Log inRegister

Editorial articles / Sajten (page 2 of 10)

Alla (245)   Sajten (97)   Kultur/klubb/fest (115)   Samhälle (19)   Övrigt (8)  

Sajten 29 mar 2018 by David

Glad Påsk till er alla!

En riktigt Glad Påsk önskar webmaster David!

Sajten 7 jan 2018 by David

Ny chat testas

Från och med idag söndag testas en ny chat. Den nya chatten har man alltid tillgänglig i nedre högra hörnet, det behövs inte längre något särskilt handgrepp för att vara med. Chattfönstret kan vara avstängt, litet (om man bara vill hålla ett öga på vad som sker) eller stort (för de som föredrar att prata mer aktivt). Vi testar detta ett tag och ser hur det går! :-)

Sajten 31 dec 2017 by David

Gott nytt 2018!

2017 är till ända om ett par timmar. 2018 är snart här, låt oss göra det till det bästa hittills! Må ditt nya år bli lekfullt, litet, pamprat, kärleksfullt, bundet, plastigt, vått, omhändertagande och EPISKT! Gott nytt 2018 önskar webmaster David!

Sajten 27 dec 2017 by David

Chat-träff idag onsdag - "Wear Diapers Wednesday's"

Ikväll är det chat-träff! Joina chatten vid 19- fram till 22-tiden (det gör du genom att helt enkelt klicka på länken "Chat" som du ser längst ner till höger på skärmen, eller på de två glada gula smileysarna i huvudmenyn). Vill du inte joina chatten så ta chansen att göra något annat! Skriv ett dagboksinlägg , ladda upp lite bilder, eller skriv till hen vars profil du besökt så många ggr men aldrig vågat ta kontakt! Happy wear diapers wednesday! Läs mer om chat-träff

Sajten 26 dec 2017 by David

Bildutrymme ökat

Utrymmet för bilder har ökats ännu mer. Nu går det att lägga upp massvis med foton och bilder!

Sajten 17 dec 2017 by David

Chat-träff onsdag kl 19

På onsdag den 20 december klockan 19 är det chat-träff. Joina alla oss som samlas för att chat-hänga och prata med varandra! Klicka på den gula chat-ikonen i huvudmenyn för att öppna chatten. Se event här, bjud gärna in dina vänner! :-)

Sajten 25 aug 2017 by David

Vad pratas det om just nu? Se händelseflöde för hela sajten!

Vad händer på sajten? Vilka statusmeddelanden, bilder och noveller pratas det om just nu? Nu kan du se ett händelseflöde för hela sajten, inte bara för din vänkrets! Gå till ditt händelseflöde och klicka på "Alla"! Ta mig dit!

Sajten 3 mar 2017 by David

Talar du Finska, Tyska eller Franska?

För ett mer tillgängligt ABDL Scandinavia ska man framöver kunna få sajten även på finska, tyska eller franska. Om du talar finska, tyska eller franska så är översättningsbidrag uppskattat. Gå till dina inställningar och välj finska, tyska eller franska som ditt språk. När en avdelning på ABDL Scandinavia saknar översättning på ditt språk (eller om översättningen kan förbättras) ser du länken "Improve existing translations of this page" längst ner. Där går det lätt och kvickt att fylla i det som saknas! Inskickade översättningar tas i bruk med ett par dagars mellanrum. Kiitos, Danke, Merci! :-)

Sajten 4 apr 2016 by David

Nu står K för Kvinna och M för Man

I ABDL Scandinavias begynnelse användes könsidentiteterna Kille och Tjej, som efter ett tag ersattes med Man och Kvinna. På ställen där en medlems kön och ålder sammanfattats med (exempelvis) ett kort "K25" har dock de gamla förkortningarna för Kille och Tjej hängt kvar, vilket varit förvirrande då K på de ställena betytt Kille (ett ord som inte används) och inte Kvinna. Nu är det mer konsekvent; Nu står K för Kvinna och M för Man, det vedertagna och tydliga som används på de flesta andra sajter.

Sajten 25 mar 2016 by David

Samlingar för de bilder, noveller och videos som du älskar

Dagens i-landsproblem är att det finns så mycket bilder och noveller här att det ibland kan vara svårt att komma ihåg var ens favoriter är. Något av det mest önskade har varit att kunna bokmärka bilder och noveller så att man inte tappar bort dem. Nu kan du "bokmärka" bilder, noveller och videos du älskar genom att inkludera dem i samlingar, så hittar du dem lättare! Samlingar hittar du under "Bild & text"-menyn. Blir du hänryckt av en annan medlems samling, se till att följa den så att du kan meddelas om nytillskott!

(Personer som du har blockat eller som inte annars kan se dina hemliga bilder, kan givetvis inte se dina grejer nu heller.)


« Previous     Next »