Redaktionella artiklar / Sajten (sida 2 av 10)

Alla (232)   Sajten (92)   Kultur/klubb/fest (112)   Samhälle (18)   Övrigt (8)  

Sajten 17 dec 2017 av David

Chat-träff onsdag kl 19

På onsdag den 20 december klockan 19 är det chat-träff. Joina alla oss som samlas för att chat-hänga och prata med varandra! Klicka på den gula chat-ikonen i huvudmenyn för att öppna chatten. Se event här, bjud gärna in dina vänner! :-)

Sajten 3 nov 2017 av David

Öppenhet, Karma och tydligare medlemskap

Hur medlemskap funkar på ABDL Scandinavia har ändrats. Precis som förut gäller även framöver att man bör ha åtminstone en egen presentation för att kunna ta del av andras. Men hur det fungerar har nu förtydligats. Det finns inte längre olika slags medlemskap, utan fokus ligger nu på att man ska ha en godkänd profil. De som behöver blir nu tydligt instruerade om vad som krävs för att få sin profil godkänd. (I princip behöver man bara beskriva sig själv lite och därmed visa att man är pålitlig och stilfull). Tydlig feedback ges, så att personer vet vad som behövs om de saknar något. De som vill att ens profil ska kunna besökas även av de som saknar egna profiler, kan välja att vara "öppen".

Det har även tillkommit en ny meny som visar ens Karma. Där kan man se hur etablerad man är och om sajten rekommenderar en något eller om det är något man bör vara vaksam på. Ju mer aktivitet och glädje man sprider, ju gladare blir symbolerna. :-)

Sajten 25 aug 2017 av David

Vad pratas det om just nu? Se händelseflöde för hela sajten!

Vad händer på sajten? Vilka statusmeddelanden, bilder och noveller pratas det om just nu? Nu kan du se ett händelseflöde för hela sajten, inte bara för din vänkrets! Gå till ditt händelseflöde och klicka på "Alla"! Ta mig dit!

Sajten 3 mar 2017 av David

Talar du Finska, Tyska eller Franska?

För ett mer tillgängligt ABDL Scandinavia ska man framöver kunna få sajten även på finska, tyska eller franska. Om du talar finska, tyska eller franska så är översättningsbidrag uppskattat. Gå till dina inställningar och välj finska, tyska eller franska som ditt språk. När en avdelning på ABDL Scandinavia saknar översättning på ditt språk (eller om översättningen kan förbättras) ser du länken "Improve existing translations of this page" längst ner. Där går det lätt och kvickt att fylla i det som saknas! Inskickade översättningar tas i bruk med ett par dagars mellanrum. Kiitos, Danke, Merci! :-)

Sajten 4 apr 2016 av David

Nu står K för Kvinna och M för Man

I ABDL Scandinavias begynnelse användes könsidentiteterna Kille och Tjej, som efter ett tag ersattes med Man och Kvinna. På ställen där en medlems kön och ålder sammanfattats med (exempelvis) ett kort "K25" har dock de gamla förkortningarna för Kille och Tjej hängt kvar, vilket varit förvirrande då K på de ställena betytt Kille (ett ord som inte används) och inte Kvinna. Nu är det mer konsekvent; Nu står K för Kvinna och M för Man, det vedertagna och tydliga som används på de flesta andra sajter.

Sajten 25 mar 2016 av David

Samlingar för de bilder, noveller och videos som du älskar

Dagens i-landsproblem är att det finns så mycket bilder och noveller här att det ibland kan vara svårt att komma ihåg var ens favoriter är. Något av det mest önskade har varit att kunna bokmärka bilder och noveller så att man inte tappar bort dem. Nu kan du "bokmärka" bilder, noveller och videos du älskar genom att inkludera dem i samlingar, så hittar du dem lättare! Samlingar hittar du under "Bild & text"-menyn. Blir du hänryckt av en annan medlems samling, se till att följa den så att du kan meddelas om nytillskott!

(Personer som du har blockat eller som inte annars kan se dina hemliga bilder, kan givetvis inte se dina grejer nu heller.)

Sajten 13 mar 2016 av David

ABDL-läger i Danmark 20-27 augusti

Ett ABDL-läger arrangeras i Danmark i slutet av augusti. Under en dryg veckas tid, från den 20 till den 27 augusti, hyrs ett stort hus vid Limfjorden där deltagare kan leva ut sina ABDL-intressen. Läs mer i kalendariet: Hyttetur i Danmark

Sajten 16 feb 2016 av David

Säker surf på ABDL Scandinavia

När du surfar på ABDL Scandinavia gör du det nu säkert eftersom anslutningen nu är krypterad. Det gör att du inte behöver fundera så mycket om du har ABDL Scandinavia-abstinens men enbart tillgång till skumrask-wifi. Du ser att anslutningen är krypterad genom att det står "https" framför webbadressen i din webbläsare.

På vissa sidor, t.ex. presentationstexter, kan medlemmar ha infogat bildmaterial från tredjepartskällor. Dessa bilder kan av din webbläsare klassas som "blandat innehåll" ("mixed content") och få webbläsarens ikon för säker anslutning att bli grå istället för grön. Men själva ABDL Scandinavia är fortfarande krypterat och säkert.

Sajten 20 nov 2015 av David

Biblioteket ska bli smartare, ge din åsikt om dina favoritnoveller

ABDL Scandinavias bibliotek ska bli smartare, så att du enklare ska kunna hitta det som är högkvalitativt. För detta har ett nytt betygssystem införts, där du anonymt kan ge din åsikt om en novells skrivkvalité, hur mycket utbyte den gav och om du kan tänka sig att rekommendera den. Om någon vecka, när många omdömen samlats in, kommer du enklare kunna hitta guldkornen. Gå till biblioteket och ge omdömen om dina favoritalster! :-)   (Du kan inte betygsätta det du skrivit själv.)

Sajten 6 okt 2015 av David

Nytt utseende på ABDL Scandinavia

ABDL Scandinavia har fått ett uppfräschat utseende. Förändringen är svar på vanliga önskemål, nödvändig för att sajten ska kunna växa och för att du bl.a. ska kunna surfa via mobilen. Du kan nu enkelt installera ABDL Scandinavia som en ikon på hemskärmen på din mobil/platta! Och det finns ännu fler nyheter...

Läs vad som är nytt »


« Föregående     Nästa »
Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om ABDL Scandinavia   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2022