Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 3: Bilferien del 2

Malin satt i baksetet og kjente på den våte trusa si mot tissen, jo det hadde nok kommet en del, tenk at hun hadde tissa på seg! Det verste var at hun hadde gjort det med vilje. Hun kjente trusa var våt både foran og ganske mye bak også. Det var godt å kjenne varmen der nede, og nå som hun satt i bilsetet forsvant ikke varmen heller, den bare ble værende. Hun holdt fortsatt hendene mot tissen, hun var fortsatt like trengt som før. Det hadde ikke hjulpet så mye å tisse i trusa, tenkte hun for seg selv. Hun hadde nok trodd det skulle hjelpe mere, særlig når det kom en sprut ut og alt. Men hun måtte fortsatt knipe for ikke å tisse mer på seg, og hun så stadig ut vinduet om de nærmet seg stoppestedet.

Hun begynte å se hus langs veien, de nærmet seg i alle fall tettbebyggelse igjen, og etter litt så hun bensinstasjonen, og nå var hun lettet for å se den. Hun måtte passe på for å ikke slappe av for mye, det begynte å gjøre vondt i musklene der nede. Hun kunne aldri husket å ha vært så trengt noen gang, og det enda trusa hennes var våt av tiss allerede. Det var en rar følelse å gå ut av bilen og kjenne det mellom bena. Kristine gikk også ut, selv om Malin rent hadde glemt å hjelpe henne med selene. Ola hjalp sin datter, og lurte på om de ikke skulle skifte bleie. Kristine nikket og Ola leide henne med seg til handikappdoen, som hadde stellebord og alt. Malin var litt misunnelig, tenk Kristine kunne bare nikke med hodet, så ble hun skiftet på, uten ekle spørsmål om hun ikke hadde greid å holde seg og om hvorfor hun ikke hadde sagt fra før. Men så hadde jo hun bleie på seg også da, og hun var tross alt to år yngre enn Malin. Malin tenkte at av og til var det nok greit å være bare fire år. Hun lurte på om hun skulle spørre pappa etter ny truse, de skulle jo sitte i bilen hele resten av dagen. Men nettopp på grunn av disse ubehagelige spørsmålene hun visste hun kom til å få så lot hun være. Hun satte kursen for jentedoen, skulle hun løpe? Hvis hun ikke kom seg på do snart kom hun til å tisse i buksa. Men hun syntes det virket dumt å løpe også, og det var lettere å holde igjen når hun gikk med små skritt og kunne klemme lårene sammen. Hun rakk det akkurat, tisset kom med en gang hun hadde tatt av seg buksa. Noen dråper kom igjen i trusa, men nå var ikke det så farlig, buksa hadde klart seg og trusa kunne hun nå tørke før hun tok på seg buksa igjen. Det sildret i skåla under henne, de ømme musklene kunne endelig slappe av. Hun hadde aldr kjent det sånn før, tisset bare rant ut av henne i kjempefart uten at hun i det hele tatt presset på. Hun tissa lenge, lenge lenge, hadde aldri trodd hun kunne ha så mye tiss inni seg. Det hadde ikke kommet så mye som dette den gangen hun tissa i skibuksa, det var Malin sikker på. Etter en lang stund sluttet det og renne og Malin begynte å tørke seg. Det var mye å tørke, hele skrittet var vått etter eksperimentet i bilen. Det var verdt det, tenkte hun, det hadde vært så godt å kjenne hvordan det var å tisse seg ut igjen. Det var helt sprøtt! Det skulle da ikke egentlig kjennes godt det? Malin tørket trusa si også, og klarte å få alt på seg igjen uten at buksa ville bli våt. Selv ble hun våt igjen med en gang, og nå var trusa kald og i grunn ganske ekkel. Jaja, tenkte hun, den tørker nok etter hvert.

Kristine var også ferdig. Pappa hadde gjort henne ordentlig ren der nede. Bleien hadde vært ordentlig våt da han tok den av, Kristine hadde sluppet alt da hun satt i bilen. Men den store nattbleien tålte det i godt monn. Skal tro hvor mye mer den tåler, tenkte Kristine. Ola hadde sjelden opplevd at bleiene hennes lakk, men det hendte med de gamle små hvis hun hadde gått ordentlig lenge med dem, eller tissa mye om natta. Kristine hadde fått helt ny og tørr bleie på, og da de kom ut fra do spurte begge jentene i kor etter godteri. Før de forlot bensinstasjonen bøyde Knut seg ned og spurte Malin om hun hadde gjort seg skikkelig ferdig på do, for nå kunne de ikke stoppe flere ganger om de skulle nå ferga. Malin sa ja, hun kjente jo etter litt ekstra da, hun kom på at hun ikke hadde bæsjet, men hun måtte ikke heller egentlig. Dessuten var det mye enklere å holde seg hvis hun måtte bæsje syntes Malin. Hun kunne aldri huske at hun noen gang hadde bæsja i buksa, ikke etter at hun ble stor og begynte på skolen i alle fall.

Tilbake i bilen igjen satt jentene og koste seg i baksetet, de hadde fått hver sin saftis, og nå satt de og slurpet den i seg. Maling kjente at trusa fortsatt var veldig våt, men nå som hun satt i setet igjen føltes den i alle fall ikke iskald lenger. Da de kjørte inn på ferga hadde hun helt glemt at hun hadde tissa seg ut, hun lekte med Kristine ved et legobord de fant i salongen på ferga. Kristine var heldig syntes hun, som hadde fått seg sånn fin lekekamerat. Hun vagget rundt i bleien sin, og hadde egentlig helt glemt at den var der. Den var nok såpass tykk at det ikke var vanskelig for alle andre å se at hun hadde bleie, men det brydde ikke Kristine seg noe om. Det var sikkert ikke så mange som tenkte over det heller, tenkte Ola. Hun var jo ikke så gammel tross alt, og det var ikke så uvanlig å bruke bleie, i alle fall ikke på ferieturer. Knut syntes Kristine så søt ut der hun gikk med en tydelig bul i buksebaken, det minnet han om hvor søt Malin var da hun var mindre. «Jøss, så fort som de vokser» kommenterte han til Ola, og han nikket enig.

Etterpå hadde de fått pølse, det var noe av det beste Kristine visste om. Men etterpå kjente hun at hun begynte å få litt vondt i magen, det trykket liksom. Så kom hun på at hun hadde jo ikke bæsja siden de dro hjemmefra. Kristine ble litt forlegen da de gikk fra bordet. Skulle hun si ifra, komme seg på do? Hun visste ikke en gang om det var do på ferga, nei det var nok bare å gjøre i bleia. Men hun ville ikke at Malin skulle se, det var litt flaut. Hun gikk bortover mot et hjørne, Malin spurte hva hun skulle. Kristine svaret: «Ikkeno», men Malin fulgte etter henne. Kristine kjente hun snart kom til å bæsje, men Malin ville ikke la henne være i fred. Malin skjønte at det var noe galt. «Hva er det Kristine?» spurte Malin, hun kunne se at Kristine så brydd ut, nesten lei seg. Kristine vred seg og kjente at bæsjen var på vei ut, men det var flaut når Malin sto der. Men så tenkte hun at Malin visste jo at hun hadde bleie, og hun syntes ikke det var ekkelt eller noe, hun hadde jo fortalt at hun tissa på seg i bilen. Men å tisse var på en måte noe annet da, mer uskyldig liksom, og så luktet det ikke så ille. Malin spurte igjen hva som var galt, og nå var uttrykket bekymret så Kristine, Malin ville bare hjelpe, hun var en venn. «Jeg bæsjer på meg.» Svarte Kristine, og så ned, hun var nær ved å gråte så Malin. «Å..» sa Malin, som ikke kom på noe bedre å si. Det gjorde jo ikke noe at Kristine bæsja, hun hadde jo bleie på seg. Men hun skjønte jo at det ikke var så moro da, med alle menneskene inne i salongen og sånn. Hun klappet Kristine på ryggen, og sa «det går bra, du har jo bleie på». Hun passet på å si det lavt, så ikke de på bordet nærmest dem hørte noe. Og så hørte hun et lite sprak i bleia til Kristine.

Malin ble helt rar av å tenke på at den lille jenta ved siden av henne akkurat hadde bæsja på seg, rett i bleia si. Det tok ikke så lenge før det begynte å lukte, men heldigvis ikke så ille. Hun kjente litt etter selv, trusa hadde tørket der nede, og var blitt litt rar, stiv liksom. Malin kjente også at hun måtte nok litt bæsje hun også. Hun så på Kristine, hun så forlegent opp på henne. Hun hadde akkurat bæsja på seg, midt blandt folk og alt. Men Malin kunne jo ikke det da, store jenter gjorde ikke sånt. Dessuten ville det være alt for flaut tenkte hun. De gikk tilbake og lekte med Lego, de hadde jo spist ferdig allerede. De bygget stort hus og Malin kjørte rundt med en liten bil rundt omkring bordet. Hun måtte reise seg for å kjøre bilen bort til huset som Kristine hadde bygd. Da hun reiste deg kjente hun det presset på der nede, nå måtte hun, både tisse og bæsje. Hun ble litt skremt, og satte seg fort igjen så hun ikke skulle miste kontrollen. Pappa hadde sagt at nå ble det ikke noe stopp før de kom til fergen, hun måtte holde seg. Men nå var de jo på fergen, men var det do her da? Kanskje pappa hadde ment at de skulle ta pause før de kjørte på fergen? I så fall hadde han glemt å spørre om noen trengte på do, for de hadde bare stått og ventet litt, og så kjørte de inn på ferga. Men når hun bare fikk satt seg igjen var det ikke så ille.

Det gikk kanskje enda ti minutter før de to fedrene kom bort til legobordet. Jentene hadde hatt det veldig moro, og Malin hadde nesten glemt at hun måtte på do. Folkene rundt dem hadde begynt å reise seg og gå, de kom nok snart i land. «Pappa?» sa Malin og nappet i jakken til far. «Jeg må på do!» Hun rykket i han og holdt seg samtidig litt i skrittet. Å reise seg fra legobordet hadde ført til at hun måtte knipe av alle krefter med de slitne musklene for ikke å gjøre på seg. Kristine så på henne med forståelse i blikket. Malin kjente at hun nå var like trengt som hun hadde vært i bilen tidligere i dag, bare at nå presset det både foran og bak. «Det er ikke så mange doer her på båten, kan du vente til vi kommer i land og finner en bensinstasjon?» Malin følte presset på seg, nå både fysisk og psykisk. Hun ville jo helst si ja, da ville pappa være fornøyd og de kunne gå ned i bilen fortest mulig. Men hun kjente de lille musklene der nede verke, og det var vanskelig å holde igjen allerede. Hvis hun skulle vente stort lengre kom hun til og tisse på seg! Og ikke bare det, hvis hun først tissa i buksa visste hun neimen ikke om hun klarte å holde igjen bæsjen heller. Da ville hun sitte der med både bæsj og tiss i trusa, nei det gikk ikke! Hun så opp på faren sin, og ristet på hodet. «Nei, nei» sa Knut, og så på Ola. «Da får vi vel bare gå og stille oss i kø vi da.» «Vi venter i bilen.» sa Ola, og tok med seg Kristine og gikk. Malin lurte på om Ola hadde merket at Kristine hadde bæsja i bleien, han kom sikkert til å lukte det så snart de kom inn i bilen. Men nå måtte hun ikke tenke mer på bleien til Kristine, nå måtte hun tenke på å klare å holde seg selv!

Pappa leide henne med seg bort i en gang med mange mennesker i kø, den var lang. Malin så bekymret opp på sin far, han kikket ned igjen og strøk henne trøstende over håret. Han tenkte at hun ble vel litt oppslukt av den legoen, tenkte ikke så mye på det. Også var det jo Kristine da, som aldri spurte om dopause nå. Det var bare Malin som måtte ta ansvar for det, han skjønte at det ikke alltid var lett. Han så på sin datter som nå ikke skulte at hun holdt seg med alle krefter, og syntes synd på henne. Køen var lang, det var enda et par stykker som sto foran dem og skilte døra fra dem. Pappa bøyde seg ned til henne og spurte om hun var veldig treng. Malin nikket, og nå trillet det en tåre nedover kinnet hennes. Det verket i musklene hennes og hun kjente at snart ville det gå galt. Pappa skulle til å bøye seg opp igjen, men Malin holdt ham igjen. «Blir du sur om det kommer litt i trusa? Jeg klarer ikke...» Pappa strøk over det blonde håret til lille Malin som sto der og var nær ved å gjøre på seg. «Nei,» sa han. «Men prøv å holde deg så lenge du kan.» Han merket at han var glad for at de sto her, i bilen hadde det nesten vært verre om hun hadde tissa seg ut. En mann kom ut fra doen, og en annen var på vei inn. Da klarte ikke Malin mer, et lite glimt av doskålen der inne var nok. Det kom en stråle i trusa, og en til og så visste hun ikke ordet av det før hun hadde tissa seg helt i våt skrittet. «Unnskyld!» sa Knut høyt og grep skulderen til han som skulle til å gå inn. «Unnskyld, jenta mi, hun tisser på seg!» Mannen kikket ned på Malin, og ga dem øyeblikkelig plass til å komme frem. Malin skulle ønske pappa hadde gjort dette lenge før! Nå var det jo for sent! Da de kom inn og Malin fikk se på buksa si var hele rumpa våt av tiss. Trusa var dyvåt, mye våtere enn da hun hadde gjort det med vilje. Hun satte seg på doen og gjorde seg ferdig mens pappa tok av henne de våte klærne og fant fram nye tørre. Malin var så flau nå, hun gråt hele tiden, og la nesten ikke merke til at doen her ikke var helt som den hjemme akkurat. Men det kunne være det samme. Hun tisset uavbrutt ned i den, og bæsjen kom også med et kaldt plump som hun tenkte at antakelig kunne høres over hele båten. Nå hadde hun virkelig tissa på seg, og nå som hun ikke hadde ment det i det hele tatt var det bare dumt, kjempedumt! Hun hadde tissa på seg, og akkurat som ei lita jente som ikke har lært å gå på do enda satt nå faren hennes og skiftet på henne.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 29 sep 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4246  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024