Logga inBli medlem

Annonsera

Med en annons på ABDL Scandinavia når din verksamhet ut till tusentals medlemmar – Ett idealt sätt att få kunder och etablera dig hos den stora och hugade målgrupp som endast ABDL Scandinavia kan ge dig tillgång till.
  • Lådformad, alternerar runt på samtliga sidor

    Exempel

    En lådformad annons är 180x150 pixlar stor. Den alternerar runt på annonsplatser på i princip samtliga sidor på hela ABDL Scandinavia. Kontakta oss för prisinformation.

Klick på en annons gör att användaren dirigeras vidare till valfri webbsideadress. En annonsbild kan vara en konventionell JPEG- eller PNG-bild, animerad GIF eller Flash (det sista rekommenderas dock inte då det är en teknik som är på väg ut och därmed får dålig genomslagskraft). Vi kan tillhandahålla statistik över den internettrafik som annonsen genererat, så att du kan utvärdera annonseringen.

Övrig praktisk information och regler:
Annonsmaterial måste vara smakfullt (ej avbilda könsorgan) så att det inte stör medlemmarna. Om du vill kan du få faktura i elektronisk PDF-form. Betalningsvillkor är standard (30 dagar) och konventionella betalkanaler såsom plusgiro/bankgiro finnes. Vi tar hänsyn till din föredragna diskretionsnivå när det gäller betalning, fakturautställare och fakturaspecifikation. ABDL Scandinavia förbehåller sig rätten att avbryta annonsering som innebär nackdel för ABDL Scandinavia. Vi kan lägga upp och påbörja din annonskampanj på kort varsel, du kan börja nå ut till dina kunder närhelst du vill.

Gå inte miste om fördelarna med att synas på ABDL Scandinavia!

Kontakta oss så återkommer vi med mer information och svar på alla dina funderingar:

Data du skickar in lagras och behandlas av ABDL Scandinavia för att vi ska kunna återkoppla till dig och administrera ärendet. Uppgifter handhas endast inom ramen för ABDL Scandinavia-verksamheten och överförs inte till utomstående för andra syften. Vår grund för behandlingen är ditt samtycke, vi tar bort uppgifter när de inte längre bedöms tjäna syftet. Läs mer om behandlingen och hur du kontaktar personuppgiftsansvarig i informationssidorna.

Namn*:
E-mailadress*:
Företag:
Text:
Captcha*: Ange denna kod :

* = Krävs

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om ABDL Scandinavia   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2023