Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 2: Bilferien del 1

De duret i vei langs landeveien, de var kommet ganske langt hjemmefra allerede, lengre enn Kristine noen gang kunne huske å ha vært. Foran satt pappa og kjørte, han var glad for å komme seg litt ut. Ved siden av ham, i passasjersetet, satt Knut, naboen deres og ved siden av Kristine i baksetet satt Malin, naboens datter. Malin var noen år eldre enn Kristine, det kunne Kristine lett se. Hun var høyere enn henne og hun hadde hørt at hun gikk på skolen. Kristine hadde hørt mye om skolen, de eldste barnehageungene hadde vært på besøk der. Det hørtes spennende ut, men også litt skummelt, fordi det var så mange store unger der.

Bilen dundret i vei nedover, han satt bak rattet og tenkte på hvordan det ville gå med Kristine på en så lang tur, han håpet hun ikke ville bli grinete. Hun likte jo å sitte i bil, men han hadde aldri prøvd på en så lang tur før. Heldigvis hadde han fått Knut og Malin til å være med, forhåpentlig kunne de to holde hverandre med selskap i baksetet, så det ikke ble så kjedelig. Kristine kjente at det begynte å bli litt kjedelig, hun lente seg mot puta pappa hadde tatt med til henne. Hun hadde vokst ut av det gamle barnesetet, og satt nå på et barnesete for større unger, altså sånn som bare er under rumpa, uten rygg i. Da kunne hun i alle fall se litt ut om hun ville, ikke det at Kristine ble bilsykt, det hadde hun aldri vært. Hun hadde trodd at Malin kom til å prate mye, fortelle om hvordan det var på skolen og sånt, men hun hadde ikke sagt et ord etter at de kom ut på hovedveien, bare satt og kikket utover. Hun hadde kanskje ikke vært på sånn lang biltur hun heller før?

Kristine skiftet stilling, og kjente en god følelse mot den lille rumpa, en bleie. Det var ganske lenge siden sist hun hadde hatt på seg det nå. Pappa hadde kjøpt noen nye til henne, bare fordi de skulle på lang biltur, og hun ikke kunne komme på do når som helst. Han hadde kjøpt store bleier, nattbleier kalte han det, de var skikkelig gode å ha på syntes Kristine, og de tålte sikkert masse! Måtte hun tisse tro? Nei, ikke så mye enda, hun gledet seg nesten til å slippe litt tiss i denne nye, store bleia. Hun lurte på hvordan det ville føles, dette var jo sånn bleie som store unger hadde! Hun begynte vel kanskje å bli litt stor nå? tenkte Kristine. Knut visste om at Kristine hadde bleier, han skjønte godt Ola, som hadde latt henne få det på denne lange bilturen. Da slapp de maset om å tisse hele tida, dessuten hadde han jo hørt at Kristine ikke hadde vent seg til den store doen enda, og stort sett gikk på potta. Selv hadde han valgt å la Malin være i bare trusa, hun var jo så vant til det nå. Hun hadde sikkert blitt fornærmet om han hadde foreslått bleier for henne! Dessuten hadde det jo gått så bra hele det første året på skolen, han var skikkelig stolt av jenta si. Jo da, ett uhell hadde hun hatt, men det var på skidagen i vinter, med masser av tøy og greier! Dessuten hadde hun prøvd å tisse ute, men klarte ikke å få av boblebuksa, og ville ikke helt spørre om hjelp til det heller, foran hele skolen, det skjønte han godt. Hun hadde vært ordentlig lei seg da hun kom hjem våt i buksa, hun gråt og alt. Han kunne jo ikke annet enn å synes synd på jenta si, trøste henne og vaske henne så godt han kunne. Dessuten hadde hun ikke tissa i senga en eneste gang, ikke på veldig lenge, han kunne knapt huske sist han vasket sengeklær som var blitt våte. Nei, Malin kunne nok klare seg godt. Han tok en titt på henne over skulderen, joda, hun var den fineste lille jenta i verden! Han hadde sagt at hun måtte være flink å si ifra til pappa, eller til Ola i god tid om hun måtte tisse, eller bæsje, og hun hadde nikket og svart ja. Men hun hadde god kontroll, og kunne vanligvis holde seg ganske lenge syntes Knut.

I baksetet lente Kristine seg mot Malin og pirket henne litt i sida. Hun hadde blitt nysgjerrig, og nå måtte hun bare spørre Malin. Men hun kunne ikke si det høyt, ikke sånn at de voksne hørte. Hun kjente det myke under seg idet hun lente seg over, bleien hadde akkurat blitt litt våt av Kristines tiss. Det var ikke det at hun hadde vært så trengt, men hun var skikkelig nysgjerrig på hvordan disse store bleiene kjentes ut når hun tissa. Det som var helt sikker var at den trakk godt til seg, og kjentes nesten tørr ut ikke så alt for lenge etterpå. Kristine tenkte at den tålte nok veldig mye av henne som tross alt var ganske lita enda. Endelig reagerte Malin, som satt og så ut av vinduet på sin side. «Hva?» Hvisket hun, som skjønte at Kristine ville prate lavt siden hun var kommet helt inntil henne. Motoren bråkte ganske mye nå og Malin trodde nok de kunne snakke ganske greit uten at fedrene hørte dem. «Ehm, at, eh» Begynte Kristine, men det var jo litt flaut også, «At, har du bleie på deg?» spurte Kristine, med en så lav hvisking at det var så vidt Malin hørte det. Men det gjorde hun. Først lurte hun litt, bleie? Det kunne hun nesten ikke huske sist hun hadde hatt. «Nei.» svarte hun, men skjønte jo at det var en grunn til at Kristine spurte, så hun spurte tilbake: «Har du?» Kristine nikket med et lite smil om den lille munnen. Malin måpte litt med det samme, hun hadde ikke tenkt over at Kristine kanskje hadde på seg bleie. Nå ville hun vite om Kristine hadde tenkt å bruke den, eller om den var bare for sikkerhets skyld. Hun kunne jo huske at pappa tok på henne bleier på natta selv etter at hun hadde sluttet å tisse i senga, bare for å være sikker. «Bruker du den?» Spurte Malin. Det hørtes kanskje litt dumt ut, hun brukte den jo helt klart siden hun hadde den på seg, men Malin lurte på om Kristine virkelig mente å BRUKE den! Kristine hadde skjønt spørsmålet og nikket igjen, Malin kjente at hun ble rød i kinnene, dette var jo litt spennende også. «Jeg har tissa litt alt» hvisket Kristine, «Har du?!» Hvisket Malin tilbake, som nesten kunne tro det var sant. Kristine var jo litt mindre enn henne, men ikke så mye egentlig, og her satt hun rett ved siden av henne og innrømte for henne at hun hadde tissa i bleia, dette var utrolig.

De hadde kjørt ganske langt nå, og jo mer Malin tenkte over det, jo mer kom hun fram til at det kanskje ikke egentlig var så rart at Kristine hadde tissa. De hadde kjørt i flere timer alt, og hun kjente selv at hun ville litt tisse. Hun lurte på hvordan Kristine følte det, hvordan det føltes å ha bleie på, og å tisse i den. Malin kunne ikke helt huske hvordan det kjentes. Hun husket jo da hun tissa på seg i skibuksa, uff det var flaut. Og det ble kaldt og ekkelt etter en stund, spesielt da hun kledde av seg igjen. Men det var sikkert litt annerledes i en bleie, og i tillegg inne i en varm og god bil.

Ikke lenge etter stoppet de ved en bensinstasjon, og alle klev ut av bilen. Kristine måtte ha litt hjelp av Malin med å løsne setebelte, noe Malin gjerne hjalp til med, og Kristine takket og smilte til Malin etterpå. Joda, de kunne nok bli gode venninner tenkte Ola, som altså var Kristines far. De gikk inn mens Ola tanket bilen, det var billig her. Knut viste Malin veien til jentedoen, hun kunne jo klare seg selv nå. Så bøyde han seg ned og spurte Kristine, slik at ingen skulle høre. «Er bleia de tørr?» Kristine ble litt forfjamset over dette, det brukte alltid å være hennes egen far som spurte om dette. «Eh, nesten» svarte hun, «jeg har tissa bittelitt». «Vil du skifte?» spurte Knut. Kristine ristet på hodet. «Da holder den vel en stund til da» sa Knut og ga Kristine et lett klaps på buksebaken. Kristine var litt lettet på en måte, hun var ikke sikker på om hun hadde lyst til at Knut skulle skifte på henne.

Malin var inne på jentedoen helt alene og hadde akkurat satt seg ned da hun igjen lurte på hvordan det føltes å tisse på seg i en bleie. Hun så på toalettpapiret som hang der ved siden av henne. Hun tenkte at det kunne vel ikke være så veldig annerledes? Så hun tok et par runder med dopapir surret rundt hånden sin slik at det ble litt tykt i alle fall. Så holdt hun det under tissekona si og tenkte, nå vil jeg kjenne hvordan det er å tisse i bleie igjen! Hun lurte på hvor nær hun skulle holde det, men tenkte at babyer har jo bleien tett på seg så hun holdt papiret nesten helt inntil. Hun kjente det var spennende og det kilte liksom litt i tissen, en god følelse tenkte hun. Det ble nesten vanskelig å få til å tisse nå, hun måtte konsentrere seg om å slappe av. Det var første gangen hun tisset på noe som helst annet enn akkurat do siden det uhellet i skibuksa. Med det samme hun tenkte på den våte skibuksa kom spruten. Hun tisset rett ned i papiret som nesten ikke tok opp noe som helst og gikk nærmest i oppløsning mot hånden hennes. Nei, tenkte hun, det der var ikke som en bleie! Hånden hennes var dryppende våt, men hun tørket det verste av med litt mer dopapir og tisset ferdig på vanlig måte. Hun gikk ut og passet på å vaske av seg godt på hendene enda hun bare så vidt rakk opp til såpedispenseren. Hun tenkte på hvor fælt det hadde vært, om hun ikke hadde nådd den, og pappa hadde spurt hvorfor det luktet tiss av hånda hennes!

Tilbake i bilen hadde ungene fått hver sin bolle og juiceboks som de satt og koste seg med. Kristine, som ikke hadde tissa i pausen kjente at juicen fylte blæra med en gang. Det var bare greit, for da kunne hun tisse enda mer i bleia. Malin hadde fått en vannflaske også, faren hennes sa at det var viktig å drikke mye vann når det var så varmt. Det gjorde Malin, og etter enda noen kilometer kjente hun også at hun begynte å fylles opp igjen der nede. Knut kjørte nå, og de hadde begynt å prate sammen. Ganske høyt, og stolt fortalte Ola om all fiskingen han hadde drevet med hittil i ferien. Kristine begynte nå å bli ganske trengt, men behøvde jo ikke å holde seg og slapp en god strøm med varmt tiss ned i bleia. Det føltes godt. Nå ble hun varm i rumpa si, og den store bleia dekket mer enn hun var vant til så det ble ekstra varmt over hele, syntes Kristine. Siden de to pratet foran, kunne også de to bak snakke lavt sammen, uten at de to foran hørte så godt. «Jeg tissa igjen!» sa Kristine. «Wow!» sa Malin. Hun tenkte seg om og nølte litt før hun turte seg til å spørre. «Hvordan er det egentlig å tisse i bleie?» Kristine kjente enda bedre etter i den våte bleia si. «Varmt, og godt!» hvisket hun tilbake. Malin fikk store øyne, og kjente at nå som de pratet om det måtte hun også tisse. Hun lurte på om hun skulle si ifra til pappa, han hadde sagt at hun måtte si fra i god tid. Men nei da, det var enda god tid, hun kunne da holde seg ganske lange når hun ville. Egentlig var det litt godt å holde seg, litt spennende liksom.

Etter enda flere kilometer med endeløs asfalt. Kristine og Malin satt og pratet sammen, like ivrig som de foran. De snakket om lek og om skole og barnehage. Malin var nok ganske tissetrengt etter hvert, men tenkte ikke noe over det nå som de to pratet så godt sammen. Kristine kjente at hun ikke hadde fått tømt seg, men ville holde seg til det kom av seg selv nesten. Da enda kanskje ti minutter var gått sa Kristine til Malin: «Nå tisser jeg alt i bleien!» Malin gjorde nå bare enda større øyne og kunne knapt tro at den nye venninnen hennes satt der og tissa og tissa i bleien sin. Hun kjente at hun selv var realt trengt nå, og smøg en hånd ned mellom bena for å kunne holde seg lettere. «Pappa, jeg må snart tisse!» sa hun. Hun ville i alle fall si fra, slik hun hadde fått beskjed om. «Ok,» sa Knut, «men det er et stykke til neste sted med do». Da Malin hørte det ønsket hun kanskje at hun hadde sagt fra litt tidligere. På den annen side hadde hun faktisk begynt og tenkt på at det faktisk hadde vært litt spennende å ikke rekke det også, eller i alle fall prøve å tisse bare litt i trusa. Nei, hva var det hun tenkte, nei hun måtte være stor jente og holde seg. Hun hadde jo ikke bleie på.

Men det var et stykke igjen til neste stopp, ganske langt begynte Malin å kjenne. Det begynte å bli ubehagelig. Hun hadde nå begge hendene mellom beina for å holde tritt. De hadde sluttet å prate nå, hun og Kristine, og selv om hun satt og holdt igjen tisset alt hun kunne, kunne ikke Malin la være å tenke på at det hadde vært spennende å kjenne hvordan det var å tisse bittelitt i trusa. Og jo mer hun tenkte på det jo mere fikk hun lyst. Hun behøvde jo ikke si noe til pappa, han kom sikkert ikke til å merke noe uansett, hun gikk jo på do selv og sånn, så det var jo ikke så ofte han så jenta si i bare trusa lenger. Og hun trengte jo ikke tisse mye, bare akkurat en liten bit, slik at hun kjente hvordan det var å ha tissevåt truse bare akkurat nederst i tissen. Hun spurte pappa om det var langt igjen, mens hun fortsatt holdt tisset inne alt hun kunne. Knut sa at det enda var et godt stykke, så hun fikk si fra hvis det ble krise. Men nå ville ikke Malin si fra mer, hun hadde nå så lyst til å prøve å tisse på seg, at hun bare måtte forsøke litt. Kristine sa jo det var godt, og varmt til og med! Hun tok vekk hendene fra skrittet, turte hun dette da? Men så merket hun at sel om hun ikke holdt igjen lenger, begynte hun ikke å tisse. Nå som hun ville tisse på seg, var det plutselig vanskelig å få det til. Så rart, tenkte hun. Hun satte seg litt bredere med bena og kjente på magen under navlen. Hun kjente at der var det masse tiss som ville ut. Nå var hun så ivrig på å prøve å tisse i trusa at hun håpet bare de ikke rakk fram til stoppen før hun hadde fått det til. Hun spredte bena enda litt mer, og så prøvde hun å presse på litt, akkurat som om hun satt på do og ville tisse. Først kom det ingen ting, selv om hun kjente hun var skikkelig trengt nå. Hun presset en gang til, og nå kjente hun en kiling i tissen hun aldri hadde kjent maken til før. Hun var rett ved å tisse på seg der hun satt, og det var så spennende! Nå kjente hun at det kom et par dråper ut av henne, og trusa ble fuktig, hun ville ikke mye, så hun prøvde å klemme av, og da kom det en hel liten sprut av tiss ut før hun klarte å stoppe. Hun måtte passe seg for å ikke gispe av frykt i det hun kjente trusa ble våt av tisset hennes. Hun holdt hendene for tissen igjen og knep lårene sammen. Hun kjente varmen innenfor trusa, åh, det var så godt! Men nå måtte hun ikke tisse mer, da ville nok buksa bli våt, og da kunne plutselig alle se hva hun hadde gjort.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 28 sep 2018   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4243  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024