som den turte. «Jeg tørr vist ikke.» sa Malin. «Ta det rolig, det kommer nok når du bare slapper helt av,» sa Camilla. Hun tok Malins hånd under dyna og holdt den. «Sånn, nå er du trygg, nå kan du gjøre det.» Camilla sendte Malin et trygt smil. Malin kjente seg faktisk tryggere, og hun merket at kroppen slappet mer og mer av helt til «Tsssssss» nå rant det ut av henne, de begge kunne høre tisset som traff bleia. «Sånn ja, flinke jenta mi.» sa Camilla og strøk over hånden til Malin mens hun lå og tisset. Malin slappet av til hun var helt ferdig, og bleia var våt og tung rundt skrittet hennes.

«La oss stå opp å leke!» sa Camilla. Da våknet Kristine også, og sammen gikk de ned stigen, alle med bleier på, og alle bleiene var gule under etter nattas hendelser. Malin kjente at bleien var blitt varm og god igjen, og da hun satte seg for å leke med Camillas togsett kjente hun at hun hadde tissa skikkelig mye i den. Camilla lo, og kunne nesten ikke få øynene vekk fra bleierumpa til Malin. De lekte rundt med bleiene sine, Kristine hadde nok ikke tissa så mye i natt hun heller, for bleien hennes ble mer og mer gul mens de lekte så Malin. Kristine prompet, alle jentene lo. Camilla prompet også, som om det plutselig var lov og helt normalt å gjøre det. Malin merket at hun kunne trengt det hun også, og slapp en forsiktig fis som hørtes litt høyere enn det hun hadde ment. Camilla så på henne, «må du bæsje?» Malin ristet på hodet, «Må du?» spurte hun tilbake, og så på Camilla som sendte et fort lite nikk tilbake. Malin visste jo at Camilla hadde bæsja i buksa så sent som i sommer, og at hun ikke mislikte det heller, og nå hadde hun jo bleie på, så det var jo ikke utenkelig. Hun lurte litt på om skulle tørre å spørre, men så hoppet hun i det: «Skal du gjøre det i bleia da?» spurte hun, lavt, så ikke foreldrene kunne høre det hvis de hadde våknet. Hun så at Camilla tenkte seg om, men så sukket hun. «Mamma vil nok ikke like det. Det er vel ille nok at jeg har tissa i bleia, dere så jo hvordan hun reagerte i går da jeg tissa i buksa.» Camilla hadde nok rett, hvis hun bæsja kom hun garantert til å få bråk, Malin hadde ikke turt hun heller hvis hun hadde vært bæsjetrengt. Dessuten var hun ikke så sikker på at det var så godt å bæsje i bleia akkurat, hun ville nok heller gått på do. «Men kan du ikke ta av bleia og gå på do da?» spurte Malin. «Jo, men jeg syns bleia er så god å gå med. Nå tisser jeg litt igjen, må holde den varm,» sa Camilla og fniste. Malin så på henne, og det var tydelig at hun tisset der hun satt. De to jentene smilte til hverandre. Kristine så på dem også, og syntes at det var fint at det ikke bare var hun som hadde bleie lenger.

Ola var den som sto først opp av foreldrene, han kom inn i stua der jentene lekte. «Jøss, har dere tissebleier alle tre?» spurte han og så forfjamset fra Camilla til Malin. Jentene kunne ikke annet enn å nikke. «Skal vi gå og skifte?» spurte Ola, og så på datteren sin. Kristine nikket og ble med pappa inn på badet. Camilla og Malin satt igjen og så etter dem. «Jaja,» sa Camilla, «hun får i alle fall ikke skjenn for det hun har gjort.» Hun sukket litt. «Tror du vi får det?» spurte Malin. «Vet egentlig ikke, ikke du sikkert, men mamma synes vel kanskje at jeg skulle holdt meg, selv om jeg hadde bleie. Den var vel ment bare for alle tilfellers skyld.» Malin nikket, hun syntes synd på Camilla. Det var jo ikke hennes feil, hun hadde tissa på seg i søvne. Ok, det var jo hun som lot være å gå på do da, kvelden før, og for så vidt også fikk Malin til å ikke gjøre det. Men det var Malin glad for, hvis hun hadde tissa på do, var hun ikke sikker på at hun ville klart å la det komme i bleien, og det var en følelse hun ikke ville vært foruten. De hørte skritt nærme seg, og nå var det Knut og moren til Camilla. Hun satte også opp det samme uttrykket som Ola da hun så de to jentene med våte bleier på. Hun skulle til å åpne munnen for å si noe, men Camilla kom henne i forkjøpet: «Kan vi gå og skifte nå? Jeg må så innmari bæsje.» Moren rakte ut hånden og Camilla spratt opp og tok den og de forsvant raskt ut mot badet. «Kom du også.» sa Knut rolig til Malin og de gikk også mot badet.

Da de kom inn der var det nesten panikk i blikket til Camilla. Moren hennes hadde skifta henne ut av den tissevåte bleien som nå lå på gulvet på et håndkle. Camilla sto naken ved siden av og krøket og holdt seg bak og var tydelig i ferd med å bæsje på seg. Doen var opptatt av Kristine som satt og bæsjet, Ola kastet den sammenrullede bleien hennes i søpla. Camilla spurte om ikke Kristine kunne skynde seg litt, hvis ikke kom det til å gå galt for henne. Det var tydelig desperasjon i blikket hennes og hun sto sammenbøyd og holdt seg alt hun kunne. Moren hadde enda ikke rukket og vasket henne, for det glinset av tiss i baken hennes så Malin. «Jeg greier ikke mer!» skrek Camilla som var nærmest på gråten nå og hun huket seg ned og holdt seg hardt i rumpa og prøvde å hindre at bæsjen kom ut. «Du får sette deg over bleien.» sa moren hennes, Camilla var ikke sen om å følge ordren og hun rakk akkurat å huke seg ned over den allerede dyvåte bleien sin før det begynte å komme der bak. «Eh, jeg tror vi får vente litt» sa Knut og trakk med seg Malin ut igjen. Malin var nesten litt skremt av det hun hadde sett. Hun hadde ikke trodd at Camilla var så trengt, selv om hun skjønte at hun virkelig måtte da hun hadde vært så rask å be moren om et skift. Knut satte seg inne i stua og Malin krøp opp i fanget hans. Knut syntes det var spesielt å kjenne den myke bleierumpa hennes mot låret, noe han ikke hadde gjort på mange år nå.

«Camilla var vist skikkelig trengt!» sa Malin, som ikke kunne slutte å tenke på det hun hadde sett inne på badet. «Ja,» sa Knut litt alvorlig, «det så sånn ut. Men du har jo også fått bleie i natt, jeg visste ikke at du trengte det?» Han så ned på Malin, som kjente at hun ble litt rød i kinnene. «Var bare for å være sikker sa mamma’n hennes, hun var redd for madrassen der oppe.» sa Malin til sitt forsvar. «Ja,» sa Knut, og dro litt på det, «men du har jo brukt bleien, ikke sant?» Malin kunne ikke annet enn å nikke. «Tissa du deg ut mens du sov altså?» Knut visste vel allerede svaret, Malin hadde ikke tissa i søvne på tre år, hvis det ikke var bleia som fikk henne til å slappe sånn av at hun ikke våkna av at hun måtte. «Nei.» sa Malin, med litt tungt hjerte. Hun tenkte over hvordan det hadde vært, hun ville ikke at pappa skulle bli sint for at hun hadde tissa i bleien. «Men det var så skummelt med alt tordnet!» sa hun, og så fortvilt opp i øynene til pappa. «Kristine og Camilla tissa på seg de også da de skvatt.» Knut så ned på de runde øynene hennes, og klarte ikke å legge noen skyld på henne. «Ja, ja,» sa han, «det var godt dere hadde fått bleier på alle tre da» sa han, og så snakket de ikke mer om det.

Etter at alle var kommet ut av bleiene sine og vasket seg rene og pene var det en kjapp frokost før de pakket og dro tilbake til stranden sammen. Denne dagen var heldigvis været langt finere enn den forrige, og alle var glade og fornøyde. De lekte og lo sammen hele dagen, og de gikk ut og badet. Malin kjente på samme måte som den forrige dagen at hun ikke klarte å la være å tisse i små strømmer ut gjennom bikinitrusa mens de gynget opp og ned på bølgene. Det var en like pirrende følelse som før, og hun lurte på om Camilla hadde det sånn også, men hun bare lo og hadde det moro, og Malin fikk aldri sjansen til å spørre henne. Alt for snart måtte de dra og pakke sammen. De spiste en rask middag sammen med Camilla og moren, før de måtte dra. Malin og Kristine hadde lite lyst til å vinke farvel til sin nye venninne, men de måtte komme seg i bilen før det ble for sent til å nå ferga.

Når de skulle kjøre i land på den andre siden var det alt begynt å bli kveld, selv om det enda var lyst i sommersola. Nå skulle de kjøre opp gjennom Sverige og hjem. Jentene satt som vanlig i baksetet, og fram til ferga hadde de pratet ivrig om alt som var skjedd på turen. Knut kjørte, han satt også og tenkte på alt som hadde skjedd på de få dagene de hadde vært i Danmark. Han kunne ikke komme bort ifra tanken på at det hadde vært litt mye uhell med tissinga. Men det var jo sikkert litt for at Kristine var med og at hun fikk bruke bleie i bilen og under regnklærne. Malin ble nok bare litt for ivrig i leken, og alt i alt hadde hun jo klart seg greit også mesteparten av tida. Hun hadde tissa i skogen også, det var han litt stolt av, selv om hun kunne spurt om papir når hun måtte bæsje. Knut var lykkelig uviten om det det hadde gått galt for Malin i senga den andre natta. Hun hadde jo ikke fortalt det selv så klart, og Ola trodde fortsatt at Knut egentlig hadde visst det hele tida. De trengte jo aldri å vaske sengetøyet hennes, siden de hadde overnattet hos Camilla og moren hennes den andre natta. Ola hadde skifta Kristine inn i ny bleie på ferga, han ville være sikker på at det ikke gikk galt i bilen.

Jentene var slitne etter all aktiviteten, og snart sovnet de godt. Malin drømte at hun satt i sanden og lekte sammen med Kristine, og hun kjente at hun snart måtte tisse. De spiste middag og foreldrene oppdaget at trusa til Kristine var feil vei. Hun drømte at de badet, og visste at når bølgene kom nå ville hun begynne å tisse ukontrollert ut i det varme vannet. Hun drømte at de var inne i skogen og så Camilla som tissa i oljebuksa mens hun selv også kjente hun var tissetrengt. Hun så Camilla som var i ferd med å bæsje seg ut, rett ned på badegulvet. Og så lå hun i senga, under den varme gode dyna, kjente den trygge hånden til Camilla som holdt hennes, den tykke bleia som var så myk og god i det hun slappet mer og mer av, snart ville hun klare å slippe seg, det skulle bli så godt å bli varm igjen der nede. Hun trykket hånden til Camilla og slappet av.

Malin bråvåknet idet hun kjente at det kom en dråpe i trusa. «Pappa, jeg må forferdelig tisse! Vi må stoppe nå!» «Ok, ok.» sa Knut, «vi skal nok finne et sted snart.» «Men jeg må tisse nå!» skrek Malin, hun holdt seg kjempehardt i skrittet og klarte med et nødskrik å unngå at trusa ble mer våt. «Kan vi ikke bare stoppe her? Jeg kan tisse bak et tre!» Malin ville gjøre alt for å ikke ha et nytt tisseuhell, og hun kjente at hvis det først kom nå ville hun ikke klare å begrense strålen til bare å fukte trusa, da kom buksa og hele setet til å bli vått. «Vi er på motorveien,» sa pappa «det er ikke lov å stoppe her!»

Malin kjente at tårene begynte å komme, både av anstrengelsen av å holde seg så hardt og fordi hun var redd for at det ville gå galt. Kristine hadde også våknet, hun satt ved siden av henne og så på henne med de søte små øynene sine. Hun satt med bare strømpebukse over den hvite bleien. «Der er det en rasteplass!» sa Ola og pekte, men det kom alt for brått på, og det lå en trailer ved siden av dem så de fikk ikke svingt seg inn. «For sent,» sukket Knut, «og det er 26 km til neste,» sa han, og pekte på et skilt. «Det her kommer ikke til å gå!» sa Malin, som nå var på gråten. Hun kjente hvordan det presset på der nede og hun var redd trusa begynte å bli litt fuktig. «Jeg kommer til å tisse på meg!» sa Malin, hun syntes hun måtte gjøre det tydelig at hun ikke kom til å klare å holde seg til neste stopp. «Kan du ikke ta på henne en bleie?» spurte Knut, og så på Ola. Ola ristet på hodet. «Alle jeg har igjen er trusebleier, og de er for små, hun vil ikke få dem på seg i det hele tatt.» Malin gråt nå såpass høyt at Ola også hørte det, han begynte å synes veldig synd på Malin. Hun hadde jo ikke ment det, hun hadde sovet og sikkert våknet av at hun måtte tisse, hun kunne ikke fått sagt fra før. Han fant fram et par store badehåndklær fra baggen som sto bak setet hans. Det ene var hans eget som han hadde brukt på stranda. Det andre hadde han brukt som underlag for bleieskift. «Her,» sa han, og rakte Malin håndklærne. «Sett deg på dem, så kanskje vi slipper å få noe i bilsetet.» Malin tørket noen tårer og tok imot dem. Hun brettet dem passe store og la dem under seg. De var store, og hun satt plutselig merkbart høyere i setet. Så sprengte tisset på på ny, og hun måtte knipe av alle krefter for å unngå at det kom i buksa. «Dette begynner å gjøre vondt!» klagde hun gjennom en ny strøm av tårer. «Malin, jenta mi,» sa Knut. «Vi skjønner at du ikke kommer til å rekke det. Det gjør ikke godt å holde deg så det gjør vondt. Bare la det komme så slipper du å sitte og ha det vondt.»

Malin måtte ha litt tid før hun skjønte hva pappa hadde sagt. Med usikker stemme sa hun: «Får jeg lov til å tisse på meg?» «La naturen gå sin gang,» sa Ola «du kan få skader hvis du holder deg for lenge.» Malin kunne nesten ikke tro det. Nå hadde hun fått lov til å tisse på seg. Ikke det at hun hadde klart å holde seg stort lenger uansett, men nå kunne hun slippe å holde seg, og rett og slett la det komme i buksa. Og brått var tårene borte, nå begynte hun å få lyst til å tisse på seg, slik som hun hadde hatt da hun prøvetissa i trusa. Men dette kom til å bli mer, mye, mye mer. Det kom til å bli mer enn når hun tissa seg ut på båten også, for der hadde hun stått og knepet, men nå satt hun og kunne holde seg mye lengre enn når hun sto. Hun tok hendene vekk fra skrittet, så dit ned, og så slapp hun taket. Det var fortsatt vondt der nede, det sprengte på så hun trodde hun skulle eksplodere. Det som kom, var helt ukontrollert. Hun styrte ikke selv når hun begynte å tisse, og det kom bare en tynn stråle som gjorde trusa hennes våt. Hun kjente det varmet, og det rant sakte bak i rumpa hennes, det kilte i tissesprekken, men så stoppet det. Trykket var ikke noe mindre, og det gjorde fortsatt veldig vondt. Nå kom tårene igjen, det begynte å bli skikkelig vondt. Ola så på henne, og skjønte at hun strevde. «Prøv å løft litt på deg,» hvisket han til henne. Malin var ikke sen, hun satte hendene ned på hver side av seg og løftet baken opp fra håndklærne under. Nå kom det, og det fort. Det sprutet i buksa slik at alle kunne høre det, og Kristine gjorde store øyne. Det begynte å renne fra buksa hennes og ned på håndkledet og hun satte seg ned igjen mens hun tissa og tissa. Nå samlet det seg en dam av tiss mellom beina hennes som sakte trakk ned i de mangedoble foldene i håndklærne. Tårene forandret seg til gledestårer. Hun var lettet av å få slappe av, samtidig var det bare så utrolig godt å sitte her i bilen å tisse i buksa! Hun kunne ikke tro det. Det rant og rant og snart var buksa våt helt fram til knærne. Hun kjente at strålen begynte å avta idet hun kjente noe mer presse på der bak, hun måtte bæsje også. Det kunne hun bare ikke gjøre, hun kunne ikke bæsje på seg. Hun knep og stoppet akkurat i tide til å unngå at bæsjen kom ut i den våte trusa. Malin så ned på seg selv. Hun var søkkvåt. Det var så vidt buksa var tørr noen steder på oversiden av lårene, ellers var alt vått. Hun kjente med hendene under håndklærne, men der var alt tørt, klærne hennes og de tykke håndklærne hadde heldigvis tatt opp alt sammen. Ola så bak på henne, «Oi! Du måtte visst skikkelig!» Malin nikket, men kunne ikke helt fri seg for følelsen hun hadde, den gode følelsen av å ha tissa i buksa.

Knut låste opp døra hjemme, og lot Malin gå inn først. Siden Knut hadde sittet og kjørt hadde han ikke sett hvor mye jenta hans hadde tissa mens hun satt i bilen. Nå så han på henne mens hun gikk inn og famlet etter lysbryteren. Olabuksa hennes var helt våt bak, helt ned til knærne. Det så ikke ut til at hun brydde seg så mye om det nå. Han sa at hun fikk gå på badet og vaske seg og skifte. Nå som de var hjemme visste hun jo hvor alt var og hun kunne vaske seg og finne nye klær på egen hånd. Knut fikk alt inn fra bilen, og det ble liggende i en haug i gangen. Han fikk rydde opp i morgen tenkte han, idet han slengte seg ned på sofaen og slo på TVn. Etter en stund kom Malin inn i stua, med nydusjet hår og ferdig påkledd i pysjen. Knut så på henne og smilte, han var utrolig glad i jenta si. Malin ventet at hun skulle få beskjed om å gå rett i seng, men Knut ba henne til seg og hun kom og ga pappan sin en god klem. Så la hun seg i armkroken hans, som var like trygg og god nå som den morgenen hun hadde våkna i en våt seng. De koste seg litt med TV før de begynte å prate om hvordan de hadde hatt det i ferien. De kom frem til at de begge to hadde hatt det veldig fint, og koset seg sammen med Ola og Kristine. «Men nå som ferien er over vil jeg at du prøver å holde deg litt mer tørr, jenta mi,» sa Knut. Malin så opp på han, og nikket. De smilte fortsatt til hverandre, det var sjeldent Knut hadde behov for å være streng mot jenta si, hun skjønte stort sett ting likevel. Han strøk henne over håret og klemte henne enda en gang før han fulgte henne til senga. Han satt og leste for henne til hun sovnet, han så ned på henne og tenkte at ingen var vel så heldig som han som hadde en så søt og snill datter.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 4 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4253  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024