Logga inBli medlem
Betterdry
Betterdry, og mine erfaringer med produktet.

Etter at Abena sluttet å produsere min favoritt, x-plus med plast utside, måtte jeg igjen på leting etter en ny favoritt, som kunne fylle tomrommet.
Jeg har tidligere testet ulike bleier, spesielt når ryktene begynte å svirre, om en utfasing av x-plus med plast utside. Bare en av de bleiene jeg hadde testet, følte jeg at dekket mine behov. Det var Comficare, forgjengeren til Betterdry.

Når det var et faktum at x-plus med plast ikke var å få tak i lenger, ble det en pakke Betterdry. Etter å ha vært igjennom ca. 2 pakker, har jeg gjort meg noen erfaringer.

Betterdry, er en av de bleiene jeg har testet, som tåler mest. Bleiene er beregnet for tung inkontinens, og er ment for nattbruk, eller i situasjoner hvor det kreves ekstra beskyttelse. De er helt hvite, med unntak av den blå skriften på midten, som forsvinner når bleia er våt. Ellers har bleiene solide taper av den todelte typen, som er ganske brede og solide, som sitter godt. De tåler noe mer enn Abri form X-plus. Bleiene er også noen av de mest lekkasje sikre jeg har prøvd, og har ytterst sjeldent hatt lekkasje ved normal bruk. Utvendig har de en ganske tykk plast utside etter dagens standard. Plasten er tykk, myk, hvit, solid, og tåler at tapene festes skikkelig. Bleiene er også ganske "dype", med høye lekkasjesperrer, som gjør dette til en bleie hvor det er god plass til eventuelt å bruke ekstra ileggsbleie. Generelt sett, hvis jeg skulle sammenligne disse bleiene med noe, ville jeg først og fremst sagt Tena Slip eller Abri form fra 90 tallet. Bleiene har en konsistens, og et absorberende materiale, som virker ganske kompakt når man tar en bleie ut av pakken. Etter å ha sittet på en stund, blir den mer fluffy og tykk, og når den er våt, holder den ofte formen uten å klumpe seg eller gå i oppløsning. Bleiene føles ganske tørre ut en stund, helt til de begynner å bli ganske våte. De kjennes kanskje ikke like tørre ut som X-plus, eller bleier med tekstil utside, men mer ut som bleiene kjentes ut for en del år tilbake. For mange av oss er nok det en positiv ting, og jeg blir nesten nostalgisk av å bruke Betterdry.

Alt i alt, er dette en bleie jeg kan anbefale. Den kommer også i en annen variant, nemlig Crinklz, og har da barnslig motiv. Inntrykket mitt er at dette er bleier, som er laget og designet av noen som selv bruker bleie, eller har interesse for bleier. Jeg vil nesten velge å kalle dette en "entusiast bleie". De er alt annet enn diskrete, men for disse bleiene, har ikke dette vært fokus i designprosessen, men heller form, funksjon og følelse. Siden diskresjon ikke har vært førende, er dette rett og slett mer en ekte bleie, enn et inkontinens hjelpemiddel.
Produkt anmeldelse

Tillagd 7 aug 2018   Recensioner  

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024