Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 4: Bilferien del 3

Kristine lå i bilen med rumpa bar. Pappa hadde oppdaget at hun hadde bæsja i bleien med én gang de kom inn i bilen og han skulle ta på henne belte, da kjente han lukta. Kristine hadde nesten vent seg til å gå med bæsj i bleien, det var ikke så ille egentlig, og det var moro å kjenne på den når hun satte seg. Men nå var den vekk, pappa hadde tatt av henne den skitne bleia. Han hadde ikke blitt sint, bare litt skuffet for at Kristine ikke hadde sagt noe. Utenfor bilen så hun at Knut kom, han leide Malin mellom alle bilene og bort til bilen der Kristine satt. Malin så at Ola sto utenfor bilen med en bleie i hånda, og skjønte med en gang at bæsjebleia til Kristine var avslørt. «Jeg må bort å kaste denne, noen har visst trodd det ikke var do på båten.» sa Ola, og rullet bleien sammen og gikk mot en søppeldunk i nærheten. Knut nikket i det han gikk forbi. Han la sekken med Malins klær i bak i bilen.

Malin kikket inn i baksetet hvor Kristine lå helt naken oppå et håndkle. «Hei!» sa Kristine, og smilte mot Malin. Det var litt rart at hun ikke var brydd, syntes Malin, den lille jenta lå der i baksetet uten en trå på seg. Det var vanskelig å la være å se på henne, syntes Malin. Det var litt rart egentlig, men den lille baken hennes var liksom så mye mindre og søtere enn hennes egen. Hun ville ikke stirre på Kristine, men hun måtte bare se litt. Bak i rumpa hennes så hun at det enda var litt bæsj og den lille, smale tissesprekken var også våt så Malin. «Tissa du på deg også?» spurte Malin. Kristine nikket, «Litt,» sa hun, «jeg merka det ikke en gang, bare så at bleia var våt da pappa tok den av, merka ikke at jeg tissa!» Kristine hadde nå skjønt at Malin var en god venn, at hun ikke brydde seg om at hun tisset og til og med bæsjet i bleien sin. Hun var ikke lenger redd for å fortelle det, nei det var nesten spennende å snakke med Malin om det. Malin syntes det var rart at det gikk an å tisse seg ut, uten å merke det. Men Kristine var jo to år yngre, kanskje det var forklaringen. Hun kjente liksom for seg hvordan det ville være å plutselig se ned på buksa si, og oppdage at hun hadde tisset i den, uten å merke det der og da, bare plutselig varmt og vått. Hun så på Kristine igjen, så så hun at det hadde begynt å dryppe fra tissen hennes og ned på håndkledet, ja nå rant det nesten. «Kristine! Du tisser!» Hvisket Malin til henne. «Oi!» sa Kristine og holdt hendene for skrittet i rent instinkt for å stoppe flommen, noe hun angret på fort, for nå hadde hun tiss på hendene også. «Jeg kjente ikke at det kom!» sa Kristine. Knut var kommet tilbake, og så hva som skjedde. «Spørs hvor lenge du skal ha bleie på henne,» sa han til Ola, «snart kjenner hun ikke at hun må tisse lenger, og da blir det vanskelig å holde klærne tørre!» Ola byttet plass med Malin for å hjelpe Kristine, håndkledet begynte å bli ganske gult og vått av Kristines uhell. Malin kom fortsatt ikke over at Kristine ikke kjente at hun tisset. Hva om det ble sånn? Hvordan skulle hun klare å holde buksa tørr hvis hun ikke kjente at hun måtte tisse? Var det sant det som pappa sa, at Kristine kanskje hadde gått i bleie så lenge nå at hun har glemt hvordan det er å holde seg?!

Så satt de i bilen og med mye brak og smell så de at ferga la til kai på dansk side. Kristine snakket lavt til Malin, enda det var ganske unødvendig så mye som det bråkte nå. «Hvorfor har du skifta bukse?» Spurte Kristine. Malin kjente at hun ble rød i kinnene, det hadde vært flaut det som skjedde i dokøen. «Jeg klarte ikke å holde meg,» sa Malin, «tissa meg ut!» Kristine så litt overrasket på Malin, hun hadde ikke trodd at Malin som var så stor skulle tisse i buksa. Men hun syntes i grunn at det var litt greit også, nå var ikke hun den eneste som tissa på seg her. Malin satt og tenkte på alle som hadde sett henne der oppe på båten, alle hadde sett på henne som ikke klarte å holde seg og ble våt i buksa. Og det nå som hun snart skulle begynne i andre og alt! Ja, hun var i alle fall glad skolevenninnene hennes ikke hadde sett at det gikk galt for henne.

Etter en del kjøring kom de fram til der de skulle være. Det var et lite hus ved en slak skråning fylt med nydelig grønt gress, med blå takstein og med utsikt mot havet og stranda rett nedenfor. «Her er ferieparadiset!» sa Knut høyt og så opp på huset de hadde leid for tre hele dager. De gikk inn og satte fra seg kofferter og bager. Jentene ville øyeblikkelig se hvor de skulle sove, og oppdaget til sin glede at de skulle sove på et lite rom sammen. Det sto to små senger der, ferdig oppredd. Malin kjente seg faktisk ganske trøtt etter en lang biltur, og det skulle vel bli herlig og krype ned i den gode senga. Kristine var nok nesten blitt overtrøtt for hun løp rundt over alt etter at de kom ut av bilen og skulle absolutt undersøke hver en krok av det lille huset. Det var flott der, det var sikkert, med eget bad, fin stue med god sofa og diger TV. «Eget vaskerom og bad også» kommenterte Knut som var imponert over hva danskene ga dem for noen fattigslige tusenlapper. «Nei, kom her!» sa Ola i det Kristine kom løpende forbi. «Bleia di er nok ganske våt nå, så jeg tror du trenger en aldri så liten dusj.» «Det hadde kanskje vært noe for deg også» sa Knut, og så på Malin. Knut hadde ikke fått vasket henne etter det lille uhellet hennes, han hadde jo ikke alt klart for slike ting, med våtservietter og slikt. Han måtte bare tørke henne med dopapir og så ha på henne rene klær.

De to jentene gikk velvillig i dusjen sammen, de begynte å bli gode venner, og det var ingen sjenanse mellom dem lenger. Knut gikk og vasket klær som hadde vært ute for tisseuhell. Håndkledet som Kristine hadde blitt skiftet på, buksa og trusa til Malin, pluss den buksa og trusa hun fikk på seg etterpå. De også lukta tiss siden han ikke hadde fått vasket henne skikkelig. Knut lurte på om han burde forutsett det, burde skjønt at ikke den flinke jenta hennes kunne holde seg alltid. Men det hadde jo gått så bra ellers da, hadde ikke hatt et uhell på et halvt år! Han gikk inn og satte sekken og bagen til Kristine inn på rommet til jentene. Han kikket på sengene. Begge var barnesenger, 1,60 lange. Den ene hadde sengehest, så den fikk bli Kristines. Han kjente på madrassen, og oppdaget at madrasstrekket under lakenet var plastbelagt. «Jaja,» tenkte han, da tåler den i alle fall et lite uhell om det skulle bli nødvendig. Han tvilte på at Malin ville tisse i senga, det hadde hun ikke gjort på aldri så lenge, men han så ikke helt bort i fra at det kunne bli vanskelig for Kristine nå som hun igjen var blitt vant til å ha bleie på seg.

Da jentene var ferdig å dusje var det rett i pysjen. Det var begynt å skumre utenfor de store vinduene, det ble mørkere om kveldene her enn hjemme i Norge. Jentene satte seg tett sammen i sofaen og spiste brødskiver til kveldsmat. Ola var forsiktig med å gi Kristine for mye å drikke nå på kvelden, hun var uten bleie igjen, og hadde fått streng beskjed om å passe seg, og si fra om hun måtte tisse. Pysjen hennes var en one-piece, og han lot henne gå uten truse innenfor, hun syntes det var godt å gå uten truse og det ble heller ikke så tett og klamt når de skulle sove tenkte Ola. Knut var nøye med å se til at Malin tok seg god tid og gjorde seg ordentlig ferdig på do før de skulle legge seg, han ville helst slippe flere uhell. Malin hadde en lang nattskjorte på seg, den rakk et stykke ned på lårene nesten som en kjole. Hun måtte holde den opp når hun satt på do så den ikke skulle komme nedi. Så fikk jentene hver sin nattaklem, og krøp opp i hver sin seng. Selv om de var trøtte var det vanskelig å slappe av, det var så mye å snakke om, og de snakket om turen og om det som var skjedd. Nå lo de bare av at de begge i løpet av den lange turen hadde tissa på seg som to babyer, og Kristine var ikke lenger flau over å ha bæsja på seg heller. Malin lurte på om hun skulle tørre å hviske til Kristine at hun hadde tissa i trusa med vilje da de satt i bilen, men hun turte ikke. Kanskje ville Kristine glemme seg, og si det til pappa. Malin trodde nok pappa ville bli skikkelig sint på henne hvis han fant ut at hun hadde tissa seg ut med vilje. Men den gangen på båten, det var slettes ikke meningen, tenkte Malin. Det hadde vært så flaut og stått der, og så kjenne at hun ikke klarte å holde seg lenger, og alle de som sto å så på. Hun var så flau at hun måtte holde seg mellom bena der hun lå for å være helt sikker på at hun ikke skulle tisse i senga bare ved å tenke på sitt uhell tidligere på dagen, enda hun slett ikke var trengt nå. Men da hun tissa med vilje, det hadde vært så spennende! Hun tenkte tilbake på hvordan det hadde vært, kriblingen i magen i det tisset skulle til å komme. Den gode følelsen av å være varm og våt i trusa si. Med disse tankene sovnet Malin, og det gjorde Kristine også.

Malin våknet, det var lyst i hele rommet nå som morgensolen skinte gjennom vinduet. Hun hørte at Kristine rørte på seg i nabosenga, hun var våken hun også. Malin kjente at hun måtte tisse, det var hun vant til på morgenen. Hun var alltid veldig tissetrengt når hun våknet. Ja av og til kunne det faktisk være så ille at hun lurte på om hun kom til å komme seg på do i tide, det gjorde vondt i magen flere ganger. Men akkurat nå var det ikke så ille, hun tok den ene hånda ned og kjente på trusa under den lange t-skjorta og kjente at om hun klemte mot tissen med hånda kunne hun nok holde seg lenge enda. Hun ville vente litt, det var liksom litt godt å kjenne at hun måtte tisse, spennende på en måte. Kristine måtte ha sovna igjen for det kom ikke en lyd fra senga hennes nå.

Ola satt ved barløsningen på kjøkkenet og rotet stilmodig ut pulverkaffen. Han tenkte bare på nattdrakten til Kristne. Den hang på tørkestativet på badet, fullstendig våt. Kristne, som nesten aldri hadde hatt en våt natt etter den dagen han slutta å legge henne med bleie hadde nå tissa fullstendig på seg, midt på natta. Han og Knut hadde sittet oppe og pratet og sett på TV til langt på natt. Det var godt å ha funnet en kompis som ham å ha med seg på en slik ferie. Ellers hadde Ola vært ganske alene de siste årene, uten mange venner. De hadde sjekket jenterommet før de gikk å la seg, han tenkte han ville vekke Kristine for å høre om hun ville tisse. Men i stedet fant han jenta si i en seng som var fullstendig våt. Hun hadde tisset seg helt ut. Knut hadde hjulpet til å ta av lakenet og legge det til vask, heldigvis var det beskyttelse på madrassen. Kristine sov like godt, så Ola bare tørket av henne det verste og lot henne sove oppå håndkledet i tilfelle det skulle komme mer. Det var tungt å tenke på, syntes han. Hva kom hun selv til å si når hun våkna og fikk vite at hun hadde tissa seg ut midt på natta? Ville hun gråte? Ja, hun kom sikkert til å gjøre det. Når hun hadde bleie var det liksom greit, men nå var det annerledes. Hva kom Malin til å si? Hun hadde ikke våkna hun heller, da de skifta på senga til Kristine. Kom hun til å erte henne? Men Malin var jo ei grei jente, og hun hadde tissa på seg på båten, hatt et skikkelig uhell, enda hun var to år eldre enn Kristine. Nei, hun kom nok til å være snill med jenta hans, tenkte Ola, kanskje til og med trøste henne for det som var skjedd.

Knut gikk ut av soverommet, han gned seg i de trøtte øynene. Da han kom ut i gangen, så han Malin komme ut av døra til jenterommet, hun leide Kristine. Kristine så litt trist ut, og snufsa litt. «Kristine tissa på seg» sa Malin. «Jeg vet det» sa Knut, og klappet Kristine trøstende på skulderen. «Kom, kanskje du skulle ta en dusj.» Kristine sa ingenting, hun snufset litt igjen og et par tårer kom trillende. Malin kjente at hun begynte å bli skikkelig trengt nå, «jeg må på do!» sa hun, og så løp hun inn dit. Ola kom gående og fikk se jenta si som sto i gangen mens Knut prøvde å trøste henne. «Jeg tissa i senga!» sa hun, med en skarp småpikestemme som tydelig hørtes sint ut. «Det er sånt som skjer, jenta mi» sa Ola. «Det hender når man har brukt bleie ei stund, man blir på en måte vant til å tisse uten å gå på do.» sa Knut. Malin var ferdig og kikket ut av badedøra. «Skal vi dusje sammen?» Hun så på Kristine, og Kristine så opp på henne. Et stort smil bredte seg om den lille munnen, og hun løp bort til Malin, den nye bestevennen sin.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 1 okt 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4247  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024