Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 7: Bilferien del 6

Det gikk ikke lenge før de voksne kom bort dit de tre jentene lekte. Regnet hadde ikke gitt seg, tvert imot. Nå høljet det ned, og det begynte og komme skikkelig mørke skyer. De ble med de voksne bort til småbruket som moren til Camilla hadde arvet. Der kunne de søke ly, og få av seg de våte klærne. Alle tre jentene ble sendt rett på badet etter at de hadde fått av seg støvlene. Så fikk de beskjed om å kle av seg. Dette fikk Camilla til å se ikke så litte skremt ut, kanskje det var lenge siden hun har måttet innrømme for sin mor å ha tissa i buksa? Camilla nølte litt og håpet kanskje at moren gikk ut, men det gjorde hun ikke. Ola var i ferd med å ta av Kristine den overfylte bleien og sendte henne rett i dusjen. Malin var heller ikke så høy i hatten når hun dro ned sin oljebukse. Hun viste utmerket godt at nå ville pappa se at det var bæsj i trusa hennes. Og ganske riktig, da hun tok av seg buksa fikk hun et blikk av sin far som hun ikke hadde fått på en stund nå.

«Har du gjort i buksa?!» Malin så ned, og ville helst ikke svare. Men så kom hun på at hun hadde jo bæsja i skogen, i alle fall mesteparten. Og det meste av det våte var ikke tiss, men regn. Hun sa det og Knut ble ikke veldig sint for dette, men sa at hun kunne jo ha kommet bort til dem da, han hadde jo papir med, så hun kunne fått tørket seg i alle fall. Malin ble sendt i dusjen hun også for å vaske av seg bæsjen i rumpa. Camilla derimot. Hun hadde på seg en hvit truse, og da hun trakk ned oljebuksa rett foran sin mor, var det ikke noen tvil om hva hun hadde gjort. Trusa hennes var blitt lysegul, og det var tydelig at det hadde rent ned over beina. Moren hennes ble ordentlig sinna og spurte om hun virkelig drev og tissa i buksa enda, selv så stor som hun hadde blitt. Hun sa at Malin, som var bare halvparten av Camillas alder, hun hadde klart og tissa i skogen. Mens hennes egen datter hadde tissa i buksa som en annen treåring! Hun fikk versgo å vaske truse og bukse selv, og så rett i dusjen når Malin er ferdig. Camilla så ned på Malin med en lite fornøyd mine. Camilla var lei seg for at hun hadde blitt oppdaget, Malin prøvde å trøste henne når hun var ferdig å dusje. «Det gjør ikke så mye» sa Camilla. «Det er bare at, hun pleier ikke å bli så sint!» sa hun. «Det er vel bare for at dere er her, hun hadde vel håpet at jeg kunne være et forbilde for dere, og i alle fall la være å tisse på meg!» sa Camilla matt, og så ut som hun angret litt på den hun hadde gjort.

Da de var ferdig på badet var det begynt å bli mørkere ute. Ola hadde tatt med truse til Kristine, men Malin måtte låne en gammel avlagt en etter Camilla. Det var nok en stund siden Camilla hadde brukt denne tenkte Malin, for den var liten selv for henne, men det brydde hun seg ikke om. Siden mye av det de hadde hatt på overkroppen var vått på grunn av regnet fikk de hver sin T-skjorte også, og siden sommervarmen ikke hadde reist helt av gårde med regnværet var dette mer enn god nok bekledning til innebruk. T-skjorta var i motsetning til trusa stor for Malin, og rakk henne nesten til knærne. Camilla hadde et Lego-togsett som de nå satt og lekte seg med. Det var moro syntes både Kristine og Malin, ingen av dem hadde så flott Lego hjemme, dette var mye bedre enn å leke med dokker! Så skvatt de alle til av et plutselig tordenbrak som skar gjennom hele bygningen så det ristet i veggene. Kristine ble redd, og krøp sammen mot Malin og Camilla som måtte trøste henne. Moren til Camilla kikket bort på dem, og lurte på om de ikke heller ville komme inn i peisestua og få litt kveldsmat. Her hadde de tent opp på peisen og alle koste seg ved matbordet. Knut sa til jentene at de hadde blitt enig om at alle skulle sove her i natt, så slapp de å gå hjem i uværet. Jentene ble glad for å høre dette, da fikk de bli enda bedre kjent med Camilla også.

Etter kveldsmaten ble jentene geleidet inn på badet av moren til Camilla. De fikk beskjed om at de kunne få sove på hemsen om de ville, og Camilla sa «Ja!» med én gang. Hemsen hadde ikke senger, men var egentlig bare én eneste veldig stor seng som var snekret over stua med trapp opp til. Her var det mer enn nok plass til alle de tre jentene. Karene hadde fått et anfall av gentelman-oppførsel, så de tok oppvask og opprydding etter kveldsmaten. Nå sto moren til Camilla på badet og tok uventet fram en stor nattbleie fra skapet. Camilla og Malin sto ved vasken og pusset tenner. Camilla hvisket gjennom munnviken til Malin; «Ikke gå på do, spar det til siden!» Malin visste ikke helt va dette skulle bety, men konsentrerte seg om å bli ferdig med tannpussen. «Det er ikke tisselaken på hemsen, siden den er mye større enn en vanlig seng.» forklarte moren hennes. «Skal du ikke gå på do først?» spurte hun datteren sin, men Camilla la seg bare ned slik at moren kunne feste bleien. «Vel, vel» sa moren hennes, etter at Camilla hadde fått en hvit fin bleierumpe. «Ola sa at du burde få bleie også, Kristine, i tilfelle det skulle komme noe mens du sover» Kristine så litt usikker ut, men moren til Camilla sa «Kom nå,» og da la hun seg ned slik at hun fikk satt på henne bleien. Dette var en av de som Ola hadde med til henne, som var en del mindre enn de som Camilla brukte. «Så, Malin,» sa moren til Camilla, og så på henne. «Pleier du å tisse i senga?». Malin nølte. Hun gjorde jo vanligvis ikke det, men hun hadde siste natts hendelse tungt i minnet, og hvis de andre to skulle ha bleie så var det vel ikke så farlig? Dessuten tenkte hun på bleien med en underlig lengsel, som om hele kroppen hennes verket etter å ta på seg bleie igjen, noe det var svært lenge siden hun hadde hatt. «Eh, det hender vel» klarte Malin til slutt å stotre fram. «Ja da tar vi på en, så slipper vi å være uheldig om det skulle komme litt, jeg er litt redd for madrassene der oppe skjønner du, de er spesialskåret etter mål. Vil du tisse først?» Hun viste mot doen. Malin skjønte nå hva Camilla hadde ment. Hun kjente at hun egentlig måtte tisse litt nå, men bleien så fin og stor ut, så den ville nok holde mye. Og skulle hun først ha bleie, var hun utrolig spent på hvordan det ville føles å faktisk bruke den. Malin ristet på hodet. «Nei, nei» sa moren til Camilla, «legg deg ned da.»

Malin la seg ned, oppå bleien som moren til Camilla hadde lagt til. Hun tok den opp mellom beina hennes og festet den med teip i sidene. Bleien var stor for henne, så den gikk nesten dobbelt over foran når hun brettet sidene over, men det gjorde ikke noe. Den ble teipet stramt, slik at den satt godt på, og Malin kjente med én gang den gode følelsen det var mellom beina å ha bleie på seg igjen. Så klatret de tre jentene opp på hemsen med hver sin hvite bleierumpe. Kristine lå innerst for å være sikker på at hun ikke ramlet ut, og så lå Malin i midten og Camilla ytterst. De voksne sa god natt, og gikk inn i peisestua og lukket dørene bak seg. De skulle vel enda sitte oppe og snakke voksenprat tenkte Malin. «Ok,» sa Camilla, «da er det bare å vente til vi må tisse da!» Kristine hørte ikke. Hun var trøtt, og hadde nesten sovnet allerede. Men Malin var interessert. «Pleier du å tisse i senga?» spurte hun Camilla. «Vel,» sa Camilla, «det hender nok. Ikke så ofte lenger, men det hender at jeg ikke går på do før jeg legger meg, og da blir det alltid vått i senga. Men det er lenge siden jeg har fått bleie på.» Malin tenkte på den store jenta som lå ved siden av henne, og tenkte at hun, på samme måte som Malin selv sist natt, av og til våkna med den klamme følelsen under dyna. Hun så på Camilla, og gjengjeldte smilet hun sendte henne. «Er det ikke kos å ha bleie på?» hvisket Camilla. Malin nikket tilbake, og kjente på bleien sin under dyna. Hun gledet seg til hun skulle prøve å tisse i den, kjente at hun måtte litt også, men ikke nok til at hun fikk til å slappe av bra nok enda. «Natta!» sa Malin. «Så søt du er!» sa Camilla, med et smil, og kysset Malin på pannen.

Et øredøvende brak fikk jentene til å skvette helt oppunder taket. Kristine virket livredd og gråt mot skulderen til Malin mens det fortsatte å tordne utenfor, og de hørte at det regnet igjen. Camilla så på de to andre, og Malin kunne ikke unngå å se at det faktisk var frykt i blikket hennes. «Var det bare jeg som tissa på meg nå?» sa hun, spørrende mot de to mindre jentene. Kristine hulket gjennom alle tårene at hun også hadde tissa, mens Malin fortsatt hadde tør bleie. Rart, tenkte hun, for hun var trengt nok, og hun hadde blitt skremt hun også av det store tordenbraket som ikke kunne ha vært langt unna. De så lysglimt fylle stua gjennom vinduene på forsiden av huset. Camilla krabbet opp av dyna og viste Malin bleien sin som hadde fått en liten gul flekk foran. Bleien var nokså tykk, så det må ha vært en real sprut tenkte Malin, som fortsatt trøstet Kristine og prøvde å få henne til å legge seg ned igjen og sove. Malin ble liggende å prate litt med Camilla som til stadighet sa at det var godt å ligge med bleie nå som den var blitt varm og våt, det kjentes så godt mot tissen sa hun og smilte. Malin tenkte igjen på hvordan det var å tisse i trusa, den gangen i bilen da hun gjorde det med vilje, den pirrende og deilige følelsen. Malin kjente at hun var trengt nå, og hun hadde mer og mer lyst til å tisse i bleia. Hun la seg til rette og prøvde å tisse. Det var ikke lett, hun visste ikke helt om hun skulle slappe av eller om hun skulle presse. Nå lå hun og presset og kjente at det var mye der inne i blæra som ville ut. Bleia kjentes god ut under dyna, og ga henne en slags beskyttende følelse. Nå ble det i alle fall ikke vått i senga. Mens hun lå og presset for å prøve å tisse kom et nytt, høyt tordensmell og alle skvatt til på ny. Nå kom det! Malin tisset så det sprutet i bleien sin, helt til hun kom til seg selv og skjønte hva som skjedde. Da knep hun instinktivt igjen. Det hadde kommet masse i bleia, hun kjente tisset lå som i et basseng mellom beina før bleien trakk det til seg. Følelsen var varm og god. Kristine så redd bort på henne, så hun trøstet henne enda litt og forsikret henne om at det ikke var farlig. Så lå hun og kjente på bleien sin under dyna, og så mye varmt og godt tiss som var i den.

«Det er deilig, ikke sant?» sa Camilla og så på henne. Malin nikket. Det hadde vel ikke vært vanskelig for Camilla å se på ansiktsuttrykket hennes hva som skjedde. «Får jeg se?» spurte Camilla. Malin nikket og satte seg på huk slik at de begge kunne se bleien. Den var våt og tung, men satt stramt og fint rundt henne. Den gule flekken var faktisk litt større enn Camilla sin, så mye hadde det strømmet ned i den da hun skvatt. Malin tok på bleien og kjente på følelsen mot tissen. Hun trodde aldri hun hadde kjent noe så godt i hele sitt liv. Rart, var det ikke? At en tissebleie kunne få henne til å føle seg sånn? De la seg under dyna igjen, og tisket og hvisket om hvor godt det var å ligge med bleie.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 3 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4252  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024