Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 6: Bilferien del 5

Malin våkner. Det første hun kjenner er at hun er naken. Men det føltes litt merkelig syntes hun, det var så klamt under dyna. Så kom hun på det. Hun hadde jo ikke klart å holde seg, hun hadde tissa i senga! Hva kom pappa til å si nå?! Og hva med Kristine når hun fikk se hva hun hadde gjort? Hvordan skulle hun sno seg unna denne knipa? Følelsen under dyna som tidligere hadde vært god, var nå bare ekkel og klam. Dyna klistret seg mot lårene, og nesten ingenting hadde tørket. Hun prøvde å høre etter om noen andre var stått opp, hun hørte ingenting. Hun så bort på Kristine, nei hun sov like godt. Skal tro om hun var tørr? Hadde hun tissa i senga i natt igjen, eller hadde hun klart å holde seg? Malin listet seg opp, stille for ikke å vekke Kristine. Så gikk hun ut på gangen og smatt inn på badet der hun tenkte at hun fikk prøve å dusje det ekle av seg, luktet gjorde det også. Hun strevde litt for å få på dusjen, men det gikk da, og hun fikk dusjet hele kroppen sin til hun ikke lenger var full av tisselukt. Det Malin tenkte på nå, var senga. Den var gruelig våt, hun måtte bare håpe at ingen ville oppdage at den var blitt tisset i. Hun var flau nå når hun tenkte tilbake på hva hun hadde gjort. Nå som det var lyst og ingenting var skummelt lenger virket det mye enklere å bare stå opp og komme seg på do. Malin tok på seg trusa som lå ved senga, den var jo like tørr siden hun hadde vært naken da det kom i senga. Hun la dyna pent og pyntelig over den store, våte flekken på lakenet og så tok hun på seg nattskjorta også.

Knut lå enda og halvsov. Han hadde hørt at det plasket av dusjen mot badegulvet, han trodde det var Ola som var tidlig oppe. Så gled døra til rommet deres sakte opp, og så kom en våken og nydusjet Malin inn i nattskjorte og dryppende vått hår. «Har du dusja du da?» spurte Knut jenta si. Malin visste ikke helt hva hun skulle si, så hun bare nikket. Hun visste godt at pappa ikke var vant til at hun gikk og dusjet på eget initiativ. Hun gikk bort til senga hans og han strøk henne over håret. Det var fortsatt tidlig og Knut hadde ikke lyst til å stå opp enda. Han løftet jenta si opp i senga og så lå de ved siden av hverandre. Knut tenkte tilbake på en tid da det ofte hendte at Malin kom krypende opp i senga og ville ligge sammen med ham, kanskje føle seg litt trygg etter en vond drøm eller bare bli tatt vare på. Malin krøp under dyna og slumret litt i den gode varme armkroken til pappa. Tenk at hun i natt hadde blitt ei lita jente igjen som ikke klarte å holde senga tørr. Pappa visste ikke noe om det, men det føltes litt som om han trøsta henne syntes Malin og hun spurte seg selv om han virkelig ville ha trøsta henne sånn om han hadde visst hva som skjedde i natt.

Etter hvert innså de at de måtte vel stå opp en gang også, selv om de hørte regnet som plasket utenfor vinduet og Knut syntes det var godt å ha Malin i armkroken sin. Ola gikk inn for å vekke Kristine. Han kjente at det luktet tiss der inne og han ble med én gang skuffet. Han skjønte at han igjen ville finne jenta si i en våt seng. Han vekket henne forsiktig ved å stryke henne over håret. Hun åpnet øynene og han fortsatte og styrke henne. «Har du tissa i senga igjen du da jenta mi?» sa han trøstende og så ned på Kristine. Det som møtte ham var et veldig forundret blikk og Kristine famlet med hendene for å kjenne etter der nede. «Nei!» svarte hun. «Så, så, jeg skal ikke bli sint på deg, det er ikke din feil at d» «Men jeg har ikke tissa pappa!» avbrøt Kristine ham. Hun ropte ikke, men så ganske fortvilet ut over farens påstander. «Men jeg kjenner jo at det lukter tiss her.» sa han, fortsatt like rolig og strøk Kristine over håret. Nå ble Kristine oppgitt, hun tok tak i en av pappas svære hender og trakk den under dyna og ned til trusa si. «Kjenn her!» sa hun. Nå skjønte Ola at hun faktisk hadde snakket sant, hun hadde ikke tissa seg ut, skrittet hennes var helt tørt. Han lot en nokså fornærmet Kristine stå opp og ble stående å kjenne på lukta som han tydelig hadde kjent da han kom inn i rommet. Kanskje den ikke var så sterk likevel, kanskje han bare hadde innbilt seg det? Han luktet igjen, nei, det var noe med den eimen han kjente så alt for godt. Han snudde seg og så på den andre senga i rommet, Malins seng. Det kunne vel ikke.? Han gikk bort dit, og løftet på dynen. Her var det ikke tvil om hva som hadde skjedd, lakenet hadde en stor våt flekk midt på senga og dyna dryppet av tiss. Nå skjønte han. Det var derfor Malin lå inne hos dem da han sto opp. Knut hadde dusja henne og så orket han vel ikke å skifte på sengen hennes så tidlig på morgenen, men ville sove litt til så han tok med Malin opp i sin egen seng.

Ola ville ikke lage noe oppstyr om det han hadde oppdaget, Knut sa ikke noe, men det var kanskje ikke så rart. Det var vel ikke noe å prate så mye om egentlig. Malin hadde hatt et uhell, akkurat som Olas egen datter natten før, det var vel ikke noe å lage noe oppstuss for. De spiste frokost og diskuterte hva de skulle gjøre i dag. Været var ikke fristende, det høljet ned ute og sjøen gikk høy og var hvit på bølgetoppene. De lot jentene leke inne lenge, men de hadde ikke mye å leke med. De hadde jo tenkt at de skulle være ute så mye, så de hadde jo ikke bilen full av inneleker akkurat. Etter en stund ble det så kjedelig å være inne at de to jentene ble grinete og begynte nesten å krangle like før middagen. Da bestemte Knut at etter middagen skulle de gå ut, uvær eller ikke. Det ble en diskusjon på hva de skulle gjøre, det var et langt stykke til nærmeste by, og det var vel heller ikke akkurat shopping som var mest populært blant noen av dem. Til slutt ble det bestemt at de skulle gå en tur i skogen og se om de kunne finne en plass å være der jentene kunne leke, i skogen kunne de få ly for det verste været også tenkte Ola. Så var det fram med oljebukse og regnjakker til jentene. Kristine spurte om hun kunne få bleie under oljebuksa. Ola ble litt paff til spørsmålet, men Kristine sa at det fikk de alltid i barnehagen når de hadde oljebukse på skogsturer, for de var så vanskelige å få av om man måtte tisse. Jaja, tenkte Ola, så tok han bleie på jenta si, det var bedre enn at det kom i buksa i alle fall. Malin så ned på Kristine som sto der med bleie rundt stumpen, og det var ikke fritt for at hun var litt misunnelig. Hun så litt opp på pappa som hadde henta oljebukse til henne og et lite øyeblikk skulle Malin til å spørre om ikke hun også kunne få en, før hun kom på at hun måtte være stor jente og være forbilde for Kristine. Dessuten hadde hun tisset i sengen i natt og hun var ikke sikker på om pappa egentlig hadde oppdaget det eller ikke, så hun turte liksom ikke å snakke om noe som hadde med tiss å gjøre. Malin ville ikke at Kristine skulle vite at hun som var så stor ikke hadde turt å gå på do om natta.

Det var flere som var ute å gikk etter stien, Knut og Ola hilste på mange, spesielt andre nordmenn som også var på ferie der. De snakket alle om været og at det var synd med en hel dag med regn, men det skulle visst bli bedre i morgen sa de. Spesielt var det en dame som de snakket veldig lenge med syntes Malin. Hun var høy og slank, og ikke så rent lite attraktiv, Ola hadde sett henne med en gang, men det var Knut som var mest frampå så det var han som fikk praten i gang med henne. Malin maste om de ikke skulle gå videre snart. Da damen hørte det sa hun at de kunne slå deg ned på sletta rett her fremme, så kunne de leke sammen med hennes datter. Det regnet verre enn verst nå, Knut og Ola som ikke hadde med seg verken regnbukser eller støvler begynte å bli våte på beina. På sletta var det en liten gapahuk som visst nok hørte til et lite feriested som damen hadde arvet, de voksne gikk dit mens de pratet og pratet, at de ikke ble lei, tenkte Malin. På sletta traff de datteren til damen, hun var stor syntes Kristine, mye større enn både henne og Malin. Sikkert ti år, kanskje tolv til og med. Men hun kom imot dem og var blid og grei mot de to små jentene. Hun sa hun måtte vise dem noe, og så tok hun dem med seg bort til en liten bekk. Der hadde hun bygd opp en lang renne som gikk nedover og ledet vannet mot et lite vannhjul i enden. På et plankeskilt sto det innskriblet med spiker «Camillas vannkraftverk». «Oi!» sa Kristine og gjorde store øyne til det hun så.

Nå ble det moro. Alle tre jentene lekte i bekken og hjalp hverandre å få mer og mer vann i renna. De tok ut kvister og blader som stengte for vannet og begynte å bygge opp en demning der renna startet så de skulle få mere vann ned til vannhjulet. Camilla brifet med alt hun hadde lært om vannkraftverk på skolen, de hadde visst hatt et prosjekt om det eller noe. Malin skjønte ikke alt hva hun sa, men det var skikkelig moro å leke sammen med henne og da Knut kom for å se etter de var det alt gått flere timer. Knut spurte Kristine om det var kommet noe i bleia, «litt» svarte Kristine, men hun ville ikke skifte nå, det var så moro alt sammen. «Har du bleie på?» spurte Camilla da Knut hadde gått. Kristine ble litt flau, men svarte at det var best å ha det når hun hadde oljebukse på seg. «Å, du er heldig som får lov å ha bleie!» sa Camilla, og så lengselsfullt på buksebaken til Kristine. Kristine måpte over dette, syntes hun som var så stor at det var flott å bruke bleie? Malin stusset også over dette. Ikke det at hun ikke hadde lyst på bleie, for det hadde hun. Men ei jente som var så stor som Camilla? Hun ble stående å se på henne en stund, og så etter hvert at hun tok seg på rumpa og mellom lårene av og til, nesten som om hun måtte tisse. Malin lekte i vei, men kunne ikke unngå å merke seg Camilla som så ut til å bli mer og mer trengt. «Må du tisse?» spurte Malin henne. «Uff, ja, jeg må visst det.» svarte Camilla litt brydd. «Hva med deg? Bruker du også å ha bleie?» spurte hun Malin mens hun bøyde seg ned mot henne med begge hendene i skrittet. Malin ristet på hodet, «jeg får nok ikke lov jeg heller» sa Malin. Hun syntes det var rart å se ei stor jente som Camilla stå der og knipe sånn, hun burde løpt og tissa for lenge siden. Camilla dempet stemmen, Kristine som fortsatt sto og plukket blader ut av renna litt lenger borte kunne ikke høre dem nå. «Nå MÅ jeg tisse!» sa Camilla. Hun sto i akkurat samme stilling og så ned på Malin. Så tok hun hendene vekk fra skrittet og Malin kunne høre en visling i oljebuksa til Camilla. «Tisser du på deg!?» utbrøt Malin, mens hun så på Camilla nærmest med ærefrykt i blikket. Camilla nikket, og begynte nesten å le litt. «Pleier ikke du å gjøre det? Trodde det var ganske vanlig for dere som er såpass små, særlig med vanskelige klær og sånn.» Malin ristet på hodet, om hun hadde gjort det til vanlig ville hun nok fått mye skjenn. Men så husket hun uhellet på båten og i senga i natt og fortalte Camilla om det, ja til og med det lille planlagte stuntet i bilen fikk Camilla høre om. «Jeg var våt i buksa» avsluttet hun nærmest leende om den gangen det gikk galt for henne i skidressen i vinter. Så ble det stille en liten stund, før Camilla sa. «Jeg er våt i buksa nå, og jeg har gjort det med vilje!»

«Men blir ikke moren din sint?» spurte Malin. «Mmm,» begynte Camilla, det var litt vanskelig å sitte å snakke om dette. «Hun vet ikke noe om det, ikke vanligvis i alle fall. Jeg skyller trusene mine, noe annet har jeg ikke under oljebuksa nå på sommeren, og så sier jeg at jeg falt i bekken eller noe.» «Du er tøff som tørr det!» sa Malin. Hun hadde nok aldri tort å gjøre sånn til pappa. «Men jeg synes det ser ut som du er trengt også jeg, Malin» sa Camilla og så ned på Malin som holdt seg på baken. Malin nikket. «Kanskje lille jenta må tisse litt i buksa si?» sa Malin med en liten babystemme. Malin kjente på følelsen mellom bena, kjente hvor trengt hun var og den spennende følelsen i tissen og hvor godt det hadde vært å slappet av litt og latt det komme i trusa. Men så ristet hun på hodet, «kommer ikke pappa til å like nei, og dessuten må jeg bæsje!» Det siste hvisket hun nesten. «Stakkar!» sa Camilla trøstende når hun så hvor trengt Malin var i ferd med å bli. «Vet du?» sa hun, og nå var stemmen så lav at Malin måtte konsentrere seg ordentlig for å høre hva Camilla sa. «En gang bæsja jeg faktisk i trusa også!» Malin måpte, hun trodde henne nesten ikke, men hun måtte ha vært yngre, mye yngre da, ikke sant, ikke klart å holde seg? Camilla ristet på hodet. «Det var faktisk tidligere i sommer, jeg måtte begge deler, men ville ikke gå inn enda, jeg er visst litt sta på det punktet. Så jeg fortsatte å leke helt til jeg ikke klarte mer og begynte å skvette i trusa. At den blir våt er jeg vant til så det bekymret meg ikke, så jeg gikk fortsatt ikke inn. Til slutt ble det så ille at alt rett og slett kom i buksa. Det rant nedover hele, og da bæsjen kom klarte jeg ikke å stoppe da heller.» Camilla så litt trist ut, Malin trodde i alle fall ikke hun hadde ment å gjøre det, ikke egentlig. Men nå måtte Malin veldig selv, mest bæsje egentlig, og mens Camilla satt der og fortalte så kjente Malin at noe lite der bak som skled ut i trusa.

«Camilla!» Gispet Malin. «Jeg bæsjer meg ut snart!» «Kan du ikke bare la det gå i buksa da?» spurte Camilla, «jeg tissa jo nettopp på meg! Og dessuten er dere små, de voksne vil sikkert bare ta det som et uhell.» Men Malin var desperat nå, hun ville ikke gjøre i buksa. Hun fikk med seg Camilla litt bort i skogen, og heldigvis skjønte Camilla nå at Malin ikke ville bæsje og tisse i oljebuksa. Camilla hjalp henne og snart satt Malin og tisset og bæsjet midt i skogen. «Jeg har ikke noe å tørke med!» sa Malin. Regnet pisket rundt dem så våte ble de nok også. Trusa var også blitt litt våt av regnet, og det var nok kommet bittelitt bæsj i den også der bak. Malin måtte ta den på seg igjen uten å tørke seg og følte seg nå både våt og skitten i trusa. Men Camilla klappet henne på ryggen og trøstet henne med at det i alle fall ikke hadde gått helt galt for henne. Kristine spurte hva de hadde holdt på med. «Jeg holdt på å gjøre på meg!» svarte Malin, det var jo ikke noe å skule for henne egentlig. «Jeg tror bleien lekker!» sa Kristine, «det er vått nedover beina!» Camilla så på Malin med et lite smil. «Vi har vist alle litt vanskeligheter med å holde oss her!» sa hun, og så brøt de alle ut i latter. Nå gjorde det ikke så mye, syntes Malin, at hun var både fuktig og skitten i trusa si.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 2 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4250  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024