Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 5: Bilferien del 4

Malin og Kristine satt på stranden og bygde sandslott. Stranden var stor, den strakte seg så langt de kunne se. Det var en del folk der, men ikke sånn at det var fullt, det var god plass til å leke og løpe rundt omkring. De kunne lett se huset sitt uansett hvor de var på stranden, så Ola og Knut hadde latt jentene gå hvor de ville og være litt for seg selv. Ola tenkte at det kunne være god trening at ikke han var like ved hele tida, og han stolte på at Malin tok ansvar som den eldste av dem. Malin syntes det var spennende, hun var jo vant til å være borte fra pappa, når hun var på skolen og sånt, men det var spennende å ikke ha noen voksne som sto over ryggen din og passet på deg hele tiden. Og så hadde hun jo Kristine å passe litt på. Det var rart, men når hun hadde ansvaret for henne, følte hun seg plutselig mye større og tryggere selv, som om hun plutselig var blitt mer voksen på en måte. De hadde bikini på seg, det vil si Kristine hadde bare bikinitrusa da, Ola syntes det var unødvendig å ta på overdel på ei så lita jente. Og her nede hadde han ikke naboene å ta hensyn til heller, slik som hjemme. Naboene til Ola var så ordentlig, likte ikke at han lot Kristine gå i bar overkropp, selv om hun var bare fire, og det var lenge til hun ville få noe særlig utviklede bryster. Det var heller ikke bra å la henne gå i bare bleien, mente de, han følte at alt måtte gjøres riktig. Her var det ingen som brød seg med sånt. Her så han jenter, ja en av dem var sikkert ti, som gikk rundt helt normalt med bare bryst. Og mange jenter på Kristines alder som ikke hadde klær i det hele tatt.

Kristine måtte tisse, hun hadde sagt det en stund nå, men bare til Malin. Malin hadde sagt at hun kunne tisse når de skulle bade etterpå. Kristine lurte på om det ble lenge til, hun ville ikke tisse på seg igjen, sånn som i natt hvor hun hadde tissa i senga. Hun kjente at hun var trengt, og nå som hun tenkte på det så ble det ikke noe bedre. Hun så bort på Malin i den røde bikinien sin, hun plasserte en nye bøtte med silkemyk sand som skulle bli fundamentet til et nytt tårn på slottet deres. Malin så at Kristine begynte å bli trengt, men de hadde ikke lov å bade alene, havet var for stort og farlig, de måtte vente til de voksne kom ned for å bade med dem. Malin kjente selv at hun måtte litt, kanskje det var lyden av bølgene som gjorde at de måtte tisse? Hun tok med seg Kristine oppover mot skogkanten rundt stranden, her var det skygge og dessuten mindre folk. Det var godt å slippe solen en stund, de hadde begge blitt smurt godt inn med solkrem, men det var allikevel varmt å sitte midt i solsteiken nede ved sjøen. «Jeg må tisse!» sa Kristine igjen idet hun slapp taket i Malins hånd. «Ja, jeg må litt jeg óg» sa Malin. Malin visste ikke om det var noe do på stranden, og nå var de et stykke unna huset. De satte seg ned i sanden, i skyggen av trærne. Det var lettere å holde seg når de satt, og de begynte å fortelle historier til hverandre. Kristine hadde stor fantasi og fortalte om ting hun antakelig hadde drømt tenkte Malin, som rosa elefanter og kaniner med lange ører som plutselig dukket opp i senga og ville kose med henne. En lang stund glemte de to jentene helt at de måtte tisse, og Malin ble helt forskrekket over hvor trengt hun var da hun reiste seg. Hun måtte holde seg i skrittet for at det ikke skulle begynne å renne, og hun så rundt seg om det var noen som kunne se dem, men det var ingen i nærheten.

«Tisser du på deg?» spurte Kristine, og så opp på henne. «Jeg gjør nesten det snart,» sa Malin, «kom! Vi går inn mellom buskene her!» Malin dro med seg Kristine mot skogen hvor noen busker skjulte dem, det var enda sandbunn under føttene. Malin huket seg ned og nesten før hun ville komme strømmen av tiss ut gjennom bikinitrusa og traff sanden under henne. «Oi!» Utbrøt Kristine, og slo hendene for munnen, «tisser du i trusa di?!» Malin nikket, måtte så veldig! Malin hadde et lettet uttrykk i ansiktet mens hun satt og tømte seg. Det tok lang tid, hun hadde vært ganske trengt. Det var godt å kjenne trusa mot skrittet som ble varm av at hun tisset, nesten like godt som det hadde vært i bilen da hun tissa i trusa. Kristine sto å gynget og holdt seg utenpå trusa. «Bare tiss du også, det går bare rett igjennom!» sa Malin til henne, «ingen merker det!» Men Kristine ville ikke det, og ristet på hodet. «Du må hjelpe meg å ta av trusa før jeg også tisser meg ut!» sa hun, og så bedende ned på Malin, som enda ikke var helt ferdig. «Sett deg ned her med meg da, så skal jeg løsne trusa di.» Kristine bøyde seg ned på huk helt inntil venninnen sin. Malin løsnet trusa hennes som hadde knyting i sida, det var vanskelig å holde balansen samtidig som hun hjalp Kristine som var nær ved å tisse i trusa nå. Malin måtte ikke falle bakover, hun tisset enda støtvis ut gjennom den dyvåte trusa si, og hvis hun datt ned i sanden ville hele trusa bli full med sand som klistret seg fast, og alle ville se at den var våt og kanskje kjenne tisselukta. Hun klarte akkurat å løsne trusa til Kristine i det hun også startet og tisse en hard stråle ned i sanden. Malin kikket ned. Hun hadde laget en ganske stor dam, som sakte trakk ned i sanden, hun så at det ble en dam under Kristine også. Hun syntes hun så så søt ut der hun satt og tisset ned i sanden. Kristine så på Malin, og smilte, det var godt å få tissa. Så hadde hun klart og holde seg også, hadde ikke tissa i trusa, nei hun trengte vel ingen bleie!

Da de kom tilbake til de voksne sa Knut «Hvorfor har Kristine plutselig trusa bak fram?» spurte han. Malin så til sin fortvilelse at hun hadde tatt på henne bikinitrusa feil vei slik at den brede truserumpa kom på forsiden, og den smale kilen satt stramt over baken hennes. Hvordan kunne hun unngått å sett det?! «Har du tatt av henne trusa?» spurte pappa, og så ned på Malin. Hun følte seg litt liten nå, hva skulle hun si? «Vi tissa i skogen.» Hun sa det nesten uten å tenke seg om, men det var jo ikke noe galt i det egentlig, eller var det det? Hun så litt skeptisk opp på sin far, og håpet han ikke la merke til hennes truse, som fremdeles var våt etter at hun tissa i den. «Ok,» sa Knut, og lo litt. «Så fint at du hjalp henne da.» sa Ola, som akkurat hadde kommet bort til dem, og nå hjalp Kristine med å få trusa på rett vei igjen. De gikk inn til hagen utenfor huset hvor fedrene hadde lagd i stand deilig grillmat. Alle åt og koste seg, de ble skikkelig mette og jentene fikk hver sin is etterpå fordi de hadde vært så flinke og spist opp alt. «Kom så går vi og bader!»

De lekte i vannet sammen med fedrene sine. Pappa hadde rett, tenkte Malin, bølgene var svære! Pappa holdt henne fast og svømte langt utpå, Ola kom etter med Kristine. De svingte opp og ned på de store bølgene, Kristine hylte av latter og Malin syntes dette var noe av det morsomste hun hadde opplevd. Det kriblet sånn i magen, opp og ned, så opp igjen. Kriblingen bare fortsatte, og så kjente hun at det kriblet litt i tissen også, tissa hun på seg? Ja, hun trodde faktisk det, det kjentes ut som om det strømmet ut av henne en liten stund, før det ga seg igjen. Skulle hun si noe? Nei, igjen vits, det gikk jo bare i sjøen allikevel. Så kom det en skikkelig stor bølge, dette var så spennende! Når hun var på toppen kjente hun at hun igjen tissa i badetrusa, uten å ha kontroll på når, det bare rant ut av henne i takt med bølgene. Dette var en ny opplevelse, men det var veldig spennende syntes Malin. Var dette normalt? Eller var det bare hun som hadde drukket litt mye til middagen? De hadde begge fått brus i glassene sine, så det var kanskje ikke så rart. Skjedde dette med Kristine også? Men hun ville kanskje sagt noe? Eller kanskje hun ikke merka det, akkurat som når hun tissa i bleia? Malin tisset og tisset mens de lekte i vannet og kjente at det kriblet så godt i skrittet mens det rant ut gjennom trusestoffet. Det var en så god følelse at hun trodde aldri hadde kjent noe så godt noen gang.

Etter en lang dag satt jentene i sofaen og så på barne-TV. De hadde fått på seg vanlig undertøy og pysj. Kristine hadde nå en pysjskjorte, slik som Malin siden kosedressen var til vask. De hadde fått kveldsmat og i kveld med normalt å drikke til. Ola tenkte at nå kommer nok Kristine til å holde senga tørr, og det hadde jo uansett ikke hjulpet å gi henne mindre å drikke på kvelden, så hun fikk så mye hun ville. Barne-TV’n her var på dansk, men det gjorde ikke så mye, det var moro uansett. Dessuten så var det moro bare å høre alle de vante figurene snakke et helt annet språk, Kristine lurte på hvor mange språk barne-TV-heltene hennes egentlig kunne. Allerede før det var slutt sa Kristine at hun måtte tisse. «Kanskje du kan hjelpe henne Malin?» spurte Ola, «du var jo så flink tidligere i dag.» Malin leide Kristine ut på badet, hun var stolt for det Ola hadde sagt om henne. Da hun kom inn på badet så hun badeklærne som hang til tørk. Hennes egen truse hang der, fortsatt våt, som om den var tisset i tenkte hun. Til venstre for den igjen hang den søte lille som var Kristine sin. Så hørte hun at Kristine tisset ned i doen, så hørte hun et lite plopp! Kristine bæsja. Da hun var ferdig, ville Kristine ha hjelp til å tørke bæsjen. Malin syntes det luktet vondt, og selv om hun ikke akkurat syntes det var så ekkelt kanskje, så visste hun ikke helt hvordan hun skulle få til å tørke Kristine. Han ropte til Ola ut gjennom døråpningen. «Kristine har bæsja!» «Da skal jeg komme å ta over,» sa Ola og klappet henne takknemlig på hodet idet han gikk forbi. Malin lot være å gå på do, hun syntes det var spennende å være litt tissetrengt, kjenne følelsen i tissen, den samme kriblingen som tidligere på dagen, da de hadde badet.

De ble sendt i seng, litt tidlig syntes Malin som var vant med å være oppe litt lengre, men de var så trøtte begge to at ingen protesterte. Malin la seg i senga, vel vitende om at hun ikke hadde vært på do, og under dyna lå hun og kjente på hvor spennende det var å være trengt. Uff så varmt det ble under dyna etter hvert, hun måtte ta av seg nattrøya. Forsiktig for ikke å vekke Kristine som allerede snorket lavt i senga si lirket Malin av seg skjorta, og lå nå i bare truse. Det var bedre. Hun lå og kjente på trusa si, og tenkte på at hun hadde tissa i bikinitrusa si tidligere på dagen, og det med vilje også. Eller var det egentlig det? Hun lurte på om hun hadde hatt tid til å trekke den ned om hun hadde villet da hun satt på huk mellom buskene. Kanskje, om hun hadde gått litt tidligere, men der og da hadde det kommet med en gang hun huket seg ned. Hun gjenopplevde følelsen og trodde nesten hun skulle begynne å tisse i trusa der hun lå i ren spenning over det hun tenkte på. Så kretset tankene over på mer hverdagslige ting, og hun sovnet.

Knut og Ola satt ved barløsningen og hadde lagd hver sin Irish Coffee, de syntes det gikk an nå som begge jentene hadde lagt seg. De satt og pratet om jentene sine og hvor godt de passet sammen, de hadde blitt bestevenner på bare én dag! Ola skrøt av Malin, som var blitt så stor og tok slik ansvar for Malin. Likevel hadde hun ikke vært helt voksen syntes Knut siden hun ikke klarte å holde seg da de var på båten. «Hva skal du vente av henne?» spurte Ola og så på ham «hun er da bare seks! Det er helt vanlig at jenter i den alderen av og til glemmer seg. Og kanskje ble hun litt distrahert av Kristine, som bare kunne tisse i bleia når hun ville. Nei, du må slutte å bekymre deg! Jenta di er grei og snill, og tar ansvar for Kristine. Hva mer skal du vente av henne?» Knut klarte ikke helt å snu ham på dét, og han var jo også solt over jenta si som til og med hadde hjulpet Kristine og tissa i skogen helt alene. Og hva gjorde det egentlig med det lille uhellet på båten? Sånt som skjer, kan vel ikke være så flink hele tida, og det hadde faktisk vært lang kø der. Han glemte det mer og mer bort, og klarte mer og mer å tenke at Malin hadde blitt ei stor jente som var kapabel til å passe ei jente på fire. De to ble sittende oppe og nippe til kaffen og se på hesteløp på TV.

Malin våknet, det var enda mørkt i vinduet så det var ikke morgen enda. Hun lurte på hvorfor hun hadde våknet, vanligvis sov hun helt til det ble lyst. Så kjente hun at hun måtte tisse, ganske mye også. Skulle hun stå opp å gå på do? Uff, det var så mørkt, hun visste ikke om hun turte å gå ut på gangen alene, og pappa hadde sikkert lagt seg. Dessuten kunne hun holde seg, hun hadde holdt seg lenge i bilen uten at det hadde gått galt, bortsett fra når hun ville det da. Også syntes hun det var svært varmt her inne enda, hun lot dyna skli litt lenger ned. Hun kjente på trusa, den var klam der nede i varmen. Skulle hun ta den av? Det var så varmt der nede, og det hadde vært godt å sluppet å ha den på. Dessuten var det litt spennende å sove naken. Under dyna skjøv hun sakte av seg den varme trusa, og følte seg med det samme mye bedre. Hun kjente på tissen sin, noe hun ikke gjorde så ofte egentlig, men nå var det litt spennende. Det kriblet litt der nede, hun var tissetrengt. Nå som hun var naken ble det faktisk vanskeligere å holde seg, og med ett kjente hun at det kom en stråle ut av henne. Hun ble redd, hva var det som skjedde? Lå hun der og var i ferd med å tisse seg ut i senga? Nei, det kunne hun ikke. Hun hadde fortsatt hendene der nede og kjente på rumpa og i skrittet, jo, det var blitt litt vått. Nå måtte hun stå opp og komme seg på do. Men det var faktisk ganske skummelt, alt var mørkt, hun så ikke døra en gang. Om hun prøvde kom hun kanskje til å tisse på seg før hun fant doen i det hele tatt. Hun holdt seg hardt mellom beina og klemte med de små lårene. Hun hadde hørt at det var beskyttelse på madrassene, det hadde de sagt da Kristine tissa i senga kvelden før. Malin kjente hun måtte mer og mer tisse, og det gikk jo ikke over av seg selv. Hun klemte sammen lårene og holdt om tissen, men like vel rant det på nytt ut av henne, hun kom til å tisse i senga! Samtidig var det litt spennende også, en rar følelse hun ikke kunne komme på å ha kjent før. Så var det jo altså beskyttelse i senga, så madrassen ble ikke ødelagt. Nå var det nesten umulig for henne å holde tilbake mere, det sprengte på så hun ble litt redd igjen, og visste ikke hva hun skulle gjøre. Hun kjente det kom en tåre trillende nedover kinnet, og så kom det på nytt, det var nesten vondt nå. Så tok hun bort hendene og slappet av med lårene, og kjente at alt tisset hennes strømmet ut mellom beina og ut i senga hennes.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 1 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4248  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024